Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Σκόπια: Ο Όμηρος έγραψε την Ιλιάδα και Οδύσσεια στην ...«μακεδονική» γλώσσα

«Η αλήθεια για τη Μακεδονία βάσει τεκμηρίωσης»
Νοέμβριος 23, 2014.
«Ιστορικά είναι γνωστό, ότι οι νικητές γράφουν την ιστορία μας», γράφει σλαβικό δημοσίευμα του ‘Sky’ της Οχρίδας, «είναι επίσης γνωστό ότι ένας ταξιδιώτης- συγγραφέας εντοπίζει ίχνη που δεν μπορούν να διαγραφούν και όπως λέει μια παλιά λατινική παροιμία ‘μόνο ο γραπτός λόγος αφήνει τα ίχνη του’», σημειώνει το δημοσίευμα και συνεχίζει: 

«Η χώρα μας (Σκόπια)  είναι μια  βιβλική χώρα, αλλά έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές από τις κατακτήσεις. Και αυτό εξηγείται από τον απλούστατο λόγο ότι στο κομμάτι αυτό της γης, αλλάζοντας την ιστορία και τον πολιτισμό της, αλλάζουν όλα τα ιστορικά γεγονότα και  μας επιβάλλουν μια άλλη ιστορία.
Στο δημοσίευμα για να μην μακρηγορούμε, εκθειάζει ένα βιβλίο που εκδόθηκε στο Βελιγράδι  το 1992  για την ιστορία της «Μακεδονικής» Αρχιεπισκοπής από έναν ‘οδοιπόρο’ και ‘ερευνητή’ και έχει τον τίτλο «Η αλήθεια για τη Μακεδονία (νοτιοσλαβία), βάσει τεκμηρίωσης».
Τι αναφέρει:
1. Η κιβωτός του Νώε υπάρχει στην περιοχή των Σκοπίων.- βρέθηκαν ...υπολείμματά της.
2.  Η απαρχή του ιστορικού κόσμου δεν ξεκίνησε από τη Μεσοποταμία, αλλά από τα Σκόπια.
3.  Οι δώδεκα Απόστολοι του Ιησού δεν υπήρξαν στη Γαλιλαία, αλλά στην περιοχή των Σκοπίων και αυτό αποδεικνύεται από διάφορα τοπωνύμια στην περιοχή.
4.  Ο Όμηρος την Ιλιάδα και την Οδύσσεια την έγραψε  στην «μακεδονική» γλώσσα και όχι στην Ελληνική, χρησιμοποιώντας το «μακεδονικό» αλφάβητο.

Από τις λέξεις που υπάρχουν βεβαιώνεται  ότι  η γλώσσα προέρχονται από την  περιοχή των Σκοπίων.
«Αλλά εμείς δεν είμαστε οι νικητές και την ιστορία την γράφουν άλλοι, αυτοί που θέλουν να αλλάξουν το όνομα της χώρας μας»...
Στο δημοσίευμα τονίζεται, γιατί η Ακαδημία των Σκοπίων, σιωπά σε ένα τόσο σημαντικό ιστορικό έργο, το οποίο πρέπει να μελετάται από όλους τους νέους στα σχολεία της χώρας...
echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »