Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Βελόπουλος - Κόντρα & ρήξη 16-3-11

Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΝΤΥΠΑΣ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΛΛΑΔΕΣ

Διαβάστε περισσότερα » »

Οπτικό Ντοκουμέντο από την ευλαβική προσήλωση των Σκοπιανών Κυβερνήσεων στην Ενδιάμεση Συμφωνία από το 1995 εώς σήμερα!!!

Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαϊδα: Επιτέλους απέκτησε τμήμα Επειγόντων το Μποδοσάκειο


Στα εγκαίνια του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας και στην επιστημονική νοσηλευτική ημερίδα με θέμα «ψυχοκοινωνική επίδραση της φροντίδας των νοσηλευτών στους καρκινοπαθείς» παραβρέθηκε την Παρασκευή η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου.


Στο χαιρετισμό της η κ. Βρυζίδου δήλωσε τα εξής: «Σήμερα ως εκπρόσωπος των πολιτών του Δήμου Εορδαίας εκφράζω την πλήρη ικανοποίηση όλων για την έναρξη λειτουργίας του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών που θα αντιμετωπίσει δύσκολες περιπτώσεις και θα παρέχει άμεση παρέμβαση και στήριξη του ασθενή. Παράλληλα, έχουμε την ευκαιρία να καλωσορίσουμε νοσηλευτές από όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στις εργασίες της ημερίδας για την υποστήριξη των καρκινοπαθών. Συγχαίρω τη διοικήτρια, το προσωπικό και όλους όσοι συμβάλλουν στην καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας, μεριμνώντας πάνω από όλα για την ανθρώπινη αντιμετώπιση των ασθενών και των οικογενειών τους».
Διαβάστε περισσότερα » »