Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλοχωρίου «ΛΥΓΚΙΣΤΗΣ» ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΜΗΛΟΧΩΡΙ


Με πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου «Λυγκιστής» και της Eλληνικής Aντικαρκινικής Eταιρείας και με την  υποστήριξη της ΑVON θα γίνει δωρεάν εξέταση μαστογραφίας το Σάββατο και την Κυριακή 12 και 13 Ιανουαρίου και ώρες 8 π.μ με 6μ.μ. στην κεντρική πλατεία Μηλοχωρίου απο την κινητή μονάδα μαστογραφίας της  Eλληνικής Aντικαρκινικής Eταιρείας.
Τηλέφωνο για ραντεβού 6973898738
Διαβάστε περισσότερα » »

Βόμβα από Βαξεβάνη . Την Πέμπτη θα μάθετε όλο το παρασκήνιο για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ. Ποιοι και γιατί! H Ελλάδα θα τρίβει τα μάτια της !!!

-Την Πέμπτη η Ελλάδα θα τρίβει τα μάτια της με τα στοιχεία για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο εκδότης του «Ηοtdoc» Κώστας Βαξεβάνης μιλάει στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» για το τεύχος- φωτιά που θα βρίσκεται στα περίπτερα την Πέμπτη με ντοκουμέντα για το παρασκήνιο της αλλοίωσης
και τους πρωταγωνιστές της.

-Ότι γράφουμε είναι ντοκουμενταρισμένο. Τι έχουν να πουν σήμερα εκείνοι που αμφισβητούσαν την γνησιότητα της λίστας; Εάν το Hotdoc δεν έβγαζε την λίστα το θέμα θα είχε ξεχασθεί...

.Υποστηρίζεις ότι την Πέμπτη θα ανατραπεί η εικόνα που έχουμ ως σήμερα για την λίστα και την αλλοίωσή της;

-Ακριβώς. Περιμένετε ως την Πέμπτη και θα μάθετε ποιοί, πως και γιατί. Τι ακριβώς συνέβη με την λίστα Λαγκάρντ και την αλλοίωσή της. Έχουμε όλο το παρασκήνιο με ντοκουμέντα...

 
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Ποιός είπε ότι… “Θα κάτσουμε στα τέσσερα”;; Η ομολογία που σόκαρε όλη την Ελλάδα.... ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!

Ο Νίκος Νικολόπουλος (τέως υφυπουργός εργασίας κοινωνικής ασφάλισης & πρόνοιας) αποκάλυψε στην εκπομπή Εγέρθητι (5/1/2013)

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι:

Θα κάτσουμε "στα τέσσερα"




exomatiakaivlepo
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ PALACE"; ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ΡΟΒΕΡΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Makedonia Palace ThessalonikiΣύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Birlik, που δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από πουθενά αλλού, το ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, κατέληξε σε χέρια Τούρκων, αφού Τουρκική εταιρεία πλειοψήφισε με νοίκι 50.000 ευρώ, σε διεθνή διαγωνισμό για νέο μισθωτή, που προκήρυξε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, που είναι το ΙΚΑ.

Ο μέχρι τώρα μισθωτής του ξενοδοχείου, η εταιρεία του ομίλου Δασκαλαντωνάκη δηλαδή, εγκατέλειψε το οίκημα, ως ασύμφορο, την 31-12-2012.

Οι νέοι ιδιοκτήτες, γράφει η Birlik, δεσμεύτηκαν, ότι θα διατηρήσουν τις 120 θέσεις εργασίας.
Πάντως, με χθεσινή απόφασή του,το ΙΚΑ ματαίωσε τον διαγωνισμό και καταφεύγει στη βραχυχρόνια μίσθωση για 1 ακόμη χρόνο. Αυτα διαβάζουμε στο έγκυρο taxalia που δεν γράφει ανοησίες. Πούλησαν δηλαδή εν κρυπτώ το ξενοδοχείο και το κρύβουν οι ξεφτυλισμένοι.

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη, που λειτουργούσε το ξενοδοχείο τα τελευταία 16 χρόνια -το 2012 μάλιστα με ιδιαίτερα χαμηλό ενοίκιο-, δεν περίμενε καν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, οπότε αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του διαγωνισμού για την εκ νέου εκμίσθωση του ξενοδοχείου. 

Προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό το ξενοδοχείο, πολλοί εργαζόμενοι υπέγραψαν δηλώσεις με τις οποίες παραιτούνταν -μεταξύ άλλων- από την όποια απαίτηση για την πληρωμή αποζημίωσης απόλυσης από τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη. Παρ' όλα αυτά δεν κατέστη δυνατή η συνέχιση της λειτουργίας του ξενοδοχείου, ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας Κυριάκος Τσιαούσης υποστήριξε ότι ήδη από σήμερα (σ.σ. χθες) το μεσημέρι «διευθυντικά στελέχη ειδοποίησαν εργαζόμενους να πάνε να υπογράψουν τις απολύσεις τους». Το προσωπικό δεν πληρώθηκε για τον μήνα Δεκέμβριο, ενώ μόλις χθες καταβλήθηκαν τα δεδουλευμένα Νοεμβρίου, σύμφωνα με τον κ. Τσιαούση. Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες, συνδικαλιστές του ΣΕΤΕΠΕ κατήγγειλαν τον κ. Τσαραμπουλίδη για την παρέμβασή του υπέρ της υπογραφής δήλωσης παραίτησης από τις αποζημιώσεις.
ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΙΣΘΩΜΑ

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ιδιοκτησίας ΤΑΠ-ΟΤΕ, πέρασε στο ΙΚΑ με την ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων. Το 2011 οι εκμισθωτές ζήτησαν μείωση ενοικίου (το οποίο ήταν της τάξης των 250.000 ευρώ μηνιαίως), κάτι που δεν έγινε δεκτό από το ΙΚΑ, κι έτσι έκλεισε για μικρό χρονικό διάστημα. 

Στη συνέχεια αποφασίστηκε να συνεχιστεί η μίσθωση μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, με το υποτυπώδες ενοίκιο των 5.000 ευρώ τον μήνα, με σκοπό να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας και να παραμείνει το ξενοδοχείο ανοιχτό έως ότου διενεργηθεί διαγωνισμός για την εκ νέου μίσθωσή του σε νέο (ή ακόμη και στον ίδιο) εκμισθωτή. 

Μάλιστα, το ΙΚΑ είχε το δικαίωμα να αποφασίσει μονομερώς την παράταση αυτής της συμφωνίας έως τις 13 Ιανουαρίου του 2013, με την προϋπόθεση η εκμισθώτρια εταιρεία να ενημερωθεί εγκαίρως. Με το τέλος της περιόδου, η εταιρεία συμφώνησε να καταβάλει στο ΙΚΑ και τα τυχόν καθαρά κέρδη (προ τόκων και αποσβέσεων) από την εκμετάλλευση του ξενοδοχείου. Τον Δεκέμβριο το δ.σ. του ΙΚΑ αποφάσισε να προχωρήσει σε διαγωνισμό για την εκμίσθωση. 

Οι διαδικασίες του διαγωνισμού αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 25 Ιανουαρίου με την προοπτική το ξενοδοχείο να λειτουργήσει άμεσα, πιθανότατα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Ο διαγωνισμός θα δώσει και πάλι προσωρινή λύση. Στόχος της διοίκησης του ΙΚΑ είναι το «Μακεδονία Παλάς» να εκμισθωθεί έναντι ελάχιστου μηνιαίου μισθώματος μόλις 50.000 ευρώ, για χρονικό διάστημα 12 μηνών.
makedonia-palace2

Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Στον διαγωνισμό υπάρχει πρόβλεψη για ανάληψη δέσμευσης από τον νέο μισθωτή ότι θα επαναπροσλάβει τουλάχιστον το 80% των 120 εργαζομένων. Ωστόσο, κατά την υπογραφή της σύμβασης, το ΙΚΑ θα επιδιώξει να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για την επαναπρόσληψη κατ' ελάχιστον του 95% του προσωπικού. Η προσπάθεια αυτή θα τελεσφορήσει, εκτιμά ο διοικητής του ιδρύματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος σε δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ.

 «Από την πλευρά μας κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μη διακοπεί η λειτουργία του ξενοδοχείου [...] και εξακολουθούμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του ΙΚΑ, η εμπορική και ιστορική αξία του 'Μακεδονία Παλάς' και τα συμφέροντα των εργαζομένων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σπυρόπουλος.

Όμιλος Δασκαλαντωνάκη: «Απαραίτητο το κλείσιμο»

Αρμόδια στελέχη του ομίλου ανέφεραν στο ΑΜΠΕ ότι το κλείσιμο του ξενοδοχείου στις 31 Δεκεμβρίου ήταν απαραίτητο, ώστε να προηγηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για την αποχώρηση στις 13 Ιανουαρίου 2013, αφού στο μεταξύ δεν βρέθηκε η απαραίτητη νομική λύση που να επιτρέπει τη συνέχιση της εκμετάλλευσης του ξενοδοχείου. «Από τις 31 Οκτωβρίου ενοχλήσαμε επανειλημμένως το ΙΚΑ για να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι, αλλά δεν βρέθηκε λύση που να μας κατοχυρώνει νομικά για την παραμονή μας. Άρα είμαστε υποχρεωμένοι να αποχωρήσουμε», σημείωσαν τα ίδια στελέχη και πρόσθεσαν ότι οι προσπάθειες του ίδιου του ομίλου ήταν το ξενοδοχείο να παραμείνει ανοιχτό με κάθε κόστος, πρώτα από όλα για τους εργαζομένους. 

Σε κάθε περίπτωση, πρόσθεσαν, ο όμιλος είναι έτοιμος να συμμετάσχει «στον όποιο διαγωνισμό».


 http://makeleio.gr
 eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Η 15χρονη Μυρτώ κάνει τα πρώτα της βήματα

Η 15χρονη Μυρτώ παρουσιάσει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της έξι μήνες μετά την επίθεση στην Πάρο
Έπειτα από μήνες νοσηλείας, αρχικά στο νοσοκομείο Αττικόν και στη συνέχεια στο θεραπευτήριο Υγεία, η 15χρονη Μυρτώ άρχισε να παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της.
Η 15χρονη κοπέλα που κακοποιήθηκε βάναυσα από Πακιστανό μετανάστη στη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στην Πάρο, κατάφερε πριν από λίγες μέρες να κάνει τα πρώτα της βήματα.
Βήματα μικρά, αλλά καθοριστικά για τη μαραθώνια διαδρομή που διανύει από εκείνη την Κυριακή της 22ας Ιουλίου 2012.
Τα ελάχιστα βήματα που διένυσε πρόσφατα έστω και υποστηριζόμενη για να πάει από το κρεβάτι της στην πολυθρόνα ήταν ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας για την οικογένειά της.
"Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται με αργούς ρυθμούς. Εμείς έχουμε ελπίδες για περαιτέρω βελτίωση στην υγεία της, αλλά θέλει πολύ χρόνο ακόμη. Έχουμε υπομονή και ελπίζουμε το καλύτερο", δηλώνει ο πατέρας της στο Πρώτο Θέμα.
Ενώ η 15χρονη έχει ήδη συμπληρώσει τέσσερις μήνες νοσηλείας, ο Πακιστανός δράστης βρίσκεται προφυλακιστέος στις φυλακές Γρεβενών σε υποπτέρυγα μόνο με υπόδικους και κατάδικους για σεξουαλικά εγκλήματα.

Πηγή φωτογραφίας: Πρώτο Θέμα
news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Εκτός ΑΕΙ - ΤΕΙ ένας στους δύο φετινούς υποψηφίους

Το 50% των φετινών υποψηφίων αναμένεται να πληγεί από τις επικείμενες αλλαγές του ακαδημαϊκού χάρτη
Ένας στους δύο φετινούς υποψηφίους αναμένεται να μείνει εκτός ΑΕΙ και ΤΕΙ με την επικείμενη κατάργηση τμημάτων, τη συγχώνευση περίπου 150 τμημάτων, την επαναφορά της βάσης του δέκα και τις περικοπές θέσεων στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές.
Σύμφωνα με έρευνα του εκπαιδευτικού αναλυτή Στράτου Στρατηγάκη που παρουσιάζει η Real News, η θεσμοθέτηση της βάσης του δέκα από το 2006 μέχρι το 2009 είχε ως αποτέλεσμα το ποσοστό επιτυχίας όσων συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις αποφοίτων γενικού λυκείου, κατηγορία 90%, να κυμανθεί από 55% έως 65%.
Στην πράξη δηλαδή μόλις ένας στους δύο υποψήφιους κατάφερνε να εξασφαλίσει μία θέση σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ.
Αντιθέτως, το αντίστοιχο ποσοστό επιτυχίας πέρυσι, οπότε δεν ίσχυε το εν λόγω μέτρο, άγγιξε το 74,82%, δηλαδή περίπου επτά στους δέκα υποψήφιους κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η επαναφορά της βάσης του δέκα, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική αιτία των ανατροπών στο πεδίο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Η επικείμενη αλλαγή του ακαδημαϊκού χάρτη με το σχέδιο "Αθηνά" δεν θα αφήσει αλώβητες τις θέσεις εισακτέων, όπως υποστηρίζει η πλειονότητα των πρυτάνεων, η οποία σημειώνει πως τα τμήματα που θα απομείνουν δεν θα μπορέσουν να αντέξουν οικονομικά και κτιριακά τον ίδιο αριθμό φοιτητών.
"Αν πράγματι παραμείνει ίδια η κατανομή των εισακτέων, τότε εκτιμάται ότι τα περισσότερα τμήματα θα αδυνατούν να σηκώσουν περισσότερο βάρος με αποτέλεσμα να χαθεί περίπου το 30% των θέσεων" δηλώνει ο Στράτος Στρατηγάκης.
Η φετινή χρονιά επιφυλάσσει ακόμα μία δυσάρεστη εξέλιξη για τους υποψήφιους που προσδοκούσαν μια θέση στις αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές, καθώς αποφασίστηκε η μείωση των θέσεων κατά 30% στα στρατιωτικά τμήματα, ενώ κάποια τμήματα της Αστυνομίαςδεν θα δεχτούν καθόλου εισακτέους.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Στη Γερμανία μεταφέρεται η Εγνατία Οδός .

Στη Γερμανία θα μεταφερθεί ο αυτοκινητόδρομος της Εγνατίας οδού σε περίπτωση που η χώρα μας δεν πιάσει τους στόχους της σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας, σύμφωνα με πηγές του ΥΠ.ΟΙΚ.

Ο παραπάνω όρος, βρίσκεται στο τρίτο μνημόνιο που υπέγραψε η Ελλάδα. Είχε προστεθεί από την μεριά της Τρόικας, αλλά είχε θεωρηθεί συμβολικός από την ελληνική πλευρά, η οποία και τον αποδέχτηκε.

Η απειλή αυτή όμως φαίνεται πως πάρει σάρκα και οστά σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν πιάσει τους στόχους, καθώς το Υπουργείο Δημόσιων Έργων της Γερμανίας καλοβλέπει την περίπτωση της Εγνατίας για την σύνδεση Φρανκφούρτης – Αμβούργου, που έχει κριθεί αναγκαία. Τεχνοκράτης του Γερμανικού Υπουργείου δήλωσε στο «Κουλούρι»: «Το έργο είναι τεχνικά εφικτό και οι συγκυρίες είναι βολικές. Θα αφήσουμε μόνο τα διόδια στην Ελλάδα, από τα οποία θα εισπράττονται κανονικά τα κόμιστρα και στη συνέχεια θα αποδίδονται στην Γερμανία για την συντήρηση του, γερμανικού πλέον, αυτοκινητοδρόμου».

Η ελληνική πλευρά, που υποδέχτηκε με παγωμάρα την είδηση, δήλωσε πως θα αντισταθεί με κάθε μέσο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ήταν κατηγορηματικός: « Ο Έλληνας οδηγός βρίσκεται αντιμέτωπος με μια απάνθρωπη τιμωρία που δεν του αξίζει.

Και για αυτό καλώ όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας τους και να σταματήσουν να παραδίδουν τις πινακίδες από τα αυτοκίνητά τους. Εγώ έχω ήδη αγοράσει 5 τέλη κυκλοφορίας ενώ έχω μόνο 3 αυτοκίνητα. Ας δώσει ο καθένας ό,τι παραπάνω μπορεί και ό,τι περισσεύει από τον οβολό του, γιατί θα μας πάρουν το στολίδι της Βόρειας Ελλάδας» και συνέχισε με φανερά φορτισμένη φωνή: «Γιατί σε κανέναν οδηγό δεν αξίζουν οι στροφές της Κατάρας και της Καστανιάς, η μυρωδιά από τον εμετό των παιδιών στο πίσω κάθισμα, η αναμονή στα φανάρια της Ασπροβάλτας…».

 Ο Υπουργός, μετά από αυτό το συναισθηματικό ξέσπασμα, αποχώρησε με λυγμούς από την αίθουσα, αφήνοντας αποσβολωμένους τους δημοσιογράφους. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου σχολίασε ανεπίσημα πως ο Υπουργός περιέγραψε με ιδιαιτέρως μελανά χρώματα την κατάσταση, κάτι που δεν δείχνει ψυχραιμία.

Τόνισε δε, πως ο αυτοκινητόδρομος έχει χρηματοδοτηθεί και από εθνικούς πόρους, κάτι που σημαίνει πως νομικά μπορούμε να διεκδικήσουμε να παραμείνει στην χώρα τουλάχιστον η Λ.Ε.Α, αν όχι και μια ολόκληρη κανονική λωρίδα κυκλοφορίας, κάτι που αν μη τι άλλο κρίνεται θετικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μόνη θετική αντίδραση ήρθε από την ΜΚΟ «Αρκτούρος». Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο αγώνας επιτέλους αρχίζει να δικαιώνεται. Μια μικρή μάχη φαίνεται πως κερδίζεται. Τέρμα πια οι νεκρές αρκούδες στην Εγνατία». Φήμες που θέλουν μαζί με την Εγνατία να ξηλώνουν και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας μαζί με την πόλη θεωρούνται ανακριβείς, αν και κάτοικοι του Αμβούργου έχουν ήδη σπεύσει να αγοράσουν σπίτια με θέα τη θάλασσα σε προνομιακή τιμή στην πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας.




 http://www.tokoulouri.com
 eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Νεοέλληνες κόψτε το βιομηχανικό τσιγάρο! ΤΩΡΑ!! ΤΩΡΑ!!!

ΣΟΚ: ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ. ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ. ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΓΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΩΝ
ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ!

Ο ΚΑΠΝΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. Ο ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΦΥΤΟ, ΕΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΘΙΜΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΚΛΠ.

Found: First Solid Evidence of Ancient Mayans' Tobacco Use
http://www.sott.net/article/240117-Found-First-Solid-Evidence-of-Ancient-Mayans-Tobacco-Use
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ, ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΝΗΣΙΑ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΡΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Κ.Α. ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ;

ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ.


ΕΝΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΕΥ ΧΛΩΡΙΟΥ, ΑΝΕΥ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΥΣΕΩΣ, ΑΝΕΥ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ VIRGINIA ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΠΑΡ'ΟΛ'ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ.

Η ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ(ΜΠΟΥΣ) ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΟΚΤΕΪΛ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΠΙΝΟΥΜΕ, ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΧΛΩΡΙΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ, ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ Ο ΥΔΡΟΦΟΡΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΟΙ ΡΥΠΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ, Ο,ΤΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.

ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΑ ΙΣΑΟ ΧΑΣΙΜΟΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ 2.053 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ(!) ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1945-1998... ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ HORIZON ΤΗΣ BP ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ Ν.ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΜΟΛΥΝΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ.

triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ . ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΚΟΚΚΑΛΗΣ:26.870, ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: 26.160, ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: 18.217. ΕΛΕΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Κλικ στην εικόνα
Στο τεύχος 13 του UNFOLLOW, που κυκλοφορεί, εξετάζουμε μια κομβική πλευρά του συστήματος ανισότητας που μαστίζει την Ελλάδα. Περιγράφουμε τεκμηριωμένα πώς άλλο ένα φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ εμφανίζεται και πάλι με το πρόσχημα της «μεταρρύθμισης», στην πραγματικότητα
έρχεται να λεηλατήσει τα λαϊκά εισοδήματα, δίχως καμία απολύτως πρόθεση να φορολογήσει τον πραγματικό πλούτο. Και για να το αποδείξουμε επικαλούμαστε εμβληματικές περιπτώσεις ελλήνων επιχειρηματιών -τον Σωκράτη Κόκκαλη, τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Νίκο Μάνεση και τον Ανδρέα Βγενόπουλο-, δημοσιεύουμε τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα και εξηγούμε πώς λειτουργεί το σύστημα της φοροασυλίας.

Καθώς ανοίγεται μπροστά μας το 2013, ο πολιτικός λόγος στην Ελλάδα εξακολουθεί να κάνει κύκλους, κυνηγώντας την ουρά του από όξυνση σε άμβλυνση και τούμπαλιν, δίχως ακόμη να ανακαλύπτει τη βούληση, το κουράγιο ή τα εργαλεία να αντιμετωπίσει το δομικό πρόβλημα: όσο κάποιοι καλλιεργούν ενοχικές συνειδήσεις, υπερθεματίζοντας περί «πατριωτισμού» και «ομοψυχίας», ενώ άλλοι καταδιώκουν αποδιοπομπαίους τράγους, παρουσιάζοντάς τους ως «σάπια μήλα» ενός κατ' ουσίαν υγιούς καλαθιού, το πρόβλημα της δομικής αδικίας με την οποία είναι οργανωμένο, σκόπιμα και υπολογιστικά, το πολιτικοοικονομικό σύστημα της χώρας, μένει ανέγγιχτο.

Όπως έχει ειπωθεί, δημοσιογραφία είναι να γράφεις κάτι που κάποιος άλλος δεν θέλει να γραφτεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι δημόσιες σχέσεις. Στο UNFOLLOW λοιπόν αποφασίσαμε από το πρώτο μας κιόλας τεύχος ότι αν πρόκειται να καταπιαστούμε ως δημοσιογράφοι με το πολιτικό πρόβλημα που διαπιστώνουμε, δεν αξίζει ούτε να γράφουμε εξυπνούλικα χρονογραφήματα περί της απουσίας «φορολογικής συνείδησης» των εστιατόρων ούτε να μπήγουμε κι εμείς το μικρό μας τσεκουράκι στην πεσούσα δρυ της εβδομάδας. Απεναντίας, αυτό που αξίζει είναι να μιλήσουμε για τον τεράστιο ελέφαντα στο κέντρο του δωματίου, που όλοι καμώνονται πως είναι αόρατος.

Ο ελέφαντας είναι το σύστημα εκείνο που επιτρέπει σε μια ολιγομελή ομάδα ανθρώπων να προστατεύονται στο διηνεκές από οποιαδήποτε προσπάθεια «μεταρρύθμισης», από οποιαδήποτε απόπειρα εγκατάστασης ουσιαστικής ισονομίας στη χώρα. Κι αυτό με την πλήρη συνενοχή μιας εκτελεστικής εξουσίας που επιστρατεύει όλη της τη δύναμη, ώστε και οι άλλες εξουσίες –η νομοθετική, η δικαστική, σύσσωμη η κρατική γραφειοκρατία αλλά και ο Τύπος– να κατασκευάζουν ξανά και ξανά ελαφρώς παραλλαγμένες εκδοχές αυτού του συστήματος ανισότητας και αδικίας.

Στο τεύχος 13 του UNFOLLOW, που κυκλοφορεί, εξετάζουμε μια κομβική πλευρά του συστήματος αυτού: στο ρεπορτάζ του ειδικού συνεργάτη Κώστα Γυφτοδήμου, περιγράφουμε τεκμηριωμένα πώς άλλο ένα φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ εμφανίζεται και πάλι με το πρόσχημα της «μεταρρύθμισης», στην πραγματικότητα έρχεται να λεηλατήσει τα λαϊκά εισοδήματα, δίχως καμία απολύτως πρόθεση να φορολογήσει τον πραγματικό πλούτο. Αντιθέτως, διατηρεί αλώβητα ή και ενισχύει τα φορολογικά προνόμια του μεγάλου κεφαλαίου, των πολυεθνικών, των εφοπλιστών και των τραπεζιτών.

Αλλά δεν μένουμε εκεί. Επειδή γνωρίζουμε πως με όση ακρίβεια κι αν περιγράψουμε κάτι, την πραγματική δύναμη την έχει το συγκεκριμένο παράδειγμα, επικαλούμαστε εμβληματικές περιπτώσεις ελλήνων επιχειρηματιών, που όχι μόνο ανήκουν στην ολιγομελή αυτή προστατευμένη ομάδα αλλά είναι τόσο επιφανείς ώστε στα πρόσωπά τους να συμβολοποιείται η κοινωνική αδικία: Στο ρεπορτάζ του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, ξετυλίγουμε τον χάρτη του φορολογικού παραδείσου που λέγεται Ελλάδα και δημοσιεύουμε τέσσερα εκκαθαριστικά σημειώματα, μέρος μιας σειράς στοιχείων που περιήλθαν σε γνώση μας. Από αυτά τα εκκαθαριστικά σημειώματα προκύπτει πως για το έτος 2012:

Ο βιομήχανος Νικόλαος Μάνεσης έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 30.714, 52 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 26.870, 11 ευρώ.

Ο εφοπλιστής και μιντιάρχης Ιωάννης Αλαφούζος έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 26.160, 40 ευρώ.

Ο τραπεζίτης Ανδρέας Βγενόπουλος έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 18.217, 41 ευρώ.

Πώς γίνεται αυτό; Μα τους το επιτρέπει ο νόμος. Και ο παλιός και ο καινούργιος και κάθε «μεταρρύθμιση» που παρουσιάζεται ως «λύση» στη συστημική αδικία που μαστίζει την Ελλάδα. Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, «λεφτά υπάρχουν» αλλά καμία κυβέρνηση δεν τολμά να τα απαιτήσει από τους... αναξιοπαθούντες κεφαλαιοκράτες, αλλάζοντας τον νόμο ώστε να φορολογηθούν τα πραγματικά υψηλά εισοδήματα που προκύπτουν ως μερίδιο κέρδους από τις εταιρείες τους.

Αυτό είναι ένα καλά κρυμμένο φορολογικό μυστικό: Τα κέρδη των εταιριών δεν διανέμονται όλα στους μετόχους. Αντιθέτως, μοιράζονται και φορολογούνται στην υψηλότερη κλίμακα μόνο τόσα όσα χρειάζονται για να καλυφθούν «τρύπες». Έτσι, τα υπόλοιπα κέρδη υποτίθεται ότι παραμένουν στις εταιρείες, έχοντας γλιτώσει την φορολόγηση μέχρι και την υψηλότερη κλίμακα - σε αντίθεση με τα έσοδα μισθωτών και συνταξιούχων που φορολογούνται όλα (αλλά και τα κέρδη εταιρειών σε άλλες χώρες). Ο φόρος με τον νόμο που ίσχυε μέχρι και το 2012 για κάποιον που δηλώνει πάνω από 100.000 ατομικό εισόδημα ήταν 45%. Οι ιδιοκτήτες των ΑΕ και των ΕΠΕ, για παράδειγμα, παίρνουν όσο μερίδιο χρειάζονται από τα κέρδη των όποιων εταιρειών τους με επιπλέον φορολογία 25% για να καλύψουν το τεκμήριο διαβίωσης, και τα υπόλοιπα κέρδη τους μένουν στο ταμείο της εταιρείας φορολογημένα με 20%.

Νομίμως το κάνουν. Όπως νομίμως αφήνουν τα κέρδη τους στο ταμείο της εταιρείας τους φορολογημένα με το «ταπεινό» 20%. Και αν προκύψει και μία χρονιά εμφανίσουν ζημιές, τις καλύπτουν με τα κέρδη προηγουμένων ετών, τα οποία δεν έχουν φορολογηθεί γιατί «ξέχασαν» να μοιράσουν τα μερίδια. Επαναλαμβάνουμε, νομίμως γίνονται αυτά στο ελληνικό Ελντοράντο. Βέβαια στην Γερμανία που τόσο θέλουμε να μιμηθούμε, τα μερίδια φορολογούνται μεν με μικρότερο συντελεστή, αλλά μοιράζονται το ίδιο έτος, ενώ τα κέρδη των εταιρειών φορολογούνται 30-33% και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις επιτρέπεται ένα μέρος των κερδών να μείνει στο ταμείο της εταιρείας.

Τη στιγμή λοιπόν που απαιτείται από τον λαό να επιδείξει «πατριωτισμό», αποκτώντας... «φορολογική συνείδηση», το UNFOLLOW προτείνει να θυμηθούμε τι στ' αλήθεια σημαίνει κοινωνική δικαιοσύνη.

Την πλήρη εξήγηση του πώς δουλεύει το σύστημα της φοροασυλίας θα τη διαβάσετε στο UNFOLLOW 13 που κυκλοφορεί στα περίπτερα, μαζί με πολλά ακόμη θέματα, άρθρα και ρεπορτάζ.



Καλή χρονιά,

UNFOLLOW
makeleio
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΙΣΒΟΛΗ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ:


Η λαθρομετανάστευση είναι επινόηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης. Η λαθρομετανάστευση έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επικίνδυνα εθνικά μας θέματα, αφού με αυτή θα γίνει η νέα άλωση της πατρίδας μας. Πρόκειται για εισβολή εχθρών στη χώρα μας.
Θα προσπαθήσουμε εδώ να αναλύσουμε το φαινόμενο αυτό με απλή γλώσσα.
Υπενθυμίζω ότι σήμερα τελούμε υπό Γερμανική διοίκηση & κατοχή.
Η ανωτάτη πολιτική ηγεσία της χώρας είναι για τους τύπους και μόνο.
O Aρχηγός του Κράτους & Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ανύπαρκτος, δεν ενδιαφέρεται για τα εθνικά μας θέματα που βράζουν.
Τον ακούσατε ποτέ να απαντά στις υπερφίαλες αξιώσεις των γειτόνων μας, για την Ελληνική εθνική κυριαρχία;;;
(Βλέπε δηλώσεις της κυρίας Μπενάκη, πρώην προέδρου της Βουλής.)
Ο Πρωθυπουργός, και η τρικομματική Κυβέρνηση, είναι όλοι τους εκπρόσωποι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και τηρούν σιγήν ιχθύος, ενώ οι γείτονες ζητούν επιτακτικά κομμάτια της Ελλάδος.
(βλέπε δηλώσεις Ερντογάν, Γκρούεφσκι, Μπερίσα, Νταβούτογλου).
Διοικούμεθα από τα Μνημόνια που υπέγραψαν οι δοσίλογοι πολιτικοί.
Διοικούμεθα από τους Γερμανούς κ.κ. Ράϊχενμπαχ σαν κυβέρνηση, και
Φούχτελο στη τοπική αυτοδιοίκηση.
Η σκιώδης κυβέρνηση της τρικομματικής συμμαχίας τηρεί άκρα του τάφου σιωπή γύρω από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, όπως κάνει για όλα τα εθνικά μας θέματα. Ακόμη και στις εκάστοτε προεκλογικές περιόδους αποφεύγουν να ενημερώσουν το Λαό, γύρω από αυτό το φλέγον εθνικό θέμα, και εκφέρουν αερολογίες, «περί ανέμων και υδάτων», διότι έτσι έχουν διαταχθεί να πράξουν από τα αφεντικά τους της Ν.Τ.Π.
Αναφορικά με τη λαθρομετανάστευση οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες βρήκαν τον τρόπο να πλήξουν τη χώρα μας.
Το πρόβλημα αυτό δεν θα υπήρχε για τη χώρα μας, εάν οι δοσίλογοι πολιτικοί είχαν αντισταθεί στα σχέδια των Κοσμοκρατόρων, και είχαν ενημερώσει το λαό, αλλά σαν δοσίλογοι που είναι συνεργάζονται με τον εχθρό του Ελληνισμού, τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
(Βλέπε δηλώσεις Jeffrey, «Χρειαζόμαστε μια παγκόσμια κυβέρνηση».)
Οι πολιτικοί μας δυστυχώς απεδείχθησαν εκ του αποτελέσματος, πράκτορες & στελέχη της Σιωνιστικής νομενκλατούρας, απεδείχθησαν εκ του αποτελέσματος κλέφτες, εφιάλτες, & προδότες του Ελληνισμού, όπως τους φωνάζει ο λαός στις διάφορες διαδηλώσεις, μαριονέτες του Διεθνούς Σιωνισμού, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π., με τη βοήθεια των εδώ δοσιλόγων & εφιαλτών πολιτικών, που υπέγραψαν τις διεθνείς συμφωνίες Σέγκεν,
& Δουβλίνο 1 & 2, άφησαν τα σύνορα από βορρά & ανατολάς αφύλακτα και ανοιχτά στο κάθε εισβολέα, έτσι «μπουκάρισαν» κατά το κοινώς λεγόμενο, μέσα πάσης φύσεως καρυδιάς καρύδια.
Λαοί, φυλαί, & γλώσσαι, ψάλλει η Αγία ημών Σιωνιστική Χριστιανική
Ορθόδοξη Εκκλησία. Η Ελλάδα υποφέρει από υπογεννητικότητα, την οποίαν υποθάλπουν και προωθούν οι προδότες πολιτικοί με φορολογίες, ήλθαν και οι λαθρομετανάστες που γεννοβολούν σαν τα κουνέλια, και το πρόβλημα έγινε εκρηκτικό για την ύπαρξη του Ελληνισμού.
Τίποτε δεν έγινε τυχαίο σε αυτή τη χώρα, από τη χρεοκοπία, μέχρι τη λαθρομετανάστευση, ήταν όλα προγραμματισμένα από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και βρέθηκαν προδότες, πράκτορες του εχθρού του Ελληνισμού, και τα υλοποίησαν.
Ήδη κατά εκτιμήσεις διαφόρων εκτιμητών, οι λαθρομετανάστες από Βαλκανικές χώρες & Τουρκία μεριά, Αφρική & Ασία, ανέρχονται στο ήμισυ του Ελληνικού πληθυσμού, και είναι όλοι Μουσουλμάνοι, προς μεγάλη ικανοποίηση των Σιωνιστών παγκοσμιοποιητών.
Έτσι υλοποιείται το ρηθέν υπό του προφήτου Κίσσιγκερ λέγοντος,
«Για να χτυπήσουμε τους Έλληνες, πρέπει να τους πλήξουμε στη πατρίδα, ιστορία, πολιτισμό, γλώσσα, θρησκεία, ήθη & έθιμα.»
Έτσι έκαναν την Ελλάδα αποθήκη Μουσουλμάνων Ισλαμιστών έγχρωμων λαθρομεταναστών, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Είσαι Χριστιανός στη Σαουδική Αραβία, πάς φυλακή, ενώ εδώ ισχύει το «Μπάτε σκύλοι αλέστε» που λέει ο λαός, και το «Ξέφραγο αμπέλι»,
η Ελλάς των δοσιλόγων & προδοτών πολιτικών πρακτόρων των Κοσμοκρατών. Άμεσος κίνδυνος Μουσουλμανοποίησης & Ισλαμοποίησης της χώρας επικρέμαται επί της κεφαλής μας, και οι ηγέτες της Χριστιανικής Ορθοδοξίας κοιμούνται όρθιοι, αφού η Μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος, αυτούς θα πλήξει πρώτα.
Ο Νόμος της Σαρίας είναι επί θύρας στη χώρα της Αθηνάς Παλλάδος.
Τέτοιος ξεπεσμός!!! Ήδη στη Θράκη υψώνουν τη σημαία της Ανεξάρτητης Τουρκικής Θράκης, στη Κρήτη το ίδιο, και οι Μουσουλμάνοι λαθρό της Αττικής Γης, έκαναν τζαμί & τέμενος τα προπύλαια του Πανεπιστημίου, και τις κεντρικές πλατείες της ιστορικής πόλεως των Αθηνών. Απαιτούν να αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, και να τους δούμε βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων, και υπουργούς στην «Ελληνική» κυβέρνηση, που δεν θα είναι πια Ελληνική.
Έκαναν κατάληψη στην Ελληνική δημόσια παιδεία και υγεία.
Σπουδάζουν τα παιδιά τους με χρήματα των φορολογουμένων Ελλήνων,
Θεραπεύονται από ασθένειες που έφεραν από τις χώρες τους, με έξοδα των φορολογουμένων Ελλήνων.
Αυτοί τυγχάνουν ασύδοτοι και αφορολόγητοι. Ενώ οι Έλληνες πληρώνουν φόρους, αυτοί έχουν επιστροφές από την εφορία.
Συνταξιοδοτούνται από τα δημόσια ταμεία, ενώ έχουν λίγα χρόνια υπηρεσίας. Η αλληλεγγύη που πληρώνουμε εμείς οι Έλληνες, πηγαίνει όλη σε αυτούς. Καταντήσαμε υποπόδιον των ποδών των «λαθρό».
Κανένας νόμος δεν τους πιάνει. Μόνο ο πληβείος Έλληνας πληρώνει φόρους. Καταντήσαμε δούλοι των εισβολέων λαθρό στη πατρίδα μας.
Μας ληστεύουν και μας δολοφονούν, και ουδείς συγκινείται.
Τα Ελληνικά δημόσια σχολεία δεν είναι πια Ελληνικά, αφού η πλειοψηφία των μαθητών είναι Μουσουλμάνοι λαθρό.
Τα Ελληνικά δημόσια νοσοκομεία, που έγιναν με φόρους των Ελλήνων,
δεν είναι πια Ελληνικά, κατάντησαν ξενώνες των λαθρομεταναστών, πάσης φυλής και εθνικότητος, φορέων μολυσματικών ασθενειών.
Ήδη ασθένειες που τις είχαμε εξαφανίσει με τόσο κόπο και χρήμα, επανήλθαν και κατέκλυσαν τον Ελλαδικό χώρο, προς εξόντωση των Ελλήνων. Οι Μαλάριες, πνευμονίες, και σεξουαλικές νόσοι θερίζουν!!
Μερικοί αχυράνθρωποι πολιτικοί, και μερικοί αφελείς συμπολίτες μας λέγουν, γιατί να μην έλθουν, εμείς πως πήγαμε σε άλλες χώρες;;;
Εμείς πήγαμε νόμιμοι με χαρτιά, και κατόπιν προσκλήσεων, και με κάρτα υγείας, αυτοί παραβίασαν τα σύνορά μας, ήλθαν χωρίς χαρτιά, σαν εισβολείς σε ξένη χώρα, απρόσκλητοι, φορείς μολυσματικών νόσων, κίνδυνος θάνατος για τους Έλληνες κατοίκους.
Τους έφεραν εχθροί της Ελλάδος.
Αρχίζοντας από την Ελλάδα οι Σιωνιστές Παντοκράτορες θέλουν να Ισλαμοποιήσουν όλη τη γηραιά ήπειρο, οι Ευρωπαίοι ανθίστανται με τις πλάτες των Ελλήνων, αλλά ως πότε;;; Όπως λένε τα ΜΜΕ, ήδη στο Λονδίνο οι Μουσουλμάνοι ανέρχονται άνω του 51% του γηγενούς πληθυσμού των Άγγλων. Μαύρο είναι και το μέλλον για την Ελλάδα.
Οι Μουσουλμάνοι Ισλαμιστές θα καταστρέψουν τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, θα καταστρέψουν κάθε τι το Ελληνικό, θα καταστρέψουν το Βυζαντινό πολιτισμό, πάνε τα αρχεία μας και τα Μουσεία μας, πάνε τα αρχαία μνημεία, αγάλματα, και σύμβολα του Ελληνισμού με το πολιτισμό και την Ιστορία, πάει ο Παρθενώνας με την Ακρόπολη, πάει το Θησείο, πάνε οι Μυκήνες, πάνε οι Δελφοί, πάνε οι Θερμοπύλες, πάει η Δωδώνη, πάει η Ολυμπία, πάνε τα Μινωϊκά μουσεία στη Κρήτη, πάνε οι ναοί και οι εκκλησίες μαζί με την Ορθοδοξία, οι διάφοροι Ισλαμιστές Ταλιμπάν θα τα καταστρέψουν και στη θέση τους θα δούμε τζαμιά & τεμένη με μιναρέδες. Όπως οι πρώτοι φανατικοί Χριστιανοί κατέστρεφαν τα αρχαία μνημεία και τους αρχαίους ναούς, και στη θέση τους έχτιζαν αρχιτεκτονικά κακουργήματα, φτωχής τέχνης, και φτηνής κατασκευής.  Η Αθήνα θα γίνει Μέκκα και Τζέντα, και η Ελλάδα, Σαουδική Αραβία, Αφγανιστάν, και Πακιστάν, αποικία και προτεκτοράτο της Τουρκίας του Νταβούτογλου, και εκείνου, που πρόσφερε το καραβάκι-σύμβολο συνεργασίας και συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου στο κουτοπόνηρο Νταβούτογλου, βλέπετε το αίμα νερό δεν γίνεται. Θα εγκαταστήσουν εδώ Τούρκικο, Αραβικό, Μουσουλμανικό βάρβαρο δίκαιο και πολιτισμό.!!!
Ο Ελληνικός πολιτισμός, οι τέχνες, οι επιστήμες, τα Ελληνικά γράμματα, και η Ελληνική γλώσσα, θα ανήκουν πια στο παρελθόν και στην Ιστορία. Θα γράψουν νέα Ιστορία, όπως αυτή θα τους βολεύει.
Θα αλλάξουν το όνομα της πατρίδας μας, τη σημαία, και όλα τα σύμβολα, προς δόξαν των «Ελλήνων» εφιαλτών πολιτικών.
Όλα αυτά δεν είναι απαισιόδοξες προβλέψεις, αλλά μια πραγματικότητα, που αρχίσαμε ήδη να τη ζούμε.
Το Ισλάμ αγοράζει ότι βρεί από Ελλάδα, προκειμένου να την κάνει  Ισλαμική χώρα, και οι αφελείς & επιπόλαιοι εφιάλτες πολιτικοί μας τρέχουν στο Κατάρ και στο Abu-Dhabi για Ισλαμικά κεφάλαια.
Ήδη οι Τούρκοι αγόρασαν το 51% της Μαρίνα στη γλυφάδα & Λέσβο,
για να τις κάνουν μυστικές στρατιωτικές βάσεις, για να καταλάβουν
εύκολα Αθήνα & Λέσβο, και οι δοσίλογοι πολιτικοί μας κοιμούνται όρθιοι, τον ύπνο του εφιάλτη. Σε εξέλιξη βρίσκεται οικονομική επέλαση των Τούρκων στη Θράκη, μιλάμε για γιουρούσι Τούρκων με Ισλαμικά κεφάλαια στη Θράκη , και στα νησιά του Αιγαίου.
Ο Jeffrey No: 2 τρέχει τώρα στο Κατάρ γονυπετής, να παρακαλέσει τους Αραπάδες με τις κελεμπίες να επενδύσουν στη χρυσή Ακτή της Αττικής Γης, επί του Σαρωνικού, ενώ εμείς έχουμε περισσότερα πετρέλαια & φυσικό αέριο από τους αραπάδες του Κατάρ & Abu Dhabi
Τέτοιος ξεπεσμός!!! Μιλάμε για ξεφτίλες πολιτικούς, που δεν κυλά Ελληνικό αίμα στις φλέβες τους. Φέρνουνε παρακαλετά το Ισλάμ στην Ελλάδα. Οι παμπόνηροι Τούρκοι, του κουτοπόνηρου Νταβούτογλου,
χρησιμοποιούν Ισλαμικά κεφάλαια για να αγοράσουν Ελλάδα.
Αν αγωνιστούμε μπορεί να κερδίσουμε την Ελλάδα, αν δεν αγωνιστούμε, τότε είμαστε χαμένοι από χέρι. Γέμισαν οι καφετέριες από απόστρατους Στρατηγούς & Ναύαρχους, οι οποίοι μακαριούντες,
αμπελοφιλοσοφούν, ψηφοφόροι του παλαιοκομματισμού, κρίνοντες τους πάντες και τα πάντα, αντί να ενεργοποιηθούν για τη πατρίδα.
Σκλάβος είναι αυτός που περιμένει να έλθει κάποιος εχθρός να επενδύσει στη χώρα του.
Η πατρίδα μας κυβερνάται από άνδρες αφελείς & επιπόλαιους, φοβισμένους, με παρανοϊκές ανθελληνικές ιδέες. (βλέπε Jeffrey κλπ).
Πιστεύω ότι μας κυβερνούν άνθρωποι μανιακοί, εφιάλτες, προδότες, & αχαλίνωτοι στη προδοσία του Ελληνισμού, στην εξυπηρέτηση των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, στη πολιτεία και στην εκκλησία- Ορθοδοξία. (Βλέπε διάφορους πολιτικούς Σιωνιστές Jeffrey, Ααρών Αβουρί, Τούρκογλου, Βουβουζέλους & παρέα, που ρήμαξαν την Ελλάδα-πατρίδα, Εβραίους Τουρκο-Ορθόδοξους Βαρθολομαίους & CIA, Αλβανούς Εβραίους Παπούλιες & Ιερώνυμους, Μητροπολίτες με Εβραϊκά ονόματα Ιωήλ, Ησαϊας, Ιερεμίας, Εφραίμ, Ναούμ, Αβακούμ, και άλλους, δηλαδή ότι ανθελληνικό εστίν και λέγειν). Με τέτοια πολιτική, πνευματική, και θρησκευτική ηγεσία είναι ποτέ δυνατόν να πάει μπροστά μια χώρα;;; Θα καταντήσει ποδόμακτρον, υποπόδιον των ποδών των άλλων κρατών. Τα συμπεράσματα εκ του αποτελέσματος!!!
Δεν βλέπετε πως όλοι αυτοί κατάστρεψαν τη πατρίδα μας;;;
Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας φοβούνται, γιαυτό μας καταστρέφουν, (βλέπε πολιτικές Ααρών Αβουρί, Jeffrey No:1 & Jeffrey No 2, Βουβουζέλων, Μπαρμπα-Φανούρη, κ.λ.π.).
Εμείς οι νέο-Έλληνες φταίμε που δεν αντιστεκόμαστε, που δεν επαναστατούμε, που ψηφίζουμε πάντα τους ίδιους προδότες, πιόνια του εχθρού της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αυτούς που μας έβαλαν στη χρεοκοπία, και μας κατάστρεψαν. Εμείς  οι βολεμένοι, οι καλοπροαίρετοι, οι καλοχορτασμένοι, οι αδιάφοροι, οι αφελείς και επιπόλαιοι ψηφοφόροι, οι συνταξιούχοι Στρατηγοί του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, οι καναπεδάτοι, που τα βλέπουμε όλα ρόδινα και ωραία, αρκεί να τα κάνει η παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.
Τώρα να δείτε που θα ψηφίζουνε και οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, τι κακό έχει να γίνει στην Ελλάδα. Τώρα να δείς συνταξιούχε Στρατηγέ,
Όργανο του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, με επιτελείο τη καφετέρια, τι αξία θα έχει η ψήφος σου, που θα μετράει όσο η ψήφος του Νιγηριανού και του Αφγανο-Πακιστανού λαθρομετανάστη.
Τις Δημοκρατικές διαδικασίες, οι Σιωνιστές Παγκοσμιοποιητές, τις εξευτέλισαν, με τη βοήθεια των προδοτών πολιτικών, εκείνων που συνταξιούχε Στρατηγέ , ψηφίζεις και θαυμάζεις.
Για τα δεινά μας φταίει η βαρβαρότητα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. που έρχεται μεταμφιεσμένη, κάτω από το προσωπείο των διαφόρων Jeffrey.
Κάτω από άνομες συμμαχίες και συμφωνημένες υποδουλώσεις των πρόθυμων προδοτών πολιτικών.
Επιδίωξη της Σιωνιστικής τυραννίας, είναι αφενός να πτωχεύσουν οι Έλληνες, για να αρπάξουν τον εθνικό δημόσιο πλούτο,
«αντιστάσεως μη ούσης», και αφετέρου οι πολίτες να είναι απασχολημένοι με προβλήματα επιβίωσης, ώστε να μη μένει χρόνος για αντίσταση στα σχέδια των Κοσμοκρατόρων που είναι η Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική της περιοχής.
Προ 2000 χρόνια ο τότε Σιωνισμός με το Παύλο-Σαούλ, μας έφερε τον Εβραιο-Χριστιανισμό, που κατάστρεψε τον Ελληνικό πολιτισμό,
και σήμερα πάλιν ο διεθνής Σιωνισμός μας φέρνει τον Ισλαμισμό, με τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, για να καταστρέψουν ότι απέμεινε. Εις το εγγύς μέλλον αντί για Χριστούγεννα, θα εορτάζουμε Χανουκά, και Ραμαζάνι για να είμαστε νόμιμοι. Ήδη οι δοσίλογοι πολιτικοί καταργούν τη Κυριακή αργία των Χριστιανών, για να φέρουν αργία το Σάββατο των Εβραίων, και τη Παρασκευή των Μωαμεθανών.
Ότι ζητήσουν οι ξένοι επικυρίαρχοι, αυτό πράττουν οι δοσίλογοι πολιτικοί. Τη λέξη ΟΧΙ δεν τη γνωρίζουν, είναι πάντα οσφυοκάμπτες. Πρέπει να αντιτάξουμε αντίσταση στη Σιωνιστική παγκόσμια εξουσία, που αντιπροσωπεύουν οι Σιωνιστικές δυνάμεις ΗΠΑ, Ε.Ε., ΝΑΤΟ, κ.λ.π. αλλιώς πάμε χαμένοι. Οι ΗΠΑ είναι η μητέρα πατρίδα του Σιωνισμού. Η λευτεριά κερδίζεται με αγώνες. Είναι παγκόσμια αποκλειστικότητα όλα τα διεθνή ΜΜΕ να ασχολούνται με την Ελληνική πολιτική ζωή, και με τη κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδος. Εδώ κινδυνεύει η μεγαλύτερη οικονομία της οικουμένης, των ΗΠΑ με χρεοκοπία, και δεν γίνεται τόσος θόρυβος, όσος για της Ελλάδος. Πράγματι η Σιωνιστική παγκόσμια Δικτατορία, έχει στραφεί κατά της Ελλάδος, και συντονίζει όλα τα φερέφωνα δουλικά τους όργανα, και όλους τους πολιτικούς και πνευματικούς διεφθαρμένους φορείς πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας, εναντίον της Ελλάδος.
Οι Κοσμοκράτορες εξουσιαστές και Επικυρίαρχοι του πλανήτη, σχεδιάζουν σμίκρυνση της Ελλάδος με πρόφαση το Ισλάμ που ήρθε και εγκαταστάθηκε εδώ στη πατρίδα μας. Στα σχολεία των ΗΠΑ & Καναδά, διδάσκουν ότι ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής επικράτειας κατοικείται από Μουσουλμανικό πληθυσμό. Τυπώνουν χάρτες που εμφανίζουν τη νότιο Ελλάδα ως Μουσουλμανική χώρα.
Η μαζική λαθρομετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια
εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την εμφανίζει ως αναπόφευκτη. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι αυθόρμητο, αλλά καλά σχεδιασμένο από τους Σιωνιστές επικυρίαρχους της Γης, αφού αυτοί χρηματοδοτούν τους διακινητές των λαθρομεταναστών, (ο δε Σόρος προσφέρεται να τους χτίσει ηλιακά ενεργειακά σπίτια στην Ελλάδα), και το φαινόμενο αυτό αποσκοπεί να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Ευρώπης, αρχής γενομένης από την Ελλάδα.
Η Ε.Ε. είναι δικό τους έργο, γιαυτό οι Άγγλοι μυημένοι από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, αρνήθηκαν να μπούνε στην Ευρωζώνη, και τώρα απειλούν να αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή ενοποίηση. Το όλο σχέδιο της Νέας  Παγκόσμιας Τάξης, τέθηκε υπό την ηγεσία των Σιωνιστικών ΗΠΑ να το υλοποιήσουν.
Η Ε.Ε. θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, γιαυτό όλη η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. είναι Σιωνιστές, ή πιόνια και μαριονέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Τα σχέδια της Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης λένε ότι οι λαοί της Ε.Ε. δεν θα είναι πια οι παλαιοί λαοί της γηραιάς ηπείρου, αλλά ένα συνονθύλευμα, ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία με άλλους λαούς του πλανήτη. Δηλώνουν ξεκάθαρα ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με Ασιατικές & Αφρικανικές έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό μείγμα χωρίς ποιότητα, χωρίς ιστορία και πολιτισμό, και εύκολα ελεγχόμενο και διαχειρίσιμο από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση.
Διακηρύσσουν τη κατάργηση του δικαιώματος αυτοδιάθεσης των λαών, και στη συνέχεια την εξάλειψη των εθνών, μέσω της μαζικής  μετανάστευσης. Οι ιδέες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων και εξουσιαστών του πλανήτη Γη, είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ε.Ε. Δυστυχώς η εφαρμογή του κακού έγινε από την Ελλάδα. Η Ελλάς εκλήθη- μέσω δοσιλόγων πολιτικών- να γίνει το πειραματόζωο της Ε.Ε. & της Ν.Τ.Π. όσον αφορά τη λαθρομετανάστευση, γιαυτό μας χρεοκόπησαν με δόλια μέσα & σχέδια.
Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμειχθούν με μαύρους Αφρικανούς, και κίτρινους Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα των λευκών Ευρωπαίων, και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση των προγραμμάτων της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Ο Σιωνιστικός Ο.Η.Ε. αγωνίζεται να γίνουν δεκτά τα εκατομμύρια των μεταναστών, μέσω διεθνών συμφωνιών, συμβάσεων, και συνθηκών, έτσι ώστε να υλοποιηθούν τα προγράμματα και τα σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού, απέναντι στην Ευρωπαϊκή λευκή φυλή, και ουδείς Ευρωπαίος πολιτικός συγκινείται, ή μάλλον συνεργάζονται στην εφαρμογή των αποτρόπαιων σχεδίων των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Δεν είδατε ότι για Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. διάλεξαν μια κίτρινη αμίλητη Μούμια;;;
Μεγάλο το μίσος της φυλής των Σημιτών Σιωνιστών Επικυρίαρχων, κατά της λευκής φυλής, γιαυτό προσπαθούν να την εξαφανίσουν μέσω της λαθρομετανάστευσης, και της επιμιξίας των διαφόρων κατοίκων του πλανήτη, ώστε να υπάρχει μία φυλή μιγάδων, με άρχουσα τάξη & ελίτ τους Σιωνιστές Παντοκράτορες, & Κοσμοκράτορες Σημίτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, υπενθυμίζουμε, ο Πατριωτισμός και η Ελευθερία δεν είναι μόνο δικαίωμα, είναι καθήκον προς τη πατρίδα, εάν θέλουμε να ζήσουν τα παιδιά μας ελεύθεροι.
Ο Ελληνικός λαός περιμένει από τον κάθε Έλληνα δικαστή, να αναδειχθεί ένας νέος ήρωας «Πωλυζωϊδης» & «Τερτσέτης», και όχι υπάλληλος της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.
Τελειώνοντας  αναφέρω ένα λαϊκό τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη
με τίτλο «Πατρίδα μου»,
«Λυσασμένα σκυλιά, θέλουν πάλι ξανά, να ξεσκίσουν τη Γη σου».
                                         ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                         Διεθνολόγος
                                         E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Δίσκος Τζοπας και η προέλευση των Ελλήνων

Ο δίσκος είναι στην φυλή των Τζοπας στα Ιμαλάια. Η κατασκευή του δίσκου είναι χιλιάδες χρόνια πριν.  
Το υλικό είναι άγνωστο. 
Δεν υπάρχει στην γη. Είναι πιο σκληρό από διαμάντι.  
Ο δίσκος χάνει κάθε μισή ώρα βάρος και το ανακτά την άλλη μισή. Ο αρχηγός των Τζοπα είπε στους επιστήμονες ότι ο δίσκος είναι 25.000 χρόνια και μιλά για τον πλανήτη Ε και τους Έλληνες που ήρθαν από αυτόν (είχε διπλάσια βαρύτητα από την γη) και κατέκτησαν την γη.
Στο βέλος ο ιπτάμενος δίσκος με τον όποιον ήρθαν οι Έλληνες. 
Ο δίσκος λέγεται Το εξωγήινο πιάτο με τα Ελληνικά γράμματα .
Κάτω τα γράμματα τα ελληνικά αναλυτικά .
Υπάρχει και μεταλλικό κτίριο εκεί.
Το πώς και το γιατί είναι ανεξήγητο









[Πηγή]
e-rodios
Διαβάστε περισσότερα » »