Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Εκλογικό νόμο-τέρας για να επανεκλεγεί στην Α' Αθηνών έφτιαξε ο Παυλόπουλος




Ο παραλογισμός του εκλογικού νόμου του Προκόπη Παυλόπουλου με τον οποίο έγιναν οι χθεσινές εκλογές φτάνει στο αποκορύφωμα του στην Α' Περιφέρεια Αθηνών.

Κι αυτό γιατί η απίστευτη διάταξη με την οποία το πρώτο κόμμα πριμοδοτείται με 50 επιπλέον έδρες ακόμα κι αν η διαφορά του από το δεύτερο είναι μόλις μία ψήφος, βρίσκει την πλέον σκανδαλώδη μορφή της
εφαρμογής της στην Α' Περιφέρεια της Αθήνας.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος με την ιδιότητα του υπουργού Εσωτερικών την περίοδο της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έφτιαξε τον νόμο με τον οποίο έγιναν οι χθεσινές εκλογές κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του.

Έτσι φρόντισε το μεγαλύτερο κομμάτι από το «μπόνους» των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα να δίνεται στην Α Περιφέρεια Αθηνών που...κατά σύμπτωση είναι και η Περιφέρεια που πολιτεύεται.

Έτσι, είναι ενδεικτικό ότι στην συγκεκριμένη Περιφέρεια η ΝΔ αν και συγκέντρωσε μόλις 15,79% , εκλέγει οκτώ βουλευτές και μάλιστα αν σε πανελλαδικό επίπεδο ξεπερνούσε το 19% θα κατάφερνε να εκλέξει εννέα.
Ο κ. Παυλόπουλος αποδεικνύεται ιδιαίτερα προνοητικός μιας και με βάση τα αποτελέσματα εξελέγη στην έβδομη θέση, μία δηλαδή πριν από την τελευταία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια περιφέρεια ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 19,1% εκλέγει μόλις τρεις βουλευτές, η Χρυσή Αυγή με 8,78% εκλέγει δύο βουλευτές και το ΠΑΣΟΚ με 9% μόλις... έναν. Συνολικά, όλα τα υπόλοιπα
κόμματα που συγκεντρώνουν ποσοστό της τάξης του 84, 21% εκλέγουν εννέα βουλευτές, έναν περισσότερο από την Νέα Δημοκρατία.




iefimerida
Διαβάστε περισσότερα » »

Τελικά, μας ... ψεκάζουν με ηρεμιστικά ; - Περίεργη ανακοίνωση για το θέμα από την ΠΑ




Μια επιεικώς περίεργη ανακοίνωση εκδόθηκε πριν από λίγο από την Πολεμική Aεροπορία, με την οποία επιχειρείται να διαψευσθεί η φημολογία, αλλά και οι μαρτυρίες που υπάρχουν περί "ψεκασμού του πληθυσμού από αεροσκάφη με νευροκαταπραϋντικές ουσίες".

Η ανακοίνωση δεν απαντά σε κανένα δημοσίευμα, ούτε σε κάποια ερώτηση βουλευτών, ούτε έχει τεθεί επίσημα και πρακτικά περισσότερο δίνει βάση στην φημολογία, παρά την διαψεύδει, όπως υποθέτουμε ότι είναι ο στόχος της. Απαντά, απλώς, στις παρατηρήσεις πολλών πολιτών οι οποίοι όντως είχαν δει αεροσκάφη σε μεγάλο υψόμετρο να αφήνουν πίσω τους κάτι σαν αέριες ουσίες και ευλόγως ανησύχησαν, αφού οι ημέρες είναι πονηρές.

Στην ανακοίνωση με τίτλο "Ίχνη Συμπύκνωσης (Contrails) Αεροσκαφών" αναφέρεται ότι:

"Σε απάντηση ερωτήσεων αρκετών συμπολιτών μας που αφορούν σε ίχνη που παρατήρησαν στον ελληνικό εναέριο χώρο, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει τα εξής :

1. Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος, εκτός ελάχιστων που αφορούν ψεκασμούς σε περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις από πολύ χαμηλό ύψος, οι οποίες πάντως δεν έχουν αρχίσει ακόμη για το έτος 2012.

2. Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας.

3. Η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά. Το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες. Ο χρόνος κατά τον οποίο είναι ορατά τα ίχνη συμπύκνωσης μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο ύψος πτήσης.

4. Οι πτήσεις των αεροσκαφών αυτών εγκρίνονται και ελέγχονται ανά πάσα στιγμή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας μας, ενώ η Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον ελληνικό εναέριο χώρο για άλλη δραστηριότητα".

Σας έπεισε η ανακοίνωση;


Εμάς - που δεν ανήκουμε στην κατηγορία των "ψεκασμολόγων" - όχι! Μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα έφερε. Ποιος φωτεινός εγκέφαλος είχε την ιδέα έκδοσής της;







defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΑΚΟΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΜΠΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ!


 Μπροστά σε ένα απροσδόκητο θέαμα βρέθηκε ένας υπάλληλος των ΚΤΕΛ Ιωαννίνων. Όπως επισημαίνεται σε άρθρο του epiruspost.gr ο υπάλληλος εντόπισε έναν σάκο μέσα στον οποίο υπήρχαν:

Α) δύο πολεμικά όπλα, τύπου Καλάσνικοφ, εκ των οποίων το ένα ήταν αποσυναρμολογημένο,
Β) μία ξιφολόγχη,
Γ) μία γεμιστήρα,
Δ) τέσσερα φυσίγγια καθώς και
Ε) δύο άδειες γεμιστήρες.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο σάκος ήταν κλειστός και βρέθηκε στον χώρο φύλαξης των αποσκευών των ΚΤΕΛ.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ !!!ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ!!!!

Αυτό το βίντεο καταγράφηκε στις 25 Δεκέμβρη του 2010. Αυτό που δείχνει έχει προβλημάτισε πολλούς ανθρωπολόγους και ερευνητές του παράξενου. Στην αρχή είπαν κάποιοι ότι ήταν κάποιου είδους φάρσας αλλά αμέσως κατατρίφθηκε η ιδέα αυτή όταν το βίντεο αυτό εξετάστηκε από ειδικούς!!

Το να υπάρχουν σήμερα Γίγαντες ζωντανοί με την έννοια των Γιγάντων είναι παρατραβηγμένο έως και μη πιστευτό από κανέναν!! Να σας πω την αλήθεια όταν το πρώτο ακούσαμε και εμείς δεν το πιστέψαμε, αλλά όταν το είδαμε με τα μάτια μας μείναμε άναυδοι για το όλο θέμα, μας έκανε να πιστέψουμε σε πολλά πράγματα που δεν πιστεύαμε αλλά και να θεμελιώσουμε καλύτερα κάποιες θεωρίες του παράξενου!!!
Το βίντεο έρχεται από το Περού, σε ένα βουνό επάνω στις 25 Δεκεμβρίου πολλοί νέοι είναι αυτοί που ανεβαίνουν στο βουνό πιστεύοντας ότι θα τους ευνοήσει η τύχη…. κάποιοι το ονομάζουν Κλάντις(!!). Θα δείτε στο ένα βίντεο όλη την εξέλιξη και στο δεύτερο το διαμορφώσαμε έτσι για να δείτε τις διαφορές στο ύψος των γιγάντων με κάποιους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί… Πολλοί πιστεύουν ότι είναι εξωγήινοι γίγαντες, ότι ήρθαν από το διάστημα, μα δεν εμφανίστηκε κάποιο ΑΤΙΑ στην περιοχή που να το επιβεβαιώνει. Η άλλη θεωρία είναι ότι ίσως ήρθαν από την μέση γη μέσω άλλης διάστασης ή από κάποια έξοδο – είσοδο που υπάρχει εκεί….
Το συγκεκριμένο βουνό το οποίο και έχω πάει έχει πολλές αποδείξεις περί της Θεωρίας Της Μέσης Γης, από εκεί ξεκινά και  μια από τις μεγαλύτερες γαλάριες της Νοτίου Αμερικής η οποία συνδέετε με το παγκόσμιο σύστημα γαλαριών της γης!!! Αυτό βέβαια είναι μια άλλη ιστορία που θα γίνει λεπτομερέστατο άρθρο με αποδείξεις και φωτογραφικό υλικό που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό!!
Όσο για τα επίμαχα βίντεο δείτε και μόνοι σας, τα συμπεράσματα δικά σας μα μην ξεχνάτε ότι το βίντεο αυτό έχει εξεταστεί από ειδικούς για την αυθεντικότητα του. Ευχαριστούμε τον συνεργάτη μας Αντόνιο Ντε Λα Νόντσιε Κορτέζ από το Περού που μας τα έστειλε ώστε για να το δούμε και εμείς και να σας το παρουσιάσουμε σε εσάς!!!









Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

Διαβάστε περισσότερα » »

Κούρεμα τροϊκανών ΣΥΡΙΖΑ

 


 
katohika
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ UFO!!!




katohika
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ: ΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ!

Λύση - πακέτο για τους εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα θα προχωρήσει άμεσα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μετά τις εκλογές, αφού εκτός από το τέμενος των 846.000 ευρώ στον Βοτανικό που θα το πληρώσουμε εμείς και το οποίο απλώς "πάγωσε" για λίγο λόγω εκλογών, οι αδιόρθωτοι πολιτικάντηδες τούς έταξαν και χώρο ταφής στο Πέραμα!


Το Makeleio.gr έχει στην κατοχή του επίσημο έγγραφο της Ιεράς Συνόδου από το 2005, επί Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, με το οποίο παραχωρούσε στους μουσουλμάνους έκταση 30 στρεμμάτων στο Σχιστό του Περάματος και κοντά στο νεκροταφείο της περιοχής, για τη δημιουργία μουσουλμανικού κοιμητηρίου, αλλά όπως επισημαίνει, το θέμα καθυστέρησε από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς. Κατά τ΄ άλλα, οι μητροπολίτες σηκώνουν το λάβαρο της επανάστασης ενάντια στην ανέγερση του τεμένους...


Όπως μας αποκάλυψαν μέλη της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει συναντήσεις με εκπροσώπους της κυβέρνησης, αλλά και με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, οι
οποίες - όπως τόνισαν - βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, με διαβεβαιώσεις ότι αμέσως μετά τις εκλογές, θα αρχίσουν πυρετωδώς οι εργασίες τόσο για το τέμενος, όσο και για το νεκροταφείο των εκατοντάδων χιλιάδων Πακιστανών, Κούρδων, Αράβων και Μπαγκλαντεσιανών, που πιέζουν με όποιον τρόπο μπορούν, γιατί δεν τους αρκεί το κοιμητήριο της Κομοτηνής...


makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΜΑΣΟΝΟ ΣΟΡΟΣ..

3:22 ΚΑΙ ΜΕΤΑ....


 
 
katohika.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ποιοι εκλέγονται. - Εκτός Βουλής πρωτοκλασάτα στελέχη και υπουργοί




Δραματικές ανακατατάξεις στην Βουλή προκύπτουν από τα αποτελέσματα των εκλογών. Ενώ το πρωί της Δευτέρας η καταμέτρηση συνεχίζεται, με το 98% των εκλογικών κέντρων να έχουν καταγραφεί, πρωτοκλασάτα στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας μένουν εκτός Βουλής.


Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Παπουτσής, Πέτρος Ευθυμίου, Παύλος Γερουλάνος, Νάσος Αλευράς, Παντελής Οικονόμου, Μιλένα Αποστολάκη, Τηλέμαχος Χυτήρης, μένουν εκτός, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών.


Αντίθετα, Κώστας Σκανδαλίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Δημήτρης Ρέππας, Μίμης Ανδρουλάκης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, εκλέγονται.


Αυξάνει τους βουλευτές της η ΝΔ στην ΄Β Αθηνών


Η ΝΔ από 11 βουλευτές τώρα φαίνεται να εκλέγει 14 βουλευτές. Στη βουλή επιστρέφουν Κατερίνα Παπακώστα, Σοφία Βούλτεψη ενώ εκλέγεται και ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Μέχρι στιγμής οι σταυροί προτίμησης είναι:


