Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Σπάνιο βιβλίο του 1631 πιστοποιεί την Ελληνικότητα των Μακεδόνων

Το 1631 τυπώθηκε από τον Ιωάννη Αντωνίω τω Ιουλιανώ, “Βιβλίον ιστορικόν περιέχον εν συνόψει διαφόρους και εξόχους ιστορίας “. θεωρείται ως ένα από τα πιο σπάνια διασωζόμενα Ιστορικά βιβλία του 17ου αι. και το οποίο περιέχει την ιστορία από “κτίσεως κόσμου” μέχρι της “αλώσεως Κωνσταντινουπόλεως“.

1631 alexander Σπάνιο βιβλίο του 1631 πιστοποιεί την Ελληνικότητα των Μακεδόνων
Στο βιβλίο γίνεται αναφορά και στην βασιλεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την οποία αναφέρεται:
Τέλος της τω Περσών Βασιλείας. Βασιλείας αρχή Ελλήνων και όθεν ήρξαντο
Δηλαδή μετά το τέλος της Βασιλείας των Περσών έχουνμε την έναρξη της εποχής κατά την οποίαν εβασίλευσαν εφ’εξής οι Έλληνες (το σημείο από το οποίο άρχισαν αυτοί να άρχουν)
 

Βιβλίον ιστορικόν περιέχον εν συνόψει διαφόρους και εξόχους ιστορίας : Αρχόμενον από κτίσεως Κόσμου μέχρι της αλώσεως Κωνσταντινουπόλεως, και επέκεινα / Συλλεχθέν μεν εκ διαφόρων ακριβών ιστοριών και εις την κοινήν γλώσσαν μεταγλωτισθέν παρά του ιερωτάτου μητροπολίτου Μονεμβασίας Κυρίου Δωροθέου. Νεωστί δε τυπωθέν ___ περιέχον και πίνακα πλουσιώτατον πάντων των αξιομνημονεύτων πραγμάτων ___.



1631 alexander2 Σπάνιο βιβλίο του 1631 πιστοποιεί την Ελληνικότητα των Μακεδόνων
Διαβάστε περισσότερα » »

500 NEKPOI ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΦΟΡΤ ΓΟΥΟΡΘ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ UFO.!!(VIDEO)

Σε μια άκρως απίστευτη αναφορα προχωρησαν οι ρωσικές υπηρεσίες (FKA/RKA) προς τον πρωθυπουργο Πούτιν αυτην εβδομάδα, υποστηρίζοντας οτι η τεράστια αμερικανική βάση του Φόρτ Γουόρθ, πού μέρος της οποίας χρησιμοποιειται από την ΝΑΣΑ, για την εξέλιξη πτητικών μέσων και....
ακρως απόρρητων τεχνολογιών, δέχθηκε εξωγήινη επιθεση στην 11/5/2011 η οποία κράτησε πάνω από μισή ωρα , που προφανως είχε σαν σκοπό την καταστροφή της τεχνολογίας Vimana , δηλαδή ενος εξωγήινου σκάφους πού εντόπισαν και μετέφεραν οι Αμερικανικές δυνάμεις από το Αφγανιστάν.

Η επίθεση εχει βιντεοσκοπηθεί, και αναρτηθηκε στο youtube, ομως η αμερικανικες υπηρεσίες εσπευσαν αμεσως να διαψεύσοουν το γεγονός, λέγοντας βιαστικά οτι ο καταιγισμός απο τις τεράστιες λάμψεις που καταγράφονται στην περιοχη της βάσης, οφειλόνταν σε εκρήξεις μετασχηματιστων. Η ανάρτηση αρχικα μπλοκαρίστηκε, τελικά όμως αναρτηθηκε και πάλι εχοντας πολύ μικρότερη διάρκεια. Απο την καταγραφή όμως φένεται καθαρα οτι δεν ακούγεται ο παραμικρός ήχος εκρηξης, οπως θα ήταν απαραίτητο, ενω καμμία διακοπή ρεύματος δεν σημειωθηκε πουθενα. σε ολόκληρη την περιοχή, οπως θα ήταν φυσικό.Οι λάμψεις εκτείνονται σε ακτίνα χιλιομέτρων, ενω επισημένονται στον ουρανό και κάποια ιπτάμενα αντικείμενα..Η αναφορά υποστηρίζει οτι η επίθεση ειχε σαν απότελεσμα την απώλεια εκατοντάδων στρατιωτικών και τεχνικού προσωπικου που εργάζεται στα επιστημονικα προγράμματα της βάσης.

Η αναφορα, επιμένει οτι αρμάδα εξωγήινων σκαφων πλησιάζει ολο και περισσάτερο στη γη, ενω καυτηριάζεται η εμμονή των Αμερικανων για "παρε - δωσε" πού προσπαθεί να έχει με εξωγήινα όντα, και επισημαίνει και τους παγκόσμιους κινδύνους που απορρέουν απο αυτη την εμμονή. Πολλοί εσπευσαν να συμπεράνουν μάλιστα, ότι οι απανωτές αναβολές της εκτοξευσης του διστημικου λεωφορείου Endeavour την περασμένη εβδομάδα, συνδέονται με τις επιφυλάξεις που υπαρχουν για την ασφάλεια αυτης της πτήσης.

Ειναι σίγουρο οτι οι πεισσοτεροι απο εμας ειρωνευόμαστε και διασκεδάζουμε με παρόμοια δημοσιεύματα, όμως είναι ολο και περισσότεροι αυτοι που εκφράζουν την πεποιθησή τους ότι κάτι συγκλονιστικό συμβαίνει τελικα.! Eκτος και αν είμαστε τελικά, εντελώς αποχαυνωμένοι..!. Δειτε και το βίντεο.

www.whatdoesitmeans.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Ελλάδα είναι πάμπλουτη...






Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως.Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε...
10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !) όπως αναφέρει το....
Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το USGS.

Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία. Εχουμε και μια δυνατή αμυντική βιομηχανία που φτιάχνει από άρματα και τζηπ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ-ΕΛΒΟ ως προηγμένα συστήματα λέηζερ και υπερσύγχρονα μη επανδρωμένα αεροπλάνα όπως έκανε το Κρατικό Εργοστάσιο Αεροπλάνων(ΚΕΑ) στο Ελληνικό. Εχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν όποιο είδος πλοίου σκεφτεί κανείς. Εχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν καταπληκτικά βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϋ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ. Μέχρι και .ΠΟΡΣΕ(!) φτιάχνομε στην Κατερίνη ( δείτε στο Διαδίκτυο την βιομηχανία REPLICAR HELLAS).Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά και είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες και είναι 5οι στον κόσμο.Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.
Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
Δεν υπάρχει μικρή και μίζερη Ελλάδα.





ΑΠΛΑ  ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ  ΗΓΕΤΕΣ  ΕΧΟΥΜΕ



Διαβάστε περισσότερα » »

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ


Διαβάστε περισσότερα » »

Μούγγα τα κανάλια τον βιασμό δυό μικρών παιδιών στην πλατεία Μέμου του Κορυδαλλού.



Δυο αθώες ψυχές 14 χρόνων ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι έπεσαν θύμα βιασμού και άγριου ξυλοδαρμού αντίστοιχα στην Πλ Μέμου στον Κορυδαλλό.
 Ανάστατη η περιοχή του Κορυδαλλού και της Νίκαιας τις....
τελευταίες μέρες. Κάτοικοι της περιοχής έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους και γίνονται κυριολεκτικά Μάχες με Πακιστανούς και κάθε καρυδιάς καρύδι που έχει βρει άσυλο στην περιοχή. Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν όμως καθόλου την αιτία παρά μόνο ότι ρατσιστικά κίνητρα έχουν οι καθημερινές συμπλοκές πέριξ αυτών των περιοχών.
 Οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι του Μνημονίου δεν έχουν αναφέρει το παραμικρό για το συμβάν



Διαβάστε περισσότερα » »

Water the great mystery(GREEK SUBS)pt3of6 - Nερό το μεγάλο μυστήριο


Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ - ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΚΛΟΠΩΝ


Περισσότερα...Σε συνέχεια του από 10-5-2011 Δελτίου Τύπου της Διεύθυνσής μας, σύμφωνα με το οποίο εξιχνιάστηκαν δώδεκα (12) κλοπές οικιών και δύο (2) απόπειρες κλοπής οικιών και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου υπηκόου Βουλγαρίας και τριών (3) ακόμα ατόμων, αγνώστων στοιχείων, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές, μεσημβρινές ώρες της 10-5-2011 ο ανωτέρω αλλοδαπός συνελήφθη κατόπιν εντάλματος σύλληψης, που εκδόθηκε από τον κ. Ανακριτή Κοζάνης.
Διαβάστε περισσότερα » »

Απίστευτο: Δείτε το παιδί - μαγνήτης...







ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
Από πολλές απόψεις, πρόκειται απλά για ένα εξάχρονο παιδί σαν όλα τα άλλα. Παίζει ποδόσφαιρο, πηγαίνει σχολείο, κάνει τα μαθήματά του, αλλά, κατά τα άλλα διαθέτει μία προσωπικότητα που μαγνητίζει…
Η οικογένειά του στην Κροατία υποστηρίζει ότι εκτός από το γεγονός ότι...
όταν βγάζει το μπλουζάκι του μαγνητίζει μεταλλικά αντικείμενα και μπορεί να τα.....


κουβαλάει πάνω του αν ζυγίζουν έως και 25 κιλά, διαθέτει πολλή μεγάλη δύναμη, καθώς και θεραπευτικές ικανότητες.


http://hellasxg.blogspot.com/2011/05/blog-post_833.html




Διαβάστε περισσότερα » »

ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ..






Στις 14 Ιουνίου του 2003 στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, που δικάζει εγκλήματα πολέμου, ένας Γερμανός διδάκτωρ ιατρός ο Ματίας Ραθ και πολλοί ακόμα ιατροί και μη, έκαναν μήνυση στις κάτωθι οκτώ Φαρμακοβιομηχανίες: Pfizer, Merck, Glaxo Smith Kline, Novartis, Amgen και Astra Zeneca. Επίσης μηνύθηκαν και πολλά στελέχη κάποιων άλλων Φαρμακοβιομηχανιών. Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν ήταν για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Συνυπεύθυνοι και συγκατηγορούμενοι για τα εγκλήματα αυτά είναι η απελθούσα κυβέρνηση του Τζωρτζ Μπους πρόεδρου των Η.Π.Α., ο αντιπρόεδρος Ντικ Τσέινυ, η υπουργός εξωτερικών Κοντολίζα Ράις, ο υπουργός άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελτ, ο Τόνυ Μπλερ πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, ο Γιάκομπ Ζούμα αναπληρωτής πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής και αρκετοί άλλοι πολιτικοί.

Επίσης κατηγορούνται η Rockefeller Financial Group και η οικογένεια Rockefeller, η Rothschild Group, η JP Morgan Group, η μη κερδοσκοπική επιχείρηση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» και ο επικεφαλής τους Ρόουαν Γκίλλις (η υπηρεσία των γιατρών χωρίς σύνορα προπαγανδίζεται για το δήθεν θαυμαστό και σωτήριο έργο υπέρ των φτωχών λαών κυρίως της Αφρικής και της Ασίας, ενώ στην πραγματικότητα πίσω από την κουρτίνα κρύβεται η προώθηση και η δημιουργία νέων αρρώστων-πελατών και οι πειραματικές δοκιμές νέων θανατηφόρων φαρμάκων στους φτωχούς πολίτες τρίτης κατηγορίας Αφρικανούς και Ασιάτες), προσωπικά πολλά μέλη των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης σε Η.Π.Α., Μ. Βρετανία, Ν. Αφρική, Μποτσουάνα και άλλων Ευρωπαϊκών κρατών.
Ο κατάλογος συμπεριλαμβάνει καναλάρχες, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και διάφορους άλλους που διαπλέκονται σε αυτό το σκοτεινό κουβάρι της «επιχείρησης ασθένειας». Ένας ακόμη μεγάλος διακομιστής και dealer χημικών φαρμάκων και εμβολίων στην Αφρικανική ήπειρο είναι τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία και οι δήθεν «αγαθές» ιεραποστολές τους. Ας μην ξεχνούμε τις «δωρεές» των εμβολίων και των φαρμάκων που κατά καιρούς κάνει η Ελλαδική Εκκλησία προς τις φτωχές αφρικανικές χώρες.

Οι κατηγορίες στην Χάγη αφορούν την οργανωμένη και μεθοδευμένη προσπάθεια των Φαρμακοβιομηχανιών για την προώθηση της «επιχείρησης αρρώστιας» και για τους θανάτους πολλών εκατομμυρίων ανυποψίαστων ανθρώπων, που θυσιάζονται καθημερινά στον βωμό των φαρμάκων. Οι κατηγορίες αναφέρουν, ότι η όλη διαδικασία δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα ή συμπτώσεως, ή αμέλειας, παρά αποτελεί ένα οργανωμένο σχέδιο οικονομικής αφαίμαξης και ύπουλης αργής εξόντωσης της ανθρωπότητας.

Η αγορά και το κέρδος της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας εξαρτάται από την παγκόσμια επέκταση των ασθενειών. Επίσης οι Φαρμακοβιομηχανίες εμποδίζουν εσκεμμένα και συστηματικά την πρόληψη και την εξάλειψη των ασθενειών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η δίκη βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, αφού η «αδιάφθορη» κυρία Κάρλα Ντελ Πόντε και οι υπόλοιποι επιφανείς δικαστές του Δικαστηρίου της Χάγης δεν έχουν δείξει το απαιτούμενο ενδιαφέρον.

Υπάρχουν πολλές ακόμα χώρες ανά τον κόσμο, σύλλογοι, ομάδες και μεμονωμένοι πολίτες που έχουν κάνει μηνύσεις κατά των Φαρμακοβιομηχανιών. Χαρακτηριστική η περίπτωση της Νιγηρίας, όπου τον περασμένο χρόνο η επίσημη Κυβέρνηση κατέθεσε αγωγή κατά της Φαρμακοβιομηχανίας Pfizer ζητώντας να της δοθεί το ποσό των 7 δις δολαρίων για πειραματικές φαρμακευτικές δοκιμές που έκανε η εταιρεία πριν από 11 χρόνια σε 200 περίπου παιδιά που έπασχαν από μηνιγγίτιδα.

Μεσάζοντες για το έγκλημα ήταν για ακόμη μία φορά οι περιβόητοι «Γιατροί χωρίς σύνορα». Τα περισσότερα από τα παιδιά, που υπέστησαν την πειραματική θεραπεία με το αντιβιοτικό Τrovan παρουσίασαν διάφορες και έντονες παρενέργειες όπως κώφωση, απώλεια όρασης, παράλυση, βαριές εγκεφαλικές βλάβες, ενώ κάποια από αυτά πέθαναν. Πολλές ακόμη μηνύσεις διαφόρων κρατών εκρεμμούν σε διάφορα δικαστήρια ανά τον πλανήτη. Και φυσικά κανένα σχεδόν μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν έχει προβάλει όλα αυτά τα εγκλήματα, που συμβαίνουν πίσω από τις πλάτες μας. Αντιθέτως προπαγανδίζονται συχνά «σωτήρια» και δήθεν αβλαβή εμβόλια, νέα «αποτελεσματικά» φάρμακα και διάφορες άλλες νέες «θαυματουργές» ιατρικές θεραπείες.

Έχει έρθει η στιγμή να προβληματιστούμε και επιτέλους να ξυπνήσουμε από την αρρώστια τον λήθαργο και την αφασία, στην οποία μας έχουν βυθίσει εδώ και 70 περίπου χρόνια τα χημικά συνθετικά φάρμακα, οι Φαρμακοβιομηχανίες και τα σκοτεινά τους σχέδια της «επιχείρησης αρρώστιας».

Τέλος να επιβεβαιώσω οτι στις 01/04/2011 από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (από το οποίο υπόψη συμπτωματικά οτι διέγραψαν την λέξη "Εθνικής") στάλθηκε σε ΟΛΟΥΣ τους ακαδημαϊκούς της χώρας (!!!) - εμαιλ πρόσκληση για υποτροφία του ιδρύματος Rockefeller Foundation ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην παραπάνω δίκη και έχει άμεση σχέση με τον τζόγο για την χρεωκοπία της χώρας και την ...δια βίου ισόβια δουλεία της!!! Δείτε το εμαιλ και τα τηλέφωνα του Υπουργείου. Η πρόσκληση διοχετεύτηκε δε σε ΟΛΟΥΣ τους Ευρωπαϊους Πανεπιστημιακούς μέσω του γραφείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης των σιωνιστών Νεοναζί και αδίστακτων άπληστων που φορέσαν προβιές από οικολόγους και εθνοσωτήρες και τις ΜΚΟ.


Διαβάστε περισσότερα » »

Δικομματισμός ΑΕ


Ούτε ένας λιγότερος στο μαντρί. Αυτό τουλάχιστον προσπαθούν να εξασφαλίσουν (ανεπιτυχώς) τα δυο μεγάλα κόμματα, ή αλλιώς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ. Και πως το επιχειρούν; Μα πως αλλιώς; Με την παραδοσιακή συνταγή. Κυβερνά ο ένας, φωνάζει ο άλλος, ακόμα κι αν πιστεύουν στην ίδια πολιτική... Αυτό είναι όλο. Και η απόδειξη;

Η ΝΔ όπου βρεθεί κι όπου σταθεί μιλάει για αντι-μνημόνιο, πολλές φορές μάλιστα ο διάλογος είναι αδύνατος απ’ τις φωνές κι απ’ την οργή τους. Όμως τελικά τι προτείνουν; Την βελτίωση του μνημονίου! Το ονομάζουν επαναδιαπραγμάτευση, χωρίς να μας εξηγούν πως θα την επιτύχουν κι αν οι δανειστές μας θα την δεχτούν. Αλλά με τον τρόπο αυτό παραδέχονται ότι λεφτά δεν έχουν να βρουν από πουθενά αλλού, και τότε ποιος ο λόγος που δεν ψήφισαν το μνημόνιο τον Μάιο του 2010; Μπορούσαν να το ψηφίσουν επί της αρχής αφού το πίστευαν, και μετά να το επαναδιαπραγματευτούν, όπως έκανε άλλωστε και το ΠΑΣΟΚ. Γιατί δεν το ψήφισαν;... Μα για να μπορούν να μιλούν για αντι-μνημόνιο και με αυτή την ρητορική να συγκρατούν τους αγανακτισμένους πολίτες στα πλοκάμια του δικομματισμού.

Για να δούμε τι είχε πει ο Σαμαράς στην ΔΕΘ το 2010; «Υπάρχει από πλευράς κράτους-δημοκρατίας-πολιτείας και μια θεσμική υποχρέωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην αφήσουμε τον συνταξιούχο, τον εργαζόμενο, τον απλό έλληνα πολίτη μόνο του χωρίς την συμπαράστασή μας. Τι έπρεπε; Να είναι όλοι υπέρ του μνημονίου επειδή έτσι το είπαν ορισμένοι κι απέναντι να έχουμε αφήσει τον ελληνικό λαό να βρίσκει καταφύγιο μόνο στο πεζοδρόμιο; Θα ήταν αυτή σωστή συμπεριφορά σοβαρής αξιωματικής αντιπολίτευσης; Αντιθέτως θα έπρεπε να επιζητήσουν να υπάρχουμε εμείς προκειμένου να υπάρχει η άλλη άποψη, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα στην διορθωτική πορεία, και προκειμένου να λέμε αυτά που σήμερα λέμε.»

Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσε να το πει. Πολλοί θα τους δικαιολογήσουν... Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα θα πουν. Το ερώτημα όμως παραμένει. Είναι σωστό να εξαπατάς τον κόσμο;;; Είναι σωστό να χτίζεις την εκλογή σου πάνω σε ψέματα;;; Και όλα αυτά ενώ καταστρέφεται η Ελλάδα μέρα με την μέρα; Μήπως σε αυτήν την χώρα θα πρέπει να μάθουμε να λέμε αλήθειες; Μήπως θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τον δικομματισμό και να τους αναγκάσουμε να κάτσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι, να βάλουν κάτω όλες τις ιδέες τους, και να πάρουν υπεύθυνες αποφάσεις;
Διαβάστε περισσότερα » »

Το "11" χτύπησε κανονικά ...άλλα έκανε τριπλα στην τοποθεσία!!!!Οι ιλλουμινατοι κάρτες επιμένουν να "βλέπουν". Και θυμηθείτε τι γράφαμε την ήμερα του βασιλικού γάμου!!



 


Ενα κολάζ απο πληροφορία για να μπορέσετε να κάνετε τις δικές συνδέσεις με το φαινόμενο 11 .Διαβάστε αυτό το άρθρο και μετά ελάτε εδώ να θυμηθείτε το άρθρο με τους αριθμούς στην βασιλική τελετή...για κάποιο "παράξενο" λόγο εμείς είχαμε οδηγθει  στην 11/5  ...πολλές μέρες πριν!!! Ακόμα δείτε αν συνεχίζουν οι κάρτες ιλουμινατοι να είναι πάντα επίκαιρες!!



Πανικός πριν λίγη ώρα στην Νότια Ισπανία και συγκεκριμένα στη περιοχή Λόρκα της περιφέρειας Μουρφα, όταν σημειώθηκε σεισμός 5.2 ρίχτερ, ενώ λίγη ώρα μετά ακολούθησε νέος ισχυρός σεισμός 4,7 ρίχτερ. Το επίκεντρό του εστιάζεται στην οροσειρά Tercia, ενώ όπως ανακοινώνουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εκτεταμένες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν.

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011
Τουλάχιστον δέκα οι νεκροί στην Ισπανία

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το σεισμό που σημειώθηκε σήμερα στην πόλη Lorca (κοντά στη Murcia) της Ισπανίας, ενώ δεκάδες είναι και οι τραυματίες. Όπως αναφέρουν ισπανικά μέσα ενημέρωσης ένας από τους νεκρούς είναι ανήλικος.

Σύμφωνα με το Εθνικό Γεωλογικό Ινστιτούτο σήμερα το απόγευμα ο Εγκέλαδος χτύπησε δύο φορές την περιοχή με 5,1 και 4,8 Ρίχτερ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε βάθος μικρότερο των 10 χιλιομέτρων, στην οροσειρά Tercia ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων η δόνηση διήρκεσε περισσότερο από έξι δευτερόλεπτα.





Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ SANTA DOMINICO THΣ ΜURTHIA EINAI TYXAIOΣ !!!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ..

ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΩΜΗ ΑΛΛΑ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΛΗΞΗ !!! ΧΤΥΠΗΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ.. ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ !!!

























Απο το ΕΡΕΥΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

Ο... εφιάλτης του «11»
 Αρχής γενομένης από την 11η Σε­πτεμ­βρί­ου του 2001 στις ΗΠΑ με το χτύπημα της «Αλ Κάιντα» στους δίδυμους. Τρία χρόνια μετά, στις 11 Μαρ­τίου του 2004, γίνονται οι τρομοκρατικές επιθέσεις στα τρένα στην Ισπανία και χάνουν την ζωή τους 191 άνθρωποι. Τώρα οι κάτοικοι της Ρώμης εγκαταλείπουν την πρωτεύ­ουσα ενό­ψει της 11ης Μαΐου, που σύμφωνα με το δια­δί­κτυο ένας επιστήμονας που έχει εγκαταλείψει τα εγκό­σμια εδώ και πολλά χρόνια ανέφερε ότι ένας ισχυρός σεισμός θα πλήξει την πό­λη. Επί μήνες έχει ανοίξει το θέ­μα μέσω συζητήσεων στο ίντερνετ αλλά και στα ΜΜΕ για την έρευνα του Ραφαέλε Μπεντάντι ότι σε αυτήν την ημερομηνία θα δεχθεί ένα ισχυρό χτύπημα του Εγκέλαδου η αιώνια πόλη. Μάταια το κρατικό δίκτυο της RAI έχει προβάλει σειρά εκπο­μπών προκειμένου να πεισ­θούν οι Ρωμαίοι να μην εγκαταλείψουν την πόλη. «Θα πω στο αφεντικό ότι έχω ένα ιατρι­κό ραντεβού και δεν θα πάω στην δουλειά» λέει στο πρακτορείο Reuters ο Φάμπιο Μενγκαρέλι, μπάρμαν. «Αν είναι να πεθάνω, θέλω να είμαι μαζί με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Το ίδιο σκοπεύουν να κά­νουν και χιλιάδες άλλοι», συμπληρώνει ο Φάμπιο και χαμογελά. Τα λόγια του Μπεντάντι, που πέθανε το 1979 σε ηλικία 86 ετών, φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει μεγάλο άγχος, αφού θεωρείται ότι έκανε πολύ καλές προβλέψεις με βάση την κίνηση των πλανητών, της σελήνης και του Ήλιου. Πάντως επισήμως από το ίδρυμα που φυλάσσει τα κείμενα του Μπεντάντι δεν υπάρχει πρόβλεψη για σεισμό για τις 11 Μαΐου και όλα αποδίδονται σε φήμες του διαδικτύου. Μήπως βρήκαν λοιπόν αφορμή για κοπάνα; Ποιος ξέρει..!! .....


Διαβάστε περισσότερα » »

Earthing (γείωση)

– Άραγε η σημαντικότερη ανακάλυψη στον χώρο της υγείας; Οι άνθρωποι στο παρελθόν είχαν μια ιδιαίτερη αγάπη για το χώμα και τη Γη και καθήμενοι στο έδαφος αισθάνονταν πως έρχονται σε επαφή με μια ζωοδότρια δύναμη. Ήταν καλό για το δέρμα τους να αγγίζει τη ιερή Γη και γι’ αυτό έβγαζαν τα παπούτσια τους για να περπατήσουν με τα γυμνά τους πόδια πάνω της. Η επαφή με Γη ήταν για αυτούς καταπραϋντική, ενδυναμωτική και θεραπευτική.


Καθ’ όλη την εξέλιξη τους οι άνθρωποι

περπατούσαν ξυπόλυτοι και κοιμόντουσαν στο έδαφος, λαμβάνοντας από τη Γη μια φυσική και ήπια ηλεκτρική ενέργεια. Είναι σίγουρο ότι κι εσείς οι ίδιοι την έχετε αισθανθεί κάποια στιγμή στη ζωή σας. Ίσως στις διακοπές σας καθώς περπατούσατε με γυμνά πόδια στην αμμουδιά, αισθανθήκατε ένα γλυκό μούδιασμα ή μια ζεστασιά στα πόδια σας.


Μια αίσθηση ευεξίας.

Αυτή ακριβώς η αίσθηση είναι η ενέργεια του εδάφους που διαπερνά το σώμα, είναι το αποτέλεσμα της επαφής του σώματός σας που ως καλός αγωγός, έρχεται σε επαφή με τη Γη, δημιουργώντας ένα είδος ηλεκτρικού κυκλώματος.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής διαρκώς απομακρύνει τους ανθρώπους από αυτή τη ροή ενέργειας στο σώμα τους. Φοράμε παπούτσια με λαστιχένιους ή πλαστικούς πάτους που μπλοκάρουν την αγωγιμότητα και βέβαια δεν κοιμόμαστε πια στο έδαφος όπως στο παρελθόν.

© Άρθρο του Martin Zucker ενός εκ των συγγραφέων του ομώνυμου βιβλίου


© Μετάφραση Παντελής Χατζησινάκης
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΩΡΑ .! ! ! .....2 Αστυνομικοί και ένας πολίτης τραυματίες από ανταλλαγή πυροβολισμών στην πεύκη

Ανταλλαγή πυροβολισμών στην πεύκη - ενέδρα λέει η αστυνομία

Μετά απο τηλεφώνημα για ενοχλητικά άτομα στην περιοχή και καθώς πήγε το περιπολικό της αστυνομίας άρχισαν να πυροβολούν εναντίων των αστυνομικών
3 σφαίρες στο στήθος ο ένας αστυνομικός δυο ο άλλος ο πρώτος διασωληνωμένος σε βαριά κατάσταση

Ο πολίτης δέχτηκε δυο ...

σφαίρες ελαφρά χαρακτηρίζετε η κατάσταση του
...υπηρχαν πολλοί περαστικοι - σκηνές φαρ ουεστ ένας εκ των δραστών πήρε το περιπολικό και έφυγε
Διαβάστε περισσότερα » »

Φαρμακοποιός έφτιαξε φρέσκια βιολογική μπίρα και την εξάγει!!!

 

Ο Αλέξανδρος Κουμάντος από την Δραπετσώνα, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, δημιούργησε την "Πειραϊκή Μικροζυθοποιϊα" και πουλά την φρέσκια βιολογική μπίρα του, εκτός από την Ελλάδα, ακόμη και στους Γερμανούς!!! Όπως και στην Αμερική, στο Βέλγιο και στη Γαλλία. Πριν ανοίξει την επιχείρηση, επί επτά ολόκληρα χρόνια, από το 1988 έως το 2005, επισκέφτηκε πολλά μικροζυθοποιεία στης Ευρώπη, Αμερική και Καναδά. Παράγει δυο είδη μπίρας: Ρils, δηλ. ξανθιά μπίρα με ελαφρύ άρωμα, και pale ale, δηλ. καστανή, γλυκιά, αρωματική και....
ελαφρώς πικάντικη, με 5% αλκοόλ.
Οι μπίρες είναι φρέσκιες (με τρίμηνη διάρκεια ζωής) και παστεριωμένες, ενώ ζυμώνονται και ωριμάζουν έξι μήνες πριν φτάσουν στο ποτήρι. Λέει ο ίδιος: "Η τάση στο εξωτερικό αυτήν τη στιγμή είναι η επιστροφή στους μικρούς παραγωγούς. Αυτούς που δημιούργησαν την παράδοση τη δεκαετία του '50 πριν αναγκαστούν να κλείσουν από τη μαζική κατανάλωση. Έξω η γνώση είναι ελεύθερη. Η μπίρα είναι το ποτό του φτωχού και σχεδόν κάθε γειτονιά έχει ένα μικροζυθοποιείο. Μπαίνεις στις αποθήκες με τις δεξαμενές, βλέπεις τη δουλειά, μαθαίνεις τα μυστικά. Οι ζυθοποιοί δεν έχουν κάτι να κρύψουν γιατί απλώς η επιτυχία μιας μπίρας βρίσκεται αλλού. Δεν αρκεί καλός λυκίσκος και βύνη. Θυμάμαι τους μικροζυθοποιούς από το εξωτερικό, που μου έλεγαν ότι το γεγονός πως έχεις ένα σωστό προϊόν δεν σημαίνει ότι θα πείσεις κιόλας. Στην αρχή, δεν τους πίστευα. Τους πρώτους μήνες, όμως, κατάλαβα ότι τελικά το πιο σημαντικό δεν ήταν να φτιάξω μια καλή μπίρα, αλλά να μάθω να την πουλάω. Εξοπλίστηκα με ένα φορητό ψυγείο, πάγωνα τις μπίρες από την προηγούμενη και πήγαινα από σούπερ μάρκετ σε σούπερ μάρκετ και από ταβέρνα σε ταβέρνα. Το ενθαρρυντικό ήταν ότι όταν τη δοκίμαζαν όχι απλώς τους άρεσε αλλά έκαναν και τις πρώτες παραγγελίες. Μέχρι όμως πριν από έναν χρόνο δεν υπήρχε καν τμήμα πωλήσεων στην επιχείρηση!".
Διαβάστε περισσότερα » »

"Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΝΞ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ":ΡΕΣΙΤΑΛ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ,ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.


 
ΠΟΥ  ΗΤΑΝΕ  ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ  Ο  ΜΑΤΑΚΙΑΣ  ΡΕ;
Διαβάστε περισσότερα » »

Stop στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων στη Μόσχα



Τελικά ο «αδερφός Βλαδίμηρος» και οι συν αυτώ, έχουν τσαγανό! Οι διοικούντες στη Μόσχα, άνθρωποι όλοι του πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν, αποφάσισαν να γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο σε αυτές τις περιπτώσεις επιβάλλει «κυρώσεις» και γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να απαγορεύσουν ένα gay parade ή ελληνιστί, μια παρέλαση ομοφυλοφίλων στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο πάρκο Bolotnaya Ploshcha. Το προαναφερόμενο δικαστήριο με απόφασή του, είχε στηλιτεύσει την απαγόρευση εκ μέρους της δημοτικής αρχής της Μόσχας των παρελάσεων των ομοφυλοφίλων, το 2006, το 2007 και το 2008.

«Σατανικά» τα gay parade
Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο της Μόσχας ....
Λουντμίλα Σβέτσοβα, η δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψει την εκδήλωση των «χαρούμενων», η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Μαΐου, επειδή η αστυνομία της πόλης δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί την ασφάλεια των μετεχόντων. Υπενθυμίζουμε ότι το 2009, ο ίδιος ο Πούτιν είχε παρέμβει και ματαίωσε παρέλαση ομοφυλοφίλων στο πάρκο Novopushkinsky στη ρωσική πρωτεύουσα, ενώ προχώρησε και σε συλλήψεις δεκάδων ομοφυλοφίλων, λίγο πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού της Eurovision στην πόλη. Μάλιστα, ο τότε δήμαρχος Λουζκόφ, είχε αποκαλέσει τις παρελάσεις ομοφυλοφίλων, «σατανικές».

Γη και ύδωρ στους «χαρούμενους» στην Αθήνα putin_angry
Αντιδράσεις υπήρξαν από τους Γερμανούς Πράσινους, όμως οι Ρώσοι τους έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Φυσικά, εδώ στην Αθήνα, ο Γιώργος Καμίνης, σε συνεργασία με τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, έδωσαν γη και ύδωρ στους ομοφυλόφιλους, θέτοντας υπό την αιγίδα τους την παρέλαση των χαρούμενων, αλλά και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της «εβδομάδας ομοφυλοφιλίας», που θα λάβει χώρα από τις 30 Μαΐου ως και την 6η Ιουνίου. Φυσικά, οι ελληνικές αρχές δεν έλαβαν υπόψη τους τις όποιες ενστάσεις, αλλά και τις επιπτώσεις από τη βλαβερή επίδραση που θα έχει αυτό το άθλιο και παρακμιακό θέαμα σε όσα μικρά παιδιά τύχει να το παρακολουθήσουν. Δεν πιστεύουμε βέβαια ότι η παρέλαση δεν θα καλυφθεί από τα «προοδευτικά» ΜΜΕ... Το αντίθετο!

Προτάσσουν... το χρήμα!
Η δικαιολογία σε όσους αντέτειναν στο Δήμο και στο ΥΠΠΟ, ότι η διοργάνωση αυτή ενδέχεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην πόλη, ήταν... τα οικονομικά οφέλη! Για άλλη μια φορά, η ελληνική αριστερά ποντάρει στην απληστία ορισμένων, χωρίς μάλιστα να λάβει υπόψη της ενδεχόμενες αντιδράσεις από τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που ζουν στην Αθήνα.
Κάτι τελευταίο: η σιωπή της Εκκλησίας της Ελλάδος, όσον αφορά σε αυτή την αθλιότητα στο κέντρο των Αθηνών, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο. Υπό την ηγεσία του συγκεκριμένου Αρχιεπισκόπου, δεν μας εκπλήσσει η στάση της...


Διαβάστε περισσότερα » »

Επιχείρησαν να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο οι Τούρκοι στο Αιγαίο

Του Μανώλη Κυπραίου
Κυριολεκτικά στο «παρά πέντε» αποφεύχθηκε την Δευτέρα «θερμό επεισόδιο» πάνω από τον ουρανό του Αιγαίου. Με προκλητικό τρόπο τουλάχιστον 36 τουρκικά μαχητικά, δέκα ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου CN-235, παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο από το βορρά έως τον νότο, εκμεταλλευόμενοι τη διενέργεια δύο αεροναυτικών ασκήσεων, την «Θαλασσόλυκο» (Deniz Kurtu) μεταξύ Λέσβου και Λήμνου και την «Εφές» (Efes). Σε όλες τις περιπτώσεις μαχητικά της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, F-16 και Mirage 2000 βρέθηκαν στις περιοχές όπου είχαν κυριολεκτικά εισβάλλει οι Τούρκοι και έδωσαν σε αρκετές περιπτώσεις σκληρές αερομαχίες κλειστού τύπου (dogfights) για να τους αναγκάσουν να φύγουν από την ελληνικό εναέριο χώρο.
Η προκλητικότερη όμως πράξη της τουρκικής αεροπορίας (Türk Hava Kuvvetleri), η οποία βάσει των κανόνων εμπλοκής θεωρείται «εχθρική ενέργεια», ήταν πως τα αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου της τουρκικής αεροπορίας, προσπάθησαν να «τυφλώσουν» τα ελληνικά μαχητικά (electronic measures) , τα οποία ενεργοποίησαν τα ηλεκτρονικά αντίμετρα (electronic counter-measures) για να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα ραντάρ και οι επικοινωνίες των Ελλήνων χειριστών με τους συναδέλφους τους και τα επίγεια ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας.
Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, έδωσε εντολή στους πιλότους μας κατά τη διάρκεια των εμπλοκών να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, ενώ βρισκόταν σε «κόκκινο συναγερμό» έτσι ώστε να αντιμετωπίσει ενδεχόμενο όπου οι Τούρκοι είχαν αποφασίσει κλιμάκωση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
«Σε επιχειρησιακό επίπεδο, οι Τούρκοι στρατιωτικοί όπως φαίνεται, προσπάθησαν να ελέγξουν το σύστημα άμυνας ηλεκτρονικού πολέμου των ελληνικών μαχητικών και την ανθεκτικότητά του στα αντίμετρα, κίνηση η οποία δεν είναι μόνο ασυνήθιστη αλλά και ύποπτη», όπως μας τόνισαν αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας.
Είναι καιρός τώρα, στρατιωτικοί και διπλωμάτες ανησυχούν πως λόγω της οικονομικής κρίσης της Ελλάδας αλλά και των επερχόμενων εθνικών εκλογών τον ερχόμενο μήνα, οι Τούρκοι στρατιωτικοί είναι πολύ πιθανό να επιχειρήσουν «θερμό επεισόδιο» για να πλήξουν όχι μόνο τον Ταγίπ Ερντογάν αλλά και την Ελλάδα, σε διπλωματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο, με κύριο στόχο τον τουρισμό.
Διαβάστε περισσότερα » »

Tι λέει η παλιόγρια θα μας τρελάνει τελείως!!!Κόψτε συντάξεις, άδειες, αργίες...

Κόψτε συντάξεις, άδειες, αργίες...

Ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, θα συμπαρασύρει και εμάς. Δεν θα το επιτρέψουμε. Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα. Ομως, υπό προϋποθέσεις: Οι Ελληνες δεν μπορεί να συνταξιοδοτούνται πριν τους Γερμανούς ... να κάνουν πολλές διακοπές ... κι οι Γερμανοί πιο λίγες, δήλωσε η Αγκελα Μέρκελ.Οι δηλώσεις αυτές αλλά και το ασυνήθιστο ύφος για την Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ, σχολιάζονται από το περιοδικό Spiegel, το οποίο σε άρθρο του με τίτλο «Η Μέρκελ επιτίθεται στην Ελλάδα για την... ηλικία συνταξιοδότησης και τις άδειες», σημειώνει ότι ήταν σαφές ότι δεν απευθυνόταν κυρίως στους Ελληνες, αλλά «σε εσωτερικό ακροατήριο», στους Ελεύθερους Δημοκράτες, τους εταίρους της στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Η Γερμανία είναι πρόθυμη να βοηθήσει την Ελλάδα, όμως, η βοήθεια συνδέεται με όρους, δήλωσε χθες η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ σε εκδήλωση της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης, CDU - αδελφού κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, στην Βαυαρία.

Αναφερόμενη στη δημοσιονομική κρίση που πλήττει την ευρωζώνη, η καγκελάριος επανέλαβε την προθυμία της Γερμανίας να βοηθήσει την Ελλάδα, συγχρόνως όμως προανήγγειλε σκληρές διαπραγματεύσεις.

«Φυσικά και θέλουμε το ευρώ και φυσικά δεν θέλουμε κάποιος να χρεοκοπήσει και μετά να συμπαρασυρθούμε όλοι», τόνισε η Άγκελα Μέρκελ στην εκδήλωση του CDU, στο Μέσεντε της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Το ευρώ συνεχίζει να είναι σταθερό, υποστήριξε η Μέρκελ. «Αλλά είναι αλήθεια επίσης ότι, αν δεν προσέξουμε, τα πράγματα στο μέλλον θα αλλάξουν. Και γι' αυτό θα πρέπει όλα τα κράτη να συμμεριστούν ότι η συνετή οικονομική διαχείριση είναι το θεμέλιο των κινήσεών μας».

Η βοήθεια όμως συνδέεται με όρους, διευκρίνισε η καγκελάριος, προσθέτοντας σε άλλο σημείο:«Δεν μπορούμε να είμαστε απλώς αλληλέγγυοι και να πούμε ας συνεχίσουν απλά αυτές οι χώρες να κάνουν ό,τι έκαναν μέχρι τώρα…Ναι, η Γερμανία θα βοηθήσει, αλλά θα το κάνει μόνον όταν οι άλλοι καταβάλλουν προσπάθειες. Και αυτό πρέπει να αποδειχθεί».

Διαβάστε περισσότερα » »

Βρήκαν πλανήτη που μάλλον είναι κατοικίσιμος!!! Ο βραχώδης πλανήτης Γκλίζε 581d είναι επτά φορές μεγαλύτερος από τη Γη

nxggeeyele4dd1661e8ecb1 Βρήκαν πλανήτη που μάλλον είναι κατοικίσιμος!!! Ο βραχώδης πλανήτης Γκλίζε 581d είναι επτά φορές μεγαλύτερος από τη Γη

Ένας από τους πλανήτες που περιστρέφονται γύρω από το αστέρι νάνος Γκλίζε 581 μπορεί να αποδειχθεί «κατοικήσιμος», με κλίμα που να επιτρέπει την παρουσία νερού σε υγρή μορφή και την ύπαρξη ζωής, υποστηρίζει μια μελέτη που δημοσιεύεται από μια ομάδα μετεωρολόγων. Οι αστρονόμοι εξετάζουν εδώ και καιρό αν κάποιοι από τους περίπου 500 εξωπλανήτες που έχουν ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ζωή.
Ο βραχώδης πλανήτης Γκλίζε 581d είναι επτά φορές μεγαλύτερος από τη Γη και «θα μπορούσε να είναι ο πρώτος δυνητικά κατοικήσιμος πλανήτης που έχει βρεθεί ποτέ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εθνικό Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών (CNRS) της Γαλλίας.
Ο Γκλίζε 581d εντοπίστηκε το 2007 και απέχει 20 έτη φωτός (ή 9,5 τρισεκατομμύρια χιλιόμετρα) από το ηλιακό μας σύστημα. Τότε οι επιστήμονες θεωρούσαν ότι είναι πολύ «ψυχρός» για να κριθεί «κατοικήσιμος», να έχει δηλαδή στην επιφάνειά του νερό σε υγρή μορφή.
Ο εξωπλανήτης περιστρέφεται γύρω από ένα ερυθρό νάνο, ένα αστέρι όχι ιδιαίτερα θερμό. Για το λόγο αυτό λαμβάνει τρεις φορές λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τη Γη. Είναι επίσης πιθανό να δείχνει μονίμως τη μία πλευρά του στον αστέρα του και η άλλη να βρίσκεται πάντα στο σκοτάδι.
Παρά τα μειονεκτήματα αυτά, ο Γκλίζε 582d μπορεί να παρουσιάζει ένα «φαινόμενο του θερμοκηπίου» του να του επιτρέπει να έχει θερμό κλίμα, έτσι που να σχηματίζονται ωκεανοί, σύννεφα και βροχή, διευκρινίζει το CNRS. Η ακτινοβολία του άστρου Γκλίζε 581, αν και λιγότερο θερμή από αυτήν του Ήλιου, πιθανότατα διεισδύει βαθύτερα στην ατμόσφαιρα του πλανήτη και τον ζεσταίνει, ακόμη και στη «σκοτεινή» πλευρά του. Ο Γκλίζε 581d πιθανότατα είναι βυθισμένος σε ένα κοκκινωπό ημίφως και έχει πυκνή ατμόσφαιρα, με ένα λεπτό στρώμα νεφών.
Διαβάστε περισσότερα » »

Καταγγελία-σοκ στη Βουλή:"Συγκαλύπτουν νοθεία στα καύσιμα του Στρατού"!

Μία επώνυμη καταγγελία που όμοια της δεν υπάρχει στο παρελθόν ''έσκασε'' ως δυναμίτης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Ο πρώην βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής, Γεώργιος Σούρλας κατήγγειλε εκτεταμένη νοθεία στα καύσιμα των Ενόπλων Δυνάμεων που κάποιοι την συγκαλύπτουν εδώ και χρόνια.


''Την υπόθεση ερευνώ από το 1999. Έχω κάνει 14 ερωτήσεις. Πήγα στον πρώην πρωθυπουργό τον κ. Καραμανλή, ο οποίος με άκουσε και με παρέπεμψε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, και εκείνος στον εισαγγελέα Σανιδά. Αναρωτιέμαι: Λειτουργούν κατόπιν οδηγιών οι εισαγγελείς; Λειτουργεί η Δικαιοσύνη, υπάρχει τρόμος, φόβος, απειλή;'' είπε λέξη προς λέξη ο κ. Σούρλας.

Οι πρωτοφανείς καταγγελίες του κυρίου Σούρλα δεν έχουν τελειωμό : '' Έπρεπε να παρανομήσω -και πήγα και πήρα μόνος μου πετρέλαιο από την αποθήκη των Ενόπλων Δυνάμεων στο Σικούριο της Λάρισας. Στο δείγμα, το Γενικό Χημείο το Κράτους βρήκε 900 mg αποχρωματισμένο θείο, ενώ βάσει του νόμου πρέπει να έχει 5 mg. Ενημέρωσα τον σημερινό υπουργό Άμυνας -του έστειλα και φάκελο. Απάντηση δεν πήρα. Δεν μπορεί να δώσει μιαν απάντηση; Απάντηση έλαβα από τον υπουργό Οικονομικών, με αναφορές και στο θείο που προκαλεί καρκίνο.Δέκα μήνες διερευνά ο εισαγγελέας την υπόθεση. Εγώ την Παρασκευή έστειλα το πετρέλαιο στο Γενικό Χημείο του Κράτους και την Δευτέρα πήρα απάντηση!

Τα τελευταία λόγια του κυρίου Σούρλα προς την επιτροπή της Βουλής ήταν : ''Επτά χρόνια είχα το στόμα μου κλειστό, και ελπίζω βάσιμα πως θα το προχωρήσετε''.

Σύμφωνα με τα Νέα ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Α.Κακλαμάνης πρότεινε : ''τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για να περάσουν από κει, οι πάντες που εισηγήθηκαν ή δεν εισηγήθηκαν, ότι όσα λέει ο κος Σούρλας είναι αβάσιμα''.
Διαβάστε περισσότερα » »

TA ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ (ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ)...Bρήκαν και Όπλα και 85 χιλ. ευρώ

ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ...
Αυτοί είναι οι τρείς εφοριακοί του ΣΔΟΕ που που εκβίαζαν ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ στο Αιγάλεω. Οι επίορκοι υπάλληλοι συνελήφθησαν επ΄ αυτοφόρω όταν επιχείρησαν να...
αποσπάσουν χρηματικό ποσό από επιχειρηματία ως προιόν εκβιασμου. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτόγραφίες των τριών...

φωτο απο fimotro

Ποσό 85 χιλ. ευρώ και πολλά όπλα, τα οποία φέρεται να κατείχε νόμιμα ως μέλος Σκοπευτικού Συλλόγου, βρήκαν οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι ενός από τους τρεις «ράμπο» του ΣΔΟΕ, οι οποίοι συνελήφθησαν για εκβιασμό επιχειρηματία.

Οι τρεις ελεγκτές του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, συνελήφθησαν επαυτοφώρω όταν επιχείρησαν να εκβιάσουν επιχειρηματία αποσπώντας του 1.000 ευρώ για να μην του επιβάλλουν πρόστιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη προσπάθεια είχε επαναληφθεί κα κατά το παρελθόν για αυτό και ο επιχειρηματίας σε συνεννόηση με την αστυνομία προσημείωσε τα χρήματα και όταν το φακελάκι μπήκε στιη τσέπη του ενός ελεγκτή, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Πάνω στον ένα συλληφθέντα βρέθηκαν 9,5 χιλ. ευρώ καθώς και ένα όπλο. Ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες υπό την εποπτεία του εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση, στα σπίτια των τριών υπαλλήλων του ΣΔΟΕ. Στο σπίτι του ενός, βρέθηκαν άλλες 85 χιλ. ευρώ καθώς και άλλα σκοπευτικά όπλα. Οι συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα » »

Πιλότος μας προσγείωσε F16 χωρίς τροχό


ΕΚΤΑΚΤΟ - ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ F 16 ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΧΟ! (Θεε μου τι αλλο θα δουμε σε αυτη την χωρα;;; ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ!!!)
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

Αρ. Ανακ. 036/2011
Αθήνα, 17 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ασφαλής προσγείωση αεροσκάφους F-16D με απώλεια ριναίου τροχού

Την Τρίτη 17 Μαΐου 2011, σε διθέσιο αεροσκάφος F-16D της 116ΠΜ/335Μ κατά τη διάρκεια της απογείωσης για εκπαιδευτική αποστολή, σημειώθηκε απώλεια του τροχού από το ριναίο σκέλος.

Το αεροσκάφος δεν αντιμετώπισε άλλο πρόβλημα και προσγειώθηκε ασφαλώς στην 116ΠΜ/Αεροδρόμιο Αράξου.

Η αρμόδια επιτροπή διεξάγει έρευνα για τα αίτια του περιστατικού.

Επισμηναγός (Ι) Κωνσταντίνος Γράψας
Διαβάστε περισσότερα » »

Έντονη χαλαζόπτωση στην Πέλλα


έβρεχε ...κοτρώνες
Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε σήμερα τα απόγευμα στις 4.20μμ. στο Λουτράκι Αριδαίας. Η δυνατή βροχή σε συνδυασμό με το χαλάζι ηταν καταστροφικό για τις καλλιέργιες χιλιάδων..
 αγροτών. Κάτοικοι μιλούν για πρωτοφανή χαλαζόπτωση, που όμοια της έχουν να δουν πολλά χρόνια.

Το φαινόμενο δεν σταμάτησε όμως εκεί.. Λίγη ώρα αργότερα υπήρξε και δεύτερο-τρίτο "χτύπημα" και σε υπόλοιπες περιοχές της Αλμωπίας.
Διαβάστε περισσότερα » »

Απίστευτες καταγγελίες! Θα κλείσει ο Παπανδρέου το Υπουργείο Εξωτερικών;



Όχι, δεν τα καταγγέλλουν αυτά τίποτε γραφικοί ...ξύπνιοι μπλόγκερ, αλλά τα λένε δημόσια ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ σε επιστολή τους!!!
Διαβάστε να ...αηδιάσετε:


(Από τη χθεσινή Ελευθεροτυπία)

Της ΑΛΙΚΗΣ ΜΑΤΣΗ

Επιστολή-καταπέλτη, με την οποία κατηγορεί τον πρωθυπουργό και την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών ότι «επέλεξε την οδό των ανομολόγητων χειρισμών σε καίρια εθνικά θέματα από παραθεσμικούς μηχανισμούς, προφανώς όχι με το αζημίωτο», απέστειλε χθες ο πρόεδρος της Ενωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων, πρέσβης Θ. Δασκαρόλλης.

Αποτέλεσμα, «η χώρα να βιώνει άμεσα τις οδυνηρές και καταστροφικές συνέπειες της διπλωματικής και οικονομικής διαπραγματευτικής ανικανότητας των κυβερνώντων».


Του καταλογίζουν «ανομολόγητους χειρισμούς»

Η επιστολή απεστάλη στους συναδέλφους του εν όψει της τρίωρης στάσης και της συγκέντρωσης που πραγματοποιούν τη Δευτέρα 16 Μαΐου στο προαύλιο του υπουργείου Εξωτερικών στη 1 μ.μ., την ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας θα δέχεται στο γραφείο του τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας.

Και η πρόθεση είναι οι στάσεις να επαναλαμβάνονται και οι διπλωμάτες να μπαίνουν στο κάδρο (τηλεοπτικό και όχι μόνο) κάθε φορά που ο υπουργός θα δέχεται στο γραφείο του κάποιον ξένο αξιωματούχο.

Στην επιστολή, επί της ουσίας, όπως τουλάχιστον ερμηνεύεται από διπλωματικούς κύκλους, ο πρέσβης στέλνει το μήνυμα ότι η διπλωματική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών διαλύεται «όχι λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά λόγω της συγκεκριμένης εξωτερικής πολιτικής "μη επιβάρυνσης" των σχέσεών μας με την Τουρκία. Χάριν της πολιτικής του κατευνασμού και της εκχώρησης κυριαρχίας των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

Νεο - οθωμανισμός

Σαρκαστικά δε, οι ίδιοι κύκλοι συμπληρώνουν: «Αφού τα βρίσκουμε με τους Τούρκους, γιατί να έχουμε πρεσβείες στη Χιλή, στο Περού ή στο Καζακστάν. Θα 'χει η Τουρκία εκεί για μας, αφού προσχωρούμε στη νεο-Οθωμανική Αυτοκρατορία».

Ο κ. Δασκαρόλλης σημειώνει ότι «η κατάργηση ελληνικών διπλωματικών και προξενικών αρχών θα εξοικονομήσει ελάχιστα σε σύγκριση με όσα θα μπορούσε να εισφέρει στον κρατικό προϋπολογισμό και έχει τεράστιο κόστος, διπλωματικό και πολιτικό. Τη διεθνή απομόνωση της χώρας».

Κι αυτό γιατί «οι ελληνικές πρεσβείες και τα προξενεία αντιμετωπίζονται σαν σχολάζουσες "αντιπαραγωγικές" ΔΕΚΟ. Οι εκάστοτε πολιτικοί μας προϊστάμενοι είναι αυτοί που απαξίωσαν την παραγωγή εξωτερικής πολιτικής από τη διπλωματική υπηρεσία. Εμφανίστηκαν παντογνώστες και με προκατασκευασμένες θέσεις, ενεθάρρυναν την αυτολογοκρισία στα τηλεγραφήματα και τις αναφορές μας».

Κατά πρωθυπουργού

Και καταλήγει βάλλοντας εμμέσως και κατά του πρωθυπουργού, καθώς διά της πλαγίας οδού αναφέρεται σε κατά καιρούς ρήσεις του Γ. Παπανδρέου:

«Κατά παραγγελίαν απόντες από τις εξελίξεις, με απαξιωμένη τη θεσμική υποχρέωση λόγου και πρότασης, οι Ελληνες διπλωμάτες δεν αξιοποιούμαστε ούτε ως εναργείς φορείς εθνικού αντιλόγου στη διεθνή διαπόμπευση και δαιμονοποίηση της χώρας, για την οποία μείζονα ευθύνη έχουν τουλάχιστον επιπόλαιες κυβερνητικές διακηρύξεις περί "Τιτανικού", μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και περίπου αναγόρευσης της πατρίδας μας σε κοιτίδα της διαφθοράς».

Ερωτηθείς για την επιστολή χθες ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας, αρνήθηκε να τη σχολιάσει.

Περιορίστηκε να επαναλάβει, παραπέμποντας «σε κάθε δήλωση και κάθε συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών», ότι «δεν υπάρχει καμία πολιτική κατευνασμού, καμία απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας».

Διαβάστε περισσότερα » »