Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Σκόπια: Πρόστιμο σε όσους έχουν βουλγαρικά διαβατήρια



Τι «Μακεδόνες»και κουραφέξαλα...



Σκόπια.
Τα βουλγαρικά διαβατήρια εξακολουθούν να είναι κεντρικό θέμα στα μέσα ενημέρωσης του νοτιοσλαβικού κράτους.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα επιβάλλεται πρόστιμο στους κατοίκους του κράτους των Σκοπίων που έχουν εκδώσει βουλγαρικά διαβατήρια, όπως σημειώνει η εφημερίδα των Σκοπίων  ‘Πλας 24’.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτοί που έχουν δηλώσει ως Βούλγαροι με προοπτική να φύγουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα πρέπει ή να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία ή να πληρώσουν  2.000 τοπικού νομίσματος.
Το ίδιο θα ισχύει και με αυτοκίνητα που έχουν βουλγαρικές πινακίδες, οι κάτοχοι των οποίων πρέπει να προσφύγουν στην οικεία υπηρεσία να δηλώσουν το όχημα για  να διαπιστωθεί ό, τι δεν πρόκειται  για κλεμμένο όχημα.
Αυτό αποτελεί ένα  νέο μέτρο  της σκοπιανής κυβέρνησης για χαλιναγώγηση  της τάσης των πολιτών της χώρας, που ακολουθούν τη λύση της απόκτησης βουλγαρικού διαβατηρίου,  για μετανάστευση ως άτομο μέλους της ευρωπαϊκής ένωσης, και τελευταία το φαινόμενο έχει φθάσει σε εκρηκτικές διαστάσεις, σημειώνει το δημοσίευμα.
echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Deutsche Welle: Ο δικτατορίσκος Νίκολα Γκρούεφσκι

Σκόπια.
Μετά από οκτώ χρόνια στην εξουσία του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων, η μεταρρυθμιστική εικόνα του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι στα δυτικά μέσα ενημέρωσης, έγινε μηδενική.
Αντίθετα, πολλοί ερευνητές – αναλυτές, υποστηρίζουν ότι με την πολιτική του υπάρχει μια αυξητική τάση του αυταρχισμού στα Βαλκάνια, η οποία εξαπλώνεται διαρκώς», σημειώνει η Deutsche Welle στη σλαβο-σκοπιανή γλώσσα.

Πρόσφατα- συνεχίζει το δημοσίευμα- ο πρώην πρέσβης της ΕΕ στα Σκόπια, Έρβαν Φουέρε, εκτίμησε ότι η δημοκρατία έχει απολέσει την έννοιά της στα Σκόπια.
Ήταν ένα σχόλιο του Φουέρε σχετικά με το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στη χώρα, που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο.
Το 2005 το νοτιοσλαβικό κράτος- FYROM, έλαβε το καθεστώς της υποψήφιας προς ένταξη χώρας στην ΕΕ και θεωρήθηκε μια σπάνια επιτυχία στα δυτικά Βαλκάνια.
Ο ενθουσιασμός των ψηφοφόρων στο κράτος των Σκοπίων, το 2006, για τη μεγάλη πλειοψηφία η οποία ανέδειξε τον Νίκολα Γκρούεφσκι στο Κοινοβούλιο, μεταφέρθηκε στα Δυτικά Μέσα Ενημέρωσης: «ο μεταρρυθμιστής», «ο  ρεαλιστής των Σκοπίων». Αυτοί ήταν οι τίτλοι των δημοσιευμάτων της δυτικής ενημέρωσης για το μικρό κράτος των Βαλκανίων.
Η εντολή του λαού προς τον Γκρούεφσκι ήταν να φέρει τη χώρα σε έναν λεγόμενο ιστορικό  της ρόλο, του ‘μακεδονισμού’, εξ’ ου και ο τίτλος του προγράμματος του «Σκόπια 2014».
Επιπρόσθετα, υποσχέθηκε οικονομική ανάπτυξη, βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, θέσεις εργασία και το σημαντικότερο την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το NATO.
Αυτές ήταν οι σταθερές, που παρέμειναν και τα επόμενα έτη και το κόμμα του Γκρούεφσκι κέρδιζε τις εκλογές.
Σήμερα, η οικονομία εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίπεδο του 2006, η ανεργία βρίσκεται γύρω στο 30% και η ένταξη στην ΕΕ και το NATO,  υπάρχει ακόμη στο ορίζοντα. 
Πέρα από όλα αυτά υπάρχει μια σαφής μείωση των δημοκρατικών προτύπων στη χώρα, σημειώνει η Deutsche Welle.
echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Εισβολή Λαθρομεταναστών του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



Προς                                                                25-08-14
Αρχηγό Λιμενικού Σώματος
Πειραιά,
                                                    ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Κύριε  Αρχηγέ,
                            Θέμα: Εισβολή  Λαθρομεταναστών
                            ----------------------------------------------
Νυχθημερόν παρακολουθούμε στις τηλεοράσεις εικόνες
από την εισβολή στη πατρίδα μας, χιλιάδων Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.
Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια των ανδρών του Λιμενικού Σώματος, και της Ελληνικής Ακτοφυλακής, να διασώσουν και περιθάλψουν ανθρώπινες ψυχές.
Ως εδώ όλα καλά σχετικά με το ανθρωπιστικό αυτό θέμα.
Όμως εγείρονται θέματα εθνικής ασφαλείας.
Μήπως η Ελληνική Ακτοφυλακή, αγαθώς και φιλανθρώπως πράττουσα, χωρίς να το θέλει, εν αφελεία, παίζει το παιχνίδι των εχθρών της Ελλάδος;;;;;;;;;
Βεβαίως η χώρα μας δεσμεύεται με τη συνθήκη Δουβλίνο 2 να γίνει αποθήκη Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.
Φόβοι εγείρονται στο πολυπληθές των λαθρομεταναστών.
Σε 10 χρόνια οι λαθρομετανάστες θα έχουν υπερβεί τον αριθμό των Ελλήνων κατοίκων της πατρίδος μας.
Σε 10 χρόνια θα καταστούν πλειοψηφία στο τόπο μας, με ότι αυτό συνεπάγεται………….
Σε 10 χρόνια οι Ισλαμιστές Τζιχαντιστές θα καταλάβουν τη πατρίδα μας αμαχητί, και τότε θα κλαίμε για όσα αφελώς και επιπολαίως πράττουμε σήμερα!!!
Το ερώτημα που εγείρεται είναι ότι, μήπως η Ελληνική Ακτοφυλακή, και το Λιμενικό Σώμα, άθελά τους, από φιλανθρωπία, αντί για καλό,  συνεργούν στη καταστροφή του Ελληνισμού, εκτελώντας διαταγές υπόπτων εφιαλτών πολιτικών;;; Δεδομένου ότι οι πολιτικοί κατάστρεψαν τη πατρίδα μας!!! Τα γεγονότα σας είναι γνωστά!!!
Οι πολιτικοί δεν συγκινούνται, απλώς εκτελούν εντολές…
Ότι δεν πέτυχαν οι Πέρσες εισβολείς στις μάχες των Θερμοπυλών, Μαραθώνος, και στη ναυμαχία Σαλαμίνος, μήπως το επιτύχουν σήμερον οι Ισλαμιστές λαθραίοι;;;;;
Εμείς οι νέο-Έλληνες σήμερα διεθνώς διακρινόμαστε από αγαθήν αφέλεια και επιπολαιότητα όσον αφορά την ασφάλεια της πατρίδος.
Παραχωρούμε το Αιγαίο, τη Θράκη, τη Μακεδονία, τα νησιά, στους εχθρούς της Ελλάδος, και τώρα γεμίζουμε την υπόλοιπη Ελλάδα με Ισλαμιστές Τζιχαντιστές, για να μας αποκεφαλίσουν!!! Φοβάμαι πολύ για το μέλλον του Ελληνισμού……Φοβάμαι για την Ελλάδα μας!!!
Ευσεβάστως παρακαλώ πολύ όπως εξετάσετε το ενδεχόμενο αυτό, δηλαδή μήπως οι λαθρομετανάστες είναι εισβολείς στη πατρίδα μας, και εμείς τους παραδώσουμε με διεθνείς συνθήκες τη πατρίδα μας αμαχητί; Μήπως βοηθάμε εν αφελεία εχθρούς εισβολείς;
Εμείς οι νέο-Έλληνες τους βοηθάμε με φιλανθρωπία, να καταλάβουν τη πατρίδα μας!!!
Δηλαδή αφελώς και επιπολαίως μήπως παίζουμε το παιχνίδι των εχθρών της πατρίδος;;;;;;;;;;;;
Επί  τούτοις διατελώ,
                                         Μετά  Σεβασμού

                                         Αντώνης  Γρυπαίος
                                         Διεθνολόγος
                               Αρθρογράφος τύπου & διαδικτύου      







Διαβάστε περισσότερα » »