Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ.

Οπως ειχαμε δει εδω,την πατεντα για απολέπιση,
βρηκα εναν αλλο μελισσοκομο που εχει κανει καλύτερη δουλεια.
Δειτε τα βιντεο και θα καταλάβετε.






meli-lithaion
































Διαβάστε περισσότερα » »

Η Αγκόλα βάζει τέλος στην ισλαμική παράνοια

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!
Η Αγκόλα φαίνεται πως θα είναι η πρώτη στον κόσμο η οποία θα απαγορεύσει το Ισλάμ! Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν εφημερίδες της χώρας σύμφωνα με τις οποίες: «Η διαδικασία νομιμοποίησης του Ισλάμ και των μουσουλμάνων δεν έγινε δεκτή από το υπουργείο Δικαιοσύνης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τα όλα τα υπάρχοντα τζαμιά πρόκειται να κλείσουν μέχρι νεοτέρας» ανέφερε στις 22 Νοεμβρίου στο  Agence Ecofin η υπουργός Πολιτισμού της Αγκόλα  Rosa Maria Martins da Cruz e Silva.
Η ίδια διαβεβαίωσε πως η απόφαση αυτή ήταν η πλέον πρόσφατη σε μια σειρά ενεργειών στη μάχη ενάντια στις θρησκευτικές σέκτες οι οποίες δεν είναι νόμιμες στη χώρα. Σύμφωνα με την υπουργό η απόφαση αυτή ήταν αναγκαία στην αδιάκοπη μάχη εναντίον του προσηλυτισμού σε θρησκευτικά κινήματα η δοξασία των οποίων αντιβαίνει στην πολιτιστική κληρονομιά της Αγκόλα.
Η απαγόρευση δεν ισχύει μόνο για το Ισλάμ αλλά σε αυτή περιλαμβάνονται και άλλα θρησκευτικά κινήματα.
«Όλες οι  θρησκευτικές σέκτες οι οποίες περιλαμβάνονται στη λίστα του υπουργείου Δικαιοσύνης απαγορεύεται να πραγματοποιούν θρησκευτικές δραστηριότητες οπότε οι πόρτες τους θα παραμείνουν κλειστές», αναφέρει η εφημερίδα  Jornal de Angola.
«Αυτό είναι το τέλος της ισλαμικής επιρροής στη χώρα μας» δήλωσε ο πρόεδρος της Αγκόλα José Eduardo dos Santos.

Η μάχη που δίνει η κυβέρνηση της Αγκόλα ενάντια στην επεκτατική πολιτική του Ισλάμ δεν ξεκίνησε τώρα.
Τον περασμένο Οκτώβριο μουσουλμάνοι από το προάστιο Viana της πρωτεύουσας Luada είδαν ένα από τα τζαμιά τους να κατεδαφίζεται από τις αρχές.
Από το ραδιοφωνικούς σταθμούς ο περιφερειακός διοικητής της επαρχίας της Luada Bento Bento ανακοίνωνε:
«Οι ριζοσπάστες μουσουλμάνοι δεν είναι καλοδεχουμενοι στην Αγκόλα και η κυβέρνηση της χώρας δεν είναι έτοιμη για την νομιμοποίηση των τζαμιών».

πηγή
Τρήμα ειδήσεων f-defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης "Γέφυρα Ζωής" Αποτελέσματα Εκλογών 24/11/2013

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 διεξήχθησαν οι εκλογές του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής”. Η Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε τη λήξη της διαδικασίας στις 19:00, ώρα που είχε οριστεί. Στη συνέχεια έγινε η καταμέτρηση των ψήφων προτίμησης για κάθε υποψήφιο.


Αποτελέσματα 'οπως ψηφίστηκαν κατά σειρά προτίμησης:

Τσαουσίδης Θεόδωρος
Τσαουσίδου Κυριακή (Κάκη)
Ασημόπουλος Δημήτρης
Τσέπουρας Αλέξης
Σιδερίδης Δημήτρης
Θωμαΐδου Αναστασία
Τζιφόπουλος Γιάννης
Τσαχουρίδης Θεόδωρος
Κατσιώνας Νικόλαος
Φτάκας Αθανάσιος
Πουτογλίδης Κων/νος
Παπαδόπουλος Αθανάσιος
Τούνας Γεώργιος
Γκούμας Γεώργιος
Το Δ.Σ θα απαρτίζεται απο τους 9 που πλειοψήφησαν και τα αναπληρωματικά μέλη.
Ο πλειοψηφών, κ. Θεόδωρος Τσαουσίδης κάλεσε τους υποψήφιους την Τετάρτη στις 17:00 για συγκρότηση Δ.Σ.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ - ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ.

Επιδότηση πρώτης εγκατάστασης στην ύπαιθρο για 6000 νέους αγρότες, που θα φτάνει και τις 20000 ευρώ για τον καθένα, χορηγεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο προγράμματος 100 εκατομμυρίων ευρώ, που ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε σε συνέντευξή του ο υπουργός Αθανάσιος Τσαυτάρης. Η προκήρυξη για το πρόγραμμα των Νέων Αγροτών, που θα εκδοθεί θα δεχτεί 6000 δικαιούχους για να γίνουν αγρότες και θα λάβουν επιδότηση πρώτης εγκατάστασης κατά μέσο όρο στα 17.000 ευρώ «Τις επόμενες ημέρες θα δοθεί η δυνατότητα σε ακόμη 6.000 νέους αγρότες έως 40 ετών να ξεκινήσουν την προσπάθειά τους στη γεωργία με τη δική τους αγροτική εκμετάλλευση στη φυτική, τη ζωική παραγωγή, στη μελισσοκομία και αλλού.
Το νέο πρόγραμμα για επιδότηση των νέων αγροτών αφορά νέους που είναι στην ύπαιθρο ή θέλουν να γυρίσουν στην ύπαιθρο και μπορούν να ξεκινήσουν την εκμετάλλευσή τους. Θα πάρουν ένα μπόνους που θα φτάσει για όσους είναι στις ορεινές περιοχές έως 20.000 ευρώ, στις νησιωτικές περιοχές έως 17.500 και όσοι είναι στον κάμπο μέχρι 15.000 ευρώ» σημειώνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Με το νέο πρόγραμμα επιδότησης, ο νέος αγρότης για να ξεκινήσει τη νέα του επιχείρηση «θα πάρει το 70% ως προκαταβολή - το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα το έχει δηλαδή στο ξεκίνημα γι αυτό και το ονομάσαμε πριμοδότηση της πρώτης εγκατάστασης στην ύπαιθρο. Στη συνέχεια, το υπόλοιπο 30% θα το πάρει σε δύο δόσεις των 15%» τονίζει ο κ. Τσαυτάρης. Προσθέτει μάλιστα ότι το υπουργείο «θα υποστηρίξει ποικιλότροπα τον νέο αυτόν αγρότη γιατί ακόμη κι αν δεν ξέρει κάτι -αν δηλαδή θέλει να ασχοληθεί για παράδειγμα με τη μελισσοκομία ή τη φυτική παραγωγή και δεν είναι εκπαιδευμένος- ο οργανισμός «Δήμητρα» θα φροντίσει στην πορεία να τον εκπαιδεύσει. Γι' αυτό και βάζουμε ως κριτήριο αν θα πάρει τη δεύτερη δόση του 15% την παρακολούθηση αυτών των μαθημάτων με επιτυχία και έχει πάρει αυτή τη εξειδίκευση».

Προϋπόθεση ένταξης στο πρόγραμμα, εκτός από το ηλικιακό κριτήριο, είναι «ο νέος αγρότης να αποκτήσει χωράφια, ζώα κλπ και να αρχίσει να τα εκμεταλλεύεται ως «αρχηγός» της εκμετάλλευσης. Το πρόγραμμα έχει στόχο δηλαδή ένας νέος ή μια νέα να στήσουν μια νέα αγροτική εκμετάλλευση. Δεν είναι μάλιστα υποχρεωτικό όλοι να πάνε για να σκάψουν τη γη. Μπορούν να ασχοληθούν με τη μεταποίηση, την εμπορία, τη συσκευασία, τη μεταφορά των προϊόντων» σημειώνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Το dikaioogitika.gr σας παρουσιάζει τα γενικά πλαίσια της αναμενόμενης προκήρυξης για την επιδότηση σε νέους αγρότες Δικαιούχοι θα είναι νέοι ηλικίας κάτω των 40 ετών κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για στήριξη και εγκαθίσταται για πρώτη φορά σε γεωργική εκμετάλλευση ως αρχηγοί της.

Για τον υπολογισμό της ηλικίας λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία υποβολής της αίτησης του υποψηφίου νέου γεωργού. Η ατομική απόφαση χορήγησης στήριξης για την εγκατάσταση νέων γεωργών εκδίδεται το αργότερο εντός 18 μηνών μετά την εγκατάσταση. Διαθέτουν επαρκή επαγγελματική ικανότητα, ή την αποκτούν εντός 3ετιας από την ημερομηνία λήψης της ατομικής απόφασης για χορήγηση στήριξης. Υποβάλλουν επιχειρηματικό σχέδιο για την ανάπτυξη των γεωργικών δραστηριοτήτων τους.

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ» ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ. «Εγκατάσταση»
Νέου Γεωργού νοείται η έναρξη λειτουργίας αγροτικής εκμετάλλευσης μεγέθους απαιτήσεων σε εργασία τουλάχιστον 0,5 Μονάδας Ανθρώπινης Εργασίας (ΜΑΕ), της οποίας είναι νόμιμος κάτοχος και αρχηγός, φυσικό πρόσωπο κάτω των 40 ετών. Ως ΜΑΕ θεωρείται η εργασία που προσφέρεται υπό καθεστώς πλήρους απασχόλησης από φυσικό πρόσωπο κατά τη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους, στην γεωργική εκμετάλλευση και αντιστοιχεί με απασχόληση 1.750 ωρών.
Η έναρξη λειτουργίας της γεωργικής εκμετάλλευσης προσδιορίζεται κατά περίπτωση ως ακολούθως: με την απόκτηση ζωικού κεφαλαίου ή μελισσοσμηνών με την έναρξη μίσθωσης αγροτικών εκτάσεων με την αγορά αγροτικών εκτάσεων που περιέχουν μόνιμες φυτείες (εφόσον δεν εκμισθώνονται σε τρίτους) με την ημερομηνία πρωτοκόλλησης της αντίστοιχης ενιαίας δήλωσης εκμετάλλευσης (ΟΣΔΕ) με την έναρξη καλλιέργειας (σπορά ή φύτευση) ιδιόκτητων εκτάσεων μονοετούς καλλιέργειας.

ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΧΑΡΙΤΟΣ 36 ΜΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.

Το επιχειρηματικό σχέδιο (σχέδιο δράσης) για την ανάπτυξη των γεωργικών δραστηριοτήτων των Νέων Γεωργών θα προβλέπει τη δημιουργία εκμετάλλευσης προσαρμοσμένης στις εθνικές και κοινοτικές απαιτήσεις. Το επιχειρηματικό σχέδιο διαρθρώνεται σε τρεις φάσεις με βάση το χρονοδιάγραμμα των προβλεπόμενων ενεργειών ως ακολούθως.

Α)Σημείο εκκίνησης

Στο σχέδιο δράσης θα περιγράφεται αναλυτικά η αρχική κατάσταση της γεωργικής εκμετάλλευσης: μέγεθος σε στρέμματα, αριθμός ζώων, συνολικό μέγεθος της εκμετάλλευσης σε ΜΑΕ, κατεύθυνση της εκμετάλλευσης (φυτική, κτηνοτροφική, μικτή - μελισσοκομία), ποιότητα παραγωγής, οικογενειακή και συνολική απασχόληση σε ΜΑΕ. Θα περιλαμβάνει την αναλυτική περιγραφή των επενδύσεων που θα υλοποιηθούν, τη πρόθεση του υποψηφίου για προσφυγή σε υπηρεσίες παροχής συμβουλών καθώς επίσης και κάθε άλλη ενέργεια που θα αναληφθεί με στόχο την επίτευξη των στόχων του σχεδίου.

Β) Ενδιάμεση φάση

Η τήρηση των προϋποθέσεων που σχετίζονται με τις επαγγελματικές ικανότητες θα πρέπει να εκπληρώνεται εντός χρονικής περιόδου η οποία δεν υπερβαίνει τους 36 μήνες από την ημερομηνία λήψης της ατομικής απόφασης για χορήγηση στήριξης, εφόσον χρειάζεται περίοδος προσαρμογής για τη διευκόλυνση της εγκατάστασης του Νέου Γεωργού ή της διαρθρωτικής προσαρμογής της εκμετάλλευσής του Στο επιχειρηματικό σχέδιο (σχέδιο δράσης) θα προβλέπεται η χορήγηση ενίσχυσης για επενδύσεις που θα πραγματοποιήσουν οι Νέοι Γεωργοί με σκοπό τη συμμόρφωση προς ισχύοντα κοινοτικά πρότυπα όπως προβλέπονται στον Καν. 1782/2003 και εφόσον προσδιορίζονται στο επιχειρηματικό του σχέδιο.

Η περίοδος χάριτος εντός της οποίας θα πρέπει να επιτυγχάνεται συμμόρφωση με τα σχετικά πρότυπα δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 36 μήνες από την ημερομηνία εγκατάστασης (άρθρο 26, παρ 1, εδάφιο 3 του Καν(ΕΚ) 1698/2005, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει). Γ) Τελική φάση Κατά την τελική φάση θα ελέγχεται η επίτευξη των στόχων του επιχειρηματικού σχεδίου και θα πρέπει κατ ελάχιστο να διασφαλίζεται η επίτευξη του στόχου της δημιουργίας γεωργικής εκμετάλλευσης συνολικού μεγέθους μεγαλύτερου της μιας (1) Μονάδας Ανθρώπινης Εργασίας (ΜΑΕ) και εισοδήματος της εκμετάλλευσης μεγαλύτερου του 80% του εισοδήματος αναφοράς (όπως αυτό ορίζεται κάθε φορά) εντός 5 ετών κατά ανώτατο όριο από την ημερομηνία λήψης της ατομικής απόφασης για χορήγηση στήριξης.

Θα προβλέπεται αναθεώρηση του σχεδίου δράσης το ανώτερο τρείς φορές μέχρι την ολοκλήρωση του σε αιτιολογημένες περιπτώσεις και εφόσον δεν επηρεάζεται ο στόχος και η κατεύθυνση της εκμετάλλευσης. Η συμμόρφωση προς το επιχειρηματικό σχέδιο αξιολογείται από την αρμόδια αρχή εντός πέντε ετών κατ' ανώτατο όριο από την ημερομηνία λήψης της ατομικής απόφασης για τη χορήγηση στήριξης.

Σε περίπτωση που τη στιγμή της αξιολόγησης ο νέος γεωργός δεν πληροί τα προβλεπόμενα από το επιχειρηματικό σχέδιο λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου η ήδη χορηγηθείσα στήριξη επιστρέφεται στο σύνολό της ως αχρεωστήτως καταβληθείσα. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΧΑΡΙΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ Θα γίνει χρήση της δυνατότητας περιόδου χάριτος μέχρι 36 μήνες για την τήρηση της προϋπόθεσης απόκτησης επαρκούς επαγγελματικής ικανότητας. Λεπτομέρειες για τη διαδικασία απόκτησης της επαγγελματικής ικανότητας θα καθοριστούν με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Η επαρκής επαγγελματική ικανότητα θα πρέπει να υφίσταται κατά την ημερομηνία εξέτασης του φακέλου υποψηφιότητας, είτε να αποκτηθεί σε διάστημα που δεν υπερβαίνει τους 36 μήνες από την ημερομηνία λήψης της ατομικής απόφασης για χορήγηση στήριξης. Το ύψος της ενίσχυσης διαφοροποιείται ανάλογα με : α) τον τόπο μόνιμης κατοικίας (κατηγορία περιοχής: ορεινή- μειονεκτική- λοιπές) β) την παραγωγική κατέυθυνση της εκματάλλευσης κατά την ολοκλήρωση του Επιχειρηματικού Σχεδίου (κτηνοτροφική, φυτική, μικτή - μελισσοκομία) γ) το συνολικό εισόδημα της γεωργικής εκμετάλλευσης κατά την ολοκλήρωση του Επιχειρηματικού Σχεδίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες με την έναρξη του προγράμματος ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ Προβλέπεται η δυνατότητα να συνδυαστούν διάφορα μέτρα του Καν(ΕΚ) 1698/2005, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, μέσω του επιχειρησιακού σχεδίου, δίνοντας πρόσβαση του Νέου Γεωργού στα μέτρα αυτά, με την προϋπόθεση της εκπλήρωσης των κριτηρίων επιλογής κάθε μέτρου. Ειδικότερα προβλέπεται η πρόσβαση στα εξής μέτρα: α. Μέτρο 1.1.4 «Χρήση υπηρεσιών παροχής γεωργικών συμβουλών στην εκμετάλλευση και παροχή δασοκομικών συμβουλών» β. Μέτρο 1.2.1 «Εκσυγχρονισμός γεωργικών εκμεταλλεύσεων» γ. Μέτρο 1.3.2. «Συμμετοχή γεωργών σε συστήματα για την ποιότητα τροφίμων» δ. Μέτρο 1.3.3. «Δραστηριότητες ενημέρωσης και προώθησης» Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί τη στήριξη του από τα ανωτέρω μέτρα θα πρέπει να τα αναφέρει στο επιχειρησιακό του σχέδιο με λεπτομερή περιγραφή - τεκμηρίωση της πρότασης. dikaiologitika.gr


meli-lithaion
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΑΡΡΟΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΙΣΣΙ??

Ψάχνοντας ειδα ενα βίντεο που δεν πίστευα αυτο που έβλεπα.
Δεν φανταζόμουν ποτέ οτι θα μπορει να ζήσει ενα μελισσι με τέτοια βαρροα,
μεχρι που ειδα αυτο το βιντεο.

meli-lithaion
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ..ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΕΛΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!

 Η Αγγελική Μεϊμαράκη είναι η πιο μικρή μελισσοκόμος στην χώρα μας!

Όλα ξεκίνησαν όταν είδε ένα παππού κοντά στο εξοχικό της να ασχολείται με μελίσσια και ζήτησε από τον μπαμπά της να την πάει κοντά. Ήταν όμως μόλις 12 ετών και εκείνος φοβόταν.


Δεν το έβαλε κάτω. Πήγε δύο φορές μαζί με τον μπαμπά της να θαυμάσει τα μελίσσια από απόσταση και την τρίτη πήγε μόνη της!!!

Μετά ζήτησε από τους γονείς της να της αγοράσουν βιβλία σχετικά με την μελισσοκομία και σήμερα 13 ετών έχει την δική της παραγωγή.

Εκτός από μέλι παράγει και κηραλοιφή, ενώ περιμένει να μεγαλώσει για να ανοίξει δική της επιχείρηση.

 
madata.gr
meli-lithaion
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΖΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΝΔ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ 566.000 ΕΥΡΩ!!!!!


Ενώ η κοινωνία μας αντιμετωπίζει πλήθος προβλημάτων μάθαμε έκπληκτοι ,ότι η ΝΔ χρωστάει στην ΔΕΗ 566.000 ευρώ,αλλά η ΔΕΗ δεν προέβηκε στην διακοπή της παροχής ρεύματος στα γραφεία της!

Απεναντίας, σε πολλούς συμπατριώτες μας(350.000 νοικοκυριά) η ΔΕΗ διέκοψε την παροχή ρεύματος, επειδή λόγω της οικονομικής τους ανέχειας δεν κατέστη δυνατό να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους!!

Έτσι, επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι στην χώρα μας ισχύει η πρακτική των δύο μέτρων και των δύο σταθμών γεγονός, που οδήγησε μεταξύ άλλων παραγόντων (π.χ.αναξιοκρατία) στην έντονη απαξίωση του πολιτικού συστήματος στα μάτια των Ελλήνων πολιτών!

Συμπερασματικά,αν συνδυάσουμε την άνω αποκάλυψη με το πρόσφατο σκάνδαλο στον Οίκο Ναύτου, όπου εμπλέκεται στέλεχος της ΝΔ διαπιστώνουμε ότι οι νυν κυβερνώντες παρότι ευθύνονται για την καταβαράθρωση του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού συνεχίζουν απτόητοι να βουτάνε στον βούρκο της διαφθοράς και της ασυδοσίας!!

Θεοφάνης Θ.Γκατζής

Οικονομολόγος-Διεθνολόγος


hellas-now
Διαβάστε περισσότερα » »