Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-50 ΕΚ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)

vouli-xrimata__articleΔείτε την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων από επίσημα έγγραφα. Είναι οι δύο δόσεις του 2013. Εκκρεμεί η τρίτη δόση της κρατικής χρηματοδότησης.
Δεν φτάνει που έχουν ρεζιλέψει την πατρίδα….λαμβάνουν και χοντρά πακέτα!


Δείτε τα έγγραφα που σας παρουσιάζει το makeleio.gr 
eg1
eg2

eg3
eg4
eg5
eg6
eg7

eg8



ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ – 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013
Την ώρα που οι βουλευτές θα καλούνται να ψηφίσουν υπέρ της διακοπής των πόρων του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, θα ξεπαγώνουν οι επιδοτήσεις των υπόλοιπων κομμάτων, μιας και ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης είχε διακόψει συνολικά τη διαδικασία.
Μέχρι σήμερα, τα κόμματα έχουν λάβει το 50% των χρημάτων που δικαιούνται για το 2012, ενώ τις επόμενες μέρες θα λάβουν ακόμα ένα 20%.
Πιο συγκεκριμένα, σε λίγες ημέρες τα κόμματα θα λάβουν:
Νέα Δημοκρατία: 1.093.848 εκατομμύρια ευρώ,
ΣΥΡΙΖΑ: 999.000 ευρώ,
ΠΑΣΟΚ: 502.000 ευρώ,
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 340.000 ευρώ,
Δημοκρατική Αριστερά: 297.000 ευρώ,
ΚΚΕ: 237.000 ευρώ
Χρήματα θα λάβουν και τα μικρότερα κόμματα όπως το ΛΑΟΣ (84.000 ευρώ), οι Οικολόγοι Πράσινοι (84.000 ευρώ) και η Δημιουργία Ξανά (40.000 ευρώ).

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

TO ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

merkelΠρόκειται για το βίντεο, του οποίου την προβολή εμπόδισε η γερμανική κυβέρνηση ως “πολιτικά επιζήμιου”, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο εμπνευστής και υπεύθυνος για το βίντεο Marcelo Rebelo de Sousa, πρόεδρος των σοσιαλδημοκρατών και τέως υπουργός στην Πορτογαλία στην Γερμανική Πρεσβεία στη Λισαβόνα , δηλώνοντας, πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω και πως είναι αποφασισμένος να δείξει το βίντεο στο γερμανικό λαό, στον οποίο και απευθύνεται και όχι μόνο.


makeleio

Διαβάστε περισσότερα » »

Έφυγε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Ραχήλ Μακρή

Αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Ραχήλ Μακρή
 
Την ανεξαρτητοποίηση της από τους ΑΝΕΛ ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου η Ραχήλ Μακρή.
Επιβεβαίωσε μάλιστα η ίδια τις πρώτες πληροφορίες που υπήρχαν σε συνομιλία της με δημοσιογράφους στη Βουλή, στους οποίους είπε ότι θα το ανακοινώσει στη Βουλή και ότι έχει στείλει σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Β. Μεϊμαράκη.
Ωστόσο, από το γραφείο του κ. Μεϊμαράκη λένε πως δεν έχουν λάβει ενημέρωση - ανακοίνωση της κ. Μακρή.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »