Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Συσκευή παράγει ενέργεια από νερό και θέτει κινητήρα σε λειτουργία

Η συσκευή παρέμεινε σε λειτουργία για 11 ημέρες, 21 ώρες, 41 λεπτά

Όπως προβλέπουν κορυφαίοι πολιτικοί και οικονομολόγοι, βρισκόμαστε στην απαρχή μιας νέας εποχής της παγκόσμιας ιστορίας, στην οποία μπορεί να μας οδηγήσει το υδρογόνο και οι εφαρμογές του για παραγωγή ενέργειας.

Μεταξύ των «πιονέρων» αυτής της περιόδου που διανύουμε είναι ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος, η συσκευή του οποίου παράγει ηλεκτρισμό, καθώς και υδρογόνο που μπορεί να αξιοποιηθεί ως καύσιμη ύλη για να τροφοδοτήσει με ενέργεια τον πολιτισμό μας. Μοναδικό έξοδο; Το αθώο νερό και στοιχεία που βρίσκονται σε αφθονία στη φύση, τα οποία συνδυαζόμενα με τις κατάλληλες ραδιοσυχνότητες παράγουν αυτό που μέχρι τώρα μας φαίνεται ως «θαύμα».

Στην πέμπτη κατά σειρά εκπομπή με θέμα τη σπουδαία εφεύρεση, τροφοδοτήθηκε απρόσκοπτα με ενέργεια παραγόμενη από νερό ένας βενζινοκινητήρας καθώς και άλλες ηλεκτρικές συσκευές, υπό τα βλέμματα επιστημόνων που βρίσκονταν στο πάνελ του «Κίτρινου Τύπου».

  

Παράλληλα παρουσιάστηκε μια καθοριστικής σημασίας εξέλιξη: την περασμένη εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε μία κλειστή σύσκεψη στο Πεντάγωνο, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, επιστημόνων και πολιτικού προσωπικού, για τη μεγάλη ελληνική εφεύρεση. Ο Πέτρος Ζωγράφος παρουσίασε τη συσκευή του και αμέσως βρήκε ανταπόκριση από την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η οποία χαρακτήρισε «στρατιωτικό μυστικό» την αρχή λειτουργίας της.

Πλέον, έπειτα από την αναγνώριση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, το υπουργείο αναλαμβάνει την εποπτεία της διαδικασίας, ώστε η συσκευή να κατοχυρωθεί ως στρατιωτική πατέντα, εξασφαλίζοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη και την ασφάλειά της, ενώ παράλληλα θα διαθέσει ειδικό εργαστήριο για την υλοποίηση του προγράμματος που φιλοδοξεί να δώσει λύση στο ενεργειακό.

Η συσκευή εγκαταστάθηκε σε ειδικό χώρο όπου παρακολουθούνταν 24 ώρες το 24ωρο. Ήταν σε συνεχή λειτουργία επί 11 ημέρες, 21 ώρες και 41 λεπτά.

Παρακολουθήστε αναλυτικά τις δοκιμές-παρουσιάσεις στην τηλεόραση της Ζούγκλας













Δείτε την εγκατάσταση της συσκευής και την έναρξη της λειτουργίας της:



zougla.gr
Διαβάστε περισσότερα » »