1 Μητσοτακης Κυριακος του Κωνσταντινου 1.358
2 Βουλτεψη Σοφια του Ιωαννη 1.267
3 Χατζηδακης Κωνσταντινος (Κωστης) του Ιωαννη 1.266
4 Βαρβιτσιωτης Μιλτιαδης του Ιωαννη 1.177
5 Γεωργιαδης Σπυριδων-Αδωνις του Αθανασιου 1.102
6 Ντινοπουλος Αργυρης του Βασιλειου 1.077
7 Μεϊμαρακης Ευαγγελος-Βασιλειος του Ιωαννη 1.048
8 Σπηλιωτοπουλος Αριστοβουλος (Αρης) του Ελευθεριου 977
9 Γιακουματος Γερασιμος του Χαραλαμπους 968
10 Παναγιωτοπουλος Παναγιωτης (Πανος) του Παναγιωτη 955
11 Καραμανλη Αννα του Αρκαδιου 923
12 Πολυδωρας Βυρων του Γεωργιου 821
13 Παπακωστα-Σιδηροπουλου Αικατερινη του Αγγελου 707
14 Παπαθανασιου Γιαννης του Δημητριου 688


Βατερλώ για το ΠΑΣΟΚ η ΄Β Αθηνών


Εκτός Βουλής μένουν σχεδόν όλα τα κορυφαία στελέχη του κόμματος. Από τις 20 έδρες που είχε το ΠΑΣΟΚ στη ΄Β Αθηνών παίρνει μόλις 4.


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα εκλέγονται:


1 Λοβερδος Ανδρεας του Νικολαου 2.589
2 Χρυσοχοϊδης Μιχαηλ του Βασιλειου 1.283
3 Ανδρουλακης Δημητριος (Μιμης) του Γρηγοριου 1.181
4 Κακλαμανης Αποστολος του Χρηστου 1.175


Εκτός Βουλής, μέχρι στιγμής φαίνεται να μένουν με σειρά κατάταξης:


Ραγκουσης Ιωαννης του Νικολαου 909
6 Ευθυμιου Πετρος του Δημητριου 904
7 Δρεττα Αθηνα του Κωνσταντινου 829
8 Αποστολακη Ελενη-Μαρια (Μιλενα) του Γεωργιου 788
9 Κουτρουμανης Γεωργιος του Σπυριδωνα 776
10 Ρεππας Δημητριος του Παναγιωτη 722
11 Βουρος Ιωαννης του Στεφανου 624
12 Νταλαρα Αννα του Γεωργιου 570
13 Χυτηρης Τηλεμαχος του Γερασιμου 542
14 Πρωτοπαπας Χρηστος του Ιωαννη 521
15 Ξενογιαννακοπουλου Μαρια-Ελιζα (Μαριλιζα) του Διονυσιου 501
16 Χαραλαμποπουλος Γεωργιος Ερνεστος του Ιωαννη 310
17 Καστρινακης Γεωργιος του Δημητριου 306
18 Βερουλη Αννα του Αθανασιου 292
19 Κατριβανος Γεωργιος του Χαραλαμπους 126
20 Ζηση Ροδουλα του Αθανασιου 121


Βουλευτές Επικρατείας


Με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα (1.30 πμ) οι βουλευτές Επικρατείας που εκλέγονται είναι οι εξής:


Από τη ΝΔ οι κ.κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Ιωάννης Μιχελάκης.


Από το ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μανώλης Γλέζος και η κυρία Θεανώ Φωτίου.


Από το ΠΑΣΟΚ ο κ. Πύρος Δήμας και η κυρία Φώφη Γεννηματά.


Από τους Ανεξάρτητους Ελληνες οι κ.κ. Τέρενς Κουίκ και Μιχαήλ Γιαννάκης.


Από το ΚΚΕ ο κ. Θανάσης Παφίλης, από τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή ο κ. Χρήστος Παππάς και από τη Δημοκρατική Αριστερά ο κ. Σπύρος Λυκούδης.











Zougla.
Διαβάστε περισσότερα » »

Σταυροδοσία όλων των υποψηφίων των 6 κόμματων που μπαίνουν στη βουλή σε 347 από 370 συνολικά τμήματα στην Π.Ε.

Δείτε τη σταυροδοσία όλων των υποψηφίων και για τα 6 κόμματα που μπαίνουν στη βουλή (σε 347 από 370 συνολικά τμήματα στην Π.Ε. Κοζάνης






Διαβάστε περισσότερα » »

Από 1 έδρα στην Π.Ε. Κοζάνης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Δημοκρατική Αριστερά

Με καταμετρημένo τo σύνολο των εκλογικών τμημάτων ( 373 από τα 373) της Π.Ε. Κοζάνης,  η κατανομή των εδρών στα κόμματα έχει ως εξής:

ΝΔ 1 έδρα και βουλευτή τον Γιώργο Κασαπίδη
ΠΑΣΟΚ 1 έδρα και βουλευτή τον Πάρι Κουκουλόπουλο
ΚΚΕ 1 έδρα και όπως όλα δείχνουν βουλευτή τον Σταμπολίδη Κωνσταντίνο
Ανεξάρτητοι Έλληνες  1 έδρα και βουλευτή την Μακρή Ραχήλ ή  τον Αβδελίδη Σωτήρη
Δημοκρατική Αριστερά 1 έδρα και βουλευτή όπως όλα δείχνουν την Ντόρα Τσικαρδάνη
Διαβάστε περισσότερα » »

Αποτελέσματα κομμάτων βουλευτικών εκλογών 2012 (Aνανεώνεται αυτόματα κάθε 1′ ΛΕΠΤΟ)


Διαβάστε περισσότερα » »

Εκλογές 2012: Η μεγάλη ανατροπή



Στις 00:44 οι έδρες των κομμάτων κατανέμονταν (σε ποσοστό ενσωμάτωσης 70,48%) ως εξής:

ΝΔ 111 έδρες
ΣΥΡΙΖΑ 50 έδρες
ΠΑΣΟΚ 42 έδρες
Ανεξάρτητοι Έλληνες 32 έδρες
Κ.Κ.Ε 26 έδρες
Χρυσή Αυγή 21 έδρες
ΔΗΜΑΡ 18 έδρες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι με τα δεδομένα αυτά, ΛΑΟΣ, Οικολόγοι Πράσινοι και Δημοκρατική Συμμαχία ήταν εκτός Βουλής

Προηγουμένως, τα τελικά αποτελέσματα του exit poll που ανακοινώθηκαν από την κρατική τηλεόραση έδειχναν τη χώρα αντιμέτωπη με το «χάος» της ακυβερνησίας, καθώς ΝΔ- ΠΑΣΟΚ συγκέντρωναν μόλις 146 έδρες.

Τα αποτελέσματα στο 70,48% της Επικράτειας

Μέχρι στιγμής, σε σύνολο επικράτειας και καταμετρημένο το 70,48% των ψηφισάντων, η Ν.Δ. λαμβάνει το 19,77,% το ΠΑΣΟΚ το 13,59%, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει το 16,28%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,49%, το ΚΚΕ 8,36%, η Χρυσή Αυγή 6,88% και η Δημοκρατική Αριστερά 6,04%.

Η Ν.Δ. προηγείται σε Αιτωλοακαρνανία, Αργολίδα, Αρκαδία, 'Αρτα, Γρεβενά, Δράμα, Δωδεκάνησα, Έβρο, Ευρυτανία, Ζάκυνθο, Ηλεία, Ημαθία, Θεσπρωτία, Β' Θεσσαλονίκης, Ιωάννινα, Καβάλα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κέρκυρα, Κιλκίς, Κοζάνη, Κορινθία, Λακωνία, Λάρισα, Λέσβο, Λευκάδα, Μαγνησία, Μεσσηνία, Ξάνθη, Πέλλα, Πιερία, Πρέβεζα, Σέρρες, Τρίκαλα, Φθιώτιδα, Φλώρινα, Φωκίδα, Χαλκιδική, Χίο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται αυτή τη στιγμή σε Α' Αθηνών, Β' Αθηνών, Α' Πειραιώς, Β' Πειραιώς, Αττική, Αχαΐα, Βοιωτία, Εύβοια, Α' Θεσσαλονίκης, Κεφαλλονιά, Ξάνθη, Χανιά και Κυκλάδες.

Το ΠΑΣΟΚ προηγείται σε Ηράκλειο, Λασίθι, Ρέθυμνο, Ροδόπη.

Το ΚΚΕ προηγείται σε Σάμο.

2009                                                                 2012
  


Ποιοι εκλέγονται βουλευτές Επικρατείας

Τρεις βουλευτές επικρατείας εκλέγει η ΝΔ και από δύο ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ από έναν ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και ΔΗΜΑΡ, με καταμετρημένο το 47% των εκλογικών τμημάτων.


Σημειώνεται ότι είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξουν οι συσχετισμοί, δεδομένου ότι και ο ΛΑΟΣ και οι Οικολόγοι-Πράσινοι να εισέλθουν τελικά στη Βουλή, αυτό θα γίνει οριακά και δεν τους εξασφαλίζει την εκλογή βουλευτή επικρατείας.

Συγκεκριμένα, εκλέγονται: Από τη ΝΔ οι Χαράλαμπος Αθανασίου, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μιχελάκης. Από το ΣΥΡΙΖΑ οι Μανώλης Γλέζος και Θεανώ Φωτίου. Από το ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας και Φώφη Γεννηματά. Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Τέρενς Κουίκ και Μιχάλης Γιαννάκης, ενώ από το ΚΚΕ ο Θανάσης Παφίλης, από τη Χρυσή Αυγή ο Χρήστος Παππάς και από τη ΔΗΜΑΡ ο Σπύρος Λυκούδης.

Μεγάλη η απόχη

Μικρότερα ποσοστά συμμετοχής στις εθνικές εκλογές δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς η αποχή πλησιάζει το 40% περίπου, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά αποχής ήταν το 2009 30%, το 2007 26% και το 2004 24%.
Διαβάστε περισσότερα » »

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα Υποψηφιών Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα Υποψηφιών ΠΑΣΟΚ Π.Ε. Κοζάνης 93 εκλογικά τμήματα συνολικά (Ώρα 01.37)
 
Κουκουλόπουλος Πάρις 1982
Βλατής Ιωάννης  1267
Θεοδωρίδης Παναγιώτης 691
Σπόντη Ελισσάβετ (Βέτα) 906
Αμπάζη Ευαγγελία  443
Ζιούζιος Δημήτριος 339
Πογαρίδης Δημήτριος  520

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα υποψηφιών ΝΔ Π.Ε. Κοζάνης 115 εκλογικά τμήματα συνολικά (Ώρα 01:34)
ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ 3523
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 2403
ΕΛΣΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ 2266
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 1580
ΒΑΧΤΣΙΑΒΑΝΟΣ 1342
ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ 1244
ΖΥΓΟΥΡΗΣ 448


Aποτελέσματα υποψηφίων ΣΥΡΙΖΑ από 95 επί 370 εκλογικά τμήματα

1 ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ 745
2 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΘΕΟΦΑΝΩ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 699
3 ΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ του ΘΩΜΑ 611
4 ΤΟΛΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΜΗΝΑ 411
5 ΣΙΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 402
6 ΛΙΟΣΑΤΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 381
7 ΠΑΤΣΩΝΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 226


Οι σταυροί προτίμησης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» σε 103 από 370 εκλογικά τμήματα
 
1
ΜΑΚΡΗ ΡΑΧΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
605
2
ΑΒΔΕΛΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
538
3
ΛΙΟΦΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
377
4
ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΠΑΣΧΑΛΗ
352
5
ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
288
6
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΝΙΚΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
235
7
ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ 199

Tα αποτελέσματα δεν είναι επίσημα…Αντλούνται από πολιτικά γραφεία….


kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Αχάριστοι οι Έλληνες σύμφωνα με τα Γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης


«Αχάριστοι οι Έλληνες, ψήφισαν το Χάος!», είναι το σχόλιο των γερμανικών Μέσων για την πρώτη «ανάγνωση» των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα μετά τη δημοσίευση των exit polls.
Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι με την ψήφο τους οι Έλληνες τιμώρησαν τα μεγάλα κόμματα για τα μέτρα λιτότητας, παράλληλα όμως τιμώρησαν το Ευρώ και την Ευρωζώνη! 

Spiegel: Οι Έλληνες τιμώρησαν τα μεγάλα κόμματα για τα μέτρα λιτότητας!
Η ψηφοφορία στην Ελλάδα: μάθημα για τα μεγάλα κόμματα
Οι Έλληνες έδωσαν ένα μάθημα στα μεγάλα κόμματα στις εκλογές. Οι Σοσιαλιστές έχασαν ψήφους σε σύγκριση με το 2009, ακόμη και το 25 τοις εκατό των ψήφων. Ο νικητής μένει να είναι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να ελπίζει για την 2η θέση στην κατάταξη.
Bild: Οι Έλληνες ψήφισαν το Χάος!
Οι Έλληνες τιμωρούν τα μέτρα και το Ευρώ
Πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές. Πιο δύσκολη νίκη για τους συντηρητικούς
Μετά τις πρώτες προβλέψεις η φρίκη στην Ευρώπη είναι μεγάλη: τα κόμματα της λιτότητας, η συντηρητική Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) και το ΠΑΣΟΚ, τιμωρήθηκαν βαριά.
Focus: Οι αχάριστοι Έλληνες χαστούκισαν στις Εκλογές τη σωτηρία του Ευρώ!
Στις ελληνικές κοινοβουλευτικές εκλογές, τα κυβερνώντα κόμματα, έχουν υποστεί δραματικές απώλειες. Έτσι, οι ψηφοφόροι αποφάσισαν να τιμωρήσουν για τα δραστικά μέτρα λιτότητας της χώρας. Για πρώτη φορά στη Βουλή η ακροδεξιά.

koutipandoras.gr
olympia.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Τ Ο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦ ΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ!


tromaktiko.jpg
Βρέθηκαν ψηφοδέλτια, χρήματα, δαπάνες για καύσιμα….
Επτά συνολικά άτομα συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής των εκλογών για παραβάσεις του εκλογικού νόμου σε συνοικία αθιγγάνων στην Ξάνθη…
Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία, η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα να μοιράζουν σε άλλους τέσσερεις αθίγγανους ψηφοδέλτια αντί χρηματικού αντίτιμου, τα οποία θα διοχέτευαν κατάλληλα σε ψηφοφόρους του οικισμού όπου διαμένουν στην Ξάνθη. Πληροφορίες τουThrakiToday.com οι οποίες διασταυρώθηκαν από ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας θέλουν να σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος των επτά ατόμων κατά παραγγελία της εισαγγελίας Ξάνθης. Από την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε βιβλίο στην οικία του ενός εκ των τεσσάρων αθιγγάνων στο οποίο σημειώνονταν ονόματα ψηφοφόρων, αυτοκίνητα με πινακίδες κυκλοφορίας αλλά και φυσικά πρόσωπα, δίπλα στα οποία αναγράφονταν ποσά και αντίστοιχες δαπάνες για καύσιμα και λοιπά. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ομολογία ενός εκ των συλληφθέντων και η οποία αναφέρει το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ ως αντίτιμο το οποίο έδωσαν οι Ε.Τ. και Ε.Σ., στενοί συνεργάτες πρωτοκλασάτου στελέχους μεγάλου ελληνικού κόμματος που λειτουργούσαν για λογαριασμό του, ώστε να διανεμηθεί μαζί με τα ψηφοδέλτια.
Η υπόθεση κρίνεται από τους γνωρίζοντες τις πολιτικές ισορροπίες και την εκλογική συμπεριφορά των κατοίκων της συγκεκριμένης συνοικίας της Ξάνθης ως ιδιαιτέρως σοβαρή αν και συνήθης στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις για την ανάδειξη ερετών είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση είτε στους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου. Είναι όμως σοβαρή γιατί για πρώτη φορά γίνονται συλλήψεις επισήμως.
Newsit.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΜΑΪΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ


1049
Μετά την απόφαση των Παπανδρέου Βενιζέλου να συμμετάσχει η Ελλάδα στην αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ, γινόμαστε αυτόματα στόχος των Ρώσων.
Κάτι που θα μας απασχολήσει άμεσα και έντονα τις αμέσως επόμενες ημέρες καθώς στις 20 Μαΐου, το ΝΑΤΟ θα ανακοινώσει την επίσημη ενεργοποίηση της αντιπυραυλικής άμυνας στην Ευρώπης και η μέχρι σήμερα κυβέρνηση είχε αποφασίσει να συμμετάσχει η Ελλάδα με μία πυροβολαρχία Patriot την οποία μάλιστα οι Αμερικανοί θα την εφοδίαζαν με βλήματα PAC-3.
Η επισημοποίηση θα γίνει κατά τη διάρκεια της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Σικάγο. Η Ρωσία έχει διαμηνύσει στην ελληνική πλευρά ότι είναι αναγκασμένη να στοχοποιήσει την όποια αντιπυραυλική εγκατάσταση στην Ευρώπη, καθώς θεωρεί ότι δεν στοχεύει το Ιράν, αλλά τη Ρωσία.
Και ανάμεσα σε όλα αυτά, ο Ρώσος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ απείλησε με προληπτικό πλήγμα κατά της αντιπυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, προκειμένου να… την αποτρέψει από το να αναχαιτίσει ρωσικά πυρηνικά όπλα. Όπως ανέφερε ο Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Νικόλα Μακάροφ, τα στάδια 3 και 4 της αντιπυραυλικής άμυνας στην Ευρώπη, παρέχουν την πιθανότητα αναχαίτισης των ρωσικών πυρηνικών όπλων. Το Στάδιο 3, το οποίο θα υλοποιηθεί το 2018, προβλέπει την ανάπτυξη πυραύλων SM-3 στην Πολωνία και το Στάδιο 4 προβλέπει την αναβάθμιση όλων των πυραύλων σε νέες εκδόσεις.
Kαταλαβαίνουμε ότι η νέα κυβέρνηση, θα έχει πολλά προβλήματα να λύσει, εκτός από τα οικονομικά. Το να είσαι ταυτόχρονα συνεργάτης και με τον Πούτιν και με το ΝΑΤΟ θα αποβεί δύσκολο σπορ

liako.gr/
Διαβάστε περισσότερα » »

Η μέθοδος του αναποφάσιστου...

Διαβάστε περισσότερα » »

ΡΩΣΙΚΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

exorixi_ammoxostos-2-naiΞεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία και το ψευδοκράτος στέλνει η Μόσχα, μετά την έναρξη της παράνομης γεώτρησης για εξεύρεση πετρελαίου στην κατεχόμενη Σύγκραση.

Ο επίσημος εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Αλεξάντρ Λουκασέβιτς, ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι τέτοιες ενέργειες είναι δυνατόν να επιδεινώσουν τη δύσκολη κατάσταση που διαμορφώθηκε γύρω από το κυπριακό πρόβλημα. Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

«Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για ένα μέρος του εδάφους της διεθνώς αναγνωρισμένης δημοκρατίας, όπου η κυβέρνηση της, στερείται δυνατότητας να ασκεί αποτελεσματικό έλεγχο, στο οποίο όμως ισχύει πλήρως η κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Έχουμε επανειλημμένα επιβεβαιώσει τη θέση της Ρωσίας σχετικά με τον κίνδυνο της κλιμάκωσης της έντασης γύρω από την Κύπρο».

Ο Εκπρόσωπος του Ρωσικού ΥΠΕΞ κάλεσε εκ νέου την Τουρκία, για πλήρη συμμόρφωση της με τους γενικά αναγνωρισμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.


liako.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Τη Ρωμιοσύνη να την κλαις… Και όμως, πάνω από ένας στους τρεις δεν έφτασε στην κάλπη.




Ανεξαρτήτως αποτελέσματος και προσωπικής ψήφου, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των εκλογών είναι η τεράστια αποχή που άγγιξε το 40%. Και δεν μιλάμε ούτε για ευρωεκλογές, ούτε για δημοτικές (που να τρέχεις στο χωριό τώρα κλπ).

Μιλάμε για τις πιο κρίσιμες εκλογές της μεταπολίτευσης, με μία χώρα χρεοκοπημένη, το πολιτικό σύστημα εξαθλιωμένο και κυρίως τον λαό διαλυμένο σε όλα τα επίπεδα.

Και όμως, πάνω από ένας στους τρεις δεν έφτασε στην κάλπη. Φαίνεται ότι η διάσπαση του κοινωνικού ιστού, η αλλοτρίωση, ο ωχαδερφισμός και όλα τα συναφή με τα οποία «μπολιάστηκε» η νοοτροπία του νεοέλληνα την τελευταία 30 χρόνια, έχει φτάσει σε σημείο μη αναστρέψιμο!

Τι κρίμα για τον Γιάννη Ρίτσο που έγραψε τον συγκλονιστικό στίχο «τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις», γιατί απόψε τη μοιρολογήσαμε…


newpost
Διαβάστε περισσότερα » »