Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Έντουαρντ Σνόουντεν: Υπάρχει ένα σχέδιο για την αλλαγή του κλίματος του πλανήτη

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thetruthseeker.co.uk, ο Έντουαρντ Σνόουντεν ο χάκερ που είχε πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα κατά τη διάρκεια της...θητείας του στην NSA, μίλησε για ένα απόρρητο σχέδιο για να αλλάξει το κλίμα του πλανήτη. Η συγκλονιστική αλήθεια, όπως λέει, και ότι τα chemtrails είναι μέρος αυτού του έργου σε επίσημο επίπεδο, αλλά αυτά τα chemtrails πρέπει να στοχεύουν στην καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αλλά δεν είναι έτσι. Επειδή η κλιματική αλλαγή αποτελεί απειλή για την αμερικανική γεωργία, έχει χαρακτηριστεί ως θέμα εθνικής ασφάλειας. Με την επιρροή και τη συνεργασία της Monsanto σε ένα μυστικό εργαστήριο γεωμηχανικής με παρατσούκλι Μουάντ'Ντιμπ λειτουργεί από το 1960.
Το Μουάντ'Ντιμπ έχει ως στόχο την προστασία του κλίματος της Βόρειας Αμερικής - ακόμη και αν αυτό σημαίνει επιτάχυνση της απερήμωσης στην υποσαχάρια Αφρική ή την εξάπλωση από ίχνη των καρκινογόνων ουσιών σε κατοικημένες περιοχές.

"Εάν αυτό το πρόγραμμα είχε σταματήσει, οι επιστήμονες πιστεύουν ακράδαντα ότι σε ένα χρόνο το κλίμα της Βόρειας Αμερικής θα ήταν εκτός ελέγχου, και θα υπήρχαν σοβαρά προβλήματα με της καταστροφικές σοδειές που θα μειώναν την παραγωγή γρήγορα"
Οι χημικές ουσίες που είχαν τα αεροσκάφη ήταν τοποθετημένες κρυφά δεν γνώριζαν η επιβαίνοντες.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Δύσκολη ημέρα η Δευτέρα για 2.000 εκπαιδευτικούς - Αλλάζει η ζωή τους μπαίνοντας στη διαθεσιμότητα


- Η ΟΛΜΕ προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα στις 12:00 στο Σύνταγμα

- Άμεσα μπαίνουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας οι 296 καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
- Τα 4 κριτήρια με τα οποία θα γίνουν οι μετατάξεις των εκπαιδευτικών
-
 Όσοι έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή μεταπτυχιακό θα έχουν πριμοδότηση στα μόρια

Από τη Δευτέρα περίπου 2.000 καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων που καταργήθηκαν από τα επαγγελμαιτκά και τεχνικά λύκεια, θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας, με τους εκπαιδευτικούς και συγκεκριμένα την ΟΛΜΕ να προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:00 στα γραφεία της στο Σύνταγμα, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Από τις ειδικότητες τουλάχιστον 50 που θα καταργηθούν, αναμένεται να χαθούν πολλές οργανικές θέσεις, με τις περισσότερες, τουλάχιστον 388 να αφορούν την ειδικότητα της Νοσηλευτικής, 335 θέσεις με ειδικότητα βρεφονηπιοκόμοι και 211 με ειδικότητα στην αισθητική.

Με αφορμή την κατάργηση των περίπου 50 ειδικοτήτων θα τεθουν σε διαθεσιμότητα το σύνολο των 296 καθηγητών αποφοίτων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 218 καθηγητές από τους απόφοιτους τεχνολογικής εκπαίδευσης και 1.968 από το σύνολο των 9.420 εκπαιδευτικών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σύμφωνα πάντα με όσα έχει διαρρεύσει το υπουργείο Παιδείας, οι περισσότεροι από τους μισούς εκπαιδευτικούς που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα θα απορροφηθούν από το υπουργείο Υγείας, μιας και οι περισσότερες ειδικότητες που θα καταργηθούν αφορούν υπηρεσίες Υγείας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, 4.933 καθηγητές θα μεταταχθούν υποχρεωτικά από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση (γυμναστές, καθηγητές πληροφορικής, γαλλικής φιλολογίας, θεατρικών σπουδών, μουσικής και καλλιτεχνικών)

Άλλοι 2.500 εκπαιδευτικοί θα μεταταχθούν σε διοικητικές θέσεις της κεντρικής υπηρεσίας, σε περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης αλλά και σε θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού στα δημόσια ΙΕΚ, τα οποία αναβαθμίζονται.

Μόλις γίνει γνωστός ο αριθμός των υποχρεωτικών μετατάξεων και των αναγκών που υπάρχουν σε όλη τη χώρα, οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να μεταταχθούν θα καταθέσουν αιτήσεις. Αμέσως μετά θα συνταχθεί αξιολογικός πίνακας καταταξης με βάση τα εξής κριτήρια:

-συνολική προϋπηρεσία
-οικογενειακοί λόγοι
-συνθήκες διαβίωσης στις έδρες των σχολείων που υπηρέτησαν
-κατοχή επιπλέον πτυχίου, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού

Όσοι εκπαιδευτικοί έχουν δεύτερο πτυχίο ΑΕΙ ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό θα έχουν πριμοδότηση στα μόρια που θα λάβουν προκειμένου να μεταταχθούν στην περιοχή που θέλουν.

newsit
Διαβάστε περισσότερα » »