Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ  ΕΔΩ  ΚΑΙ  ΤΩΡΑ
           -------------------------------------------------      
Σε απάντηση των τελευταίων εξελίξεων με...
την Σιωνιστική Ε.Ε. ο Ελληνικός Λαός ζητάει «ΔΙΑΓΡΑΦΗ  ΧΡΕΟΥΣ  ΕΔΩ  ΚΑΙ  ΤΩΡΑ».-
Με τη διαγραφή Χρέους, τελειώνει η ανθρωπιστική κρίση για τον Ελληνικό Λαό. Τώρα όλα τα λεφτά πηγαίνουν στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ σαν τοκοχρεολύσια!!! Ακόμη και τα Ασφαλιστικά μας Ταμεία!!!
Οι Έλληνες δεν χρωστάνε τίποτε. Το χρέος είναι τεχνητό, made by ROTHSCHILD & N.W.O.
Μπήκαμε στην Ε.Ε. να ευημερήσουμε, και όχι να πεθάνουμε. Ενώ η Γερμανία χρωστάει 500 δις. ευρώ στην Ελλάδα, ο Σόϊμπλε μας απειλεί με Θεσμούς, Τρόϊκες, & Μνημόνια!!
Ζητάμε Εθνική αξιοπρέπεια, Εθνική Ανεξαρτησία, και Κυριαρχία για τη πατρίδα μας. Ζητάμε μισθούς και συντάξεις ικανές για να ζήσουμε, ζητάμε νερό και ρεύμα για τις ανθρώπινες ανάγκες. Μπήκαμε στην Ε.Ε. για να μας κόψουνε το ηλεκτρικό ρεύμα, και όλες τις βιοτικές ανάγκες..............
Καλά ζούσαμε προ Ε.Ε. Πόλεμο νεύρων μας κάνει ο Σόϊμπλε. Μπήκαμε στην Ε.Ε. για να μας κάνουν Μπαγκλαντές... Ο Σόϊμπλε είναι ο εμπνευστής των αποτυχημένων μέτρων.
Ενώ ο Λαός της Ελλάδος παλεύει να επιβιώσει με την ανθρωπιστική κρίση, ο Σόϊμπλε προβαίνει σε προκλητικές δηλώσεις. Έχουμε ακραία επίθεση των Γερμανών εναντίον της Ελλάδος. Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Σόϊμπλε.
Μιά ημέρα μετά το EUROGROUP ο Σόϊμπλε προσπαθεί να τινάξει τη συμφωνία στον αέρα. Έχουμε μια συμφωνία εν μέσω πολεμικών ανακοινοθέντων. Ο Σόϊμπλε λέει, χωρίς μνημόνιο δεν εκταμιεύονται χρήματα. Οι Ευρωπαίοι εκβιάζουν για να έλθουν στην Ελλάδα τα κλιμάκια των «θεσμών». Τα υπαλληλάκια της Σιωνιστικής Τρόϊκα, τα ονόμασαν «τεχνικά κλιμάκια των θεσμών». Θεσμοί γίνανε οι γύπες, κοράκια, και άλλα αρπακτικά ζώα δανειστές.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα των δοσίλογων πολιτικών που μας βάλανε στα Μνημόνια.
Υπενθυμίζω στο Σόϊμπλε τα έργα και τις ημέρες της SIEMENS του Χριστοφοράκου, και άλλων Γερμανικών εταιρειών στην Ελλάδα. Υπενθυμίζω στο Σόϊμπλε τη διαγραφή του Γερμανικού χρέους το 1953 τότε που η Ελλάς βοήθησε!
Τα «γερμένα» υποβρύχια Γερμανικής κατασκευής, σκοπόν είχαν τη κυριαρχία της Τουρκίας στο Αιγαίο.
Γερμανία και Τουρκία σε πλήρη συνεργασία και συμμαχία εναντίον της Ελλάδος!!!
Οι Επικυρίαρχοι της Γης θέλουν η Ελλάδα να γίνει Ουκρανία, για τα δικά τους σκοτεινά σχέδια Γεωπολιτικής. Για να μη κατέβει η Ρωσία στο Αιγαίο. Ο Σόϊμπλε εκτελεί εντολές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Οι επικυρίαρχοι του πλανήτη θέλουν την Ελλάδα να γίνει Αφγανιστάν μέσω χρεοκοπίας και λαθρομετανάστευσης.
Οι Σιωνιστές «εταίροι» της Ε.Ε. λένε ότι δεν έχουν ούτε ένα ευρώ για τους Έλληνες, ενώ για τους άλλους «εταίρους» της Σιωνιστικής Ε.Ε. έχουν. Μας βάλλανε μέσα στην Ε.Ε. & στην Ευρωζώνη για να μας κάνουν αποικία τους. Μας βάλλανε μέσα στο λάκκο των λεόντων!!!
Οι αρμόδιοι υπαλληλίσκοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Σιωνιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, βγαίνουν στα κανάλια και λένε αερολογίες επί των διαπραγματεύσεων του EUROGROUP, ενώ εμείς αγωνιούμε για τη τύχη μας .
Μας έχουν βάλλει θηλιά στο λαιμό με τη ρευστότητα, τέτοιους «εταίρους» έχουμε. Από μαστίγιο σε καρότο μας πάνε. Οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι μας πιέζουν πολύ με τα πιόνια τους στην Ε.Ε. και στα διάφορα όργανα αυτής.
Η Σιωνιστική Γερμανία τη λέξη αλληλεγγύη την αντικατέστησε με τη λέξη εκμετάλλευση της Ελλάδος.
Ο απόηχος του EUROGROUP είναι δάνεια-Μνημόνια-Τρόϊκα, δηλαδή «Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα».............
Η Τρόϊκα λέει δεν υπάρχουν λεφτά χωρίς όρους.
Το EUROGROUP και ο Σόϊμπλε λένε μην κάνετε μονομερείς ενέργειες, δηλαδή ξεχάστε τη διαγραφή χρέους!  Πότε εμείς θα ξεχρεώσουμε;;;
Ο Βαρουφάκης λέει, «Τα βρίσκουμε με αμοιβαίες υποχωρήσεις». Εμείς δεν θέλουμε «Αμοιβαίες υποχωρήσεις», θέλουμε μονομερή ΔΙΑΓΡΑΦΗ του παράνομου ΧΡΕΟΥΣ  εδώ και τώρα. Με το επαχθές, απεχθές, ειδεχθές, και επονείδιστο χρέος που μας επέβαλαν, δεν μπορούμε να επιζήσουμε. Σε λίγο θα μας ζητήσουν Στρατό για να πολεμήσει τη Ρωσία. Ήδη σχεδιάζουν τον Ευρωστρατό. Εάν το κάνουν αυτό θα ξεσηκωθεί όλος ο Ελληνικός Λαός. Δεν θα αφήσουμε τα παιδιά μας να πολεμήσουν για τους  Γερμανούς, τους Τούρκους, και για τους Σιωνιστές Επικυρίαρχους εχθρούς του Ελληνισμού!!!
Στο EUROGROUP έβαλαν και οι δύο πλευρές νερό στο κρασί τους. Ο λόγος που δεν προσέρχεται ο Λαός στις εφορίες να πληρώσει είναι ότι έχει αντιληφθεί ότι τα λεφτά του φτωχού συνταξιούχου πηγαίνουν όλα στον Επικυρίαρχο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ πλουτίζει από την Ελληνική ανθρωπιστική κρίση, και εμείς δεν έχουμε να πληρώσουμε τη ΔΕΗ.......
Οι Κοσμοκράτορες δανειστές της Σιωνιστικής Τρόϊκα, απεδείχθησαν δυνάστες του Ελληνικού Λαού.
Οι Σιωνιστές της Ε.Ε. πιόνια των Επικυρίαρχων, μας την είχαν στημένη στα διάφορα EUROGROUP, αλλά τους πήραμε χαμπάρι τι λαμόγια είναι.
Η Γερμανική πρεσβεία, σαν την Αμερικάνικη πρεσβεία, κατέστη γιάφκα συνομωσιών εναντίον της Ελλάδος. Οι Ούννοι και Βάνδαλοι τα θέλουν όλα, αλλά αυτοί δεν πληρώνουν τα κατοχικά δάνεια, και τις πολεμικές αποζημιώσεις, και δεν επιστρέφουν τις αρχαιότητες που μας έκλεψαν κατά καιρούς. Είναι κοινοί Αρχαιοκάπηλοι, κλέφτες και δολοφόνοι των Ελλήνων! Το απέδειξαν στη κατοχή!!!
Οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι έσπρωξαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, με Μνημόνια & Τρόϊκες, μαζί με ντόπιους δοσίλογους πολιτικούς , για να κερδίσουν από τα ασφάλιστρα κινδύνου. (CDS).
Πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη για το πως φθάσαμε στη Χρεοκοπία & στα Μνημόνια.
Πρωταθλητές στην κλεψιά, απάτη, και συμφορά του Ελληνικού Λαού ήταν οι πολιτικοί ηγέτες του Σιωνιστικού Σοσιαλιστικού κόμματος, δοσίλογοι των Επικυρίαρχων!!!
Οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι μας ρίξανε στη δείνη της χρεοκοπίας για να κερδίσουν από την Ελλάδα, Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά, Γεωοικονομικά, και Γεωενεργειακά.
Μας δάνειζαν συνεχώς, για να μας «δέσουν» Γεωστρατηγικά.
Η Ελλάς τα τελευταία χρόνια βομβαρδίστηκε με δάνεια και με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, από τους Επικυρίαρχους.
Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, προέχει η διάσωση των Ελλήνων, και ΟΧΙ των Επικυρίαρχων.
Απευθυνόμενος στη νέα Κυβέρνηση τους λέω, Εδώ και τώρα κάνετε ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, και μονομερή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ώστε να σωθούμε από τα τοκοχρεολύσια, αφού πρώτα καταφύγετε στη διεθνή Δικαιοσύνη. Στον Ελληνικό Λαό υποσχεθήκατε ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ!
Αφού ενημερώσετε το Λαό, για τα πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα του Ευρώ και της Δραχμής, κάντε δημοψήφισμα ώστε να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός. Το Δημοψήφισμα φοβούνται οι ηγέτες της Ε.Ε. ορντινάντσες των Σιωνιστών Επικυρίαρχων.
Από τους Σιωνιστές Δυτικούς μην περιμένετε υποστήριξη. Εάν δεν προβείτε σε διαγραφή του χρέους, είμαστε καταδικασμένοι σε αφανισμό!!!
Στείλτε τους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες επάνω στην Ευρώπη, για να σωθούμε.
Δεν θα είμαστε μόνοι, ήδη η κυρία Λεπέν ζήτησε την έξοδο της Γαλλίας από τη Γερμανική Σιωνιστική Ε.Ε. Έπονται όλες οι χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου, εφόσον απαλλαγούν από τις παρούσες κυβερνήσεις, τα πιόνια των Επικυρίαρχων.
Aπό καταβολής Κόσμου οι νταβατζήδες-Κοσμοκράτορες, με κάθε είδος εκφοβισμού και βίας, επιβάλλουν στα δύστυχα θύματά τους να εκδίδονται, προκειμένου αυτοί να πλουτίζουν.
Γιατί με τη προσοντούχα Ελλάδα δεν θα έκαναν το ίδιο;;;
Με ημίμετρα-δάνεια δεν σώζεται η κατάσταση, δεν λύνεται το πρόβλημα. Η ασθενής Ελλάς ευρίσκεται στην εντατική μονάδα, και χρειάζεται άμεσο επέμβαση εδώ και τώρα.
Μην περιμένετε από τους «φίλους», «συμμάχους», και «εταίρους» να «κουρέψουν» το χρέος που αυτοί παντοιοτρόπως προκάλεσαν και δημιούργησαν!!!
Oι Σιωνιστές Ευρωπαίοι των Βρυξελλών, θέλουν την Ελληνική Κυβέρνηση δορυφόρο της Ε.Ε. και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ROTHSCHILD!!!
Δεν θέλουν ανεξάρτητες Εθνικές Κυβερνήσεις!!!
Η διαγραφή του παράνομου χρέους είναι Εθνικό καθήκον!!
Η διαγραφή του χρέους, και η στάση Εξωτερικών πληρωμών, θα ονομαστεί από αυτούς «Πιστωτικό γεγονός» και Χρεοκοπία. Αυτές τις λέξεις χρησιμοποιούν οι επιτελείς  των Βρυξελλών, ορντινάντσες των Κοσμοκρατόρων, για να μας τρομάξουν. Αυτό μη σας τρομάζει. Θα κάνουμε χρεοκοπία ΜΟΝΟΝ έναντι των δανειστών δυναστών των Ελλήνων, και από εκεί και πέρα θα χαράξουμε τη πορεία μας!!! Ούτως ή άλλως τα έχουν εισπράξει τα δάνεια!!! Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε!! «Νύν υπέρ πάντων ο αγών»!!!
Η Αγία ημών Εκκλησία ψάλλει, «Των Δυναστών τα πλήθη»...
Εάν δεν κάνουμε την επανάστασή μας, δεν πρόκειται να σωθούμε!
Η Ελλάς έχει πόρους να σωθεί, χωρίς τις Σιωνιστικές αγορές!!!
Aφού εξασφαλίσετε διεθνή υποστήριξη & νομιμότητα προβείτε σε ΣΤΑΣΗ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, και Διαγραφή Χρέους- ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.
Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, αφού πρώτα μας εκμεταλλεύτηκαν, τώρα κατόπιν εορτής, τρέμουν στην ιδέα μη χάσουν την Ελλάδα. Αυτό να το εκμεταλλευθείτε Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά, παραχωρώντας ναυστάθμους στους Ρώσους στο Αιγαίο, όπως έκανε η Κύπρος. Χώρα που έχει ξένο νόμισμα είναι χαμένη. Χώρα που είναι στη Σιωνιστική Ε.Ε. είναι χαμένη από χέρι. Αργά ή γρήγορα θα γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης των Επικυρίαρχων!!!
Πρίν από 13 χρόνια έφυγε η Δραχμή που ζούσαμε μια χαρά, ήλθε το Ευρώ των Επικυρίαρχων της Γης, και έφερε τη δυστυχία και καταστροφή.
Οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι, ορντινάντσες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, φοβούνται τη δραχμή, διότι εάν όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. γυρίσουν στο εθνικό τους νόμισμα, τότε γκρεμίζεται η Σιωνιστική Αυτοκρατορία του Κοσμοκράτορα ROTHSCHILD, της παγκόσμιας δικτατορίας.
Tα δάνεια δεν πήγαν στην Ελλάδα, πήγαν στους Σιωνιστές δανειστές Επικυρίαρχους. Εάν είχαν πάει στην Ελλάδα σήμερα δεν θα είμαστε χρεοκοπημένοι.
Τα δάνεια πήγαν στις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και η Ελλάς με τους Έλληνες χρεώνονταν.
Από το ένα χέρι εισέπρατταν τα δάνεια οι προηγούμενες κυβερνήσεις, και από το άλλο, τα έστελναν στις τράπεζες της Τρόϊκα, ιδιοκτησίας ROTHSCHILD, και ο Έλληνας χρεώνονταν τα δάνεια, και πλήρωνε τοκοχρεολύσια.
Έξυπνο κόλπο των Επικυρίαρχων του πλανήτη, και οι Σημίτες πολιτικοί μας κοιμόντουσαν τον ύπνο του προδότη.
Είπαμε προέχει η διάσωση του πληθυσμού της Ελλάδος, μαζί με τους φίλους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες τους οποίους κατά εκατομμύρια φιλοξενούμε.
Διαγραφή του χρέους έκαναν πολλά κράτη στο παρελθόν που ευρέθησαν στην ίδια κατάσταση.
Ο πνιγμένος «από τα μαλλιά πιάνεται» λέει ο Λαός.
Ο ναυαγός θέλει σωσσίβιο για να σωθεί, και το σωσσίβιο αυτό λέγεται ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
Βέβαια αυτό το απαγορεύει ο Κοσμοκράτορας Παγκόσμιος Επικυρίαρχος, αλλά είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας.
Τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-δικτατορίας, είναι η εξαφάνιση του Ελληνισμού. Αυτό θα το επιτύχουν με τη χρεοκοπία που φέρνει πείνα, ασθένειες, θανάτους, αυτοκτονίες, λαθρομετανάστευση, και πόλεμο με τους γείτονες, τους οποίους εξουσιάζουν και εξωθούν σε πόλεμο εναντίον μας. Εάν έχεις τέτοιους «φίλους», «συμμάχους», & «εταίρους» τι τους θέλεις τους εχθρούς;;;;;;;;;; 
 
                           Αντώνης  Ι.  Γρυπαίος
                          Διεθνολόγος-Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »