Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ω. ναί! Μας ψεκάζουν ανυποψίαστε και καλοπροαίρετε άνθρωπε! Βίντεο

Να σας συστήσω τη Γεωμηχανική, ΤΕΧΝΗΤΗ διαμόρφωση κλίματος, ως λύση για την υπερθέρμανση του πλανήτη, ναί, έτσι είναι για ένα μή υποψιασμένο κοινό, αλλά στο παρασκήνιο δημιουργείται μια ολόκληρη βιομηχανία και μάλιστα κερδοφόρα! Κι εδώ θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ: ~ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, με επιστημονικά στοιχεία~ Λοιπόοον, οι κυβερνήσεις (παίζοντας τους Θεούς και εφαρμόζοντας τη γεωμηχανική παντού) εφαρμόζουν ένα παγκόσμιο πρόγραμμα ψεκασμών,με τοξικά-βαρέα μέταλλα τα οποία πέφτουν επάνω στα φυτά, στα δέντρα, στον ωκεανό, και ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ.


Συνεχιζονται οι αποκαλύψεις για τους χημικούς αεροψεκασμούς που γίνονται από αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προέλευσης αεροπλάνα. Χημικούς αεροψεκασμούς που θα έπρεπε να ανησυχούν όχι μόνο τους Ελληνες, αλλά και άλλους λαούς που τους υφίστα­νται.
Σύμφωνα με έρευνες σε διάφορα σημεία του πλανήτη, κάποια από τα ψεκαζόμενα στοιχεία είναι το αλουμίνιο που προκαλεί Αλτσχάιμερ (συσσώρευση αλουμινίου στα εγκεφαλικά κύτταρα) και το βάριο που προκαλεί ΚΑΡΚΙΝΟ. Τα οποία είναι καταστροφικά για τον πλανήτη και ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
Ψεκαζόμαστε και είναι άκρως αληθινό γεγονός.
Μας αποβλακώνουν και μας αρρωσταίνουν...
~Ανατρέξτε στο βίντεο του πρώτου συνεδρίου στο Βέλγιο που πραγματοποιήθηκε για τα chemtrails, αλλιώς αεροψεκασμοί, για να ενημερωθείτε σχετικά.~
Οι άνθρωποι λοιπόν που είναι στη εξουσία, ελέγχουν την αγορά, εμάς και τον καιρό, και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για πολεμικές εφαρμογές. ΠΡΟΣΟΧΗ και πάλι, γιατι θα θίξω το εξής: Μέρος του σχεδίου τους είναι να αναντικαταστήσουν τους φυσικούς βιολογικούς πόρους με μεταλλαγμένους σπόρους που θα επιβιώνουν στην παρουσία αλουμινίου. Και, ναί! Υπάρχουν εταιρείες που φτιάχνουν μεταλλαγμένους σπόρους. Οι έρευνες το πιστοποιούν, κι όχι εγώ.
Να σας υπενθυμίσω πως το Μάιο του 2009 έγινε στο Μανχάταν μια συνάντηση χαμηλής δημοσιότητας. Σε μια διακριτική συνεδρία 14 δισεκατομμυριούχοι και πανίσχυροι παράγοντες της Αμερικής συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν την ανησυχία τους για τη ραγδαία αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού και τους τρόπους επιβράδυνσής της... Τα συμπεράσματα θα τα αφήσω για σας. Θα σας δώσω μόνο τα ονόματα των 3 συνδιοργανωτών: Μπιλ Γκέιτς, Γουόρεν Μπάφετ, Ντέϊβιντ Ροκφέλερ! Να σας ενημερώσω επίσης για την Παγκόσμια Τράπεζα Σπόρων Svalbard, ένα ιδαίτερα ασφαλές θησαυροφυλάκιο σπόρων, ΠΡΟΣΟΧΗ, οπού φυλάγονται σε πολική κατάψυξη κάθε είδους σπόροι, παρθένοι ή γενετικά τροποποιημένοι! Συμμετέχει και το ίδρυμα Ροκφέλερ... έλεγχος και παγκόσμιας τροφής λοιπόν!
Και κλείνοντας τον κύκλο ναί, ψεκαζόμαστε, κι αν προσθέσουμε κι άλλες τοξίνες στο περιβάλλον θα αυθηξούν τα κρούσματα καρκίνου, της μάστιγας του αιώνα. Τί πιο σημαντικό να βγαίνεις και να εισπνέεις έναν αέρα, χωρίς βαρεά και τοξικά μέταλλα τα οποία ρίχνουν τα αεροπλάνα; Το φαινόμενο δεν είναι τωρινό, να ξέρετε, αλλά συνεχίζετε, γιατί κανείς δεν σταματά τις κυβερνήσεις, επειδή έχουν τα τεχνολογικά μέσα και θέλουν ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Κι αυτό με εξοργίζει, γιατί αυτοί είναι αδίστακτοι εγκληματίες και αρρωστημένα μυαλά.
(Είναι πολύ αποκαλυπτική η συντρι­βή αεροσκάφους σε αμερικανική ναυτική βάση των Η­ΠΑ, που αναμφισβή­τητα μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς, τα οποία εί­ναι άγνωστης σύνθεσης και πιστεύεται ότι στοχεύουν τους ανθρώπους των περιοχών που ψεκάζονται, με σκοπό να επηρεάσουν το νευρικό τους σύστημα, την ψυχολογία τους και γενικά την υγεία τους.)
Πολύ λυπηρό... σας μιλώ απο καρδιάς... Καλύτερα να αντιστέκομαι, παρά να δέχομαι ό,τι μου σερβίρουν!

Διαβάστε περισσότερα » »

Στις εφορίες παίζουν το σύστημα 4-4-2 και ... κερδίζουν!

Κρατήστε ένα νούμερο. 3,3% του ΑΕΠ είναι τα επιπλέον μέτρα, το κοστούμι που μας ... ράβει η τρόικα για το 2012.
Σημειώστε ένα ακόμη νούμερο. 6% του ΑΕΠ είναι το μαύρο χρήμα, η φοροδιαφυγή δηλαδή που αν τη θέλετε σε ποσό είναι περίπου 13 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο!

Σχεδόν τρεις φορές όσα τα χρήματα που θα βγάλει το κράτος από το χαράτσι στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ.
Που πάνε αυτά τα χρήματα; Ποιοι τα κρύβουν; Πως και ποιοι ακόμη επωφελούνται;
Όπως μάθαμε από τον ίδιο τον πρώην Γ.Γ. Πληροφορικών Συστημάτων τον άνθρωπο που ήταν επικεφαλής του εγκεφάλου του φοροεισπρακτικού μηχανισμού υπάρχει ένας χρυσός κανόνας που είναι χρυσός μόνο για εκείνους που κλέβουν το κράτος.
Ποιοι είναι αυτοί;


Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει ένα εισόδημα 100 ευρώ. Αν κάποιος θέλει να το κρατήσει μαύρο πρέπει να ξέρει τον σωστό άνθρωπο στην εφορία. Του δίνει 40% μίζα για να του κάνει ο έφορος 40% έκπτωση στο πρόστιμο και τελικά ένα 20% καταλήγει στο Ταμείο του Κράτους.


Αυτό είναι κοινό μυστικό, λένε, στις εφορίες, το είπε ο κ. Σπινέλης που μίλησε για άνευ προηγουμένου διαφθορά στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό.
Τι κάνουν λοιπόν ενώ το γνωρίζουν; Τίποτε μιλούν για αποτυχία, λένε ότι πρέπει να την πατάξουν αλλά το “πηλίκο” γράφει... μηδέν!
Διαβάστε περισσότερα » »

Το Environmental Defence Fund παραδέχεται τους ψεκασμούς

Ένα βίντεο που σηκώνει πολλή συζήτηση!!!!
Όλα τα λένε σ'αυτό το βίντεο και τα παρουσιάζουν οι "προβληματισμένοι" επιστήμονες ΕΚΤΟΣ απο την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
Ότι δηλαδη όλες αυτές οι ιδέες τους ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΨΕΥΤΕΣ!!


Διαβάστε περισσότερα » »

Εβραίοι εισέβαλαν στο μοναστήρι του Προδρόμου και κατέστρεψαν εικόνες και Σταυρούς!!!

της Μαρίας Γιαχνάκη

Τραγικές στιγμές περνάει το πατριαρχείο Ιεροσολύμων τις τελευταίες ώρες. Από χθές το βράδυ 13 εξτρεμιστές εβραίοι μπήκαν στο μοναστήρι του Προδρόμου, στον Ιορδάνη ποταμό που βρίσκεται στην Ιεριχώ και κατέστρεψαν εικόνες και σταυρούς .

Βεβήλωναν ότι έβρισκαν μπροστά τους με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αρχές και να μεταβούν στην περιοχή για να εκτιμήσουν τις ζημιές. Στην περιοχή έφτασε αμέσως και ο πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος μαζί με τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο και τη συνοδεία του. Αμέσως μετά έφτασε και ο έλληνας πρόξενος για να αντικρίσει καμμένη την ελληνική σημαία και κατεστραμμένες εικόνες και σταυρούς.

Η νέα ομάδα εβραίων εξτρεμιστών όπως ονομάζεται έχει συλληφθεί και ανακρίνεται αυτή την ώρα...Η πραγματικότητα των γεγονότων αυτών κρύβεται καλά πίσω από συμφέροντα που σίγουρα δεν ευνοούν το ελληνορθόδοξο πατριαρχείο.

Για το συγκεκριμμένο μοναστήρι το οποίο χτυπήθηκε από τους εξτρεμιστές υπήρξαν πολλές εξελίξεις τον τελευταίο καιρό.

Μέχρι πρόσφατα η είσοδος απαγορευόταν για το μοναστήρι του Προδρόμου που βρίσκεται στον Ιορδάνη ποταμό δηλαδή εκεί που βαφτίστηκε ο Ιησούς . Οι προσκυνητές και οι επισκέπτες αλλά και η αγιοταφική αδελφότητα είχε δικαίωμα να μπει στην περιοχή μόνο μια φορά τον χρόνο στα Θεοφάνεια.

Τον τελευταίο καιρό οι Εβραίοι επέτρεψαν την καθημερινή είσοδο στην περιοχή από το πρωί ως το απόγευμα. Έτσι κατά χιλιάδες οι επισκέπτες κατέφθαναν από διάφορα μέρη του κόσμου να επισκεφθούν το σημείο όπου βαφτίστηκε ο Ιησούς σύμφωνα με τις γραφές.

Τώρα όμως εδώ και καιρό ζητούν να πληρώνει εισητήριο όποιος θέλει να επισκέπτεται το άγιο προσκύνημα. Την πρόταση αυτή σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε ο ηγούμενος του μοναστηριού του Αββά Γεράσιμου με την πολλή σωστή δικαιολογία ότι είναι προσκύνημα και όχι μουσείο.

Τις τελευταίες μέρες πολλά γεγονότα έχουν ανησυχήσει την αγιοταφική αδελφότητα η οποία προσπαθεί να προστατεύσει τα δικαιώματα του ορθόδοξου πατριαρχείου στην περιοχή.

Δυστυχώς όμως κατά τακτά χρονικά διαστήματα επεισόδια κυρίως σε μοναστήρια που βρίσκονται στις ερήμους και στα οποία υπάρχουν Έλληνες μοναχοί έχουν υποστεί ζημιές από φανατικούς αλλά και έχουν γίνει προσπάθειες να τους εξαφανίσουν. Πρόσφατα στο φρέαρ του Ιακώβου στην Σαμάρεια έπεσε θύμα ο ηγούμενος του μοναστηριού , οποίος ξυλοκοπήθηκε και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Όμως και σε άλλα ελληνορθόδοξα μοναστήρια οι μοναχοί έχουν πέσει στο παρελθόν θύματα ληστών κακοποιών με αποτέλεσμα να ζουν τραγικές στιγμές.

Στην έρευνα που ακολουθεί τις επόμενες μέρες θα διαβάσετε την κατάσταση που επικρατεί στα μοναστήρια μας και στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και γι ατη μάχη που δίνουν οι αγιοταφίτες να κρατήσουν ζωντανά τα κληροδοτήματά μας.

Συγκλονισμένος από τις καταστροφές ο γέροντας της Μονής Αββά Γερασίμου

Συγκλονισμένος από τις καταστροφές που αντίκρισε, μπαίνοντας το πρωί το μοναστήρι, δήλωσε στο BriefingNews, ο γέροντας της Μονής Αββά Γερασίμου του εν Ιορδάνη.

«Ήταν 16 άτομα και μπήκαν το βράδυ» δήλωσε ο γέροντας σε επικοινωνία μας μαζί του. «Δεν γνωρίζουμε πως μπήκαν. Είναι περίεργο, γιατί η περιοχή είναι πολύ καλά φυλασσόμενη, καθώς έχει γύρω - γύρω συρματοπλέγματα, αλλά και ναρκοπέδια», είπε και συνέχισε:

«Το πρωί ήρθαν εδώ ο γενικός πρόξενος και ο Πατριάρχης, οι οποίοι εξέφρασαν την απορία τους για το πώς πέρασαν στον χώρο αυτά τα άτομα. Τους τόνισαν μάλιστα ότι υπάρχει μία είσοδος και για να μπουν και εκείνοι στο χώρο γίνεται έλεγχος. Οι άγνωστοι λοιπόν, πως πέρασαν;».

Όσο για τις καταστροφές; «Έσπασαν το σταυρό του τρούλου, κάτι κάγκελα που έχει γύρω από τη Μονή, κατέστρεψαν κάτι πολύ παλιούς κηροστάτες, ενώ έκαψαν και την ελληνική σημαία».

Ποιοι ήταν αυτοί οι βέβηλοι;

«Ήταν σίγουρα κάποιοι φανατικοί. Μάλιστα ο στρατός μας, στους οποίους έδωσε το κλειδί της Μονής το πρωί για να μπουν μέσα, λέει ότι έπειτα πρέπει να πέρασαν στην Ιορδανία. Σε καμία περίπτωση δεν είναι το επίσημο κράτος. Και δεν τα λέω αυτά επειδή φοβάμαι. Έτσι είναι η αλήθεια.

Επίσης θα πρέπει να σημειώσω ότι η αστυνομία τους κυνηγά, αλλά βέβαια αποτέλεσμα δεν υπάρχει. Ξαναλέω. Δεν είναι το επίσημο κράτος».
Διαβάστε περισσότερα » »

ΝΕΑ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΠΕΔΙΟ

Συνελήφθησαν χθες (12-12-2011) τις βραδινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, δύο (2) ημεδαποί 21 και 52 ετών, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος και επέβαινε ο 21χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: σιδερένια δόντια από εκσκαφείς,σιδερένια ρουλεμάν και διάφορα παλαιά σιδερένια αντικείμενα συνολικού βάρους 1.500 κιλών, γιατί όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα αυτά είχαν αφαιρεθεί από τους συλληφθέντες, τις προηγούμενες ώρες της ίδιας ημέρας από χώρο ορυχείων  του νοτίου πεδίου της Δ.Ε.Η.  Α.Ε.

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στο ποσό των τριών χιλιάδων Ευρώ (3.000,00 €) σύμφωνα με δήλωση υπευθύνου της ΔΕΗ., τα οποία και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια Δ.Ε.Η.  Α.Ε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Κοζάνης.


radioflorina
Διαβάστε περισσότερα » »