Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ. του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Η  έλλειψη  ρευστότητας είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και χρεοκοπίας. Τη χρεοκοπία στην Ελλάδα προκάλεσε η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-Δικτατορία, διά των οργάνων αυτής.
Όργανα αυτής είναι η Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, (Ε.Ε.), που έκαναν αυτό το έγκλημα, για λόγους που μόνον αυτοί γνωρίζουν, και οι ντόπιοι πολιτικοί μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων.
Κράτος που δεν έχει δικό του νόμισμα είναι χαμένο από χέρι!!!
Χρειαζόμαστε Εθνικό νόμισμα. Εδώ και τώρα ρήξη με τους εκμεταλλευτές Σιωνιστές Δυτικούς, που μας έφεραν σ’ αυτά τα χάλια.
Το Ευρώ είναι νόμισμα της Σιωνιστικής λέσχης Bilderberg, των Κοσμοκρατόρων, και προορίζεται για τα ισχυρώς οικονομικά κράτη, όπως η Σιωνιστική Γερμανία.
Εδώ δυνατές χώρες, όπως Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, κατέρρευσαν!!!
Η  Σιωνιστική Τρόϊκα (ΔΝΤ, ΕΚΤ, Ε.Ε.) αφού πρώτα μας χρεοκόπησε, μας επέβαλλε τη λιτότητα.  Οι μέθοδοι που μας χρεοκόπησαν είναι γνωστοί, όπως αποβιομηχάνιση, κλοπές, λογιστικά κόλπα, λαθρομετανάστευση, ξένα Supermarkets, κ.λ.π. Η Πολιτική της λιτότητας έφερε τη συντριβή της οικονομίας, και την έλλειψη ρευστότητας....

Ως αποτέλεσμα της έλλειψης ρευστότητας είναι η αδυναμία πληρωμών των τοκοχρεολυσίων των δανείων προς τους Σιωνιστές γύπες δανειστές, δηλαδή αδυναμία στις υποχρεώσεις εξωτερικών πληρωμών.
Το Κράτος έχει χρήματα ΜΟΝΟ διά πληρωμή μισθών & συντάξεων!
Εν όψει αυτής της καταστάσεως, διά την διάσωση του πληθυσμού, προέχει Η ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ δηλαδή να σταματήσουμε να πληρώνουμε τοκοχρεωλύσια προς τους τοκογλύφους Σιωνιστές δανειστές αρπακτικά του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Εάν αντιδράσουν δια των όπλων (ΝΑΤΟ), τότε και εμείς να δράσουμε ανάλογα, συνάπτοντας άλλες συμμαχίες. Αλλιώς δεν γίνεται ή σύμμαχοι, ή  σκλάβοι!!!
Να φυλάξουμε τα χρήματα για τη διάσωση του πληθυσμού. Να σώσουμε τον Ελληνισμό από ανθρωπιστική κρίση, πληρώνοντας μισθούς & συντάξεις. Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  δεν  έχει ανάγκη.!!!
Οι Γύπες & Κοράκια τοκογλύφοι δανειστές της Σιωνιστικής Τρόϊκα, ούτως ή άλλως τα έχουν πάρει τα χρήματά τους πίσω παντοιοτρόπως.
Λόγω της έλλειψης ρευστότητας έχουμε συνεχείς υποβαθμίσεις  της Ελληνικής Οικονομίας από τις Σιωνιστικές εταιρείες αξιολόγησης του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Οι εταιρείες αυτές είναι οι MOODYS, FITCH, & STANDARD & POORS.
Στον εκβιασμό των Σιωνιστών κοράκων & αρπακτικών δανειστών, απαντάμε με εκβιασμό. ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! Προέχει η διάσωση των Ελλήνων.
Ολική ρήξη με τους οικονομικούς δολοφόνους εδώ και τώρα. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Να εκμεταλλευθούμε άμεσα τα Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά, και Γεωενεργειακά πλεονεκτήματα της χώρας.
Πολεμικές βάσεις να γίνουν θέματα διαπραγμάτευσης, λόγω Γεωπολιτικής σπουδαιότητος της χώρας!!!
Να  διαπραγματευτούμε με τις αντίπαλες δυνάμεις των Σιωνιστικών δυτικών δυνάμεων. Ούτως ή άλλως, «Χαϊρι και προκοπή» δεν είδαμε από τους Σιωνιστές Δυτικούς. Στον εκβιασμό των Δυτικών απαντάμε με εκβιασμό. ΟΧΙ στη πώληση της δημόσιας περιουσίας, για να τα πάρουν τζάμπα οι Κοσμοκράτορες Επικυρίαρχοι δανειστές.
ΟΧΙ στη δωρεάν παροχή του Ορυκτού μας πλούτου. Χρυσός –πετρέλαια-Φυσικό Αέριο, να γίνουν προϊόντα διαπραγμάτευσης σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις!
Εάν τα δώσουμε δώρο στο παμφάγο όν ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τι θα απομείνει για τα Ελληνόπουλα;;;
Η Αργεντινή προ ημερών κέρδισε στη διεθνή δικαιοσύνη να «κουρέψει» το χρέος της.
Ότι υπάρχει πλέον δεδικασμένο, ακόμη και σε Αγγλικό Δίκαιο, να το εκμεταλλευθούμε, εκτός εάν είμαστε όλοι οι Έλληνες «κότες» και μαριονέτες των Παντοκρατόρων δανειστών.
Όποιος μάχεται μέχρι το τέλος, ποτέ δεν χάνει. Χάνει όποιος πάει ζητιανεύοντας. Έτσι δείχνει αδυναμία.
Προτείνουμε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και η διεθνής δικαιοσύνη θα μας δικαιώσει, όπως δικαίωσε πολλές χώρες στο παρελθόν. ( Γερμανία 1953).
Οι έχοντες και κατέχοντες είναι οι Σιωνιστές γύπες και κοράκια δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Αυτοί μας έφεραν σε αυτή την άθλια και επικίνδυνη οικονομική κατάσταση, ΑΥΤΟΙ και πρέπει να πληρώσουν, φτάνει να σταματήσουμε να τους πληρώνουμε...........
Προ ημερών η Ελληνική Δικαιοσύνη αθώωσε τους πολιτικούς δολιοφθορείς της Ελληνικής Οικονομίας, μαριονέτες των δανειστών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Εάν τα ίδια μυαλά επικρατούν και στη πολιτική ηγεσία τότε, «πάμε χαμένοι».................Πάμε κατά διαβόλου.............
Δυστυχώς η εγκεφαλική πτώχευση στην Ελληνική Ακαδημαϊκή πνευματική ηγεσία εκδηλώνεται αυτές τις ημέρες σε όλο της το μεγαλείο, και σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια.  
                   
Αντώνης  Ι.  Γρυπαίος

Διεθνολόγος-Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »

Βιασμός 19χρονης Ελληνίδας στον Άγιο Νικόλαο από τέσσερις Πακιστανούς λαθρομετανάστες

Πλήρη διάλυση στο αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών στο κέντρο της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες.  Δεκαεννιάχρονη Ελληνίδα βιάστηκε κατ΄ εξακολούθηση από τέσσερις πακιστανούς τρεις από τους οποίους  δεν έχουν συλληφθεί κυκλοφορώντας ελεύθεροι.  
Είναι τέτοιο το επίπεδο της διάλυσης που κυριαρχεί και τους κρατικούς μηχανισμούς που ένας εξ αυτών έχει συλληφθεί στο παρελθόν και έχει αφεθεί ελεύθερος περισσότερες από 15 φορές, ενώ έχει δηλώσει 15 διαφορετικά ονόματα και 15 διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης χωρίς να έχει απελαθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αλλά και την κατάθεση της παθούσης το περιστατικό του βιασμού έγινε το περασμένο Σάββατο.
Ένας εκ των πακιστανών πρότεινε στην νεαρή κοπέλα να πάνε μαζί στο σπίτι του, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε. Έπειτα πήρε ταξί λέγοντας στον ταξιτζή, να την πάει σε οποιοδήποτε μετρό κοντά στο κέντρο. Στο ταξί μπήκε και ο πακιστανός, χωρίς την άδεια της κοπέλας.
Όταν το ταξί έφτασε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, ο πακιστανός τράβηξε με την βία το κορίτσι έξω και εξαφανίστηκε.
Ο πακιστανός οδήγησε την άτυχη 19χρονη με την βία στο σπίτι του στην Πλατεία Αγίου Νικολάου όπου εκεί τον περίμεναν άλλοι τρεις ομοεθνείς του. Η κοπέλα βιάστηκε τρεις φορές. Οι δύο την κρατούσαν και άλλοι δύο την βίαζαν.
Ο ένας από αυτούς μάλιστα τράβαγε το όλο περιστατικό σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.
Η κοπέλα μετά τον αλλεπάλληλο βιασμό της φύση και παρά φύση τους ζήτησε να πάει στην τουαλέτα.
Εκεί κατάφερε να ξεφύγει και άρχισε να τρέχει γυμνή στον δρόμο ουρλιάζοντας βοήθεια.
 Μια γυναίκα που τυχαία πάρκαρε το αμάξι της εκείνη την στιγμή, είδε την κοπέλα και την άφησε να μπει στο αμάξι.
Την ώρα που την ρώταγε τι έχει συμβεί, είδε από τον καθρέφτη τους 4 πακιστανούς να τρέχουν προς το μέρος της. Αμέσως έβαλε μπρος και οδήγησε μέχρι το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα όπου και προχώρησε σε καταγγελία.  Η κοπέλα κατέθεσε όλα όσα της είχαν συμβεί και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρισκόταν το σπίτι. Όταν έφτασε η αστυνομία οι τέσσερις Πακιστανοί είχαν εξαφανιστεί,
 Έξω από το σπίτι βρίσκονταν πεταμένα τα ρούχα του κοριτσιού και η τσάντα της κοντά στον ηλεκτρικό του Αγίου Νικολάου. Ένας από τους πακιστανούς, παραφύλαγε διακριτικά στο σημείο προφανώς για να δει πότε θα φύγει η αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον αντιλήφτηκαν και τον προσήγαγαν στην ασφάλεια ως ύποπτο. Εκεί η κοπέλα αναγνώρισε τον έναν από τους τέσσερις βιαστές της και η αστυνομία τον συνέλαβε.
Περιττό να προστεθεί πως μετά την δίκη του ενός τουλάχιστον πακιστανού και τη ελαφρά ποινή που θα του αποδοθεί αυτός απλά θα αφεθεί ελεύθερος χωρίς να απελαθεί.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gt
Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ..Ελληνίδα Καθηγήτρια: «Η τουρκική και όχι ελληνική, είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και των επιστημών»

00000000000akoιoiiiain -5(1) - ΑντίγραφοΗ τουρκική και όχι ελληνική, είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και με τον λεκτικό θησαυρό της τουρκικής γλώσσας, μπορούμε να… φιλοσοφήσουμε σε… πολύ υψηλά πνευματικά επίπεδα. Αυτά τα πρωτοφανή δεν την υποστηρίζει κάποιος Τούρκος διανοούμενος, ή ακαδημαϊκός, ή επιστήμονας, αλλά… μια Ελληνίδα καθηγήτρια πανεπιστημίου.
Αυτή είναι η κύρια Ελένη Κουτσουραδή, διευθυντήρια του Κέντρου Ανθρωπινών Δικαιωμάτων του πανεπιστήμιου του Maltepe, μέλος κάποιου Ιδρύματος Τούρκων Φιλοσόφων και επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φιλοσόφων.
Η Ελληνίδα αυτή καθηγήτρια σε δηλώσεις της που δημοσιεύονται στον τουρκικό τύπο, ενστερνίστηκε την προσφάτως διατυπωθείσα άποψη του νέου πρόεδρου της Τουρκίας, Ταΐπ Ερντογάν, ότι τα τουρκικά είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και ότι ο λεκτικός πλούτος της τουρκικής γλώσσας προσφέρει την δυνατότητα να διατυπωθούν οι πιο περίπλοκες φιλοσοφικές έννοιες Το εντυπωσιακό είναι, ότι η άποψη αυτή του Τούρκου προέδρου και νέου επίδοξου χαλίφη της Τουρκιάς, Ταΐπ Ερντογάν, προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας, ενώ υπήρξαν και επικρίσεις στο πολιτικό πεδίο.
Και ενώ ακόμα και πολλοί Τούρκοι θεώρησαν σαν υπερβολικές αυτές τις απόψεις του Ερντογάν, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε διατυπώσει την άποψη ότι την Αμερική δεν… την ανακάλυψε ο Κολόμβος αλλά μουσουλμάνοι ερευνητές, ήρθε η κύρια Ιωάννα Κουτσουραδή να τις στηρίξει, ισχυριζόμενη ότι πραγματικά τα τουρκικά είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και των επιστημών.
Αυτά από μια Ελληνίδα, της οποίας η μητρική γλώσσα είναι τα ελληνικά, η γλώσσα με την οποία διδάχτηκε η φιλοσοφία και οι επιστήμες, η γλώσσα με την οποία γράφτηκε η Βίβλος και διδάχτηκε ο χριστιανισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, η γλώσσα μέσω της οποίας διαδόθηκε ο πολιτισμός και έννοιες όπως δημοκρατία, ελευθερία, ανθρώπινα δικαιώματα κ.α. Μάλιστα η κυρία Ελένη Κουτσουραδή δεν αρκέστηκε σε αυτές τις απόψεις, τις οποίες διακήρυξε και δημόσια.
Συνεχίζοντας το πρωτότυπο αυτό φιλοτουρκικό κήρυγμα, κατέκρινε έντονα όσους μέσα στην Τουρκία αντιτίθενται στην τελευταία απόφαση του Ερντογάν να διδάσκονται τα οθωμανικά, δηλαδή στην ουσία μια γλώσσα μείγμα από τουρκομανικά, περσικά, αραβικά και με πολλές ελληνικές λέξεις, στην τουρκική εκπαίδευση. Σύμφωνα με την κυρία Κουτσουραδή, τα οθωμανικά είναι τα γνωστά τουρκικά, μια άποψη που καν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ακόμα και στην οθωμανική αυλή γίνονταν σαφής διαχωρισμός μεταξύ των οθωμανικών από την λαϊκή τουρκική, δηλαδή την τουρκομανική γλώσσα που μιλιόνταν από νομάδες στην Ανατολία και στην κεντρική Ασία. Σύμφωνα λοιπόν με την κυρία Κουτσουραδή η γνώση και των οθωμανικών είναι… φιλοσοφική γνώση.
Οι απόψεις αυτές, όπως ήταν επόμενο ενθουσίασαν πολλούς Τούρκους καθηγητές οπαδούς της νεοοθωμανικής «αυτοκρατορίας» του Ερντογάν, όπως ο Ahmet Inam, πρόεδρος του Ιδρύματος Τουρκικής Φιλοσοφίας, ο οποίος έσπευσε να επαινέσει την κυρία Κουτσουραδή για τις απόψεις της. Ο Ahmet Inam ανέφερε πως σύμφωνα με την κυρία Κουτσουραδή, είναι τελείως λάθος η άποψη ότι με τα τουρκικά δεν μπορείς να κάνεις φιλοσοφία και ανέφερε ότι η κυρία Ελένη Κουτσουραδή υποστηρίζει ότι με τη γνώση των τουρκικών ανεβαίνει το… φιλοσοφικό σου επίπεδο.
Μετά από όλα αυτά τα εκπληκτικά σε λίγο καιρό δεν μένει παρά να ακούσουμε πως και ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός, όπως άλλωστε το υποστηρίζουν επίσημα οι τουρκικές ιστορικές θεωρίες, είναι… τουρκικής προέλευσης. Ότι ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, ο Αρχιμήδης, o Ιπποκράτης, όλοι οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, μιλούσαν… τουρκικά ή οθωμανικά.
Ότι όλη η αρχαιοελληνική φιλοσοφία είχε… τουρκική ταυτότητα. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγα χρόνια, εκείνη η ανεκδιήγητη υπουργός της, «Δια βίου μάθησης», είχε υποστηρίξει πως η μητρική γλώσσα των Ελλήνων θα πρέπει να είναι η…αγγλική.
Το άλλο έχουμε να πάθουμε και μάλιστα από υποτίθεται Έλληνες-ίδες το γένος!!!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »