Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ




 
Διαβάστε περισσότερα » »

Τέρας μόρφωσης η Υπουργός Παιδείας. Ρε τι τραβάμε με δαύτους..


"Η ζωή τραβάει την ανηφόρα...και τις τραβάμε όλοι...με περισσότερο αισιοδοξία και περισσότερο πίστη"!
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλη απάτη με τα παγωτά

Όσοι ψωνίζετε "παγωτά" από περίπτερα και super market, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο. Όλες οι εταιρείες κοροϊδεύουν τους καταναλωτές κανονικά. Μιλάμε για μεγάλη απάτη...
Αυτό το καλοκαίρι, όλες σχεδόν οι  εταιρείες παγωτών αποφάσισαν να "πιάσουν στον ύπνο" τους  καταναλωτές.

Οι ανυποψίαστοι καταναλωτές λοιπόν....
 (και φέτος) προτιμούν τα δροσιστικά παγωτά των διαφόρων  εταιρειών στην αντιμετώπιση της ζέστης.

Η απάτη όμως  κρύβεται καλά, έντεχνα και αποτελεσματικά. Αν κοιτάξουμε στη  σύσταση (στο σημείο που αναφέρονται τα συστατικά) θα δούμε  πως τιτλοφορείται -το παγωμένο προϊόν που κρατάμε στα χέρια  μας- "παγωμένο γλύκισμα". Οι καταναλωτές δεν δίνουν προσοχή  διότι πολύ απλά δεν ξέρουν  τη διαφορά που αξίζει  να  τη δούμε αναλυτικότερα:

Η διαφορά είναι  τεράστια... Το παγωτό υποχρεούται να γίνεται από γάλα φρέσκο  ή σκόνη και όλα τα λιπαρά που εμπεριέχονται σε αυτό να  προέρχονται από το γάλα. Απαγορεύεται λοιπόν από τον  Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (ο ΚΤΠ  συνοψίζει τις νομικές προδιαγραφές όλων των κυκλοφορούντων  τροφίμων) η οποιαδήποτε προσθήκη λιπαρών που δεν έχουν σχέση  με το γάλα.

Στα παγωμένα γλυκίσματα τώρα, υπάρχει  ελευθερία προσθήκης φυτικών λιπαρών όπως ηλιέλαιο,  καρυδέλαιο, φοινικέλαιο, αραπέλαιο και όποια άλλη μαργαρίνη  φαντάζεστε (και τους συμφέρει). Το ηλιέλαιο αποφεύγεται  γιατί δημιουργεί πρόβλημα στην ομοιογένεια του τελικού  προϊόντος, άρα μην ανησυχείτε για μολυσμένο με ορυκτέλαια  ηλιέλαιο. Ωστόσο, ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται το  καρυδέλαιο το οποίο είναι έλαιο "παχύ" και ταιριάζει στην  υφή του τελικού προϊόντος (παγωμένου γλυκίσματος για να μην  ξεχνάμε γρήγορα). Το καρυδέλαιο, το ξέρετε πιστεύω πολλά  χρόνια από τα αντηλιακά. Έδινε το χρώμα, ως φυσική χρωστική,  και την υφή σε όλα τα αντηλιακά τύπου Coppertone (ο τόνος  του χαλκού). Πιστεύω να μη σας πειράζει αν ο εντερικός σας  σωλήνας λαμβάνει το "επιθυμητό μαύρισμα" εσωτερικά χωρίς  κόπο...

Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα είναι  διπλό:
Αφενός παραπλανάται ο καταναλωτής διότι οι  εταιρείες που παράγουν παγωμένα γλυκίσματα στις ιστοσελίδες  τους τα αναφέρουν ως κατηγορία παγωτών για λόγους μάρκετινγκ  κι όχι ως παγωμένα γλυκίσματα.

Αφετέρου το παγωμένο  γλύκισμα είναι ποιοτικά υποδεέστερο προϊόν κατά κοινή  επιστημονική ομολογία σε σχέση με το παγωτό, λόγω της  αφαίρεσης ζωικού λίπους (αποβουτυρωμένο γάλα σκόνη) και της  προσθήκης φυτικών λιπαρών.

Λόγος για όλα τα παραπάνω;  Μαντέψτε... Σας λέει κάτι η λέξη κέρδος;

Αξίζει να  σημειωθεί ότι σε καμιά διαφήμιση της τηλεόρασης δεν  αναφέρεται προφορικά ή γραπτά η λέξη παγωτό. Έχει  αντικατασταθεί με ατάκες "Απόλαυση", "Δροσιά", "Παγωμένη  Δροσιά" και άλλα κωμικά.

Ψάξτε στο παγωτό (που νομίσατε  ότι πήρατε)  τη σύσταση και θα διαπιστώσετε ότι δώσατε  τα ωραία ευρώ σας για ένα "παγωμένο γλύκισμα".

Ήδη  επικοινώνησα με την ΕΒΓΑ για να αλλάξει αμέσως την  ιστοσελίδα της 
www.evga.net και από παγωτά  να τα ονομάσει "παγωμένα γλυκίσματα". Το αυτόν έπραξα και με  την ALGIDA. Η ίδια δικαιολογία καρμπόν: "μα στη σύνθεση δεν  τα ονομάζουμε παγωτά", "μα η κατηγορία τιτλοφορείται στο  ιντερνέτ ΠΑΓΩΤΑ", "μα η ΧΧΧΧ εταιρεία μας είναι γνωστή ότι  κάνει παγωτά"...

Ήμαρτον...

Έκανα και κάτι μάταιες  ενέργειες δημοσιοποίησης σε κανάλια... "Δύσκολες εποχές  βρήκες Πάνο. Την ώρα που παίζουμε επαναλήψεις παλιών σήριαλ,  τα παγωτά δίνουν φράγκα σε διαφημίσεις"
Εγώ πάλι απαντώ  χρησιμοποιώντας την παλιά καλή ατάκα του μεσιέ "Μαύρου"  Καλογήρου (Λόλα): "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!" Και για τις  εταιρείες και για τα κανάλια...

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ... ΑΛΛΙΩΣ  ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!!!!!

Υ.Γ.1:  Επεκτείνοντας τα παραπάνω, παγωτά κι όχι παγωμένα γλυκίσματα  πουλάνε και τα ζαχαροπλαστεία...
Θα πρέπει δηλαδή να  φτιάχνονται από φρέσκο γάλα (για αυτό και η διαφορά γεύσης  με το ιταλικό Gelato) και όχι με σκόνη αποβουτυρωμένου και  μαργαρίνες...
Για τσεκάρετε  τα στέκια σας...

Υ.Γ.2: Μήπως θα πρέπει να αρχίζω να  δημοσιοποιώ ζαχαροπλαστεία που κάνουν  παγωτό-παγωτό;
Διαβάστε περισσότερα » »

THN NYXTA ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ


Στην μνήμη των ανθρώπων κάποια γεγονότα μένουν αναλλοίωτα .
Δεν είμαι συγγραφέας και δεν φιλοδοξώ να γίνω, θέλω όμως να καταγράψω τα γεγονότα όπως τα έζησα εκείνη την νύχτα .
Την 26 Ιανουαρίου ειδοποιήθηκα από τον συνάδελφο μου Θεολόγο Γ. ότι πρέπει να επιστρέψω στην μονάδα. Εκείνη την εποχή υπηρετούσα ως Αξιωματικός του....

κέντρου επιχειρήσεων Κ.Ε.Μ στην ειδική αντιαεροπορική Μονάδα \ ΧΩΚ // στην Βόρεια Ελλάδα. Στην βουνοκορφή της Μονάδος η πρόσβαση ήταν δύσκολη λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και εμφανώς εκνευρισμένος μόλις αντίκρισα τον Θεολόγο Γ. του είπα δεν πιστεύω ρε Commando να με κουβάλησες μέσα επειδή οι Τούρκοι κάνουν βόλτες στο Αιγαίο; Επειδή όμως κατάλαβα από την έκφραση του ότι κάτι πέρα από τα συνηθισμένα συμβαίνει, γιατί ως Αξιωματικός της Μονάδος έχω αντιμετωπίσει αρκετά γεγονότα και λίγα πράγματα μου έκαναν εντύπωση.
Στο κέντρο επιχειρήσεων Βρήκα τον φίλο μου και συνάδελφο Δήμο Π. ‘άριστο Αξιωματικό του Κέντρο Επιχειρήσεων όπου ενημερώθηκα για την κατάσταση.
‘Όλοι οι χειριστές στρατιώτες στην θέση τους αστέρια στην δουλειά τους που κάθε ημέρα ήμασταν μαζί και τους ήξερα και με ξέρανε.
Ενεργοποιήσαμε τα RADAR και όλες οι Πυροβολαρχίες πυρός ανάφεραν κατάσταση ετοιμότητας .
Παρακολουθήσαμε την κατάσταση και ελέγχαμε στόχους Εχθρικά αεροσκάφη και φίλια αεροσκάφη.
Όλη η νύκτα κύλισε έτσι και οι χειριστές αλλάζανε για ξεκούραση .Την άλλη ημέρα (κατεβήκαμε) στην Μοίρα όπου έγινε εκτίμηση της κατάστασης και δόθηκαν οδηγίες από τον Διοικητή της Μοίρας και τον Αξιωματικό των επιχειρήσεων.
Όλοι οι Αξιωματικοί και οι αδειούχοι ενημερώθηκαν να επιστρέψουν άμεσα καθώς και οι οπλίτες .
Το ηθικό υψηλότατο και όλοι ετοιμαζόμασταν για μια σύντομη και σκληρή μάχη όπως λέγαμε .
Όλες οι ημέρες και οι νύχτες κύλισαν έτσι μέχρι την παραμονή .Την παραμονή εκείνη την νύχτα έγινε ενημέρωση ότι πάμε σε πόλεμο και αρχίσαμε να ενεργοποιούμε σχέδια και υλικά άκρως απόρρητα .
Το πρωί ενημερωθήκαμε ότι επίκειται μερική επιστράτευση , ζήτησα άδεια να πάω στο σπίτι μου να αποχαιρετήσω την γυναίκα μου, τα τρία παιδιά μου και την μητέρα μου που τυχαία βρισκόταν στο σπίτι μου εκείνες τις ημέρες και να πάρω μαζί μου προσωπικά αντικείμενα που έχουμε πάντα έτοιμα για τον πόλεμο από τον καιρό της ειρήνης . Έλειπα από το σπίτι πέντε ημέρες .
Όταν ξεκίνησα γύρω στις 19:00 μαζί με τον Θεολόγο με το Ι.χ αυτοκίνητο μου για την επιστροφή στην Μονάδα και αρχίσαμε να ανεβαίνουμε τις στροφές του βουνού είχε τόσο πυκνή ομίχλη που ο Θεολόγος κατέβητε από το αυτοκίνητο και με καθοδηγούσε να ανέβουμε και υπήρχε βεβαίως αρκετό χιόνι κάτι το γνώριμο για την Μονάδας μας.
Όταν φτάσαμε ενημερωθήκαμε ότι ο συναγερμός της Μονάδος ανέβηκε σε υψηλότερο επίπεδο .Αρχίσαμε τα γνωστά και τετριμμένα για μας που κάναμε και σε ασκήσεις αλλά και σε καθημερινή βάση .
Ο συναγερμός ανέβαινε και όλοι οι στρατιώτες ενημερώθηκαν για την κατάσταση κανένας δεν έδειξε την παραμικρή λιποψυχία ,αντίθετα όλοι ήταν χαρούμενοι με αίσθημα άγριας χαράς και έξαψης όλοι εκείνο το βράδυ διψούσαμε για αίμα !! όλα τα στραβά της φυλής μας εξαφανίστηκαν και εμφανίστηκαν ηγέτες από το πουθενά ,δεν μπορώ να το περιγράψω πρέπει να το ζήσεις ,βλέπεις τον Αλέξανδρο που είχε το Κ.Ψ.Μ να τσακώνετε σε ποιο όχημα θα πάει για να έχει μαζί του το πολυβόλο !!! στιγμές μοναδικές .
Η κατάσταση συναγερμού ανέβαινε στα ύψη και ενεργοποιήσαμε υλικά άκρως απόρρητα που δεν μπορώ να αναφέρω .
Άρχισαν τα σήματα τα οποία τα έπαιρνα από τον Αξιωματικό Επιχειρήσεων της Μοίρας και τα μετέδιδα μέσω του συστήματος στις πυροβολαρχίες πυρός και παράλληλα είχαμε επαφή με την αεροπορική μονάδα που έλεγχε τα αεροσκάφη τα δικά μας.
Οι πυροβολαρχίες είχαν ενεργοποιήσει τα πάντα δεν υπήρχαν κατά παράδοξο τρόπο προβλήματα στα Υλικά που μας ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό .
¨Όλοι οι πύραυλοι ενεργοποιημένοι και έτοιμοι για εκτόξευση ένα σήμα και όλα έτοιμα για μάχη, εκείνη την στιγμή περίπου στις 22:30 παίρνω σήμα και δίνουμε match order σε μια πυροβολαρχία που σημαίνει ότι σε 2 ώρες πρέπει να είχε φορτώσει τα υλικά της και να είχε φύγει για την θέση της που ήταν καθορισμένη .Πράγμα που έγινε .
Την επόμενη μισή ώρα παίρνουμε σήμα εντολή να μεταβιβάσω στις πυροβολαρχίες την κωδική εντολή (blazy sky) (φλεγόμενος Ουρανός !!! ) που σημαίνει πόλεμος !!!! Οι πυροβολαρχίες ανέφεραν ετοιμότητα όλα έτοιμα .
Σε αυτό το σημείο ΠΡΈΠΕΙ να ενημερώσω ότι εμείς στο κέντρο δεν έχουμε επαφή με τον έξω κόσμο τηλεόραση, ραδιόφωνο δεν είχαμε γνώση για το τι μετέδιδαν τα κανάλια και παρακολουθούσαμε τα γεγονότα από τα RADAR και τα υπερεσιακά κανάλια .
Λόγω καιρού τα αεροσκάφη που πετούσαμε εκείνο το βράδυ ήταν τα Α-7 τα διώξεως βομβαρδισμού τα παντός καιρού από την Σούδα της Κρήτης άγνωστα στους Τούρκους και στα κέντρα αεράμυνας της Σμύρνης πανίσχυρα αεροσκάφη για εκείνη την εποχή.
Παραδόξως οι Τούρκοι δεν είχαν την ετοιμότητα που είχαμε εμείς και επειδή είχαμε άμεση ενημέρωση ο ¨Έβρος μας ενημέρωνε ότι οι βροχές που έπεφταν τις τελευταίες ημέρες είχαν τα τουρκικά άρματα καθηλωμένα και εύκολη λεία για τα δικά μας υπόψη ότι όλες οι Μονάδες στον ¨Έβρο ήταν στις θέσεις μάχης μερικές ημέρες πριν με συνθήκες Σιβηρίας .
Δεν αναφέρω τα γεγονότα που τα γνωρίζετε όλοι από την τηλεόραση .
Μετά από τα ώρες αναμονής και χωρίς να υπάρχει καμιά εντολή για άμεση εμπλοκή αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει , άρχισε να ξημερώνει, μάθαμε και επίσημα τα γεγονότα και να πέφτει ο συναγερμός , ενώ άρχισαν να καταφτάνουν στην μονάδα οι πρώτοι επίστρατοι άρχισε και η αντίστροφη μέτρηση και απεμπλοκή των δυνάμεων και των Πυροβολαρχιών πυρός .Μέχρι το μεσημέρι είχαμε επανέλθει στην πριν της 26 Ιανουαρίου κατάσταση .
Πίκρα παντού κανείς δεν μίλαγε οι διαταγές βαρετές και οι εκτελέσεις νωχελικές όλοι ένα γιατί !!!
Κατέβηκα από το κέντρο και πήγα στο Κ.Ψ.Μ εκείνη την ώρα είδα τα πλάνα από το μοιραίο ελικόπτερο, είχα βέβαια ενημερωθεί για την κατάσταση και την (παλικαριά του πρωθυπουργού μας . )
Η πίκρα που μας έμεινε μεγάλη αλλά μεγαλύτερη η (εκτίμηση) που είχε ο Πρωθυπουργός της Χώρας στις Ένοπλες Δυνάμεις , δηλαδή είπε χωρίς κανένα λόγο έτσι απλά ότι τόσο μπορούν οι δυνάμεις μας τόσο κάνουμε, που το Ξέρει ο άσχετος Σημίτης; μας δοκίμασε !! και αν κάποιοι κιότεψαν πήγαν στρατοδικείο ; διαπομπεύτηκαν ; εκτελέστηκαν ;
Ο Πάγκαλος σε κομματική συγκέντρωση έριξε όλα τα βάρη σε εμάς γιατί ; έδωσε εντολή και δεν εκτελέσαμε ; δεν πολεμήσαμε ; λιποτακτήσαμε ; γιατί προσβάλει έτσι τους αξιωματικούς ο άσχετος πολιτικός ; κανείς δεν ντρέπεται σε αυτήν την χώρα ; κουβαλάμε την ντροπή τόσα χρόνια ¨Έλεος .
Λυπάμαι που δεν μπόρεσα τόσα χρόνια λόγω ιδιότητος να μιλήσω Ευχαριστώ όμως τον Θεό και τον κ. Χαρδαβέλλα και τους συνεργάτες της εκπομπή του αθέατος κόσμος που μας έδωσε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον Ελληνικό Λαό ότι δεν είμαστε λιποτάκτες ούτε λιπόψυχοι είμαστε απλοί Αξιωματικοί όλοι αστέρια στην δουλειά μας και αν εκείνο το βράδυ δεν ήταν υπήρχαν δειλοί στην Κυβέρνηση ,τους Τούρκους θα τους είχαμε πάρει τα σώβρακα και θα κάνανε 50 χρόνια να βγούνε από τα στενά .
Δεν χρειαζότανε να στείλουμε βατραχανθρώπους στα Ίμια αν κάποιος ήθελα να υπερασπίσει το Ελληνικό έδαφος θα μπορούσε να γυρίσει τα πυροβόλα από την Κάλυμνο και να κάνει στόχο τα Ίμια ούτε διαπραγματεύσεις ούτε τίποτε απλά κάνω δραστική βολή σε Ελληνικό έδαφος όπως δικαιούμαι.!!!!
Αυτήν είναι η αλήθεια τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο. Θέλω να επισημάνω όμως ένα πράγμα ,όταν Οι Αξιωματικοί και οι οπλίτες δεν έχουν ηθικό δεν υπάρχουν ¨Ένοπλες Δυνάμεις είμαστε Οργανισμός!!!! κοινώς για τα μπάζα . Τότε θα έχουμε και περιορισμένη κυριαρχία.
Τότε η Πατρίδα θα μας ζητήσει τον λόγο !!!
Του Χρήστου Μακρυγιάννη
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ! ΣΧΕΔΙΟ ΦΟΙΝΙΞ: ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ ΜΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ! ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2) ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ-ΟΠΩΣ! ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ;!
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?????

Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010):

Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε; Γιατί κλέψανε! Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί. Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;». Μα...
γιατί έκλεψε!

Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση. Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους. Γι' αυτό φυλακίστηκαν. Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ' τα πόδια μας. Δεν καταντάμε Ελλάδα!
Διαβάστε περισσότερα » »

Αλβανοί ανοίγουν εταιρείες στην Ελλάδα και δίνουν δουλειά μόνο σε συμπατριώτες τους.

Από σχόλιο αναγνώστη...
Μια μεγάλη και πετυχημένη αλυσίδα φούρνων που έχουν ανοίξει στην Ελλάδα Αλβανοί ιδιοκτήτες,ζητάει προσωπικό.
Όταν μια γνωστή μου ζήτησε δουλειά,η υπεύθυνη προσλήψεων ...
τις είπε:

Ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε,προτιμάμε όμως να προσλαμβάνουμε και να απασχολούμε αλβανούς.
Αυτά για όλους εσάς που τους δίνεται δουλειά..τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας..
Διαβάστε περισσότερα » »

«ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ» - Ο ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Ο ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΑνατριχιαστικές λεπτομέρειες της ρωσικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών FSB για το σχέδιο εξόντωσης του Κώστα Καραμανλή (λόγω της τότε ακολουθούμενης ενεργειακής πολιτικής), που εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες», αλλά και τον ρόλο του σύμβουλου του Γιώργου Παπανδρέου, Άλεξ Ρόντου, έρχονται στο φως. της δημοσιότητας. Μάλιστα, ο Άλεξ Ρόντος φέρεται να είχε ενημερώσει τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης  Γιώργο Παπανδρέου για το σχέδιο αυτό. Έτσι δεν είναι τυχαία η επίσκεψη την Πέμπτη, του επικεφαλής της ΕΥΠ κ. Μπίκα στον πρωθυπουργό για να συζητήσουν επί του θέματος, όπως είχε γράψει το Newpost.gr.
Το θέμα αποκάλυψε το περιοδικό «Επίκαιρα» την Πέμπτη, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στο φύλλο της Παρασκευής και ο «Ριζοσπάστης» με τίτλο «Αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας Κ. Καραμανλή»
Όπως αναφέρει το περιοδικό «Επίκαιρα», σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή φέρεται να εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες» και ανατέθηκε σε τουλάχιστον είκοσι Έλληνες συνεργάτες τους, που «δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο».
Η στάση του Καραμανλή για την ενεργειακή πολιτική, αλλά και γενικότερα η εξωτερική και οικονομική πολιτική που ασκούσε φαίνεται πως είχε ενοχλήσει τόσο τους Αμερικανούς όσο και άλλους συμμάχους.
Χαρακτηριστικό είναι πως αρκετοί αναλυτές πιστεύουν ότι η κρίση του δημόσιου χρέους θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί εντελώς διαφορετικά, καθώς τα οικονομικά της χώρας ήταν γνωστά παγκοσμίως και μέχρι το τέλος του 2009 η Ελλάδα δανειζόταν με πολύ χαμηλά επιτόκια, καθώς τα spread βρίσκονταν μόλις στις 130-140 μονάδες.
«Το άκρως απόρρητο έγγραφο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), με την κωδική ονομασία «Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης» (Νο 219/5 Φεβρουαρίου 2009), ενημέρωνε την τότε κυβέρνηση Καραμανλή ότι η υπηρεσία έλαβε γνώση από την FSB, δηλαδή τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, πως μία "ομάδα Εργασίας" της, που αποτελούνταν από δεκαεννέα άτομα, εντόπισε και αποκάλυψε σχέδιο επίθεσης σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, "με σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας"», σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Σκοπός της εν λόγω ομάδας ήταν η διοργάνωση επιχειρήσεων «αντιπαρακολούθησης», επιχειρήσεις στις οποίες είχαν σκοπό να εντοπίσουν τα άτομα που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού. Αφορμή για τη σύσταση της ομάδας ήταν η «απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής συνομιλιών μεταξύ των κυρίων Κ. Καραμανλή,
Β. Πούτιν και Τζ. Παρβάνοφ».
Μάλιστα όπως αναφέρει το έγγραφο σε μια τουλάχιστον περίπτωση οι ομάδες των πρακτόρων της FSB ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους άνδρες που παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο του Έλληνα πρωθυπουργού στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής, και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση των φωτεινών σηματοδοτών που οδηγούν στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ.
Το περιστατικό τοποθετείται χρονικά κατά τις απογευματινές ώρες μεταξύ του πενθημέρου 20 και 25 Απριλίου 2008, ενώ όπως τονίζεται η όλη «εμπλοκή» δεν κράτησε πάνω από 30 δευτερόλεπτα.

«Η εν λόγω ελεγχόμενη διαδικασία εμπλοκής υλοποιήθηκε λόγω του ότι στην προαναφερόμενη περιοχή είχε εντοπιστεί όχημα τύπου VAN, μάρκας Toyota Hiace, χρώματος μπεζ. Τα άτομα του κλιμακίου της “ομάδας Εργασίας“ της FSB που συμμετείχαν στην αναφερόμενη εμπλοκή ήταν τέσσερα, ενώ τα άτομα του άλλου “Χώρου” ήταν δύο, άοπλα, γυμνασμένα, μιλούσαν ελληνικά και διέφυγαν από το χώρο της εμπλοκής χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα τύπου Enduro, χρώματος κίτρινου, που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Το προαναφερόμενο όχημα εγκαταλείφθηκε στο χώρο της εμπλοκής», αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο που κοινοποιήθηκε στον πρώην πρωθυπουργό.

Το Σχέδιο Πυθία και τα τέσσερα κύρια σημεία
Το σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή είχε σκοπό την αναβολή ή την ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας και εντασσόταν σε ένα ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησής της.
Το σχέδιο «Πυθία 1» περιλάμβανε τέσσερα σημεία:
*Πολιτική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την υπόθεση Βατοπαιδίου.
*Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την καθ’ οιονδήποτε τρόπο υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας. Στην εν λόγω μορφή αποσταθεροποίησης περιλαμβάνονται και οι απαγωγές επιχειρηματιών.
*Κοινωνική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με διάφορες μορφές κοινωνικής αναταραχής, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι τρομοκρατικές ενέργειες.
*Διάφορα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.
Σημειώνεται ότι όλες οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στο συγκεκριμένο έγγραφο των μυστικών υπηρεσιών προέρχονται από ρωσικές πηγές, και πιο συγκεκριμένα από Ρώσο αξιωματούχο, ο οποίος και περιγράφει αναλυτικά όλα τα γεγονότα και τη δράση της «ομάδας Εργασίας» της FSB.

Οι Ρώσοι για την τρομοκρατία
Σύμφωνα με το έγγραφο, «οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες εκτιμούν ότι η σημερινή γενιά τρομοκρατών είναι ελεγχόμενη από τις Δυτικές Υπηρεσίες».
Μάλιστα μετά η «ομάδα Εργασίας» της FSB κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα, μέσα από τη «χαρτογράφηση» των ελληνικών τρομοκρατικών ομάδων, τις οποίες και κατατάσσει σε δύο κατηγορίες:
Σε αυτές που ασκούν αντάρτικο πόλεων και σε αυτές που ειδικεύονται σε ληστείες και απαγωγές.

Αναλυτικά το απόρρητο έγγραφο όπως το παραθέτει το δημοσίευμα

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Χ.)
ΕΙΔΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Νο 213/5 Φεβρουαρίου 2009
ΘΕΜΑ: Τρομοκρατία
ΣΧΕΤ.: Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης Νο 53/13-1-2009
1. Σε συνέχεια του σχετικού, θέτουμε υπόψη σας νεότερα αποσπάσματα Δελτίου Πληροφοριών που ομοίως προέρχεται από Ρώσο Αξιωματούχο με φερόμενη πηγή προέλευσης την FSB (Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας):
α. «Ομάδα Εργασίας» δεκαεννέα (19) ατόμων της FSB, που δραστηριοποιείται από το Μάρτιο του 2008 στην Αττική, με αφορμή «απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής» συνομιλιών που διαμείβονταν μεταξύ των κ.κ. Κ. Καραμανλή, V. Putin και G. Parvanov κατά την υπόψη περίοδο, διαπίστωσε και κατέγραψε τα ακόλουθα:
– Κατά τη διαδρομή που χρησιμοποιείτο για τη μετακίνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού από την κατοικία του στη Ραφήνα μέχρι το Γραφείο του, εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN, μάρκας Toyota Hiace, χρώματος μπεζ, το οποίο κινείτο συνεχώς στη διάρκεια της προαναφερόμενης μετακίνησης κατά το μήκος της διαδρομής αυτής και μέχρι το ύψος της Αττικής Οδού στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στο εν λόγω όχημα, το οποίο έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας (πλαστές, όπως εξακριβώθηκε από την παραπάνω ομάδα εργασίας), επέβαιναν τις περισσότερες φορές τρία με τέσσερα άτομα. Η παρακολούθηση του Στόχου (ΣΣ: Του κ. Πρωθυπουργού) χαρακτηρίστηκε από την προαναφερόμενη ομάδα εργασίας επαγγελματική και εντεινόμενη από τις αρχές Απριλίου του 2008.
– Επίσης από την εν λόγω ομάδα εκτιμήθηκε ότι τα επιβαίνοντα στο παραπάνω όχημα άτομα, κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του Στόχου, επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με άλλους συνεργάτες τους. Το εν λόγω όχημα επίσης εντοπίσθηκε επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου και εκτιμήθηκε ότι κατέγραφε ταχύτητα πομπής, συνοδευτικά οχήματα, άτομα συνοδείας κ.λπ. στοιχεία. Ομοίως στο αυτό σημείο (Λεωφόρος Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου), τόσο το μήνα Μάρτιο όσο και το μήνα Απρίλιο του έτους 2008 εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN, μάρκας FORD TRANSIT, χρώματος μπλε, το οποίο έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας (πλαστές, όπως εξακριβώθηκε από την παραπάνω ομάδα εργασίας).
– Εκτός των προαναφερθέντων σημείων παρακολούθησης του Στόχου, καταγράφηκαν ως άλλα τέτοια σημεία: (α) η περιοχή του CARREFOUR στον Γέρακα Αττικής, (β) η περιοχή στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και (γ) η περιοχή του super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στο Χολαργό Αττικής. Στο σημείο (α) εντοπίσθηκε ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας BMW, χρώματος ασημί, μοντέλο 1995 ή 1996, το οποίο έφερε πινακίδες Γερμανίας. Στην εν λόγω περιοχή επίσης εντοπίσθηκε και το όχημα τύπου VAN, μάρκας FORD TRANSIT, χρώματος μπλε και διαπιστώθηκε επικοινωνία μεταξύ των επιβαινόντων στα παραπάνω οχήματα ατόμων. Στα σημεία (β) και (γ) εντοπίσθηκαν επίσης τα προαναφερόμενα οχήματα τύπου VAN. Επιπρόσθετα στην περιοχή του Χολαργού στις αρχές του μηνός Ιουνίου του έτους 2008 εντοπίσθηκε επί της οδού Φανερωμένης –πλησίον της εκκλησίας– συνάντηση και των τριών προαναφερόμενων οχημάτων.
– Από την έρευνα της ομάδας «αντιπαρακολούθησης της FSB» ως προς τους επιβάτες των υπόψη οχημάτων προέκυψε ειδικότερα ότι στο VAN, μάρκας Toyota Hiace, χρώματος μπεζ, επέβαιναν συνήθως τέσσερις (4) άνδρες εκ των οποίων τρεις (3) μελαχρινοί και ένας (1) καστανός, στο VAN, μάρκας FORD TRANSIT, τρεις (3) άνδρες, και στο ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας BMW, δύο (2) γυναίκες. Πέραν των ατόμων αυτών, το προαναφερόμενο κλιμάκιο «αντιπαρακολούθησης της FSB» κατέληξε στην εκτίμηση ότι συγχρόνως λειτουργούσαν ομάδες υποστήριξης και καταγραφής κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του Στόχου. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων ατόμων σε όλη τη διαδικασία παρακολούθησης εκτιμήθηκε ότι ανερχόταν σε είκοσι (20) άτομα, τα οποία δεν ανήκουν στον Αντιεξουσιαστικό Χώρο. Επιπρόσθετα, από τηλεφωνική υποκλοπή διαπιστώθηκε ότι επιβάτες των παραπάνω οχημάτων μιλούσαν ελληνικά, ενώ η συνεννόηση μεταξύ των διαφόρων ομάδων πραγματοποιείτο μέσω κινητών τηλεφώνων. Κατά την προαναφερόμενη συνάντηση των τριών οχημάτων στην περιοχή του Χολαργού (αρχές του Ιουνίου του 2008 επί της οδού Φανερωμένης), διαπιστώθηκε και η παρουσία δύο ακόμη ατόμων (νέων) που –όπως εκτιμήθηκε– ήταν Ευρωπαίοι, μάλλον Βρετανικής Υπηκοότητας.
– Σε χρόνο που δεν προσδιορίζεται ακριβώς αλλά κυμαίνεται μεταξύ του πενθήμερου 20 και 25 Απριλίου του 2008, στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των φωτεινών σηματοδοτών που οδηγούν στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ, κατά τις απογευματινές ώρες έλαβε χώρα «ελεγχόμενη» διαδικασία εμπλοκής, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, μεταξύ του κλιμακίου της ομάδας εργασίας της FSB και ατόμων που ανήκαν στις παραπάνω ομάδες παρακολούθησης. Η εν λόγω «ελεγχόμενη» διαδικασία εμπλοκής υλοποιήθηκε λόγω του ότι στην προαναφερόμενη περιοχή είχε εντοπισθεί το όχημα τύπου VAN, μάρκας Toyota Hiace, χρώματος μπεζ. Τα άτομα του κλιμακίου της ομάδας εργασίας της FSB που συμμετείχαν στην προαναφερόμενη εμπλοκή, ήταν τέσσερα (4), ενώ τα άτομα του άλλου «Χώρου» ήταν δύο (2), άοπλα, γυμνασμένα, μιλούσαν ελληνικά και διέφυγαν από το χώρο της εμπλοκής χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα τύπου Enduro, χρώματος κίτρινου, που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Το προαναφερόμενο όχημα εγκαταλείφθηκε στο χώρο της εμπλοκής.
– Εντός του προαναφερόμενου οχήματος βρέθηκαν στοιχεία από τα οποία προέκυπτε λεπτομερής καταγραφή της διαδρομής που ακολουθείται κατά τη μετακίνηση του κ. Πρωθυπουργού από την κατοικία του στο Γραφείο του, τα συνοδευτικά οχήματα, οι συνοδευτικές μηχανές ασφαλείας, καθώς και:
• Χάρτες στους οποίους είχαν σημειωθεί τα σημεία συνάντησης των ομάδων παρακολούθησης και υποστήριξης, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η οδός Φανερωμένης στην περιοχή του Χολαργού Αττικής. Επίσης, είχαν σημειωθεί και οι χώροι που αντιστοιχούν στις θέσεις στάθμευσης του CARREFOUR καθώς και το κατάστημα των GOODY’S επί της οδού Κηφισίας, πλησίον του κόμβου εισόδου στην Αττική Οδό. Επιπλέον, υπήρχαν χάρτες των περιοχών Αγίας Παρασκευής – Χαλανδρίου – Χολαργού και Παπάγου. Ειδικά στο χάρτη της περιοχής της Αγίας Παρασκευής είχαν σημειωθεί σημεία με μαύρο χρώμα.
• Κιάλια νυχτερινής παρατήρησης.
• Εκρηκτική ύλη C-4 και όπλα TOKAREV και KALASNIKOF.
• Υλικά καμουφλάζ (καινούρια, αχρησιμοποίητα), υλικά μακιγιάζ, όπως μολύβια, κουκούλες μη χρησιμοποιημένες που δεν έφεραν κάποιο διακριτικό, καθώς και γυναικεία ρούχα.
• Συστήματα επικοινωνίας συγχρονισμένα στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ. υψηλής ευκρίνειας και εμβέλειας.
• Τηλεχειριστήριο.
• Τρόφιμα (ξηρά τροφή και σοκολάτες).
• Σκηνές.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ελληνικές καινοτομίες: Πατέντες… made in Greece

του Γιώργου Κόκουβα
Πώς μπορεί μία καινοτομία να μας αλλάξει την ζωή; Όταν ακούμε τόσο «βαρύγδουπες» φράσεις, μας έρχονται αμέσως στο μυαλό μνημειώδεις εφευρέσεις και ανακαλύψεις που στέλνουν τον άνθρωπο στο διάστημα, θεραπεύουν τον καρκίνο ή μετατρέπουν παλιοσίδερα σε χρυσάφι. Ωστόσο, η ζωή και η καθημερινότητά μας επηρεάζονται και από απλά πράγματα που μπορούν να την κάνουν ευκολότερη ή πιο διασκεδαστική. Και αν βιαστείτε να πείτε ότι οι σημαντικότερες ελληνικές πατέντες ανήκουν στην αρχαία Ιστορία μας, είναι γιατί συχνά δεν ενημερωνόμαστε για τα καινοτόμα ελληνικά «λιθαράκια» στην σύγχρονη ζωή. Μπορεί οι χάρτες, τα συστήματα ύδρευσης, οι καταπέλτες, οι γεωμετρικές εφαρμογές να έκαναν «διάσημους» τους αρχαίους ημών, αλλά έχουν και οι… σύγχρονοι ημών την χάρη τους.
*Επιστημονικές καινοτομίεςΞεκινώντας την «περιήγηση» των ελληνικών καινοτομιών, αναιρούμε τα όσα είπαμε προηγουμένως και παραθέτουμε επιστήμονες και ερευνητές που όντως αξίζουν βαρύγδουπες δηλώσεις θαυμασμού.

- Τεστ Παπ – Γεώργιος ΠαπανικολάουΑρχίζουμε από τα… SOS, καθώς δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την ιατρική εξέταση που εξέλιξε ο μεγάλος Έλληνας επιστήμονας Γεώργιος Παπανικολάου τον περασμένο αιώνα και μπήκε στην ιατρική ρουτίνα κάθε γυναίκας. Το τεστ Παπ αποτέλεσε σταθμό στην διάγνωση του καρκίνου της μήτρας, καθώς μέχρι τότε ο έλεγχος μπορούσε να γίνει μόνο με επώδυνες μεθόδους που περιλάμβαναν τομή των γεννητικών οργάνων. Η πρώτη εφαρμογή του τεστ έγινε το 1923, ενώ ο Έλληνας ερευνητής τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Αμερικανικής Εταιρίας Καρκινολογίας το 1952 για την προσφορά του στην Ιατρική.

- Κωνσταντίνος ΚαραθεοδωρήΚορυφαίος Έλληνας μαθηματικός της σύγχρονης εποχής, ο Κ. Καραθεοδωρή διακρίθηκε παγκοσμίως και συνέβαλε με τα θεωρήματα και τις αποδείξεις του στον Λογισμό των Μεταβολών, που ουσιαστικά έδωσε τις βάσεις για την Θεωρία της Σχετικότητας κατά το πρώτο μισό του 20ου αιώνα. Ο ίδιος ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, που όπως αποκαλύφθηκε το 2005 είχε ανταλλάξει τουλάχιστον δέκα επιστολές με τον Έλληνα επιστήμονα, του είχε επανειλημμένως εκφράσει τον θαυμασμό του. «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή. Αν όμως λύσετε και το πρόβλημα των κλειστών γραμμών του χρόνου, θα σταθώ μπροστά σας με σταυρωμένα χέρια. Πίσω από αυτό υπάρχει κρυμμένο κάτι που είναι αντάξιο του ιδρώτα των καλυτέρων», είχε γράψει ο Αϊνστάιν στον Καραθεοδωρή το 1916.

- Η πιο πρόσφατη «αναγνώριση» - Δημήτριος ΧριστοδούλουΤο «ασιατικό Νόμπελ» κατέκτησε ο Έλληνας μαθηματικός Δημήτριος Χριστοδούλου την περασμένη εβδομάδα. Το Shaw Award για τις μαθηματικές επιστήμες μοιράστηκε ο Έλληνας που διδάσκει Γεωμετρία στην Ζυρίχη τα τελευταία δέκα χρόνια, με τον Αμερικανό φίλο του, Ρίτσαρντ Χάμιλτον. Μαζί άλλωστε θα μοιραστούν το ένα εκατομμύριο δολάρια που συνοδεύει το τρόπαιο. Σύμφωνα με το Ίδρυμα των βραβείων Shaw, ο Δημήτριος Χριστοδούλου βραβεύεται για το εξαιρετικά καινοτόμο ερευνητικό του έργο στην εφαρμοσμένη Γεωμετρία. Δείτε περισσότερα για την βράβευση του Έλληνα ερευνητή εδώ.

*Οι κάδοι που κάνουν την (οικολογική) διαφοράΈνας κάδος που στέκεται σαν δέντρο, σας μιλά, ανοίγει αυτόματα την ειδική υποδοχή και δέχεται τα απορρίμματά σας σχεδίασε η ελληνική εταιρία Soukos Robots που εδρεύει στην Λάρισα. Ήδη η θεσσαλική πόλη, το Κιλκίς, η Καβάλα, το Χαλάνδρι, η Ηλιούπολη και πολλοί ακόμα δήμοι της Αττικής και όλης της Ελλάδας έχουν προχωρήσει στην τοποθέτηση των κάδων αυτοματοποιημένης συγκομιδής απορριμμάτων της εταιρίας. Η πρωτοποριακή στήλη ανιχνεύει αυτόματα την κίνηση, και έτσι, όταν πλησιάσετε με τα απορρίμματά σας, ανοίγει ειδική υποδοχή και με αυτοματοποιημένες φωνητικές οδηγίες τοποθετείτε τα σκουπίδια. Ειδικός μηχανισμός ωθεί προς τα μέσα τον αέρα ώστε να μην βγαίνουν προς τα έξω μυρωδιές, ενώ στην συνέχεια, μέσα στην στήλη, τα απορρίμματα συμπιέζονται ώστε να μειωθεί μέχρι και 80% ο όγκος τους. Ταυτόχρονα, όλη η εγκατάσταση μπορεί να χρησιμεύσει ως στήλη με φως για το βράδυ ή να μεταμορφωθεί σε δέντρο, χάρη στην ειδική υποδοχή για… φοίνικα στην κορυφή της. Δείτε περισσότερα εδώ.

*Οι Έλληνες που «ξύπνησαν» την Fiat και την Mercedes

Κόντρα στην αντίληψη ότι η χώρα μας μένει σταθερά πίσω από τις τεχνολογικές εξελίξεις, οι Έλληνες ερευνητές του Ινστιτούτου Μεταφορών (Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης) ανέλαβαν πριν από περίπου δέκα χρόνια να… αυξήσουν το IQ των αυτοκινήτων. Σε συνεργασία με άλλους ευρωπαϊκούς φορείς αλλά και μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, «έχτισαν» στα εργαστήρια της χώρας μας το σύστημα AWAKE, που εκτιμά την ενάργεια του οδηγού. Με άλλα λόγια, δημιούργησαν μια εφαρμογή που ανιχνεύει το πότε ο οδηγός νυστάζει ή οδηγείται στον ύπνο λόγω κούρασης και τον προειδοποιεί ώστε να αποφευχθεί το σχεδόν βέβαιο ατύχημα. Η υπνηλία κατά την οδήγηση είναι υπεύθυνη περίπου για το 10-20% των οδικών ατυχημάτων και γι’ αυτό, αρκετές εταιρίες παραγωγής αυτοκινήτων, όπως η Fiat και η Mercedes έσπευσαν να εφοδιάσουν τα μοντέλα τους με την πρωτοποριακή εφαρμογή. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το project του IMET αλλά και για το «έξυπνο όχημα» που ερευνά η ομάδα του εδώ.

*MegaPlastΗ εταιρία που αποδεικνύει ότι οι ελληνικές πατέντες πουλάνε (κυρίως) στο εξωτερικό έχει την έδρα της στο Ηράκλειο της Κρήτης και ασχολείται με την έρευνα και την παραγωγή συσκευασίας για ευπαθή προϊόντα. Συγκεκριμένα, η MegaPlast έχει λανσάρει το ειδικό υλικό AirOPlast Flex, το οποίο είναι ιδανικό για την μεταφορά φορτίων όπως τρόφιμα, ποτά και κατεψυγένα προϊόντα που χρειάζονται επαρκή αερισμό κατά την μεταφορά της. Η MegaPlast εξάγει σε όλη την Ευρώπη, στις ΗΠΑ, στην Λατινική Αμερική, στην Νότια Αφρική, στην Ιαπωνία και συνεχώς διευρύνει τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες, επενδύοντας πάντα στην καινοτομία. Μήπως θα έπρεπε να βρει μιμητές;

*Προϊόντα Κορρές
Από το παλιότερο Ομοιοπαθητικό Φαρμακείο της Αθήνας και την ίδρυση της Korres το 2005 μέχρι σήμερα, η εταιρία φυσικών προϊόντων κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο αξιόλογα και αξιόπιστα ονόματα στον τομέα της, απλώνοντας την φήμη της σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό που κάνει την Korres να ξεχωρίζει είναι η επένδυσή της στην εφαρμοσμένη εργαστηριακή έρευνα ουσιών, ώστε να επιτυγχάνονται νέες φόρμουλες ευεξίας και αντιγήρανσης, χωρίς την προσθήκη χημικών ουσιών όπως mineral oil, σιλικόνες και parabens. Αντ’ αυτών, η εταιρία προτιμά τα φυσικά –και κατά προτεραιότητα ελληνικά- βότανα και απ’ ό,τι όλα δείχνουν, κερδίζει την μάχη.

*Η «ελληνικότητα» των BlackberryΗ γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών Research In Motion, στην οποία οφείλονται οι συσκευές BlackBerry που έχουν κατακλύσει τον κόσμο και αποτελούν το αντίπαλο δέος των iPhones έχει… ελληνικές ρίζες. Ο ιδρυτής της εταιρίας, Mike Lazaridis, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από Έλληνες γονείς και μετανάστευσαν στον Καναδά όταν ο Lazaridis ήταν πέντε ετών. Πλέον, ο Καναδός επιχειρηματίας θεωρείται ο 17ος πλουσιότερος άνδρας της βορειοαμερικανικής χώρας και ανάμεσα στους 700 πλουσιότερους του πλανήτη. Η RIM τα τελευταία δεκαπέντε περίπου χρόνια έχει λανσάρει προγράμματα όπως mail server software, spam firewall υπηρεσίες, αλλά και τα γνωστά smartphones BlackBerry και τα tablet PCs PlayBook.

*Η πράσινη ενέργεια έχει χρώμα… γαλανόλευκοΑυτοκίνητο πόλης που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Οικολογικές γεννήτριες ηλεκτρικής ενέργειας που μετατρέπουν τα σπίτια σε… ανακυκλωτές ενέργειας. Εφαρμογές της νανοτεχνολογίας που μοιάζει με άγνωστη γλώσσα για εμάς και θα περιμέναμε να αναπτύσσονται στην Ελβετία ή την Γερρμανία. Κι όμως, όλα τα παραπάνω projects ανήκουν στην εταιρία Tropical Green Technologies, που μελετά αργά αλλά σταθερά τα προϊόντα και τις τεχνολογίες του μέλλοντος. Το 2008 βραβεύθηκε από τον Bill Gates και το ερευνητικό κέντρο της Microsoft για τα προϊόντα της, ενώ κάθε χρόνο συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις, όπου προβάλλεται η… ελληνική πλευρά της οικολογίας.

*Ο Σήφης Σηφάκης και το «Νόμπελ» της ΠληροφορικήςΟ ελληνισμός της διασποράς συνεχίζει να μας χαρίζει αφορμές υπερηφάνειας, παρ’ ότι συχνά αντιμετωπίζεται με αδιαφορία. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Σήφης Σηφάκης, ο οποίος το 2008 κατέκτησε το Βραβείο Τούρινγκ, δηλαδή το αντίστοιχο «Νόμπελ» του τομέα της Πληροφορικής. Ο Έλληνας επιστήμονας που ζει και εργάζεται στην Γαλλία είναι υπεύθυνος μαζί με δύο συναδέλφους του για το «Model Checking», μια πρωτοποριακή διαδικασία ανίχνευσης σφαλμάτων σε πολύπλοκα συστήματα hardware και software. Ο Σήφης Σηφάκης μεταξύ άλλων ίδρυσε το ερευνητικό εργαστήριο Verimag στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας και έχει διατελέσει διευθυντής ερευνών στο Εθνικό Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών της Γαλλίας.

*Ο Μιχαήλ Δερτούζος και τα τρία “w”Μεγαλωμένος στην Αθήνα, ο Μιχαήλ Δερτούζος άφησε την Ελλάδα για να γίνει βασικό στέλεχος του ΜΙΤ και διευθυντής του Εργαστηρίου των επιστημών της Πληροφορικής στις ΗΠΑ στα μέσα του περασμένου αιώνα. Ο Έλληνας καθηγητής έγινε γνωστός για την επιμονή του να συνδυάζει την τεχνολογία με τον ανθρωπισμό. Αυτό που λίγοι γνωρίζουμε είναι πως ο Δερτούζος, που απεβίωσε το 2001 είναι ο βασικός υπεύθυνος για τα τρία γράμματα που πληκτρολογούμε κατά κόρον καθημερινά στους υπολογιστές μας. Αυτός ήταν που «έφερε» το “www” του παγκόσμιου ιστού στο Εργαστήριό του και, όπως έχει αναφέρει και ο εφευρέτης του World Wide Web Consortium, Tim Berners-Lee «Αν δεν ήταν ο Μιχάλης, όλο αυτό δεν θα υπήρχε καν. Ήταν μια πηγή ενθουσιασμού, ικανοτήτων, διορατικότητας και εμπειρίας…». 


Διαβάστε περισσότερα » »

H σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, η οποία έχει ως εξής:
Πρωθυπουργός

Γιώργος Α. Παπανδρέου
 
Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης
 
Θόδωρος Πάγκαλος
Ευάγγελος Βενιζέλος
 
Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος
 
Ηλίας Μόσιαλος
 
Υπουργεία
 
Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
 
Υπουργός: Δημήτρης Ρέππας
Υφυπουργός: Ντίνος Ρόβλιας
Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης: Παντελής Τζωρτζάκης
 
Εσωτερικών
 
Υπουργός: Χάρης Καστανίδης
Υφυπουργός: Πάρις Κουκουλόπουλος
 
Οικονομικών
 
Υπουργός: Ευάγγελος Βενιζέλος
Αναπληρωτής υπουργός:  Φίλιππος Σαχινίδης
Υφυπουργός: Παντελής Οικονόμου
 
Εξωτερικών
 
Υπουργός: Σταύρος Λαμπρινίδης
Αναπληρώτρια υπουργός: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Υφυπουργός:  Δημήτριος Δόλλης
 
Εθνικής Άμυνας
 
Υπουργός: Πάνος Μπεγλίτης
Υφυπουργός Κωνσταντίνος Σπηλιώπουλος
 
Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
 
Υπουργός: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Αναπληρωτής υπουργοί: ΧάρηςΠαμπούκης, Σωκράτης  Ξυνίδης
Υφυπουργός: Θάνος Μωραΐτης
 
Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
 
Υπουργός: Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Αναπληρωτής υπουργός: Νίκος Σηφουνάκης
Υφυπουργοί: Γιάννης Μανιάτης
 
Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
 
Υπουργός: Άννα Διαμαντοπούλου
Αναπληρώτρια  υπουργός: Φώφη Γεννηματά
Υφυπουργοί: Εύη Χριστοφιλοπούλου
 
Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
 
Υπουργός: Γιάννης Ραγκούσης
Υφυπουργός: Γιάννης Μαγκριώτης
 
Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
 
Υπουργός: Γιάννης Κουτρουμάνης
 
Υφυπουργός: Γιάννης Κουτσούκος
 
Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
 
Υπουργός: Ανδρέας Λοβέρδος
Υφυπουργοί: Μάρκος Μπόλαρης, Μιχάλης Τιμοσίδης, Χρήστος Αϊδώνης
 
Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
 
Υπουργός: Κώστας Σκανδαλίδης
Υφυπουργός: Γιάννης Δριβελέγκας
 
Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
 
Υπουργός: Μιλτιάδης Παπαϊωάννου
Υφυπουργός: Γιώργος Πεταλωτής
 
Προστασίας του Πολίτη
 
Υπουργός: Χρήστος Παπουτσής
Υφυπουργός: Μανώλης Όθωνας
 
Πολιτισμού και Τουρισμού
 
Υπουργός: Παύλος Γερουλάνος
Υφυπουργός: Γεώργιος Νικητιάδης
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011

Διαβάστε περισσότερα » »

Πάμε στοίχημα

Διαβάστε περισσότερα » »

Ερώτηση προς την Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας

Γνωρίζει, συναινεί ,καλύπτει, αδιαφορεί η Μητρόπολη Φλωρίνης τι από όλα? Στο χωριό Μελίτη και στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεώργιου την ημέρα του Αγίου Πνεύματος στήθηκε και διοργανώθηκε ‘’πανηγύρι’’ από το ‘’γνωστό’’ σύλλογο ΠΜΣΜ για την εντεταλμένη ανθελληνική και προπαγανδιστική του υπηρεσία που διατελεί για λογαριασμό ξένων συμφερόντων και σλαβοσκοπιανών και των προσηλυτισμό αφελών νεαρών. Έτσι λοιπόν στήθηκε ορχήστρα (ακρόαμα) στον προαύλιο χώρο του ’γιου Γεώργιου με γνωστά σλαβόφωνα αλυτρωτικά τραγούδια, τραγούδια που 9 στα 10 αναφέρονταν στην Μακεδονία μας . Ερωτώ κυριολεκτικά ποιος πληρώνει το ρεύμα των ....
ηχοσυστημάτων της ορχήστρας? Από τα κεριά και τα τάματα των Ελλήνων προσκυνητών? Από τις δωρεές Ελληνόψυχων ανθρώπων ? Αν τον γνώριζαν τι θα συνέβαινε θα έκαναν δωρεές, χρήματα και παραχώρηση χωραφιών?



Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΝΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΩΡΡΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΚΛΗΣΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ?
ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ?
ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ‘’ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ΄΄? ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?
ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΟΙΚΙ? (Αυτό δεν αφορά την Μητρόπολη βέβαια)
ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ?

ΛΥΓΚΑΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο αστυνομικός χαφιές έχει και την Κάρτα του Πολίτη

Διαβάστε περισσότερα » »

1'BLUE BEAM - UFO H ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 {NASA}

Διαβάστε περισσότερα » »

Wake Up Call - Αφύπνισις (greek subtitles)

 Ένα βαθιά εμπνευσμένο βίντεο για τη ζωή στον κόσμο μας σήμερα. Ένα βίντεο που ο καθένας πρέπει να προσέξει ...



Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ! ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;

Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, ο τρόπος δημιουργίας τους, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, αντίδοτα! Όλα αυτά και άλλα πολλά θα βρούμε σ’ αυτό το άρθρο, που όχι μόνον θα μας ενημερώσει αλλά και θα μας καταπλήξει…


Άρθρο του Ιων Μάγγου στο περιοδικό Αβατον το 2006 και στο www.miastala.com το 2010 με 200.000 προβολές, 30 λεπτά παραμονή στην σελίδα, και 80.000 αναδημοσιεύσεις σε blog Ελληνικά και ξένα.
Εδώ και πολλές δεκαετίες διεξάγεται ένας αόρατος πόλεμος, κυρίως όμως από το σωτήριο (τρομάρα μας) έτος 1998 πάνω από τα κεφάλια μας. Παραπονιόμαστε για τον απρόβλεπτο καιρό που μας ταλαιπωρεί, αλλά δεν προσέχουμε ποτέ τι συμβαίνει εκεί επάνω.
Ούτε εάν τα πολιτικά αεροπλάνα ακολουθούν τους αεροδιαδρόμους. Ποιοι είναι αυτοί οι διάδρομοι; Μια φορά αν ταξιδέψετε με το αεροπλάνο και δείτε το περιοδικό μπροστά στο κάθισμά σας, τους έχει. Τι δουλειά έχουν αυτά τα αεροσκάφη, που είναι λευκά Μπόινγκ χωρίς διακριτικά, να πετούν σε τεράστιο ύψος με υπερηχητικές ταχύτητες χωρίς να ακούγονται;
Η NASA πέρσι παραδέχτηκε την ύπαρξή τους και τη χρήση τους για επιστημονικούς σκοπούς (τώρα γελάστε παρακαλώ). Και αυτές οι λευκές γραμμές, δύο συνήθως ή τέσσερις στον αριθμό (εικ.1 και εικ. 1Α) που αφήνουν πίσω τι είναι; (εικ 1Β και 1C). Παγωμένα καυσαέρια λόγω ύψους, όπως μας δικαιολογούνται; Και πάλι τρομάρα μας.
Πώς πάτε από αλλεργίες, ανοσοποιητικό σύστημα, άσθμα, ανεξήγητη χρόνια κόπωση, υπέρταση, νόσο του Crohn, σκλήρυνση κατά πλάκας, έρπη, ερυθυματώδη λύκο, Αλτζχάιμερ, δυσθυμίες κλπ τα τελευταία χρόνια; Πώς να τα πάτε με χιλιάδες τόνους οξειδίων αλουμινίου-βαρίου, 4-5 είδη παθογενούς μυκοπλάσματος, περίεργες αιμοσφαιρίνες κι πολλά άλλα που μας ψεκάζουν;
Αλλά αυτή είναι μόνο η μία πλευρά. Οι τυφώνες πάνε και έρχονται, πόλεις σβήνουν από το χάρτη, π.χ. Νέα Ορλεάνη. Πότε θα πάψετε να μην αντιδράτε, σαν πρόβατα στο μαντρί; Όταν θα χτυπήσουν και την Ελλάδα; Το Αιγαίο σάς κάνει για πρώτη δόση; (περσινή ανακοίνωση δύο καθηγητών του πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε εφημερίδα του Βόλου).
Τι λέω; Γιατί, μήπως ψάξατε κανέναν παγκόσμιο χάρτη και τη γήινη σφαίρα των παιδιών σας (αν έχουν, εκτός απο Nitendo, GameBoy, Playstation κλπ); Θα δείτε ότι η λεωφόρος του Σανς Ελυζέ στο Παρίσι (πόλη του φωτός χε,χε,χε) αν την προεκτείνεται σε ευθεία ανατολικά συναντά τη μεγάλη πυραμίδα στην Γκίζα. Και ότι η Γκίζα και η Νέα Ορλεάνη βρίσκονται στις 30 μοίρες βόρειο γεωγραφικό πλάτος!!! Και η σφίγγα κοιτάει ανατολικά ευθεία τη Νέα Ορλεάνη!
Εν τω μεταξύ, στην τελετή λήξεως των Ολυμπιακών αγώνων στην Αθήνα (29-8-2004), ακριβώς ένα χρόνο πριν χτυπηθεί η Νέα Ορλεάνη, υπήρχε μια μεγάλη κίτρινη σπείρα στο κέντρο (εικ.2). Θυμηθείτε το κλασικό φιλμ νοητικού προγραμματισμού, ο Μάγος του Οζ (ειδικά το Yellow Brick Road σε μορφή σπείρας) και κάποιοι κάτι θα καταλάβετε για το μαζικό προγραμματισμό του συλλογικού ασυνειδήτου.
Οι τελετές ενάρξεως και λήξεως στο Athens 2004 περιλαμβάνανε όλα τα προγραμματισμένα γεγονότα, μέχρι το 2008. Τυφώνες, τσουνάμια (θυμάστε το παιδάκι με τη βάρκα και το νερό), κομήτες, ευγονική (ο Θεός να την κάνει, γιατί αφορά μη ανθρώπινο DNA).
Φυσικά το θέμα είναι τεράστιο και αφορά ιδιαίτερο άρθρο. Πάντως θυμηθείτε το δαυλό στο μέλλον, γιατί αφορά έναν τελετουργικό υπερδαυλό, δηλαδή φωτιά. Αλχημιστικά, είναι και η ραδιενέργεια, και άλλα... Αν έχετε αμφιβολία ότι αυτοί οι κύριοι των διαφόρων στρατιωτικοβιομηχανικών προγραμμάτων υψηλής τεχνολογίας, αυτοί οι κύριοι, και όχι μόνον αυτοί φυσικά. θεωρούν τον καιρό ιδιοκτησία τους, ρίξτε μια ματιά στο: Weather as a Force Multiplier, Owning the Weather in 2025
eik.3A
eik.6B
ΤΥΦΩΝΕΣ: ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ
Αυτό το άρθρο αφορά τον Έλεγχο του Καιρού και το Μετεωρολογικό Πόλεμο κάθε είδους. Μπορεί να μην το φαντάζεστε, αλλά οι επιστήμονες των μεγάλων κρατών εργάζονται πυρετωδώς να τον ελέγξουν για πολεμικούς λόγους. Ξανασκεφτείτε τις πολιτικές, θρησκευτικές, μεταφυσικές και άλλες θεωρήσεις σας…
Γίνεται χρήση τεχνολογίας βαθμωτών πεδίων (δείτε το ΑΒΑΤΟΝ τεύχος 64, στο άρθρο: Ποιοι μας κλέβουν την ψυχή από τη Σελήνη;). Προηγήθηκαν οι Σοβιετικοί, μετά οι Αμερικανοί και άλλοι, συνολικά δέκα κράτη, ακόμη και οι ομάδες της Yakuza – Ιαπωνική Μαφία – Aum Shinrikyo – Ιαπωνική σέκτα, γνωστή από την επίθεση με δηλητηριώδες αέριο Sarin στον υπόγειο σιδηρόδρομο του Τόκιο τον Μάρτιο του 1995 ομάδες της Yakuza/Aum Shinrikyo αγόρασαν μηχανήματα από τους Σοβιετικούς ή τα κατασκευάζουν πλέον, και τα χρησιμοποιούν, έχοντας κάνει δοκιμές για τρία χρόνια στις ερήμους της Αυστραλίας.
«… Εμπλέκονται ακόμη και σε οικολογικού τύπου τρομοκρατία, είτε μεταβάλλοντας το κλίμα, είτε προκαλώντας σεισμούς, είτε εκρήξεις ηφαιστείων εξ αποστάσεως με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» (από ομιλία του υπουργού άμυνας του Κλίντον, Γουίλιαμ Κοέν, στις 28/4/1997, στο Sam Nunn Policy Forum για την τρομοκρατία, τα όπλα μαζικής καταστροφής και τη στρατηγική των ΗΠΑ). Δεν αναφέρθηκε ειδικά στη δημιουργία και τον έλεγχο των τυφώνων, αλλά αυτό είναι απόλυτα μέσα στις τεχνολογικές δυνατότητες όσων κρατών ή οργανώσεων διαθέτουν τεχνολογία βαθμωτών πεδίων ελέγχου του καιρού. .
Ο Σκοτ Στήβενς, μετεωρολόγος του NBC, δήλωσε ότι το 2004 μπήκαμε στην τελική φάση προετοιμασίας αυτού του πολέμου. Όπως φάνηκε στους τυφώνες Charlie, Frances, Ivan, Jeanne κλπ, υπήρξε απόλυτος έλεγχος της ισχύος και της συμπεριφοράς τους, καθώς και της διευθύνσεως και της ταχύτητας, για την επιλογή του στόχου. Ο Ivan έστριψε 180 μοίρες, η Jeanne έστριψε 360 μοίρες.
Μιλάμε για τεχνολογία βαθμωτών πεδίων, η οποία δεν είναι γνωστή το ευρύτερο κοινό, γατί ξέρει μόνο αυτές που διδάσκεται, και τις θεωρεί μοντέρνες. Στην πραγματικότητα, πολλές από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σήμερα (εναλλασσόμενο ρεύμα, λάμπες φωτισμού, ρομποτική κλπ) τις εφηύρε ο Τέσλα στα τέλη του 19ου αιώνα . Επίσης εφηύρε μια προχωρημένη τεχνολογία που προσέφερε ελεύθερη ενέργεια σε ολόκληρο τον πλανήτη, παντού ασύρματα.
Αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι επικυρίαρχοι του πλανήτη εξαφάνισαν το όνομά του από τα βιβλία της ιστορίας. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε το γιατί. Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο, όπου το πετρέλαιο, η υδροηλεκτρική ενέργεια και η πυρηνική ενέργεια θα ήταν άχρηστες ως κύριες πηγές ενέργειας;
Ο Τέσλα ήθελε να δώσει αυτήν την ελεύθερη ενέργεια στον κόσμο, και αυτός ήταν ο λόγος που η JP Morgan Westinghouse και άλλοι τού έκοψαν τη χρηματοδότηση και δεν επέτρεψαν ποτέ να αναγνωρισθεί για τα επιτεύγματά του. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προτιμάει να μην ξέρει κανείς καν ότι υπήρξε, ώστε να κρατούν αυτήν την απίστευτη τεχνολογία μακριά από τον κόσμο.
Μετά το θάνατό του, οι ΗΠΑ και η Ρωσία έτρεξαν να αρπάξουν τα γραπτά του και τα σχέδια, όπου μέσα υπήρχαν τα μυστικά αυτής της απεριόριστης ενέργειας. Φυσικά τα χρησιμοποιούν για να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να θεραπεύσει όλες τις ασθένειες απλά, εξ αποστάσεως, και με κόστος κρατηθείτε 10 έως 50 σεντς ανά ασθενή. Αυτό το θέμα είναι τεράστιο κι έχει εφαρμοστεί στην πρωτογενή του μορφή ως ηλεκτρομαγνητική θεραπεία με χρήση βαθμωτών πεδίων από τον Γάλλο γιατρό Antoine Prioré στίς δεκαετίες 1960 και 1970. Πέτυχε θεραπείες 100%. Είχε την υποστήριξη της κυβερνήσεως και του στρατού. Το 1974 όμως τον σταμάτησαν και χρησιμοποίησαν τις επιτεύξεις του για σκοπούς σαν αυτούς που αναφέρουμε στο άρθρο. Τι ωραία ; Φυσικά τώρα η εξέλιξη έχει φτάσει πολύ ποιό πέρα σε παγκόσμιο επίπεδο, αφορά θεραπεία πληθυσμού ηπείρου ολόκληρης. Δες http://www.cheniere.org
Επίσης, μπορεί να δημιουργεί αρρώστιες και θάνατο μαζικά. Οι τωρινές ιατρο-φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα ενθουσιάζονταν αν αυτή η τεχνολογία αντικαθιστούσε αυτές τις πρωτόγονες, αλλά με φανταστικά κέρδη, βιομηχανίες.
Αυτή η τεχνολογία βαθμωτών πεδίων χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων για τη δημιουργία και τον πλήρη έλεγχο τυφώνων, καθώς και για την άμυνα εναντίον τους. Στις εικόνες 6 και 6B βλέπετε πως φαίνεται αυτή η άμυνα, στις απεικονίσεις των ραντάρ καιρού, δηλαδή οι κόκκινες γραμμές εναντίον του τυφώνα Rita. Στην εικόνα 7 βλέπουμε άμυνα εναντίον πρόσφατου τυφώνα.
Έτσι βλέπουμε από τους μετεωρολογικούς δορυφόρους, πώς ένας μικροσκοπικός τυφώνας η μια «τουλούμπα» –όπως ονομάζουν σε κάποια μέρη της Ελλάδας τους σούπερ μίνι τοπικούς τυφώνες– να μετατρέπεται σε τυφώνα κατηγορίας 5. Όπως η Katrina ξεκίνησε από τις Μπαχάμες και, αντίθετα με τους άλλους, χτύπησε πολύ γρήγορα – μετά από μία μόνο εβδομάδα (ο «ακριβότερος» μέχρι τώρα τυφώνας σε κόστος ζωών και υλικών καταστροφών), τροφοδοτούμενος ενέργεια από αφύσικη πηγή.
Βέβαια, σαν να μην έφταναν όλα αυτά στους δημιουργούς τους, τους βάζουνε και ονομασία ή καλύτερα «σφραγίδα προελεύσεως». Έτσι, βλέπουμε το μάτι αυτών των τεχνητών τυφώνων να είναι υπερυψωμένο αντί να βυθίζεται προς τα μέσα, όπως είναι το φυσιολογικό.
Επίσης, αντί της συνηθισμένης δίνης, βλέπουμε σχήματα όπως πεντάγραμμο (εικ. 3), τετράγωνο, τροχό με ακτίνες (εικ. 3Α), και άλλα τέτοια φυσιολογικά!!! Πάντως δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το χιούμορ τους.
eik.2
eik.9E
ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ
Ας δούμε μία μόνο περίπτωση, το πώς τα καταφέρνουν τεχνολογικά όλα αυτά, κάποιοι από τούς κυριους αυτούς του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος κυρίους αυτούς χρησιμοποιώντας την «αρχαία» τεχνολογία τού Τέσλα. Δείτε την εικόνα 4. Στο διάγραμμα αναπαριστάνεται μία χονδροειδής λεπτομέρεια από το σοβιετικό βαθμωτό ηλεκτρομαγνητικό δίκτυο Woodpecker (είναι η συμβατική δυτική ονομασία του, χρησιμοποιεί πανίσχυρα ειδικά ραντάρ, λειτουργεί από το 1963) πάνω από τις ΗΠΑ στην ατμόσφαιρα.
(Τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία προέρχονται από τον Tom Bearden και το βιβλίο του Fer De Lance, http://www.cheniere.org/books/ferdelance/s64.htm)
Αυτό το δίκτυο μπορεί εύκολα να επηρεάσει και να ελέγξει τον καιρό –όπως κι έκαναν οι Σοβιετικοί– περισσότερο από μία δεκαετία στις ΗΠΑ και σε άλλα μέρη του κόσμου. Και φυσικά, τα πράγματα είναι χειρότερα. Προσέξτε το γεγονός ότι αυτό το δίκτυο σε εξωθερμική λειτουργία βαθμωτής συμβολομετρίας (αφορά την συμβολή δύο διαμήκων κατευθυνόμενων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων για τα οποία δεν ισχύει ο χρόνος και με τέτοια διαμόρφωση , ώστε να εξάγουν τερατώδη ποσά ενέργειας από το τοπικό ενεργό κενό, δηλαδή την αρχέγονη θάλασσα ενέργειας) σερφάροντας πάνω στα σήματα των ραντάρ, σε κάθε σημείο συμβολής των κυμάτων του το μαύρο τετράγωνο στο διάγραμμα της εικόνας 4, λειτουργεί ως εικονικός πομπός, πού είναι ηλεκτρονικός όρος της τεχνολογίας βαθμωτών πεδίων.
Μοιάζει σαν να είχε επιτραπεί στους Σοβιετικούς να εισέλθουν στις ΗΠΑ και να στήσουν χιλιάδες πομπούς σε κανονικά διαστήματα σε όλη τη χώρα. Και όμως, είναι ακόμη χειρότερα. Στην ενδοθερμική (αντίστροφη της αναφερθείσας εξωθερμικής, όπου απορροφούνται τερατώδη ποσά ενέργειας, σχεδόν κοντά στο απόλυτο μηδέν) λειτουργία του δικτύου, μοιάζει σαν να έχουν εγκαταστήσει χιλιάδες «ψυχρούς πομπούς» σε όλες τις ΗΠΑ.
Σε αυτήν τη λειτουργία, κάθε ένας από αυτούς τούς «πομπούς» μπορεί να εξάγει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Εν συντομία, μέσα στα διάφορα μηδενικά σημεία αναφοράς που αναπτύσσονται στα κανονικά, γνωστά ηλεκτρομαγνητικά σήματα των ραντάρ, δημιουργούνται «κανάλια» βαθμωτών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων.
Κατόπιν, μπορούν να εκπεμφθούν σαν να περνούσαν μέσα από κοινά σύρματα τα εξής: βαθμωτές ακτίνες, σήματα, παλμοί συμβολομετρίας και εκπομπές πολλών τύπων. Οι διαφορές φάσεως, η διαμόρφωση των παλμών και η δημιουργία γεωμετρικών σχημάτων με τη χρήση των μαθηματικών του Fourier είναι το κλειδί που χρησιμοποιείται στη βαθμωτή συμβολομετρία, μέσα από αυτά τα κανάλια, στα σήματα του σοβιετικού Woodpecker.
Γιατί κάνουν όλη αυτήν τη δύσκολη δουλειά; Τι επιτυγχάνουν; Χρησιμοποιώντας ένα ή περισσότερα από αυτά τα «κύτταρα», όπως φαίνεται στο διάγραμμα της εικόνας 4 σε εξωθερμική συνεχή λειτουργία, επιτυγχάνουν τοπική θέρμανση και διαστολή της ατμόσφαιρας, με αποτέλεσμα την υψηλή βαρομετρική πίεση.
Αντίστοιχα, σε ενδοθερμική συνεχή λειτουργία, επιτυγχάνουν τοπική ψύξη και συστολή της ατμόσφαιρας, και φυσικά χαμηλή βαρομετρική πίεση. Με ηλεκτρομαγνητική «περιστροφή» των βαθμωτών ακτίνων, αυτά τα κρύα και τα ζεστά σημεία μπορούν να κινηθούν με την επιθυμητή κατεύθυνση και ταχύτητα ! Αυτή είναι η επιστημονική αρχή –υπερβολικά απλοποιημένη– της δημιουργίας και αύξησης ή μείωσης ισχύος και κατεύθυνσης των τυφώνων!!!

Με αυτές τις μεθόδους, ολόκληρο το jetstream κατά μήκος των ΗΠΑ μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση και να ελεγχθεί σε μεγάλο βαθμό. Η υγρασία μπορεί να τραβηχτεί από τον Ειρηνικό Ωκεανό πάνω από τη Νότια Καλιφόρνια και το Μεξικό, και να συγκρουστεί πάνω από τις νότιες ΗΠΑ, με πολύ κρύο αέρα τραβηγμένο από τον Καναδά, δημιουργώντας ισχυρές χιονοθύελλες, όπως το Φεβρουάριο του 1985.
Προσθέτοντας στροφορμή στις ίδιες θύελλες… να τος, να τος πετιέται ένας τυφώνας. Με επιχειρήσεις διαρκείας, δημιουργείται ξηρασία ή υπερβολική βροχή και πλημμύρες κατά βούληση. Οι σοδειές μπορούν να καταστραφούν από άσχημο ή εκτός εποχής καιρό.
Εάν το πλέγμα που αναφέραμε τοποθετηθεί στο έδαφος με βαθμωτά ηλεκτρομαγνητικά φέροντα κύματα, αντί για τα συνήθη ηλεκτρομαγνητικά κύματα (και τα ραντάρ τού Woodpecker κάνουν αυτήν την αλλαγή όποτε θέλουν) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανθυποβρυχιακό όπλο. Επίσης, δημιουργεί σοβαρά αποτελέσματα στους ωκεανούς, που δημιουργούν δραστικές αλλαγές στον παγκόσμιο καιρό, όπως το ανώμαλο El Nino το 1982-83.
eik.9C
eik.9A
ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΤΕΧΝΗΤΗ ΞΗΡΑΣΙΑ, ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ
Παρατηρώντας τους ουρανούς βλέπουμε κάθε είδους ανώμαλα σχήματα στα σύννεφα, τα οποία δημιουργούν οι χειριστές των οπλικών συστημάτων βαθμωτών πεδίων σε μικροσυγκρούσεις προς το παρόν σε όποια χώρα και να ανήκουν. με την αναφερθείσα τεχνολογία για διάφορους λόγους. Όμως, είναι βασικό να καταλάβουμε τι προκαλεί τη βροχή. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που κληρονομήσαμε από τούς ειδικούς επιστήμονες της μετεωρολογίας και της ατμόσφαιρας.
Το μόριο του νερού σαγηνεύει, γιατί –αντίθετα με τα μόρια αζώτου και οξυγόνου στην ατμόσφαιρα– είναι ηλεκτρικά πολωμένο (εικ. 5). Το οξυγόνο (μπλε) στο μόριο είναι πιο αρνητικό από το υδρογόνο (κόκκινο) , σχηματίζοντας ηλεκτρικό δίπολο. Σε ένα ηλεκτρικό πεδίο, το μόριο του νερού περιστρέφεται για να ευθυγραμμιστεί με το πεδίο.
Όταν συμπυκνώνεται σε σύννεφο, η μέση ροπή του ηλεκτρικού δίπολου είναι 40% μεγαλύτερη από ένα σκέτο μόριο ατμού. Αυτή η αύξηση δημιουργείται από τη μεγάλη πόλωση των γειτονικών μορίων νερού. Είναι ενδιαφέρον ότι το πάνω μέρος των σύννεφων καταιγίδας είναι φορτισμένα θετικά και η βάση τους αρνητικά.
Η γη είναι αντίθετα πολωμένη. Είναι αυτή η πόλωση φορτίου που δημιουργεί μία χαμηλής τάξεως δύναμη έλξεως, που ονομάζουμε βαρύτητα. Έτσι προτείνεται ότι οι σταγόνες νερού στα σύννεφα παρουσιάζουν φαινόμενο αντιβαρύτητας. Σχετίζεται με το Biefield-Brown Effect. Αυτό το φαινόμενο μπορεί να εξηγήσει το πώς εκατομμύρια τόνοι νερού μπορούν να αιωρούνται χιλιόμετρα πάνω από το έδαφος, όταν οι σταγόνες των σύννεφων είναι περίπου 1.000 φορές πιο πυκνές από τον περιβάλλοντα αέρα.
Μία ιονίζουσα τεχνολογία μπορεί να αυξήσει τη βροχή ή να μην την αφήνει να δημιουργηθεί. Οι τρύπες στα σύννεφα (εικ. 8) είναι η απευθείας απόδειξη ότι η τεχνολογία βαθμωτών πεδίων μπορεί να δημιουργήσει βολές αρνητικών ιόντων ή θετικών ιόντων, και να αποτρέψει τις φυσιολογικές βροχές ή να δημιουργήσει πλημμύρες.
Τα γεωμετρικά σύννεφα είναι η απόδειξη όσων λέμε. Ταυτόχρονα, στον προσεχτικό παρατηρητή δείχνει τις τοπικές διατάξεις των πεδίων που χρησιμοποιούνται. Τα σχήματα είναι πολλά και οι φωτογραφίες χιλιάδες, από όλον τον κόσμο. Θα δούμε κάποια δείγματα με χιούμορ, λόγω της τραγικότητας του θέματος.
Έτσι, ο αναγνώστης θα ρωτούσε: «Κανένα τετραγωνάκι δεν έχει;;;», «Έχει, έχει (εικ. 9, 9Α, 9Β)!!!», «Κανένα μπακλαβά βρε παιδιά, έτσι για αλλαγή;;;», «Πώς δεν έχει (εικ. 9C)!!!». «Τίποτα πιο εικαστικό έχει;;;», «Μα φυσικά και έχει (εικ. 9D)!!!».
Άντε κάτι πιο δύσκολο… Τίποτα ταξιδιάρικο και να θυμίζει ιππόκαμπο;;; Δεν θα σας απογοητεύσω, να κάτι από το την περιοχή του Walden στο Colorado των ΗΠΑ το 1987 Walden Colorado 1987 . Να μην ξεχνάμε και την τεκμηρίωση, αρκετά σας ζάλισα με τα τεχνικά θέματα, αλλά είναι στοιχειώδη. Δείτε την εικόνα 9Ε!!! Τώρα το τελευταίο: «Τιρμπουσόν έχει;;;», «Εεε, πώς δεν έχει (εικ. 9F)!!! από το UCLA Department of Physics and Astronomy, 22 Σεπτεμβρίου 2005, 19:34:32». Τα είδατε όλα; Δυστυχώς όχι. Ας συνεχίσουμε…

ORBS ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ
Η τεχνoλογία stealth (αυτή που τα κάνει αόρατα! Δες και ΑΒΑΤΟΝ τεύχος 64) έχει δυνατότητες, οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες στο κοινό. Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι αυτά τα αεροσκάφη μπορούν να αιωρούνται για μεγάλες χρονικές περιόδους, προβάλλοντας ολογραφικές εικόνες και σφαιρική αορατότητα.
Τι κάνουν εκεί πάνω με τόση μυστικότητα από το κοινό; Πάντοτε τα βλέπουμε δίπλα στις λευκές γραμμές του ψεκάσματος σαν orbs, όπως είναι η διεθνής ονομασία τους, (βλέπε εικ. 10). Μερικές φορές χάνουν την αορατότητά τους και φαίνονται στιγμιαίως. Πολλές φορές, μπροστά από τη χαρακτηριστική λευκή γραμμή του ψεκάσματος δεν φαίνεται αεροπλάνο, ή φαίνεται ένας μονός ή διπλός γυαλιστερός σωλήνας πού μοιάζει με το τεπόζιτο των φορτηγών που κουβαλάνε γάλα.
Ο A.K. Johnstone, Ph.D έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο: UFO Defense Tactics, στο οποίο εισάγει τη θεωρία ότι τα ψεκάσματα δημιουργούν ένα είδος ηλεκτρικού φράγματος, που όταν διαπεραστεί από ένα Α.Τ.Ι.Α. δημιουργεί στιγμιαία διακοπή στην αγωγιμότητα. Αυτό επιτρέπει σε ένα σήμα συναγερμού να φθάσει στο NORAD, NORAD (Βόρεια Αμερικανική Διοίκηση Αερδιαστήματος) δημιουργώντας κάποια αμυντική αντίδραση από το Space Command (Διαστημική Διοίκηση).
Κοιτάξτε για orbs σε αυτές τις περιπτώσεις. Τραβήξτε αρκετές ψηφιακές φωτογραφίες και εξετάστε τες για σκάφη πού εργάζονται στις παρυφές αυτής της διαστάσεως. Η US/NSA έχει το δικό της στόλο Α.Τ.Ι.Α. αρκετό καιρό τώρα, και φαίνονται να αντιδρούν με τα orbs, που επισημαίνονται από τα κυκλικά ψεκάσματα (chemtrails).
ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ;;;;;
Στρατιωτικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι οι τωρινές τακτικές και στρατηγικές δεν σκοπεύουν στην άμεση εξόντωση του πληθυσμού. Οι χρόνια άρρωστοι άνθρωποι είναι πιο χρήσιμοι από τους νεκρούς, χρειάζονται ακριβά φάρμακα και είναι καλοί σκλάβοι του κράτους. Τα ίδια έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο έλεγχος του καιρού είναι μέρος των σύγχρονων όπλων, όπως οι σεισμοί και άλλες «φυσικές» καταστροφές, βλέπε τσουνάμια.
Ο συμβατικός πόλεμος καταστρέφει τις υποδομές. Τα τωρινά γεράκια συχνά δεν θέλουν να καταστρέψουν τις υποδομές, γιατί ένα μεγάλο μέρος είναι ιδιοκτησία τους (πολυεθνικές). Μάθαμε ότι ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν συνέχεια του πρώτου. Τώρα φαίνεται ότι ο τρίτος είναι συνέχεια των προηγουμένων.
Είναι άλλο ένα σχέδιο για την παγκόσμια τάξη και την παγκόσμια ευγονική ,αλλά χρησιμοποιεί πιο αποτελεσματικές μεθόδους. Ο πόλεμος και το πρόγραμμα ευγονικής εφαρμόζονται με κρυφές μεθόδους αυτήν τη φορά. Οι Ναζί δεν είναι πίσω από τον 3ο πόλεμο. Είναι οι χρηματοδότες τους.
Αυτοί χρησιμοποιούν τους καπιταλιστές, κομμουνιστές, φασίστες, φανατικούς θρησκόληπτους και αναρχικούς, όταν εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Μην ξεγελιέστε από τις ταμπέλες, επίσης ελέγχουν το Βατικανό. Οι ταμπέλες όπως Ναζί είναι προπέτασμα καπνού για τις δραστηριότητές τους.
Μερικοί πιστεύουν ότι τα προγράμματα του ψεκάσματος (Cloverleaf κλπ) σχετίζονται άμεσα με μία εργασία του διαβόητου μακαρίτη Dr. Edward Teller, που πρότεινε το ψέκασμα ως μέσο του παγκόσμιου κλιματικού ελέγχου. Ο Dr Teller, γνωστός σε όλον τον κόσμο ως ο «πατέρας της υδρογονικής βόμβας», όντως την έγραψε και είναι διαθέσιμη στο ιντερνέτ ως αρχείο PDF στη διεύθυνση: http://www.rense.com/general18/scatteringEdTellerwithnotes.pdf
Ενδιαφέρον έχει ότι το ψέκασμα αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, ως το δηλητήριο από τον ουρανό κατά τους έσχατους καιρούς! Στο ψέκασμα πού μας κάνουν χρησιμοποιούν οξείδια του αλουμινίου και του βαρίου, καθώς και διάφορους βιολογικούς παράγοντες.
Τα μεταλλικά οξείδια χρησιμεύουν για να παρατηρούν τη χρήση της προαναφερθείσας τεχνολογίας από τους αντιπάλους τους, και για άλλες στρατιωτικές χρήσεις. Φυσικά, δεν είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας να τα αναπνέετε.
eik.11

ΑΝΤΙΔΟΤΑ
Υπάρχουν «αντίδοτα» στο ψέκασμα για την αντιμετώπιση αυτών που αναπνέουμε σχεδόν κάθε ημέρα και στις ακτινοβολίες βαθμωτών πεδίων; Ναι, υπάρχουν τέσσερα:
SDC10240098Α. Για το καθάρισμα του οργανισμού από τα υλικά που εισπνέουμε από το ψέκασμα. Το chembuster σε υγρή μορφή του DR. WILLIAM G. von PETERS N.M.D., H.M.D., PhD, PhN, C.H., F.U.N.M. Στον ιστότοπο http://www.uncurable.com/
Β. Το «Terminator» Zapper βασισμένο πάνω στην πρωτοποριακή εργασία της Dr. Hulda Regehr Clark Ph.D, N. και του Dr. Wilhelm Reich. Eξουδετερώνει το παθογενές μυκόπλασμα, τα 200 γραμμάρια παρασίτων στο αίμα που έχει ο μέσος άνθρωπος, και τους κρυπτοϊούς.
Γ. Μπορούμε να εξουδετερώσουμε το ψέκασμα τη στιγμή που γίνεται, με απλά και πάμφθηνα μέσα, αντιμετωπίζοντας παγκόσμια προγράμματα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων; Ναι και μάλιστα με το κόστος ενός γεύματος πολυτελείας για τέσσερα άτομα.
Δείτε την εικόνα 11, πρόκειται για το CB ή Chembuster. Πρόκειται για κατασκευή πού επεκτείνοντας την αρχή λειτουργίας τού Cloudbuster τού Dr. Wilhelm Reich, από μονόδρομη σε αμφίδρομη. Ανοίγει τρύπες πολλών χιλιομέτρων στα χημικά σύννεφα. Επαναφέρει τις φυσιολογικές βροχές σε περιοχές με τεχνητή ξηρασία που είδαμε ότι μας δημιουργούν. Εξουδετερώνει τα αρνητικά βαθμωτά πεδία στην ευρύτερη περιοχή.
Η βλάστηση αυξάνει γρήγορα, οι άνθρωποι και τα ζώα αισθάνονται ευφορία (δηλαδή φυσιολογικοί και όχι σαλταρισμένοι) και είναι λιγότερο αναίτια επιθετικοί. Τοποθετείται στον κήπο. Πρόχειρα αναφέρουμε τα υλικά: ένας πλαστικός κουβάς που χρησιμοποιείται από τα μαγαζιά που πουλάνε χρώματα των 8 κιλών, ρινίσματα αλουμινίου, κατά προτίμηση όσο χωράει ο κουβάς μέχρι τα τέσσερα πέμπτα, 7 κιλά πολυεστέρας με καταλύτη, 6 χάλκινοι η αλουμινενοι, σωλήνες υδρεύσεως των 28 μιλιμέτρ (Φ28), μήκους 200 εκατοστά, 6 τάπες χάλκινες, τρεις δίσκοι από κόντρα πλακέ θαλάσσης, 6 κρύσταλλοι διαφανούς χαλαζία διπλοτερματισμένοι και αρκετό κέφι (εικ.10).
Δ. Οργονίτες, για να εξουδετερώσετε τα βαθμωτά πεδία στο χώρο σας και στο σώμα σας, το γεωπαθητικό στρές, ιονίζουσες ακτινοβολίες μικρής ισχύος και μικροκύματα. Ψάξτε στο google με ορους orgonite στα Ελληνικά και τα Αγγλικά, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ από που θα αγοράσετε, εδώ το ένστικτο, αν δεν είναι καμένο έχει τον κύριο λόγο.

ΠΑΘΟΓΕΝΕΣ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ
Υπάρχουν 200 είδη μυκοπλάσματος. Τα περισσότερα δεν βλάπτουν. Μόνον τέσσερα-πέντε είναι παθογόνα. Το Mycoplasma Fermentans προέρχεται από τον πυρήνα του βακτηρίου Brucella. Ο παθογενής παράγοντας δεν είναι βακτήριο, ούτε ιός.
Είναι μία μεταλλαγμένη μορφή του βακτηρίου Brucella, συνδυασμένο με τον ιό visna, από τον οποίο εξάγουν το μυκόπλασμα. Το παθογενές μυκόπλασμα ήταν σχετικά αβλαβές. Η έρευνα όμως βακτηριδιολογικού πολέμου από το 1942 κατέληξε στη δημιουργία πλέον θανατηφόρων και μολυσματικών μορφών του μυκοπλάσματος.
Οι ερευνητές εξήγαγαν το μυκόπλασμα από το βακτηρίδιο Brucella, και μορφοποίησαν την αρρώστια σε κρυσταλλική μορφή. Το έκαναν όπλο και το «δοκίμασαν» στον ανυποψίαστο πληθυσμό της Βόρειας Αμερικής.
Ο Dr. Maurice Hilleman, επικεφαλής ιολόγος της φαρμακευτικής εταιρείας Merck Sharp & Dohme, δήλωσε ότι αυτόν τον παθογόνο παράγοντα τον φέρουν όλοι στη Βόρεια Αμερική και πιθανόν οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο!!!
Από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και έπειτα, και ειδικά μετά το 1970, υπήρξε μια τεράστια αύξηση στις εκφυλιστικές ασθένειες του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, και ειδικά με την άφιξη ανήκουστων ασθενειών, όπως το σύνδρομο της χρόνιας κοπώσεως και του AIDS.
Σύμφωνα με τον Dr. Shyh-Ching Lo, ανώτερο ερευνητή του Ινστιτούτου παθολογίας το Αμερικανικού στρατού και κορυφαίο ερευνητή του μυκοπλάσματος, αυτός ο παθογόνος παράγοντας προκαλεί τις παρακάτω ασθένειες:
Περιλαμβάνονται το AIDS, καρκίνος, σύνδρομο χρόνιας κοπώσεως, κολίτιδα του Crohn, διαβήτης τύπου I, σκλήρυνση κατά πλάκας, πάρκινσον, ασθένεια του Wegener, και άλλες όπως ρευματοειδής αρθρίτιδα και η νόσος του Αλτσχάιμερ. Τα έγγραφα προέρχονται κατά 80% από επίσημα των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και του Καναδά. Το άλλο 20% από τα Journal of the American Medical Association, New England Journal of Medicine και Canadian Medical Association Journal.
ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ
Το μυκόπλασμα δρα μπαίνοντας στα κύτταρα του σώματος. Αυτό εξαρτάται από το DNA σας. Μπορεί να αναπτύξετε νευρολογικές ασθένειες εάν καταστρέφει κύτταρα στον εγκέφαλό σας, ή κολίτιδα του Crohn, εάν εισβάλει και καταστρέφει κύτταρα στην κοιλιά σας.
Αφού μπει στο κύτταρο, μπορεί να μην κάνει τίποτα για 10, 20 ή 30 χρόνια, αλλά ένα τραύμα ή ένα εμβόλιο μπορεί να το ενεργοποιήσει. Επειδή το παθογενές μυκόπλασμα είναι μόνον το DNA του μεταλλαγμένου βακτηριδίου, δεν διαθέτει όργανα για να επεξεργαστεί τις τροφές του.
Έτσι, μεγαλώνει παίρνοντας έτοιμες στερόλες από το κύτταρο που το φιλοξενεί. Στην κυριολεξία σκοτώνει το κύτταρο. Το κύτταρο διαλύεται και ότι απομείνει μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματος.
Επειδή ο κρυσταλοποιημένος παθογενής παράγοντας διαλύεται στο αίμα, οι συνηθισμένες εξετάσεις αίματος και ιστών δεν αποκαλύπτουν την παρουσία τους. Το μυκόπλασμα κρυσταλοποιείται μόνο σε 8.1 pH, και το αίμα έχει 7.4 pH. Έτσι, ο γιατρός σας, μη έχοντας αποδείξεις, νομίζει ότι είστε κατά φαντασίαν ασθενής.

ΕΙΚ 1georgia-guidestones-2
Επέτειος Και Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!!
Συμπληρωθήκανε τον Φεβρουάριο του 2008, ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΥ ΨΕΚΑΣΜΑΤΟΣ του πλανήτη κυρίως της Δύσης. Φυσικά με την σιωπηρή ανοχή ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων, οπότε βγάλτε συμπέρασμα.
Όταν δημοσιεύσαμε το πρώτο μέρος στο περιοδικό Αβατον ξέραμε τις αντιδράσεις που θα ακολουθούσαν. Ο λόγος απλός, έθιγε με συνοπτικό τρόπο, θέματα και καταστάσεις τις οποίες οι επικυρίαρχοι (οι διάφορες φυλές ανάμεσά μας με ξένο dna) του πλανήτη και οι υπηρέτες τους (υβρίδια και άνθρωποι) δεν θέλουν να φθάσουν στην αντίληψη των προβάτων, των ανθρώπων ήθελα να πω. Για να εξουδετερωθεί το θέμα, έφθασε και στο χαζοκούτι, όπου φυσικά θάφτηκε, όπως και τα άρθρα μας για το Γεωπαθητικό Στρές και για το του τι συμβαίνει στο αεροδρόμιο του Ντένβερ !
Στο πρώτο άρθρο είχαμε παραλείψει τον βιολογικό παράγοντα, εκτός από την αναφορά στο Παθογενές Μυκόπλασμα. Είμαστε όλοι μολυσμένοι από αυτό, και όχι μόνο. Το τι αρρώστια θα εκδηλώσουμε (νόσο του Cron, νόσο του Lyme, Morgellons, χρόνια κόπωση, ελκώδη κολίτιδα, πολλαπλές αλλεργίες κλπ, κλπ) και το πόσο γρήγορα, εξαρτάται πάνω από όλα από το ανοσοποιητικό μας σύστημα και την διατροφή μας. Υποψήφιος, όποιος τρώει γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέας και ψάρια. Δηλαδή σχεδόν όλοι στην Δύση.
Ο άνθρωπος είναι το μόνο θηλαστικό που πίνει γάλα μετά τον απογαλακτισμό του ! Το ανοσοποιητικό όλων είναι σε κακή κατάσταση, το αίμα όξινο και το στομάχι αλκαλικό. Θα έπρεπε να ήταν αντίθετα. Ο μέσος άνθρωπος έχει μόνο στο αίμα 200 γραμμάρια παράσιτα, και το λεμφικό του σύστημα είναι γεμάτο τοξίνες, βαριά και μαλακά μέταλλα, παράσιτα και τοξίνες. Η κατάσταση είναι τέτοια, όπου από φέτος μετά την συμπλήρωση των δέκα ετών συστηματικού ψεκάσματος, οι θάνατοι στον πληθυσμό ακολουθούν λογαριθμική κλίμακα. Στην αρχή είμαστε.
Όπως άλλωστε είχε προγραμματιστεί, έτσι φαίνεται. Ο προγραμματισμός αφορά την εξόντωση 6,4 εκατομμυρίων ανθρώπων. Με το ψέκασμα, τις γιαλαντζί φυσικές καταστροφές με την χρήση βαθμωτών πεδίων, και τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Άλλωστε φαίνεται καθαρά στις Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας στις ΗΠΑ.
Οι "Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας" (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, εικόνα 1, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ. Συχνά αναφέρεται ως το "Αμερικάνικο Στόουνχετζ", ένας τίτλος που έχει επίσης αποδοθεί κατά καιρούς σε μια σειρά από άλλες κατασκευές.
ΕΙΚ 2
ΕΙΚ 3
Είναι ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες, οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.
Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν είκοσι μέτρα ύψος και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω απ’ αυτήν. Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα, ως κορωνίδα του κατασκευάσματος. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά. Μια πρόσθετη πέτρινη πλάκα, είναι τοποθετημένη στο έδαφος και σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά της κατασκευή, η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και τον σκοπό των "Κατευθυντηρίων Λίθων".
Το μήνυμα το οποία είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:
1. Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
2. Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.
3. Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.
4. Την πνευματικότητα.
Το μήνυμα αναφέρει :
. Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.
· Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.
· Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.
· Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.
· Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.
· Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ' ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
· Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
· Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
· Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.
· Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη - Αφήστε χώρο για τη φύση - Αφήστε χώρο για τη φύση.
Επίσης αυτό το οποίο προκαλεί τρομερή εντύπωση, είναι η αναφορά στον έλεγχο του πληθυσμού και συγκεκριμένα στην μείωση του σε κάτω από 500.000.000, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι περίπου το 90% του πληθυσμού θα πρέπει να πεθάνει. Χαρακτηρίζοντας αυτούς τους ανθρώπους ως "άχρηστους καταναλωτές" (useless eaters) όπως αποκαλούν τις ευρύτερες λαϊκές μάζες, δηλαδή εμάς! Γι’ αυτό το λόγο πολλοί αποκαλούν το μνημείο "ταφόπλακα της ανθρωπότητας".
ΕΙΚ 6
ΕΙΚ 7
Το Παραμύθι Του Θερμοκηπίου

Όλοι θα έχετε ακούσει για το Νόμπελ του Αλ Γκόρ και τα πρωτόκολλα του Κιότο. Απίστευτο δούλεμα, όλοι το πιστεύουν, για αυτό μεταξύ τους μας αποκαλούν μαϊμούδες ! Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το ηλιακό μας σύστημα δεν ανήκει στον “γαλαξία μας” άλλα σε έναν άλλο δακτυλιοειδή περίπου κάθετο σε αυτόν που αποκαλούμε γαλαξία μας, εικόνα 2. Μάλιστα υφίσταται απορρόφηση. Κάθε 26.000 χρόνια (Μετωνικός κύκλος) το ηλιακό μας σύστημα περνάει μέσα από τον Γαλαξία, άλλωστε ανακοινώθηκε πέρυσι.
Έτσι όσο πλησιάζουμε το επίπεδο του Γαλαξία και ευθυγραμμιζόμαστε με το γαλαξιακό κέντρο, εικόνα 3, δεχόμαστε τεράστια ποσά ενέργειας. Αυτό ήδη συμβαίνει από το 1900. Το μαγνητικό πεδίο του ήλιου έχει αυξηθεί 100 φορές, και οι πλανήτες πλέον λάμπουν 400-800% περισσότερο. Αυτή η διαρκώς αυξανόμενη ενέργεια προκαλεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Εδώ μπαίνει το θέμα του μετάκεντρου μεταξύ του ηλιακού μας συστήματος και του Γαλαξιακού κέντρου.
Όσο πλησιάζουμε το 2012 εικόνα 3, τόσο θα χορεύουμε από τους σεισμούς και θα πνιγόμαστε από τα τσουνάμια, από τα φυσικά και τα τεχνητά. Βλέπετε οι φυλές των επικυρίαρχων τρώγονται αγρίως μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους για τους πολέμους τους. Άλλωστε για αυτούς είναι ώρα “συγκομιδής”. Έτσι για να μην καταλάβουμε τίποτα μας προκαλούν οικονομική κρίση, διπλασιάζουν τα διόδια, ακριβαίνουν το πετρέλαιο, στα 180-240 δολάρια θα φτάσει το καλοκαίρι, με περσινή απόφαση της Μπίλντμπεργκ. Έτσι άρχισε ήδη η γκετοποίηση μας.
Μετά τον προσχεδιασμένο από το 1843 παρακαλώ, 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο (βλέπε Albert Pike), τις αρρώστιες και τις φυσικές και τεχνητές καταστροφές θα απομείνουν 500 ή πολύ λιγότερα εκατομμύρια άνθρωποι σε πρωτόγονη κατάσταση. Τότε θα βγουν ξανά από τις υπόγειες βάσεις στις οποίες κατεβαίνουν τώρα και θα παριστάνουν τους θεούς. Ξανά, θα μας διδάξουν την ..... γεωργία, τις τέχνες, τα γράμματα κλπ. Σας θυμίζει τίποτα αυτό ; Τίποτα διφυείς ; Έχει γίνει τόσες φορές στο παρελθόν, και τα σημάδια υπάρχουν, παρά την προσπάθεια του Smithsonian να τα εξαφανίζει συστηματικά !
ΕΙΚ 8
ΕΙΚ 9
Παραισθησιακή Παρασίτωση, Morgellons και το Λουρί της Μάννας
Εδώ και μερικά χρόνια έχει παρουσιαστεί μια αρρώστια που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Η ιατρική κοινότητα, εκτός του ότι είναι μυωπική και άλλων ρήμασι πείθεται, την χαρακτηρίζει 'Παραισθησιακή Παρασίτωση”. Τα βασικά συμπτώματα είναι τα εξής : Αρχικά, έχει κάποιος την αίσθηση ότι κάτι περπατάει κάτω από το δέρμα του. Κατόπιν παρουσιάζονται εξογκώματα και στην συνέχεια έλκη , από όπου βγαίνουν φωσφορίζουσες ίνες εικ. 4-8. Ο άνθρωπος διαλύεται προοδευτικά εξαιτίας της αναιμικής λειτουργίας του οργανισμού του. Επισήμως δεν αναγνωρίζεται σαν αρρώστια και τους βγάζουν όλους τρελούς !
Μερικοί γιατροί που νοσούν οι ίδιοι, διεξάγουν μόνοι τους έρευνα με ηλεκτρονικά μικροσκόπια. Προσπαθούν να βρουν άκρη και έχουν μείνει έκπληκτοι από την αδιαφορία του ιατρικου κατεστημένου. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν μοιάζουν βγαλμένες απο έργο επιστημονικής φαντασίας, μόνο που είναι πραγματικές. Η νανοτεχνολογία και η ναοιατρική έχουν υλοποιήσει κάτι εφιαλτικό. Αυτές οι ίνες μοιάζουν να έχουν νοημοσύνη.
Αναπαράγουν δια αντιγραφής τον εαυτό τους στο ανθρώπινο σώμα, στο ζώο η στο φυτό που χρησιμοποιούν σαν ξενιστή, βάσει της εσωτερικής τους γενετικής τους κωδικοποίησης και των ενσωματωμένων εντολών. Ένα από τα πολλά είδη των εν λόγω ινών, η μπλε ίνα, εχει χρυσή κεφαλή με ενσωματωμένη κάμερα και φλας εικ.8-9. Ελέγχεται από ασύρματα δίκτυα βαθμωτών πεδίων !!! Όχι δεν σας δουλεύω, είναι η φρικτή αλήθεια. Δείτε τις φωτογραφίες ! Αυτό σημαίνει ότι πολλά χρήματα των “μαύρων” κονδυλίων έχουν επενδυθεί εδώ. Όσοι ανησυχούν μήπως τους εμφυτεύσουν βιολογικό τσιπάκι στο μέλλον (για το 666 και άλλα) ας ηρεμήσουν και ας το απολαύσουν. Είναι ήδη γεμάτοι, όπως και το περιβάλλον γύρω τους είναι γεμάτο από τις ίνες των morgellons.
ΕΙΚ 10
ΕΙΚ 11
Αεροψεκασμοί , Virons και το “λουρί της μάνας”

Τα “Μέσα Μαζικής Κατεύθυνσης” κάνουν ελάχιστες αναφορές στο θέμα των Morgellons και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αφορά δερματική διαταραχή. ΨΕΜΑΤΑΑΑ !!! Όσα λένε απέχουν πολύ από την αλήθεια. Οι ίνες εικ. 10 διατρέχουν τον οργανισμό, αναπαράγονται αφάνταστα γρήγορα, καταστρέφουν το DNA μας και το αντικαθιστούν με κάποιο είδος πρωτεΐνης. Τι σημαίνει αυτό ? Εάν κάποιος έρθει σε επαφή με τα Morgellons, ο οργανισμός του τα αναγνωρίζει και τα αναπαράγει συνεχώς εικ. 11-16 !
Και ας μην ξεχνάμε ότι επικοινωνούν μεταξύ τους με αυτοργανούμενα ασύρματα δίκτυα. Το περίβλημα τους αποτελείται από (HDPE) δηλαδή από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο, το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή οπτικών ινών !!! Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται ευρύτατα στη βιομηχανία βιονανοτεχνολογίας εδώ και χρόνια, κυρίως για την ενθυλάκωση των viron. Tα viron είναι 150 φορές μικρότερα από τους ιούς. Αυτά περιλαμβάνουν DNA, RNA, RNAi (μεταλλαγμένο RNA) η δακτυλιοειδή πλασμίδια για ειδικές λειτουργίες (που είναι ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?).
Φυσικά, οι βιοψίες ασθενών των Morgellons δείχνουν μεταξύ άλλων κατά κόρον Σιλικόνη και Γυάλινα Σωληνάκια εικ. 17-18. Θα αναρωτιέστε πως η σιλικόνη παράγει πυρίτια (silica-gel, SiO2), γυάλινα σωληνάκια δηλαδή. Σωστά, δεν παράγει ! Όμως η δικαρβονική silicα μπορεί να παράγει σιλικόνη μέσω φυσικών κυτταρικών αντιδράσεων σε ένα βιολογικό σύστημα !
Φυσικά μας τα ψεκάζουν σχεδόν καθημερινά. Ένα ενδιαφέρον παρατράγουδο είναι οι αυξημένες και συχνά μη αναμενόμενες βλάβες των ηλεκτρονικών υπολογιστών και κυρίως των laptops.
Αυτό συμβαίνει γιατί τα πάντα έχουν πλημμυρίσει από τις συγκεκριμένες ίνες και αρκετές είναι αγώγιμες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται βραχυκυκλώματα . Τα laptops άλλωστε κάνουν “βόλτες” μαζί μας, έξω στα καφέ κ.λ.π.
Τον Αύγουστο του 2006 το FDA, δηλαδή ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, ενέκρινε τον ψεκασμό των κρεάτων με νανο-ιούς βακτηριοφάγους και την χρήση τους ως πρόσθετο τροφής.
Η Intralytix Corporation μέσω διεθνών εταιρειών πουλάει τα σπρέι της σε όλο τον κόσμο από το 2002. Επειδή είναι πολύπλοκο να εξηγήσουμε τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού μας, σε αυτήν την περίπτωση θα σταματήσουμε εδώ. Μόνο προσέχετε καλά τι τρώτε!
Τις καλύτερες έρευνες στο θέμα έχει κάνει η Dr Hildergarde Staninger , RIET-1.
Industrial Toxicologist/IH & Doctor of Intergrative Health International, LLC
12235 E.Centralia St.Lakewood, ca 90715 Tel: 562-402-7300 Fax: 562-402-7308
ΕΙΚ 28
Tο προφίλ της Αρρώστιας των Morgellons, όπως το Καθόρισαν οι Ερευνητές
Σχεδιασμένη μεταδιδόμενη εισβολή νανοτεχνολογίας στους ανθρώπινους ιστούς με τη μορφή αυτοσυναρμολογούμενων, αυτοαναπαραγόμενων ορατών σωληνίσκων, έγχρωμων ινών, διατάξεων, συρμάτων και άλλων ορατών μορφών, που μοιάζουν με αισθητήρες και κεραίες. Μεταφέρουν δε τα περισσότερα γενετικά μεταλλαγμένα DNA/RNA.
Αυτές οι νανο-μηχανές ευνοούνται από περιβάλλον αλκαλικού PH και χρησιμοποιούν την βιο-ηλεκτρική ενέργεια του σώματος, τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία και άλλα μη αναγνωρισμένα ακόμη στοιχεία ως πηγές ενέργειας. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιδιώκουμε ένα όξινο PH αλλά το φυσιολογικό, δηλαδή +/-7,5. Υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτές οι μικροσκοπικές μηχανές έχουν τις δικές τους εσωτερικές “μπαταρίες”.
Επίσης, είναι πιθανό να λαμβάνουν συντονισμένα μικροκύματα , σήματα EMF, ELF και πληροφορίες. Για ποιο λόγο είναι άγνωστο. Τα συμπτώματα αρχίζουν με έλκη στο δέρμα όλου του σώματος εικ.19, που δεν πιάνουν κρούστα, “ποτέ¨ δεν μολύνονται από βακτηρίδια και επουλώνονται εξαιρετικά αργά. Τα νοητικά και νευρολογικά συμπτώματα περιλαμβάνουν “θόλωμα” του μυαλού, σοβαρές διαταραχές στην προσωπικότητα, φοβίες, κατάθλιψη, προβλήματα κινητικού συντονισμού.
Τα θύματα των Morgellons υποφέρουν από απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας του σώματος, έντονη δυσφορία και χρόνια κόπωση. Είναι βεβαιωμένο ότι τα Morgellons βρίσκονται σε όλα τα σωματικά υγρά και τις οπές του σώματος. Έχουν βρεθεί στις αρθρώσεις και πιστεύεται ότι είναι μηχανική η συστηματική διείσδυση σε όλο το σώμα.
Αναφέρεται απο όλους τους ασθενείς ότι οι μηχανές των Morgellons έχουν ομαδική συνείδηση. Επικοινωνούν σίγουρα μεταξύ τους μέσω βακτηριδίων και ιών. Μια και αντέχουν σε θερμοκρασίες άνω των 760 βαθμών Κελσίου, η αποστείρωση των επαναχρησιμοποιούμενων ιατρικών εργαλείων (χειρουργεία, οδοντιατρεία) είναι άχρηστη !!!
Υπάρχουν σημαντικά στοιχεία ότι η μετάδοση – μόλυνση σχετίζεται με τις ίνες που βρίσκονται στα υλικά των αεροψεκασμών, αν και δεν έχουν δημοσιευτεί αποδείξεις, οι οποίες και υπάρχουν.
ΕΙΚ 16ΕΙΚ 17ΕΙΚ 18
Και η συνέχεια με το “Λουρί της Μάνας”

Τα “παιδιά” για να μη βαριούνται, όλο ίνες και ξανά ίνες, φτιάξανε και άλλα καλούδια για το καλό μας! Τι φτιάξανε? Εξαγωνικά νανοτσιπάκια εικ.20-21, που βγάζουν νευρικές απολήξεις, και ... που είναι ρε παιδιά το λουρί της μάνας ???
Για να μην κουράσω και άλλο το μυαλουδάκι σας, δείτε μόνο για λίγο τι άλλο φυτρώνει μέσα σας εικ.22-23. Τα αναγνωρίζεται καθόλου? Μήπως σας καθυστερώ από το αγαπημένο σας ματς, από το στρατηγικό παιχνίδι που παίζεται στον υπολογιστή σας, από το έργο που πήρατε από το βιντεοκλάμπ η από την κλαδική σας οργάνωση? Συγνώμη τελειώνω!
Αν ακόμη δεν έχετε συγκλονιστεί, απλώς είστε θύματα του μαζικού νοητικού προγραμματισμού. Οι περισσότεροι τον αποκαλούν πολιτισμό. Μη μου κάνετε, σας παρακαλώ, την αναμενόμενη κλασσική ερώτηση : Μα, αυτοί οι σατανικοί εγκέφαλοι που τα κάνουν όλα αυτά δεν παθαίνουν τίποτα? Μα ακόμη θεωρείτε τον εαυτό σας στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας του πλανήτη?Βρωτοί, όλα υπάρχουν από τότε! Μελετήστε προσεκτικά την κληρονομιά μας, χρησιμοποιώντας συμβολική σκέψη. Η ίδια η μυθολογία μας αναφέρει παντού την λέξη
Και απολαύστε στις εικ. 24,25,26 τα ζωντανά πλασματάκια που βολτάρουν μέσα σας, και στην εικ.28 ένα φιδίσιο πλασματάκι, στην εικ.29 Morgellons και ψέκασμα, καμία σχέση δεν έχουν, πα πα πα ψέματα ! Στην εικ.30 το σύστημα κεραιών των Morgellons !!!
ΕΙΚ 24ΕΙΚ 25ΕΙΚ 26ΕΙΚ 29
Αντίμετρα και Τρόποι Καθαρισμού
Ότι ακολουθεί αποτελεί αποκλειστικά προσωπική άποψη του γράφοντος.
1.ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Όσα αναφέρουμε είναι βασικοί κανόνες για όποιον σκέφτεται και δεν κρύβεται πίσω από παραδόσεις, έθιμα και παλιές συνήθειες, χλαπακιάζοντας άχρηστες και δηλητηριασμένες τροφές. Πού είναι η εξυπνάδα σας? Σκέφτεστε πως θα δαγκώσετε τον διπλανό σας? Υπάρχουν άλλα DNA δίπλα σας που δεν τα αντιλαμβάνεστε και σας δαγκώνουν απείρως καλύτερα. Τα παραθέτουμε χωρίς πολλές εξηγήσεις, γιατί έτσι και αλλιώς ελάχιστοι θα ψάξουν το θέμα. Άλλωστε δεν είμαστε γιατροί. Αποφεύγετε ότι προέρχεται από ζύμωση για να μην πλημμυρίζετε από μούχλα. Δηλαδή, κρασιά, τυριά, ψωμιά και μανιτάρια.
Εξαιρέσεις αποτελούν (για να μην πανικοβληθείτε) το πιστοποιημένο βιολογικό κατσικίσιο τυρί και τα κριθαρένια Κρητικά παξιμάδια. Μπορεί κανείς να φτιάχνει ψωμί μόνος του από μη μεταλλαγμένο αλεύρι, όπως είναι το Ντίνκελ και το Καμούτ. Επίσης, αποφεύγετε όλα τα κρέατα και τα ψάρια. Όποιος δεν αντέχει, μόνο πιστοποιημένο βιολογικό κατσίκι ψητό και μαρίδα η σαρδέλα ψητή, καλά καθαρισμένα. Το πολύ μια φορά την εβδομάδα! Γενικά, καταναλώνεται μόνο φυτικά πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα. Βάλτε στην ζωή σας τα συμπληρώματα διατροφής.
2.ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
α). Ένα γεύμα την ημέρα πρέπει να αποτελείται από σαλάτα με ένα τουλάχιστον μεγάλο κρεμμύδι, 3-4 πιπεριές κέρατα, ένα κρητικό κριθαρένιο παξιμάδι και βιολογικό λάδι, όχι ορυκτέλαιο.
β).Οζονεθεραπεία! Προμηθευτείτε μια καλή συσκευή και πίνετε μόνο νερό οζονισμένο. ΠΡΟΣΟΧΗ θα βγάλετε την μπάλα που σας δίνουν μαζί, είναι από σκόνη μαρμάρου με κόλα, αλλιώς θα χαλάσουν τα νεφρά σας.
γ).Προμηθευτείτε μια ηλεκτρονική συσκευή τύπου spa detox, η οποία αφαιρεί βαρέα μέταλλα, τοξίνες, βακτηρίδια κλπ. Θα πάθετε την πλάκα της ζωής σας, όταν δείτε και μυρίσετε τι βρωμιά βγαίνει από μέσα σας. Τι να σας κάνει και η ιατρική, αφού ποτέ δεν θίγει τις αιτίες των ασθενειών?
3).ΑΝΟΣΟΠΙΗΤΙΚΟ.
Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας είναι το σελήνιο σαν πρόσθετο διατροφής. Παίρνετε με το φαγητό καθημερινά 1.200mg για ένα μήνα. 800mg για άλλους δυο μήνες και κατόπιν για συντήρηση 400mg ημερησίως. Δεν το λέω εγώ αλλά ο Dr Harold Foster που είναι γεωγραφικός γιατρός με 100.000 κλινικές περιπτώσεις θεραπείας aids και καρκίνου (www.hdfoster.com). Μέχρι και το διαβόητο FDA αναγκάστηκε να κάνει τεστ.
άντε και καλά ξεμπερδέματα…!
Διαβάστε περισσότερα » »