Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστεί θερμά και δια μέσω του τύπου, την κα ΤΣΑΓΓΑΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (FIORE DOMENICA – ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ, ΟΣΙΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 22 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) για την προσφορά ειδών bazaar για το πασχαλινό bazaar του Συλλόγου.



ΓΙΑ
ΤΟ Δ.Σ.



                  -Η-                                                                                                   -Ο-
   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                              ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΑΝΘΟΥΛΑ                                                              ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστεί θερμά και δια μέσω του τύπου, το ζεύγος ΛΕΣΓΙΔΟΥ ΈΛΣΑΣ – ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, για την σημαντική οικονομική ενίσχυση που προσέφερε στο Σύλλογο.



ΓΙΑ
ΤΟ Δ.Σ.



                  -Η-                                                                                                   -Ο-
   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                              ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΑΝΘΟΥΛΑ                                                              ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ



Διαβάστε περισσότερα » »

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣΗ συμμετοχή μας στο Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ, έφερε πόλεμο με ένα άλλο κράτος μέλος του ΝΑΤΟ.
Οι Έλληνες Στρατιωτικοί πρέπει να μάθουν ότι το εχθρικό ΝΑΤΟ θα στηρίξει τους Τούρκους, σε περίπτωση εχθροπραξιών, όπως έπραξε στο παρελθόν με τη ΚΥΠΡΟ!!!
Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση συνιστούν οι εφιάλτες πολιτικοί, ενώ γέμισαν την Ελλάδα Ισλαμιστές μισθοφόρους κομμάντος του ΣΟΡΟΣ.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, οι προδότες πολιτικοί συζητούν για μυστική διπλωματία Ελλάδας-Τουρκίας για συνδιαχείρηση του ΑΙΓΑΙΟΥ.
Από το «Βυθίσατε το χόρα», πήγαμε στη σύσταση των εφιαλτών πολιτικών, για ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, από Σημίτη μέχρι Τσίπρα.
Ψυχραιμία συνιστούν οι προδότες πολιτικοί στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Ψυχραιμία μέχρι πότε;;; Όταν καταλάβουν το μισό Αιγαίο οι Τούρκοι του ΝΑΤΟ;;;
Η ψυχραιμία ίσον ΔΕΙΛΙΑ.
Η ψυχραιμία φέρνει Εθνική Προδοσία.
Ψυχραιμία συνιστούν οι δειλοί εφιάλτες Σιωνιστές πολιτικοί.
Ως γνωστόν στο Αιγαίο ανεκαλύφθησαν τεράστια ενεργειακά κοιτάσματα, ικανά να καλύψουν τις ανάγκες της Ευρώπης για πολλά χρόνια, και να βγάλουν τη χώρα από τη χρεοκοπία, και φτώχεια.
Στην Χρεοκοπία και στην φτώχεια, μας οδήγησαν οι Κοσμοκράτορες, μαζί με προδότες «Έλληνες» πολιτικούς, για να βάλουν στο χέρι τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ελλάδος.
Η μυστική διπλωματία από τους δειλούς πολιτικούς, συνίσταται να βάλουμε τους εχθρούς Τούρκους στο Αιγαίο 50%-50% κυριαρχικά δικαιώματα επί των Ελληνικών νησιών, της Α.Ο.Ζ., και του υποθαλάσσιου ενεργειακού ορυκτού πλούτου!
Τρελάθηκαν οι προδότες δούλοι των Σιωνιστών Επικυρίαρχων πολιτικοί μας, ή εκτελούν διαταγές των Κοσμοκρατόρων αφεντικών τους.
Το ερώτημα είναι, οι Τούρκοι αυτό θα έκαναν;;;
Όποιος πολιτικός θα κάνει αυτές τις μυστικές συμφωνίες, θα ανακηρυχθεί σαν Εθνικός Προδότης!
Τα κοιτάσματα αυτά της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. μας τα κλέβουν οι γειτονικές χώρες στήνοντας πλωτές εξέδρες εξόρυξης, αφού είδαν την αδυναμία και διστακτικότητα των «Ελλήνων» πολιτικών.
Έδωσαν και τα κοιτάσματα ΧΡΥΣΟΥ της Κασσάνδρας Χαλκιδικής στο αφεντικό τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενώ η Ελλάδα βυθίζεται στη χρεοκοπία.
Τώρα συζητούν με τους «Θεσμούς» της Δρακουλέσκου, για τον ενεργειακό πλούτο της χώρας, και το πως θα τον βάλλουν μέσα στο Ταμείο αποκρατικοποιήσεων, για να τον αρπάξουν εύκολα τα παμφάγα όντα οι Κοσμοκράτορες.
Οι προδότες πολιτικοί μας κρύβουν ακόμη και τις μελέτες των επιστημόνων για το εν λόγω θέμα, ενδιαφερόμενοι ΜΟΝΟ για την πολυθρόνα αυτών, «διά τον φόβον των Ιουδαίων» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Κατά τα άλλα ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ & ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ!!!
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »