Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Εορδαϊκή Δύναμη: Ο σύλλογος που αγνοεί την λέξη «ήττα»

Η αποστολή της Εορδάικης Δύναμης στην Ολλανδία 
Συνεπής στο ραντεβού της με τις διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων για ακόμη μια φορά ο σύλλογος του Taekwondo από την Πτολεμαΐδα Εορδαϊκή Δύναμη, αφού στις δύο  αποστολές της οι αθλητές της ανέβηκαν στο βάθρο.

Ο Χρίστος Χριστίδης (προπονητής του συλλόγου) έχει δουλέψει σκληρά με τους αθλητές του γεγονός το οποίο αποτυπώνεται στα τερέν και μάλιστα στους μεγάλους αγώνες.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του Taekwondo το οποίο έλαβε χώρα στην Χαλκίδα η Ειρήνη Μπουράκη φόρεσε στο λαιμό της το αργυρό μετάλλιο, ενώ η Ειρήνη Γκανίδου με την κατάκτηση της 3ης θέσης  απέκτησε το δικαίωμα της μοριοδότησης για την Γ΄Βάθμια εκπαίδευση.


 Στην Ολλανδία
Η Ειρήνη Γκανίδου κρατώντας το μετάλλιο δίπλα από τον προπονητή της Χρίστο Χριστίδη
Τρεις αθλήτριες της Εορδαϊκής Δύναμης πάλεψαν σαν λέαινες στο 41th Lotto Dutch Open Taekwondo Championships 2014!  Πρόκειται για τις: Γραμματική Χρηστίδου, Βασιλική Χρηστίδου και Ειρήνη Γκανίδου. Η παρουσία των κοριτσιών ήταν άξια λόγου αφού επέδειξαν πάθος και δύναμη στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα στις αποσκευές η μία από αυτές έφυγε με το χάλκινο μετάλλιο. 
Ο λόγος για την Ειρήνη Γκανίδου η οποία δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.
Η Γραμματική Χριστίδου «έπεσε» με μια αθλήτρια παγκόσμια κλάσης την Αζερμπαϊτζάνη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στον δεύτερο της αγώνα.
Αντίστοιχα η νεότερη της παρέας Βασιλική Χριστίδου μετά από εξαιρετικό αγώνα έχασε στον πόντο.
Το μέλλον

Σίγουρα ο σύλλογος της Πτολεμαϊδας  «Εορδαϊκή Δύναμη» δείχνει ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον. Φαίνεται πως ο Χρίστος Χριστίδης με προσήλωση και με ιδιαίτερη φροντίδα χτίζει μια ομάδα που θα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Χρίστο keep walking
pinakio
Διαβάστε περισσότερα » »