Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Καλύτερα Να Είσαι Μοναχός, Παρά Με Λάθος Παρέα.

423574_2841515278302_1271919233_32432020_1233449345_nΔεν υπάρχει μεγαλύτερο «μυστικό» από αυτό. Τύπωσε το και βάλε το κάπου να το κοιτάς κάθε μέρα. Δεν υπάρχει και  μεγαλύτερη παγίδα από αυτό. Να μην επιλέγεις αυστηρά τους ανθρώπους που κάνεις παρέα, συνεργασία, σχέση και καλά  στις ερωτικές σχέσεις λες πως, δεν ακούς την λογική σου αλλά την καρδιά, Ολέθριο και καταστροφικό. Να μην έχεις καταφέρει να συντονίσεις την λογική με την καρδιά.  Αλλά όλο αυτό το ανακάτεμα το έχεις μεταφέρει σε όλες τις σχέσεις.
«Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι» το ‘χεις ξανακούσει έτσι; Αν κάνεις παρέα με τσακάλια θα μάθεις πως να τρως ψοφίμια. Αν κάνεις παρέα με τον αετό θα μάθεις να πετάς. Τόσο απλό. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά καταπληκτικό,  είναι πως από τους πλέον ακατάλληλους ανθρώπους που Εσύ έχεις αφήσει να είναι στην ζωή σου, ζητάς συμβουλές, γνώμες, απόψεις, καθοδήγηση, βοήθεια, συμπαράσταση.  Αυτό που εισπράττεις ενώ δεν σε ικανοποιεί πάντα, το δέχεσαι και λες το βαρύγδουπο “ Έτσι είναι η ζωή” .  Δεν είναι έτσι η ζωή, οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι είναι έτσι και  ΕΣΥ, επιτρέπεις σε ασήμαντους να καθορίζουν τις επιλογές σου, την ζωή σου, την Ελευθερία σου.
Με κάποιους ανθρώπους θα περάσεις  ένα βράδυ, με άλλους θα περάσεις περισσότερα, με άλλους μια ζωή, με κάποιους θα επενδύσεις τα χρήματα σου, τα συναισθήματα σου, το μέλλον σου.  Κοίτα προσεκτικά που θα σταματήσεις να ζητήσεις οδηγίες για τον δρόμο της ζωής  σου. Σοφός είναι αυτός που όταν χρειάζεται συμβουλή, καθοδήγηση η οδηγία,  Ξέρει που η ποιόν θα ρωτήσει.
Έχεις παρατηρήσει πόσοι άνθρωποι από αυτούς που έχεις επιλέξει να γνωρίζεις, βρίσκονται κυριολεκτικά και σήμερα στην ίδια θέση στο ίδιο σημείο που ήταν και πριν πέντε χρόνια; Μπορεί να είναι οι γονείς σου, τα αδέλφια σου, οι συνεργάτες σου, είναι ακριβώς στην ίδια θέση και σε αυτή την παγωμένη, σταθερή, ασφαλή θέση, θα τους βρει ο χάρος.  Έχουν ακόμη το ίδιο όνειρο -αν είχαν ποτέ- τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες δικαιολογίες, τις ίδιες ευκαιρίες, τα ίδια σχέδια, τις ίδιες πεποιθήσεις. Είναι και παραμένουν ακίνητοι στην ζωή τους, άσε τους έξω από την δική σου πορεία, από τον δικό σου δρόμο, ειδικά αν στέκονται σαν εμπόδιο ανάμεσα σε σένα και τον ΣΚΟΠΟ της ζωής σου.
Μόνο οι Σημαντικοί άνθρωποι εξελίσσονται, αναπτύσσονται, δρουν, προχωράνε. Είναι το πεπρωμένο του έμψυχου ανθρώπου η αλλαγή, η βελτίωση, η δράση. Αλλά κάποιοι έχουν αποφασίσει να μείνουν στάσιμοι ή να αντί-εξελίσσονται. Τους έχεις εντοπίσει; Υπάρχουν κοντά σου; Είναι από τα πλέον βασικά σημεία της αποτυχίας σε ότι κι αν έχεις αποφασίσει να κάνεις στην ζωή σου.  Μείνε μακριά από αυτούς που πάνε προς τα πίσω, αν ΕΣΥ θέλεις να πας μπροστά.
Θα μπορούσα να πω πως πολλοί άνθρωποι έχουν σταματήσει το ρολόι τους σε μια συγκεκριμένη ώρα και έχουν μείνει εκεί.  Όχι καμία βελτίωση, αλλά ούτε καν σκέψη για βελτίωση, όταν η ζωή η ίδια  τρέχει με ταχύτητα φωτός αυτοί είναι σταματημένοι η πάνε προς τα πίσω με την ίδια ταχύτητα. Τι τους θέλεις κοντά σου; Πρέπει να παραδεχτώ πως σε αυτό το θέμα είμαι λίγο φανατική. Αντιπαθώ να έχω χρόνο για χάσιμο, χρόνο στον οποίο δεν κάνω τίποτα η δεν μαθαίνω κάτι. Οι άνθρωποι που είναι κοντά μου ξέρουν πως πάντα έχω βιβλία στην τσάντα μου και θα διαβάσω η θα κρατάω σημειώσεις για το νέο μου βιβλίο παντού και πάντα. Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και γι’ αυτό είναι πάντα δημιουργικός. Δεν καταλαβαίνω αυτούς που λένε «βαριέμαι δεν ξέρω τι να κάνω», η το άλλο «Δεν περνάει η ώρα με τίποτα» Χρειάζεσαι τέτοιους ανθρώπους γύρω σου; Κοντά σου; Ξέρεις κάποιες φορές σκέφτομαι πως είναι κι αυτοί χρήσιμοι. Για να βλέπω πως ΔΕΝ θέλω να είμαι, τι ΔΕΝ θέλω να κάνω, Είναι χρήσιμοι μόνο γι αυτό, αλλά αυτό μπορώ να το παρατηρήσω κι από μακριά, κοντά μου ΔΕΝ τους  θέλω. Πως μπορεί κάποιος να λέει «βαριέμαι» και να είναι ζωντανός; Μόνο οι νεκροί βαριούνται. Αλλά αυτοί είναι νεκροί. Ποτέ  δεν θα κάνεις τίποτε σπουδαίο αν δίπλα σου, κοντά σου δεν υπάρχουν σπουδαίοι άνθρωποι. Νόμος του Σύμπαντος. Απαράβατος. Αν δεν υπάρχουν στον περίγυρο σου σημαντικοί για σένα άνθρωποι, μείνε μοναχός σου και θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι, ή για να ακριβολογώ θα σε βρει αυτός που χρειάζεσαι, όταν θα έχεις την απαιτούμενη ΕΝΕΡΓΕΙΑ, για να ευθυγραμμιστείς.
  • Το Διαμάντι Δύσκολα Το Ανακαλύπτεις, Αλλά Εύκολα Το Ξεχωρίζεις.
Δεν υπάρχουν μυστικά σε ότι κι αν θέλεις να πετύχεις. Αν δεν έχεις σκοπό να είσαι στους αποτυχημένους της ζωής, το πρώτο που χρειάζεσαι είναι μερικά «Διαμάντια». Στον κόσμο των επιχειρήσεων η των πωλήσεων υπάρχουν αρκετά που σε περιμένουν, μόνο που δεν βρίσκονται οπουδήποτε. Θα χρειαστεί να ψάξεις, να ρωτήσεις και να περιμένεις.
Ευτυχώς αν έχεις διαβάσει και άλλα άρθρα θα ξέρεις πως να τα εντοπίσεις. Μια είναι η πρόταση κλειδί για να εντοπίσεις γρήγορα ένα «διαμάντι» Να Δεις αν έχει την Δύναμη να κάνει τα πράγματα να συμβούν. Αυτό είναι όλο κι όλο. Η μαγική λέξη είναι η λέξη “Κ Α Ν Ε”. Είναι αυτό που λέμε στις πωλήσεις «Ο Άνθρωπος κλειδί» που μπορεί να σου ανοίξει τις πόρτες που θέλεις να περάσεις. Το δεύτερο που θα χρειαστεί να αξιολογήσεις είναι ο χρόνος. Η ταχύτητα που ΚΑΝΕΙ τα πράγματα να γίνουν.
Δεν σου χρειάζεται κοντά σου κάποιος που σε καθυστερεί, αυτό το πετυχαίνεις και μόνος σου. Ο σωστός χρονισμός είναι πολύ βασικός για να αξιολογήσεις και να συναναστραφείς κάποιον που θέλει να είναι κοντά σου.  Είτε ως πελάτη, φίλο, συνεργάτη, αγαπημένο σύντροφο. Το πως αξιοποιεί τον χρόνο του, είναι από τα πιο γρήγορα και πιο αξιόπιστα κριτήρια για να αποφασίσεις αν θα μείνεις εδώ η θα σκαλίσεις αλλού για «Διαμάντια» .
  • Μια μόνο κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο με ένα σοφό άνθρωπο, αξίζει όσο ένας χρόνος μελέτης βιβλίων. ΄
Ακόμη και για να βρεις αξιόλογα βιβλία χρειάζεται να ψάξεις, εξονυχιστικά, βασανιστικά, με σκληρότητα. Αν δεν έχεις χρόνο για πέταμα (που δεν έχεις, κανείς μας δεν έχει), τότε ο χρόνος που διαθέτεις για να διαβάσεις, είναι ιδιαίτερα πολύτιμος για να τον σπαταλάς σε χαμηλού επιπέδου αναγνώσματα. Πιθανόν μια ώρα διαλογιστικής να σε ανεβάσει σε ανώτερα επίπεδα νόησης από μια ώρα διαβάσματος ενός τυπωμένου χαρτιού. Σίγουρα θα σου δώσει την απαιτούμενη Ενέργεια για να βρεις αυτόν –ην που χρειάζεσαι στην πορεία της ζωής σου. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην σπαταλάς την ενέργεια σου, σε άχρηστους ανθρώπους, γάμους, συνεργασίες, γιατί απλά φοβάσαι να είσαι μοναχός σου. Το τίμημα που θα πληρώσεις για την αποκοτιά σου, είναι τρομακτικά βαρύ. Για την δική σου ζωή πρόκειται, πρόσεχε την, μην την καταστρέφεις από τις λάθος συναναστροφές.

terrapapers
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ; ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ !!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ;ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ!!!ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ!ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ.


ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΓΑΓΟΝΤΑΙ...


Ο κύριος Δημητριος Μιχάκης Αλέξανδρος το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου 2012 ήθελε να παρακολουθήσει ως νομικός από κοντά η διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου. Παρ'όλο που είχε νόμιμη άδεια να μπει στη Βουλή, μόλις του έκαναν σωματικό έλεγχο και διαπίστωσαν πως στην τσέπη του είχε την ελληνική σημαία, μιας και πριν βρισκόταν στη διαδήλωση, του αρνήθηκαν την είσοδο στη Βουλή και το χειρότερο, χωρίς καμία αιτιολόγηση.




''Έδειξα την ταυτότητά μου και παρ'όλο που αρχικά πέρασα από τον έλεγχο μιας και δεν είχα επάνω μου κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, μόλις διαπίστωσαν πως έχω πάνω μου δύο ελληνικές σημαίες κανονικού μεγέθους, μία με τον ήλιο της Βεργίνας και μία με τις γαλανόλευκες λωρίδες, φώναξαν ''Να προσαχθεί''. Τους ρώτησα γιατί αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Τους ζήτησα μάλιστα να με συνοδέψουν μέσα στην αίθουσα και να βρίσκονται δίπλα μου καθ'όλη τη διαδικασία, προκειμένου να διαπιστώσουν πως δεν είμαι επικίνδυνος. Τελικά δεν κατάφερα να τους πείσω κι έτσι δεν μπήκα στη Βουλή'', λέει ο κύριος Δημητριος Μιχάκης Αλέξανδρος στο metrogreece.gr.


Ανάλογο περιστατικό αντιμετώπισε και στην Ακρόπολη, όταν πήγε να ξεναγήσει κάποιους φίλους και συνεργάτες από το εξωτερικό. ''Θέλαμε να βγάλουμε αναμνηστική φωτογραφία και βγάλαμε μια ελληνική σημαία. Μόλις την είδαν οι φύλακες, φώναξαν επιτακτικά ''Απαγορεύεται η ελληνική σημαία. Πέρασε αρκετή ώρα, χρειάστηκε να λογομαχήσω μαζί τους και να τους πω πως θα δημοσιοποιήσω το θέμα, για να μας αφήσουν να βγάλουμε την πολυπόθητη φωτογραφία με την ελληνική σημαία''.
Αφού απαγορεύεται η ελληνική σημαία, μήπως απαγορεύεται και να είμαστε Έλληνες;



triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Η ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ‏


Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι με απόφαση του Υπ. Δικαιοσύνης εγκρίθηκαν αυξήσεις σε προκλητικά ποσοστά, καθώς και χαριστικές έξτρα αμοιβές στους δικηγόρους του Δημοσίου, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι υπάλληλοι, ακόμα και οι γιατροί και οι εκπαιδευτικοί βιώνουν βίαιες και βάρβαρες περικοπές.
Γιατί αυτή η ιδιαίτερη μεταχείριση; Είναι ιδιαίτερη διότι ακριβώς δεν είναι μεταχείριση, αλλά Δωροδοκία. Ο Υπ. δωροδοκείξεκάθαρα μια επαγγελματική κατηγορία η οποία καλείται να σταθεί απέναντι στις δεκάδες προσφυγές των πολιτών ενάντια στα κάθε είδους παράνομα χαράτσια και άδικες παράνομες απαιτήσεις. Με την προνομιακή αυτή μεταχείριση προσδοκά να τους καταστήσει συνεργούς και να τους θέσει απέναντι στην κοινωνία.
Εκτός από τους δικηγόρους όμως, το κράτος δηλαδή το εκάστοτε κυβερνόν κόμμα θα πρέπει να έχει με το μέρος του και τη Δικαιοσύνη, όπως άλλωστε την είχε μέχρι τώρα. Μετά τις εκλογές όμως καλείται να προβεί σε μισθολογικές περικοπές και των ειδικών μισθολογίων και δη των δικαστικών, οι οποίοι έχουν διαμηνύσει ότι δεν θα είναι καθόλου ευχαριστημένοι με μια τέτοια εξέλιξη. Και επειδή χορτασμένοι Δικηγόροι είναι πρακτικά άχρηστοι αν δεν έχεις χορτασμένους και τους δικαστές, περιμένετε να δείτε η ίδια ξετσιπωσιά να εφαρμόζεται και στους δικαστές.
Βάζουμε στοίχημα; Κοντός ψαλμός αλληλούια...
Υ.Γ. Απορία 1: πριν από το κούρεμα οι ελληνικές τράπεζες δεν διοχέτευαν χρήματα στην πραγματική οικονομία διότι, όπως διατείνονταν, δεν υπήρχε επαρκής ρευστότητα, αν και δανείζονταν τον άμπακα από την ΕΚΤ. Μετά το κούρεμα, οι ελληνικές τράπεζες ανακεφαλαιοποιούνται ώστε να έρθουν στην κατάσταση στην οποία βρίσκονταν πριν από αυτό. Με ποιο λοιπόν σκεπτικό, θα ανοίξουν τώρα τις στρόφιγγες προς την πραγματική οικονομία;
Απορία 2: Οι μικρο-ομολογιούχοι δεν αποζημιώνονται από το κούρεμα διότι έτσι θα έσπαγε η αρχή της ίσης μεταχείρισης, σε σχέση προς τους υπόλοιπους μεγαλο-ομολογιούχους, όπως διαμήνυσε το Βερολίνο, οι οποίοι όμως είτε αποζημιώθηκαν (τράπεζες), είτε ούτε καν κουρεύτηκαν (ΕΚΤ και τράπεζα επενδύσεων). Χωρίς αυξήσεις στους δικαστές, βλέπω οι μικρο-ομολογιούχοι τελικά να κερδίζουν.
Απορία 3: Βάσει της αρχής της ίσης μεταχείρισης των πολιτών απέναντι στο Νόμο, το κύκλωμα του ΙΚΑ της Καλλιθέας θα έπρεπε να έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με το κράτος, όπως συνέβη και με τη Siemens και να υποχρεωθεί να επενδύσει ποσοστό των περιουσιακών στοιχείων που αποκτήθηκαν παράνομα στη δεκαετία σε δραστηριότητες οι οποίες θα ευνοούσαν τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και κατά συνέπεια την ανάπτυξη.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, 17 &18 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία ακόμα κορυφαία αθλητική/κολυμβητική διοργάνωση ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας το  διήμερο 17 και 18 Μαρτίου. Πρόκειται για το  Χειμερινό Πρωτάθλημα Προαγωνιστικών Κατηγοριών για παιδιά ηλικίας 10,11 και 12 ετών.




Συνολικά στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 11 ομάδες:
ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΤΛΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΝΑΣΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΣΕΡΡΕΣ
ΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν τρείς αγωνιστικές
Η πρώτη θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί του Σαββάτου 17/3
Η δεύτερη αγωνιστική που θα περιλαμβάνει παρέλαση των ομάδων και την επίσημη έναρξη των αγώνων θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας  (17/3)
Η τρίτη αγωνιστική θα ξεκινήσει στις  10 το πρωί της Κυριακής

Τα παιδιά της ακαδημίας των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ Πτολεμαΐδας που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, όπως πάντα μαζί με τους προπονητές τους  και με την στήριξη της Διοίκησης, δίδουν τον καλύτερό τους εαυτό για την άψογη προετοιμασία τους στοχεύοντα και πάλι σε πρωτιές και διακρίσεις.
Καλούμε τον κόσμο, όπως κάθε φορά έτσι και σε αυτή τη διοργάνωση, να εμψυχώσει με την παρουσία του τους μικρούς και φερέλπιδες αθλητές.

Γραφείο Τύπου

Διαβάστε περισσότερα » »

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ‏


O νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να επισκεφτεί την Ελλάδα, και ειδικότερα το Άγιο Όρος, την περίοδο του Πάσχα.
 Ο Ρώσος ηγέτης, έχει επισκεφτεί και στο παρελθόν πολλές φορές το Περιβόλι της Παναγιάς, δείχνοντας ενδιαφέρον για τις Μονές που υπάρχουν στην Αθωνική Πολιτεία, και όχι μόνο για εκείνες που έχουν απευθείας αναφορά στη Ρωσική Εκκλησία και το Πατριαρχείο Μόσχας.
Επί ημερών του Βλαντιμίρ Πούτιν στην ηγεσία της Ρωσίας άλλωστε, η Ορθοδοξία μπόρεσε να ανασάνει και πάλι σε μια από τις σημαντικότερες χώρες του πλανήτη...τόσο υπό τον Πατριάρχη Αλέξιο όσο και υπό τον σημερινό Πατριάρχη Κύριλλο.
 Ενώ, ο ίδιος ο Ρώσος Πρόεδρος, δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για την προοπτική συγκρότησης ενός ορθόδοξου τόξου, που θα ενώνει τη Ρωσία με την Ελλάδα.

Η επίσκεψη Πούτιν στη χώρα μας την περίοδο του Πάσχα, αποκτά πρόσθετη σημασία, λόγω της χρονικής συγκυρίας κατά την οποία πραγματοποιείται. Η Ελλάδα θα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, με τη Νέα Δημοκρατία να προβάλλει ως η πολιτική δύναμη που θα αναδειχθεί από τις κάλπες στη διακυβέρνηση του τόπου.

Στο νέο εθνικό σκηνικό που θα διαμορφωθεί λοιπόν, η καινούρια κυβέρνηση του τόπου θα κληθεί να αναπτύξει σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών, για να αμβλυνθούν οι αρνητικές για την κοινωνία επιπτώσεις από την εφαρμογή των μέτρων του Μνημονίου. Στην κατεύθυνση αυτή, η Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν έχει προθυμοποιηθεί να συμβάλλει καθοριστικά, όπως έγινε αντιληπτό και από την προ μηνών συνάντηση που είχαν στη Μόσχα ο Ρώσος ηγέτης με τον Αντώνη Σαμαρά.

Παράλληλα, η επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία είναι ακόμη ανοικτό το θέμα του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, ο οποίος παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού. Με νωπές τις εντυπώσεις από τη δημόσια παρέμβαση που είχαν κάνει υπέρ του κ. Εφραίμ, τόσο ο Πατριάρχης Μόσχας κ. Κύριλλος, όσο και ο ίδιος ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν.


agioritikovima.gr 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ..!!!‏

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!



Διαβάστε περισσότερα » »

Οι Ιεχωβάδες είναι όργανα του σιωνισμού και Εχθροί του Έθνους των Ελλήνων!!!

Για του λόγου το αληθές ο ιδρυτής της αντίχριστης-σατανικής αίρεσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά ήταν ο καταραμένος Εβραίος φιδόψυχος Κάρολος Ρώσελ, ένας δαιμόνιος έμπορος-απατεώνας και τοκογλύφος, που μισούσε στα βάθη της ψυχής του (αν είχε!) τον Ιησού Χριστό και την Παναγία, αλλά και κάθε τι το Ελληνικό!...


Γι’ αυτό και έδωσε το 1910 στον Ιππόδρομο της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ την περίφημη... «μαρτυρία προς τον εβραϊκό λαό»! Αλλά και οι διάδοχοί του, ο Ιωσήφ Ρόντελφορντ και, έπειτα, ο Νάθαν Νορ, ήταν επίσης 100% Εβραίοι!... Άρα οι Αντίχριστοι και Ανθέλληνες αυτοί τσαρλατάνοι εκπορεύονται – σαν πρόσωπα, σαν χρηματοδότηση, σαν νοοτροπία – από τον διεθνή ιουδαϊσμό! Τον υπ’ αριθμ. 1 Εχθρό του Έθνους ΜΑΣ!


Το μίσος τους λοιπόν κατά της Ελλάδας και της Χριστιανοσύνης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Όπως γράφει πολύ σωστά σε ένα βιβλίο που διάβασα, «Ξεσκέπασμα των Ιεχωβάδων», ο πατέρας Χ. Βασιλόπουλος, «ο χιλιασμός είναι ο Δούρειος ίππος και η πέμπτη φάλαγξ των Εβραίων στα σπάγχνα της Χριστιανοσύνης»... Και, συμπληρώνεται στο πιο πάνω βιβλίο: «Από το σχέδιο των Ιεχωβάδων αποδεικνύεται, ότι πίσω κρύπτονται οι Σιωνισταί»!... Άλλωστε η γενική τους δράση αποσκοπεί στην εγκαθίδρυση πάνω στην Γη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης του... «Χριστού», που δήθεν έρχεται, η οποία να είναι βασισμένη πάνω στις αξίες και τις ιδέες της Παλαιάς Διαθήκης! Άρα των... Εβραίων!!!


Όμως αυτός ο Ψευτο-Χριστός που αναμένουν οι καταραμένοι Ιεχωβάδες, ο «υιός του Ιεχωβά» όπως έχουνε την αναίδεια να προπαγανδίζουνε μέσα στην ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι βέβαια ο αληθινός Ιησούς Χριστός, παρά είναι ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ (των Εβραίων σιωνιστών δηλαδή) «Μεσσίας», ο Αντίχριστος, που πάει πια να μας επιβάλλει την Νέα Εποχή και την Νέα Παγκόσμια Τάξη! Ναι. Αυτά πρεσβεύουν οι Ιεχωβάδες! Και κανονικά – πόσο μάλλον που το λέει και η επίσημη Εκκλησία – θα έπρεπε να είναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ! Όμως... «πολύ το χρήμα», δημοκράτες μου! Και... «Γιαχωβού» η μάνα του Τζέφρυ!... Άντε τώρα να τους βγάλεις εκτός νόμου και να τους πετάξεις έξω απ’ την Πατρίδα ΜΑΣ, ξαποστέλνοντάς τους στην... «Αιώνια Ιερουσαλήμ»!




Οι Ιεχωβάδες επίσης ΔΕΝ είναι Έλληνες, αλλά ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!! Μισούνε αυτό εδώ το Έθνος και θέλουνε σίγουρα το καλό του Ισραήλ και το κακό της Ελλάδας ΜΑΣ!... Γι’ αυτό και κάνουνε κάτι το τόσο απαράδεκτο και αντεθνικό, που κανονικά θα έπρεπε να τους πετάμε με τις κλωτσιές – για να μην πω τίποτα χειρότερο – ΕΞΩ απ’ την Πατρίδα ΜΑΣ: να ΜΗΝ πιάνουνε δηλαδή όπλο στον Ένδοξό ΜΑΣ Στρατό ή και να αρνούνται να πάνε φαντάροι!!!


Απίστευτο και αδιανόητο για έναν ΓΝΗΣΙΟ και 100% Έλληνα!... Και όμως αυτοί οι Απάτριδες, οι Προδότες, αυτό ακριβώς κάνουνε! Δηλαδή το τελείως αντίθετο από εμένα (ή και από πάρα πολλές ακόμα ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ), που πολύ θα θέλαμε να πιάσουμε στα χέρια μας τα όπλα και να πάμε και 2 και 3 και 4 χρόνια να υπηρετήσουμε στον Ελληνικό Στρατό!


Άρα; Τι είναι αυτοί οι... «φιλειρηνιστές» Μάρτυρες του Ιεχωβά; Είναι απλά πούστικες «κότες» που τρέμει η... καρδούλα τους ή μήπως πρόκειται για φανατικούς Εβραίους στην ψυχή και κάφρους στο μυαλό Μισέλληνες, που δεν δέχονται να υπερασπιστούν την Ελλάδα ΜΑΣ;... Ό,τι και να ’ναι, να τσακιστούνε να φύγουνε από μια χώρα που αποδεδειγμένα ΔΕΝ την αγαπάνε, αφού ΟΥΤΕ το ελάχιστο δεν κάνουνε γι’ αυτήν, δηλ. να πιάσουνε το όπλο για να την υπερασπιστούνε!...


Ως γνωστό, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές (οι «ακραίοι» κατά τους καραγκιόζηδες της Τηλεδημοκρατίας) ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ για την σημαία ΜΑΣ! Και, φυσικά, όχι απλά την λατρεύουμε, αλλά ΜΙΣΟΥΜΕ θανάσιμα όποιον την καίει ή δεν την σέβεται!... Βράζω λοιπόν μέσα μου από κείμενα των Αντίχριστων-Εβραιόδουλων-Ανθελλήνων Ιεχωβάδων, που λένε τα παρακάτω για την Τιμημένη Σημαία ΜΑΣ, για την οποία είμαι ορκισμένη να δώσω και την ζωή μου την ίδια (!):


«Σύμβολο του Σατανά και Πατσαβούρα, την οποίαν σε κάθε δυνατήν ευκαιρίαν πρέπει να περιφρονούμε είτε φτύνοντας και μουτζώνοντας ή τουλάχιστον γυρίζοντας τα οπίσθιά μας προς αυτήν»!!!... Και συνεχίζουν οι τρισκατάρατοι:


«Το κυριώτερο σύμβολο πίστεως από το κεντρικό αντικείμενο λατρείας του Εθνικισμού είναι η ΣΗΜΑΙΑ, και έχουν εφευρεθή περίεργοι λειτουργικοί τύποι για τον «χαιρετισμόν» της ΣΗΜΑΙΑΣ, την «υπόκλισι», την «υποστολή» και την «ύψωσί» της»!...


Τι λέτε, ρε παλιόμουτρα λάτρεις του Γιαχβέ και κάθε τι του εβραϊκού; Ώστε ΔΕΝ δέχεστε το Έθνος και την Σημαία ΜΑΣ: Τότε... να τσακιστείτε να φύγετε από αυτή εδώ την χώρα, που – και κατά το Σύνταγμά της – έχει σαφή Εθνικά Σύμβολα και Σαφή Επίσημη θρησκεία, αλλά και συγκεκριμένο Εθνικό προσδιορισμό! Όποιος δεν τα δέχεται αυτά ΟΛΑ, ΔΕΝ είναι Έλληνας και, του εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου: ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!...


Εάν θέλετε να ζείτε ακόμα στην Ελλάδα ΜΑΣ, τότε θα πρέπει: να αποδεχτείτε ΟΛΑ τα παραπάνω (δηλ. Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια!) και παράλληλα να ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΤΕ την σατανική-εβραϊκή οργάνωση των Ιεχωβάδων!!! Τελειώσανε τα ψέματα ρε! Ή είστε Έλληνες ή ΔΕΝ είστε Έλληνες, αλλά... σατανοεβραίοι!...


Να πω εδώ και άλλα δυο στοιχεία που και αυτά – μαζί με άλλα χιλιάδες – αποδεικνύουνε τον Ανθελληνισμό και τον Αντιχριστιανισμό αυτών των φιδιών που λέγονται Μάρτυρες του Ιεχωβά. Πρώτα απ’ όλα ότι ΔΕΝ σέβονται και, αντίθετα, ΒΡΙΖΟΥΝ τον Ιερό Εθνικό ΜΑΣ Ύμνο! Άρα ΔΕΝ είναι Έλληνες, πάει και τέλειωσε!


Να τι έγραψαν γι’ αυτό το θέμα στο περιοδικό τους (που το χρηματοδοτούνε οι Εβραίοι τραπεζίτες) «Ξύπνα»: «Η επινόηση του Εθνικού Ύμνου είναι κάτι το γελοίο και κατά την ανάκρουσή του έχουμε ιερό καθήκον όχι μόνο να τον αγνοούμε, αλλά και να πράττουμε το παν, για να υπογραμμίζουμε την περιφρόνησή μας προς αυτόν»!!!


Επίσης, οι Εβραιόδουλοι και Εβραιοκίνητοι Ιεχωβάδες θέλουν να... αντικαταστήσουνε την αργία της Κυριακής με την αργία του Σαββάτου!... Δηλ. της ιερής μέρας των Οβριών! Και αυτό το λένε ξεκάθαρα, χωρίς καν να ντρέπονται οι... σατανάδες! Άρα ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ συμπίπτουν 100% με τους Εβραίους και τους σιωνιστές!... Είναι λοιπόν το ίδιο ακριβώς πράγμα και ΚΑΘΕ Έλληνας Εθνικιστής θα πρέπει να τους αντιμετωπίζει όχι μόνο σαν προδότες, αλλά και σαν κατασκόπους-πράκτορες του Ισραήλ και της Σιωνιστικής Κοινότητας των ΗΠΑ!


Αυτά κάνουνε λοιπόν ενάντια στο Έθνος ΜΑΣ οι φιδόψυχοι, υποχθόνιοι εχθροί μας, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά!... Γι’ αυτό και εγώ τους λέω: Ουστ ρε από την Πατρίδα ΜΑΣ, Ανθέλληνες και Αντίχριστοι Εβραιόδουλοι! Για πάτε ρε στο Μπρούκλυν να βρείτε τον Ιεχωβά και να δείτε αν ερχόμαστε, παλιοτόμαρα, που θα παίξετε με τις τύχες του Έθνους ΜΑΣ! ΤΩΡΑ να βγούνε εκτός νόμου αυτοί οι ξένοι ρουφιάνοι!... ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, χαφιέδες του Ιεχωβά και χιλιαστές του... «κώλου»!!!

Σόνια Μαυρίδου
http://www.elora.gr/portal/orthodoxia/2006-2012-03-13-13-14-06
Διαβάστε περισσότερα » »

Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!

Δείτε ποια είναι και πως χρησιμοποιούνται...


1. Γαρύφαλλο.

Αντιμετωπίζει τα κοψίματα...

Ρίξε λίγο γαρίφαλο σε σκόνη πάνω στο κόψιμό σου για να αποφύγεις τον κίνδυνο μόλυνσης. Εκτός από υπέροχο μπαχαρικό, το γαρίφαλο είναι και πλούσιο σε ευγενόλη, ένα χημικό με παράλληλη αντισηπτική και παυσίπονη δράση.

2. Ζάχαρη.

Αντιμετωπίζει το λόξιγκα! Την επόμενη φορά που θα σε ενοχλήσει, πάρε την γλυκιά σου εκδίκηση καταπίνοντας 1 κ. γ. ζάχαρη. Οι ειδικοί πιστεύουν πως η ζάχαρη επιδρά στο νευρομυϊκό σύστημα, που κανονικά θα έδινε εντολή στους μύες του διαφράγματος να συνεχίσουν τις σπασμωδικές συσπάσεις, ήτοι τον λόξιγκα.

3. Ελαιόλαδο.

Αντιμετωπίζει τα εκζέματα! Για να καταπραΰνεις ένα έκζεμα, χρησιμοποίησε λίγο ελαιόλαδο απευθείας στο σημείο όπου εντοπίζεται το πρόβλημα. «Φουλ» σε αντιοξειδωτικά, τα οποία καταπολεμούν τις φλεγμονές που σχετίζονται με το έκζεμα, το ελαιόλαδο είναι η βάση για πολλά εν υδατικά καλλυντικά, όμως όταν χρησιμοποιείται αυτούσιο δεν περιέχει χημικά που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό, όπως οι κρέμες που βρίσκεις στο εμπόριο. Και όχι μόνο. Το ελαιόλαδο βοηθά και στην επανόρθωση της επιδερμίδας, εμποδίζοντας τη δημιουργία ρυτίδων ή καφέ «λεκέδων». Με ένα κομμάτι βαμβάκι τρίψε ελαφρά 1 κ.γ. ελαιόλαδο στο επίμαχο σημείο. Σε σοβαρά περιστατικά, μετά την επάλειψη με λάδι τύλιξε το σημείο με πλαστική μεμβράνη και άσε την σε όλη τη διάρκεια της νύχτας για καλύτερη ενυδάτωση.

4. Βότκα.

Αντιμετωπίζει την κακοσμία των ποδιών! Αν τα πόδια σου μυρίζουν κάτι λιγότερο από ευχάριστα, μπορείς να έχεις θεαματικά και... μυρωδικά αποτελέσματα, αν τα τρίψεις με ένα πανάκι βουτηγμένο σε βότκα. Γρήγορα θα απαλλαγείς από τη δυσάρεστη οσμή. Κάνει την ίδια δουλειά με το οινόπνευμα για εντριβές (που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν προτιμάς να απολαύσεις το ποτάκι σου). Η βότκα περιέχει αλκοόλ που είναι αντισηπτικό και δημιουργεί ξηρότητα, οπότε καταστρέφει τους μύκητες και τα βακτήρια που ευθύνονται γι' αυτές τις απαίσιες μυρωδιές, καταπολεμώντας παράλληλα την υγρασία που ευνοεί την ανάπτυξή τους.

5. iPod.

Αντιμετωπίζει την υψηλή αρτηριακή πίεση! Τριάντα λεπτά κατάλληλης μουσικής κάθε μέρα μπορούν να κατεβάσουν την υψηλή αρτηριακή πίεση σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Παν/μίου της Φλωρεντίας στην Ιταλία. Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως τα άτομα που ακολουθούσαν φαρμακευτική αγωγή για την πίεση, την έριξαν ακόμα περισσότερο ακούγοντας απαλή μουσική και αναπνέοντας αργά. Η συστολική πίεση (το πρώτο νούμερο που εμφανίζεται στη μέτρηση) έπεσε κατά 3,2 μονάδες σε μία εβδομάδα, ενώ ένα μήνα μετά είχε μειωθεί κατά 4,4.

6. Κυδώνι.

Αντιμετωπίζει την αιμορραγία των ούλων! Κόψε ένα κυδώνι και ρίξ' το σε λευκό κρασί. Άφησε το για 1 βδομάδα. Χρησιμοποίησε το για να κάνεις πλύσεις. Έχει αιμοστατικές ιδιότητες.

7. Φυτικό λάδι.

Αντιμετωπίζει το συχνό σπάσιμο των νυχιών! Μήπως τα εύθραυστα νύχια σου σε ταλαιπωρούν και σε κάνουν να ντρέπεσαι για την εμφάνισή τους; Υπάρχει λύση! Για να αποκτήσεις μακριά και γερά νύχια, πρέπει να λύσεις το πρόβλημα της αφυδάτωσης. Εκτός από μια καλή ενυδατική κρέμα για τα χέρια που επιβάλλεται να χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση, δοκίμασε και μια θεραπεία νυκτός με σίγουρα αποτελέσματα: Πριν πέσεις για ύπνο, άλειψε τα χέρια σου με φυτικό λάδι και μετά φόρεσε πλαστικά γάντια μίας χρήσης. Ενώ εσύ κοιμάσαι, τα γάντια θα βοηθήσουν το λάδι να εισχωρήσει στο δέρμα σου, προσφέροντας στις ταλαιπωρημένες παλάμες και τα νύχια σου έξτρα ενυδάτωση.

8. Παγωτό.

Αντιμετωπίζει το κάψιμο στη γλώσσα! Σίγουρα σου έχει συμβεί πολλές φορές: ήπιες την πρώτη γουλιά από τον ελληνικό καφέ σου ή δάγκωσες την καυτή πίτσα και κατακάηκες... Ο ιστός στο επάνω εσωτερικό του στόματος είναι εξαιρετικά λεπτός γι' αυτό και πολύ ευαίσθητος στις καυτές τροφές. Αν δεν είχες υπομονή να κρυώσει λίγο το τυρί στην πίτσα σου, ανακουφίσου στη στιγμή με μια κουταλιά παγωτό ή παγωμένο γιαούρτι. Ένα παγωμένο αναψυκτικό ή ένα παγάκι στο στόμα θα σε σώσουν επίσης, αρκεί να βγάλεις το παγάκι πριν αρχίσεις να πονάς για τον αντίθετο λόγο!

9. Μέντα ή κανέλα.

Αντιμετωπίζει το άγχος από το κυκλοφοριακό! Σε μια έρευνα που διεξήγαγε η NASA, οι επιστήμονες του Παν/μίου Wheeling κατέγραψαν τις αντιδράσεις 25 φοιτητών που υποβλήθηκαν σε έντονες συνθήκες οδήγησης. Εκείνοι που μασούσαν τσίχλα μέντας δήλωσαν πως η αίσθηση κόπωσης και το άγχος μειώθηκε κατά 20%. Η μέντα και η κανέλα ελάττωσαν τη νευρικότητα κατά 25%, αύξησαν τα αντανακλαστικά κατά 30% και έκαναν τη διαδρομή να φαίνεται συντομότερη κατά 30%. Αντιπαθείς τις τσίχλες; Τοποθέτησε αρωματικά κανέλας ή μέντας στο αυτοκίνητό σου.


10. Πατάτα.

Αντιμετωπίζει τα εξανθήματα! Οι ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν εξανθήματα είναι αρκετές - από τη χρήση ακατάλληλων προϊόντων μέχρι τα απορρυπαντικά ή τα φυτά. Είτε προκαλούν κοκκινίλες στο δέρμα και κνησμό είτε πυορροούν. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι είναι εξαιρετικά ενοχλητικά. Για να ανακουφιστείς, φτιάξε χυμό πατάτας. Πώς; Αποχύμωσε 2 πατάτες και βούτηξε μια γάζα στο χυμό.

11. Μπαλάκι του τένις.

Αντιμετωπίζει πονεμένα πόδια! Για ένα ευχάριστο και εντελώς δωρεάν μίνι μασάζ στα ταλαιπωρημένα σου πόδια, βγάλε τα παπούτσια και τις κάλτσες σου και κύλισε κάθε πατούσα σου πάνω σε ένα μπαλάκι του τένις ή του γκολφ. Για έξτρα ανακούφιση χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι παγωμένο νερό.

12. Λεμόνια ή ελιές.

Αντιμετωπίζουν την ταξιδιωτική ναυτία! Η ταξιδιωτική ναυτία αυξάνει την έκκριση σάλιου, που εντείνει την αίσθηση αδιαθεσίας. Οι ελιές περιέχουν τανίνες, συστατικά, τα οποία στεγνώνουν το στόμα και ανακουφίζουν από τα συμπτώματα. Μόλις νιώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά, ρίξτε 2 ελιές στο στόμα σου ή πιείτε το χυμό από ένα κομμάτι λεμόνι!

13. Μολύβι.

Αντιμετωπίζει τον πονοκέφαλο! Όταν αγχώνεστε ή έχετε νεύρα, το πιθανότερο είναι ότι σφίγγετε ασυναίσθητα τα σαγόνια και τα δόντια σας, σωστά; Δυστυχώς, η κίνηση αυτή «τεντώνει» τους μυς που συνδέουν τα σαγόνια με τους κροτάφους και είναι αρκετή για να προκαλέσει πονοκέφαλο. Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα βρεθείτε στα πρόθυρα της κρίσης, τοποθετήστε ένα μολύβι ανάμεσα στα δόντια σας, αλλά χωρίς να το δαγκώνετε. Μ' αυτό τον τρόπο ξεκουράζετε τους μυς από την ένταση και γλιτώνετε τον πονοκέφαλο.

14. Γιαούρτι.

Αντιμετωπίζει τη δυσάρεστη αναπνοή! Πολυάριθμες εργαστηριακές έρευνες έχουν δείξει το εξής παράδοξο: τα ζωντανά βακτήρια που περιέχει το γιαούρτι μπορούν να καταπολεμήσουν τη δυσάρεστη αναπνοή - η οποία προκαλείται από βακτήρια! Φαίνεται πως οι «καλοί» οργανισμοί που ζουν στο γιαούρτι εξουδετερώνουν τους «κακούς» που κατοικούν στο στόμα μας και είναι υπεύθυνοι για την κακοσμία του στόματος.

15. Listerine.

Αντιμετωπίζει τις φουσκάλες! Το κλασικό συστατικό για δροσερή αναπνοή -και ένα πολύ δυνατό αντισηπτικό- κάνει και για τις φουσκάλες. Πότισε με το στοματικό διάλυμα ένα κομμάτι βαμβάκι και πίεσέ το ελαφρά πάνω στο σημείο τρεις φορές τη μέρα μέχρι η φουσκάλα να ξεραθεί και να μη σε πονάει πια.

16. Μελισσόχορτο.

Αντιμετωπίζει τον έρπη ζωστήρα! Το μελισσόχορτο ή lemon balm είναι το πιο αποτελεσματικό βότανο για την αντιμετώπιση του έρπη ζωστήρα (έναν τύπο ιού του έρπητα, που όμως δεν έχει σχέση με το συνώνυμο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα), αφού διαθέτει αντιβιοτικές ιδιότητες που δρουν κατά του ιού. Βράστε 2 με 4 κουταλιές μελισσόχορτο, άστε το να κρυώσει και μετά χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι βαμβάκι για να ταμπονάρετε με το βότανο το οίδημα αρκετές φορές τη μέρα.

17. Γλυκόριζα.

Αντιμετωπίζει τους κάλους και τα κότσια! Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, η γλυκόριζα περιέχει συστατικά που μοιάζουν με οιστρογόνα και έχουν την ιδιότητα να μαλακώνουν τα σκληρά μέρη στους κάλους και τα κότσια, που μας ταλαιπωρούν. Διαβάστε τη συνταγή για να φτιάξετε στο σπίτι σας τη θεραπευτική κρέμα εύκολα και απλά: Θα αλέσετε μερικά κομμάτια γλυκόριζας, θα τα ανακατέψετε με 1/2 κ. γλ. βαζελίνη και, τέλος, θα τρίψετε το μίγμα στα προβληματικά σημεία.

18. Μήλο.

Αντιμετωπίζει το κιτρίνισμα των δοντιών! Ποια ήταν η πρώτη παροιμία που μάθαμε όταν ήμασταν μαθητές στο σχολείο; «Ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα». Σωστά! Επιπλέον, τα τραγανά φρούτα, όπως τα μήλα, και τα λαχανικά δρουν σαν... μικρές οδοντόβουρτσες όταν τα μασάμε. Ο λόγος, όπως εξηγούν οι ειδικοί, είναι ότι διαθέτουν μια φυσική καθαριστική δράση που απομακρύνει τους λεκέδες από το σμάλτο των δοντιών.

19. Μονωτική ταινία.

Αντιμετωπίζει τις μυρμηγκιές! Κι όμως πιάνει! Αν καλύψετε τη μυρμηγκιά σας με ένα κομμάτι μονωτικής ταινίας θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα! Για να το κάνετε σωστά, καθαρίστε πρώτα την περιοχή. Μετά κόψτε ένα κομμάτι μονωτικής ταινίας λίγο μεγαλύτερο απ΄ τη μυρμηγκιά. Ανά 3 μέρες βγάζετε την ταινία και απομάκρυνε τα νεκρά κύτταρα τρίβοντας με ελαφρόπετρα ή λίμα. Συνεχίστε μέχρι να εξαφανιστεί. Τα χημικά της ταινίας σκοτώνουν τη μυρμηγκιά.

20. Μαγειρική σόδα.

Αντιμετωπίζει την ουρολοίμωξη! Με τα πρώτα συμπτώματα, διαλύστε ½ κ.γ. μαγειρική σόδα σε 1 ποτήρι νερό και πιείτε το. Συνεχίστε να το πίνετε μία φορά τη μέρα μέχρι να καταφέρετε να πατε στο γιατρό για να σας γράψει αντιβίωση. Η μαγειρική σόδα αυξάνει την αλκαλικότητα στο περιβάλλον της.
tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα » »

Mossad, MI6 & CIA πίσω από το σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή λένε οι Ρώσοι

 Tην ισραηλινή Mossad, την βρετανική ΜΙ6 και την αμερικανική CIA φωτογραφίζει το πόρισμα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Ορνεράκη, αναφορικά με την διερεύνηση των στοιχείων που έχουν βρεθεί για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το 2008.
Το σχέδιο θα εκτελείτο από Έλληνες και όπως αποκαλύπτει σήμερα το defencenet.gr, θα ετίθετο σε εφαρμογή λίγες ημέρες μετά από το τυχαίο μπλοκάρισμά τους από την ρωσική επιχειρησιακή ομάδα η οποία είχε αφιχθεί στην Ελλάδα για να εξασφαλίσει το απόρρητο των επικοινωνιών Πούτιν-Καραμανλή-Προχόροφ για την επικείμενη ενεργειακή συμφωνία, αλλά και την προμήθεια των ΤΟΜΑ ΒMP-3HEL. 


Το ίδιο έγγραφο της ΕΥΠ, περιλαμβάνει εκτιμήσεις των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τις οποίες «η σημερινή γενιά τρομοκρατών είναι ελεγχόμενη από τις Δυτικές Υπηρεσίες». Γίνεται ειδική αναφορά στην ομάδα παρακολούθησης του πρώην πρωθυπουργού και εκτιμάται ότι ανερχόταν σε 20 άτομα, με την επισήμανση ότι «δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο», ενώ σε μια περίπτωση παρακολούθησης διαπιστώθηκε η παρουσία και δύο ακόμη νέων ατόμων, «που ήταν μάλλον Βρετανοί».


Στο όχημα που εγκατέλειψε αυτή η ομάδα και στη συνέχεια ερευνήθηκε από τους Ρώσους πράκτορες, σύμφωνα πάντα με έγγραφο της ΕΥΠ, βρέθηκαν στοιχεία που αφορούν στην καταγραφή της διαδρομής που ακολουθούσε στη μετακίνησή του ο πρώην πρωθυπουργός, η οποία διαδρομή παραδόξως ήταν σχε΄δον πάντα η … ίδια μέσω της Αττικής Οδού, χάρτες, κιάλια νυχτερινής παρατήρησης, εκρηκτική ύλη C-4, όπλα TOKAREV και KALASNIKOF, υλικά καμουφλάζ, υλικά μακιγιάζ, συστήματα επικοινωνίας συγχρονισμένα στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ. και άλλα υλικά. 


Στα σημειώματα υπήρχαν δύο ημερομηνίες σημειωμένες τις αμέσως επόμενες ημέρες αφ’ότου η ρωσική ομάδα αντιπαρακολούθησης, εντόπισε τους υποψήφιους δολοφόνους να παρακολουθούν τον πρωθυπουργικό κομβόϊ και άρχισε μια καταδίωξη θανάτου στους δρόμους των Μεσογείων από δύο αυτοκίνητα με πράκτορες των FSB και GRU. 

Κάποια στιγμή έσπρωξαν τους πράκτορες σε ένα δρομάκι και με τα όπλα στα χέρια κατέβηκαν, αλλά διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκαταλείψει το σημείο με ένα εφεδρικό αυτοκίνητο, αφήνοντας πίσω το σύνολο του υλικού τους. 

Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν για εξέταση στα Κεντρικά της Μόσχας και με βάση τις αναλύσεις που έγιναν, οι ρωσικές υπηρεσίες ενημέρωσαν ότι υπήρχε «οργανωμένο σχέδιο παρακολούθησης του Στόχου (Κ. Καραμανλής) το οποίο οργανώθηκε από Δυτικές Υπηρεσίες με τη συμμετοχή και της ομόλογης Υπηρεσίας του Ισραήλ. Το εν λόγω σχέδιο υλοποιήθηκε κυρίως από Ελληνες. Ο αντικειμενικός σκοπός του ήταν η πραγματοποίηση επίθεσης σε βάρος του Στόχου, με ειδικότερο σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας».







Διαβάστε περισσότερα » »

Εκτός από την Πτολεμαίδα 5 ...και στους κάθετους άξονες της Εγνατίας Οδού η ΤΕΡΝΑ!!!

Μεγάλες δουλειές για την ΤΕΡΝΑ, η οποία συμμετέχει με ποσοστό 33,33% σε κοινοπραξίες που ανέλαβαν πρόσφατα δύο έργα σε Κάθετους Αξονες της Εγνατίας Οδού.


Πρόκειται για το τμήμα Φλώρινα - Νίκη, μέρος του Κάθετου Αξονα Κοζάνη - Φλώρινα - Νίκη και για το τμήμα Κορομηλιά - Κρυσταλλοπηγή από ΧΘ: 0+000 έως ΧΘ: 16+200 (45.4-45.5), μέρος του Κάθετου Αξονα Σιάτιστα - Κρυσταλλοπηγή.

Το κατασκευαστικό αντικείμενο που αντιστοιχεί στην ΤΕΡΝΑ ανέρχεται σε περίπου 46 εκατ. ευρώ.

kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Στις 5/4 το δώρο του Πάσχα στους συνταξιούχους του ΙΚΑ

 
Στις 5/4 το δώρο του Πάσχα στους συνταξιούχους του ΙΚΑΠαράλληλα, η σύνταξη θα καταβληθεί κανονικά στις 22 Μαρτίου.
Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του, ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, έχει διαβεβαιώσει ότι οι συντάξεις και το δώρο Πάσχα θα καταβληθούν κανονικά, ενώ τα απαιτούμενα ποσά έχουν εξασφαλισθεί με δάνειο 14 ημερών (από τις 20 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου) που έλαβε το ΙΚΑ από το επικουρικό του (ΕΤΕΑΜ) και τον Τομέα Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ (ΤΑΠ ΔΕΗ).


newsbomb.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ LARGE ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ...... ΒΙΝΤΕΟ‏




..Είναι "LARGE" με τα λεφτά μας όμως...
Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΚΤΑΚΤΟ -- ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ 6.8 -- ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ‏


Ένα χρόνο μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται … 

Πριν από λίγο σημειώθηκε ισχυρός σεισμός 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στα ανοικτά της βορειοανατολικής Ιαπωνίας.

Οι ιαπωνικές αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι ύψους 50 εκατοστών στις βορειοανατολικές ακτές.

Σύμφωνα με την ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το επίκεντρο του σεισμού βρισκόταν σε απόσταση 210 χλμ. από τις ακτές του Χοκάιντο (βόρεια Ιαπωνία) και σε βάθος μόνο 10 μέτρων.

Σύμφωνα με αυτό των ΗΠΑ, το εστιακό βάθος ανέρχεται στα 26,6 χιλιόμετρα. 

Διαβάστε περισσότερα » »

237 άτομα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας (8μηνα)

 Tην προκήρυξη για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά Διακοσίων τριάντα επτά (237) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, για το Νομό Κοζάνης, που εδρεύει στο 7 χιλ. Πτολ. - Κοζάνης.
 
kozan.gr
 
 
Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  συνολικά   Διακοσίων τριάντα επτά  (237) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, για το Νομό Κοζάνης, που εδρεύει στο 7 χιλ. Πτολ. -  Κοζάνης και συγκεκριμένα των θέσεων που ακολουθούν (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):


ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός
θέσης
Υπηρεσιακή
Μονάδα
Έδρα υπηρεσίας
Ειδικότητα
Διάρκεια σύμβασης
Αριθμός
ατόμων
101
Λ.Κ.Δ.Μ.
Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ.Ε.
Μηχανοτεχνικοί  Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Μηχανοτεχνίτες)
8μήνες
42
102
Λ.Κ.Δ.Μ.
Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ.Ε.
Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροοξυγονοκολλητές)
8μήνες
10
103
Λ.Κ.Δ.Μ.
Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ.Ε.
Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Τεχνίτες Ιμάντων)
8μήνες
15
104
Λ.Κ.Δ.Μ.
Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ.Ε.
Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Μηχανοτεχνίτες Αυτοκινήτων)
8μήνες
8
105
Λ.Κ.Δ.Μ.
Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ.Ε.
Χειριστές Μηχ/των Τεχνικών Εργων (Προωθητήρων  ή Φορτωτών)
8μήνες
13
106
ΛΚΔΜ
Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ.Ε.
Χειριστές Μηχ/των Τεχνικών Έργων (Καθολικών Εκσκαφέων)
8μήνες
6
107
Λ.Κ.Δ.Μ.
Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ.Ε.
Τεχνικοί Ορυχείων
8μήνες
89
108
Λ.Κ.Δ.Μ.
Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ.Ε.
Ηλεκτροτεχνικοί  Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες)
8μήνες
15
109

Λ.Κ.Δ.Μ.
Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ.Ε.
Ηλεκτροτεχνικοί  Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες Εναερίων Δικτύων)
8μήνες
3
110
Λ.Κ.Δ.Μ.
Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ.Ε.
Ηλεκτροτεχνικοί  Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες Οχημάτων)
8μήνες
4
111
Λ.Κ.Δ.Μ.
Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ.Ε.
Οδηγοί, Μηχανοδηγοί Χειριστές
8μήνες
16
112
ΛΚΔΜ
Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ.Ε.
Βοηθοί Οδηγοί, Μηχανοδηγοί Χειριστές
8μήνες
10
113
ΛΚΔΜ
Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ.Ε.
Οδηγοί Χωματουργικών Οχημάτων
8μήνες
5
114
Λ.Κ.Δ.Μ.
Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ.Ε.
Οδηγοί  Γεωργικών Ελκυστήρων
8μήνες
1

Διαβάστε περισσότερα » »