Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η Βουλγαρία στηρίζει τα Σκόπια στην ΕΕ, με την προϋπόθεση μιας συμφωνίας

Σκόπια.

Η Σόφια στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων, με την προϋπόθεση της επίλυσης των θεμάτων που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη σε γειτονικές χώρες. 

Ειδικότερα, πρέπει να επιλυθούν τα θέματα με την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας, Κριστιάν Βιγκένιν, σήμερα στα Σκόπια, σε ομιλία του στη Διπλωματική Ακαδημία του Υπουργείου Εξωτερικών.


Ο Βιγκένιν τόνισε ότι απαιτείται μια συμφωνία καλής γειτονίας και συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και της Βουλγαρίας και ότι εξακολουθεί να αναμένει ότι σύντομα θα υπάρξει μια θετική στάση με συγκεκριμένα μέτρα και αποτελέσματα.

«Ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να δείξουμε αποτελέσματα, τα οποία δεν εντάσσονται μέσα σε προθεσμίες και βιασύνες, και θα οδηγηθούμε στην υπογραφή της συμφωνίας.

»Παράλληλα με αυτή τη διαδικασία, αν τα Σκόπια καταφέρουν να επιλύσουν το πρόβλημα με την Ελλάδα, θα είναι σύντομα σε θέση να προωθήσουν την έναρξη των διαπραγματεύσεων για ένταξη στην ΕΕ», δήλωσε ο Βιγκένιν.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια σχετική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία καλής γειτονίας και συνεργασίας, μεταξύ Σκοπίων και Βουλγαρίας.

Εφ’ όσον ξεπερασθούν τα προβλήματα, τα Σκόπια θα έχουν την υποστήριξη από τη Βουλγαρία και όπου είναι αναγκαίο θα μοιρασθούν την εμπειρία τους για τον τρόπο επίλυσης των ζητημάτων που είναι απαραίτητα για την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Καστελόριζο: Πέθανε αβοήθητος 57χρονος - Ο δήμαρχος μετέφερε τραυματία με καΐκι στην Τουρκία

Ένας 57χρονος πέθανε αβοήθητος στο Καστελόριζο, ενώ τραυματίας μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες στην Τουρκία! Μηνυτήρια αναφορά από το δήμαρχο
Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε ο δήμαρχος Καστελόριζου, μετά το θάνατο ενός 57χρονου.
Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από καρδιακό επεισόδιο και είναι ενδεικτικό ότι το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ ήρθε ελικόπτερο μετά από 2,5 ώρες χωρίς γιατρό και ο μοναδικός αγροτικός γιατρός συνόδευσε τον 57χρονο στη Ρόδο, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο δήμαρχος Γιώργος Αχλαδιώτης.
Παράλληλα, έκανε γνωστό πως χρειάστηκε να μεταφέρει τραυματία με καΐκι στην Τουρκία, για την παροχή ιατρικής φροντίδας και μάλιστα δωρεάν, καθώς όπως είπε, αν και το πολυδύναμο ιατρείο στελεχώνεται από 5 άτομα, απουσιάζουν με άδειες ενώ ο διευθυντής έχει πάρει απόσπαση.
Μιλώντας τις προηγούμενες μέρες στον ρ/σ Alpha 989, ο υφυπουργός Υγείας, Αντώνης Μπέζας, διεμήνυσε ότι θα αναζητηθούν ευθύνες, ωστόσο καταλόγισε λαϊκισμό γενικά στους δημάρχους ακριτικών περιοχών.

πηγή: aftodioikisi.gr
news247 
Διαβάστε περισσότερα » »

10 απίστευτα καρέ: Ζει 60 χρόνια χωρίς να έχει πλυθεί

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα για τον 80χρονο άνδρα που έχει να πλυθεί εδώ και 60 χρόνια (Pics)
Ένας Ιρανός έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ... απλυσιάς. 'Η αλλιώς, των πόσων ετών μπορεί να ζήσει κανείς χωρίς να έχει κάνει μπάνιο.
Το Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (IRNA) δημοσίευσε φωτογραφίες του 80χρονου άνδρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 80χρονος που ονομάζεται Amoo Hadji ζει στο χωριό Dezhgah στο Ιράν.
Ο ίδιος τρέφεται με ζώα που κυνηγάει ο ίδιος, ενώ όπως λέει, το πιο πολύτιμο αντικείμενο που έχει στην κατοχή του, είναι η πίπα που καπνίζει.
Οι γείτονες του, φρόντισαν να κατασκευάσουν για εκείνον ένα πρόχειρο κατάλυμα για να κοιμάται. Παρόλα αυτά, ο 80χρονος προτιμάει να κοιμάται στο χώμα και στη φύση.
Το Πρακτορείο σημειώνει ότι ο Amoo Hadji ανέφερε σε ρεπόρτερ του, ότι όπως λέει ο ίδιος, για να προφυλαχτεί από το κρύο φοράει ένα κράνος και καπνίζει τσιγάρα που του παρέχουν οι κάτοικοι του χωριού.
Δείτε τις σπάνιες και συγκλονιστικές φωτογραφίες:






 


  (Πηγή: middleeastmonitor)
 news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Έλληνας Αϊνστάιν που έλυσε το γρίφο του Νας!

Στην ταινία "Ένας Υπέροχος Άνθρωπος" ο Ράσελ Κρόου ζωντάνεψε στο πανί τον εκκεντρικό νομπελίστα Τζων Φορμπς Νας, που θεμελίωσε τα "μαθηματικά του ανταγωνισμού" και διατύπωσε έναν γρίφο που παρέμεινε άλυτος για 60 χρόνια.
Το αίνιγμα αυτό, ο περίφημος "γρίφος του Νας" λύθηκε τελικά από έναν Έλληνα επιστήμονα, τον μαθηματικό Κωνσταντίνο Δασκαλάκη που διδάσκει από το 2009 στο ΜΙΤ και ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Live U".
Ο 32χρονος Έλληνας με τα πλούσια μαλλιά που απέδειξε ότι, αντίθετα με τη θεωρία του Νας, η ισορροπία στις αγορές όταν υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα δεν είναι δυνατόν να υπολογιστεί με μαθηματικό τρόπο, προτείνει τον δικό του τρόπο επίλυσης του γρίφου της Ελληνικής οικονομίας.
Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης αρνήθηκε ηγεμονική επαγγελματική πρόταση της Μάικροσοφτ για χάρη της πανεπιστημιακής διδασκαλίας στην Αμερική, εμφανίζεται εντούτοις διστακτικός όσον αφορά μία πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα.
 
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

Παράταση λειτουργίας του εκπαιδευτικού προγράμματος «Στον Κήπο των Δεινοσαύρων» στο Παλαιοντολογικό Ιστορικό Μουσείο Πτολεμαΐδας.


Λόγω της αθρόας προσέλευσης και του μεγάλου ενδιαφέροντος για το εκπαιδευτικό παιχνίδι, που δημιουργήθηκε κατά την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων, κρίθηκε σκόπιμο να παραταθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2014.   
Οι δεινόσαυροι και τα μαμούθ παραμένουν στην Πτολεμαΐδα!
Τα παιδιά μπορούν να δουν τα τεράστια ζώα από κοντά, αλλά και παίζοντας, κάνοντας ανασκαφές να γίνουν μικροί παλαιοντολόγοι!
Το εκπαιδευτικό παιχνίδι πραγματοποιείται  από Δευτέρα-Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00 και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από τις 17:00 έως 19:30  μέσα στο μουσείο.
Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό επίσκεψης  επικοινωνήστε με το Μουσείο (28ης  Οκτωβρίου 1) και στο τηλέφωνο  24630-54444.   
 
 Η Πρόεδρος  του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ
Θεοπίστη Κρυσταλλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Ψήφισμα για το θάνατο του πρώην Δημάρχου του Δήμου Πτολεμαΐδας Ανέστη Σπανίδη .


ΕΚΤΑΚΤΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


Α  Π  Ο  Σ  Π  Α  Σ  Μ  Α

  Από το πρακτικό της 1ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου  Εορδαίας.
   Πτολεμαΐδα σήμερα 9-1-2014 ημέρα Πέμπτη  και ώρα 19:00 μ.μ.  στο Δημοτικό  Κατάστημα  συνήλθε για να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο  Εκτακτα  μετά την τηλεφωνική   πρόσκληση του Προέδρου  Δ.Σ.  κ. Γ. Γεωργίου Καμπούρη  που  ειδοποιήθηκε ο κάθε σύμβουλος  χωριστά  και η  κ. Δήμαρχος , σύμφωνα με τις διατάξεις  του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010  στην οποία πρόσκληση περιεχόταν τα παρακάτω θέματα:
……………………………………………………………………………
 Ψήφισμα για το θάνατο του πρώην Δημάρχου  του Δήμου Πτολεμαΐδας Ανέστη Σπανίδη .
……………………………………………………………………………
  Στη συνέχεια ο κ. πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της έκτακτης συνεδρίασης  παρουσία της κ. Δημάρχου  για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  του 1ου μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης  Ψήφισμα για το θάνατο του πρώην Δημάρχου  Αναστάσιο Σπανίδη  και έδωσε το λόγο στην κ. Δήμαρχο η οποία εξέθεσε  ότι :
 Με την αγγελία του απρόσμενου θανάτου του πρώην Δημάρχου  του Δήμου Πτολεμαίδας, Ανέστη Σπανίδη  συνήλθε εκτάκτως σήμερα 9 Ιανουαρίου 2014 το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Εορδαίας  προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα , εκτιμώντας την μεγάλη προσφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην τοπική κοινωνία. Να αποδώσει την πρέπουσα  και επιβαλλόμενη τιμή στον άνθρωπο που διακρίθηκε  καθόλες τις εκφάνσεις ζωής του, στην εργασιακή του διαδρομή καθώς ήταν φιλόλογος καθηγητής αλλά και κυρίως κατά την περίοδο που διετέλεσε δήμαρχος, τα έτη 1975- 1978 και 1983-1986  που επί των ημερών του αναβαθμίσθηκε η πόλη της Πτολεμαΐδας , οργάνωσε την ΔΕΥΑΠ ιδρύθηκε το πρώτο ΚΑΠΗ και πολλά άλλα υπήρξε ένας άνθρωπος  μετριοπαθής στα λόγια και τις πράξεις με υψηλό αίσθημα ήθους, ένας εξαιρετικός "κύριος" με αξίες τις οποίες και υπηρέτησε .
Έπειτα από τα παραπάνω η Δήμαρχος ζήτησε  να εκδοθεί ψήφισμα  για τον εκλιπόντα, να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο  κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του, να εκφράσει τη βαθιά θλίψη του και τα ειλικρινή  συλλυπητήρια της Δημάρχου και των μελών του δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος, να γίνει η κηδεία με δαπάνη του Δήμου Εορδαίας ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του και να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην εξόδιο ακολουθία.
 
                                           Αριθμ. απόφ. 1/2014.


Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι  ΟΜΟΦΩΝΑ
 
Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου  του Δήμου Πτολεμαΐδας Ανέστη Σπανίδη ως ακολούθως :
 
1. Να  παραστεί  σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο  κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του.
2. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη  και τα ειλικρινή συλλυπητήρια της Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου  στους οικείους του Εκλιπόντος .
3. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην εξόδιο ακολουθία του.
4. Να γίνει η κηδεία του  με δαπάνη του Δήμου Εορδαίας.
5. Η παρούσα απόφαση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας.
 
      Η απόφαση αυτή πήρε αυξ. Αριθμ. 1/2014
……………………………………………………………………………
 
Επ ’αυτού συντάχθηκε το πρακτικό αυτό και υπογράφεται
Διαβάστε περισσότερα » »

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι μπορείς να κάνεις με το κατακάθι του καφέ σου; Δείτε…

kaphesΕίχες σκεφτεί ποτέ ότι το κατακάθι του καφέ μπορεί να σου χρησιμεύσει σε κάτι; Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τους κόκκους καφέ.
Διάβασε παρακάτω 10 πράγματα που σύμφωνα με το faysbook, μπορείς να κάνεις με τον καφέ και θα εκπλαγείς από το πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι ένα κατακάθι..
1. Φτιάξε παγάκια από καφέ
Μην πετάς τον καφέ που σου έχει απομείνει στην καφετιέρα. Ρίξ’τον σε μία παγοθήκη και φτιάξε παγάκια από καφέ. Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να απολαύσεις έναν παγωμένο καφέ μπορείς να βάλεις αυτά τα παγάκια αντί για παγάκια από νερό. Με αυτό τον τρόπο δε θα αραιώσει ο καφές σου.
2. Απολέπισε το δέρμα σου
Για πιο απαλό δέρμα, ανάμειξε κόκκους καφέ με μία λοσιόν σώματος και θα φτιάξεις ένα τέλειο απολεπιστικό.
3. Ανανέωσε τον αέρα
Για να διώξεις οποιαδήποτε άσχημη μυρωδιά από την κουζίνα σου βάλε ένα μικρό μπολ με κόκκους καφέ όπου θέλεις και θα φύγουν αμέσως οι μυρωδιές.
4. Πλύνε τα χέρια σου
Απαλλάξου από τις επίμονες και άσχημες μυρωδιές που μπορεί να έχουν τα χέρια σου μετά το μαγείρεμα πλένοντάς τα με λίγο καφέ.
5. Εξάλειψε την κυτταριτιδα
Διώξε την κυτταρίτιδα με ένα εύκολο τρικ: Ανάμειξε ζεστό κατακάθι καφέ με λάδι για μασάζ και τρίψε το δέρμα σου με αυτό. Η καφεϊνη θα βοηθήσει στη μείωση της κυτταρίτιδας.
6. Διώξε τα ζωύφια
Αν θέλεις να διώξεις τα έντομα (κυρίως τα μυρμήγκια και τους γυμνοσάλιαγκες) από κάποιο σημείο του σπιτιού σου ψέκασε με κατακάθι καφέ στο σημείο που θέλεις. Τα έντομα θα απομακρυνθούν αμέσως.
7. Δώσε λάμψη στα μαλλιά σου
Πολλοί ειδικοί λένε πως ο καφές είναι το μυστικό για λαμπερά μαλλιά. Φτιάξε ένα ποτήρι καφέ, άστο να κρυώσει και ρίξτο σε βρεγμένα μαλλιά.
8. Κάνε μία φυσική βαφή
Για το Πάσχα μπορείς να βάλεις κόκκους καφέ σε ζεστό νερό και να δημιουργήσεις ένα καφέ χρώμα με το οποίο μπορείς να βάψεις τα αυγά σου.
9. Προστάτεψε τον κήπο σου
Για να προφυλάξεις τον κήπο σου από τα κατοικίδιά σου ρίξε κόκκους καφέ και φλούδες πορτοκαλιού στην περιοχή.
10. Καθάρισε τα παπούτσια σου
Για να φύγουν οι μυρωδιές από τα βρώμικα παπούτσια σου ρίξε λίγους κόκκους καφέ μέσα στις σόλες.

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Προσοχή! Παραπλανητικό sms για επιστροφή φόρου. Παρέλυσαν οι εφορίες

Βραχυκύκλωμα στις εφορίες από sms - μυστήριο για επιστροφή φόρου. Διαβάστε το περιεχόμενό του
Ουρές στις εφορίες έχουν προκαλέσει SMS χωρίς αποστολέα που δέχονται στα κινητά τους φορολογούμενοι, σύμφωνα με τα οποία μπορούν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω από τις έκτακτες εισφορές που επιβλήθηκαν το 2011.
Σύμφωνα με "ΤΑ ΝΕΑ", το μήνυμα έχει ως εξής:  "Ο Νόμος 3986/2011 για την ειδική εισφορά αλληλεγγύης και την έκτακτη εισφορά, άρθρα 28 και 29, κρίθηκε παράνομος και αντισυνταγματικός. Δύνασαι να υποβάλεις αίτηση επιστροφής παρακρατηθέντος ποσού στο Τμήμα Πρωτοκόλλου της εφορίας. Τελεσίδικη ημερομηνία, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014".
Το μήνυμα, παρότι η ανυπαρξία αποστολέα εύλογα δημιουργεί αμφιβολίες, έχει κινητοποιήσει μαζικά τους φορολογουμένους.
Ενδεικτικό είναι ότι μόνο στη ΔΟΥ Παλαιού Φαλήρου από τις 15 Δεκεμβρίου έως χθες είχαν υποβληθεί περισσότερες από 1.100 αιτήσεις, η ίδια η ομοσπονδία των εφοριακών μετρά περισσότερες από 10.000 αιτήσεις και συνολικά εκτιμάται ότι πανελλαδικά μπορεί να έχουν υποβληθεί περισσότερες από 100.000 αιτήσεις.
Το υπουργείο Οικονομικών, παρότι είναι ενήμερο εδώ και περίπου 15 ημέρες, δεν έχει πράξει το παραμικρό με αποτέλεσμα το φαινόμενο της προσέλευσης να αποκτά μεγαλύτερη δυναμική.
Όπως γράφουν "Τα Νέα" η ΠΟΕ-ΔΟΥ, στην αναζήτησή της να βρει την περιβόητη δικαστική απόφαση με την οποία υποτίθεται ότι δικαιώνεται ένας εκπαιδευτικός ζητώντας την επιστροφή της έκτακτης εισφοράς που είχε πληρώσει, δεν έχει καταφέρει να βρει τίποτε.
Παρ' όλα αυτά, δεν μπορεί να πείσει τους εφοριακούς να μην υποβάλλουν και οι ίδιοι αιτήσεις. Πρακτικό αποτέλεσμα, καθημερινές ουρές στο τμήμα Πρωτοκόλλου των εφοριών ανά την Ελλάδα και βραχυκύκλωμα στις εφορίες.
Οι αιτήσεις που υποβάλλονται, αφού πρωτοκολληθούν, θα πρέπει να απαντηθούν μία προς μία από τους εφοριακούς. Η απάντηση είναι αρνητική. Με βάση αυτή την αρνητική απάντηση όμως, όπως εξηγούν αρμόδιοι παράγοντες, οι φορολογούμενοι θεωρούν ότι μπορούν να διεκδικήσουν την επιστροφή των χρημάτων που έχουν πληρώσει σε έκτακτες εισφορές αφού προσφύγουν στη συνέχεια στη Δικαιοσύνη με την επίκληση της αρχικής απόφασης.
Όπως εξηγούν νομικοί, αρμόδιο δικαστήριο για να κρίνει την αντισυνταγματικότητα ή μη της έκτακτης εισφοράς και της εισφοράς αλληλεγγύης, ανοίγοντας τον δρόμο για επιστροφή χρημάτων είναι το ΣτΕ, το οποίο τέτοια απόφαση δεν έχει εκδώσει. Παρόλα αυτά σημειώνει η εφημερίδα, δεν είναι απίθανο κάποιο Πρωτοδικείο της χώρας να έχει εκδώσει σχετική απόφαση δικαιώνοντας κάποιον εκπαιδευτικό όπως φημολογείται.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Ποιά η Σχέση της Ραδιενέργειας με την Αντικαπνιστική Εκστρατεία;

Ποια η Σχέση της Ραδιενέργειας με την Αντικαπνιστική Εκστρατεία; Κάθε χρόνο, χιλιάδες γιατροί και μέλη της «Αντικαπνιστικής Ιεράς Εξέτασης», ξοδεύουν δισεκατομμύρια δολάρια για να διαιωνίσουν αυτό που αναμφίβολα είναι η πιο παραπλανητική –αν και πετυχημένη – κοινωνική απάτη στην ιστορία. Με την ενθάρυνση των περισσοτέρων δυτικών κυβερνήσεων, Οργουελικοί Λομπίστες, καταδιώκουν τους καπνιστές με φανατικό ζήλο, ο οποίος επισκιάζει εντελώς την πανωλεθρία της ποτοαπαγόρευσης, η οποία ξεκίνησε το 1919 και διήρκεσε μέχρι το 1933.
Σήμερα κοιτάζουμε πίσω στην Αμερικανική απαγόρευση με δικαιολογημένη έκπληξη. Είναι πράγματι αλήθεια οτι, ένα ολόκληρο έθνος παραδόθηκε στην άρνηση μιας μπύρας ή ενός ουίσκυ από μία μικρή ομάδα φανατικών θρησκόληπτων, παρά την παντελή έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων οτι το αλκοόλ προκαλεί βλάβη στον άνθρωπο, εκτός αν καταναλώνεται σε αστρονομικές ποσότητες. Δυστυχώς, η ασφάλεια από την κατανάλωση του οινοπνεύματος, δεν ήταν αυτό που πραγματικά ενδιέφερε τους φανατικούς.
Ο πραγματικός τους σκοπός ήταν – και είναι- ο έλεγχος πάνω στους άλλους.
Οι Αμερικανοί ήταν εμφανώς «αμαρτωλοί» που απολάμβαναν μερικά αλκοολούχα ποτά και , οι πουριτανοί μεσολάβησαν για λογαριασμό του Θεού ώστε να τους κάνουν όλους να αισθανθούν άθλιοι. Αν και δεν υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στο αλκοόλ και τον καπνό, η ιστορία της αμερικανικής απαγόρευσης, μας βοηθάει να καταλάβουμε, πως ένας μικρός αριθμός φανατικών κατάφερε να ελέγξει τη συμπεριφορά και τις ζωές δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων.
Σήμερα, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τους καπνιστές, αν και αυτή τη φορά το θέμα είναι στα χέρια των «Κυβερνητικών Φανατικών» καθώς και άσχετων γιατρών και, όχι στα χέρια φανατικών θρησκόληπτων.
Ορισμένες κυβερνήσεις, γνωρίζουν οτι οι οι προηγούμενες ενέργειές τους είναι άμεσα υπεύθυνες για την πρόκληση των περισσοτέρων από τους καρκίνους του πνεύμονα και του δέρματος στον κόσμο σήμερα, οπότε φθάνουν στα άκρα ώστε να αποποιηθούν τις ηθικές και οικονομικές ευθύνες τους και αντ’αυτών, να κατηγορήσουν τα τσιγάρα.
Όπως θα δούμε παρακάτω, τα οργανικά προϊόντα καπνού, δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούμε δικαιολογημένα να ισχυριστούμε οτι, είναι εκπληκτικοί προστάτες της υγείας.
Δεν έχουν όλες οι κυβερνήσεις παγκοσμίως το ίδιο πρόβλημα.
Η Ιαπωνία και η Ελλάδα, έχουν το παγκοσμίως υψηλότερο ποσοστό ενηλίκων καπνιστών αλλά, τη χαμηλότερη εμφάνιση καρκίνου του πνεύμονα.
Σε αντίθεση με αυτό, Αμερική, Αυστραλία, Ρωσσία και μερικά νησιά του Νοτίου Ειρηνικού, έχουν το χαμηλότερο αριθμό ενηλίκων καπνιστών στον κόσμο αλλά, την υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του πνεύμονα.
Αυτό, είναι το υπ’αριθμόν ένα στοιχείο για τη διελεύκανση αυτού του παραλόγου αλλά καλά οχυρωμένου ψέματος της δυτικής ιατρικής οτι, «το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο του πνεύμονα».
Η πρώτη Ευρωπαϊκή επαφή με τον καπνό ήταν το 1492, όταν ο Κολόμβος και ο συνάδελφός του εξερευνητής Rodriguo de Jerez, είδαν τους ιθαγενείς της Κούβας να καπνίζουν.
Την ίδια ακριβώς μέρα, ο de Jerez πήρε την πρώτη του ρουφηξιά και το βρήκε πολύ χαλαρωτικό, όπως ακριβώς τον είχαν διαβεβαιώσει οι ντόπιοι. Αυτή ήταν μια σημαντική ευκαιρία, διότι ο de Jerez ανακάλυψε αυτό που Κουβανοί και αυτόχθονες Αμερικανοί γώριζαν εδώ και αιώνες:
Οτι ο καπνός των πούρων και των τσιγάρων, δεν είναι μόνο χαλαρωτικός αλλά θεραπεύει τον βήχα και άλλες μικρές ασθένειες. Όταν ο de Jerez επέστρεψε σπίτι του, άναψε περήφανα ένα πούρο στο δρόμο και αμέσως συνελήφθη και φυλακίστηκε για 3 χρόνια από τη φρικτή Ιερά Εξέταση. Ο de Jerez έγινε το πρώτο θύμα του αντι-καπνιστικού λόμπι.
Σε λιγότερο από έναν αιώνα, το κάπνισμα έγινε μία αποδεκτή και απολαυστική συνήθεια σε όλη τηνΕυρώπη, με χιλιάδες τόνους καπνού να εισάγονται από αποικίες, ώστε να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση. Ένας αυξανόμενος αριθμός συγγραφέων, εξήρε τον καπνό ως «πανάκεια για τα δεινά της ανθρωπότητας».
Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα, σχεδόν ένα στα δύο άτομα κάπνιζε, αλλά η συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του πνεύμονα παρέμενε τόσο χαμηλή, που ήταν σχεδόν μη μετρήσιμη. Τότε κάτι εξαιρετικό συνέβη στις 16 Ιουλίου του 1945: ένα τρομακτικό κατακλυσμιαίο γεγονός, που θα μπορούσε τελικά να προκαλέσει τις δυτικές κυβερνήσεις, να νοθεύσουν την αντίληψη περί καπνίσματος για πάντα.
Ο K. Greisen θυμάται:
«Όταν η ένταση του φωτός μειώθηκε, κράτησα μακριά το γυαλί και κοίταξα προς το μανιτάρι που είχε σχηματίσει ο καπνός. Τότε κάποιος φώναξε ότι έπρεπε να παρατηρήσουμε το ωστικό κύμα που ταξίδευε κατά μήκος του εδάφους. Αυτό που εμφανίστηκε, ήταν μία φωτισμένη κυκλική περιοχή κοντά στο έδαφος, η οποία σιγά-σιγά απλωνόταν προς το μέρος μας. Είχε κίρινο χρώμα.
Η μονιμότητα του σύννεφου του καπνού ήταν κάτι που με εξέπληξε. Μετά την πρώτη γρήγορη έκρηξη, το κάτω μέρος του νέφους φάνηκε να λαμβάνει ένα σταθερό σχήμα και να παραμένει ακίνητο και κρεμασμένο στον αέρα. Το πάνω μέρος στο μεταξύ, συνέχισε να υψώνεται,ώστε μετά από Μερικά λεπτά να είναι 5 μίλια ψηλό. Αργά, δημιούργησε ένα τεθλασμένο σχήμα λόγο της μεταβαλλόμενης ταχύτητας του ανέμου σε διαφορετικά ύψη. Ο καπνός καθώς ανέβαινε, είχε διαπεράσει ένα σύννεφο και φάνηκε να παραμένει εντελώς ανεπηρέαστος απ’αυτό.»
Αυτό, ήταν το περιβόητο Trinity Test , το πρώτο βρώμικο πυρηνικό όπλο που εξεράγη στην ατμόσφαιρα. Μία μπάλα έξι κιλών πλουτωνίου, συμπιεσμένη με εκρηκτικούς φακούς. Η Trinity εξεράγη πάνω από το Νέο Μεξικό, με δύναμη ίση με 20.000 τόνους tnt. Μέσα σε σευτερόλεπτα, τα δισεκατομμύρια θανατηφόρα ραδιενεργά σωματίδια απορροφήθηκαν στην ατμόσφαιρα, σε ένα ύψος 6 μιλίων, όπου τα υψηλής ταχύτητας αέρια ρεύματα, θα μπορούσαν να τα κυκλοφορήσουν πολύ μακριά.
Η Αμερικανική κυβέρνηση η οποία γνώριζε εκ των προτέρων για τη ραδιενέργεια, ήξερε πολύ καλά τη θανατηφόρα της δράση στους ανθρώπους, αλλά στα τυφλά και χωρίς περιστροφές, διέταξε τη δοκιμή με πλήρη αδιαφορία για τη δημόσια υγεία. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, επρόκειτο για ενοχή βαρειάς αμελείας αλλά αυτό δεν ενδιέφερε καθόλου την κυβέρνηση. Αργά η γρήγορα, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, θα έβρισκε κάποιον «ένοχο» για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που υπέστησαν οι πολίτες είτε τοπικά είτε σε απομακρυσμένες περιοχές.
Εάν ένα μόνο μικροσκοπικό ραδιενεργό σωματίδιο πέσει πάνω στο δέρμα μας, παθαίνουμε καρκίνο του δέρματος. Αν εισπνεύσουμε ένα τέτοιο ίδιο σωματίδιο, τότε ο θάνατος από καρκίνο του πνεύμονα είναι αναπόφευκτος, εκτός αν τυγχάνει να είμαστε καπνιστές. Το στερεό ραδιενεργό μικροσκοπικό σωματίδιο, θάβεται βαθιά στον πνευμονικό ιστό, κυριεύει εντελώς τα περιορισμένα αποθέματα του οργανισμού σε βιταμίνη Β17 και προκαλεί ανεξέλεγκτο και καλπάζων πολλαπλασιασμό των κυττάρων.

Πώς μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι, τα ραδιενεργά σωματίδια προκαλούν καρκίνο του πνεύμονα κάθε φορά που κάποιος εκτίθεται σε αυτά; Για τους πραγματικούς γιατρούς, σε αντίθεση με τους ιατρικούς τσαρλατάνους και τους προπαγανδιστές των κυβερνήσεων, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Για οποιαδήποτε θεωρία, προκειμένου να γίνει επιστημονικά αποδεκτή, πρέπει πρώτα να αποδειχθεί σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές οι οποίες είναι αποδεκτές από τους επιστήμονες παγκοσμίως.
Πρώτα, πρέπει να απομονωθεί το ραδιενεργό σωματίδιο και μετά να χρησιμοποιηθεί σε ελεγχόμενα εργαστηριακά πειράματα ώστε να παραχθεί το απαιτούμενο αποτέλεσμα όπως για παράδειγμα «ο καρκίνος του πνεύμονα στα θηλαστικά»… Οι επιστήμονες, έχουν αδίστακτα θυσιάσει δεκάδες χιλιάδες ποντίκια και αρουραίους όλα αυτά τα χρόνια, αναγκάζοντάς τα εσκεμμένα σε υποχρεωτική επαγωγή ραδιενεργού υλικού στους πνεύμονές τους.
Τα τεκμηριωμένα αποτελέσματα αυτών των πειραμάτων είναι ταυτόσημα: Όποιο ποντίκι ή αρουραίος κάνει «σύμβαση» με καρκίνο του πνεύμονα, τότε κάθε ποντίκι ή αρουραίος πεθαίνει. Η θεωρία έτσι, έχει μετατραπεί σε άκαμπτο επιστημονικό γεγονός, κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες. Ο ύποπτος παράγοντας ( ραδιενεργό υλικό ), προκάλεσε το διεκδικούμενο αποτέλεσμα ( καρκίνος του πνεύμονα ), όταν το εισέπνευσαν τα θηλαστικά.
Το συνολικό μέγεθος του κινδύνου για καρκίνο του πνεύμονα στους ανθρώπους από ατμοσφαιρικό ραδιενεργό νέφος, δε μπορεί να προσδιορισθεί. Στη Ρωσία, τη Βρετανία και την Αμερική, τον Αύγουστο του 1963 έγιναν δοκιμές, όπου πάνω από 4.200 κιλά πλουτωνίου απελευθερώθηκαν στην ατμόσφαιρα. Ξέρουμε ήδη ότι, ένα μικρογραμμάριο εισπνεόμενου πλουτωνίου προκαλεί μόνιμο καρκίνο του πνεύμονα, οπότε ξέρουμε ότι κάποιες «φιλικά προσκείμενες στον άνθρωπο κυβερνήσεις», απελευθέρωσαν 4,2 δισεκατομμύρια θανατηφόρες δόσεις ραδιενεργών σωματιδίων στην ατμόσφαιρα, τα οποία έχουν τουλάχιστον 50.000 χρόνια ζωής… Τρομακτικό;
Δυστυχώς σε λίγο γίνεται χειρότερο. Το πλουτώνιο που αναφέραμε, υπάρχει στο πυρηνικό όπλο πριν από τη δοκιμή αλλά, με μεγάλη διαφορά, ο μεγαλύτερος αριθμός ραδιενεργών σωματιδίων, είναι αυτός που προέρχεται από το χώμα ή την σκόνη που απορροφάται από το έδαφος και ακτινοβολημένα ταξιδεύουν κάθετα μέσα από την μπάλα φωτιάς του όπλου.
Τα σωματίδια αυτά, σχηματίζουν το μεγαλύτερο μέρος του «καπνού» που βλέπουμε σε κάθε φωτογραφία πυρηνικής έκρηξης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αρκετοί τόνοι ραδιενεργού υλικού απορροφούνται και μεταφέρονται αλλά, ας φανούμε συντηρητικοί και ας ισχυριστούμε ότι, απορροφούνται μόνο 1.000 κιλά σε κάθε πυρηνική δοκιμή.
Πριν υπάρξει απαγόρευση των πυρηνικών δοκιμών, σε Ρωσία, Βρετανία και Αμερική, είχαν διεξαχθεί 711 πυρηνικές δοκιμές, δημιουργώντας έτσι 711.000 κιλά θανατηφόρων ραδιενεργών σωματιδίων, στα οποία πρέπει να προστεθούν και τα 4.200 κιλά από τα όπλα, για ένα μεικτό συντηρητικό σύνολο 715.200 κιλών. Υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο θανατηφόρες δόσεις ανά χιλιόγραμμο, που σημαίνει ότι οι αρμόδιες κυβερνήσεις, μόλυναν την ατμόσφαιρα με πάνω από 715 δισεκατομμύρια τέτοιες δόσεις, αρκετές να προκαλέσουν καρκίνο του πνεύμονα ή του δέρματος, 117 φορές σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί του πλανήτη!
Πριν ρωτήσετε, σας απαντώ πως, ΟΧΙ, τα ραδιενεργά σωματίδια δεν εξαφανίζονται έτσι απλά. Τουλάχιστον όχι σ’αυτή τη ζωή, ή τη ζωή των παιδιών μας και των εγγονιών μας. Με ένα μέσο όρο ζωής 50.000 χρόνων, αυτά τα αμέτρητα τρισεκατομμύρια θανατηφόρων κυβερνητο-κατασκευασμένων ραδιενεργών σωματιδίων, είναι μαζί μας για πάντα.
Κυκλοφορώντας σε όλο τον κόσμο μέσω δυνατών αερίων ρευμάτων, αυτά τα σωματίδια εγκαθίστανται απρογραμμάτιστα οπουδήποτε αν και, σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις, σε απόσταση μερικών χιλιάδων μιλίων από τα σημεία των δοκιμών. Ένας απλός άνεμος, είναι αρκετός για να τα αναδεύσει και να δημιουργήσει κίνδυνο για όσους ζουν στα περίχωρα.

Colpo Grosso! Δώδεκα χρόνια μετά το κατακλυσμιαίο Trinity Test, στις δυτικές κυβερνήσεις ήταν πλέον εμφανές ότι, η κατάσταση ήταν απολύτως εκτός ελέγχου. Μία μελέτη του Βρετανικού Ιατρικού Συμβουλίου το 1957, έδειξε ότι: Οι παγκόσμιοι θάνατοι από καρκίνο του πνεύμονα, ήταν πάνω από διπλάσιοι κατά την περίοδο 1945 έως 1955, αν και καμία εξήγηση δεν προτάθηκε.
Κατά την ίδια περίοδο των 10 ετών, οι θάνατοι από καρκίνο στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι τριπλασιάστηκαν. Μέχρι το τέλος των επισήμων ατμοσφαιρικών δοκιμών το 1963, τα κρούσματα καρκίνου του πνεύμονα στα νησιά του Ειρηνικού ήταν πενταπλάσια από αυτά του 1945. Εφόσον λοιπόν κατέστρεψαν το περιβάλλον για 50.000 χρόνια, ήρθε η ώρα για τις κυβερνήσεις να αρχίσουν «δυνατή αντιπερισπαστική δράση»
Πώς θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι δημιουργούν στον εαυτό τους καρκίνο του πνεύμονα και είναι ένοχοι για παράδειγμα ότι, αυτό-προκαλούν κάποια βλάβη, για την οποία η κυβέρνηση δε θα μπορούσε να κατηγορηθεί ή να μηνυθεί? Η μόνη φανερή ουσία την οποία ο άνθρωπος εισπνέει στους πνεύμονες του, εκτός από τον αέρα, ήταν ο καπνός του τσιγάρου.
Έτσι, ο άγριος κυβερνητικός διωγμός κατά του καπνίσματος τέθηκε σε λειτουργία. Πλημμελώς αρμόδιοι ιατρικοί «ερευνητές», βρέθηκαν ξαφνικά να κατακλύζονται από μαζικές κυβερνητικές δωρεές, οι οποίες σκόπευαν στο να επιτευχθεί το ίδιο τελικό αποτέλεσμα: «Αποδείξτε ότι το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο του πνεύμονα.»
Πραγματικοί επιστήμονες ( ειδικά κάποιοι αξιόλογοι πυρηνικοί φυσικοί ) μειδίασαν με τις πρώτες αξιολύπητες προσπάθειες του νεοσύστατου λόμπυ κατά του καπνίσματος.
Οι ντεμέκ ερευνητές, προσκλήθηκαν να αποδείξουν τους ψευδείς ισχυρισμούς τους, κάτω από τους ίδιους ακριβώς άκαμπτους επιστημονικούς κανόνες, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν για να αποδειχθεί ότι, τα ραδιενεργά σωματίδια προκαλούν καρκίνο του πνεύμονα στα θηλαστικά.
Θυμηθείτε ότι, για να γίνει οποιαδήποτε θεωρία αποδεκτή επιστημονικά, πρέπει πρώτα να αποδειχθεί σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές οι οποίες είναι αποδεκτές από τους επιστήμονες παγκοσμίως. Πρώτα, ο ύποπτος παράγοντας ( το κάπνισμα ) πρέπει να απομονωθεί, μετά να χρησιμοποιηθεί σε κατάλληλα ελεγχόμενα εργαστηριακά πειράματα για να δημιουργήσουν το ισχυριζόμενο αποτέλεσμα, για παράδειγμα καρκίνος του πνεύμονα στα θηλαστικά.
Η Αλήθεια: Παρά την έκθεση δεκάδων χιλιάδων ιδιαιτέρως ευάλωτων ποντικιών και αρουραίων, στο ισοδύναμο των 200 τσιγάρων ημερησίως επί χρόνια, η «ιατρική επιστήμη» δεν κατάφερε ούτε μία φορά να προκαλέσει καρκίνο του πνεύμονα σε κανένα ποντίκι ή αρουραίο. Ναι, σωστά διαβάσατε. Επί 40 και πλέον χρόνια, χιλιάδες γιατροί εσκεμμένα μας λένε ψέματα.
Οι πραγματικοί επιστήμονες, έπιασαν τους ημι-επιστήμονες από το λαιμό διότι, συνδυάζοντας το πείραμα των θανατηφόρων ραδιενεργών σωματιδίων με το ‘καλοήθες’ πείραμα για τον καπνό, αποδείχθηκε οριστικά ότι, Το κάπνισμα δε μπορεί σε καμία περίπτωση να προκαλέσει καρκίνο του πνεύμονα. Επιπλέον, σε ένα μεγάλο ‘τυχαίο’ πείραμα το οποίο δεν τους επιτράπηκε ποτέ να δημοσιοποιήσουν, οι πραγματικοί επιστήμονες απέδειξαν με εντυπωσιακή καθαρότητα ότι, Το κάπνισμα συμβάλλει στην προστασία κατά του καρκίνου του πνεύμονα.
Όλα τα ποντίκια και οι αρουραίοι, χρησιμοποιήθηκαν μία φορά στο συγκεκριμένο πείραμα και μετά καταστράφηκαν. Με αυτόν τον τρόπο, οι ερευνητές εξασφαλίζουν ότι, τα αποτελέσματα οποιασδήποτε ουσίας είναι υπό δοκιμή, δεν μπορούν να ‘μολυνθούν’ κατά λάθος από τα πραγματικά ή φανταστικά αποτελέσματα κάποιας άλλης ουσίας. Τότε, μια μέρα ως διά μαγείας, μερικές χιλιάδες ποντίκια που χρησιμοποιήθηκαν στο πείραμα για το κάπνισμα, ‘τυχαία’ βρέθηκαν στο πείραμα με τα ραδιενεργά σωματίδια, το οποίο στο παρελθόν είχε σκοτώσει όλα τα ποντίκια της δοκιμής.
Αυτή τη φορά όμως, εντελώς αντίθετα από κάθε πιθανότητα, το 60% των ποντικιών του πειράματος για το κάπνισμα, επέζησαν από την έκθεση στα ραδιενεργά σωματίδια. Η μόνη μεταβλητή, ήταν η προηγούμενη έκθεσή τους σε άφθονες ποσότητες καπνού του τσιγάρου… Η κυβερνητική πίεση εφαρμόστηκε αμέσως και τα στοιχεία απωσιωπήθηκαν αλλά, αυτό δεν ήταν αρκετό για να κάνει τους πραγματικούς επιστήμονες να σωπάσουν.
Με ειρωνεία, ο καθηγητής Schrauzer, Πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρίας των Βιο-ανόργανων Χημικών, κατέθεσε ενώπιον Αμερικανικής επιτροπής του Κογκρέσσου το 1982 οτι: είναι γνωστό εδώ και καιρό στους επιστήμονες πως συγκεκριμένα συστατικά του καπνού, δρουν ως αντι-καρκινικοί παράγοντες σε δοκιμές σε ζώα. Συνεχίζοντας είπε πως, όταν γνωστές καρκινογόνες ουσίες εφαρμοστούν στα ζώα, η εφαρμογή των συστατικών του καπνού του τσιγάρου τις αντιμετωπίζει.
Ο καθηγητής Schrauzer δε σταμάτησε εκεί. Κατέθεσε ενόρκως στην επιτροπή οτι:
«Αποδείχθηκε πως, κανένα συστατικό του καπνού των τσιγάρων δεν προκαλεί στους ανθρώπους καρκίνο του πλεύμονα και πρόσθεσε, κανείς δεν ήταν σε θέση να προκαλέσει στα πειραματόζωα καρκίνο του πνεύμονα από το κάπνισμα. Ήταν μια εύστοχη απάντηση σε ένα αρκετά πολύπλοκο πρόβλημα.»
Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η σκληρή αλήθεια οδήγησε την κυβέρνηση και τους ντεμέκ ιατρικούς ερευνητές σε έναν παροξυσμό οργής. Μέχρι το 1982, είχαν αρχίσει να πιστεύουν τη γελοία προπαγάνδα τους και δεν θα επέτρεπαν να φιμωθούν από τα επιφανή μέλη του επιστημονικού κατεστημένου.
Εντελώς ξαφνικά, έριξαν το φταίξιμο σε άλλα «μυστικά» συστατικά που οι καπνοβιομηχανίες βάζουν στα τσιγάρα. «ναι, αυτό πρέπει να είναι!» μουρμούριζαν έως ότου αρκετοί επιστήμονες πήραν τηλέφωνο και τους επεσήμαναν οτι, και αυτά τα «μυστικά συστατικά είχαν συμπεριληφθεί στα πειράματα με τα ποντίκια, άρα, επίσης είχε αποδειχθεί οτι δεν είναι ικανά να προκαλέσουν καρκίνο του πνεύμονα.
Τα πράγματα ήταν απελπιστικά για την κυβέρνηση και την ιατρική κοινότητα συνολικά. Δεδομένου οτι, η χρηματοδότηση της αντικαπνιστικής εκστρατείας είχε ξεκινήσει στις αρχές της δεκαετίας του ’60, δεκάδες χιλιάδες ιατροί που πέρασαν από την ιατρική σχολή, είχαν διδαχθεί οτι, το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο του πνεύμονα.
Οι περισσότεροι πίστεψαν στο ψέμα αλλά, είχαν αρχίσει να δημιουργούνται ρωγμές στο ‘δημιούργημα’. Ακόμη και οι πιο βλάκες γιατροί, δε μπορούσαν να συσχετίσουν τα στοιχεία και, όταν έθεταν ερωτήσεις, η απάντηση ήταν: «Μην κάνετε ηλίθιες ερωτήσεις. Το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο του πνεύμονα!». Φράση, που μετατράπηκε σε δόγμα, με σχεδόν τυφλή θρησκευτική πίστη, ως υποκατάστατο της απόδειξης.

Ακόμα και η τυφλή πίστη όμως χρειάζεται ένα σύστημα θετικής ενίσχυσης, το οποίο σε αυτή την περίπτωση ήταν οι διαφημιστικές εταιρίες και τα μέσα ενημέρωσης. Ξαφνικά, οι τηλεοπτικές οθόνες είχαν πλημμυρίσει με εικόνες των τρομερά μαυρισμένων πνευμόνων του καπνιστή. Με το συνοδευτικό μάντρα οτι θα πεθάνει μέσα σε φοβερή αγωνία αν δεν το κόψει τώρα.
Φυσικά, όλα αυτά ήταν αξιοθρήνητα σκουπίδια. Στο νεκροτομείο, οι πνεύμονες ενός καπνιστή και οι πνεύμονες ενός μη καπνιστή, έχουν το ίδιο ακριβώς ροζ χρώμα και, ο μόνος τρόπος για να μπορέσει ένας παθολόγος να σας πει αν είστε καπνιστής ή όχι, είναι αν βρει λεκέδες από νικοτίνη στα δάχτυλά σας, ή αν βρει ένα πακέτο τσιγάρα στην τσέπη σας, ή αν κάποιος συγγενής σας του το παραδεχθεί εμπιστευτικά.
Πολλοί άνθρωποι ρωτούν, πώς ακριβώς αυτά τα εργαστηριακά ποντίκια ήταν προστατευμένα από τα θανατηφόρα ραδιενεργά σωματίδια και, ακόμη περισσότερο, διερωτώνται, γιατί τα στοιχεία δείχνουν οτι, πεθαίνουν πολλοί περισσότεροι μη καπνιστές από καρκίνο του πνεύμονα, απότι καπνιστές.
Ο καθηγητής Sterling του Πανεπιστημίου Simon Fraser του Καναδά, είναι ίσως πιο κοντά στην αλήθεια, χρησιμοποιώντας ερευνητικές εργασίες για να αιτιολογήσει οτι, το κάπνισμα προάγει το σχηματισμό ενός λεπτού στρώματος βλεννογόνων στους πνεύμονες, το οποίο σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα που εμποδίζει τα καρκινινογόνα σωματίδια να εισέλθουν στον ιστό των πνευμόνων.
Αυτό πιθανώς, είναι ότι υπάρχει πιο κοντά στην αλήθεια σήμερα και το οποίο έχει πραγματικά επιστημονικό νόημα. Αν ένας καπνιστής, εισπνεύσει θανατηφόρα ραδιενεργά σωματίδια, αυτά αρχικά θα παγιδευτούν από το βλεννογόνο στρώμα και στη συνέχεια θα αποβληθούν από το σώμα πριν μπορέσουν να εισέλθουν στον ιστό.
Η αντικαπνιστική Αλήθεια – Υποκρισία
Το Κάπνισμα Προστατεύει από τον Καρκίνο των Πνευμόνων : Πολλοί άνθρωποι ρωτάνε το πώς αυτοί που καπνίζουν προστατεύονται από τα ραδιενεργά σωματίδια, και ακόμη περισσότερο ρωτάνε γιατί οι αληθινοί αριθμοί δείχνουν ότι πολλοί περισσότεροι μη καπνιστές πεθαίνουν από καρκίνο των πνευμόνων από καπνιστές.
Ο καθηγητής Sterling του Simon Fraser University στον Canada, βρίσκεται πιθανώς πιο κοντά στην αλήθεια,
«Χρησιμοποιούμε ερευνητικά έγγραφα, πειραματιζόμαστε και βρίσκουμε ότι το κάπνισμα δημιουργεί λεπτές βλεννώδεις μεμβράνες στους πνεύμονες, που σχηματίζουν ένα προστατευτικό στρώμα που σταματά οποιαδήποτε καρκινογόνα σωματίδια από να εισέλθουν στον ιστό των πνευμόνων. Αυτό είναι πιθανώς όσο πιο κοντά μπορούμε να φτάσουμε στην αλήθεια -προς το παρόν- και το κάνουμε με την τέλεια επιστημονική έννοια του όρου. Τα θανατηφόρα ραδιενεργά σωματίδια που εισπνέονται από έναν καπνιστή αρχικά, παγιδεύονται από το στρώμα βλεννογόνου και στη συνέχεια αποβάλλονται από το σώμα πριν να μπορέσουν να εισέλθουν στον ιστό».
Όλα αυτά μπορεί να είναι λίγο καταθλιπτικά για τους μη καπνιστές, αλλά πιθανώς να μην υπάρχει κάποιος άλλος να σας τα πει. Τώρα αυτό δεν σημαίνει «βγείτε και καπνίστε» σε καμία περίπτωση και αυτή η επισήμανση είναι, για τον γνωστό λόγο του ό,τι «με διαβάζουν και βλάκες και ηλίθιοι» απλώς να μην ξεχνάτε κάθε φορά που κάμποσες Μη κυβερνητικές ομάδες κι ομαδούλες σας λένε ετούτο κι εκείνο …. τραβήξτε την κουρτίνα … έτσι για την χαρά του παιχνιδιού και στην τελική όπως είναι και το moto του terra papers ….
ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ
Ο Καπνός και η ιστορία του
«Δυνατές» διαφημίσεις κατά του καπνίσματος
Το κάπνισμα των… δύο φύλων
Διαβάζουμε στον τύπον: (Θανάσης Βέμπος) Τι βλακείες πίστευαν οι άνθρωποι πριν από εκατό χρόνια. Τι απαίσιες που ήταν τελικά εκείνες οι Παλιές Καλές Εποχές …
«Τον παρελθόντα Δεκέμβριον ο Αμερικανός καθηγητής Ουίλλιαμ Ριένχωφ εδήλωσε τα εξής: ‘Η συσχέτισις μεταξύ καπνίσματος και καρκίνου των πνευμόνων αποτελεί ανοησίαν άνευ προηγουμένου΄» (Απογευματινή 5.9.1955)
«Σε λίγο καιρό θα φθάσουν στο σημείο να υποστηρίζουν ότι οι γιατροί είναι η αιτία του καρκίνου κι ότι για να θεραπευθή κανείς απ’ αυτή την αρρώστεια θα είναι απαραίτητο να μη προστρέξη στο έργο μας. Έτσι που πάμε, αύριο θα μας πουν πως και το…θήλασμα των μωρών οδηγεί στη λευχαιμία. Οι επιστήμονες εκείνοι που ανάβουν το ένα τσιγάρο ευθύς μετά το άλλο, βεβαιώνουν ότι ο καπνός προκαλεί τον καρκίνο, με κάνει να βάζω τα γέλια. Το κάπνισμα είναι μια παγκόσμια συνήθεια.
Με λίγη καλή θέλησι θα μπορούσαν να βεβαιώσουν βρίσκοντας εν ανάγκη επιχειρήματα κι από τις σχετικές στατιστικές ότι το κάπνισμα προκαλεί όχι μονάχα τον καρκίνο αλλά κι οποιαδήποτε άλλη πάθησι τους… καπνίση». (Αθηναϊκή 18.11.1958)
Τάδε προφητικά έφη ο Βρετανός καθηγητής Ουώλτερ Φέργκιουσον Χάνναιη. Και να σκεφτεί κανείς ότι τέτοιοι τσαρλατάνοι δίδασκαν και σε πανεπιστήμια.
«Αν ο καπνός επισπεύδη τον θάνατον, η ενέργειά του αυτή πρέπει να θεωρηθή τόσον σοβαρά ώστε να αποφασίση να θυσιάση μίαν του ευχαρίστησιν; Ημπορεί κανείς αν δεν καπνίζη, να ζη αιωνίως; Όχι βέβαια. Τότε ας αποθάνη καπνίζων ολίγους μήνας ή ολίγα έτη ενωρίτερον παρ’ ό,τι θα απέθνησκε χωρίς να καπνίζη. Τοιουτοτρόπως θα οικονομήση από τα έτη αυτά που θα ζη και το έξοδον του καπνού». (Χρόνος, 4.10.1908)
«Υπό του Ανωτάτου Υγειονομικού Συμβουλίου συνεζητήθη κατά την χθεσινήν συνεδρίασίν του το θέμα της σχέσεως μεταξύ καπνίσματος και καρκίνου του πνεύμονος…. Δια της εισηγήσεών των οι καθηγηταί δεν δέχονται ότι το κάπνισμα αποτελεί την γενεσιουργόν αιτίαν του καρκίνου του πνεύμονος». (Απογευματινή 5.4.1962)
«Οι δυο μεγάλοι κατηγορούμενοι, ο καφές και το τσιγάρο, αρχίζουν να εκδικούνται για τις αλλεπάλληλες κατηγορίες που εκτοξεύονται συνεχώς εναντίον τους. Σ’ ένα τελευταίο συνέδριο Γάλλων γιατρών υπεστηρίχθη ομοφώνως ότι η μετρία χρήσι τους βοηθάει αποτελεσματικά την πέψι και επομένως έχει πολύ ευεργετικό αντίκτυπο σε ολόκληρο τον οργανισμό». (Αθηναϊκή 1.6.1965)
Το γενικό συμπέρασμα των ερευνητών του υπουργείου Υγιεινής των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ότι το μέτριον κάπνισμα είναι αβλαβές και μάλιστα ευεργετικόν λόγω της απολυμάνσεως των αναπνευστικών οδών από τα υποπροϊόντα της καύσεως του καπνού. Μόνον όταν καπνίζη κανείς πάνω από ένα πακέτο ημερησίως αρχίζουν να παρουσιάζωνται συμπτώματα καρδιακής κοπώσεως… Ένας υγιής άνθρωπος… δεν έχει ανάγκη να στερηθή την απόλαυσι του τσιγάρου του, υπό τον όρον να μη γίνη μανιακός» (Ακρόπολις 21.6.1967)
Δόξα τω Κθούλου, η Εποχή της Άγνοιας είναι πια Παρελθόν. Σήμερα κατέχουμε την ακλόνητη και επιστημονικώς αποδεδειγμένη γνώση ότι όλοι αυτοί οι ηλίθιοι «καθηγητές» και «επιστήμονες» ήταν στην καλύτερη περίπτωση πλανημένοι και στην χειρότερη υποχείρια των καπνοβιομηχανιών. Το αμάρτημά τους ήταν χειρότερο από έγκλημα. Ήταν το αμάρτημα της Απόλυτης Πεποίθησης. Εμείς πλέον ξέρουμε ότι «γελοίοι» και «επικίνδυνοι» είναι αυτοί που έγραφαν τέτοιες ανοησίες. Ευτυχώς είναι νεκροί προ πολλού…
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Ε.Ε.



Την αρχαία Αίγυπτο τη χτύπησαν οι «Επτά πληγές του Φαραώ», τη
σύγχρονη Ελλάδα τη χτύπησε η παγκόσμια  διακυβέρνηση,
μέσω Ε.Ε., με πολιτικούς δοσίλογους, πιόνια και μαριονέτες των ηγετών της Ν.Τ.Π. Τη χτύπησαν με χρεοκοπία, δάνεια, σκάνδαλα, μνημόνια, εξαθλίωση του λαού, τοκοχρεολύσια, φόρους, κατασχέσεις σπιτιών, πείνα, χιλιάδες αυτοκτονίες πολιτών, καρκινογόνο αιθαλομίχλη, και Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες.  
Αυτές είναι οι σύγχρονες δώδεκα πληγές του Φαραώ, που επέφεραν κατά της Ελλάδος, οι δοσίλογοι πολιτικοί με τα αφεντικά τους της Ε.Ε.
Έπαιξαν βρώμικα παιχνίδια με τη χρεοκοπία, και την ασφάλεια της Ελλάδος. Όλα αυτά αποδεικνύονται εκ του αποτελέσματος πάσης μορφής καταστροφής της χώρας. Οι δοσίλογοι πολιτικοί, με την Ε.Ε., κατέστρεψαν την Εθνική οικονομία, και την Εθνική Άμυνα, κατόπιν σχεδίου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Κατά τα άλλα η Κυβέρνηση Σαμαρά, αναλαμβάνει με φιέστες τη προεδρία της Σιωνιστικής Ε.Ε. των  Ολιγαρχών-Μεγιστάνων Παντοκρατόρων.
Προσφέρουν θεάματα χωρίς άρτον. Η Λετονία, Σλοβακία,  Σλοβενία,  Λιθουανία, Εσθονία, ανέλαβαν επίσης τη προεδρία της Ε.Ε. χωρίς τόσες φανφάρες. Μήπως είδατε κάτι καλό;;;; Πρόεδρος πάντα ήταν η Μέρκελ με τη Ν.Τ.Π. των Ολιγαρχών! Σύμφωνα με δηλώσεις Σαμαρά,
η Ελλάδα μέσα στην Ε.Ε. έχασε βιοτικό επίπεδο τόσο που δεν έχει χάσει κανένας λαός από το Β! Παγκόσμιο πόλεμο. Μας πυρπόλησαν οι Γερμανοί για δεύτερη φορά. Τη πρώτη με πόλεμο, τη δεύτερη με οικονομικό πόλεμο. Οι Γερμανοί είναι εχθροί του Ελληνισμού.  
Κατά το Γερμανικό περιοδικό «DER SPIEGEL» σήμερα το Αφγανιστάν (Ελλάδα), αναλαμβάνει τη προεδρία της Ε.Ε. κατά τα άλλα η εισπρακτική εταιρεία – Κυβέρνηση+ Ε.Ε.-  πανηγυρίζει στα Ζάππεια!
Ενώ το «Αφγανιστάν» του Σαμαρά αναλαμβάνει τη προεδρία της ληστρικής Ε.Ε. συμβαίνει «εξαφάνιση» του θησαυρού της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. δηλαδή του ορυκτού πλούτου, Πετρελαίων & Φυσικού Αερίου.
Η Κυβέρνηση Σαμαρά-Στουρνάρα στην προσπάθειά της να εισπράξει τα τοκοχρεολύσια δανείων από τον εξαθλιωμένο φτωχό Λαό, για λογαριασμό του εθνικού δανειστή Μεγιστάνα της Ν.Τ.Π., λειτουργεί σαν εισπρακτική εταιρεία, και τα εισπράττει με φόρους, τέλη, &
χαράτσια. Όλα τα έσοδα του κράτους πηγαίνουν στις τσέπες των δανειστών ηγετών μεγιστάνων και ολιγαρχών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.  
Δεν περισσεύει τίποτε για το Λαό, και τη χώρα.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί ορντινάντσες, ευθύνονται για τις χιλιάδες αυτοκτονίες αθώων συμπατριωτών μας, και πρέπει να τιμωρηθούν.
Όλοι μας γνωρίζουμε τις εκβιαστικές μεθόδους που χρησιμοποιεί μια εισπρακτική εταιρεία, για να πάρει το αίμα από τον μη έχοντα.
Τα ίδια κάνει και η κυβέρνηση Σαμαρά(Μπενάκη)-ΓΑΠ (Τσάντ)- Ααρών Αβούρι—Τούρκογλου-Στουρνάρα. Έτσι δικαιολογούν τις εθνοφυλετικές ρίζες τους.  Οι Δ.Ο.Υ. κάνουν σαφάρι εναντίον των Ελλήνων για να εισπράξουν, ενώ οι λαθρομετανάστες που έχουν τα ίδια πολιτικά δικαιώματα με τους Έλληνες, πανηγυρίζουν βλέποντας το διωγμό των Ελλήνων νομίμων κατοίκων.
Σήμερα κυβερνούν την Ελλάδα και τους Έλληνες, απόγονοι Τούρκων, και Σιωνιστών, γιαυτό  αυτή η εξαθλίωση των Ελλήνων.
Ο Λαός δεν τους έχει πάρει ακόμη χαμπάρι, γιαυτό τους ψηφίζει. 
Η συμπίεση των εισοδημάτων των Ελλήνων, έχει οδηγήσει πολλούς πολίτες σε δυσκολίες πληρωμής, φόρων, τελών και χαρατσιών, για να πληρώσει η κυβέρνηση Σαμαρά-Στουρνάρα, το επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο χρέος, μαζί με τα κλεμμένα, και τα οικονομικά σκάνδαλα με τις μίζες. Όλοι αυτοί βούλιαξαν ηθελημένα το κράτος, κατά διαταγή της Ν.Τ.Π. ,και τώρα εμείς το πόπολο πρέπει να πληρώσουμε χρέη, δάνεια, και τοκοχρεολύσια στον εθνικό μας δανειστή.
Γιαυτό το σκοπό η κυβέρνηση των δοσιλόγων ενεργεί σαν εισπρακτική εταιρεία, απειλώντας με κατασχέσεις σπιτιών, τόκων υπερημερίας, φυλακίσεις, πρόστιμα, κ.λ.π. οικονομικά τρομοκρατικά μέτρα, τα οποία μόνο εισπρακτικές εταιρείες χρησιμοποιούν, απειλούν, και απαιτούν, για να εισπράξουν τα τοκογλυφικά δάνεια.
Οι δημοκρατικά από το λαό εκλεγμένες μαριονέτες κυβερνήσεις, λειτουργώντας σαν εισπρακτικές εταιρείες, κάνουν το καθήκον τους προς τους δανειστές, αδιαφορώντας για τη ποιότητα ζωής του Λαού. Όπως δείχνουν τα στοιχεία ένας στους δύο πολίτες αναγκάζεται να καθυστερήσει κάποια οφειλή στην εφορία, λόγω στενότητος ρευστού, και αμέσως ενημερώνεται από το υπουργείο οικονομικών, με απειλές για τις συνέπειες της χρονοκαθυστέρησης πληρωμής.
Δηλαδή το  Υπ.Οικ. ενεργεί και λειτουργεί σαν εισπρακτική εταιρεία, μη και χάσει ο παγκόσμιος Μεγιστάνας, και Ολιγάρχης, τα χρήματά του. Το κράτος και οι τράπεζες συνεργάζονται για την είσπραξη των οφειλών με εισπρακτικές εταιρείες, που χρησιμοποιούν απάνθρωπες μεθόδους. Πλήθος είναι τα παράπονα που φτάνουν σε καθημερινή βάση τόσο στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, όσο και στους αρμόδιους δικηγόρους, που οι πολίτες-οφειλέτες διαμαρτύρονται και καταγγέλουν αθέμιτες πρακτικές, αφού οι υπάλληλοι αυτών των εισπρακτικών εταιρειών-για λογαριασμό κράτους και Τραπεζών-ασκούν στον οφειλέτη ψυχολογική πίεση, ενώ απειλούν και με διαδικασίες πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας, αν το χρέος δεν εξοφληθεί έγκαιρα, λες και ο οφειλέτης-πολίτης εάν είχε χρήματα να πληρώσει, θα άφηνε το κάθε εκβιαστή, να τον απειλεί με φυλακή.
Δυστυχώς και η Ελληνική Δικαιοσύνη συνεργάζεται με το ανάλγητο κράτος, αντί να ταχθεί στο πλευρό του φτωχού Λαού, και να βγάλει απόφαση για ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ του αρχαίου Σόλωνα νομοθέτη.
Το μέγα επίτευγμα είναι να εισρεύσει ο πλούτος στις τσέπες του Μεγιστάνα Δικτάτορα!!! Οι Γερμανοί θέλουν τα σπίτια μας, για διακοπές…. Θέλουν την Ελλάδα τόπο παραθερισμού και διακοπών!!
Η Γερμανία μετά το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο δανείστηκε από τις διεθνείς
Σιωνιστικές αγορές, αλλά κανένας δεν επέβαλλε Μνημόνια επάνω στους Γερμανούς, και μάλιστα για να τους βοηθήσουν διέγραψαν τα χρέη, δηλαδή τα άλλα κράτη-δανειστές εφάρμοσαν τη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ για τη Γερμανία. Εδώ στην Ελλάδα οι δοσίλογοι πολιτικοί έκαναν την οικονομική επιστήμη, τέχνη εξαθλίωσης του Λαού. Το κράτος φέρεται στον πολίτη ανάλγητα, απειλώντας με φυλακή και κατασχέσεις ακινήτων και κινητών περιουσιών. Ουαί στο φτωχό λαό!!
Το Κράτος και η Ε.Ε. είναι ο εχθρός, και ο Λαός ο ηττημένος.
«Ουαί τοις ηττημένοις»………
Η Κυβέρνηση λειτουργεί σαν τον Ιούδα διαχρονικά, για λογαριασμό των παγκόσμιων αφεντικών, και ο λαός «ας πάει να πνιγεί».
Τα ΜΜΕ γράφουν, 878 ευρώ επιπλέον φόροι στα νοικοκυριά!!!
Τόσα χρειάζεται ακόμη ο οικουμενικός μεγιστάνας δανειστής, και ο
Στουρνάρας τρέχει και δεν φτάνει, να εισπράξει τα χρήματα.
Ο Στουρνάρας βάζει φόρους για τη τσέπη του Μεγάλου Αφεντικού του, γιαυτό τον παρακάλαγε ο Σαμαράς να αναλάβει το Υπ.Οικ.
Βλέπετε ήταν επιλογή των μεγιστάνων ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Στο πρόσωπο των σημερινών ανθελλήνων πολιτικών βρήκαν οι ολιγάρχες & μεγιστάνες την καλλίτερη εισπρακτική εταιρεία.
Ενώ μειώνουν μισθούς και συντάξεις, παράλληλα αυξάνουν τις τιμές των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το πολίτη. (ΔΕΗ, Πετρέλαιο, ΟΤΕ).
Ενώ η Ελλάδα κάθεται επάνω στα πετρέλαια, η ενέργεια έγινε πανάκριβο αγαθό για τους Έλληνες! Τέτοιους πολιτικούς έχουμε!!
Αυτό λέγεται σχεδιασμένο σαμποτάζ των κυβερνώντων δοσιλόγων πολιτικών εναντίον του Ελληνικού Λαού. Εκτελούν βλέπετε εντολές των παγκόσμιων Ολιγαρχών & Μεγιστάνων του πλούτου, αφεντικών τους. Ο Ευρωπαϊκός Βορράς, λειτουργεί και αυτός σαν εισπρακτική εταιρεία επάνω στον Ευρωπαϊκό Νότο, μέσα στην ίδια την Ε.Ε., κατεντολή των μεγιστάνων της παγκόσμιας οικονομίας. Η Γερμανία της Μέρκελ είναι ο εργολάβος και εισπρακτικός μηχανισμός, για λογαριασμό των παγκόσμιων αφεντικών. Μετά τον Χίτλερ, η Μέρκελ.
Τα παγκόσμια αφεντικά βρήκαν το κατάλληλο κράτος, για να δεσπόζει επάνω στους άλλους Ευρωπαϊκούς Λαούς. Στην Ελλάδα έχουν υπερ-πρωθυπουργό τον Πόντιο Πιλάτο Ράϊχενμπαχ, και ο Ελληνικός Λαός νομίζει ότι εκλέγει τη κυβέρνησή του. Οι κυβερνητικοί παράγοντες είναι απλώς μαριονέτες του Ράϊχενμπαχ, ο οποίος αποδίδει λόγο στη Μέρκελ, και αυτή στους παγκόσμιους μεγιστάνες. Βλέπε την οικονομική καταστροφή σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία.
Όλοι αυτοί οι λαοί του Νότου της Ε.Ε. πληρώνουμε αναγκαστικά τοκοχρεολύσια δανείων υπό μορφήν φόρων, στις εισπρακτικές εταιρείες υποτελείς κυβερνήσεις των ολιγαρχών και μεγιστάνων που χρησιμοποιούν σαν εργολάβους- Boss τους Ούννους Γερμανούς.
Η Ε.Ε. από ευλογία, κατάντησε κατάρα για τους Ευρωπαϊκούς Λαούς, διότι εμφιλοχώρησαν οι Σατανάδες παγκόσμιοι ολιγάρχες Δικτάτορες.
Η πλούσια Γερμανία λειτουργεί και αυτή σαν εισπρακτική εταιρεία των μεγιστάνων αφεντικών της Ν.Τ.Π.  Η Γερμανία είναι και αυτή όργανο
των ολιγαρχών και μεγιστάνων τα Οικουμένης, χωρίς να το καταλαβαίνει, νομίζει ότι είναι αφεντικό, ενώ είναι υπηρέτης, αφού όλες οι Γερμανικές τράπεζες, και οι βιομηχανίες, είναι συμφερόντων των μεγιστάνων ολιγαρχών ηγετών της παγκόσμιας δικτατορίας.  
Η Γερμανία πλούτισε διότι εξάγει τα προϊόντα της με ισχυρό ευρώ, είναι εξαγωγική χώρα, και εκμεταλλεύεται τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου. Όλος ο χρυσός των χρεοκοπημένων χωρών κρατών μελών της Ε.Ε. του Νότου, εισέρευσε στις Γερμανικές Τράπεζες, συμφερόντων Rothschild. Κατόπιν αυτού πάθαμε διπλοπτώχευση. Πτώχευση του Κράτους, και πτώχευση των νοικοκυριών μας. Δεν έχουμε πια τίποτε. Όλα μας τα πήραν οι παγκόσμιοι ολιγάρχες & Μεγιστάνες, ακόμη και τα σπίτια. Το Κράτος κρέμεται από τα δάνεια των Ολιγαρχών, για να πληρώνει μισθούς και συντάξεις, και έτσι να λειτουργεί υποτυπωδώς σαν Κράτος, για να μην δηλώσει ολοκληρωτική πτώχευση.
Βλέπετε κατάφεραν οι Μεγιστάνες της Ν.Τ.Π. να έχουν υπό οικονομικό και πολιτικό έλεγχο, ολόκληρα κράτη. Που να δείτε τι γίνετε στις ΗΠΑ!
Εκεί στις ΗΠΑ συμβαίνει η ολοκληρωτική κατοχή και υποταγή στη Ν.Τ.Π., η ολοκληρωτική τραγωδία, τα πάντα είναι περιουσία των «περιούσιων» Παντοκρατόρων.
Στην Ε.Ε. υποφέρουμε τη χειρότερη μορφή πτώχευσης. Ευτυχώς που ο Ελληνικός Λαός κρατάει τη συνοχή του , και την υπομονή του.
Αυτό οφείλεται στην Ιστορία του, στο πολιτισμό του, και στα σύμβολα
Θρησκευτικά και Εθνικά, δηλαδή στο Σταυρό, στη Σημαία, και στην Ορθοδοξία. Αυτά τα πέντε, δηλαδή Ιστορία, Πολιτισμός, Έθνος,
Σημαία, και Ορθοδοξία, μας κρατάνε ακόμη, για να μη γίνουμε αγέλη
προβάτων, όπως άλλα μεγάλα κράτη που νομίζουν ότι είναι κραταιοί Πλανητάρχες, ενώ άλλοι κάνουν κουμάντο.
Oi δοσίλογοι πολιτικοί βλέπουν ολοένα ανάπτυξη, ανάκαμψη, και φως στο τούνελ. Αυτές τις κοροϊδίες να τις λένε στα αφεντικά τους, χωρών και λαών υποταγμένων στους «περιούσιους» ολιγάρχες, και όχι στον Ελληνικό Λαό. Ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα της ληστρικής Ε.Ε.
Κύριε Σαμαρά, επί 18 μήνες μας σώζεται, αλλά ανάσταση δεν βλέπουμε. Φτάνει πια να λέτε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, στους Κοσμοκράτορες, πείτε και κανένα ΟΧΙ, γιατί σας πήραμε χαμπάρι τι πιόνια & μαριονέτες είσαστε. Ο Σαμαράς δεν είναι ικανός ούτε ένα απλό κοινωνικό πρόβλημα να λύσει, χωρίς έγκριση του χιλίαρχου Ράϊχενμπαχ. Αναφέρομαι στο εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία, και στα τέλη κυκλοφορίας. Ζητάει ισοδύναμα. Ας τα πάρει από αυτούς που κλέψανε!!! Όμως οι λαθρό Ισλαμιστές μπαίνουν στα δημόσια νοσοκομεία τζάμπα, που τα έχτισε ο Ελληνικός Λαός.
Πρόσφατα ακούσαμε ότι και οι Λιθουανοί μπαίνουν και αυτοί στο σύστημα ευρώ, «θα φάνε καλά». Φαίνεται ότι έχουν και αυτοί «Μ……ς» πολιτικούς, σαν τους πολιτικούς της Ελλάδος.
Οι πρωτοετείς μαθητές της σχολής Οικονομικών των Πανεπιστημίων, διδάσκονται ότι ένα νόμισμα πρέπει να συμπορεύεται σε αξία, με το επίπεδο της οικονομίας του κράτους.
Την Ελλάδα έβαλαν στο ευρώ πολιτικοί όργανα των Κοσμοκρατόρων, ενώ το ευρώ είναι νόμισμα ανθεκτικό για την ισχυρή Γερμανική οικονομία, και όχι για την χρεοκοπημένη Ελληνική οικονομία.  Όπως λένε τα ΜΜΕ, ο πρώην Πρωθυπουργός που μας έβαλε στο ευρώ, ήταν ο Αρχιτέκτονας της εθνικής καταστροφής. Ο Αρχιραββίνος της διαφθοράς. Δεν ήξερε τίποτε για τις μίζες των εξοπλισμών.
Τόσο «Μακάκες» είμαστε. Ο Ααρών Αβουρί, μας γράφει «στα παλιά του τα παπούτσια», αφού έχει γερές πλάτες , τους Ολιγάρχες και Μεγιστάνες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, τα προγράμματα των οποίων εκτέλεσε.  Εφοδίαζαν τις ένοπλες δυνάμεις με ελλιπή αεροσκάφη, Tanks, και υποβρύχια. Βλέπε εκπομπή στη τηλεόραση του Γιώργου Τράγκα, με εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι ανέφεραν λεπτομέρειες του θέματος. Η εκπομπή ονομάζεται «Φεστιβάλ Εξοπλισμών» και μεταδόθηκε στις 23.00-02.00 της 07/01/14 από το κανάλι «Ε», προέβη δε σε Τσουνάμι αποκαλύψεων. Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου των σκανδάλων για τους εξοπλισμούς. Μιλάμε για εσχάτη προδοσία των υπευθύνων, ενώ η πατρίδα είναι κυκλωμένη από εχθρούς. Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών αποθράσυνε υπουργούς & Πρωθυπουργούς να κλέβουν το δημόσιο χρήμα μέσω μιζών-προμηθειών, και δωρεών-παροχών από ξένες εταιρείες.
Η χώρα είναι ελεγχόμενη και κατεχόμενη από τους Μεγιστάνες της υφηλίου, και η Κυβέρνηση το παίζει εισπρακτική εταιρεία των φτωχών.
Είναι Κυβέρνηση μόνο για μας τους φτωχούς, και αδυνάτους.
Για τη πάταξη της φοροδιαφυγής, καταδιώκουν τους εξαθλιωμένους
Έλληνες μισθωτούς, συνταξιούχους, και μαγαζάτορες, ενώ στους
Ολιγάρχες δίνουν όλο και περισσότερα. Τόσο μυαλό έχουν!!!
Εκείνοι που κλέψανε παραμένουν στο απυρόβλητο!!!
Οι πολιτικοί κατάντησαν την Ελλάδα, κράτος Μπανανία!
Το οικονομικό πρόγραμμα που ζητά η Τρόϊκα απέτυχε, και ουδείς αντιδρά. Η Τρόϊκα θέλει την εξαθλίωση της Ελλάδος, για να πάρουν τον ορυκτό πλούτο τα παγκόσμια αφεντικά τους.
Οι υπουργοί των «Ελληνικών» κυβερνήσεων της Ν.Τ.Π. κλέβανε τους φόρους που πλήρωνε ο Ελληνικός Λαός, και τώρα λειτουργούν σαν εισπρακτικές εταιρείες εναντίον του Λαού.
Στα εξοπλιστικά προγράμματα του ΥΠΕΘΑ γίνανε πολλά οικονομικά σκάνδαλα. Τα προγράμματα αυτά εγκρίνονται από το ΚΥΣΕΑ.
(Βλέπε αποκαλύψεις σκανδάλων στα ΜΜΕ).
Του ΚΥΣΕΑ προϊστανται ο Πρωθυπουργός, και οι υπουργοί Εξωτερικών και Αμύνης. Καλά ο Πρωθυπουργός , και οι υπουργοί μέλη του ΚΥΣΕΑ ήταν κουτάβια;;;; ή κλέβανε προγραμματισμένα τον Ελληνικό Λαό που τους εξέλεξε για θεματοφύλακες;;;;;;;;;;;
Αυτές τις ημέρες βοούν τα ΜΜΕ για τους πολιτικούς υπεύθυνους, και ουδείς συγκινείται, η δε δικαιοσύνη στερείται ανθρώπινου δυναμικού,
και προχωρά αργά μεν, αλλά σταθερά, να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγείου, ο δε υπεύθυνος συμμετέχει σε πολιτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Δηλαδή «πέρα βρέχει», το γλεντάει, με την αφέλειά μας.
Βλέπετε έχει γερές πλάτες των «περιούσιων» Πλανηταρχών.
Οι Ολυμπιακοί αγώνες στοίχισαν στη μικρή Ελλάδα 40 δις. ευρώ.(ΜΜΕ), ενώ σε άλλες μεγάλες χώρες, που σέβονται τον εαυτό τους, στοιχίζουν μόνο μερικά εκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει χρηστή διοίκηση και έλεγχο, σε αντίθεση με την Ελλάδα  όπου έγινε «το έλα να δείς», κατόπιν εντολών των παγκόσμιων Δικτατόρων.
Ο ορυκτός πλούτος ήταν γνωστός εδώ και 60 χρόνια, όπως περιγράφεται στο βιβλίο του Μπάτση, τον οποίον εκτέλεσαν για τις αποκαλύψεις του, κατόπιν εντολών των τότε Πλανηταρχών.
Τέτοιοι προδότες υποτελείς πολιτικοί μας κυβερνούν από τότε.
Πολιτικοί υπάλληλοι δοσίλογοι φοροεισπράκτορες των Επικυρίαρχων.
Το προδοτικό πολιτικό σύστημα, το αυτοαποκαλούμενο Συνταγματικό Δημοκρατικό Τόξο, (τρομάρα τους!!!), παρέδωσε τη χώρα στα διεθνή αρπακτικά αμαχητί!!!
Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών «δίνει και παίρνει» λέει ο λαός.
Τα «κουρέματα» των ομολόγων, οι μετοχές φούσκες, η απειλή για κατασχέσεις, όλα στην υπηρεσία των παγκόσμιων Μεγιστάνων.
Ο Σαμαράς που θαυμάζουν μερικοί αφελείς, δεν είναι τίποτε
παρά υπαλληλάκος φοροεισπρακτικής εταιρείας των Παντοκρατόρων.
Ο Σαμαράς με τις δηλώσεις του εμφανίζεται στο λαό, σαν αφελής & επιπόλαιος, επαναλαμβάνοντας όλο τα ίδια για ανάπτυξη, ενώ πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο. Τα Γερμανικά ΜΜΕ λένε ότι η Ελλάδα είναι στο επίπεδο του Αφγανιστάν & Πακιστάν. «Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων»;;; Γιαυτό λέμε ότι η Ελλάδα κυβερνάται από Τούρκους & Σιωνιστές Εβραίους πολιτικούς, χάρη στην έλλειψη πληροφόρησης, αφέλεια, και επιπολαιότητα των Ελλήνων ψηφοφόρων.
Οι Τούρκοι λένε, αυτοί εκεί στο YUNANISTAN είναι τόσο «Μ……ς»
που είναι ευκαιρία να τους πάρουμε τη Θράκη, το Αιγαίο, και τα νησιά!   
Τώρα η εισπρακτική εταιρεία Σαμαρά-Τούρκογλου-Στουρνάρα, ζητάει
υπογραφή από τον δικαιούχο συνταξιούχο, για να διαβιβασθεί η σύνταξη στη χήρα σύζυγό του, μετά θάνατον του συζύγου δικαιούχου.
Στη προκειμένη περίπτωση μειώνεται η σύνταξη «των τιμημένων γηρατειών», για να εισπράξει ο Μεγιστάνας περισσότερα χρήματα.
Με αυτή τη φιλοσοφία λειτουργεί η εισπρακτική εταιρεία των πολιτικών πρακτόρων της Ε.Ε. των Μεγιστάνων Δικτατόρων της Γης.
Οι λόγοι που ακούσαμε στην τελετή έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας
είναι μόνο θεωρητικοί, για εσωτερική κατανάλωση των Λαών της Ε.Ε.
στην πραγματικότητα άλλα γίνονται. Η παρουσία των αχυρανθρώπων Μπαρόζο, (Ταρτούφος λένε τα ΜΜΕ), και VAN ROMPUY είναι αψευδής μάρτυς. Αυτοί είναι οι δολοφόνοι-εκτελεστές των Ελλήνων.
Οι Έλληνες σήμερα είμαστε διαμελισμένοι σε κομματίδια, δεν αντιδρούμε, είμαστε υποταγμένοι στο μοιραίον, μας κοίμησε η Σιωνιστική πολιτική και Θρησκευτική εξουσία. Καλά από τους πολιτικούς δεν περιμέναμε πατριωτική αντίσταση, αλλά από τα μέλη της διοικούσας εκκλησίας της Ορθοδοξίας, περιμέναμε να μην είναι τόσο άσχετοι κι αδιάφοροι, περί τα εθνικά θέματα. Αδιαφορούν για το κράτος που λέγεται Ελλάς, τους ενδιαφέρει μόνο η εκκλησία της Βυζαντινής Ορθοδοξίας. Οι Μητροπολίτες εξαγριώθηκαν με το βουλευτή του Σύριζα, και για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος τσιμουδιά. Δεν αντιδρούν για το ΤΕΜΕΝΟΣ. Αντί να χτίσουν Ναό για το τάμα τους Έθνους, συνεργούν για το Ισλαμικό ΤΕΜΕΝΟΣ.
Υπενθυμίζουμε το ρητό των ιερών γραφών,
«Ο δε παράνομος Ιούδας, ουκ ηβουλήθη συνιέναι»
To διαδίκτυο λέει, «Επίκειται εισβολή εκατομμυρίων Τούρκων λαθρομεταναστών, και η διοικούσα εκκλησία, «στο κόσμο της».
Εάν βουλιάξει το σκάφος που λέγεται Ελλάς, τότε θα βουλιάξει και η Ορθοδοξία. Αυτό το γνωρίζουν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, και κάνουν ότι μπορούν γιαυτό, αντιστάσεως μη ούσης.
Όλοι αυτοί «Έλληνες» και ξένοι πολιτικοί έπαιξαν βρώμικα παιχνίδια με τη χρεοκοπία και καταστροφή της Ελλάδος.
Βασανισμένε μου λαέ, αγνέ και αγαπημένε, πάντοτε ευκολόπιστε, και
πάντα προδομένε, λέει ο λαϊκός φιλόσοφος.

                                 ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                  Διεθνολόγος
                            e-mail: ant.grypaios@gmail.com
  

      
         

  



Διαβάστε περισσότερα » »

Ελληνική λέξη γραμμένη στην επιφάνεια του ......πλανήτη Άρη!

Μία ολόκληρη ελληνική λέξη είναι γραμμένη στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη!

Σύμφωνα με τις «Αποκαλύψεις» η φωτογραφία που αποδεικνύει του λόγου το αληθές, είναι τραβηγμένη από τον διαστημικό σταθμό Viking 1.

Με βάση αυτή τη φωτογραφία, η λέξη είναι γραμμένη στην επιφάνεια ενός κτιρίου(!), ενώ το τελευταίο γράμμα είναι το ελληνικά άλφα που οι προγονοί μας το είχαν για τελεία.

Εάν δούμε την περίπτωση που εναφέρεται στα Αγγλικά ,ότι μπορεί τα γράμματα να είναι ΑΕΙΖΩ (Aeizw) , τότε έχουμε δύο λέξεις ΑΕΙ + ΖΩ ( πάντοτε + ζω, ζω για πάντα, είμαι αθάνατος)...

Τα συμπεράσματα δικά σας...
 

hellas-now
Διαβάστε περισσότερα » »