Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ !

Η επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του ΕΚ ενέκρινε την Τετάρτη, 16 Μαρτίου σχέδιο ψηφίσματος σχετικά με την πρόοδο της ΠΓΔΜ σε ότι αφορά την προσχώρηση της στην ΕΕ. Στο ψήφισμα αυτό ζητείται η έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, αν και υπογραμμίζονται τα υπάρχοντα πολιτικά προβλήματα στη χώρα αυτή, η επιδείνωση της ελευθερίας του τύπου και οι εντάσεις μεταξύ των διαφόρων εθνοτήτων.
Ποια συναδελφική αλληλεγγύη περιμέναμε από τους Ευρωπαίους; Η Ευρώπη η οποία από Ένωση… ισότιμων κρατών, μετεξελίχθηκε σε στυγνό τοκογλυφικό Οργανισμό που πειθαναγκάζει τις....
μικρότερες ευρωπαϊκές χώρες (βλέπε Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία) σε αιώνια λιτότητα και να πληρώνουν κεφαλικό φόρο στις μεγάλες χώρες (βλέπε Γερμανία, Γαλλία), τώρα βάζει θηλιά στην χώρα μας και με το θέμα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων!
Στο σχέδιο ψηφίσματος, η επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του ΕΚ "εκφράζει τη βαθιά λύπη της για το γεγονός ότι η διένεξη με την Ελλάδα για το όνομα εξακολουθεί να κλείνει το δρόμο της χώρας προς την ΕΕ και υπενθυμίζει τη σύστασή του προς το Συμβούλιο για άμεση έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων". Επιπλέον, οι ευρωβουλευτές σημειώνουν σε μία τροπολογία τους την ανησυχία τους για την "χρήση των ιστορικών επιχειρημάτων κατά την τρέχουσα συζήτηση, τα οποία απειλούν τις αυξανόμενες εντάσεις με τους γείτονες και δημιουργούν νέους εσωτερικούς διαχωρισμούς".

Αυτοί είναι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας! Μας ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ στους φόρους και στους τόκους και τώρα μας ζητούν και τα ρέστα γιατί εμποδίζουμε την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!! Υπογραμμίζουν μάλιστα ότι η χρήση ιστορικών επιχειρημάτων από μέρους μας για το θέμα, απειλούν εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών, δημιουργώντας εσωτερικούς διαχωρισμούς!!!
Να το θυμάστε: Έτσι όπως πάει, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μετεξελιχθεί σε …Ιερά Εξέταση! Θα μας καθίσουν στο σκαμνί, θα μας καταδικάσουν και στο τέλος θα μας δείξουν την πόρτα της εξόδου γιατί εμποδίζουμε την ένταξη των Σκοπίων, χρησιμοποιώντας …ιστορικά επιχειρήματα!!!

Αυτά είναι τα καθίκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Διαβάστε περισσότερα » »

the orion conspiracy (greek subs) part1

Διαβάστε περισσότερα » »

the orion conspiracy (greek subs) part2

Διαβάστε περισσότερα » »

Το βίντεο που ΣΟΚΑΡΕ την Ντόρα Μπακογιάννη

Διαβάστε περισσότερα » »