Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Τουλάχιστον 4 νεκροί και 13 τραυματίες στο τροχαίο στην Εγνατία Οδό (ΦΩΤΟ)

Τουλάχιστον 4 νεκροί και 13 τραυματίες στο τροχαίο στην Εγνατία Οδό (ΦΩΤΟ)ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην καραμπόλα που προκλήθηκε πριν από λίγο στον κόμβο της Βέροιας.

Οδηγός νταλίκας έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε πάνω από 30 αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στο σημείο λόγω έργων που πραγματοποιούνταν στην Εγνατία Οδό. Στο σημείο έχουν φτάσει δυνάμεις της πυροσβεστικής που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους που είναι παγιδευμένοι στα αυτοκίνητά τους. Πάνω από 13 τραυματίες και 4 νεκρούς αναφέρει το ΕΚΑΒ.
troxaioveroia1



(Φωτογραφίες από 24oresimathia.gr)


Πηγή φωτογραφίας: Pinelopi Panagiotidou, sportorama


seleo
Διαβάστε περισσότερα » »

Μεγάλη καραμπόλα στην Εγνατία: Νταλίκα έπεσε σε σταματημένα ΙX

Σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με σταματημένα ΙΧ, λόγω  της προγραμματισμένης προσωρινής διακοπής της κυκλοφορίας επί της Εγνατίας Οδού, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, στο ύψος της Μέσης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η σύγκρουση είναι πολύ σοβαρή και υπάρχουν πολλοί νεκροί (πάνω από δέκα) και είμαστε σε αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών.
(φωτο αρχείου)

inveria
Διαβάστε περισσότερα » »

Δείτε την απόδειξη ύπαρξης εξωγήινης ζωής! [εικόνες και βίντεο]


Την αδιάσειστη απόδειξη για ύπαρξη εξωγήινης ζωής αποτελεί μια εκπληκτική εικόνα – πειστήριο, σύμφωνα με κορυφαίους αστρολόγους.
Η φωτογραφία απαθανατίζει έναν μυστηριώδη οργανισμό σε σχήμα δράκου που εντοπίστηκε στο διάστημα, ο οποίος – όπως υποστηρίζουν αναγνωρισμένοι επιστήμονες – αποδεικνύει πως η ζωή στη Γη, συμπεριλαμβανομένης και της ανθρώπινης είναι εξωγήινης προέλευσης!
Ο οργανισμός ανακαλύφθηκε μέσα σε σκόνη και αιωρούμενα σωματίδια, βαθιά στη στρατόσφαιρα του πλανήτη μας, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελεί μια «βιολογική οντότητα» από άνθρακα και οξυγόνο. Τα δομικά στοιχεία δηλαδή της ζωής…
Οι επιστήμονες μάλιστα που προχώρησαν στην πρωτοποριακή ανακάλυψη καθιστούν σαφές πως δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα ο συγκεκριμένος οργανισμός να «ξέφυγε» στο διάστημα από τον πλανήτη μας και άρα είναι... εξωγήινος!
«Είναι απόδειξη όχι μόνο για ύπαρξη εξωγήινης ζωής, αλλά και για το γεγονός (πλέον) ότι εξωγήινοι οργανισμοί εισβάλλουν συνεχώς στη Γη», τόνισε ο επικεφαλής καθηγητής, Milton Wainwright, της έρευνας στην οποία συμμετείχαν ομάδες από το Πανεπιστήμιο του Sheffield και τους τμήματος Αστροβιολογίας του Πανεπιστημίου του Buckingham, συμπληρώνοντας:
«Η φωτογραφία του σωματιδίου “δράκος” που αποτελείται από άνθρακα και οξυγόνο αποδεικνύει ότι υπάρχει και δεν είναι κομμάτι της κοσμικής ή ηφαιστειακής σκόνης. Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι ένας ενιαίος οργανισμός ή ένωση μεμονωμένων μικροβίων. Είναι σίγουρα κάτι εκπληκτικό και σε άριστη κατάσταση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι προήλθε από το διάστημα, καθώς το επιβεβαίωσαν τα δείγματα βιολογικού υλικού που μελετήσαμε από αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνταρακτική ανακάλυψη έγινε λίγες μόλις ημέρες αφότου αστροναύτες υποστήριξαν ότι βρήκαν ίχνη ζωής στην επιφάνεια του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS), ο οποίος περιστρέφεται γύρω από τη Γη. Το συγκεκριμένο μικροσκοπικό πλαγκτόν αποτελεί τον πρώτο σύνθετο οργανισμό που βρέθηκε έξω από τον πλανήτη μας.
«Ο ISS απέχει περισσότερα από 200 μίλια από τη Γη. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος ότι κάτι αυτού του μεγέθους μπορεί να φτάσει σε αυτό το ύψος από τη Γη. Είναι μια καταπληκτική ανακάλυψη και η συντριπτική απόδειξη ότι οι οργανισμοί αυτοί έχουν προέλθει από το διάστημα», συνεχίζει ο Wainwright και καταλήγει: «Τα ευρήματα μας είναι πραγματικά και θα αλλάξουν για πάντα την άποψή μας για την ανθρώπινη ζωή και την εξέλιξη. Ανατίναξαν όλες τις θεωρίες της βιολογίας και της εξέλιξης έξω από το νερό. Ίσως θα πρέπει να ξαναγράψουμε από την αρχή τα βιβλία της βιολογίας μας»…
«Η μόνη εξήγηση είναι ότι έχουν έρθει από κάπου αλλού στο διάστημα, και αυτό ενδέχεται να είναι απόδειξη πως η ζωή στη Γη, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, προέρχεται από οργανισμούς στο διάστημα», συμπλήρωσε ο καθηγητής Chandra Wickramasinghe που πήρε επίσης μέρος στη μελέτη, υπογραμμίζοντας:
«Έχουμε αποδείξεις ότι ακόμα και στο ανθρώπινο γονιδίωμα, το 40% του DNA μας είναι ιογενές, και αυτό έχει ενσωματωθεί κατά τη διάρκεια της εξέλιξής μας. Υπάρχουν όλο και περισσότερες ενδείξεις που δείχνουν ότι το DNA μας προέρχεται από το διάστημα και μεταφέρεται στην ατμόσφαιρά μας από μικρομετεωρίτες. Ό, τι έχουμε στη Γη προέρχεται από το διάστημα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων»…
Όπως και να έχει, η θεωρία ότι ο βιολογικός καταλύτης της ανθρώπινης ζωής προέρχεται από κάπου αλλού στο σύμπαν, αποκτά όλο και περισσότερους υποστηρικτές στον επιστημονικό (και όχι μόνο) κόσμο…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »