Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ - Το ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να το ΔΕΙ όλη η ανθρωπότητα! Δεν θα ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ τι βλέπετε και τι ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!






koyzoylo
Διαβάστε περισσότερα » »

Αυτά είναι 5 κινητά τηλέφωνα με την υψηλότερη ακτινοβολία! [βίντεο]

Σήμερα, σε αυτό το σύγχρονο κόσμο που ζούμε, σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν έξυπνα τηλέφωνα και άλλες παρόμοιες συσκευές.
Ο καθένας απο εμάς ξέρει για την επιβλαβή ακτινοβολία τους, ωστόσο εξακολουθούν να παραμένουν μια αναγκαιότητα στη σύγχρονη ζωή.
Τα κινητά τηλέφωνα εκπέμπουν μια επικίνδυνη μη ιοντίζουσα μορφή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που απορροφάται από τους ιστούς και τα κύτταρα μας και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από ερευνητές από το Ινστιτούτο Επιστημών Weizmann στο Ισραήλ, έχουν δείξει ότι μόνο 10 λεπτά με ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στα κύτταρα του εγκεφάλου που συνδέονται με την κυτταρική διαίρεση και τον καρκίνο.
Ο Δρ. John Bucher, Αναπληρωτής Διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, στο Εθνικό πρόγραμμα τοξικολογίας, κατέθεσε, «Μέχρι τώρα, με μόνο 10-12 χρόνια χρήση, υπάρχει μια ανησυχία για αύξηση στον καρκίνο του εγκεφάλου.
Το παιδικό κρανίο έχει μια διαμόρφωση που επιτρέπει τη βαθύτερη διείσδυση της ακτινοβολίας κινητών τηλεφώνων με δυνητικά μεγαλύτερο κίνδυνο. »
Τώρα που έχουμε επιβεβαιώσει ένα πράγμα που ήδη γνωρίζαμε, η οποία είναι ότι τα κινητά τηλέφωνα είναι επιβλαβή, θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς θα κάνετε απο εδώ και πέρα. Θα ελλατώσετε την χρήση του κινητού σας;
Παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο και δείτε ποια είναι τα κινητά με την μεγαλύτερη ακτινοβολία.
Δείτε το βίντεο της διάσημης ιστοσελίδας τεχνολογίας CNET.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »