Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

“Όλα τα λεφτά” η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη Σερρών σε Σκοπιανούς Αρχαιολόγους!

moisiadisΜία άγνωστη πτυχή των όσων έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην Αμφίπολη Σερρών…Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, Σκοπιανοί Αρχαιολόγοι ζήτησαν να έρθουν από την γειτονική χώρα και να συνδράμουν στις ανασκαφές. Ο αντιπεριφερειάρχης αρνήθηκε την βοήθεια, απαντώντας με εμφανή δόση ειρωνείας ότι αν βρεθεί επιγραφή στα… σλαβικά, θα τη στείλει στα Σκόπια!



makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Αλλάζει ο τρόπος πληρωμής των τελών κυκλοφορίας- Δείτε τι προβλέπεται για καλοκαιρινές διακοπές & Χριστούγεννα

teli-kykloforiasΟυρές σχηματίζουν στις τράπεζες και τις εφορίες οι πολίτες που θέλουν να καταθέσουν τις πινακίδες των ΙΧ αυτοκινήτων τους. Το υπουργείο Οικονομικών, προσπαθώντας να ανακουφίσει τους ιδιοκτήτες, σχεδιάζει την προώθηση ενός νέου σχεδίου πληρωμής των τελών κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με το εν λόγω σχέδιο, προβλέπεται να δοθεί η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας ανά έξι μήνες ή ανά τέσσερις μήνες. Έτσι, αν κάποιος το επιθυμεί, θα μπορεί να πληρώνει μόνο κατά το 2ο εξάμηνο του έτους,περίοδος που περιλαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές και τα Χριστούγεννα, πληρώνοντας τα μισά χρήματα. Μάλιστα, οι εισηγητές της πρότασης αναφέρουν ότι σε όσους εξακολουθήσουν να πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας σε ετήσια βάση,θα μπορεί να γίνεται και μια έκπτωση έτσι ώστε να υπάρχει κίνητρο καταβολής.

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »