Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Άγνωστοι Έλληνες: Ενδείξεις Ελληνικής επιρροής στην Β. Αμερική

Η συμβατική ιστορία θέλει τους Έλληνες «εγκλωβισμένους» στα στενά όρια του ελλαδικού χώρου και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας απομακρύνει από την μία και μοναδική αλήθεια, που αφορά την πανάρχαια παγκόσμια επιρροή των Ελλήνων, οι οποίοι ταξίδευαν συνεχώς μεταδίδοντας τα στοιχεία της κουλτούρας και του πολιτισμού τους με αποτέλεσμα κάποια από αυτά να υπάρχουν ατόφια ως σήμερα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι Ανασάζι (=αρχαίοι άνθρωποι) και οι «διάδοχοί» τους, οι Χόπι (Hopituh Sinom: ο λαός των Χόπι), λευκές φυλές Ινδιάνων της βορείου Αμερικής.
Σας θυμίζει αρχαίο ελληνικό θέατρο;
Πιο συγκεκριμένα, οι Ανασάζι έχτισαν θέατρα, ακροπόλεις, φρούρια, δρόμους πολλών χιλιομέτρων, γαιοθερμικές κατοικίες, ναούς, πενταόροφα κτήρια 2000 δωματίων, λαβυρίνθους, επινόησαν κατασκευές άρδευσης, κλπ.
Άγγλοι επιστήμονες απέδειξαν ότι οι 200.000 ξύλινοι δοκοί που χρησιμοποιήθηκαν σε πολλές κατασκευές, είχαν μεταφερθεί από τα βουνά San Mateo και Chuska. Μέρη που απέχουν τουλάχιστον 100χλμ από την περιοχή που ζούσαν.
Πώς άραγε τα μετέφεραν όχι με την χρήση έστω μίας στοιχειώδους τεχνολογίας; (να σημειωθεί πως η συμβατική ιστορία αναφέρει πως οι Ανασάζι δεν διέθεταν ούτε άλογα, ούτε κάρα).
Η ύπαρξή τους αποτελεί ως σήμερα έναν «γόρδιο δεσμό» για την συμβατική ιστορία. Ένα είναι σίγουρο: Ότι διέφεραν κατά πολύ από τους υπολοίπους Ινδιάνους.
Γαιοθερμική κατασκευή;
Ζούσαν ανατολικά του Ρίο Γκράντε και η έκταση που καταλάμβαναν είναι μεγαλύτερη της Καλιφόρνιας. Η επίσημη ιστορία χρονολογεί την εμφάνισή τους το 100π.Χ. Ωστόσο μία μερίδα αρχαιολόγων αντιτάσσει το 6.000π.Χ.
Βραχογραφίες των Ανασάζι με αρχαιοελληνικά σύμβολα
Οι αρχαίοι Έλληνες, όπως έχουμε επισημάνει σε πολλά άρθρα μας, όχι μόνο γνώριζαν την ύπαρξη της Αμερικής αλλά είχαν δημιουργήσει σε αυτήν πλειάδα αποικιών, σύμφωνα και με μεγάλο αριθμό αρχαίων ελληνικών πηγών και όχι μόνο.. Έτσι στην Πέντρα Πιντάδα (ζωγραφιστή πέτρα) βρέθηκαν Ελληνικά γράμματα και σχέδια με τόξα, σταυρούς, άμαξες, κυκλικούς χορούς, κλπ, των οποίων η τεχνοτροπία θυμίζει την αντίστοιχη των Ελλήνων το 3.000 π.Χ.
Επίσης, άξιος αναφοράς και προβληματισμού είναι ο οικολογικός γεωθερμικός τρόπος συνολικής δόμησης που απαντά και στα ανάκτορα της Κνωσού στην Κρήτη.
Περί το 1500 μ.Χ Οι Ανασάζι εξαφανίστηκαν «μυστηριωδώς». Τυχαία η χρονική σύμπτωση της εξαφάνισής  τους με την έλευση των εποίκων από την Δυτική Ευρώπη, οι οποίοι κατέσφαξαν τους Ινδιάνους της περιοχής; Σήμερα στην εν λόγω περιοχή κατοικούν οι Χόπι. Μητριαρχική φυλή που ασχολείται κυρίως με την καλλιέργεια.
Οι συνήθειες και η τεχνοτροπία τους έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την εκεί ελληνική παρουσία. Τα ελληνικά ευρήματα στην περιοχή πολλά. Η πέτρα Γκρεϊβ Κρικ με ελληνική επιγραφή, 22 προϊστορικά οικοδομήματα με χαραγμένα ελληνικά γράμματα, σύμφωνα με τον καθηγητή Ρ. Στόουν, το ελληνικό αμφιθέατρο στο Ντόβερ και οι Ηράκλειες στήλες! Φυσικά πολλά από τα προαναφερθέντα οικοδομήματα τα «σάρωσε» το κράτος των Η.Π.Α., προκειμένου να σβήσει τα χνάρια της ιστορίας.
Η επίσημη μάλιστα ιστορία δεν δίνει καμία εξήγηση για την χρήση ελληνικών συμβόλων στην αμερικανική ήπειρο. Αντιθέτως αποκρύπτουν ακόμα και την εκστρατεία του Ηρακλή το 3.000π.Χ. Ακόμα και την τοποθέτηση αρχαιολόγων που βασιζόμενοι σε ευρήματα, κάνουν λόγο για  ελληνική παρουσία στην Αμερική από το 9.600π.Χ.!
Δαχτυλίδι των Χόπι κατ” επιρροή της ελληνικής τέχνης (Ελληνικό σύμβολο που συμβολίζει το κύμα της θάλασσας)
Ο Πλούταρχος έχει αναφερθεί διεξοδικά στην Αμερική και στην ανακάλυψή της από τους αρχαίους Έλληνες, στο έργο του «Περί τοῦ ἐμφαινομένου προσώπου τῷ κύκλῳ τῆς σελήνης».
Επομένως ο μύθος περί ανακάλυψης της Αμερικής πριν λίγους αιώνες καταρρέει… Όχι μόνο ήταν γνωστή στους Έλληνες από τα πανάρχαια χρόνια αλλά έβριθε ελληνικής παρουσίας σε τέτοιο βαθμό, ώστε η επιρροή της να συνεχίζεται ακόμα και σήμερα.
Να τονίσουμε για ακόμη μία φορά πως τα στοιχεία που σας καταθέτουμε, ως ιστοσελίδα, κάποιες φορές έρχονται σε «σύγκρουση» με την συμβατική ιστορία που διδάσκεται σε σχολεία και πανεπιστήμια.
Ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις δεκάδες ενδείξεις που παρουσιάζουν μία διαφορετική πτυχή του παγκοσμίου πολιτισμού. Η αλήθεια κατακτάται μέσω επαλήθευσης-διασταύρωσης των στοιχείων και συνακόλουθης, περαιτέρω έρευνας.
Παρακολουθείστε στο ακόλουθο βίντεο εικόνες από τους οικισμούς των Ανασάζι:

Διαβάστε περισσότερα » »

Γιατί δεν αναφέρει σχεδόν καμία κότα την αθώωση του άθλιου Παπακωνσταντίνου;

Γιατί δεν αναφέρει σχεδόν καμία κότα την αθώωση του άθλιου Παπακωνσταντίνου;
Στα μέσα Ιουλίου η ψευτοβουλή με 220 ψήφους υπέρ (κατά 35, παρών 11) για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, 206 ψήφους υπέρ (κατά 42, παρών 18) για το αδίκημα της απιστίας και 166 ψήφους υπέρ (κατά 34, παρών 67)
για το αδίκημα της νόθευσης εγγράφου η Ολομέλεια της Βουλής -λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης- ζήτησε την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα, σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Όλοι αυτοί οι μ#λ#κες δεν ήξεραν ότι τα αδικήματα του ήταν με τον πρόστυχο νόμο του Βενιζέλου ,όπως εξάλλου είναι και ο ίδιος, παραγραμμένα ;
Γιατί χρειαζόταν να μας στοιχίσει τόσα λεφτά σε αμοιβές στους βολευτάδες μία υπόθεση που ήταν εξ΄΄αρχης ..χαμένη;
Έλεγαν πολλοί ότι ο Παπακωνσταντίνου θα παίξει το ρόλο της Ιφιγένειας.
Ότι θα πληρώσει μόνο αυτός για τα 0ργια που οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και την καταστροφή και οι άλλοι θα τη σκαπουλάρουν.
Ποιος σας είπε όμως ότι θα πληρώσει έστω και αυτός; Πιθανόν από μέσα του να ..γελούσε, γνωρίζοντας εκ΄των προτέρων ότι είναι παραγραμμένες οι βρωμιές του.
Το Δικαστικό Συμβούλιο έχει ήδη καταλήξει σε απόφαση για την υπόθεση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, και αυτή αναμένεται να οδηγεί στην παραγραφή των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο άλλοτε πανίσχυρος εντεταλμένος και εντολοδόχος "τσάρος" της ελληνικής οικονομίας επί επάρατης εποχής Γιώργου Παπανδρέου, κάνει ο "Μικροπολιτικός" των "Νέων", αλλά είναι παγκοίνως γνωστό αφού το έχουν διαρρεύσει με τρόπο για να το εμπεδώσουμε.
Προσέξτε: δε το λέμε εμείς. Δε το λέει καμιά αντιμνημονιακή πηγή. Το έγραψαν τα απολύτως συστημικά Νέα! Προφανώς, για να προετοιμάσουν το έδαφος με άνωθεν εντολή.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, λοιπόν, η απόφαση θα ανακοινωθεί μόλις επαναλειτουργήσουν τα δικαστήρια, και θα τεκμηριώνει με νομικά επιχειρήματα την παραγραφή των αδικημάτων που βαρύνουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Δηλαδή ένας μπήκε στο κάδρο και αυτός θα στρίψει δια του αρραβώνως; Αντί να κάτσουν στο σκαμνί και οι υπόλοιποι που βίασαν με το έτσι θέλω τη ζωή μας και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας, θα τη σκαπουλάρει και ο μόνος που "στοχοποιήθηκε".

ixnos
tragiko
Διαβάστε περισσότερα » »

Σκοτώθηκε 25χρονος σε τροχαίο - Εικόνες

Σκοτώθηκε 25χρονος στην Πτολεμαϊδα
Ένας 25χρονος ήταν ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που, χάνοντας τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε,νωρίς σήμερα (Σάββατο) από άγνωστη αιτία ξέφυγε της πορείας του, στο ύψος της αρχής του ποδηλατόδρομου στο δρόμο προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.
Το φοβερό και μοιραίο για τον οδηγό του αυτοκινήτου τροχαίο έγινε στις 6:20 το πρωί, ενώ όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, η κίνηση του αυτοκινήτου ήταν προς Πτολεμαΐδα και δεν υπήρχε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου.
Δυστυχώς ο νεαρός οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε οι γιατροί διαπίστωσαν (απλά) το θάνατό του.
Τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος θα διαπιτώσει το τμήμα τροχαίας της αστυνομικής υποδιεύθυνσης Πτολεμαΐδας.
Σκοτώθηκε 25χρονος στην Πτολεμαϊδα
Σκοτώθηκε 25χρονος στην Πτολεμαϊδα
Σκοτώθηκε 25χρονος στην Πτολεμαϊδα
Διαβάστε περισσότερα » »

Στο Κτηματολόγιο Έδεσσα, Κατερίνη, Κοζάνη, Πολυγύρος, Φλώρινα

Σε άλλες έξι περιοχές της Βόρειας Ελλάδας ξεκινά η ανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων στο πλαίσιο του προγράμματος αναρτήσεων 2013 που άρχισε τον περασμένο Απρίλιο.
Η ανάρτηση αφορά τις πόλεις της Έδεσσας, Κατερίνης, Κοζάνης, Πολυγύρου, Φλώρινας, έχει διάρκεια δύο μηνών για τους κατοίκους εσωτερικού και τέσσερις μήνες για τους κατοίκους εξωτερικού και ξεκινά τη Δευτέρα  26 Αυγούστου.
Θα ακολουθήσει η Ανάρτηση στο Δήμο Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013. Στις περιοχές αυτές έχουν καταγραφεί περίπου 1.050.000 δικαιώματα, που αντιστοιχούν σε περίπου 440.000 δικαιούχους.
Στο πλαίσιο της Ανάρτησης έχουν ήδη αποσταλεί ταχυδρομικά στις διευθύνσεις των δικαιούχων αποσπάσματα από τους Κτηματολογικούς Πίνακες και τα Διαγράμματα, για τα δικαιώματα που έχουν δηλώσει, με σκοπό να ελέγξουν την ορθότητα της καταγραφής και σε περίπτωση διαφωνίας να υποβάλουν Αίτηση διόρθωσης/ ένσταση.
Εάν κάποιος, ο οποίος έχει υποβάλει δήλωση ιδιοκτησίας, δεν παρέλαβε ακόμα το σχετικό φάκελο της Ανάρτησης, θα πρέπει να απευθυνθεί στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής για πληροφορίες.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Απρόοπτες πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια

Απρόοπτες πολιτικές εξελίξεις στην ΠΓΔΜ προκαλεί η αποτυχία των διαπραγματεύσεων μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι και του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» (SDSM) του Ζόραν Ζάεβ να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με τα επεισόδια που εξελίχθησαν στη Βουλή της ΠΓΔΜ στις 24 Δεκεμβρίου 2012 και τα οποία οδήγησαν τη χώρα στα πρόθυρα πολιτικής κρίσης.
 
Η διακομματική επιτροπή που είχε συσταθεί για τη διερεύνηση των επεισοδίων στη Βουλή και στην οποία συμμετέχουν από δύο μέλη του VMRO-DPMNE και του SDSM, δεν κατέληξε σε συμφωνία για το ποιος φέρει την ευθύνη για τα επεισόδια και δεν κατόρθωσε να συμφωνήσει στην έκδοση ενός κοινού πορίσματος.
 
Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι ανέφερε, πριν από λίγο, ότι αν δεν υπάρξει πόρισμα της διακομματικής επιτροπής για τα επεισόδια στη Βουλή, είναι πολύ πιθανό η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην ετήσια έκθεση προόδου για την ΠΓΔΜ η οποία θα δημοσιευθεί στις 16 Οκτωβρίου, να άρει τη σύσταση της προς το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τη χώρα του.
 
Για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, ο κ. Γκρούεφσκι πρότεινε προς την «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» του Ζόραν Ζάεβ, είτε να ορίσει αυτή πρόεδρο της διακομματικής επιτροπής ώστε να έχει την πλειοψηφία και να εκδώσει ένα οποιοδήποτε πόρισμα σχετικά με τα επεισόδια στη Βουλή στα τέλη Δεκεμβρίου του 2012, ασχέτως αν το κυβερνών κόμμα διαφωνήσει με αυτό, είτε την Δευτέρα να αποδεχτεί το SDSM πρόταση της κυβέρνησης για διάλυση της Βουλής και προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών στις 13 Οκτωβρίου, τρεις ημέρες πριν τη δημοσιοποίηση της έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ΠΓΔΜ.
 
Σε περίπτωση που επιλεγεί το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ.Γκρούεφσκι πρότεινε στην αντιπολίτευση να υπογράψουν μέχρι αύριο συμφωνία για το εξής: αν σε αυτές νικήσει το VMRO-DPMNE, τότε το πόρισμα για τα επεισόδια στη Βουλή να περιέχει την εκδοχή του κόμματος του για τα επεισόδια, ενώ αν νικήσει η αντιπολίτευση, το πόρισμα να περιέχει την εκδοχή του SDSM. «Είτε ορίστε πρόεδρο της διακομματικής επιτροπής και καταρτίστε ένα δικό σας κομματικό πόρισμα ώστε να μην προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην άρση της σύστασης για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τη χώρα μας, είτε ας πάμε για πρόωρες εκλογές. Η ερχόμενη Δευτέρα είναι η τελευταία ημέρα ώστε οι εκλογές να διεξαχθούν πριν την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι πρόωρες εκλογές στην περίπτωση αυτή θα διεξαχθούν στις 13 Οκτωβρίου. Οι πρόωρες εκλογές έχουν νόημα μόνον αν διεξαχθούν πριν τη δημοσιοποίηση της έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
 
Για τον λόγο αυτό, είτε κάντε ένα δικό σας κομματικό πόρισμα, είτε ας πάμε για εκλογές και ας αποφασίσει ο λαός», ανέφερε ο κ.Γκρούεφσκι.
 
Τις επόμενες ώρες ή το αργότερο μέχρι αύριο αναμένεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί επί της πρότασης του κ.Γκρούεφσκι.
 
Προηγουμένως σήμερα, ο αρχηγός του αντιπολιτευόμενου SDSM Ζόραν Ζαέβ ανέφερε ότι η αντιπολίτευση δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε «εγκληματικές» εκλογές. Ο κ.Ζάεβ πρόσθεσε ότι το κόμμα του θα μπορούσε να συμμετάσχει σε εκλογές μόνο σε περίπτωση που η κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι αποδεχτεί αλλαγή της εκλογικής νομοθεσίας και εφόσον υπάρξει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων.
 
Πηγή: ΑΠΕ 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

4 βότανα στα οποία υποκλίνονται και οι επιστήμονες!

Δείτε ποια είναι.
Για τέσσερα κοινά βοτάνια το...φασκόμηλο, το ταραξάκο ή πικροράδικο και δύο καλλιεργούμενα το μαϊντανό και το λάχανο, αναφέρεται με θαυμασμό.

Για να τα δούμε με συντομία ένα-ένα.

Μαϊντανός ο θαυματουργός.

«Αποκαλύπτομαι μπρος στο μαϊντανό» λέει ο Ιγν.Ζαχαρόπουλος, θέλοντας να τονίσει πόσο ωφέλιμος είναι για την υγεία μας. Το χρησιμοποιούμε στις σαλάτες, στις σάλτσες και σχεδόν σε όλα τα φαγητά. Παρομοιώδεις είναι η φράση «είσαι μαϊντανός» που λένε για όσους ανακατεύονται με όλα. Είναι από τα λίγα βότανα με πάρα πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, γι’ αυτό ονομάζεται «λαχανικό της υγείας». Είναι το πετροσέληνο, το αγαπημένο βοτάνι του Ιπποκράτη με το οποίο θεράπευε πολλές αρρώστιες. Περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα, όπως βιταμίνες A,B,C και μέταλλα σίδηρο, μαγνήσιο, ιώδιο, φώσφορο, μαγγάνιο, κάλιο, νάτριο, θείο, χλώριο, κοβάλτιο. Ο κατάλογος των ασθενειών που κάνει καλό μεγάλος. Εμείς θα αναφερθούμε σε μερικές.
Ο μαϊντανός είναι αφάνταστα πολύτιμος στα νεφρά και στην κύστη. Με την πολυουρία διώχνει τις πέτρες. Είναι αντισηπτικό του αίματος, προληπτικό του καρκίνου, συνίσταται κατά του εντέρου και της υδρωπικίας. Είναι τονωτικός, χωνευτικός, αντιπυρετικός , κατά των πρησμένων αδένων, κατά των αποστημάτων, του στήθους, κατά του άσθματος και των πνευμονικών παθήσεων. Ευεργετικό στο συκώτι, διεγερτικός, ορεκτικός κ.ά. Στα μικρά πουλιά είναι δηλητηριώδες και στον παπαγάλο θανατηφόρος. Με τη συμβουλή του γιατρού πρέπει να το τρώνε οι εγκυμονούσες γιατί μπορεί να προκαλέσει αποβολή. Ο μαϊντανός ενισχύει τη μνήμη όμως πρέπει να προσέχουμε γιατί η ρίζα του φυτού περιέχει «Απιόλ» και σε μεγάλες δόσεις φέρνει ζαλάδες.

Το λάχανο.

Έχει απίστευτες θεραπευτικές ιδιότητες. Άριστο θεραπευτικό του έλκους στομάχου και δωδεκαδαχτήλου. Θεραπευτικό των παθήσεων του στήθους, και του άσθματος. Μαλακώνει τον βήχα, κατά του βραχνιάσματος και των βρογχικών. Αντισκορβουτικό, τονωτικό, αποσυμφορεί τις αρτηρίες, ανακουφίζει πόνους αρθριτικών, ρευματισμών, κατά των εγκαυμάτων, της νευραλγίας του προσώπου, τον πονοκέφαλο. Βοηθά το ερυσίπελα και ανοίγει τους καλόγερους. Το λάχανο είναι τροφή φάρμακο. Να θυμάστε πάντα ότι τα λαχανικά και τα φρούτα πρέπει να μην είναι φορτωμένο με ραντίσματα και λιπάσματα.

Το φασκόμηλο ή Αλισφακιά.

Οι Άραβες λένε γι΄ αυτό το ξεχωριστό βοτάνι. « πως μπορεί να πεθάνει ένας άνθρωπος που έχει στον κήπο του μια φασκομηλιά». Το φασκόμηλο πίνετε σαν αφέψημα ή έγχυμα με μέλι. Είναι κατά του κρυολογήματος, των ρευματισμών, του ερεθισμένου λαιμού, της νευροπάθειας, της ατονίας του στομάχου και των εντέρων, της αμηνόρροιας, δυσμηνόρροιας και λευκόρροιας. Είναι επίσης αντιπυρετικό, διεγερτικό-δυναμωτικό, αποχρεμπτικό και απολυμαντικό. Αυτές είναι μερικές από τις πολλές ευεργετικές του ιδιότητες. Είναι επίσης ενισχυτικό της μνήμης.

Ταραξάκο ή πικραλίδα ή δόντι του λιονταριού.

Το κατεξοχήν φυτικό φάρμακο του συκωτιού και της χολής. Είναι επίσης διουρητικό, στομαχικό, τονωτικό, αντισκορβουτικό, καθαριστικό του αίματος, καθαρτικό, κατά του βήχα, των φλεγμονών του στήθους, ελαττώνει τη χοληστερίνη, κατά του διαβήτη, και το πιο σημαντικό ενισχύει τη μνήμη. Περιέχει βιταμίνες και σχεδόν όλα τα μέταλλα.
 
peramatozoa
Διαβάστε περισσότερα » »