Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ο “Τουρκογάλακτος” βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει κάλεσμα για μποϊκοτάζ των θρησκευτικών!

xousein-zeibek-syrizaΚριτική από τον Έλληνα(;) βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στον νόμο για τους 240 ιμάμηδες και κάλεσμα για μποϊκοτάζ του μαθήματος των θρησκευτικών στα σχολεία!Διαβάστε την ανακοίνωση του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ που δημοσιεύει το tourkikanea.gr:
“Στα πλαίσια της έγκρισης του νόμου των 240 ιμάμηδων από την μνημονιακή κυβέρνηση, πριν από μικρό διάστημα υπογράφηκε από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Αρβανιτόπουλο και τέθηκε σε εφαρμογή σύμβαση για την εργασία 63 ιεροδιδασκάλων στα κρατικά δημοτικά και γυμνάσια.
Τον τελευταίο καιρό στα πλαίσια των μνημονιακών συνταγών, ενώ με δικαιολογία τις οικονομικές δυσκολίες απολύεται διδακτικό προσωπικό στο οποίο δεν αναγνωρίζεται το δικαίωμα της εργασίας και ενώ ακόμη υπάρχει έλλειμμα 10 δασκάλων τουρκικών σε μειονοτικά δημοτικά, η μνημονιακή κυβέρνηση χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο αίτημα από μειονοτικό φορέα, από γυμνάσιο ή λύκειο και παρά την σφοδρή αντίδραση της μειονότητας, πέρασε αυτόν τον νόμο και τον θέτει σε εφαρμογή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τον νόμο για τους ιμάμηδες και τους λόγους του τους είχα περιγράψει σε ομιλία που έκανα στην βουλή. Στη μνημονιακή κυβέρνηση η οποία στην περίοδο της πιο βαθιάς κρίσης, περιφρονώντας τα βασικά αιτήματα της μειονότητας σχετικά με τον νόμο για τους ιμάμηδες, την καλύτερη απάντηση θα δώσει ο κόσμος της μειονότητας.
Αξιότιμοι κηδεμόνες, πολύτιμοι μαθητές που αποτελείτε το μέλλον μας, το μάθημα των θρησκευτικών που μπήκε στα δημόσια δημοτικά και γυμνάσια δεν είναι ένα υποχρεωτικό αλλά ένα κατ΄επιλογήν μάθημα. Επιθυμώ να αναφέρω πως οι μαθητές που δεν επιθυμούν να μετάσχουν στο μάθημα, μπορούν να εξαιρεθούν προσκομίζοντας στην διεύθυνση του σχολείου μια αίτηση.
Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε πει πως το μέλλον κάθε χώρας είναι συνδεδεμένο με την εκπαίδευση των ανθρώπων της χώρας, έτσι και η μειονότητα μας με διεθνείς συνθήκες έχουν το δικαίωμα αίτησης παιδείας υψηλής ποιότητας.
Το εκπαιδευτικό είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας, αλλά πρώτα από όλα αφορά τα παιδιά της μειονότητας και τους κηδεμόνες τους.
Δεν έχω καμμιά αμφιβολία πως η μειονότητα έναντι των ανεπιθύμητων μέτρων που δεν μας αξίζουν, θα δώσει στην μνημονιακή κυβέρνηση την δέουσα απάντηση, μποϊκοτάροντας την εφαρμογή τους.”
Με σεβασμό
Βουλευτής Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Ryanair… ανακήρυξε την Κρήτη ανεξάρτητο κράτος!

diafimistikoΤην διαβόητη σημαία της περιόδου της Κρητικής πολιτείας – που την έχουν παντιέρα όσοι οραματίζονται την “ανεξαρτησία” της Κρήτης, επέλεξε η γνωστή ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, ως χαρακτηριστικό της Κρήτης, δείχνοντας παντελή άγνοια (ή αδιαφορία) για τα μνημεία και τις ομορφιές του νησιού που αποτελούν διεθνή σήματα για τον τουρισμό.
Όπως η Κνωσσός, το φαράγγι της Σαμαριάς και τόσα άλλα.
Η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία μπορεί να έχει γίνει διάσημη τις τελευταίες μέρες χάρη στην επένδυση που θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα, ωστόσο στα ζητήματα γεωγραφίας φαίνεται πως έχει κάποια… κενά και σίγουρα όχι…αέρος.
Αποκαλυπτικό είναι το διαφημιστικό σποτ της εταιρείας όπου ο ιδιοκτήτης της Ryanair Michael_O’Leary, ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τις αλλαγές που κάνει στην εταιρεία του, ώστε αυτή να γίνει περισσότερο φιλική.
Ωστόσο, σε ένα σημείο του σποτ όπου σε ένα πλάνο παρουσιάζεται η κλασική βαλίτσα με αυτοκόλλητα-προορισμούς, απεικονίζεται ο προορισμός της Κρήτης.
Και ενώ στο αυτοκόλητο του Βερολίνου απεικονίζεται η πύλη του Βραδεμβούργου, και στους άλλους προορισμούς σημαντικά χαρακτηριστικά του κάθε τόπου, σε αυτό της Κρήτης-σύμφωνα με το flashnews.gr- κυριαρχεί η διαβόητη σημαία της περιόδου της Κρητικής Πολιτείας, με το “αστέρι του Σουλτάνου” που σηματοδοτούσε την ηγεμονία του.
(Η Κρητική Πολιτεία είχε δική της σημαία, μια παραλλαγή της ελληνικής: λευκός σταυρός που χώριζε τη σημαία σε τέσσερα τετράγωνα, από τα οποία τα τρία ήταν κυανά, ενώ το τέταρτο, το πάνω αριστερό, ήταν κόκκινο μ’ ένα λευκό άστρο στο κέντρο του, σύμβολο της επικυριαρχίας του Σουλτάνου

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

«Υπουργός Β. Ελλάδος» ανέλαβε ο Τ. Σόρος! – Πώς τον χαρακτήρισε ο Γ. Μπουτάρης (Vid)

ΠΩΣ Η ΝΤΠ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
"Πόδι" στην Θεσσαλονίκη μας έβαλε ο George Soros ο πιστός εργάτης της ΝΤΠ και της λαίλαπας της παγκοσμιοποίησης με τις "ευλογίες" , του Δημάρχου της Γ. Μπουτάρη, ο οποίος εγκαινίασε το πρώτο Κέντρο Αλληλεγγύης, «Solidarity Now»
Όταν ένας αποδεδειγμένα εχθρός μιας χώρας και χρηματοδότης εχθρών της, αλλά επίσης και διαβόητος "έμπορος των εθνών", όπως είναι ο Τζορτζ Σόρος, εμφανίζεται ως "ευεργέτης" και χαρίζει μερικά βαρέλια πετρέλαιο σε αυτή την χώρα τότε οι κάτοικοι της τι κάνουν;
Αν κρίνουμε από το τι έκαναν τα δύο απολιθώματα του παπανδρεϊσμού στην Ελλάδα, οι δήμαρχοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, Γ.Καμίνης και Ι.Μπουτάρης, του φιλάμε το χέρι και παίρνουμε το ξεροκόμματο που μας πετά!
Και φυσικά "καλοσωρίζουμε" και τις ΜΚΟ του συγκερκιμένου "επενδυτή" ο οποίος έτσι βάζει πόδι και στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας.Όλοι γνωρίζουμε για τον αντεθνικό ρόλο των διεθνιστικών ΜΚΟ.
Mε αφορμή τα εγκαίνια του πρώτου Κέντρου Αλληλεγγύης, «Solidarity Now», του Τζορτζ Σόρος στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έκανε μάλιστα και δηλώσεις, για την συνεργασία του με τον Ουγγροαμερικανοεβραίο επενδυτή.
"Επειδή έχω προσωπική αντίληψη για το ίδρυμα και την έδρα που έχει κάνει στα Σκόπια και την έχω προ πολλών ετών. Ο Σόρος δεν πήρε θέση ποτέ υπέρ των Σκοπίων ή υπέρ της Ελλάδας", τόνισε ο κ. Μπουτάρης.
Ο Δήμαρχος συνέχισε τονίζοντας επίσης πως: "Ξέρω η πολιτική τοποθέτηση δεν εκφράζεται υπέρ του ενός ή υπέρ του άλλου. Την έχει για τον εαυτό του. Οι δράσεις που κάνει ο Σόρος καθαρά βοηθούν τις κοινωνίες να αναλάβουν μέρος της ευθύνης τους. Αυτό ξέρω εγώ κι επειδή τυγχάνει να ξέρω προσωπικά τον ίδιο τον Σόρος, μπορώ να σας διαβεβαιώσω προσωπικά εγώ για αυτό".
Υπενθυμίζουμε΄ότι ο Γ.Μπουτάρης όπως και ο Γ.Καμίνης και οι δύο έχουν αποδεχτεί προσφορά πετρελαίου θέρμανσης από τον Τ.Σόρος.
Συμπερασματικά, το όλο σκηνικό στήθηκε από τον Γ.Μπουτάρη σε μια καθαρή προσπάθεια "ξεπλύματος" της εικόνας του Σόρος στην Ελλάδα σε συνδυασμό και με τα γαλόνια πετρελαίου που έιχε αποδεχθεί.
Για να δούμε τον "ουδέτερο" φιλάνθρωπο Σόρος που λέει ο Γ.Μπουτάρης τι έχει κανει πραγματικα
Τους αγώνες του Τ.Σόρος υπέρ των "Μακεδόνων"-Σκοπιανών και κατά της Ελλάδας, δεν αρκεί μια εγκυκλοπαίδεια για να τους περιγράψει, αλλά ίσως αυτό είναι και το ολιγότερο (!) εν προκειμένω.
Γιατί όπου υπάρχεi αναταραχή ή πρόκειται να ακολουθήσει αναταραχή σε οποιαδήποτε σημείο του πλανήτη, από την Μαλαισία, μέχρι την Λευκορωσία και την Γεωργία, από πίσω εμφανίζεται ο Τ.Σόρος.
Το ότι έρχεται τώρα και πετά ψίχουλα σε άψυχους δημάρχους-γατάκια αυτό αποτελεί πηγή ανησυχίας, όχι τόσο για αυτή καθ'εαυτή την πράξη, αλλά για αυτο το επακολουθεί...
Τι είναι το Solidarity Now
Το Solidarity Now είναι ένα δίκτυο ανθρώπων και οργανώσεων που συνεργάζονται για να βοηθήσουν όσους πλήττονται περισσότερο από την κρίση στην Ελλάδα, στα "χαρτιά". Όπου ακούτε για βοήθεια να σκέφτεστε λαθρομετανάστες. Μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του Τ.Σόρος για κατασκευή σπιτιών στους "λάθρο" αλλά και το ότι υποστήριξε πώς στους Έλληνες τους φταίει η κρίση και ξεσπούν στους μετανάστες.
«Έχει γίνει αδικία σε βάρος της Ελλάδας. Οι Έλληνες το νιώθουν αυτό, είναι πληγωμένοι, είναι θυμωμένοι, νιώθουν πως έχουν φάει μία κλωτσιά, θέλουν να κλωτσήσουν κάποιον. Και δυστυχώς το κάνουν στους μετανάστες», είχε πει με προκλητικό τρόπο και ύφος.
Ο ηθικός αυτουργός αυτής της κατάστασης την οποία ζουν οι Έλληνες. Η οικονομική κρίση προκλήθηκε για να κερδοσκοπήσει ο κ. Σόρος και μερικές άλλες δεκάδες σαν και αυτόν που χρησιμοποιούν τους πολιτικούς για να κάνουν τα παιχνίδια τους.
Και μετά, δίνουν για φιλανθρωπίες μερικές χιλιάδες ευρώ για να εξαγνίσουν την εγκληματική τους δραστηριότητα.Και ο Γ.Μπουτάρης έρχεται να τον παρουσια΄σει σε εμάς άσπιλο και αμόλυντο. Και οι δύο δήμαρχοι (Αθηνών και Θεσσαλονίκης) "ξεπλένουν" με χαρά την εικόνα του Τ.Σόρος με τελικό σκοπό την άνετη διείσδυσή του στη χώρα, και την επίτευξη των ανθελληνικών του στόχων
Δείτε το βίντεο:



Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Σκόπια: 62,2 τοις εκατό των πολιτών αντίθετοι στην αλλαγή του ονόματος

Η ονομασία της εθνικής ταυτότητας των πολιτών παραμένει η ισχυρότερη κόκκινη γραμμή,  αλλά, υπάρχει ένα αυξανόμενο ποσοστό ενάντια στην αλλαγή του ονόματος της χώρας.

Αυτό αντανακλά την πραγματικότητα ή μήπως η κοινωνία ζει ακόμη στη γιουγκοσλαβική εποχή;, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα.

Οι ειδικοί το δικαιολογούν ως  στάση με τα προβλήματα που υπάρχουν με τους γείτονες.

Έρευνα  του Κέντρου για τη Διεθνή Συνεργασία και του Ινστιτούτου Δημοκρατίας δείχνει ότι το 62, 2 τοις εκατό των πολιτών είναι ενάντια σε κάθε αλλαγή του ονόματος και σε σύγκριση με το 2010 και το 2011 υπάρχει μια αύξηση σχεδόν κατά 20 ποσοστιαίες μονάδες.

Μετά τον αποκλεισμό  από την Ελλάδα, ένα ποσοστό 44 τοις εκατό  ζητά να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το πρόβλημα με τους πολίτες της Βουλγαρίας καθορίζεται στην ιστορία και στην αποδοχή της μειονότητας, σημειώνει το δημοσίευμα.

Οι ειδικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η εικόνα αυτή παρουσιάζεται και στους γείτονες, σε αντίθεση με τα παραδείγματα καλής γειτονίας των Σκανδιναβών. Επισημαίνουν, μάλιστα, ότι η εικόνα πρέπει να βελτιωθεί στο εσωτερικό και κατόπιν  θα γίνει βελτίωση των (διακρατικών) σχέσεων καλής γειτονίας.


--
echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ: Του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

http://www.votegreece.gr/wp-content/uploads/2013/07/germany-must-pay-to-greece.jpgΠΡΟΣ   
ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ :
    
Αφού σας καλώς ορίσω σαν κατακτητές, στη φιλόξενη Ελλάδα μας, ευχόμενος το αρχαίο «Ως ευ παρέστητε», επιθυμώ να σας υπενθυμίσω ορισμένα τινά, που είναι ανοιχτές πληγές μεταξύ των δύο λαών μας. Λέγω  «κατακτητές», διότι κατόπιν προδοσίας των εδώ πολιτικών αχυρανθρώπων πρακτόρων σας, ηττηθήκαμε στον διεθνή, και Ευρωπαϊκό οικονομικό πόλεμο.

Προϋπόθεση είναι να καταλάβετε ότι και εσείς είσθε απλοί υπάλληλοι-πιόνια, των ψυχικά πασχόντων ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης. Κύριοι Γερμανοί, με βάση ορισμένες παραδοχές και προϋποθέσεις, όλα είναι έτοιμα για ένα παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα. Σε αυτή τη περίπτωση, «Ά δε ητοίμασας τίνυ έστε»;;; λένε οι Γραφές. Μόνο η κακία θα σας μείνει κύριοι βάρβαροι Ούννοι Γερμανοί.
Τα προβλήματα μεταξύ των λαών μας, που εσείς ανοίξατε, είναι,
1.- Μας χρωστάτε τόσα, όσο είναι σήμερα το χρέος μας, που εσείς μας δημιουργήσατε. Mας χρεώσατε, και  έρχεστε για να μας πάρετε τα πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα, αλλά και τη πατρίδα μας. Όμως πρόλαβε, τα πήρε η παγκόσμια ελίτ των τρελών σιωνιστών δικτατόρων, που μας οδηγούν στο Γ! Π.Π.

2.- Μας χρωστάτε το Πολεμικό δάνειο, με τους τόκους 70 ετών. Με  διεθνή διπλωματία της παγκόσμιας ελίτ των ψυχασθενών Σιωνιστών δικτατόρων, προσπαθείτε να το αποφύγετε.
3.- Μας χρωστάτε τις Πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις, για τα θύματα που οι πατέρες σας δολοφόνησαν, και τις καταστροφές στις υποδομές της χώρας μας. Σήμερα εσείς κάνετε τη «πάπια». Εάν θέλετε να σώσετε την Ελλάδα από το απεχθές χρέος που μας φορτώσατε, τρείς λύσεις υπάρχουν. Να μας δώσετε τα κατοχικά χρέη που μας χρωστάτε, ή να διαγράψετε το επονείδιστο χρέος, ή να εφαρμόσετε ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ, έναντι αυτών που μας χρωστάτε, ώστε να εξοφλήσετε, «να πατσίσουμε» λέει ο Λαός.
4.- Μας χρωστάτε τις Αρχαιότητες, που οι πρόγονοί σας κλέψανε από την ιστορική πατρίδα μας, και τώρα κάνετε «τον Κινέζο». Μη προσθέτουμε άλλες ψευδαισθήσεις στους Έλληνες, αρκετά τους έχουμε φορτώσει, δήλωσε ο Stein Mayer Γερμανός ΥΠ.ΕΞ. κατά τη πρόσφατη εδώ επίσκεψή του, ο μόνος ειλικρινής από τους Γερμανούς.
5.- Μας πνίξατε με τα Μνημόνια, τα Μεσοπρόθεσμα, τα Πολυνομοσχέδια, τους Εφαρμοστικούς νόμους, και τα προεδρικά διατάγματα, για λιτότητα, για τα δάνεια που εσείς μας «φεσώσατε». Όλα αυτά τα κάνετε για να μη χάσει τα τοκοχρεολύσια ο Μεγάλος Αδελφός, το Μεγάλο Αφεντικό σας, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, του οποίου είσθε υπάλληλοι, ορντινάντσες, πιόνια, και μαριονέτες.
6.-Μας επιβάλλατε επίπεδα ζωής Πακιστάν, μειώσατε μισθούς & συντάξεις σε επίπεδα Βουλγαρίας, με τα εδώ πιόνια σας, ενώ οι τιμές αγαθών, παρεχομένων υπηρεσιών, (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, κλπ) φόροι, τέλη, και χαράτσια, είναι στα ύψη, στα επίπεδα των κρατών Βορείου Ευρώπης.
7.- Οι ορντινάντσες πολιτικοί κυβερνούν με φόρους, τέλη, & χαράτσια. Έτσι βάζοντας φόρους κυβερνάει και η Γιαγιά μου. Ο Άγγλος ευρωβουλευτής Nigel Farage έκανε τις κάτωθι δηλώσεις μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απευθυνόμενος στο Σαμαρά, με τις οποίες συμφωνούμε απόλυτα. «Δεν κυβερνάται εσείς την Ελλάδα. Η Τρόϊκα κυβερνά. Το κόμμα σας πρέπει να το ονομάσετε No Democracy, διότι η Ελλάδα ευρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!! Έχετε ανεργία που φτάνει στο 30%. Έρχεστε εδώ και μας λέτε ότι εκπροσωπείτε τη κυρίαρχη βούληση του Ελληνικού Λαού, ενώ δεν κάνετε εσείς κουμάντο στην Ελλάδα, έχετε χάσει τον έλεγχο, γιατί αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή. Δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση, έχετε παραδώσει τη Δημοκρατία, αυτή που η χώρα σας εφηύρε!!! Δεν μπορείτε καν να παραδεχτείτε ότι ήταν λάθος που μπήκατε στο ευρώ. Τώρα σας κάνουν κουμάντο οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες τράπεζες, και οι μεγάλοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Ξοφλήσατε και παραδοθήκατε.  Οι επερχόμενες ευρωεκλογές, θα καταρρίψουν το μύθο ότι όλα αυτά ήταν αναπόφευκτα». Ο άνθρωπος των Γερμανών Σαμαράς ισοπεδώθηκε μέσα στο Κοινοβούλιο. «Ρόμπα έγινε στην Ευρώπη ο Σαμαράς» γράφει ο τύπος. Ο Nigel Farage ήταν υπέροχος. Είπε όλα όσα εμείς φοβόμαστε να πούμε.
8.- Καταντήσατε την Ε.Ε. ζώνη λιτότητας των λαών, διότι έτσι το θέλουν οι παγκοσμιοποιητές, τα αφεντικά Σας. Καταντήσατε την Ε.Ε. εισπρακτική εταιρεία, όπου εισπράττετε φόρους για λογαριασμό της ελίτ της Ν.Τ.Π. & και των τραπεζών αυτής.
9.- Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι εμείς οι φτωχοί νότιοι, και οι πλούσιοι βόρειοι, είμαστε όλοι δούλοι, πιόνια, και μαριονέτες, του ιδίου Μεγάλου Αδελφού, του Μεγάλου Αφεντικού. Τίποτε δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς την έγκριση των ηγετών της Ν.Τ.Π. , και των δευτεροκλασάτων αυτών, σαν το ΣΟΡΟΣ . Οι δοσίλογοι πολιτικοί τo θεωρούν κατόρθωμα να είναι μαριονέτες των ψυχοπαθών ηγετών της Ν.Τ.Π.
10.- Ότι ώρα θέλει ο Μεγάλος Αδελφός, σας τραβάει το χαλί, και «πάει περίπατο» η Γερμανική οικονομία. «Απεδώ παν κι άλλοι» λέει ο Λαός. Σας αρέσει αυτό;;; Το ίδιο κάνετε εσείς σε μας. «Ό εσύ μισείς, εταίρο μη ποιήσεις» λέει ο νόμος του Θεού.
11.- Τα Μνημόσυνα –Μνημόνια που επιβάλλατε στους Νοτίους, είναι λάθος συνταγή, ομολογεί το ΔΝΤ, και πρέπει να μας αποζημιώσετε. Χρειάζεται «κούρεμα» του Ελληνικού χρέους. Εάν δεν το κάνετε εσείς ομαλά, θα το κάνουμε εμείς με πατριωτική κυβέρνηση, και θα σας στείλουμε «στον έξω από εδώ» λέει ο Λαός, κάνοντας χρήση άλλων συμμαχιών….
12.- Στηρίζετε το Ευρώ με τη λιτότητα των άλλων Λαών της Ε.Ε. Καταστρέψατε την Ε.Ε. με τη λιτότητα, και γίνατε ο επιστάτης μέσα στην Ε.Ε. των τρελών ηγετών της  Ν.Τ.Π.
13.- Δεν επαιτούμε, απαιτούμε δικαιοσύνη για τους σήμερον πάσχοντες, και δικαιοσύνη για τους ηρωϊκούς νεκρούς, «πάλαι τε και νυν», τους οποίους οι δικοί Σας δολοφόνησαν.
14.- Μας απειλείται ότι δεν θα μας δώσετε την εκάστοτε «δόση» των δανείων. Εάν δεν μας δώσετε τη δόση, τότε δεν θα πάρει και  το Μεγάλο Αφεντικό Σας, τη δόση του, και «ο Νοών Νοείτω»…Με κυβέρνηση εθνικής ενότητας, πατριωτική, θα εφαρμόσουμε τη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ….και «Γαία πυρί μιχθήτω»……..Ο βρεμένος τη βροχή δεν τη φοβάται, λέει ο λαός. Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε!!!
15.-Το φυσικό αέριο & πετρέλαια πρόλαβε και τα «έφαγε»  το Μεγάλο Αφεντικό σας. Δεν έμεινε τίποτε για εσάς. Επομένως άδικα μας ληστεύετε με τα εδώ πιόνια σας. Σήμερα ο Στουρνάρας δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πετρέλαια στον Ελληνικό χώρο. Οι δοσίλογοι πολιτικοί τα έδωσαν όλα στα μεγάλα αφεντικά!!! Τα ξεπούλησαν όλα, δεν άφησαν τίποτε για μας.
16.- Η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. είναι όλοι τους ορντινάντσες, και υπάλληλοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.  Καταντήσατε την Ε.Ε. σαν τα «μούτρα σας», λέει ο Λαός.   
17.-Για τις αυτοκτονίες χιλιάδων Ελλήνων υπεύθυνοι είσθε εσείς οι Γερμανοί εκτελεστές. Η Ελλάδα έγινε πάλι Γερμανική επαρχία, και το επίπεδο ζωής είναι όπως ήταν στη κατοχή.
18.- Το «πιόνι» σας, ο Ααρών Αβουρί, είναι άμεσα υπεύθυνος για τη καταστροφή της Ελλάδος. Η μαριονέτα Σας, είναι ο ολετήρας του Έθνους των Ελλήνων. Η ορντινάντσα σας είναι ο Αρχιραββίνος της διαφθοράς. Παραμένει ακόμη ελεύθερος!!!
19.- Ο κύριος Σόϊμπλε επαναλαμβάνει από καιρού εις καιρόν ότι η Ελληνική πολιτική ελίτ είναι διεφθαρμένη, ανίκανη, κλπ. Εσείς με τις Γερμανικές εταιρείες τους διαφθείρατε.
20.- Σήμερα η Καγκελάριος Μέρκελ είναι υπεύθυνη για τη γενοκτονία των Ελλήνων, και ως τοιαύτη θα χαρακτηρισθεί από την ιστορία, σαν τον Χίτλερ.
21.- Σήμερα η Μέρκελ, χρησιμοποιεί το Σαμαρά, και τη παρέα του, σαν το παιδί για τα θελήματα, της ελίτ των τρελών και ψυχασθενών της Ν.Τ.Π.
22.-Μεγάλο μέρος του χρέους δημιουργήθηκε εγχώρια από ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που δημιούργησαν Γερμανοί πράκτορες. (SIEMENS, Χριστοφοράκος, κ.λ.π.). Ο Σαμαράς δήλωσε η Ελλάδα δοκιμάστηκε αλλά άντεξε. Ο Σαμαράς ΄και η παρέα του άντεξαν, που έχουν γεμάτες τσέπες, ΟΧΙ ο Λαός !!!
23.- Η Γερμανική κυβέρνηση ήταν αυτή που πίεσε για την εφαρμογή των προγραμμάτων λιτότητας, που κατέστρεψαν την κοινωνική ύπαρξη πολλών Ελληνικών οικογενειών.
24.- Η Μέρκελ, ο θηλυκός Χίτλερ, είναι υπεύθυνη για τη τραγωδία του Ελληνικού Λαού,  διότι πιέζει τα εδώ πιόνια της, για επιπλέον κοινωνικές περικοπές.
25.- Στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν, επειδή δεν μπορούν να αγοράσουν τα αναγκαία φάρμακα, και ο Πόντιος Πιλάτος Ρωμαίος Χιλίαρχος Έπαρχος Ράϊχενμπαχ, δίνει συγχαρητήρια στον αρμόδιο υπουργό του θανάτου, όπως τον αποκαλεί ο Λαός.
26.- Η Ελλάδα δεν είναι πλέον ένα κυρίαρχο κράτος, αλλά βρίσκεται κάτω από τις επιταγές της Σιωνιστικής Τρόϊκα.
27.-Όλα αυτά τα κάνατε για τα πετρέλαια και το Φ.Α. αλλά σας τα «έφαγαν» οι Παντοκράτορες. Δουλέψατε σαν κορόϊδα για την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Όπως παλιά δούλεψε και ο ΧΙΤΛΕΡ.
28.- Εσείς οι Γερμανοί δεν αλλάζετε ανά τους αιώνες. Πάντα κάποιοι άλλοι θα σας πιάνουν κορόϊδα. Σήμερα γίνατε πιόνια των Σιωνιστών ψυχασθενών Παντοκρατόρων.
29.-Σήμερα η ελίτ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των τρελών, προσπαθούν να ελέγξουν τα πάντα, νερό, τρόφιμα, φάρμακα, είναι υπό τον έλεγχο των ψυχικά ανώμαλων της παγκόσμιας δικτατορικής Ελίτ. Μέσα από το πόσιμο νερό, τα φάρμακα, και τα τρόφιμα, προσπαθούν να μειώσουν το χρόνο της ζωής των κατοίκων του πλανήτη, μαζί και των Γερμανών. Άραγε οι Γερμανοί το έχουν πληροφορηθεί αυτό;;;; Ακόμη και ο αέρας που αναπνέουμε περιέχει σκόπιμα χημικές ουσίες. Αυτό το επιτυγχάνουν με τους αεροψεκασμούς. Οι Γερμανοί πολίτες είναι απληροφόρητοι. Μόλις το πληροφορηθούν βρείτε τρύπα να κρυφθείτε. Αλίμονό σας, λέει ο Λαός.
30.-Άραγε οι Γερμανοί πολίτες, σας έχουν πάρει χαμπάρι, τι τσιράκια των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής ελίτ είσθε;;;;;
31.- Κατακλύσατε την Ελλάδα μας, με Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, χωρίς να καταλαβαίνετε ότι γρήγορα αυτοί θα έλθουν στη χώρα Σας, και τότε οι Γερμανοί πολίτες θα σας τιμωρήσουν, για τα εγκλήματα που διαπράττετε κατά της ανθρωπότητας της Ευρώπης.
32.- Σε λίγο χρόνο η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι υπερδύναμη, αλλά μας κυβερνούν προδότες, «τσιράκια» της Μέρκελ και του Σόϊμπλε, υπάλληλοι των τρελών της παγκόσμιας δικτατορίας.
33.- Σήμερα τα «τσιράκια» της Σιωνιστικής παγκόσμιας ελίτ, παραχωρούν τα πετρέλαια του Αιγαίου στους Τούρκους, και του Ιονίου & Κρητικού Πελάγους στους ψυχασθενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, λέγε Δικτατορίας.
34.-Κυρία Μέρκελ υπό την ηγεσία Σας, η Ε.Ε. έγινε «κώλος και βρακί»,- που λέει ο Λαός,- με τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, & Παγκοσμιοποίηση. Καταστρέψατε κατόπιν εντολών των τρελών της Σιωνιστικής ελίτ, την αρχική  Ε.Ε. του Σουμάν, Ντε-Γκωλ, Έρχαντ, Αντενάουερ, Ζακ  Ντελόρ, κ.λ.π.
35.-Μας κλέψατε όλο το πλούτο μας, με διεθνή χρηματιστηριακά και τραπεζικά κόλπα, με SPREADS, CDS, SWAPS, BONDS, HEDGE FUNDS, Ελλ. ομόλογα, διάφορα FUNDS και αμοιβαία κεφάλαια, χρηματιστήρια, Τόκους, με εταιρείες τύπου SIEMENS, με πολιτικούς ορντινάντσες που εσείς διαφθείρατε, με μίζες, με τους εξοπλισμούς, με τη διάσωση τραπεζών, με Offshore εταιρείες, με Τραπεζικά σκάνδαλα, με την ισοτιμία ευρώ-δραχμής, με προδότες πολιτικούς, με το κρατικό μηχανισμό (ΕΛΣΤΑΤ), και άλλα κόλπα, «ων ουκ έστιν αριθμός λέγειν κατά μέρος». Η κλοπή πάει σύννεφο, και η καταστροφή συνετελέσθη!!!
36.- Τρεις Πρωθυπουργοί, ορντινάντσες των ψυχασθενών της παγκόσμιας Σιωνιστικής ελίτ, μεταξύ αυτών και ο δικός σας Ααρών Αβουρί, οι λεγόμενοι από το Λαό «Γερμανοτσολιάδες», κατάστρεψαν την Ελλάδα, εκτελώντας εντολές των τρελών ηγετών της Παγκοσμιοποίησης. Δημιούργησαν υπερχρέωση της χώρας, και διόγκωση του δημόσιου χρέους, ώστε αυτό να είναι απεχθές, επαχθές, και επονείδιστο για τον Ελληνικό Λαό. Αυτό λέγεται εσχάτη προδοσία, και πρέπει η Δικαιοσύνη να αναλάβει δράση άμεσα, να συλλάβει τους επίορκους πολιτικούς.
37.- Η ομάδα πολιτικών του ΑμερικανοΕβραίου Jeffrey ποντάρανε με CDS  στη κατάρρευση της δυστυχισμένης αυτής χώρας. Οι αποκαλύψεις διακεκριμένων δημοσιογράφων στη T.V. είναι συγκλονιστικές περί τα Τραπεζικά, εξοπλιστικά σκάνδαλα, κλπ.
38.-Τα εκατομμύρια που έμπαιναν στις τσέπες της παγκόσμιας ελίτ των Σιωνιστών παγκόσμιων ψυχοπαθών δικτατόρων, και των Γερμανικών τραπεζών, πληρώνουν σήμερα οι εξαθλιωμένοι Έλληνες.
39.-Μας καταστρέψατε με δύο πολέμους, στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, και σήμερα με οικονομικό πόλεμο.
40.- Ο Τοποτηρητής της κυρίας Μέρκελ στην Ελλάδα, κ.Σαμαράς, προεκλογικά μας είχε «φλομώσει» με αντι-μνημονιακό αγώνα, με την οριοθέτηση της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. και άλλα τινά, προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές, και μόλις πήρε την εξουσία τα ξέχασε όλα και έγινε βοηθός της Μέρκελ, και βοηθός του Πόντιου Πιλάτου Τοποτηρητού Ράϊχενμπαχ.
41.-Με την Ελληνική Προεδρία της Ε.Ε., από τα παρασκήνια στη πραγματικότητα Πρόεδρος της Ε.Ε. θα είναι η Μέρκελ, και μέσω αυτής της κυρίας, οι ψυχασθενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π.-Κοσμοκράτορες, και Σιωνιστές Παντοκράτορες.
42.-Ενώ το «Αφγανιστάν» του Σαμαρά, (Γερμανικά ΜΜΕ), αναλαμβάνει τη προεδρία της Ε.Ε. συμβαίνει «εξαφάνιση» του θησαυρού των πετρελαίων & Φ.Α. στο Κρητικό Πέλαγος.
43.- Όπως γράφει ο καθηγητής Ευριπίδης Μπίλλης, μια άλλη απάτη που διαπράξατε με το δικό σας Σημίτη, εις βάρος του Ελληνικού Λαού, είναι αυτή που κατάστρεψε τους Έλληνες και την Ελληνική οικονομία. Συγκεκριμένα ενώ η πραγματική ισοτιμία δραχμής-ευρώ ήταν 200 δρχ.=1 ευρώ,  η Ελλάδα μπήκε στη ζώνη του ευρώ με ισοτιμία 1 ευρώ=340.75 δρχ. Έτσι από την αρχή αφαιρέθηκε και εκλάπη ο μισός πλούτος των Ελλήνων  και η μισή αγοραστική αξία των Ελλήνων. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αυξηθεί στο διπλάσιο η τιμή κάθε εισαγόμενου είδους με τιμές ευρώ στην Ελλάδα, και τα Ελληνικά προϊόντα να πάψουν να είναι ανταγωνιστικά, αφού διπλασιάστηκαν οι τιμές τους με το ευρώ.
44.- Τώρα σαν «γενναίοι» που είσθε, με τη βοήθεια τοπικών οργάνων, διώκετε και φυλακίζετε τους Έλληνες Πατριώτες, διότι έτσι σας διέταξαν τα Μεγάλα Αφεντικά σας, ενώ οι κλέφτες και προδότες είναι έξω. Βρήκατε τα εδώ «τσιράκια» Σας, και εκτελείτε τις επιθυμίες του BIG  BOSS. Φοβόσαστε μήποτε ερχόμενοι στην εξουσία οι Έλληνες Πατριώτες, διαγράψουν το επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο χρέος, και έτσι χάσει το Μεγάλο Αφεντικό Σας, τις δόσεις των τοκογλυφικών δανείων, και τη κατοχή της Ελλάδος. Πάνω από όλα ο BIG  BROTHER.
45.- Σήμερα τελούμε υπό Γερμανική κατοχή, και υπό Σιωνιστική οικονομική επιτήρηση. Όποιος αντιστέκεται στη Τρόϊκα συλλαμβάνεται!!!
46.- Ο Όλι Ρεν δήλωσε, θυσιάσαμε τον Ελληνικό Λαό, για να σωθούμε εμείς!! Η Μέρκελ παραδέχτηκε ότι επιβλήθηκαν τα Μνημόνια, μέσω προδοτών Ελλήνων πολιτικών, για να σωθεί η ευρωζώνη. Μήπως οι δοσίλογοι πολιτικοί ξέρανε τι κάνανε;; ότι τους διέταζε η μεγάλη Σιωνιστική Τρόϊκα κάνανε. Μη πάθουν ζημιά οι Ευρωπαϊκές Σιωνιστικές τράπεζες. Δηλαδή θυσίασαν την Ελλάδα, για να σωθούν οι τράπεζες του ROTHSCHILD, του Μεγάλου Αφεντικού Σας.
47.- Η χρεοκοπία της Ελλάδος ήταν προμελετημένη, και καλά σχεδιασμένη από τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, και όλα τα διεθνή πιόνια Ε.Ε. & ΗΠΑ εκτέλεσαν την Ελλάδα. Ο ρόλος των οικονομικών δολοφόνων στη χρεοκοπία της Ελλάδος αναλύθηκε στην εκπομπή του διακεκριμένου δημοσιογράφου Γ.Τράγκα, με τους εκλεκτούς καλεσμένους στη τηλεόραση του «Ε» ώρα 23.00-02.00 της 14/01/14 όπου παρουσίασαν στοιχεία για την υποβοήθηση του τιτάνιου έργου της Δικαιοσύνης, και των οικονομικών εισαγγελέων, για κάθαρση.
48.- Να πληρώσουν αυτοί που έκλεψαν, και όχι ο αθώος Λαός. Μας βάζετε όλους σε ένα καζάνι.
49.- Ο Νόμος του Θεού λέει, «Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της Γης». Αυτό το νόμο εσείς κυρία Μέρκελ και τα μεγάλα αφεντικά σας, δεν τον μάθατε, και τον καταπατάτε. Η Ελλάδα σήμερα κυβερνιέται από ξένους τοκογλύφους, και ντόπιους πολιτικούς δοσίλογους!!!
 50.- Περαίνων αναφωνώ,
Κύριε Σόϊμπλε, φέρτε πίσω τα κλεμμένα.
Αυτό επιβάλλουν οι ηθικές Ευρωπαϊκές αξίες, αλλιώς δεν θα διαφέρετε σε τίποτε από τους κοινούς ληστές και κλέφτες. Εφαρμόζετε το νόμο της Ζούγκλας μέσα στην Ε.Ε.
                                    

                                  Αντώνης  Ι.  Γρυπαίος
                                    Διεθνολόγος
                                   e-mail: ant.grypaios@gmail.com




















Διαβάστε περισσότερα » »

Έδωσε πριμ στους εργαζόμενους ο Καρέλιας και μετά έκανε ντου η εφορία και τον τσάκισε στα πρόστιμα!

kar1Κανείς επιχειρηματίας δεν πρόκειται να έρθει να επενδύσει στην Ελλάδα όταν του φορολογούν ακόμη και τα πριμ επιχειρηματικότητας που δίνει στους εργαζομένους του.
Ναι, καλά διαβάσατε. Η εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑΣ ΑΕ που μοίρασε πριμ 2,5 εκατομμύρια ευρώ στους υπαλλήλους της για το 2013, φορολογήθηκε με δυσβάστακτο φόρο!
Αυτά και πολλά ακόμη σκαρφίστηκαν οι εγκληματούντες του υπουργείου οικονομικών, οι οποίοι πλέον με εντολές της τρόικας στοχεύουν ευθέως να στραγγαλίσουν και τις τελευταίες εναπομείνασες υγιείς επιχειρήσεις. Έχουν πάρει εντολή να παραδώσουν καμμένη γη και επινοούν και τον πλέον απίθανο φόρο ή πρόστιμο, προκειμένου να μην αφήσουν τίποτε όρθιο. Με θεότρελες φορολογήσεις όχι μόνον δεν πρόκειται να πατήσει στη χώρα μας κανείς νέος επενδυτής (κορόιδο είναι να χάσει τα λεφτά του) αλλά και όσες επιχειρήσεις επιβιώνουν σήμερα, νιώθουν εντονότερα τη θηλιά του κράτους-δήμιου να σφίγγει γύρω από τον λαιμό τους!
Ήδη, ανάμεσα στους υγιείς επιχειρηματίες, ακόμη και στους λεγόμενους μεγάλους, επικρατεί έντονος προβληματισμός μια και βρίσκονται αντιμέτωποι με τους νέους φόρους που επιβάλλει η κυβέρνηση από 1/1/2014. Οποιαδήποτε διευκόλυνση προσφέρει η εταιρεία στον εργαζόμενό της θεωρείται «δώρο», παροχή υπηρεσιών και φορολογείται. Η εταιρεία Motor Oil για παράδειγμα που βρίσκεται στην Κόρινθο και παρέχει εταιρικό αυτοκίνητο στον τάδε υπάλληλό της προκειμένου να μετακινείται μέχρι την Αθήνα, το κράτος φορολογεί με δυσβάσταχτο φόρο αυτή τη διευκόλυνση! Έτσι, στο τέλος του χρόνου ο εργαζόμενος καλείται να πληρώσει περίπου 800 ευρώ φόρο επειδή η εταιρεία του έδωσε αυτοκίνητο!!! Και επειδή συνήθως οι υγιείς εταιρείες καλύπτουν για λογαριασμό του προσωπικού τους τέτοιες δαπάνες, ο φόρος αυτός πληρώνεται από την επιχείρηση!
Για πόσο όμως καιρό και για πόσους υπαλλήλους μπορεί μια υγιής εταιρεία ν’ αντέξει αυτά τα απίστευτα χαράτσια; Ούτε επί οθωμανικής αυτοκρατορίας δεν σκαρφίζονταν τέτοιους εξοντωτικούς φόρους! Και όμως, αυτά γίνονται το 2014 που υποτίθεται θα έχουμε …ανάπτυξη! Αυτήν που έχουν υποσχεθεί με βεβαιότητα οι Σαμαράς, Στουρνάρας, Σταϊκούρας και άλλοι υπηρέτες των τροϊκανών! Με τέτοιους όμως εξοντωτικούς φόρους όχι ανάπτυξη δεν έρχεται αλλά αργοσβήνουν και οι υγιείς επιχειρήσεις.
 ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΠΑ!
Εάν μια επιχείρηση καθυστερήσει μία μέρα να πληρώσει το ΦΠΑ της επιβάλλεται πρόστιμο 1.000 ευρώ! Ναι, καλά διαβάσατε! Μέσα σε καιρούς που έχει στερέψει το ρευστό και η αγορά έχει νεκρώσει, όποιος επαγγελματίας κάνει το… λάθος και δεν πληρώσει άμεσα το ΦΠΑ τιμωρείται με 1.000 ευρώ πρόστιμο! Εκτός βέβαια ότι του επιβάλλεται σταθερή μηνιαία προσαύξηση 1,5% για την καθυστέρηση, θα πρέπει να πληρώσει και 1.000 ευρώ χαράτσι καθυστέρησης! 1.000 ευρώ πρόστιμο καλείται να πληρώσει ο επαγγελματίας που καθυστέρησε να καταβάλει στην ώρα του το φόρο μισθωτών υπηρεσιών!
Μετά απ’ όλα αυτά δεν απομένει τίποτε άλλο να επινοήσει η κυβέρνηση από το να αυξήσει το πρόστιμο για την καθυστέρηση καταβολής ΦΠΑ από τα 1.000 ευρώ στα 10.000 ευρώ έτσι ώστε με βεβαιότητα να στείλει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες στην φυλακή και να τους κατάσχει και τα σπίτια! Αυτή θα πει… ανάπτυξη. Για τους τοκογλύφους βεβαίως! Μήπως αυτή την ανάπτυξη εννοεί τελικά ο Σαμαράς;
 ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ: 3 ΕΚΑΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, 35 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ 2,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟ 2013. ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ 2012-2013!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ Ο,ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!
Η ομιλία του κ. Ανδρέα Καρέλια (Διευθύνοντα Συμβούλου της Καρέλια Α.Ε.) αφενός μεν δείχνει την εντυπωσιακή πρόοδο που σημείωσε η καπνοβιομηχανία μέσα σε ένα περιβάλλον κρίσης, αφετέρου δε τα προβλήματα που της δημιουργεί η κυβέρνηση με τους συνεχείς φόρους στα τσιγάρα, την μη πάταξη του λαθρεμπορίου και τις κρατήσεις-φόρους που επιβάλλει ακόμη και στα πριμ-bonus που παρέχει η εταιρεία στους εργαζομένους της.
kar 2
Προσέξτε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ομιλίας του κ. Καρέλια:
«Για πρώτη φορά στην ιστορία μας ξεπεράσαμε τα 16 δις τσιγάρα σε πωλήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, και φτάσαμε τα 16.8 δις τσιγάρα, όγκος που αποτελεί νέο ρεκόρ για την εταιρεία μας. Μια αύξηση περίπου 8%.
Οι πωλήσεις μας εκτός Ελλάδος ξεπέρασαν τα 14.6 δισ τσιγάρα, όγκος που αποτελεί νέο ρεκόρ για την Εταιρεία μας.
Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν το γεγονός ότι στην ελληνική αγορά, και μάλιστα εν μέσω της κρίσης, και με εχθρική για εμάς φορολογία στα τσιγάρα, καταφέραμε να έχουμε αύξηση πωλήσεων κατά 2%, πράγμα ιδιαίτερα ικανοποιητικό.
Για άλλη μία χρονιά καταφέραμε να αυξήσουμε σημαντικά τις πωλήσεις μας στον καπνό για στριφτό τσιγάρο. Στην ελληνική αγορά ξεπεράσαμε τους 340 τόνους και καταλάβαμε την τρίτη θέση, πετυχαίνοντας μερίδιο αγοράς 15%. Στο εξωτερικό οι πωλήσεις μας καπνού για στριφτό τσιγάρο έφτασαν τους 86 τόνους παρουσιάζοντας θεαματική αύξηση 144%.
Μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες καταφέραμε να πετύχουμε αύξηση κατά 10 ολόκληρες περίπου ποσοστιαίες μονάδες, το οποίο και αποτελεί επίσης νέο ρεκόρ για την εταιρεία μας. Είναι μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη και για την οποία πρέπει να σας συγχαρώ όλους σας, ιδιαίτερα του εργαζομένους εκείνους που πέτυχαν σταθερά πολύ υψηλές αποδόσεις, τους τεχνικούς των συγκροτημάτων για την συμβολή τους στην αύξηση αυτή των αποδόσεων, όπως επίσης πρέπει να συγχαρώ τα στελέχη της τεχνικής διεύθυνσης, και της διεύθυνσης παραγωγής.
Προχωρήσαμε, μέσα στο 2013, σε νέες επενδύσεις 3.000.000 ευρώ με σκοπό την αύξηση της παραγωγικής μας δυνατότητάς, την βελτίωση της ευελιξίας στην παραγωγή και την περαιτέρω τόνωση των εξαγωγών μας, ενώ πρόσθετες επενδύσεις ύψους 1.900.000 ευρώ έχουν ήδη δρομολογηθεί για τις αρχές του 2014.
Σε μια εποχή όπου 3 στους 10 Έλληνες ζούνε καθημερινά την απόγνωση της ανεργίας, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι εμείς αυξήσαμε τις θέσεις εργασίας κατά 35 άτομα ήτοι ποσοστό κοντά στο 8%. Λόγω των αυξημένων κρατήσεων σε φόρους και ασφαλιστικές κρατήσεις, η συνολική δαπάνη των έκτακτων παροχών της περσινής χρονιάς για την εταιρεία έφτασε τα € 2.250.000 περίπου. Φέτος με τις αυξημένες, στις περισσότερες περιπτώσεις παροχές, αλλά και την αύξηση του προσωπικού, υπολογίζω ότι η συνολική δαπάνη των παροχών που ανακοίνωσα θα είναι της τάξεως των € 2.500.000 περίπου. Αν υπολογίσει κανείς και τα διάφορα bonus που δόθηκαν σε στελέχη και εργαζομένους κατά την περσινή χρονιά αλλά και αυτά που θα δοθούν για φέτος, τότε για την διετία 2012-2013, οι οικειοθελείς έκτακτες παροχές της εταιρείας προς τους εργαζομένους της, ξεπερνούν τα 5.000.000 ευρώ.
Μέσα στο 2013 η Καπνοβιομηχανία Καρέλια εισέφερε στα δημόσια ταμεία € 400 εκ. από έμμεσους και άμεσους φόρους, και € 7,1 εκ. στα ασφαλιστικά ταμεία, έφερε 170 εκ. ευρώ σε συνάλλαγμα από τις διεθνείς μας πωλήσεις. Και βεβαίως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την έντονη κοινωνική δράση της εταιρείας υπέρ των συνανθρώπων μας που πραγματικά έχουν ανάγκη, με την διαρκή οικονομική ενίσχυση συλλόγων, σχολείων, και άλλων αξιόλογων φιλανθρωπικών οργανώσεων.
Η στήριξη που είχαμε στον αγώνα αυτό, της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων Ευρωβουλευτών, καθώς και της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπίας στις Βρυξέλλες, υπήρξε καθοριστική και τους ευχαριστούμε.
Είναι χρέος μου να πω ότι μετά από πολύ καλά συντονισμένες προσπάθειες όλων των παραπάνω φορέων, καταφέραμε το βασικό μας σκοπό που ήταν η συνέχιση της κυκλοφορίας των slims τσιγάρων. Έγινε πολύ μεγάλη μάχη σε αυτόν τον τομέα, διότι το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο προέβλεπε την κατάργησή τους, αποτελούσε «σημαία» για το αντικαπνιστικό λόμπυ.
Τελειώνοντας θέλω από την θέση αυτή να υπενθυμίσω ότι η μεγάλη αύξηση του λαθρεμπορίου τσιγάρων αλλά και τελευταία του χύμα καπνού είναι εν πολλοίς αποτέλεσμα της υπερβολικής φορολόγησης τόσο των οικονομικών τσιγάρων αλλά και της τεράστιας αύξησης φορολογίας του καπνού για τα στριφτά. Είναι κάτι για το οποίο είχαμε πολλαπλώς προειδοποιήσει εδώ και χρόνια, συνεχώς, ότι θα συνέβαινε. Πρέπει άμεσα να μειωθούν οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης, όχι για την δική μας ευμάρεια, αλλά για την ομαλοποίηση της αγοράς και την αύξηση των δημοσίων εσόδων. Ο συνεπής Έλληνας φορολογούμενος έχει πλέον εξαντληθεί από την συνεχή απομείωση του όποιου πλέον εισοδήματος του».
 ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ «ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε» ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013!
Ο κ. Ανδρέας Καρέλιας κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας προς το υπαλληλικό προσωπικό της
1. Επίδομα «γαλοπούλας» € 200,00 για κάθε εργαζόμενο στην Εταιρεία.
2. Επίδομα παρουσίας € 800,00. Αυτό το δικαιούνται όσοι δεν έλειψαν ούτε μία μέρα από την εργασία τους.
3. Ο κάθε εργαζόμενος, που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.400,00
4. Οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά τους πέτυχαν στις παραπάνω σχολές μέσα στο 2012, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση € 525,00.
5. Παράλληλα, η Εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2013.
6. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές πάνω από 2.001 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 750,00
7. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.701 έως 2.000 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 800,00
8. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.401 έως 1.700 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.570,00
9. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.201 έως 1.400 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.600,00
10. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.001 έως 1.200 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 2.550,00
11. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές κάτω από 1.000 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 2.600 ευρώ.
Επίσης:
12. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1201.00 έως 1700.00 ευρώ, και έχουν από 3 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον € 750.00
13. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως 1.200 ευρώ, και οι οποίοι έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον 450.00 για κάθε ανήλικο παιδί.
14. Ο κάθε λαχνός της χριστουγεννιάτικης γιορτής ήταν 800 ευρώ
Οι παραπάνω παροχές δίνονται «καθαρές» στους εργαζομένους, αφού η Εταιρεία θα καλύψει όλες τις φορολογικές και ασφαλιστικές κρατήσεις.
Του Μάκη Βραχιολίδη

elora.gr
makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Δείτε τι κοστίζει να επισκεφτείς γιατρό ή νοσοκομείο στη Σουηδία!

souidiaΘα ήθελα να περιγράψω το οικονομικό πλαίσιο (από την πλευρά του Ασθενούς) για την Δημόσια Υγεία στη Σουηδία. Το πλαίσιο αυτό αλλάζει λίγο από Νομό σε Νομό αλλά χονδρικά είναι περίπου το ίδιο σε όλη την χώρα.
Eδώ παίρνω σαν παράδειγμα τον Νομό του Jonkoping. Ότι γράφω ισχύει τώρα, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2014, αλλά κάπως έτσι ήταν το σύστημα από το 1987 τουλάχιστον, που γνωρίζω τη Σουηδία. Ότι ισχύει για τους Δημόσιους Ιατρούς (που είναι η μεγάλη πλειοψηφία στην Σουηδία), ισχύει και για τους Ιδιώτες Ιατρούς που έχουν σύμβαση με το Σουηδικό Δημόσιο.
Στη Σουηδία υπάρχει ένα ενιαίο ταμείο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και σύνταξης για όλους τους κατοίκους της χώρας είτε αυτοί εργάζονται είτε όχι.
Το νόμισμα είναι η Σουηδική Κορώνα. 10 Σουηδικές Κορώνες (Σ.Κ.) είναι 1,13 Ευρώ (Ε). Τα ποσά στα οποία θα αναφερθώ παρακάτω τα έχω μετατρέψει κατά προσέγγιση σε Ευρώ για την ευκολία μας.
Κάθε φορά που κάποιος θέλει να επισκεφτεί ένα Γενικό Ιατρό για εξέταση στο Κέντρο Υγείας κοστίζει 17 Ε. Επίσκεψη κατ´οίκον κοστίζει 34 Ε. Ανανέωση παλιάς συνταγής κοστίζει 11 Ε. Αν θελήσει να πάει κανείς από μόνος του κατευθείαν στο Νοσοκομείο κοστίζει 34 Ε. Σε περίπτωση που ο Νοσοκομειακός Ιατρός θεωρήσει ότι ο Ασθενής δεν χρήζει νοσοκομειακής περίθαλψης αλλά πρωτοβάθμιας, μπορεί να παραπέμψει τον Ασθενή πίσω στο Κέντρο Υγείας (και αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά). Αν όμως ο Ασθενής επισκεφτεί πρώτα τον Γενικό του Ιατρό και ο Γενικός Ιατρός παραπέμψει επειγόντως τον Ασθενή στο Νοσοκομείο, τότε ο Ασθενής δεν πληρώνει τίποτε επιπλέον για την επίσκεψη στο Νοσοκομείο παρά μόνο ότι κόστισε για να επισκεφτεί τον Γενικό Ιατρό (17 Ε).
Αν η παραπομπή στο Νοσοκομείο δεν είναι επείγουσα κοστίζει στον Ασθενή επιπλέον 17 Ε. Στον φυσικοθεραπευτή ή τον εργοθεραπευτή του Κέντρου Υγείας η επίσκεψη κοστίζει 9 Ε. Σε περίπτωση που ο Ασθενής χρειάζεται κάτι απλό μπορεί να συμβουλευτεί και νοσηλεύτρια και τότε είναι δωρεάν. Η περίθαλψη των παιδιών και των νέων κάτω των 20 ετών καθώς και των στρατευμένων είναι δωρεάν. Η παρακαλούθηση των εγκύων από Μαία είναι δωρεάν. Το τεστ εγκυμοσύνης κοστίζει 11 Ε. Ένα τεστ Παπανικολάου κοστίζει 11 Ε. Τέλος η μαστογραφία κοστίζει και αυτή 11 Ε.
Αν για κάποιο λόγο ο Ασθενής δεν έχει να πληρώσει επί τόπου του στέλνουν λογαριασμό στο σπίτι. Αν αγνοήσει τον λογαριασμό δεν τον παν και στα δικαστήρια.. αλλά την επόμενη φορά που θα πάει στον Ιατρό θα του γίνει παρατήρηση.
Ο Ασθενής παίρνει απόδειξη κάθε φορά που πληρώνει για να επισκεφτεί Ιατρό ή άλλο νοσηλευτικό προσωπικό και αυτές τις αποδείξεις πρέπει να τις κρατά (αν και αυτά καταγράφονται και στον υπολογιστή του Ιατρού).
Μέσα στην διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους ένας Ασθενής μπορεί να πληρώσει για Ιατρούς, υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό και νοσηλίες μέχρι και 125 Ε συνολικά. Από εκεί και πέρα βγάζει κάρτα ελευθέρας και μπορεί να επισκέφτεται τους Ιατρούς και το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό εντελώς δωρεάν για το ίδιο έτος.
Η περίθαλψη για τα παιδιά και νέους μέχρι και 20 ετών είναι εντελώς δωρεάν ήδη από την πρώτη επίσκεψη.
Σε περίπτωση που γίνει εισαγωγή στο Νοσοκομείο, ο Ασθενής πληρώνει 11 E/ημέρα τις πρώτες δέκα ημέρες και μετά την δέκατη ημέρα 7Ε/ημέρα. Φακελλάκια δεν υπάρχουν στη Σουηδία. Μπορεί π.χ. να κάνει κανείς εγχείρηση καρδιάς by-pass, να μείνει στο Νοσοκομείο 10 ημέρες, και να πληρώσει συνολικά 110 Ε.
Για την φαρμακευτική περίθαλψη:
Το κόστος των 125 πρώτων Ε για φάρμακα σε ένα ημερολογιακό έτος το επωμίζεται εξολοκλήρου ο ασθενής και από εκεί και πάνω πληρώνει όλο και μικρότερη συμμετοχή. Και σε αυτή την περίπτωση κρατά τις αποδείξεις (αν και αυτά τα ποσά αποθηκεύονται επίσης στον υπολογιστή του Φαρμακείου). Αν μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος ο ασθενής ξεπεράσει συνολικά συμμετοχή 250 Ε για φάρμακα τότε παίρνει κάρτα ελευθέρας και για τα φάρμακα για το έτος αυτό.
Με το σύστημα αυτό αποθαρρύνονται οι Ασθενείς οι οποίοι απλώς είδαν φως στο Κέντρο Υγείας και μπήκαν…έτσι για να μετρήσουν την πίεσή τους…και έτσι αποφεύγεται ο άσκοπος συνωστισμός.
Με το σύστημα επίσης αυτό, παρακινείται έμμεσα ο Ασθενής να προστρέξει πρώτα στον Γενικό Ιατρό αντί να πάει στο Νοσοκομείο αφού είναι φθηνότερο να επισκεφτεί τον Γενικό Ιατρό του.
Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι ο Ασθενής σέβεται το Ιατρό και το έργο που αυτός επιτελεί (διότι ως γνωστόν ό,τι είναι δωρεάν δεν είναι καλό και μόλις πάμε και πληρώσουμε για το ίδιο πράγμα τότε αμέσως αυτό μεταμορφώνεται και γίνεται καλύτερο….).
Με το σύστημα αυτό καλύπτεται τέλος και ένα μέρος της χρηματοδότησης των μονάδων Υγείας της χώρας. Να πω ότι τα Κέντρα Υγείας έχουν δικό τους προυπολογισμό και στο τέλος της χρονιάς ο διευθυντής του κάθε Κέντρου Υγείας συντάσσει ετήσιο οικονομικό ισολογισμό.
Να τονισθεί βέβαια και το ότι στη Σουηδία όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα εγγυημένο κατώτατο εισόδημα από το κράτος (ανεξάρτητα αν έχουν εργαστεί ποτέ στην ζωή τους ή όχι) και αυτό το 2014 ανέρχεται γύρω στα 700 Ε τον μήνα. Το κόστος ζωής στη Σουηδία και στην Ελλάδα είναι πλέον περίπου το ίδιο.
Από τον Αργύρη Αργυρίου, Γενικός Ιατρός, Καβάλα, Απόφοιτος Ιατρικής Lund Σουηδίας 

epirus-tv-news.blogspot.gr
makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »