Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΒΟΜΒΑ ΦΑΛΣΙΑΝΙ: Ο Παπανδρέου εκβιάστηκε γιατί συγγενής του είχε 500 εκ στην λίστα Λαγκάρντ!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!

Ποιος θα τολμήσει τώρα να τον διαψεύσει; 

Ποιος θα τολμήσει να μιλήσει για «συκοφαντίες»!

Μιλάμε για τον άνθρωπο που υπέκλεψε την λίστα από την HSBC.

Λίστα που σύμφωνα με τον ίδιο, εμπεριέχει την κυρία Παπανδρέου με 500 εκατομμύρια Ευρώ!!!

Υποστηρίζει μάλιστα πως ο Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα γιατί ηταν εκβιαζόμενος λόγω αυτού του μαύρου χρήματος.

Η δικαιοσύνη (;) έχει τον λόγο.






greece-report

Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



tsipras τοπιο στην _omixli Αλέξης Τσίπρας (αποσπασμα από τις προγραμματικές του δηλώσεις): «Σημαντική είναι επίσης, η εξεύρεση, στο πλαίσιο συνομιλιών υπό τον ΟΗΕ, αμοιβαία …αποδεκτής λύσης στη διαφορά για το όνομα της Π.Γ.Δ.Μ., στη βάση μιας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις». (εδω)

Έλληνα, που δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει γεωγραφικός προσδιορισμός. Πρώτον θα σου πω ότι αυτή η περιοχή ήταν μια περιφέρεια όπως η Πελοπόνησος που λεγόταν ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ μέχρι το ’45 που ο Τίτο την έκανε ομόσπονδη δημοκρατία και την βάφτισε «Μακεδονία» με σαφή βλέψη να διεκδικήσει ελληνικά εδαφη. Άρα λοιπόν έχει όνομα η περιοχη…
_222
Ο όρος προσδιορισμός λοιπόν, επειδή δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει θα στο εξηγήσω. Όταν λέμε Άνω αυτόμάτως σημαίνει ότι το ίδιο πράγμα υπάρχει και κάτω. πχ Ανω Πατήσια, όταν υπάρχουν Ανω υπάρχουν και κάτω. Βόρεια Κορέα άλλος γεωγραφικός προσδιορισμός. Φυσικά αφού υπάρχει η Βόρεια αυτομάτως καταλαβαίνεις ότι υπάρχει και η Νότια. Ανατολική Γερμανία, άλλος ένας γεωγραφικός προσδιορισμός! Αυτομάτως σημαίνει ότι είναι δύο τμήματα του ιδίου πράγματος που το ένα είναι Ανατολικά και το άλλο Δυτικά. Και μετά… αυτά τα δύο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ. Καταλαβαίνεις; Αν λοιπόν η Βαρντάρσκα με πρωτεύουσα τα Σκόπια προσδιοριστεί ως Άνω ή ως Βόρεια Μακεδονία. Αυτομάτως η Μακεδονία η πραγματική γίνεται Κάτω ή Νότια Μακεδονία.
SKOPIA XARTHS BALKANIA
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ «ΝΟΤΙΑ» ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αυτά λένε! Τα λένε ήδη!!!! Αλλά στο κατηχητικό του Αλέξη μάλλον ξέχασαν να στ” αναφέρουν.
Αν είχες κάνει μια φορά τον κόπο να δεις τι λένε και τι χάρτες βγάζουν θα είχες δει ότι έχουν χάρτες με όλη την Μακεδονία μας δική τους χωρισμένη με συρματοπλέγματα «από τους κακούς Έλληνες». Και με την υπηκοότητα που θα μοιράζει απλοχερα θα έρχονται θα γεννάνε θα παίρνουν υπηκοότητα μέσω των παιδιών -οι γονείς του Έλληνος είναι Έλληνες(πολύ λογικά) σύμφωνα με το Σύνταγμα- κι έπειτα ως «Έλληνες» υπήκοοι θα κάνουν ένα δημοψήφισμα και θα απαιτήσουν ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ.
jhdgdimages
Αν εγώ πάρω με απάτη το όνομά σου αλλά με λένε junior ή senior ο προσδιορισμός αλλάζει το γεγονός ότι υφήρπαξα με απάτη κάτι που δεν μου ανήκει για να βάλω χέρι στην περιουσία πχ του πατέρα σου ;;;;; Μεχρι τώρα δεν έχει γίνει αποδεκτό κανένα όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό. Και δεν καταλαβαίνεις και λες «χουντοεθνίκια» όσους βλέπουν και καταλαβαίνουν.
Ντροπή σου. Χάρη στα χαζοπιθήκια που παπαγαλίζουν τον μεγάλο αρχηγό χωρίς να σκέφτονται, και χωρίς να καταλαβαίνουν τι σημαίνουν τα λόγια που ακούν θα πάμε στον όλεθρο.
Είναι πατριωτικό, να χαρίζεις το όνομά περιοχών της χώρας σου σε έναν γείτονα δηλωμένο απατεώνα που προσπαθεί να υφαρπάξει το όνομα για να βάλει χέρι την γη και την πατρίδα σου . Αν είναι αυτό το πατριωτικό το προδοτικό ποιο είναι;;;
Όταν θα αρχίσουν να απαιτούν Ενωση της «Βορειας» με την «Νότια» τότε θα καταλάβεις. Δεν αμφιβάλλω ότι αγαπάς την Ελλάδα, Αλλά δυστυχώς δεν καταλαβαίνεις τι την υπονομεύει κι όταν θα το πάρεις είδηση θα είναι αργά.
«Τσίπρας: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 8/2/2015 (VIDEO)»: Αναρτήθηκε από ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ στις 4:44 π.μ.
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
———————————————————–
Τα ανθελληνικά σημεία των προγραμματικών δηλώσεων είναι δύο, για τα οποία υπάρχουν αντιδράσεις, από τους Έλληνες πατριώτες.
1.- ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ όπως ανακοινώθηκε από το Πρωθυπουργό στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβερνήσεως, και όπως αναλύθηκε στη Βουλή από τον ίδιο. Στις προγραμματικές δηλώσεις πουθενά δεν αναφέρθηκε το φλέγον θέμα της Α.Ο.Ζ.
Ο νέος Πρωθυπουργός-σαν τους ΣαμαροΒενιζέλους- δεν καταλαβαίνει ότι το Μακεδονικό θέμα δημιουργήθηκε από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, και είναι εκ του πονηρού, που σκοπόν έχει, το διαμελισμό της Ελλάδος.

Το συμβούλιο Αρχηγών υπό τον «Εθνάρχη» Κ. Καραμανλή, είχε απαγορεύσει να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας, όμως βρέθηκαν “Ντόρες” στο ΥΠ.ΕΞ. και άλλαξαν την εθνική απόφαση των Αρχηγών, διότι έτσι διατάχθηκαν από τους Σιωνιστές Αμερικανούς. Έκτοτε το κακό συνεχίζεται με όλους τους πολιτικούς μαριονέτες του ΣΟΡΟΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Τα Σκόπια έχουν όνομα, όπως αναγνωρίσθηκε από τον ΟΗΕ, δηλαδή FYROM, και παλαιότερον ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ. Έχουν δύο ονόματα, και θέλουν και τρίτο. Όλα είναι εκ του πονηρού, προς εξυπηρέτηση Σιωνιστικών σχεδίων και συμφερόντων της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και παγκόσμιας διακυβέρνησης. Εάν επιμείνει ο Πρωθυπουργός, θα χάσει τους Έλληνες, και την Ελλάδα.
Θέλουν οι Σλάβοι να πάρουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, για μελλοντική διεκδίκηση Ελληνικών εδαφών, και τη προσάρτηση της Ελληνικής Μακεδονίας. Έχουν αλυτρωτικές ιδέες – θέσεις, και πολιτικές επεκτατισμού, και αυτό ο νέος Πρωθυπουργός δεν το καταλαβαίνει. Βασίζεται σε προηγούμενες αποφάσεις πολιτικών της δεξιάς, (Ντόρες-ΓΑΠ-Σημίτιδες-ΣαμαροΒενιζέλους), πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, όπως και του ιδεολογικού χώρου των συνιστωσών της αριστεράς.
Οι πολιτικοί αυτοί άλλαξαν την Εθνική απόφαση του συμβουλίου των πολιτικών Αρχηγών.
Θέλουν οι Σλάβοι να βγούν στο Αιγαίο, με ότι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα………. Αυτό θέλει και ο ΣΟΡΟΣ!!
Εάν χάσουμε τη Μακεδονία-Θράκη, δεν θα τη ξανα-πάρουμε ποτέ πίσω, διότι το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ προστατεύει τα συμφέροντα των Κοσμοκρατόρων!!!
Αυτοί οι πολιτικοί της δεξιάς, πιόνια & μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, που αποδέχθηκαν τα ανθελληνικά σχέδια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & παγκοσμιοποίησης, καταδικάσθηκαν από τον Ελληνικό Λαό.
2.- Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ όπως αναλύθηκε στις προγραμματικές δηλώσεις από το κ. Πρωθυπουργό.
Εάν υλοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα, σε λίγα χρόνια η εναπομένουσα μικρή Ελλάς, (μετά την απώλεια της Μακεδονίας-Θράκης), θα είναι μια Ισλαμική χώρα.
Ο Πρωθυπουργός ορμώμενος από κομματική ιδεολογική πειθαρχία, δίνει το Ελληνικό όνομα της Μακεδονίας στη ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ, και την Ελληνική ιθαγένεια στους παράνομους μετανάστες δεύτερης γεννιάς. Πρόκειται για ιδεολογική επιπολαιότητα των συνιστωσών της παράταξής του. Πρόκειται για ιδεολογίες της κυρά-Τασίας. Είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να πράξει για την Ελλάδα.
Δεν καταλαβαίνει ότι η μικρή Ελλάς, δεν είναι ούτε η τεράστια Αμερική, ούτε η Ευρώπη, οι οποίες μπορούν να απορροφούν Μουσουλμάνους μετανάστες, λόγω μεγάλων πληθυσμών.
Γρήγορα ο Ελληνισμός θα απορροφηθεί από τα μιλλιούνια των Ισλαμιστών, και θα χαθεί. Γιατί στις Βαλκανικές χώρες δεν πηγαίνουν Ισλαμιστές λαθρομετανάστες;;; Δεν πονηρεύεται ο Αλέξης;;;
Αυτά τα δύο μέτρα θα είναι ο θάνατος της πατρίδος.
Aλέξη, εάν δώσεις το όνομα της Μακεδονίας, τότε θα είναι αργά για κλάμματα.
Εάν δώσεις την Ελληνική Ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες πάσης εθνικότητος, τότε θα είναι αργά για κλάμματα.
Αλέξη, με τα δύο αυτά μελανά σημεία θα χάσεις το ραντεβού με την Ιστορία. Θα χάσεις το παιχνίδι.
Αλέξη, εάν άλλαζες τη θέση σου σε αυτά τα δύο ανθελληνικά σημεία, θα γινόσουν Εθνικός ήρωας, μετά τον γεμάτο υποτέλεια Αρμαγεδδώνα των εντολοδόχων εφιαλτών ΣαμαροΒενιζέλων. Δυστυχώς ο Αλέξης ακολουθεί υποτελείς πολιτικές ιδεολογίες τύπου Ντόρας, και κυρά-Τασίας.
Δεν είναι μόνο το οικονομικό πρόβλημα, είναι και τα Εθνικά θέματα, που μπορούν να καταστρέψουν την Ελλάδα, και αυτά οι εχθροί μας τα γνωρίζουν.
Αυτά τα δύο μελανά σημεία των προγραμματικών δηλώσεων, μας οδηγούν σε Εθνικό όλεθρο.
Από τον Αλέξη θα περιμέναμε πιο εθνική πατριωτική πολιτική στα δύο αυτά Εθνικά θέματα, και ΟΧΙ πολιτική υποτέλειας ιδεολογίας της Ντόρας, και της κυρά-Τασίας, των συνιστωσών της γειτονιάς.
Η μόνη ελπίδα μας είναι η πατριωτική αντίδραση και οι συμβουλές των ΑΝ.ΕΛ. επί τα κακώς κείμενα.
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΣΤΑΤ: Το ομολόγησε και ο Άδωνις! Το έλλειμμα ήταν 10% και το πήγαν στο 15,7%!!

Μέχρι και ο Άδωνις παραδέχθηκε ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν 10% αλλά η ΕΛΣΤΑΤ του Γεωργίου το έφτασε στο 15,7% !!! 

Έπεσε και ο τελευταίος υπερασπιστής της "σοσιαλιστικής" διακυβέρνησης!


Η εξεταστική θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





greece-report
Διαβάστε περισσότερα » »