Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Η εικόνα του κακού αποκαλύπτεται πλήρως. του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

 Πολιτική Έκθεση Πληροφοριών για  τους Πολίτες του Κόσμου.
Από τους ανώνυμους πατριώτες. Η Ιδιαίτερη έκθεση της χιλιετίας
Η εργασία για την εξάλειψη της CIA και την εξάλειψη του κακού της από το πρόσωπο της γης είναι θέμα τόσο σημαντικό για τον Πρόεδρο Trump ώστε κάλεσε τον οργανισμό σε συνάντηση μαζί του μία ημέρα μετά την ορκωμοσία το Σάββατο (2017-01-21). Ήταν πολύ σημαντικό να συναντήσουν οι βαθμοφόροι της CIA το νέο τους αφεντικό.
ΠΛΗΡΗΣ ομιλία του Donald Trump στην έδρα της CIA στις 21.1.17
Αν δεν έχετε αντιληφθεί την πλήρη αλήθεια για την σκιώδη κυβέρνηση της CIA και της παγκόσμιας οργάνωσης που διαχειρίζεται και υποστηρίζει, σας προτρέπουμε να διαβάσετε τα σημαντικά άρθρα μας. Αυτά είναι αναφορές πληροφοριών που έχουν δοθεί στην ομάδα του Trump από τη βάση με την πρόθεση ότι οι εκθέσεις αυτές θα διοχετευθούν σε δημόσια κανάλια, από τα οποία εμείς οι άνθρωποι θα μπορούσαμε, να ενημερωθούμε και να μάθουμε. Οι νέοι ηγέτες μας χρειάζονται την υποστήριξη ενός ενημερωμένου κοινού που μπορεί να προέλθει μόνο από μια αληθινή ενημέρωση δια των μέσων μαζικής εναλλακτικής ενημέρωσης.
Προσφέρουμε τώρα αγαπητοί μας πατριώτες, μια σημαντική έκθεση-πληροφοριών που πρέπει να διαβάσει ο κάθε πατριώτης. Μόλις διαβάσετε αυτό το υλικό, θα καταλάβετε πλήρως γιατί η φάρσα της 9/11 διαπράχθηκε εναντίον του λαού του κόσμου.
Εδώ είναι ΤΑ ΟΚΤΩ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
Αποκάλυψη 1: Εμείς οι άνθρωποι έχουμε υποστεί ΝΟΜΙΜΗ πλύση εγκεφάλου
Για να κατανοήσουμε πώς η σκιώδης κυβέρνηση απατεώνων προπαγανδίζει και κάνει πλύση εγκεφάλου στους πολίτες της, σας δώσαμε μια έκθεση πληροφοριών σχετικά με το πώς η κυβέρνηση χρησιμοποιεί «νόμιμη» προπαγάνδα για να σας κρατήσει μακριά από τη γνώση της αλήθειας. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί από τους πολίτες είναι εντελώς ανίδεοι για το τι πραγματικά συμβαίνει.
Δείτε: Οι λανθασμένες πληροφορίες είναι Νόμιμη Προπαγάνδα που Παράγεται από το Υπουργείο Άμυνας
Αποκάλυψη 2: Η παγκοσμιοποίηση είναι ο εχθρός
Ο εχθρός είναι η παγκοσμιοποίηση και οι παγκοσμιοποιητές κρατούν τους πολίτες του κόσμου σε σύγκρουση με τη δημιουργία της ψευδαίσθησης ότι είμαστε εχθροί μεταξύ μας. Μόλις αντιληφθείτε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός ενός ειρηνικού, και παραγωγικού κόσμου, μπορείτε να τους εντοπίσετε μέσα στο πολιτικό τους καμουφλάζ, και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους πολιτικούς μας, τους τραπεζίτες, τα Ηνωμένα Έθνη, την CFR, και την Τριμερή Επιτροπή. Τώρα πια πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι η συμμορία της Παγκοσμιοποίησης.
Δείτε: Ο τελικός πόλεμος της Γης θέτει τους παγκοσμιοποιητές απέναντι στους εθνικιστές.
Αποκάλυψη 3: Γνωρίστε τα όπλα που οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν εναντίον μας
Οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν μια ποικιλία από όπλα για να μας κρατήσουν όλους υπό έλεγχο μέσα στην νέο-φεουδαρχική παγκόσμια τάξη τους. Το πρώτο και το πιο εξουθενωτικό όπλο που χρησιμοποιούν εναντίον μας είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν την δημόσια πρόσβαση της ραδιοτηλεόρασης για να στέλνουν την δηλητηριώδη και παραπλανητική προπαγάνδα τους στα σπίτια μας. Αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο ζωτικής σημασίας το ότι ο Πρόεδρος Trump απευθύνεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Πρόκειται για όπλα που χρησιμοποιούνται ενάντια σ’ εμάς τους ανθρώπους.
Αν θέλετε να μάθετε την βαθιά αλήθεια για τα εταιρικής ιδιοκτησίας, υποστηριζόμενα από την CIA μαζικά μέσα ενημέρωσης, αφιερώστε λίγο χρόνο για να μάθετε.
Η χρήση του εκβιασμού είναι ένα όπλο που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των μισθοφόρων της παγκοσμιοποίησης που φορούν μια ποικιλία από «στολές» – από τους δημιουργημένους από την CIA τρομοκράτες του ISIS, έως τους Γερουσιαστές και Βουλευτές, την διοίκηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του FBI, καθώς και των Ιπποτών της Μάλτας. Μόλις αυτοί όλοι οι τύποι έχουν μπλέξει με την παιδεραστία, τις δολοφονίες, τα σατανικά τελετουργικά, τότε ελέγχονται εύκολα από την παγκοσμιοποίηση. Αυτά είναι όσα αποκαλύπτονται για την παγκόσμια παιδεραστία και την εμπορία ανθρώπων και έχει γίνει πια φανερό γιατί οι πολίτες αναλαμβάνουν τις δικές τους έρευνες, δεδομένου ότι οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου έχουν εξουδετερωθεί με το όπλο των εκβιασμών.
Δείτε: Οι πολίτες χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποκαλύψουν ειδεχθή εγκλήματα
Επίσης: Pizzagate: Ο «Μαύρος Κύκνος» που δεν περίμεναν.
Αποκάλυψη 4: Γνωρίστε τον εχθρό
Είναι ένα πράγμα να λέμε «η παγκοσμιοποίηση είναι εχθρός μας”, αλλά είναι άλλο να γνωρίζουμε ακριβώς ποιος είναι ο εχθρός αυτός. Έχουμε δώσει στους συμπολίτες μας αρκετές εκθέσεις για το ποιοι είναι αυτοί οι φορείς, και οργανισμοί
Ο πρώτος και κύριος εχθρός είναι το στρατιωτικό-βιομηχανικό Σύμπλεγμα. Μόλις ξεκινήσετε να διαβάζετε τα άρθρα αυτά, μπορείτε να δείτε πώς οι ίδιοι κακοί «ηθοποιοί» εμφανίζονται κατ ‘επανάληψη. Μπορείτε να δείτε ότι οι ιδιοκτήτες των εταιρειών που συμμετέχουν στο στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα κατέχουν επίσης τα κανάλια των μέσων ενημέρωσης και ιδιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών. Μπορείτε να δείτε πώς η επιρροή τους καλύπτει όλον τον πλανήτη και «όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη».
Δεν υπάρχει καμία πραγματική είδηση ​​στην τηλεόραση, οπότε διαβάστε τα άρθρα αυτά για να κατανοήσετε σε βάθος ποιος είναι ο εχθρός:
Σε ποιούς ανήκει το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα, Μέρος 1
Σε ποιούς ανήκει το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα, Μέρος 2
Τώρα που βλέπετε το βάθος των πλοκαμιών του κακού που ρουφάει τη ζωή όλων των χωρών του κόσμου, να συνεχίστε να παρακολουθείτε το κακό τους μέχρι να φτάσετε στην κοιλιά του κτήνους με αυτές τις αποκαλύψεις που αποκαλύπτουν τα εγκλήματα της Highland Φόρουμ, του City του Λονδίνου, του Βατικανού , των Ρότσιλντ και των Ροκφέλερ, της JP Morgan. Ξέρεις…..της συμμορίας. Αλλά θα εκπλαγείτε από τις λεπτομέρειες και την ακρίβεια της έκθεσής μας:
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Αρμαγεδδώνα
Κόβοντας το Γόρδιο Δεσμό όλων των εποχών
Αποκάλυψη 5: Το όπλο μαζικής καταστροφής που σύντομα θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας
Τροφοδοτούμε το Διαδίκτυο όσο καλύτερα μπορούμε με τις εκθέσεις πληροφοριών σχετικά με το πώς οι χρηματοπιστωτικές αγορές είναι στημένες και το πώς οι παγκοσμιοποιητές θα χρησιμοποιήσουν την κατάρρευση των οικονομιών παγκοσμίως ως έναν τρόπο να τιμωρήσουν εμάς τους ανθρώπους επειδή είχαμε το θράσος να πολεμήσουμε εναντίον τους. Στα πρώτα λίγα άρθρα, παρακαλούμε να μάθετε σχετικά με το ποιοι είναι οι τραπεζο-γκάγκστερς και έτσι θα ξέρετε αυτήν την ομάδα των παγκοσμιοποιητών εχθρών και στη συνέχεια, το πιο σημαντικό, να αρχίσετε σήμερα να προετοιμάζετε την οικογένειά σας για την κατάρρευση των αγορών, η οποία θα συμβεί στην διάρκεια της θητείας του Trump έτσι ώστε οι παγκοσμιοποιητές να κατηγορήσουν την νέα διοίκηση για την τραπεζική δολιότητα και το «στήσιμο» των αγορών. Και έτσι ώστε εμείς οι άνθρωποι να παρασυρθούμε στο ίδιο παιχνίδι απαγγελίας ευθυνών.
ICE και CME: Το Χρηματιστήριο καζίνο που ελέγχει σχεδόν τα πάντα
Προσοχή οι banksters: Τρια Συνδικάτα Banking που θέλουν να σας σκλαβώσουν
Τώρα που είστε πλήρως ενήμεροι για το πώς οι παγκοσμιοποιητές έχουν προγραμματίσει στρατηγικά να αρπάξουν όλα αυτά για τα οποία έχετε δουλέψει, τις συντάξεις, τα σπίτια σας, τις οικονομίες σας και τα χαρτοφυλάκια μετοχών σας, διαβάστε αυτά τα σημαντικά άρθρα σχετικά με το πώς να προετοιμάσετε την οικογένειά σας από το τελικό τους » Κλείδωμα «σε όλη την γη και τους πόρους της. Σοβαρά, κύριοι, έχετε ξεκινήσει την αντικατάσταση των παλαιών χαρτονομισμάτων των 100$ με τα νέα χαρτονομίσματα με την μπλε ρίγα και επίσης έχετε εφοδιαστεί με ασημένια νομίσματα;
Νέα χαρτονομίσματα ΗΠΑ ήδη σε κυκλοφορία
Ώρα για FedExit και πάρετε αυτά τα ασημένια νομίσματα στο χέρι
Αποκάλυψη 6: Ο βάλτος πίσω από άσχημα κεφάλια των τεράτων
Θα ήθελα να το σκεφτούμε, όπου λόγω της εμπλοκής μας στην προώθηση αυτών των κρίσιμων εκθέσεων των μυστικών υπηρεσιών, ήμασταν όλοι σε θέση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τις πραγματικές μηχανορραφίες του κακού που υπάρχει στον κόσμο. Τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης πήγαν πέρα ​​από την «θεωρία συνωμοσίας» και σας προσφέρουν λεπτομερείς, αξιόπιστες πληροφορίες. Αν δεν έχετε διαβάσει τα άρθρα μας, τότε μπορεί να έχετε ενημερωθεί για τα θέματα αυτά από άλλους δημοσιογράφους που παρουσίασαν αυτό το υλικό στο κοινό τους με τρόπο που θα μπορούσε να έχει απήχηση.
Λόγω της μαζικής, παγκόσμιας αφύπνισης, στη συνέχεια αισθανθήκαμε ότι ήταν καιρός να αποκαλύψουμε τα ειδεχθή τέρατα και ενθουσιαστήκαμε όταν είδαμε πως ο Πρόεδρος Trump καλέστε την CIA το Σάββατο (21.1.17) σε συνάντηση.
ΚΥΡΙΟ ΣΗΜΕΙΟ: Έχοντας υπ΄όψιν τι ξέρετε τώρα για την ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, κάντε στον εαυτό σας αυτή την ερώτηση, μετά την ακρόαση της ομιλίας του Trump στη CIA: Γιατί ο Trump να πάει στη CIA, και όχι στο Πεντάγωνο ή στο Υπουργείο Άμυνας, για να ανακοινώσει την ήττα του ISIS; Απάντηση: Επειδή η CIA δημιούργησε τον ISIS ως έναν τρόπο να διαιωνίσει την διαρκή πολεμική οικονομία της και να κρατήσει εμάς τους ανθρώπους να ζούμε με το φόβο. Ο ISIS θα σταματήσει αμέσως μόλις η CIA σταματήσει να τρομοκρατεί τους Αμερικανούς και τον κόσμο.
Διαβάστε το παρακάτω άρθρο για τη CIA και στη συνέχεια να επιστρέψετε και να ακούσετε την ομιλία του Trump στην CIA. Εσείς αποφασίζετε τι πραγματικά λέει.
Εκτίθενται τα τέρατα του βάλτου της CIA
Αποκάλυψη 7: Το Βατικανό είναι η ρίζα του κακού
Δεν εννοούμε έλλειψη σεβασμού προς τη σύνθεση των μελών της Καθολικής Εκκλησίας ή τους Προτεστάντες που στέλνουν τους ηγέτες τους να προσκυνήσουν στον Πάπα, ή προς τον μέσο όρο της εβραϊκής οικογένειας που χρησιμοποιείται σαν ασπίδα για να κρύβουν τις ύπουλες πράξεις των σιωνιστών, ή την κατανυκτική μουσουλμανική θρησκεία η οποία έχει καταληφθεί από ριζοσπάστες ισλαμιστές. Αλλά, αν δεν βγει κανείς να φωνάξει το κακό με τις θρησκευτικές οργανώσεις ….τότε ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ του κακού στον κόσμο. Αν δεν φωνάξετε το κακό του Βατικανού, των Σιωνιστών και των ριζοσπαστών ισλαμιστών που κρύβονται πίσω από τη λατρεία σας, τότε είστε υποκριτές με τη θρησκεία σας, τον Θεό, την Θεά, ή τον Σωτήρα.
Οι λύκοι της Παγκοσμιοποίησης αρέσκονται να κρύβονται μεταξύ των ευσεβών προβάτων.
Σας δείξαμε το κακό πίσω από την κρίση των προσφύγων και πώς ωφελείται οικονομικά το Βατικανό. Μόλις διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα δείτε πώς η παιδοφιλία, η εμπορία ανθρώπων, τα εξαφανισμένα παιδιά των προσφύγων, η CIA, και μια ολόκληρη σειρά από ιδρύματα και φιλανθρωπικές οργανώσεις διαιωνίζουν το κακό στον πλανήτη μας.
Δείτε: Η Πόρνη της Βαβυλώνας Αποκαλύφτηκε.
Αποκάλυψη 8: Η 9/11 ήταν μια Εσωτερική Υπόθεση
Πιστεύουμε ότι η πιο σημαντική έκθεση των μυστικών υπηρεσιών μας προς τους συναδέλφους πατριώτες ήταν εκείνη που παρουσιάστηκε σε εσάς για την 9/11. Αφού έχετε διαβάσει τα προσεκτικά άρθρα που παρουσιάζονται παραπάνω, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ για την πραγματική ιστορία πίσω την 9/11. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε, σας παροτρύνουμε να ρίξετε μια ακόμη ματιά στο γιατί αυτή η σκηνοθετημένη επιχείρηση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠ’ ΟΛΕΣ:
Προδοσία: Ποιος εκτέλεσε την 9/11 και γιατί;
Μαζί μπορούμε να εξαλείψουμε το κακό
Εν κατακλείδι, γνωρίζουμε ότι ζητάμε πολλά από εσάς με το να βυθιστείτε σε αυτές τις εκθέσεις. Αλλά πιστέψτε μας, πληροφορείστε καλύτερα μέσω ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης ακόμη και από τον Πρόεδρο και την κυβέρνησή του, που ενημερώνονται από τη CIA και όλες τις συναφείς υπηρεσίες πληροφοριών. Σας ζητούμε να διαδώσετε αυτήν την ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ σε όλο τον κόσμο. Μη διστάσετε να κάνετε βίντεο, να αναρτήσετε οποιοδήποτε αντικείμενο-όλο ή εν μέρει. Παρακαλούμε να κάνετε ό, τι μπορείτε για να πληροφορηθεί το κοινό σας – η οικογένεια, οι φίλοι και οι συναδέλφοι σας – σχετικά με αυτό το κακό.
Ο Θεός να ευλογεί όλους τους πολίτες των Εθνών της Γης που ενώνονται στην κοινή προσπάθεια μας να φέρουμε την Ειρήνη και την Καλή Θέληση σε ΟΛΟΥΣ
Η έκθεση της Χιλιετίας
Πηγή:
Επιμέλεια κυκλοφορίας
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ του αριστερού Τάκη Λαζαρίδη: Η αριστερά φταίει για τον Συμμοριτοπόλεμο και πολλά δεινά του Ελληνισμού! (ΒΙΝΤΕΟ)

takisΗ παραδοχή αυτή καταμαρτυρεί την πολιτική εντιμότητα του άνδρα αυτού, ενώ έρχεται να εντείνει τη δυσφορία και τον «πονοκέφαλο» των επαγγελματιών αριστερών αλλά και σύσσωμου του ξενόδουλου συστήματος εξουσίας μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα και τα πεπραγμένα της αριστεράς.
Σας το υπενθυμίζουμε για την αποκατάσταση της ιστορίας και της αλήθειας 



makeleio.gr
Διαβάστε περισσότερα » »