Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Kαταγγελία που αφορά το Συνεταιριστικό εργοστάσιο επεξεργασίας φρούτων της ΑΛΜΕ στην Κουλούρα Ημαθίας.

Ενώ δεν έχασε στιγμή να κατεβάσει τα μεροκάματα στα 19 ευρώ για εργάτες
κάτω από 25 χρονών και σε 24 ευρώ για εργάτες από 25 χρονών και πάνω
και φυσικά κατεβάζοντας τα νυχτοκάματα 10 με 6 το πρωί σε +25%

και καταργώντας τα έξτρα της Κυριακής η επίσημων Αργείων,
τώρα αργεί και στις πληρωμές.
Μάταια περιμένουν την εκκαθάριση του μήνα Αυγούστου οι ( χομπίστες ) εποχικοί εργάτες,
ενώ φυσικά έχουν πληρωθεί τα γραφεία και το υποτιθέμενο μόνιμο προσωπικό.
Σε επίσκεψη στην Επιθεώρηση Εργασίας Ημαθίας πριν δέκα και πλέον ημέρες
χωρίς καν να επικοινωνήσουν με το εργοστάσιο μου ανέφεραν την δικαιολογία που
μας έλεγαν στο εργοστάσιο οι του λογιστηρίου, όταν αργούσαν να πληρώσουν και τον μήνα Ιούλιο,
δηλαδή ότι άργησαν λίγο (μόνο δύο μήνες ) γιατί φταίει η συγχώνευση τράπεζας Πειραιώς με την Α.Τ.Ε.
Επίσης μου είπαν να κάνω υπομονή και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μας πληρώσουν όλους και φυσικά προσπαθούσαν με περίσσια θέρμη να με αποτρέψουν να κάνω καταγγελία.
Ευχαριστούμε πολύ την ΑΛΜΕ που μας έσωσε από την ανεργία έστω και για δύο μήνες
αλλά θα πρέπει να της πω ότι για να σώσεις κάποιον από την ανεργία θα πρέπει να τον πληρώσεις πρώτα.....!
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και την Επιθεώρηση Εργασίας Ημαθίας από καρδιάς
και τους υπόσχομαι ότι αν ποτέ γίνω εργοστασιάρχης θα τους προσλάβω να αναλάβουν
τις δημόσιες μου σχέσεις....!
Ευχαριστώ πολύ επίσης και αρχές του Νομού Ημαθίας που ενώ ξέρουν, αδιαφορούν.
Μπορεί η ΑΛΜΕ να αργεί να πληρώσει αλλά κάποτε ,δεν μπορεί θα προλάβω να το ζήσω,
όλοι αυτοί οι εκμεταλλευτές θα πληρωθούν με το νόμισμα που τους αξίζει.

Ένας εποχικά σωσμένος από την ανεργία.

Ελπίζω σε δημοσίευση μπας και τους κάνω την μούρη κρέας


Υ.Γ
Παρακαλώ να μην δημοσιευθούν τα στοιχεία μου αν δεν ζητηθούν από αυτούς που καταγγέλλω
(είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω και νομικά αν αυτοί το επιθυμήσουν)
γιατί ίσων να χρειαστώ την εργασιακή τους σωτηρία και του χρόνου.
Φυσικά θα κλείσουν όλες οι εργασιακές πόρτες στην Ημαθία και στους γύρω Νομούς
που τόλμησα να βάλω στο στόμα μου την ΑΛΜΕ εν.ω δεν το είχα πλύνει πριν με αγίασμα από τους Αγίους Τόπους....! 
 
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Αργώ. Το αρχαίο διαστημόπλοιο

Η αρχαία ελληνική μυθολογία δεν αποτελείται από μυθεύματα, αλλά περιέχει πραγματικά γεγονότα τα οποία σήμερα, ύστερα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα των τελευταίων δεκαετιών, γίνονται κατανοητά και παίρνουν τις αληθινές τους διαστάσεις.


Τυπικό παράδειγμα αυτού του τρόπου αποκρυπτογράφησης της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας αποτελεί η Αργώ, που, όπως αναφέρεται στη Μυθολογία, ήταν ένα πλοίο. Όμως, όπως θα διαφανεί από τα στοιχεία που θα παρατεθούν παρακάτω, η Αργώ ουσιαστικά ήταν ένα διαστημόπλοιο.

Η Αθηνά εκπονεί τα σχέδια για την κατασκευή της Αργούς και επιβλέπει και βοηθάει στην κατασκευή της από τον Αργό, Η Αθηνά ανήκει στους δώδεκα ολύμπιους θεούς, οι οποίοι ήταν μια εξωγήινη αποστολή που κατήλθε στον πλανήτη μας για εκπολιτιστικούς λόγους. Η εξωγήινη καταγωγή της Α8ηνάς κρυπτογραφείται στον παρακάτω μύθο, ο οποίος δεν είναι ευρύτατα γνωστός και προέρχεται από την Κρητη.


Σύμφωνα λοιπόν με αυτόν το μύθο, ο Δίας χτύπησε ένα σύννεφο από το οποίο εξήλθε η Αθηνά. Όμως, σήμερα, έπειτα από έρευνες πενήντα ετών κι από αναφορές ανθρώπων οι οποίοι παρέστησαν μάρτυρες θεάσεων UFO, γνωρίζουμε ότι ένας από τους τύπους των UFO είναι αυτός που έχει μορφή σύννεφου. Η κατασκευή της Αργούς έγινε από το ιερό ξύλο της βαλανιδιάς που ήταν ανθεκτικό τόσο στο νερό όσο και στη φωτιά. Η τοποθεσία στην οποία καυασκευάστηκε είναι ο Παγασές που βρίσκεται κοντά στο λόφο Γορίτσα στο Βόλο, όπου έχουν αναφερδεί ανεξήγητες εξαφανίσεις ανθρώπων και θεάσεις UFO. Σε αυτόν το λόφο μαγνητισμός πάντα είναι έντονος. Όμως, το πιο σημαντικό είναι όιι στην κορυφή του υπάρχει ένα κτίσμα το οποίο έχει δυο ανάστροφα έψιλον, που απέχουν ελάχιστα μεταξύ τους, και στη μέση τα ενώνει μια οριζόντια γραμμή την οποία διέρχεται στη μέση μια κάθετη γραμμή. Αυτό το σύμβολο δεν είναι τυχαίο, γιατί, σύμφωνα με μαρτυρίες από διαφορετικά σημεία του πλανήτη μας, αυτό το σύμβολο υπάρχει πάνω σε σύγχρονα UFO. Η τελευταία αναφορά σχεακά με αυτό το σύμβολο προέρχειαι από τη Ρωσία στις 27/9/1989 και μεταδόδηκε από επίσημο πρακτορείο ειδήσεων το γνωστό αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CΝΝ κι αναφέρδηκε μετέπειτα σε έγκυρα ερευνητικά περιοδικά ότι αυτό το UFO είχε στη μια πλευρά του ένα έμβλημα, το οποίο, όπως το περιέγραφαν, ήταν όμοιο μ' εκείνο του Βόλου.

Το πλήρωμα της Αργούς ήταν επίλεκτο, αφού συμμετείχαν σε αυτό ημίθεοι και ήρωες, από τους οποίους ορισμένοι είχαν θεϊκές ικανότητες. Ενδεικτικά αναφέρω τον Λυγκέα, για τον οποίο ο Ορφέας αναφέρει στα Αργοναυτικά τα παρακάτω: «Ο Λυγκέας, μόνος αυτός απ' όλους τους ανδρώπους, έβλετιε με μάτια διαπεραστικά τα πλέον απομακρυσμένα βάθη του αιθέρα και της θάλασσας και τα βάραθρα του Πλούτωνα που ζει κάτω από τη Γη».

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Λυγκέας, όπως οι γονείς του κι ο αδελφός του, είχε μυηθεί στα Ελευσίνια Μυστήρια, τα οποία ουσιαστικά παρείχαν ανεκτίμητες γνώσεις, τις οποίες δεν έπρεπε να ξέρουν οι απλοί άνθρωποι. Πιστεύετε ότι ένα μέρος αυτών των γνώσεων αφορούσε και ανώτερα τεχνολογικά επιτεύγματα που εκείνη την εποχή θα τα δεωρούσαν μαγικά. Επομένως, ο Λυγκέας 8α χρησιμοποιούσε κάποια συσκευή, η οποία με τις ειδικές ακτίνες που διέθετε μπορούσε να εισχωρεί παντού και να βλέπει τα πάντα, όπως σήμερα διαδέτουμε τις ακτίνες Χ για να ακτινογραφούμε το ανθρώπινο σώμα.
Επίσης, συμμετείχε ο θεϊκός Ορφέας, ο οποίος γοήτευσε με τη λύρα του ακόμα και τα τέρατα του Αδη (όπου είχε κατεβεί, για να φέρει πίσω την αγαπημένη του σύζυγο Ευρυδίκη) καθώς και τούς χθόνιους θεούς. Είναι αξιοσημείωτο πως, όταν κόλλησε στη Γη η Αργώ, ο Ορφέας έπαιξε τη λύρα του και με ας παλμικές κινήσεις που προκαλούσε, μετέβαλε τη μοριακή δομή της Αργούς, με αποτέλεσμα να μειώνεται το βάρος της και να καθίσταται ικανή να υπερνικήσει τη δύναμη της βαρύτητας.

Αλλα επίλεκτα μέλη της Αργούς ήταν ο Καλάις και ο Ζήτης, οι οποίοι είχαν την ικανότητα να πετούν με τα υποπόδια που φορούσαν (και προφανώς ήταν πτηπκές μηχανές). Εδώ υπενθυμίζουμε την πτητική μηχανή jatpac που χρησιμοποιούν ειδικοί Αμερικανοί κομάντος. Ακόμα συμμετείχαν οι Διόσκουροι, δηλαδή ο Κάσιορας και ο Πολυδεύκης, οι οποίοι ήταν γιοι του Δία και της Λήδας, και είχαν κι αυτοί την ικανότητα να πετάνε. Επίσης, ο Αγκαίος γνώριζε ιις πορείες των άστρων στον ουρανό και τις τροχιές των πλανητών.

Οι πιο γνωστοί κυβερνήτες της Αργούς ήταν ο Ηρακλής, ο Ιάσονας, ο Αργός, ο Τίφυς, ο Αγκαίος, ο Κάναπος.

Σχετικά με το σχήμα της Αργούς, όπως διαφαίνεται από τους παρακάτω στίχους, ήταν κυρτό κι από τα δύο μέρη και εξωτερικά είχε ένα «τοίχωμα» το οποίο έπρεπε να περάσουν οι Αργοναύτες, για να εισέλθουν στο εσωτερικό του πλοίου που ήταν κοίλο·. «Ούτε υπάρχει λιμάνι ως καταφύγιο των αμφικύρτων πλοίων» (Ορφικά, στ. 1188-1217). «Αφού εβάδιζαν υπεράνω από το τοίχωμα ίου πλοίου» (Ορφικά, στ. 612-642), «ταχέως έπειτα οι Μινύαι εισήλθαν ένοπλοι εις το κοίλον» (Ορφικά, στ. 500-528).

Το τελευταίο κομμάτι που τοποθετήθηκε πάνω στην Αργώ ήταν ένα ξύλο που έφερε η Αθηνά από τη Δωδώνη, το οποίο «μιλούσε» κι οδηγούσε τους Αργοναύτες στη σωστή πορεία. Όπως γράφει ο αρχαίος συγγραφέας Απολλώνιος ο Ρόδιος σιο έργο του Αργοναυιικά, «στην πλώρη της Αργούς έβαλε η Αθηνά ένα ξύλο από δρυ της Δωδώνης, το οποίο μιλούσε ανθρώπινα».

Η Αργώ «φώναξε» και είπε ότι δεν μπορεί να κρατήσει άλλο το βάρος του Ηρακλή. Αυτό το «κυβερνητικό» ξύλο όχι μόνο μιλούσε, αλλά έδινε και διάφορες εντολές στους Αργοναύτες. «Η Αργώ μίλησε και είπε στους Αργοναύτες ότι δεν θα σταματήσει η οργή του Δία για ίο φόνο του Αψΰρτου, του αδελφού της Μήδειας τόν οποίο κομμάτιασε η ίδια και πετούσε τα κομμάτια του στη θάλασσα για να καθυστερήσει την καταδίωξη του πατέρα της, αν δεν πάνε στην Αισονία κι εκεί καθαριστούν από το φόνο από την Κίρκη». Αλλά και οι Αργοναύτες μιλούσαν μαζί της, όπως ο Ορφέας, ο οποίος της λέει: «Και τώρα, Αργώ, άκουσε τη δική μου φωνή όπως την άκουσες προηγουμένως». Σε μια άλλη περίπτωση αναφέρεται ότι μίλησε η Αργώ και είπε τα παρακάτω:

«Ω, εγώ η δυστυχισμένη, μακάρι να είχα συντριβεί και καταστραφεί σιις Κυανές Πέτρες και στην τρικυμία του Ευξείνου Πόντου. Παρά που τώρα άδοξη μεταφέρω την πασίγνωστη άγνοια των βασιλέων. Επειδή τώρα η αιώνια Ερινύα μας παρακολουθεί από πίσω ως τιμωρούς του συγγενικού αίματος του αποθανόντος Αψύρτου. Επέρχεται δε η μία συμφορά πάνω στην άλλη. Διότι τώρα 8α κινδυνεύσω να περιέλδω σε άθλια κι οδυνηρή δυστυχία, εάν πλησιάσω στις Ιερνίδες Νήσους, εάν βεβαίως, αφού παρακάμψετε τα Ιερά Ακρωτήρια, δε φδάσειε στον κόλπο εσωτερικά της ξηράς και της απέραντης θάλασσας, κι εγώ φθάσω έξω στο Ατλαντικό Πέλαγος. Αφού είπε (η Αργώ) αυτά, σταμάτησε να μιλά...» (στ. 1160-1188).

Υπάρχουν κι άλλα σημεία στα Αργοναυτικά, τα οποία μας παρέχουν την ένδειξη ότι αυτό το ξύλο πρέπει να ήταν ένα είδος ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ των Αργοναυτών και της Αθηνάς ή των άλλων ολύμπιων θεών, οι οποίοι τους καθοδηγούσαν όποτε χρειάζονταν τη βοήθειά τους.

Η άποψη ότι η Αργώ ήταν διαστημόπλοιο τεκμηριώνεται περισσότερο από τους παρακάτω στίχους που ουσιαστικά αναφέρουν ότι «πετούσε»: «Οι Αλπεις έχουν εκτεταμένη αιχμήν, επικάθηται δε πάντοτε εκεί ομίχλη. Από δω ξεκινήσαντες βιαστικά...» (Ορφικά, στίχοι 1131-1136). «Τούτον, τον Κάνθο τον Αβαντιώτη κατενίκησεν η μοίρα, και η ανάγκη του επέβαλε να αποθάνει υπεράνω (πάνω από) της Λιβύης» (Ορφικά, στίχοι 118-131).

strange hellas.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ε.Φ.Ε.Τ.:Ανακαλούνται από την αγορά κουλουράκια με στέβια

Με απόφαση του ΕΦΕΤ ανακαλούνται από την αγορά κουλουράκια με στέβια.Η ανάκληση του προϊόντος έγινε μετά από καταγγελία ότι περιέχει τη γλυκαντική ύλη γλυκοζίτες στεβιόλης (Ε960), η χρήση της οποίας δεν επιτρέπεται -βάσει της νομοθεσίας της Ε.Ε.- για τη συγκεκριμένη κατηγορία τροφίμου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική επωνυμία «STEVIA, κουλουράκια χωρίς ζάχαρη με στέβια», σε συσκευασία των 330g, με ημερομηνίες λήξης 19/09/13, 28/09/13, 4/10/13 και 9/10/13. Το προϊόν παρασκευάζεται από την εταιρία: «ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε.», 6o χλμ Τρικάλων – Καρδίτσας 42100 Τρίκαλα.

Από τον ΕΦΕΤ καλούνται όσοι καταναλωτές έχουν προμηθευτεί τα συγκεκριμένα προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

efet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

34 Κέντρων Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Τη δημιουργία των πρώτων 34 Κέντρων Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ) σε ισάριθμους δήμους της χώρας, προκειμένου να διευκολύνονται οι φορολογούμενοι μετά τη συγχώνευση των εφοριών της περιοχής τους, προβλέπει απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Προϋπόθεση για τη δημιουργία τους είναι οι δήμοι να διαθέσουν τους κατάλληλους χώρους στέγασης των νέων αυτών υπηρεσιών και να αναλάβουν το πλήρες κόστος λειτουργίας των γραφείων, με εξαίρεση τη μισθοδοσία των εφοριακών που θα τα στελεχώσουν.

Η ανάληψη της ευθύνης δημιουργίας των ΚΕΦ από τους δήμους ενδεχομένως να δημιουργήσει προσκόμματα στην άμεση λειτουργία τους καθώς σε πολλούς δήμους της χώρας σημειώνονται κινητοποιήσεις με πρωτοβουλία των δημάρχων ενάντια στην απόφαση δραστικής συρρίκνωσης του αριθμού των ΔΟΥ από περίπου 280 στις αρχές του περασμένου έτους σε 114 στο τέλος του 2012.

Τα ΚΕΦ είναι επιφορτισμένα για την παραλαβή δηλώσεων και διαβίβασή τους στην αρμόδια ΔΟΥ στην περίπτωση μη υποχρεωτικής ηλεκτρονικής υποβολής, για την χορήγηση εντύπων, την ενημέρωση των φορολογουμένων για υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους.

Ακόμη, θα χορηγούν πιστοποιητικά και θα προχωρούν στην προσωρινή παραλαβή δηλώσεων φόρου κληρονομιών, δωρεών, γονικών παροχών, κερδών από λαχεία και στην μεταβίβαση ακινήτων, στον έλεγχο των στοιχείων, κ.α..

Τα πρώτα ΚΕΦ θα δημιουργηθούν στις εξής περιοχές:

1.Ναυπακτίας (Αιτωλοακαρνανίας)
2. Ερμιονίδος (Αργολίδας)
3. Μεγαλόπολης (Αρκαδίας)
4. Δυτικής Αχαΐας (Αχαΐας)
5. Κάτω Νευροκοπίου (Δράμας)

6. Σουφλίου (Εβρου)
7. Μαντουδίου - Λίμνης -
Αγίας Αννας (Εύβοιας)
8. Ανδρίτσαινας - Κρεστένων
(Ηλείας)
9. Μινώα-Πεδιάδας (Ηρακλείου)
10. Χερσονήσου (Ηρακλείου)

11. Φιλιατών (Θεσπρωτίας)
12. Κόνιτσας (Ιωαννίνων)
13. Πωγωνίου (Ιωαννίνων)
14. Νέστου (Καβάλας)
15. Μουζακίου (Καρδίτσας)

16. Σοφάδων (Καρδίτσας)
17. Νεστορίου (Καστοριάς)
18. Παιονίας (Κιλκίς)
19. Βοΐου (Κοζάνης)
20. Σικυωνίων (Κορίνθου)

21. Ευρώτα (Λακωνίας)
22. Αγιάς (Λάρισας)
23. Τυρνάβου (Λάρισας)
24. Μεσσήνης (Μεσσηνίας)
25. Ζηρού (Πρέβεζας)

26. Πάργας (Πρέβεζας)
27. Μαρώνειας - Σαπών
(Ροδόπης)
28. Βισαλτίας (Σερρών)
29. Νέας Ζίχνης (Σερρών)
30. Καλαμπάκας (Τρικάλων)

31. Δομοκού (Φθιώτιδας)
32. Μακρακώμης (Φθιώτιδας)
33. Αμυνταίου (Φλώρινας)
34. Κισσάμου (Χανίων)


eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Τα αγάλματα στο νησί του Πάσχα…περπατούσαν


Νέο πείραμα έδειξε την πιθανή μέθοδο μετακίνηση τους




Από την πρώτη στιγμή που ανακαλύφθηκε το νησί του Πάσχα από Ολλανδούς θαλασσοπόρους τον 18οαιώνα μέχρι και σήμερα κανείς δεν μπόρεσε να βρει πειστικές εξηγήσεις για την ύπαρξη των γιγάντιων πέτρινων αγαλμάτων που βρίσκονται στο νησί του Ειρηνικού Ωκεανού. Τόσο η κατασκευή τους όσο και ο τρόπος μετακίνησης των moai (όπως ονομάζονται τα αγάλματα) αποτελεί αντικείμενο έρευνας εδώ και πολλές δεκαετίες. Ερευνητική ομάδα από τις ΗΠΑ επικέντρωσε την προσοχή της στον τρόπο μετακίνησης και οργάνωσε ένα πείραμα το οποίο δείχνει ότι είναι πιθανό οι κάτοικοι του νησιού να είχαν αναπτύξει μια τεχνική με την οποία τα αγάλματα… «περπατούσαν»!

Το νησί και τα αγάλματα

Στο έκτασης 163 τετραγωνικών χλμ νησί που σήμερα ανήκει στη Χιλή υπάρχουν εκατοντάδες αγάλματα το μεγαλύτερο εκ των οποίων έχει ύψος δέκα μέτρα και βάρος 74 τόνους. Οπως είναι ευνόητο η ύπαρξη αυτών των αγαλμάτων σε ένα μικρό απομονωμένο νησί στη μέση του ωκεανού προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί μεγάλη έκπληξη. Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι το νησί κατοικήθηκε για πρώτη φορά τον 13ο αιώνα από Πολυνήσιους αποίκους που ονομάστηκαν Rapa Nui.

Σύμφωνα με την κρατούσα θεωρία τους πρώτους αιώνες οι κάτοικοι ζούσαν στο νησί ειρηνικά και χωρίς προβλήματα. Ομως κάποια  στιγμή αναπτύχθηκαν εμφύλιες έριδες οι οποίες οδήγησαν στην ταχεία αποψίλωση των δασών για την κατασκευή των αγαλμάτων. Υπάρχουν διάφορες θεωρίες για τους λόγους της κατασκευής των αγαλμάτων. Είναι πιθανό τα αγάλματα να κατασκευάζονταν για να αναδείξουν την υπεροχή της μιας ή της άλλης πλευράς ή για να συμβολίσουν την επικράτηση σε κάποια αναμέτρησή τους ή ίσως ως προσφορά στους θεούς. Υπάρχει και μια θεωρία που αναφέρει ότι ενδεχομένως δεν υπήρξε κάποια εμφύλια έριδα αλλά απλά οι κάτοικοι του νησιού κυριεύτηκαν κυριολεκτικά από μανία για την κατασκευή αυτών των αγαλμάτων.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η κατασκευή των αγαλμάτων έλαβε τέτοια έκταση που τελικά οδήγησε στην ολοκληρωτική καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος με αποτέλεσμα το νησί να γίνει ένας άγονος τόπος στον οποίο δεν μπορούσε να επιβιώσει ο τοπικός πληθυσμός. Οι θαλασσοπόροι που ανακάλυψαν το νησί βρήκαν εκεί μόλις μερικές δεκάδες άτομα που κυριολεκτικά λιμοκτονούσαν.


Το «περπάτημα»

Ομάδα ειδικών από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια έφτιαξε ένα αντίγραφο moai βάρους 4.4 τόνων και έψαξε να βρει κάποιο τρόπο που, με τα πενιχρά μέσα που είχαν στη διάθεση τους οι Rapa Nui, να είναι εφικτό το άγαλμα να μετακινηθεί σχετικά γρήγορα και με ασφάλεια σε μεγάλη απόσταση.

Τελικά βρήκαν μια τεχνική μετακίνησης η οποία δείχνει ιδιαίτερα αποτελεσματική. Οι ερευνητές έδεσαν το άγαλμα με μακριά σκοινιά και χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες. Η μια ομάδα έπιασε το ένα σκοινί, η δεύτερη ομάδα το σκοινί που βρισκόταν στην αντίθετη πλευρά από την πρώτη ομάδα και η τρίτη ομάδα έπιασε το σκοινί που ήταν δεμένο στην πλάτη του αγάλματος Οι δύο ομάδες άρχισαν να τραβούν τα σκοινιά με τρόπο ανάλογο όπως γίνεται στο παιχνίδι της διελκυστίνδας.

Οπως αποδείχτηκε η μέθοδος αυτή επέτρεψε στο άγαλμα να κινείται προς τα εμπρός. Το άγαλμα μοιάζει κυριολεκτικά να περπατάει. Αν λοιπόν οι Rapa Nui χρησιμοποιούσαν αυτή τη τεχνική θα μπορούσαν να μετακινούν σχετικά γρήγορα τα αγάλματα από τα λατομεία στα σημεία εγκατάστασης και μάλιστα η τοποθέτησή τους θα γινόταν σχετικά εύκολα αφού τα moai μετακινούνταν σε όρθια θέση.

Οι ενδείξεις

Πολλά από τα moai που διασώζονται είναι πεσμένα σε διάφορα σημεία του νησιού. Σύμφωνα με τους ερευνητές που έκαναν το πείραμα η θέση στην οποία βρίσκονται τα πεσμένα αγάλματα δείχνουν ότι ο τρόπος μετακίνησής τους ήταν αυτός που δοκίμασαν οι ίδιοι. Στα ανηφορικά σημεία τα moai είναι πεσμένα με την πλάτη στο έδαφος ενώ στα κατηφορικά με το πρόσωπο στο έδαφος κάτι που σημαίνει ότι μετακινούνταν σε όρθια θέση πριν οι μεταφορείς χάσουν για κάποιο λόγο τον έλεγχό τους.

Επίσης οι θρύλοι των ντόπιων έκαναν λόγο για «περπάτημα» των αγαλμάτων αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν είχε δώσει βάση σε αυτές τις ιστορίες. Η έρευνα που έγινε με τη συνεργασία του National Geographic δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Archaelogical Science και παρουσιάζεται στον δικτυακό τόπο της επιθεώρησης Nature.


Πηγή:
Διαβάστε περισσότερα » »

Δολοφονήθηκε ο πρώην αρχηγός FBI που μιλούσε για αεροψεκασμούς; (Video)

Ο πρώην αρχηγός του FBI, και πρώτος που έβγαλε στη φόρα το θέμα των χημικών αεροψεκασμών και είπε πως μας σκοτώνουν, δολοφονήθηκε με αρσενικό. Όπως διαβάζουμε στην
"Νέα Αρχή" ο Τed L Gunderson, πρώην επικεφαλής του FBI στο Λος Άντζελες, Μέμφις, και το Ντάλας, δηλητηριάστηκε με αρσενικό, μας λέει ο Δρ Εντ Lucidi που είδε το σώμα του TED πριν πεθάνει.

Επίσημα ο κ. Gunderson, υπέστη καρκίνο της ουροδόχου κύστης και πέθανε ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης του. Φέρεται ο κ. Gunderson είχε ένα πολύ μεγάλο φάκελο του FBI για την ύπαρξη καταγγελιών κατά του οργανισμού.


 ΠΗΓΗ
Διαβάστε περισσότερα » »

Το έγγραφο που ανάβει φωτιές!

Αναρωτηθήκατε άραγε γιατί στις χθεσινές δηλώσεις του ο ακατονόμαστος Σοσια-ληστής είπε "Δεν είμαστε προτεκτοράτο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν πάρα πολύ καλά οι εταίροι μας και η τρόικα";


Υπάρχει εξήγηση.

Κυκλοφόρησε επίσημο έγγραφο (μάλιστα το έφερε στη δημοσιότητα το ΠΑΣΟΚ) το οποίο έχει σταλεί από το Γερμανό υφυπουργό Οικονομικών Dr. Thomas Steffen, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών και εισηγείται να συμπεριλαμβάνονται στον ειδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε για την Ελλάδα και τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου από φόρους.

Δέσμευση λοιπόν των εσόδων θέλει η Καγκελαρία, καθώς θεωρεί αναξιόπιστο και ανίκανο το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα δημοσιονομικά του κράτους.

Αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα τους εγχώριους σωτήρες, γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο πως θα "βουτάνε το δάχτυλο στο μέλι";

Ας δούμε αναλυτικά τι αναφέρει το επίμαχο έγγραφο.

Ενισχυμένη διακυβέρνηση και μηχανισμοί ελέγχου



Για να ενισχυθεί η αξιοπιστία πρέπει να υιοθετηθεί μια αυστηρή δημοσιονομική πολιτική (με εκούσιες αυτοδεσμεύσεις). Παρεκκλίσεις από τους στόχους του προγράμματος πρέπει να εξισορροπούνται με εσωτερικές προσαρμογές. Οι ακόλουθες προαπαιτούμενες ενέργειες πρέπει να εισαχθούν με νομοθετική ρύθμιση πριν την εκταμίευση της επόμενης δόσης.



Κλειστός λογαριασμός με εξωτερική διαχείριση: Ο κλειστός λογαριασμός που εγκρίθηκε από το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου ενισχύεται ώστε να εξασφαλίσει πως οι πόροι του προγράμματος θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του χρέους, και θα εξασφαλιστεί με την εγκαθίδρυση μιας διεθνούς διαχείρισης (για παράδειγμα από την ΕΚΤ). Όπως συμφωνήθηκε τον Φεβρουάριο, το χρέος θα εξυπηρετείται κατευθείαν από αυτόν τον λογαριασμό. Το EFSF και το ΔΝΤ εκταμιεύουν μετά από την εκτέλεση των συμφωνηθέντων διαρθρωτικών και δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων κατευθείαν από τον λογαριασμό και η ελληνική συνεισφορά στην εξυπηρέτηση του χρέους που ορίζεται από το Μνημόνιο θα καταβάλλεται επίσης σε αυτόν τον λογαριασμό. 



Η διάθεση των εσόδων: Μια διαθέσιμη πηγή εσόδων (όπως για παράδειγμα μέρος των εσόδων του ΦΠΑ) στο συνολικό ποσό του αιτούμενου από την Ελλάδα πρωτογενούς πλεονάσματος μπορεί να μεταφέρεται ανά μήνα στον λογαριασμό (ως ελληνική συμμετοχή στην εξυπηρέτηση του χρέους). Το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος θα προσδιοριστεί από το Μνημόνιο. Ο λογαριασμός και η τροφοδοσία του από τα έσοδα εξασφαλίζουν το πρωτογενές πλεόνασμα και συνεπώς θα εξισορροπηθεί από τη μείωση στις πρωτογενείς δαπάνες ή την αύξηση των πρωτογενών εσόδων. Εφόσον κατά τη διάρκεια του προγράμματος εμφανιστούν επιπλέον κενά στον προϋπολογισμό, η Ελλάδα θα τα καλύψει με τα δικά της μέσα.



Αυτόματες περικοπές δαπανών: Η Ελλάδα εγκαθιδρύει έναν απλό κανόνα για τις δημόσιες δαπάνες. Με τη συμφωνία της τρόικας, τα ταμειακά ελλείμματα (παρεκκλίσεις από τον προϋπολογισμό) οδηγούν αυτόματα σε περικοπές δαπανών οι οποίες κατανέμονται εξίσου σε όλα τα προγράμματα δαπανών (ανάλογα με το μερίδιό τους στον προϋπολογισμό).



Εξωτερική εποπτεία του δημόσιου δανεισμού: Μπορεί να ζητηθεί από έναν εξωτερικό οργανισμό όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εγκρίνει οποιαδήποτε μορφή επιπλέον δανεισμού (παράλληλα με την εποπτεία των περιφερειακών και τοπικών αρχών από ορισμένα ομοσπονδιακά κράτη).



Συμπληρωματική εξωτερική βοήθεια: Πιο έντονη, υποχρεωτική επιστράτευση εξωτερικής τεχνικής βοήθειας ώστε, μεταξύ άλλων, να βελτιωθεί η διοικητική δομή, συμπεριλαμβανομένων των τομέων της συλλογής φόρων, μείωσης της διαφθοράς, επεξεργασίας στατιστικών στοιχείων, στρατηγικών για την τόνωση της ανάπτυξης, αξιοποίηση των πόρων των Διαρθρωτικών Ταμείων, των διαδικασιών ιδιωτικοποίησης έτσι ώστε να υποβοηθηθεί περαιτέρω η εκτέλεση του προγράμματος. 

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, θα ενισχυθεί το έργο της Task Force έτσι ώστε οι αρμοδιότητές της να περιλαμβάνουν:
(

i) σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές, ο προσδιορισμός θέσεων-κλειδιά στην ελληνική κρατική μηχανή για την κατάλληλη εκτέλεση και εποπτεία των προγραμμάτων προσαρμογής, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις χρηματοπιστωτικές ροές (δαπάνες και έσοδα) και διορισμός Ευρωπαίων ή Ελλήνων κρατικών λειτουργών (οι οποίοι θα απολαμβάνουν το ίδιο στάτους με τους ευρωπαίους ειδικούς ώστε να περιοριστεί η εξάρτησή τους από την πολιτική εξουσία) σ’ αυτές τις θέσεις-κλειδιά που αφορούν τη συμμόρφωση με το πρόγραμμα της τρόικα, αντικαθιστώντας τους έλληνες υπευθύνους.
(
ii) Συντονισμός στην υλοποίηση της τεχνικής βοήθειας από τους διαφορετικούς παίκτες: την υπάρχουσα διμερή βοήθεια, αλλά και τους νέους φορείς που θα συμμετάσχουν όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ο ΟΟΣΑ κλπ. των οποίων οι παρεμβάσεις είναι ευπρόσδεκτες.



Μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης: Για να βελτιωθεί η αποδοχή του προγράμματος από τους Έλληνες, αυτά τα μέτρα ελέγχου και ενίσχυσης πρέπει να συμπληρωθούν από αναπτυξιακά μέτρα και μέτρα ενίσχυσης της απασχόλησης. Ο καθοριστικός παράγοντας για επενδύσεις και ανάπτυξη είναι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης. Βραχυπρόθεσμα, οι προοπτικές για την ανάπτυξη και την απασχόληση μπορούν να ενισχυθούν από την απελευθέρωση πόρων των διαρθρωτικών Ταμείων για τα 181 προγράμματα υψηλής προτεραιότητας. Το σχέδιο για μια δημόσια Τράπεζα Επενδύσεων το οποίο τελεί υπό επεξεργασία μπορεί επίσης να επισπευσθεί για να υποστηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα έργα υποδομής.

Και για όσους νομίζουν πως ίσως έγινε κάποιο λάθος στη μετάφραση, ας του ρίξουν μια ματιά και στ' αγγλικά.

Enhanced Governance and Control Mechanisms

To foster credibility a strictly rule-based budget policy (by voluntary self-binding) should be adopted. Deviations from pro¬gram goals are to be balanced through internal adjustments. The following prior actions would have to be legally implemented before disbursement of the next tranche:
• Externally managed trust account
The trust account adopted at the Eurogroup of Feb.20th is strengthened to ensure that programme funds are used for debt service only, secured by setting up an international management (by the ECB for instance). As agreed in February, debt is serviced directly from this trust account. EFSF and IMF disburse after implemen¬tation of the agreed structural and fiscal reforms directly to the trust account and the Greek contribution to debt service defined in the MoU would also be paid into the trust account.
• Earmarking of revenues
A dedicated receipt (such as part of VAT income) in the volume of the requested GRC primary budget surplus could be transferred monthly to the trust account (as earmarking of GRC contribution to debt service). The volume of the primary surplus is to be defined in the MoU. The trust account and the earmarking of revenue secure the de¬livery of the primary surplus and therefore the GRC contribution to the debt service. A GRC non-achievement of the required primary surplus would be balanced by a reduction in primary spending or increase of primary income. Should further budget gaps occur during the term of the programme GRC would fill the gap by its own means.
• Automatic Spending Cuts
GRC establishes a simple rule for public expenditure. With the agreement of the Troika, cash deficits (deviations from budget plan) automatically lead to spending cuts equally divided through all spending programs (according to their budget share).
• External supervision of public borrowing
An external institution like the EU-Commission could be asked to approve any form of additional loans in writing (along the lines of supervision of regional or local authorities by some federal states).
• Complementary external assistance
More intense, compulsory employment of external technical assistance for, among others, administrative capacity building, including for tax collection, cor¬ruption reduction, statistics, growth-enhancing investment strategies, use of structural funds, privatization process would further support the im¬plementation of the programme.
To achieve this goal, the attributions of the Task Force for Greece would be enhanced, so that the TFG would be in charge of:
(i) in liaison with the Greek authorities, identifying key positions within the Greek administration for appropriate adjustment program execution and monitoring, especially regarding financial flows (spending and revenue), and recruiting and sending European experts or Greek civil servants (they would be granted the same status of European experts to limit their dependence to the political power) in those key positions regarding the compliance of the Troika program, in replacement of Greek officials.
(ii) coordinating the running of the technical assistance of the different actors: already existing bilateral assistance, but also new providers such as the World Bank, the EBRD, the OECD, etc., whose interventions are highly desirable.
• Growth-enhancing measures
In order to improve the acceptability of the programme by the Greeks, those measures of control-enforcement could be complemented by growth and jobs-enhancing measures. The determining factor for investment and growth will be the rebuilding of confidence. In the short run, growth and jobs perspectives could be strengthened by the release of some structural funds dedicated to the 181 projects of high priority. The project of a public bank for investment currently under consideration could also be accelerated to support SMEs and infrastructure projects.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις απευθυνθείτε στους
σωτήρες της πατρίδας μας!


Διαβάστε περισσότερα » »

Πού θα τοποθετηθεί ο ανοικοδομημένος τρίτος Ναός του Σολομώντα;

ΚΑΙ Ο... ΡΟΜΝΕΪ (!) ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ!!!

ΕΝΑΣ ΝΑΟΣ-«ΨΗΦΙΔΩΤΟ» ΑΠΟ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!...


Ο Σολομώντας είναι γνωστό ότι ήταν ένας πανίσχυρος μάγος, ο οποίος είχε υπό τον έλεγχό του όλα τα πνεύματα και τα δαιμόνια, που δεν είναι ορατά σ’ αυτόν τον κόσμο. Γι’ αυτό και ο Ναός του είχε τόσο μεγάλη δύναμη και γι’ αυτό πολλοί θεωρούν πως όταν ανεγερθεί (για τρίτη φορά) στο κατάλληλο αυτή τη φορά μέρος, θα γίνει σ’ αυτόν τον κόσμο κάτι πραγματικά κοσμοϊστορικό!

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι το πνεύμα του Σολομώντα θα βοηθήσει στην ανοικοδόμηση του νέου Ναού, αφού θα βρίσκεται στον υλικό κόσμο (το πνεύμα του) κατόπιν επικλήσεως του ονόματός του από μερίδα «μυημένων» στην Σολομωνική.

Ήδη – σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και ενδείξεις - αυτό το διάστημα, ομάδες ανθρώπων εργάζονται πρωί και βράδυ με μόνο μέλημα την αποπεράτωση του Ναού, ο οποίος – όπως ισχυρίζονται όλο και περισσότεροι – χτίζεται ή και χτίστηκε κρυφά σε υπόγεια της Ιερουσαλήμ. Πολλοί πιστεύουν μάλιστα ότι πρόκειται να τοποθετηθεί ακριβώς εκεί που βρίσκεται σήμερα το Τέμενος του Ομάρ, ένα από τα ιερά μέρη του Ισλάμ. Άλλοι πάλι μιλούν για τοποθέτησή του σε κάποιο άλλο σημείο, ίσως και κοντά στην Ελλάδα!

Όπως όμως είναι γνωστό, από τους δυο παλαιούς Ναούς του Σολομώντα δεν σώζεται σήμερα τίποτα ή τουλάχιστον ελάχιστα τμήματα ή κομμάτια που να επιτρέπουν την ανοικοδόμησή του. Επομένως, από τι υλικά χτίζεται ή χτίστηκε ο συγκεκριμένος Ναός; Τι υλικά χρησιμοποιούνται, ώστε να μπορεί να είναι ενεργειακά ικανός ο Ναός να «ξυπνήσει» τα πνεύματα και όλες τις δυνάμεις του ορατού και αόρατου αυτού κόσμου; Φυσικά, τέτοια υλικά μπορούν να βρεθούν μόνο εκεί που έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει πλεόνασμα ενεργειακών πεδίων, δηλαδή σε αντίστοιχους άλλους ναούς ή σε εκκλησίες.

Τέτοια υλικά λοιπόν διαθέτουν χώρες, όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Αίγυπτος, η Ελλάδα… Ίσως και κάποιες άλλες. Δηλαδή, χώρες με ιστορία… στην διαχείριση μιας ξεχωριστής φιλοσοφίας και δύναμης.
Ίσως λοιπόν, ο καινούργιος Ναός του Σολομώντα ν’ αποτελέσει αυτή την φορά ένα «ψηφιδωτό» ενεργειακών υλικών, τα οποία κάποτε χρησίμευαν στην διατήρηση της συμπαντικής ισορροπίας. Εξάλλου, όπως έχει κατά καιρούς διαπιστωθεί από ειδικούς αρχαιολόγους και συντηρητές αρχαιοτήτων, δεν υπάρχει εξήγηση στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια πολλά τμήματα – αλλά και ξεχωριστά κομμάτια από αρχαίους ναούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν «τοποθετηθεί» με την προοπτική της συντήρησής τους σε χώρους οι οποίοι είναι «μυστικοί».

Τι κρύβεται λοιπόν πίσω από αυτή την ιστορία; Ποια «σατανική σύμπτωση» βρίσκεται πίσω από το γεγονός ότι ακόμη και τμήματα από αρχαίους ελληνικούς ναούς δεν «γνωρίζουμε» από τους υπεύθυνους και την εκάστοτε κυβέρνηση, πού βρίσκονται, με πρόφαση την «σωτηρία» τους από την περιβαλλοντική μόλυνση; Υπάρχει άραγε κάποια μυστική συμφωνία ή απλά όλα αυτά είναι υποθέσεις ορισμένων κακοπροαίρετων, όπως ακριβώς το αστείο της γερμανικής εφημερίδας η οποία έλεγε: αν δεν έχετε χρήματα ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ή ΠΟΥΛΗΣΤΕ την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα;
Μήπως ζούμε σε μια παγκόσμια πλάνη;

Μήπως αυτά που νομίζουμε ότι ξέρουμε ή βλέπουμε, δεν είναι παρά μια … καλοστημένη πλάνη; Μπορεί. Ποιος εξάλλου θα μπορούσε να φανταστεί, ότι ο υποψήφιος Πρόεδρος της Αμερικής, Μιτ Ρόμνεϊ θα αφιερωνόταν - κατά δήλωσή του - στην ανακατασκευή του τρίτου ναού του Σολομώντος; Πού εξυπηρετεί την πιθανή εκλογή του Ρόμνεϊ μια τέτοια δήλωση και γιατί να την κάνει τώρα; Μήπως γνωρίζει από πριν κάτι που θα μάθουμε εμείς σε λίγες μέρες; Μάλιστα, δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ρόμνεϊ τρέφει μεγάλη αγάπη στην Ιερουσαλήμ και ότι οι Εβραίοι και οι Μορμόνοι έχουν αφιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια, στο όνομα του «Μεσσία», στην προετοιμασία της επιστροφής στην Ιερουσαλήμ και στην ανοικοδόμηση της Πόλης και του Ναού.

Οι προφητείες πάντως που υπάρχουν για τον Ναό του Σολομώντα μιλούν ευθέως (κατά την Ορθοδοξία, αλλά και τα άλλα χριστιανικά δόγματα) για την έλευση του νέου «Μεσσία». Δηλαδή, την ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ο οποίος την κατάλληλη ιστορική στιγμή θα δημιουργήσει μία εθνική «διαθήκη» με το Έθνος του Ισραήλ καθώς και με τα υπόλοιπα έθνη του κόσμου. Και συνεχίζουν οι προφητείες, τονίζοντας, ότι για να σταματήσει ο Αντίχριστος να «ζητάει αίμα», θα πρέπει να γίνονται επίσημα θυσίες σε «ειδικό» ναό καθημερινά.

Ενώ λοιπόν όπως φαίνεται από τα όσα συμβαίνουν οι προφητείες ετοιμάζονται να πάρουν «σάρκα και οστά», οι ορθόδοξοι Ιουδαίοι προσεύχονται τρεις φορές την ημέρα λέγοντας: «Είθε με το θέλημά Σου, να χτιστεί γρήγορα ο Ναός στις ημέρες μας». Ποιανού όμως το θέλημα; Του Θεού του Φωτός ή του Σκότους; Σίγουρα όχι του Φωτός, αφού ο Πρόεδρος του Κινήματος για την Επαναφορά του Ναού, Baruch Ben-Yosef, τονίζει ότι το: «Το μόνο που χρειάζεται (για την ανέγερση του Ναού) είναι ένα Sanhedrin (το Συνέδριο, το οποίο δίκασε τον Ιησού)».

Μάλιστα, εβραϊκές οργανώσεις, όπως το Κίνημα για την Επαναφορά του Ναού και οι Ανυπότακτοι Ραβίνοι, συμπεριλαμβανομένου του ραβίνου Yisrael Ariel, επικεφαλής του Ινστιτούτου του Ναού του Σολομώντα, έχουν ζητήσει να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να ξαναγίνουν ΘΥΣΙΕΣ στο σημείο όπου βρισκόταν ο δεύτερος Ναός του Σολομώντα. Σημειώνεται, ότι ο ραβίνος Ariel Yisrael, ιδρυτής του Ινστιτούτου του Ναού έχει τιμηθεί από το Ισραηλινό Υπουργείο Παιδείας, με το Βραβείο του Ιουδαϊκού Πολιτισμού, το 2008, στην Ιερουσαλήμ. Το Ινστιτούτο του είναι εκείνο που έχει κατασκευάσει με γνήσια υλικά (όπως αναφέρονται στην Παλαιά Διαθήκη) αυθεντικά αντικείμενα για την λειτουργία του τρίτου Ναού, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα...

Σε αυτήν την κατεύθυνση το Ινστιτούτο επενδύει περίπου $500,000 το χρόνο σε εκδόσεις, περιηγήσεις και σεμινάρια καθώς και στη συντήρηση της ιστοσελίδας του. Σύμφωνα μάλιστα με το διευθυντή του Ινστιτούτου του Ναού, πολλοί ευσεβείς Ιουδαίοι πιστεύουν ότι ο Ναός «θα έρθει από τον ουρανό». Επιμένει δε, ότι ένας θρύλος σαν και αυτόν δεν μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα, παρότι δεν υπάρχει καμιά Ιουδαϊκή πηγή που να στηρίζει αυτήν την ιδέα.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι "ουράνια" δεν σημαίνει απόκρυφη, υπερφυσική μαγεία. Κατά τη διάρκεια του πολέμου των έξι ημερών, ο Λαός του Ισραήλ αντιμετώπιζε μια μεγάλη καταστροφή και στα ανθρώπινα μάτια δεν είχαμε καμία ελπίδα – θα εξοντωνόμασταν. Σε έξι ημέρες νικήσαμε τους εχθρούς μας σε όλα τα μέτωπα και επανενώσαμε το Κράτος του Ισραήλ. Αυτό δεν είναι καθόλου μικρότερο θαύμα», λέει.
«Το ίδιο και όταν κοιτάζουμε πίσω στο 1938 [πριν το ολοκαύτωμα] και βλέπουμε ότι ήμασταν σχεδόν εξοντωμένοι,» συνεχίζει. «Ποιος θα είχε πιστέψει ότι ήμασταν μόλις 10 χρόνια πριν από το να δούμε τα λόγια των προφητών να βγαίνουν από το Βιβλίο και να υλοποιούνται; [η εγκαθίδρυση του κράτους του Ισραήλ]. Πιστεύουμε απόλυτα ότι κάνουμε αυτό που υποχρεούμαστε. Εκείνος έχει τους τρόπους Του να μας εκπλήσσει. Αλλά αυτό πρέπει να έρθει μέσα από μια ευρείας κλίμακας κλήση και δράση».

Αντίθετα, ο Rabbi David Forman, πρώην διευθυντής του Ισραηλινού γραφείου της Ένωσης για την αναμόρφωση του Ιουδαϊσμού, έχει επιφυλάξεις σχετικά με τους στόχους του Ινστιτούτου του Ναού. "Είμαι ενάντια για δύο λόγους: ο ένας είναι καθαρά ιδεολογικός - θεολογικός και ο άλλος είναι πρακτικός - πολιτικός", λέει ο Forman. "Καταρχήν, η ανακατασκευή του Ναού θα μας ωθούσε πίσω στην εποχή που η έκφραση της λατρείας προς το Θεό εκδηλωνόταν μέσα από θυσίες.
Σύμφωνα με την παράδοσή μας, όταν ο Ναός καταστράφηκε, η αντίληψη της θυσίας πέρασε παράπλευρα και στην ραβινική περίοδο, μια νέα μορφή λατρείας δημιουργήθηκε –η προσευχή- που φαίνεται να είναι πολύ πιο πολιτισμένος τρόπος για να ζητήσεις, να δοξάσεις, να ευχαριστήσεις και να προσευχηθείς στο Θεό".

Έπειτα, το να ξανακτιστεί ο Ναός θα ήταν φοβερά διασπαστικό για τους συναισθηματικούς δεσμούς που έχουν οι τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες (Ιουδαϊσμός – Μουσουλμανισμός- Χριστιανισμός) με την Ιερουσαλήμ, την Άγια Πόλη και το να την άλλαζε κανείς μαζί με τα ιερά σημεία λατρείας της θα σήμαινε, όχι απλά μια τοπική ανάφλεξη, αλλά μια πολύ ευρύτερη, με δεδομένη την ένταση που υπάρχει… Θα επιδείνωνε μια ήδη ευαίσθητη κατάσταση, θα ενέπλεκε την παγκόσμια κοινότητα και πάντως σίγουρα την Ισλαμική».

Όντως, από τότε που το Ισραήλ κατέλαβε την Παλιά Πόλη της Al-Quds το 1967, οι ανασκαφές που γίνονται στην περιοχή έχουν προξενήσει ήδη αρκετά προβλήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με τους Παλαιστίνιους μουσουλμάνους, οι ανασκαφές που συνεχίζονται εδώ και πάνω από 40 χρόνια, έχουν ως κύριο και αποκλειστικό στόχο να υπονομεύσουν κυριολεκτικά και να καταστρέψουν το τέμενος al-Aqsa, προκειμένου να διευκολυνθεί η εκπλήρωση της εβραϊκής προφητείας για την ανοικοδόμηση του ναού στον ίδιο χώρο, όπου οικοδομήθηκε το τέμενος.

Υ.Γ. Ο Ναός – ισχυρίζονται οι γνωρίζοντες - υπάρχει και σε υλική και σε άυλη μορφή, δηλαδή ως «πνευματική παρακαταθήκη». Το να χρησιμοποιηθεί η δύναμή του από «χέρια» που δεν είναι σίγουρο πόσο θα είναι ικανά να την διαχειριστούν θα καθορίσει το μέλλον της ανθρωπότητας και ίσως και την τύχη του γαλαξία μας. Και του σύμπαντος…


Μύριαμ Νικολαΐδου-Ντενίση
Δημοσιογράφος-Επικοινωνιολόγος
 
triklopodia 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ( ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ

ΠΡΟΣOΧΗ!
Διαδώστε το παντού, (με κάθε μέσο : email, fax) και εκτυπώστε το και κολλήστε το στις κολόνες της γειτονιάς σας...υπάρχουν άνθρωποι που ΠEΙΝΑΝΕ...ελάτε στη θέση τους!!!

Δωρεάν Φαγητό.... ΑΤΤΙΚΗ 1. Αγ. Αικατερίνη, οδ. Κειριαδών - Αιγηιδών,118 53 Πετράλωνα, τηλ. 210-3458133. 2. Αγ. Αιμιλιανός οδ. Αθαμανίας 17, 104 44, Σκουζέ, τηλ. 210-5129091. 3. Αγ. Ανάργυροι, Πλ. Αγ. Αναργύρων, 135 61 Αγ. Ανάργυροι, τηλ. 210-2611689. 4. Αγ. Ανάργυροι, οδ. Κεφαλληνίας και Δαμασκηνού, 163 42 Ηλιούπολη, τηλ. 210-9930 817. 5. Αγ. Ανδρέας, οδ. Ωρωπού και Τεω, 111 42 Άνω Πατήσια, τηλ. 210-2914686. 6. Αγ. Ανδρέας, οδ. Γιάνναρη 24, 104 45 Κ. Πατήσια, τηλ. 210- 8323193. 7. Αγ. Απόστολοι Τζιτζιφιών, οδ. Αγ. Αποστόλων 4, 176 75 Καλλιθέα, τηλ. 210- 9422021. 8. Αγ. Αρτέμιος, οδ. Φιλολάου 165, 116 32 Παγκράτι, τηλ. 210-7514125. 9. Αγ. Ασωμάτων, οδ. Θερμοπυλών 5, 104 35 Θησείο, τηλ. 210-5240675. 10. Αγ. Βαρβάρα, οδ. Αγ. Βαρβάρας 85, 172 35 Δάφνη, τηλ. 210-9711661. 11. Αγ. Βασίλειος, Αγ. Βασιλείου 52, 173 43 Αγ. Δημήτριος, τηλ. 210-9717890. 12. Αγ. Γεράσιμος, οδ. Αγ. Γερασίμου 30, 157 71 Άνω Ιλίσια, τηλ. 210-7793331. 13. Αγ. Γεώργιος, οδ. Πλάτωνος 51, 104 41 Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210- 5142658. 14. Αγ. Γεώργιος, οδ. Αγ. Γεωργίου και Καζαντζάκη, 157 72 Ζωγράφου, τηλ. 210-7794925. 15. Αγ. Γεώργιος, οδ. Αγ. Γεωργίου,113 61 Κυψέλη, τηλ. 210-8212667. 16. Αγ. Γεώργιος, οδ. Ευαγγελιστρίας 22,176 71 Καλλιθέα, τηλ. 210-9562082. 17. Αγ. Γεώργιος, οδ. Μπαρμπάνου 61, 117 44 Κυνοσάργους, τηλ. 210-9018408. 18. Αγ. Γλυκερία, οδ. Αγ. Γλυκερίας 13, 111 47 Γαλάτσι, τηλ. 210-2931523. 19. Αγ. Δημήτριος, οδ. Βασ. Κωνσταντίνου, 173 43 Αγ. Δημήτριος, τηλ. 210-9712456. 20. Αγ. Ειρήνη, οδ. Αλκυόνης και Πανουργιά, 111 46 Γαλάτσι, τηλ. 210-2912426. 21. Αγ. Ελευθέριος, οδ. Αχαρνών 382, 111 43 Αχαρνών, τηλ. 210-2281754. 22. Αγ. Ελευθέριος οδ. Ι. Βαρβάκη 28, 114 74 Γκύζη, τηλ. 210-6427053. 23. Αγ. Ζώνη, οδ. Αγ. Ζώνης 27,112 56 Κυψέλη, τηλ. 210-8674250. 24. Αγ. Θεράπων, οδ. Γαλήνης 26, 157 73 Ζωγράφου, τηλ. 210-7706807. 25. Αγ. Θωμάς, οδ. Παπαδιαμαντοπούλου 115, 115 27 Αμπελόκηποι, τηλ. 210-7771533. 26. Αγ. Ιωάννης, οδ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 117, 117 44. Βουλιαγμένη, τηλ. 210-9016 617. 27. Αγ. Ιωάννης Γαργαρέττας, οδ. Λ. Βεϊκου 17, 117 42 Αθήνα, τηλ. 210-9232940. 28. Αγ. Κωνσταντίνος, οδ. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης 10, Ηλιούπολη, τηλ. 210- 9712 254. 29. Αγ. Κωνσταντίνος οδ. Λ. Λένορμαν 140, 104 44 Κολωνός, τηλ. 210-5112 669. 30. Αγ. Κωνσταντίνος, οδ. Αγ. Κωνσταντίνου 8, 183 44 Μοσχάτο, τηλ. 210-4813570. 31. Αγ. Κωνσταντίνος, οδ. Αγ. Κωνσταντίνου και Κουμουνδούρου, 104 37 Ομόνοια, τηλ. 210-5225139. 32. Αγ. Λουκάς οδ. Πατησίων 287, 11 144, Πατήσια, τηλ. 210-2281778. 33. Αγ. Μαρίνα, οδ. Αλεξάνδρου Παναγούλη 2, 16 345, Ηλιούπολη, τηλ. 210-9711 531. 34. Αγ. Μαρίνα, οδ. Αγ. Μαρίνης 11 851 Θησείο, τηλ. 210-3463783. 35. Αγ. Μαρκέλλα, οδ. Σπ. Πάτση 87, 118 55 Βοτανικός, τηλ. 210-3463061. 36. Αγ. Μάρκου Ευγενικός, οδ. Αλεξ. Παπαναστασίου 48, 104 45, Πατήσια, τηλ. 210- 8310 629. 37. Αγ. Μαύρα και Τιμόθεος, οδ. Μαραθωνομάχων 1, 163 43 Ηλιούπολη, τηλ. 210-9928744. 38. Αγ. Μελέτιος, Πλ. Αγ. Μελετίου, Σεπόλια, τηλ. 210-5128059. 39. Αγ. Νικόλαος, οδ. Αγ. Νικολάου, 104 46 Αχαρνών, τηλ. 210-8319385. 40. Αγ. Νικόλαος, οδ. Κ. Κοτζιά, 163 46 Ηλιούπολη, τηλ. 210-9914540. 41. Αγ. Νικόλαος, οδ. Ελευθ. Βενιζέλου 173, 176 73 Καλλιθέα, τηλ. 210- 9568969. 42. Αγ. Νικόλαος, οδ. Ασκληπιού 38, 106 80 Πευκάκια, τηλ. 210- 3612449. 43. Αγ. Νικόλαος, οδ. Δυοβουνιώτου 56, 117 41 Φιλοπάππου, τηλ. 210- 9228323. 44. Αγ. Πάντες, οδ. Ελευθ. Βενιζέλου 90, 176 76 Καλλιθέα, τηλ. 210-956205. 45. Αγ. Παρασκευή, Πλ. Αγ. Παρασκευής, 153 42 Αγ. Παρασκευή, τηλ. 210-6526818. 46. Αγ. Παρασκευή, οδ. Κυπρίων Ηρώων και Μαραμβέλια, 163 41 Ηλιούπολη, τηλ. 210-9922 666. 47. Αγ. Παύλος, Χίου καί Κρήτης 104 38 Σταθμός Λαρίσης, τηλ. 210-5234711. 48. Αγ. Σπυρίδων, οδ. Ερατοσθένους 13, 116 35 Σταδίου, τηλ. 210-7515122. 49. Αγ. Στυλιανός, οδ. Παπαστράτου 12, 114 76 Γκύζη, τηλ. 210-6420015. 50. Αγ. Τριάς , οδ. Λ. Κηφισίας 80, 115 26 Αμπελόκηποι,τηλ. 210-6927527. 51. Αγ. Τριάς, οδ. Πειραιώς 67 Β', 105 53 Κεραμεικός, τηλ. 210-3252227. 52. Αγ. Χαράλαμπος, οδ. Δραγούμη 7, 161 21 Ιλίσια, τηλ. 210-7223860. 53. Εσταυρωμένος, Πλ. Εσταυρωμένου, 177 78 Ταύρος, τηλ. 210-3462301. 54. Κοίμησις Θεοτόκου, οδ. Μπουσίων 24, 115 24 Ελ. Βενιζέλου, τηλ. 210-6428132. 55. Κοίμησις Θεοτόκου, οδ. Ειρήνης 29, 163 45 Ηλιούπολη, τηλ. 210-9915842. 56. Κοίμησις Θεοτόκου, οδ. Ανδροπούλου 2, 111 41 Κυπριάδου, τηλ. 210-2918987. 57. Κοίμησις Θεοτόκου, οδ. Σωκράτους 19, 117 43 Κυνοσάργους, τηλ. 210-9236428. 58. Μεταμόρφωσις Σωτήρος, οδ. Μεταμορφώσεως 3, 173 41 Αγ. Δημήτριος, τηλ. 210-9335 918. 59. Μεταμόρφωσις Σωτήρος, oδ. Μεταμορφώσεως και Υψηλάντου, 176 73 Καλλιθέα, τηλ. 210-9562051. 60. Παναγία Μαρμαριώτισσα, οδ. Σοφοκλή Βενιζέλου, 152 32 Χαλάνδρι, τηλ. 210-6814 960. 61. Παντάνασσα, οδ. Πραξιτέλους 35, 176 74 Καλλιθέα, τηλ. 210- 9419 002. 62. Προφήτης Ηλίας, οδ. Προφήτου Ηλία 17, 153 41 Αγ. Παρασκευή, τηλ. 210-6399692. 63. Προφήτης Ηλίας, οδ. Αρύββου 1, 116 33 Παγκράτι Αθήνα, τηλ. 210- 7013034. 64. Προφήτης Ηλίας, οδ. Διοπόλεως 2, 111 42 Ριζούπολη Αθήνα, τηλ. 210-2516483. 65. Τρεις Ιεράρχες οδ. Τριών Ιεραρχών 91, 118 51 Πετράλωνα, τηλ. 210-3465878. 66. Ύψωσις Τιμίου Σταυρού, οδ. Καυκάσου -Λαζαράδων 2, 113 63 Κυψέλη, τηλ. 210-8218110. 67. Ύψωσις Τιμίου Σταυρού, οδ. Αναστάσεως και Κλειούς, 156 69 Παπάγου, τηλ. 210-6515952 68. Αγ. Δημήτριος, 132 31 Πετρούπολη τηλ. 210-50.12.127. 69. Ευαγγελισμός Θεοτόκου, 131 22, Ίλιον, τηλ. 210-26.13.009. 70. Ευαγγελισμός Θεοτόκου, 146 71 Ν. Ερυθραία, τηλ. 210-62.54.156. 71. Αγ. Κωνσταντίνος, 134 41 Άνω Λιόσια, τηλ. 210-24.72.113, 210-24.72.946. 72. Αγ. Κωνσταντίνος, 190 05 Ν. Μάκρη, τηλ. 22940-94001. 73. Κοίμησις Θεοτόκου, 136 71 Αχαρνές, τηλ. 210-24.61.213. 74. Αγ. Νικόλαος, 134 51 Ίλιον, τηλ. 210-23.20.645. 75. Αγ. Γεώργιος, 134 51 Καματερό, τηλ. 210-23.18.977. 76. Γέννησις του Χριστού, 134 51 Καματερό, τηλ. 210-23.12.752. 77. Αγ. Ελευθέριος, 151 25 Μαρούσι, τηλ. 210-61.96.388. 78. Κοίμησις Θεοτόκου, 131 22 Ίλιον, τηλ. 210-26.12.790. 79. Αγ. Νικόλαος, Καισαριανή, τηλ. 210-72.36.204. 80. Κοίμησις Θεοτόκου, Καισαριανή, τηλ. 210-72.13.848. 81. Τρεις Ιεράρχες, Καισαριανή, τηλ. 210-72.22.557. 82. Αγ. Τριάς, Βύρωνας, τηλ. 210-76.53.461. 83. Αγ. Δημήτριος, Βύρωνας, τηλ. 210-76.60.943. 84. Μεταμόρφωσις του Σωτήρος, Βύρωνας, τηλ. 210-76.69.369. 85. Αγ. Γεώργιος, Καρέας, τηλ. 210-76.51.008, 210-76.58.225. 86. Αγ. Απόστολοι, Υμηττός, τηλ. 210-76.23.525. 87. Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, Υμηττός, τηλ. 210-97.34.311 88. Αγ. Θεόδωροι Γαργηττός, τηλ. 210-6611596. 89. Ύψωσις Τιμίου Σταυρού, Σταυρός, τηλ. 210-6613800 90. Ι. Μ. Νέας Σμύρνης 91. Μετ. Σωτήρος, Λεωφ. Συγγρού 133, Αγ. Σώστης. 92. Αγ. Παρασκευή, οδ. Ελευθ. Βενιζέλου 135β, Ν. Σμύρνη. 93. Αγ. Αλέξανδρος, Αλκινόης και Αγ. Αλεξάνδρου, Π. Φάληρο 94. Κοίμησις Θεοτόκου, οδ. Αχιλλέως 30, Π. Φάληρο 95. Αγ. Τρύφων, οδ. Αρχιπελάγους και Υμηττού, Γλυφάδα 96. Αγ. Κωνσταντίνος, Ν. Ιωνία, τηλ. 210-27.98.235. 97. Αγ. Σπυρίδων Ν. Ιωνία, τηλ. 210-27.91.310. 98. Κοίμησις Θεοτόκου Ν. Ιωνία, τηλ. 210-27.92.900. 99. Αγία Τριάς, Ηράκλειο, τηλ. 210-27.98.970. 100. Μεγάρων και Σαλαμίνος 101. Ενοριακό Συσσίτιο Μάνδρας, Δήμητρος 16, 196 00, τηλ. 210-55.57.689. 102. Αγ. Παρασκευή Εργατικές Κατοικίες Μάνδρας, τηλ. 210-55.49.017. 103. Αγ. Γεώργιος Ελευσίνας, Κίμωνος 10, 192 00 Ελευσίνα, τηλ. 210-55.43.577.
Συσσίτιο Πειραιάς, «Δος ημίν σήμερον», Αγία Τριάς, τηλ. 210-41.77.271. 1. Ευαγγελιστρία, Γρηγ. Λαμπράκη 41, Πειραιάς, τηλ. 210-41.25.619. 2. Αγ. Παντελεήμων, οδ. Αγ. Παντελεήμωνος, Δραπετσώνα, τηλ. 210-46.15.704. 3. Αγ. Δημήτριος, οδ. Καραϊσκάκη 1, Ν. Φάληρο, τηλ. 210.48.16.636. 4. Μεταμόρφωσις Σωτήρος, οδ. Θηβών 49, τηλ. 210-42.05.255. 5. Αγ. Βασίλειος, Τέρμα Σαχτούρη, τηλ. 210-42.85.817. 6. Αγ. Ελευθέριος, οδ. Αγ. Ελευθερίου 7, τηλ. 210-41.78.778. 7. Αγ. Δημήτριος, Αγ. Δημητρίου 166, Πειραιάς, τηλ. 210-46.16.540. 8. Αγ. Κωνσταντίνος, οδ. Καραίσκου 109, τηλ. 210-41.78.778. 9. Παναγία Μυρτιδιώτισσα, οδ. Ακτή Πρωτοψάλτη, τηλ. 210.41.73.334. 10. Αγ. Νικόλαος, οδ. Αγ. Νικολάου 1, τηλ. 210-45.11.300. 11. Αγ. Σπυρίδων, οδ. Αγ. Σπυρίδωνος 1, τηλ. 210-41.73.529. 12. Υπαπαντή Κυρίου, οδ. Υπαπαντής 78, τηλ. 210-46.16.345. 13. Αγ. Χαράλαμπος Καστέλλας, οδ. Βασ. Παύλου τηλ. 210-41.19.949.

ΣΑΒΒΑΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π
 
triklopodia 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΟΚ & ΔΕΟΣ. Διέρρευσε το έγγραφο με τα τελικά μέτρα του 3ου Μνημονίου.!!

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ. Μόνο έτσι μπορεί κανείς να περιγράψει όλα όσα αναφέρονται μέσα στο 3ο Μνημόνιο αφού όσο κανείς το διαβάζει, ανακαλύπτει συνεχώς νέα επώδυνα μέτρα. Προφανώς όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα της πολύ "σκληρής" διαπραγμάτευσης του Α. Σαμαρά και των άλλων 2
θιασωτών της Κυβέρνησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ:

Καταργούνται οι τρεις φορολογικοί συντελεστές φυσικών προσώπων και επεκτείνεται η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης έως το 2018!!!

Το πακέτο μέτρων μόνο για το 2013 ορίζεται στα 9,2 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα... 6,3 θα προέλθουν από μειώσεις μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, ενώ τα υπόλοιπα απο νέους φόρους!

Καταργούνται τα δώρα στους μισθούς και στις συντάξεις του Δημοσίου.

Στα Ειδικά Μισθολόγια προβλέπονται σημαντικές μειώσεις και μάλιστα αναδρομικά από την 1η Αυγούστου του 2012. Οι μειώσεις θα είναι απο 2% έως 35%.

Επιβολή πλαφόν στους μισθούς των ΔΕΚΟ στα 1.900 ευρώΌσον αφορά στις περικοπές των συντάξεων, αυτές θα έχουν ως εξής:

1000 – 1500 ευρώ: -3%

1500 – 2000 ευρώ: -5%

Πάνω από 2000 ευρώ: -12%

Προβλέπεται αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης κατά δύο έτη, αλλά και μείωση 23% στο εφάπαξ. Επίσης θα μπει εισφορά 3% σε όσους έλαβαν υψηλό εφάπαξ μετά το 1995, ενώ παράλληλα καταργείται το ΕΚΑΣ για όσους συνταξιούχους είναι μικρότεροι των 64 ετών.

Εισφορά 3% σε όσους πήραν σύνταξη μετά το 1995

Μείωση εφάπαξ 23% και νέα έκτακτη εισφορά σε όσους έχουν πάρει ήδη το εφάπαξ

Καταργούνται ΟΛΑ ΤΑ οικογενειακά ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ανεξαιρέτως (γάμου, παιδιών κλπ.) και αντικαθίστανται με ένα που όμως θα δίδεται με εισοδηματικά κριτήρια.

Κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών

Καταργούνται όλα τα ειδικά εποχικά επιδόματα ανεργίας και προβλέπεται αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών ακόμα και για ασφαλισμένους προ του 1993.

Επιβολή νέου φόρου στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ

Αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ (8% απο 1/1/2013), και έως 40% μέσα στο 2013!!!

Αύξηση των εισιτηρίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς κατά 25%.

Αυξηση των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων.

Αύξηση της φορολογίας στους αγρότες και στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Αύξηση του φόρου καταθέσεων στο 15% το 2014.

Αύξηση των εισφορών στους νέους ασφαλισμένους μετά το 1993.

Αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης για το υγραέριο και το πετρέλαιο κίνησης με την αύξηση του φόρου υγραερίου να διαμορφώνεται από 200 ευρώ / τόνο σε 330 ευρώ/ τόνο.

Αύξηση του φόρου κατανάλωσης καπνού/τσιγάρων

Καταργούνται τα αφορολόγητα λόγω τέκνων.

Καταργούνται οι φοροαπαλλαγές για τα κοινωνικά επιδόματα

Καταργούνται τα «φορολογικά προνόμια» όσων κατοικούν σε νησιά με πληθυσμό έως 3.100 κατοίκους

Καταργούνται οι μειώσεις φόρου εισοδήματος για τους μισθωτούς που εργάζονται σε παραμεθόριες περιοχές.

Αυξάνεται η φορολογία στις αμοιβές των αξιωματικών του Εμπορικού Ναυτικού και στις αμοιβές των μελών των κατώτερων πληρωμάτων των εμπορικών πλοίωνΣτο 28% διαμορφώνεται ο συντελεστής φορολόγησης του συνόλου των κερδών των Α.Ε. και των ΕΠΕ.

Μειώνεται στο 80%, από 95% σήμερα, η επιστροφή φόρου κατανάλωσης από το πετρέλαιο στους αγρότες.

Αυξάνεται η αμοιβή για νομικές αγωγές ώστε να αυξηθούν τα έσοδα κατά 50 εκατ. ευρώ ετησίως.

Υπογράφεται Μνημόνιο Συναντίληψης μεταξύ της κυβέρνησης και των ιδιοκτητών του εμπορικού στόλου ώστε να εξασφαλιστεί η καταβολή του φόρου τοναζ με στόχο την αύξηση εσόδων κατά 200 εκατ. ευρώ την περίοδο 2013-16.

Φόρος επί τυχερών παιχνιδιών ΟΠΑΠ-επιπλέον χρέωση 2-4%

Μείωση της επιστροφής του ΦΠΑ για τους αγρότες έως 6% του κύκλου εργασιών.

Μειώνεται ο ΦΠΑ στην εστίαση από 23% σε 13%

Κατάργηση στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ των δώρων και όλων των επιδομάτων πέραν του ενιαίου μισθολογίου.

Μείωση κατά 20.000 του προσωπικού του Δημοσίου μέσα στο 2013

Μείωση των αναπληρωτών καθηγητών από τις 15.000 που είναι σήμερα σε μόλις 2.000

Επίσης, στα μέτρα που αποκαλύπτονται ανοίγοντας το 3ο Μνημόνιο περιλαμβάνονται ειδικές ρυθμίσεις για τη μείωση του προσωπικού στα σχολεία, τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ που δεν έχει σχέση με τη διδασκαλία ενώ καταργούνται όλοι οι περιορισμοί που υπήρχαν στις μετατάξεις εργαζομένων στο Δημόσιο.

Εργασιακά:

Πάγωμα των τριετιών μέχρι να πέσει η ανεργία κάτω απο 10%. Αυτό σημαίνει οτι κανείς εργαζόμενος δεν θα δει αύξηση μέχρι και το 2027 (!!!), αφού κάπου τότε υπολογίζει η Τρόικα να πέσει η ανεργία στο 10%.

Πλαφόν αποζημίωσης για τους παλαιότερους εργαζόμενους στα 2.000 ευρώ.Το πλαφόν αφορά τις αποζημιώσεις των εργαζόμενων που απασχολούνται πάνω από 16 χρόνια στον ίδιο εργοδότη και δικαιούνται ως αποζημίωση περισσότερους από 12 μισθούς.

Για τους νεότερους εργαζόμενους θα διατηρηθεί η σημερινή κλίμακα (χωρίς προειδοποίηση), σύμφωνα με την οποία όποιος απολυθεί έπειτα από 16χρόνια δουλειάς στον ίδιο εργοδότη εισπράττει ως αποζημίωση 12 μισθούς.

Η αποζημίωση μειώνεται κατά 50% εφόσον ο χρόνος προειδοποίησης είναι 4 μήνες (!!!)

Στους νεοεισερχόμενους ή νέοεργαζόμενους σε άλλη εταιρία η αποζημίωση μειώνεται κατά 50%, ενώ τον πρώτο χρόνο δεν ισχύει καμμία αποζημίωση.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Συμβολική κατάληψη με αίτημα την άμεση ολοκλήρωση του επαρχιακού δρόμου Δυτικής Εορδαίας από κατοίκους Μηλοχωρίου – Φούφα (Βίντεο)

Συμβολική κατάληψη με αίτημα την άμεση ολοκλήρωση του επαρχιακού δρόμου Δυτικής Εορδαίας από κατοίκους Μηλοχωρίου – Φούφα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί. Δείτε το βίντεο του kozan.gr… 




Διαβάστε περισσότερα » »

19 Τρόποι προσβολής καρκίνου για εξολόθρευση του ανθρώπινου πληθυσμού από τους παγκοσμιοποιητές

Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό.
Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren
Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με τη μείωση του πληθυσμού.

Όπως βλέπετε οι παγκοσμιοποίητες πρώτα μας προκαλούν τον καρκίνο και στη συνέχεια μας παρέχουν τις αναποτελεσματικές θεραπείες τους με σκοπό το κέρδος. Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία , 1.638.910 νέα κρούσματα καρκίνου θα προκύψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του 2012.

Περίπου 577.190 ασθενείς με καρκίνο αναμένεται να πεθάνουν αυτό το έτος. Ένας στους δύο άντρες πάσχουν από καρκίνο (ένας στους τέσσερις θα πεθάνει), όπως και μια στις τρεις γυναίκες (μία στίς πέντε θα πεθάνει). Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων , ο καρκίνος είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου, που ακολουθείται απο την καρδιοπάθεια.

Το 1971, ο Πρόεδρος Νίξον και το Κογκρέσο δήλωσαν πόλεμο κατά του καρκίνου . Από τότε, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ξοδεψει πάνω από $ 105 δισεκατομμύρια για την καταπολέμησης του καρκίνου.

Το 2010 μόνο, το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου είχε προϋπολογισμό της τάξης του 6,4 δισ. δολαρίων. Από τον Μάρτιο του 2011, η Susan Komen του Ιδρύματος Β. , φέρεται να ηγείται του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, και είχε 439.451.449 δολάρια «των συνολικά δημόσια εσόδων.» ο φαρμακευτικός κολοσσός Merck είχε μόνο στον προϋπολογισμό του 2010 ανάπτυξη των 8.120.000.000.

Γιατί ακόμα ο κόσμος βασανίζεται μέχρι θανάτου παρά τα δισεκατομμύρια, αν όχι τρισεκατομμύρια, σε κρατικές και ιδιωτικές έρευνες για τον καρκίνο; Γιατί οι θεραπείες για τον καρκίνο παρέμειναν σχεδόν αμετάβλητες από το 1950: με τοξική ακτινοβολία, χημειοθεραπεία, και χειρουργική επέμβαση;

Η απάντηση είναι απλή: η θεραπεία του καρκίνου είναι επικερδής. Ο Καρκίνος προωθεί επίσης τον στόχο της παγκοσμιοποίησης και την μαζική εξόντωση του πληθυσμού.

Οι περιπτώσεις καρκίνου παγκοσμίως είναι πιθανόν να αυξηθούν κατά σχεδόν 75% μέχρι το 2030 , σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο Lancet Oncology. Μια ομάδα με επικεφαλής τον Φρέντι Μπρέι του Διεθνούς Οργανισμού Ερευνών για τον Καρκίνο (IARC) στη Λυών, στη Γαλλία, ανέφερε ότι το 2008 υπήρχαν 12,7 εκατομμύρια νέα κρούσματα καρκίνου, τα οποία θα ανέλθουν σε 22,2 εκατομμύρια το 2030, με 90% σε άνοδο στις φτωχότερες χώρες.

Είναι γνωστό από διατροφολόγους και θεραπευτές ότι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσουμε τον καρκίνο, είναι να μην τον δεχτούμε . Δηλαδή, θα πρέπει να έχουμε τη σωστή διατροφή και άσκηση για να κρατηθεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να λειτουργεί σωστά. Πρέπει επίσης να εξαλείψουμε όλες τις μορφές των τοξινών από το καθημερινό περιβάλλον μας.

Η BPA. Δισφαινόλη Α (BPA) είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη χημική ουσία που μπορεί να συμπεριφέρεται όπως τα οιστρογόνα. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή των πολυκαρβονικών πλαστικών και στις εποξικές ρητίνες.

Η BPA είναι σε πολλά καταναλωτικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας τροφίμων ποτών, και δοχείων , σε πλαστικές συσκευασίες τροφίμων, στεγανωτικά υλικά οδοντιατρικής. Η έκθεση σε ανθρώπους είναι πολύ διαδεδομένη και εμφανίζεται κυρίως σε μολυσμένα τρόφιμα και ποτά.



Μελέτες
σε ζώα και ανθρώπους έχουν συνδέσει την ορμόνη BPA- ευαίσθητων καρκίνων,όπως του μαστού και του προστάτη. Μια πρόσφατη μελέτη στην Κίνα διαπίστωσαν ότι η έκθεση σε BPA μπορεί να αποτελέσει παράγοντα κινδύνου για έναν κοινό τύπο όγκου του εγκεφάλου που ονομάζεται μηνιγγίωμα.

Οι συμμετέχοντες στη μελέτη με τα υψηλότερα επίπεδα της BPA στα ούρα ήταν περίπου 1,6 φορές (160%) με περισσότερες πιθανότητες να διαγνωστούν με μηνιγγίωμα σε σύγκριση με εκείνους με τις χαμηλότερες συγκεντρώσεις.

Η BPA βρίσκεται στα ούρα του 95% των ενηλίκων. Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ διαπίστωσε ότι η κατανάλωση κονσερβοποιημένης σούπας, μπορεί να καρφώσει τα ουρικά επίπεδα του (BPA σας) κατά 1.200% έναντι της φρέσκιας σούπας Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να αποφεύγονται τα πλαστικά προϊόντα και να χρησιμοποιήτε ποτήρι. Δυστυχώς, σχεδόν απο όλους το εμφιαλωμένο νερό πωλείται σε πλαστικές φιάλες.

Φθόριο
Μιλώντας για το νερό, σχεδόν σε κάθε περιοχή του νερού στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχει τοξικά φθοριούχο νάτριο στο νερό της βρύσης. Μετά από χρόνια άρνησης, το ΚΠΑ / Ροκφέλερ της ελεγχόμενης ομοσπονδιακής κυβέρνησης παραδέχθηκε ότι το φθόριο βλάπτει τα παιδιά. Παρά την αφαίρεση των τοξινών, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση απαίτησε μια μείωση του ποσού φθοριδίου που προστέθηκε στις δημόσιες παροχές νερού, αναφέροντας το αρνητικό αποτέλεσμα της στα δόντια (οδοντική φθορίωση).

Φυσικά, εδώ και πολύ καιρό γνωστή από τους ερευνητές, σε αντίθεση με την American Dental Association, ότι το φθόριο βλάπτει τα δόντια . Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι αρκετές ανήθικες εταιρείες εμφιάλωσης νερού προσθέτουν φθόριο στο νερό τους, και διαφημίζουν ότι το φθόριο είναι καλό για τα παιδιά και το προωθούν δήθεν για γερά δόντια παρά τα συντριπτικά στοιχεία για το αντίθετο.

Φυτοφάρμακα
συνεχίζουν σε κοινή θέα, όταν οι νομοθέτες στην Καλιφόρνια ενέκριναν τη χρήση του ιωδιούχου μεθυλίου στην Καλιφόρνια σε καλλιέργειες φράουλας, με τη γνώση ότι συνδέεται με τον καρκίνο,στη νόσο του θυρεοειδούς και σε νευρολογικές βλάβες στον άνθρωπο. Το 2007, η κυβέρνηση Μπους ενέκρινε το ιώδιο μεθυλίου σε εθνικό επίπεδο σε 47 κράτη που καταχωρούν τη χημική ουσία για χρήση.

Οι εργαζόμενοι που εφαρμόζουν ορισμένα φυτοφάρμακα για να καλλιεργήσουν, είναι δύο φορές πιο πιθανό να συμβληθούν απο μελάνωμα, μια θανατηφόρα μορφή καρκίνου του δέρματος. Ωστόσο, μας λένε ότι τα μη βιολογικά τρόφιμα είναι ασφαλή για κατανάλωση.

Ομοίως, οι ερευνητές βρίσκουν υψηλότερα επίπεδα των κοινών φυτοφαρμάκων σε νοικοκυριών στα ούρα των παιδιών με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, μια μορφή καρκίνου που αναπτύσσεται συνήθως μεταξύ τριών και επτά ετών.

Οι παρατεταμένες επιδράσεις των φυτοφαρμάκων και η χρήση του DDT έχει αυξημένα ποσοστά καρκίνου .

Parabens
Οι καρκινογόνες χημικές ουσίες έχουν προστεθεί και σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής. τα Parabens είναι μια χημική ένωση που βρέθηκε σε προϊόντα καθημερινής υγιεινής όπως κρέμες, make-up, αφρός ξυρίσματος, λοσιόν μαυρίσματος και οδοντόκρεμα. Βρίσκονται επίσης σε πολλές μάρκες αποσμητικού μασχάλης.

Μια μελέτη 160 γυναικών με καρκίνο του μαστού έδειξε ότι τα parabens ήταν παρόντες στους όγκους όλων των γυναικών . «Συνολικά, 160 δείγματα συλλέχθηκαν, τέσσερα από κάθε γυναίκα και βρήκαν 99 τοις εκατό των δειγμάτων ιστού που περιέχονται τουλάχιστον ένα paraben και 60 τοις εκατό των δειγμάτων είχε πέντε. »

Αλουμίνιο
Τα περισσότερα αποσμητικά περιέχουν αλουμίνιο, το αλουμίνιο μπορεί να απορροφηθεί απο τον ιστό του μαστού των γυναικών, όπου θα μπορούσε ενδεχομένως να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού ή άλλα προβλήματα υγείας .

Οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού έχουν υψηλότερα επίπεδα αλουμινίου στην θηλή τους (NAF) Μελέτες έχουν δείξει οτι σε προιόντα αντιιδρωτικά αλουμινίου, κατατίθονται στον ιστό του μαστού, καθώς και μελέτες σε ζώα έχουν επίσης βρεθεί ότι το αλουμίνιο μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Μελέτες επίσης να ταξινομούν το Αλουμινίο ως νευροτοξίνη που σχετίζεται με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Chemtrails / γεωμηχανικής
Τα Chemtrails περιέχουν τοξίνες, όπως αλουμινίου και βαρίου τα οποία ψεκάζονται στην ατμόσφαιρα καθημερινά, και είναι ένα από τα πιο κραυγαλέα εργαλεία του προγράμματος μείωσης του πληθυσμού . Ως εκ τούτου, ο αέρας που αναπνέουμε όλοι μας τώρα περιέχει σωματίδια αλουμινίου και βαρίου που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί.

Η ρύπανση σωματιδίων μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου του πνεύμονα και κρίσεις άσθματος και μπορεί να επηρεάσουν την ανάπτυξη και την αποτελεσματικότητα των πνευμόνων.

Τα Chemtrails δηλητηριάζουν κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη και οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν ακόμη και να το παρατηρήσουν. Παρακαλώ πάρτε λίγο χρόνο και κάντε τη δική σας έρευνα σχετικά με τα chemtrails / γεωμηχανικής. Τα αντηλιακά.

Πολλά δημοφιλή αντηλιακά περιέχουν συστατικά που είναι γνωστό ότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη και εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων του δέρματος , τα οποία δεδηλωμένος στόχος τους, είναι για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Ακόμα χειρότερα, η FDA φέρεται να έχει λάβει γνώση αυτών των κρίσιμων πληροφοριών τα τελευταία δέκα χρόνια, αλλά δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους για αυτό.

Μόνο το 7,8% των εξετασθέντων αντηλιακών έχουν κριθεί «ασφαλές και αποτελεσματικά.» Το άλλο 92,2%, που αντιπροσωπεύουν εκατοντάδες των αντηλιακών προϊόντων στην αγορά σήμερα, περιέχουν ένα ή περισσότερα συστατικά που είναι γνωστό ότι είναι επιβλαβή για την υγεία.

Ζάχαρη
Από καιρό ήταν γνωστό ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη και ότι τα άτομα με καρκίνο θα πρέπει να μειώσουν την ζάχαρη. Σήμερα, οι Αμερικανοί καταναλώνουν 22 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρης την ημέρα. Κοινή και Ιατρική Ακτινοβολία.

Οι αξονικές τομογραφίες
σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου , αλλά οι ασθενείς δεν έχουν προειδοποιήθει για τον κίνδυνο. Εκθέτοντας ένα παιδί με την πυρηνική ακτινοβολία από δύο ή τρεις αξονικές τομογραφίες (CT), το κεφάλι μπορεί να τριπλασιάσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εγκεφάλου μετέπειτα στη ζωή τους, σύμφωνα με μια 20-ετή μελέτη.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι ένα παιδί που εκτίθεται στην ακτινοβολία σε μεταξύ πέντε και 10 αξονικές τομογραφίες, έχει τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες από ό, τι ένα παιδί που δεν έχει εκτεθεί να αναπτύξει λευχαιμία. Ομοίως, οι οδοντιατρικές ακτινογραφίες αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εγκεφάλου .

Μια μελέτη στην οποία συμμετείχαν 1.400 ασθενείς με καρκίνο βρήκε ότι οι ασθενείς που δήλωσαν ότι έχουν ετήσιες εξετάσεις σε (οδοντιατρικές ακτίνες Χ) είχαν έως και δύο φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν μηνιγγίωμα.

Τα κινητά τηλέφωνα.
Η ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, ενδεχομένως , σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας . Ο οργανισμός τώρα απαριθμεί τη χρήση του κινητού με την ίδια «καρκινογόνο επικινδυνότητα» της κατηγορίας, όπως ο μόλυβδος,η εξάτμιση του κινητήρα,και το χλωροφόρμιο.

Η Ακτινοβολία έχει επίσης συνδεθεί με βλάβες στο DNA και καρκίνο . Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακάλυψε μια 50% αύξηση στο μετωπιαίο και τον κροταφικό λοβό όγκων σε παιδιά κατά την διάρκεια δέκα χρόνων στα έτη 1999 και 2009, που κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε από τα κινητά τηλέφωνα.

Ένα στα τρία παιδιά ηλικίας κάτω των δέκα διαθέτουν σήμερα ένα κινητό τηλέφωνο στην κατοχή τους. Οι ερευνητές προειδοποιούν: «Τα παιδιά πρέπει να χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα μόνο για βασικές ανάγκες και να κάνουν κλήσεις μικρής διάρκειας.»

Ωστόσο, παρά τον προφανή κίνδυνο , η κυβέρνηση δεν απαιτεί καμία προειδοποίηση ακτινοβολίας ή καρκίνου σε κινητά τηλέφωνα.

Ομοίως, οι φορητοί υπολογιστές έχουν συνδεθεί με καρκίνο από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Υδράργυρος
Ο Υδράργυρος σε οποιαδήποτε μορφή είναι δηλητηριώδες, Ο υδράργυρος συνήθως επηρεάζει τη νευρολογική, γαστρεντερική (GI) και τα νεφρικα συστήματα οργάνων. Δηλητηρίαση μπορεί να προκύψει από την εισπνοή ατμών υδραργύρου, κατάποση υδράργυρου , ο υδράργυρος σε ένεση, και η απορρόφηση του υδραργύρου μέσω του δέρματος.

Έχει αποδειχθεί ότι ο υδράργυρος εξαντλεί γρήγορα το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο υδράργυρος έχει αποδειχθεί επίσης οτι προκαλεί αυτοάνοσα νοσήματα. Οτιδήποτε μειώνει και διαταράσσει το ανοσοποιητικό σύστημα θα αυξήσει τις πιθανότητες ενός ατόμου να προσβληθεί από καρκίνο .

Τα εμβόλια
Τα εμβόλια είναι ίσως η τελευταίο όπλο που χρησιμοποιεί η παγκόσμια ελίτ για χρήση κατά της ανθρωπότητας, αλουμίνιο και φορμαλδεΰδη (ένα γνωστό καρκινογόνο που χρησιμοποιείται για την ταρίχευση) έχει χρησιμοποιηθεί ως συντηρητικό σε παιδικά εμβόλια και εξακολουθεί να υπάρχει σε πολλά εμβόλια γρίππης. Εκεί είναι εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες μελέτες που συνδέουν τα εμβόλια με τον καρκίνο και νευρολογικές διαταραχές όπως ο αυτισμός . Κορυφαία επιστήμονας εμβολίου της Merck, Δρ Maurice Hilleman , παραδέχεται ανοιχτά την παρουσία του θανατηφόρου SV40 στην πολιομυελίτιδα.

Το Ίδρυμα Καρκίνου SV40 παρέχει πρόσθετες πληροφορίες και έρευνα. Εν τω μεταξύ, το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας εξακολουθεί να χρησιμοποιείται εναντίον των ανυποψίαστων πολιτών των εθνών του τρίτου κόσμου . Πρόσφατα ένα ιταλικό δικαστήριο έκρινε τους κατασκευαστές εμβολίων οτι ευθύνονται για την καταστροφή των παιδιών.

Όμως, στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι κατασκευαστές εμβολίων είχαν σχεδόν σβηστεί-από αγωγές που ασκούνται από τους γονείς των τραυματισμένων παιδιών, το Κογκρέσο τους χορήγησε νομική ασυλία. Το Ανώτατο Δικαστήριο επικύρωσε την ασυλία δηλώνοντας ότι τα εμβόλια είναι » «αναπόφευκτα επισφαλή.»

Ο Μπιλ Γκέιτς ευγονιστής παγκοσμιοποίησης και άλλοι, όπως το Ίδρυμα Ροκφέλερ, χρηματοδότούν τις έρευνες εμβολίων, προκειμένου να μειώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πολλές κυβερνήσεις πιέζουν να κάνουν εμβόλια υποχρεωτικά , ακόμα και με ενημέρωση στους γονείς από πόρτα σε πόρτα.

Ψήγματα Οδοντιατρική.

Τα οδοντιατρικά αμαλγάματα είναι η κύρια πηγή έκθεσης στον υδράργυρο για τους Αμερικανούς . Το μέσο άτομο έχει οκτώ σφραγίσματα αμαλγάματος και θα μπορούσε να απορροφήσει έως 120 μικρογραμμάρια υδραργύρου ανά ημέρα. Για λόγους σύγκρισης, η κατανάλωση απο μολυσμένα με υδράργυρο θαλασσινά θα σας εκθέσει σε περίπου 2,3 μικρογραμμάρια ανά ημέρα.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου συσχέτισε την περιοδοντική πάθηση με τον καρκίνο του παγκρέατος . «Η μελέτη μας παρέχει τις πρώτες ισχυρές ενδείξεις ότι η περιοδοντική νόσος μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του παγκρέατος», δήλωσε ο δρ Ντομινίκ, της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ στη Βοστόνη, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας.

Οι άνδρες με ιστορικό περιοδοντικής νόσου, είχαν 64% αύξηση του κινδύνου καρκίνου του παγκρέατος σε σύγκριση με όσους δεν διαθέτουν τέτοιο ιστορικό.

Οι πρότυποι λαμπτήρες πυρακτώσεως ήταν να αντικατασταθούν με λαμπτήρες CFL, οι οποίες είναι επιβλαβείς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, επειδή είναι γεμάτες με τοξικό υδράργυρο.

«Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε το 2008 από το Maine Τμήμα Προστασίας Περιβάλλοντος αποκάλυψε ότι, όταν μια λάμπα CFL σπάσει, μπορεί να απελευθερώσει επικίνδυνα υψηλά επίπεδα υδραργύρου στον αέρα.

Ευτυχώς η σχεδιαζόμενη απαγόρευση καταργήθηκε και εσείς δεν χρειάζεται να μολύνετε το σπίτι σας με λαμπτήρες CFL .

Σιρόπι καλαμποκιού φρουκτόζης.
Το υψηλής φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού (HFCS) χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία σε χιλιάδες συσκευασμένα τρόφιμα που πωλούνται σε όλο τον κόσμο, από το ψωμί για πρωινό με δημητριακά, ακόμη και τη σόδα.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Λος Άντζελες (UCLA) διαπίστωσαν ότι τα καρκινικά κύτταρα έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια για την εκλεπτυσμένη φρουκτόζη. Στις δοκιμές, τα καρκινικά κύτταρα του παγκρέατος τρέφονται με εκλεπτυσμένη φρουκτόζη και πολλαπλασιάζονται ταχύτατα μέσα στο σώμα.

Δημοσιεύση στο περιοδικό Cancer Research, τα ευρήματα αποκαλύπτουν επίσης ότι δεν είναι όλα τα σάκχαρα ίδια, μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση στην επικρατούσα ιατρική. Τα καρκινικά κύτταρα αγαπούν τόσο τη ζάχαρη γλυκόζης και τη φρουκτόζη της ζάχαρης, αλλά η φρουκτόζη προκαλεί άμεσα τα καρκινικά κύτταρα να αναπαραχθούν και να εξαπλωθούν.

Ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει 12 κουταλάκια του γλυκού HFCS κάθε μέρα ! Έτσι, απλά με την κατανάλωση της τυπικής αμερικανικής διατροφής των επεξεργασμένων τροφίμων, οι καταναλωτές είναι σε θέση να εκτεθούν απο υπερβολικά υψηλά επίπεδα υδραργύρου που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια ασφαλείας που καθορίζονται από την EPA.

Το Σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης, επίσης, συμβάλλει στην παχυσαρκία. Ένα πανεπιστήμιο του Princeton απο μια ερευνητική ομάδα έδειξε ότι ποντίκια που έχουν πρόσβαση σε φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού παρουσίασαν σημαντικά περισσότερο βάρος από εκείνα που έχουν πρόσβαση σε επιτραπέζια ζάχαρη, ακόμα και όταν η συνολική θερμιδική πρόσληψη τους ήταν η ίδια.

Η παχυσαρκία συνδέεται με υψηλότερα ποσοστά καρκίνου . Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Έρευνας για τον Καρκίνο, περισσότερες από 100.000 περιπτώσεις καρκίνου στις ΗΠΑ συνδέονται με το υπερβολικό σωματικό λίπος – τα περισσότερα από αυτά μπορούν να προληφθούν.

Φούρνοι μικροκυμάτων
Σχεδόν κάθε σπίτι έχει ένα φούρνο μικροκυμάτων για να ζεστένετε γρήγορα ή να μαγειρέψετε τα τρόφιμα. Ωστόσο, πολλές μελέτες που πραγματοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν επανειλημμένως επισημάνει τις καταστροφικές συνέπειες των φούρνων μικροκυμάτων στην ανθρώπινη υγεία.Στην πραγματικότητα οι φούρνοι μικροκυμάτων είναι τόσο επικίνδυνοι που είχαν απαγορευτεί στη Ρωσία 1976 – 1987.

Η παστερίωση ανακαλύφθηκε από τον Louis Pasteur στα μέσα του 1800. και υπάρχει στο γάλα σας, αμύγδαλα και χυμούς . Η παστερίωση καταστρέφει τις βιταμίνες, και τα ένζυμα και παρεμποδίζει την απορρόφηση. Όταν βράσει το υγρό, μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια και να κάνει τα τρόφιμα αποστειρωμένα.

Κατά τη διαδικασία, δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά επηρεάζουν τη γεύση και τη θρεπτική αξία των τροφίμων αυτών. Η παστερίωση είναι η διαδικασία της θέρμανσης ενός υγρού σε μια αρκετά υψηλή θερμοκρασία για να σκοτωθούν ορισμένα βακτήρια και να απενεργοποιηθούν ορισμένα ένζυμα.

Ακτινοβολία τροφίμων
Η FDA ενέκρινε την ακτινοβόληση των τροφίμων Η Βιομηχανία και το FDA επιμένει ότι τα ακτινοβολημένα τρόφιμα, έχουν δοκιμαστεί εκτενώς και είναι απολύτως ασφαλή. Ωστόσο, στη Νέα Υόρκη, και το Νιου Τζέρσεϊ, έχουν απαγορεύσει την πώληση και διανομή των ακτινοβολημένων τροφίμων, και οι ξένες κυβερνήσεις, όπως η Γερμανία, η Δανία, η Σουηδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Οι μελέτες έχουν συνδέσει την ακτινοβόληση των τροφίμων με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου .

Η ασπαρτάμη
Ο μέσος άνθρωπος καταναλώνει περίπου 2 ή 3 mg / kg κάθε ημέρα ασπαρτάμης με σόδα διαίτης και τεχνητών γλυκαντικών ουσιών. «Η μελέτη μας έχει δείξει ότι η ασπαρτάμη είναι μια καρκινογόνος ένωση των οποίων οι καρκινογόνες επιδράσεις είναι επίσης εμφανείς σε μία ημερήσια δόση των 20 mg ανά κιλό σωματικού βάρους (mg / kg), και ιδίως λιγότερο από την τρέχουσα αποδεκτή ημερήσια δόση για τους ανθρώπους.

Χλώριο
Το χλώριο έχει χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση των ΗΠΑ και της Βρετανίας σε αποθέματα νερού της βρύσης για 100 χρόνια. Τα χαμηλά επίπεδα χλωρίου στο νερό της βρύσης που χρησιμοποιούνται για την κολύμβηση μπορεί να διπλασιάσουν σχεδόν τον κίνδυνο καρκίνου της ουροδόχου κύστης.

Η κολύμβηση σε δημόσιες πισίνες, μπορούν επίσης να παρουσιάσουν κίνδυνο γιατί τα επίπεδα χλωρίου είναι πολύ υψηλότερα .

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι εκείνοι που ζουν σε περιοχές με υψηλή περιεκτικότητα σε χλώριο του νερού, και που λούζονται τακτικά, είχαν 83%περισσότερες πιθανότητες να έχουν έναν όγκο από ό, τι τα άτομα με χαμηλά σε χλώριο περιοχές. Εκείνοι που ήπιαν απο το νερό βρύσης με υψηλό-χλώριο είχαν 35% πιθανότητα να πάθουν καρκίνο της ουροδόχου κύστης. Η κανονική κολύμβηση στις πισίνες, έχει αυξήσει τον κίνδυνο σε 57%.

Απορροφώντας χλώριο μέσω του δέρματος είναι ότι πιο επικίνδυνο επειδή παρακάμπτει το ήπαρ, το οποίο φιλτράρει πολλές βλαβερές χημικές ουσίες, όταν το νερό έχει καταποθεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλές παιδικές πάνες και γυναικεία προϊόντα όπως (σερβιέτες / ταμπόν) περιέχουν χλώριο.

Το νιτρικό άλας και άλλα συντηρητικά προστίθενται συνήθως στο επεξεργασμένο κρέας (αλλαντικά) και συνδέονται με αυξημένα ποσοστά καρκίνου . Είναι καλύτερα να αγοράσετε χωρίς συντηρητικά με βάση το κρέας.

Πυρηνική ακτινοβολία
είναι επίσης ένα θανατηφόρο εργαλείο, και οι θάνατοι απο ακτινοβολία είναι πολύ πιο δύσκολο να αποδειχθούν, όπως οι θανάτοι απο το κάπνισμα, γιατί η πηγή είναι άγνωστη σχεδόν πάντα στην ποσότητα του.
Σε αντίθεση με την κυβερνητική προπαγάνδα που διανέμεται από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης , δεν υπάρχει καμία δόση ακτινοβολίας.

Μια γαλλική μελέτη που δημοσιεύεται στο Journal of Cancer βρήκε ποσοστό λευχαιμίας διπλάσιο μεταξύ των παιδιών κάτω των 15 ετών που ζουν κοντά σε 3,1 μίλια ακτίνα απο 19 πυρηνικά εργοστάσια ενέργειας της Γαλλίας .

Η μελέτη προστίθεται στα πορίσματα μιας γερμανικής μελέτης που δημοσιεύθηκε στο τέλος του 2007 μελετώντας γερμανικά παιδιά κάτω των 5 ετών, η οποία διαπίστωσε ότι τα παιδιά αυτής της ηλικίας στην περιοχή των γερμανικών πυρηνικών σταθμών είχε υποστεί μια αύξηση στη συχνότητα εμφάνισης της παιδικής λευχαιμίας.

Το 2003, μια Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κινδύνου Ακτινοβολίας, έχει αναφερθεί σε 61.600.000 θανάτους από καρκίνο σε όλο τον κόσμο από το νέφος της δοκιμής ατομικής βόμβας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 και του 1960. Η Βροχή έφερε το νέφος στην αγορά των τροφίμων.

Αυτό το ραδιενεργό νέφος που , όπως λέγεται, μεταφέρει κάτι που ονομάζεται στρόντιο-90, το οποίο είναι το πιο φοβερό δηλητήριο στον κόσμο. Και μία μόνο κουταλιά να μοιραστούν όλα τα μέλη της ανθρώπινης φυλής θα μπορούσε να παράγει ένα επικίνδυνο επίπεδο ραδιενέργειας στα οστά του κάθε ατόμου.

Γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο. Ο Δρ Στάνλεϊ Ewen, παθολογος σύμβουλος του Βασιλικού Νοσοκομείου του Αμπερντίν, λέει ότι ένα κουνουπίδι που χρησιμοποιείται σε γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο του στομάχου και του παχέος εντέρου.

Τα ΓΤ παράγωγα της Monsanto rBGH (η οποία είναι μια γενετικά τροποποιημένη-αυξητική ορμόνη, έχει δοθεί στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, ώστε να καταστούν περισσότερο γάλα) και έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την παραγωγή του IGF-1 70 – 1000%. Ο IGF-1 είναι μια πολύ ισχυρή ορμόνη που έχει σχετιστεί με 2,5 έως 4 φορές υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του ανθρώπινου παχέος εντέρου, του μαστού και του προστάτη.
Συμπέρασμα
Οι παγκοσμιοποιητές έχουν εφαρμόσει σαφώς την ατζέντα τους και δηλητηριάζουν το φαγητό μας, τον αέρα, το νερό και τους οργανισμούς με τις τοξίνες για να μας δώσουν τον καρκίνο. Αυτές οι ελίτ ωφελούνται πάρα πολύ από την πώληση των φαρμάκων, μέσα από τις φαρμακευτικές εταιρείες που τα ελέγχουν .

Αυτά τα φάρμακα συνήθως παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από τον καρκίνο, ενώ παράλληλα ψευδώς στην αγορά προωθούνται ως μια θεραπεία με ψεύτικες μελέτες και διεστραμμένα στατιστικά στοιχεία. Η Καταπολέμηση λοιπόν του καρκίνου, είναι να μην δεχτούμε τον καρκίνο.


Διαβάστε περισσότερα » »

Καποτε ήταν μόνο οι Τούρκοι.Τώρα....‏

Αν και δεν έχω κλείσει ακόμα μια εβδομάδα διαμονής στην Κύπρο .....
Είναι κωμικό.....
Τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα που έλεγαν από τον Μάιο του 2010
στην Ελλάδα....
Ιδιες λέξεις ,ίδιες εκφράσεις,ίδια προπαγάν...
δα ,ίδια διασπορά φόβου ,"αν δεν πάρουμε την δόση τον επόμενο μήνα δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις "κ.τ.λ.....
Οι πολιτικοί λένε όμοια πράγματα ,το ίδιο και οι τραπεζίτες και οι συνδικαλιστές....
Αφού πολλές φορές πιστεύω πως η εκπομπές είναι επανάληψη και όχι ζωντανές.....
Το καλό είναι πως τα αδέλφια μας εδώ αρχίζουν και αντιλαμβάνονται το στημένο παιχνίδι.....
Προσπαθώ να βρω κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς που θα φιλοξενήσουν τον Δημήτρη Καζάκη ,ώστε να τους αναλύσει την παγίδα που τους έχουν ετοιμάσει......
Ο Δημήτρης ασφαλώς και θα κατέβει με την πρώτη ευκαιρία ,σύμφωνα με όσα μου έχει πει....
Ιδωμεν !!!
 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
 
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ VODAFONE, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Οι εχθροί της χώρας αποκαλύπτονται.

Η Vodafone πρέπει να είχε κάνει κάτι παρόμοιο και πριν από μερικούς μήνες, τώρα όμως είναι ακόμη πιο βρώμικη η στάση της απέναντι στην ελληνική Ιστορία και την Ελλάδα.

Δείτε τι διαφημίζει και θα καταλλάβετε τι παιχνίδι παίζει σε βάρος μας.

Με τον "Κίτσου" και την "Τασούλα" ο κόσμος γελάει, η διαφήμισή της Vodafone έπιασε τόπο και με τα λεφτουδάκια του Έλληνα ρίχνει τώρα πισώπλατη μαχαιριά, αποκαλώντας τα Σκόπια ξεδιάντροπα "Μακεδονία"!

Πήγε στα Σκόπια και το παίζει φιλοσκοπιανή!

Μην αγοράζετε Vodafone και όσοι έχετε, να τα ξεφορτωθείτε για να προμηθευτείτε άλλης εταιρείας προϊόντα. Τους ανθέλληνες να τους χτυπάτε με τον τρόπο σας.

Ούτε δεκάρα τσακιστή στους εχθρούς της Πατρίδας μας.




http://indobserver.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα » »

12 βουλευτές της ΝΔ ζητούν την απέλαση του Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή.

Δώδεκα βουλευτές, με πρωτοβουλία του βουλευτή της ΝΔ Σάββα Αναστασιάδη, ζητούν την απέλαση του Τούρκου προξένου της Κομοτηνής με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις από τα «Επίκαιρα», για τον ρόλο του προξένου στην τρομοκράτηση και τελικά στην παραίτηση ενός Έλληνα Πομάκου από την θέση του Ιμάμη ως αποτέλεσμα των πιέσεων του προξενείου.

Το θέμα ήρθε στην δημοσιότητα μετά από επώνυμη καταγγελία του Πομάκου ο οποίος υπέστη κοινωνική αποκλεισμό και τρομοκρατία από μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας και τοπικούς παράγοντες που ελέγχονται από το προξενείο επιβεβαιώνοντας την καταγγελία του Έλληνα ΥΠΕΞ στην Βουλή τον περασμένο Σεπτέμβριο περί δράσης παρατατικών οργανώσεων άλλων κρατών στην Θράκη υπονοώντας την Τουρκία.

Ακολουθεί η ερώτηση των βουλευτών

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η

Προς τον κ. Υπουργό:

Εξωτερικών

Θέμα

Δραστηριότητες του Τούρκικου Προξενείου στη Θράκη

Πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τον διωγμό, την τρομοκράτηση και τελικά την επιβολή της θέλησης του Τουρκικού Προξενείου σε έναν Έλληνα πολίτη (πομάκο μουσουλμάνο, Ιμάμη στο χωριό Σώστη του Ν. Ξάνθης) και αποδεικνύονται από επιστολή- ντοκουμέντο του Ιμάμη προς τον Μουφτή Κομοτηνής, αποτελούν μία ξεκάθαρη παρέμβαση του Τουρκικού Προξενείου στην Θράκη και στην Ελληνική εσωτερική πολιτική.

Η συμπεριφορά του Τούρκου Προξένου, σύμφωνα με την Επιστολή, δεν συνάδει με τις αρμοδιότητές του και καθίσταται επικίνδυνη για την λειτουργία των θεσμών και νόμων στην Ελληνική Επικράτεια.Στην περίπτωση που η δράση του Τούρκου Προξένου οφείλεται σε δικό του « υπερβάλοντα ζήλο», θα πρέπει να επανέλθει στην τάξη. Σε διαφορετική περίπτωση η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να λάβει τα μέτρα της.

Επειδή κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας ενέργειες παρακρατικών ομάδων που δρουν στην Θράκη προβοκατόρικα με απειλές και ηθικά θρησκευτικά διλλήματα. Έχουν εντοπισθεί αρκετές φορές παράνομες παρεμβάσεις του Τούρκικου Προξενείου στην άσκηση εσωτερικής πολιτικής στην Χώρα μας. Η συνημμένη επιστολή αναφέρεται ρητά σε πρόσωπα, χρόνους και τόπους. Ο καταγγέλων και εξαναγκασθείς σε παραίτηση Ιμάμης εμπλέκει ευθέως το Τούρκικο Προξενείο.

Ερωτάται ο κύριος Υπουργός:

1) Οι συγκεκριμένες καταγγελίες, όπως αναφέρονται στην επιστολή, δεν αποτελούν λόγo απέλασης από τη Χώρα μας του Τούρκου Προξένου;

2) Ποια άμεσα μέτρα προτίθεται να λάβει , ώστε να μην επικρατήσουν οι δυνάμεις που απεργάζονται την Ελληνικότητα της Θράκης;

3) Σε ποιες άλλες ενέργειες θα προβεί με βάση τα όσα παρατίθενται στην συνημμένη επιστολή ντοκουμέντο;



Τετάρτη 24η Οκτωβρίου 2012

Οι Ερωτώντες Βουλευτές



Σάββας Ι. Αναστασιάδης

Άδωνις Γεωργιάδης

Γιάννης Μιχελάκης

Μαρία Αντωνίου

Θόδωρος Σολδάτος

Ασημίνα Σκόνδρα

Ανδρέας Μαρίνος

Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Ανδρέας Κουτσούμπας

Κώστας Κοντογιώργης

Ελένη Μακρή

Γιώργος Γεωργαντάς




eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Eθνικής Τράπεζας στην Πτολεμαΐδα που είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2010 με λεία 150.000 ευρώ

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 32χρονου αλλοδαπού και ενός 26χρονου καθώς κατηγορούνται ότι στις 25/10/2010 εισέβαλαν σε υποκατάστημα Eθνικής Τράπεζας στην Πτολεμαΐδα  και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.
Αναζητούνται άλλοι τρεις συνεργοί τους.

kozan.gr


Διαβάστε περισσότερα » »