Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Όταν δείτε γιατί Ψήνει τα τσόφλια των Αβγών, δεν θα τα ξαναπετάξετε ΠΟΤΕ!


Αν σας αρέσει να τρώτε αβγά για πρωινό, τότε σίγουρα πετάτε πολλά τσόφλια. Ξέρατε όμως ότι τα τσόφλια αποτελούνται από 90% καθαρό ασβέστιο; Ακριβώς, κάθε φορά που πετάτε τα τσόφλια, πετάτε και ένα βασικό μεταλλικό στοιχείο για τα οστά, τους μυς και τα ένζυμα.
Είναι γνωστό ότι τα τσόφλια κερδίζουν έδαφος συνεχώς, γιατί είναι ένας τέλειος τρόπος πρόσληψης ασβεστίου από το σώμα. Προσθέτοντας τα τσόφλια στην διατροφή σας, το σώμα σας θα τα απορροφήσει και θα τα χρησιμοποιήσει.
Περίπου μισό κουταλάκι ασβεστίου από τσόφλια καλύπτει το 90% των καθημερινών σας αναγκών. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα παλιά σας τσόφλια, μαζέψτε αρκετά και βράστε τα στο νερό για 10 λεπτά για να μην μείνουν πάνω τους βακτήρια.
Κάποιοι τα ψήνουν για 10-15 λεπτά στους 170 για να στεγνώσουν, αλλά αυτό το βήμα δεν είναι απαραίτητο. Αφήστε τα να κρυώσουν μετά το βράσιμο. Στην συνέχεια βάλτε τα σε ένα μύλο για καφέ ή μπαχαρικά και αλέστε τα.
Αποθηκεύστε την σκόνη σε ένα αεροστεγές βάζο για να παραμείνει φρέσκια. Κάθε φορά που φτιάχνετε ένα smoothie ή κάτι παρόμοιο μπορείτε να βάζετε μέσα μισό κουταλάκι.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα » »

Ψεκάζουν τα πάντα με τοξικό ζιζανιοκτόνο, ύποπτο για καρκινογενέσεις

Ψεκάζουν τα πάντα με τοξικό ζιζανιοκτόνο, ύποπτο για καρκινογενέσειςΨεκάζουν τα πάντα με τοξικό ζιζανιοκτόνο, ύποπτο για καρκινογενέσεις. Το δηλητήριο βρίσκεται σε παιδικές χαρές, στο φαγητό μας, σε δρόμους… ακόμη και στο αίμα μας. Είμαστε εκτεθειμένοι σε αυτό, χωρίς να το ξέρουμε.

Αλλά μετά από αγώνες, βρισκόμαστε για πρώτη φορά σε απόσταση αναπνοής από την απαγόρευσή του! Τη Δευτέρα, η Ελλάδα και οι χώρες της ΕΕ θα κληθούν ψηφίσουν στις Βρυξέλλες, όμως ο Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου ακόμη δεν έχει πάρει θέση.  

Επί ένα χρόνο ο πολυεθνικός κολοσσός της Monsato ασκεί τεράστια πίεση στην ΕΕ για να ανανεώσει την άδεια κυκλοφορίας του glyphosate και κάθε φορά, μας βρήκε μπροστά της!  

Μας μένουν 4 μέρες για την τελική απόφαση. Αν ενώσουμε σήμερα τις φωνές μας μπορούμε να βγάλουμε αυτό το δηλητήριο από τη ζωή μας, μια για πάντα.  

Υπόγραψε τώρα το επείγον ψήφισμα. Κάθε συμμετοχή μετράει και το σύνολο των υπογραφών μας θα προβάλλεται ζωντανά σε γιγαντοοθόνη στις Βρυξέλες, ακριβώς έξω από την ψηφοφορία:

https://secure.avaaz.org/el/stop_glyphosate_gr_cp/?bVgKZhb&cl=10083578758&v=77155

Μας αφορά όλους. Το glyphosate δεν απειλεί μόνο την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας. Το εξαρτημένο στα χημικά βιομηχανικό μοντέλο γεωργίας παράγει το 1/3 των αερίων θερμοκηπίου και καταστρέφει το οικοσύστημα που δίνει ζωή στον πλανήτη μας. Όσο συντομότερα απαλλαχθούμε από το glyphosate, τόσο το καλύτερο. Αν συσπειρωθούμε τώρα, το κίνημά μας θα μπορέσει να παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτή την κρίσιμη για τη γενιά μας μάχη.  

Η ανανέωση της άδεια του glyphosate ήταν μια υπόθεση ρουτίνας που θα γινόταν πίσω από κλειστές πόρτες. Αλλά, με το 1,5 εκατ. υπογραφές μας, τις δράσεις μας στους δρόμους και τα χιλιάδες emails, τηλέφωνα και tweets που στείλαμε στους αρμόδιους, φέραμε την απαγόρευση στο τραπέζι, την οποία πλέον στηρίζουν τα 2/3 των Ευρωπαίων πολιτών.

Είμαστε όμως αντιμέτωποι με μια από τις ισχυρότερες πολυεθνικές στον κόσμο. Το glyphosate είναι το σύμβολο της αυτοκρατορίας της Monsanto και της επιφέρει ετησίως δισεκατομμύρια ευρώ σε κέρδη. Γι’ αυτό χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας ώστε να βρεθούν οι αρμόδιοι μπροστά σε μια πρωτοφανή κινητοποίηση πολιτών. Πάθε θέση τώρα και διάδωσέ το:

https://secure.avaaz.org/el/stop_glyphosate_gr_cp/?bVgKZhb&cl=10083578758&v=77155
Αν καταφέρουμε την απαγόρευση στην Ευρώπη, θα είναι η αρχή για να απαλλαχθούμε από το glyphosate παγκοσμίως. Αλλά το πιο σημαντικό: θα επιφέρουμε πλήγμα στη σάπια διαδικασία αδειοδότησης αυτών των χημικών και στην παντοδυναμία των πολυεθνικών που κρατούν τη δημοκρατία μας αιχμάλωτη. Ήρθε η στιγμή να φέρουμε τα πάνω κάτω!

Με αποφασιστικότητα και ελπίδα,
Σπύρος, Bert, Pascal, Alice, Lisa, Camille, Luca, Antonia και όλη η ομάδα του Avaaz  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Καρκινογόνο το ζιζανιοκτόνο Round Up της Monsanto (tvxs)
http://tvxs.gr/news/ygeia/pithanos-karkinogono-zizanioktono-round-tis-monsanto

Οι Βρυξέλλες προτείνουν την ανανέωση της άδειας εμπορικής κυκλοφορίας του glyphosate (tvxs)
http://tvxs.gr/news/ygeia/oi-brykselles-proteinoyn-tin-ananeosi-tis-adeias-emporikis-kykloforias-toy-glyphosate

Bρέθηκε το ζιζανιοκτόνο Glyphosate σε δείγματα ούρων (ProNews)
http://www.pronews.gr/portal/item/bρέθηκε-το-ζιζανιοκτόνο-glyphosate-σε-δείγματα-ούρων

Εντοπίστηκαν ίχνη καρκινογόνου φυτοφάρμακου σε 14 μπύρες (News247)
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/entopisthkan-ixnh-karkinogonoy-fytofarmakoy-se-14-germanikes-mpures.3927843.html

Monsanto: Η βιοτεχνολογία σε λάθος χέρια (The Press Project)
http://www.thepressproject.gr/article/43854/Monsanto-I-biotexnologia-se-lathos-xeria

Δύο τρίτα των Ευρωπαίων στηρίζουν την απαγόρευση του glyphosate – στα αγγλικά (The Guardian)
http://www.theguardian.com/environment/2016/apr/11/two-thirds-of-europeans-support-ban-on-glyphosate-says-yougov-poll 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΗΓΕΤΕΣ & ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ! ΓΙΓΑΝΤΕΣ & ΝΑΝΟΙ! του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


grypΣτον πλανήτη Γη σήμερα υπάρχουν ΗΓΕΤΕΣ & ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.
Υπάρχουν ΓΙΓΑΝΤΕΣ και ΝΑΝΟΙ πολιτικοί.
ΗΓΕΤΕΣ είναι ο Αρχηγός της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας Λόρδος και Βαρώνος Μεγιστάνας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ο Πρόεδρος της Ρωσίας κύριος Βλαδίμηρος ΠΟΥΤΙΝ.
Ό Πρόεδρος της Ρωσίας κ. Βλαδίμηρος ΠΟΥΤΙΝ, σε συμμαχία με τη πολιτική ηγεσία της Κίνας, είναι το αντίπαλο στρατόπεδο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Μεγάλου Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Μεγιστάνας Λόρδος Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι ο δανειστής των φτωχών Κρατών της Γης, ο επονομάζόμενος και «Θεσμός».
Ουαί και αλλοίμονον στο Κράτος εκείνο που θα πάρει δάνεια από τον Κοσμοκράτωρα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ή από τους Σιωνιστικούς «Θεσμούς» αυτού.
ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ & ΝΑΝΟΙ είναι οι πρόεδροι & Πρωθυπουργοί, από Ομπάμα, Μέρκελ, Δαυϊδ Κάμερον, Ολάντ, Γιούνγκερ, μέχρι Τσίπρα & Κούλη.
Ο Κυριάκος (Κούλης) έγλειφε την ορντινάντσα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Μέρκελ, περισσότερο από τους ΓΑΠ-ΣαμαροΒενιζέλους, Τσίπρα.
Σήμερα υπάρχει η Δυτική Σιωνιστική σφαίρα επιρροής. Ν.Τ.Π. ή N.W.O. ή Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση-Δικτατορία.
Όποιο Κράτος τολμήσει να φύγει από τη Δυτική Σιωνιστική Χούντα προς ΡΩΣΙΑ μεριά, υφίσταται σκληρή τιμωρία από τη Σιωνιστική ηγεσία της Ν.Τ.Π.
Υφίσταται ανηλεείς βομβαρδισμούς από το ΝΑΤΟ. (Βλέπε Σερβία).
Θα σας κάνουμε ΣΥΡΙΑ, απειλούν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του Λόρδου Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εάν τολμήσετε να κάνετε οικονομικές επαφές, (εταίροι), συνεργασίες, ή συμμαχίες με τη ΡΩΣΙΑ!!!
Οι Πολιτικοί, Θρησκευτικοί, Στρατιωτικοί ηγέτες της Δύσης, εκλέγονται από την ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης-Δικτατορίας του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και συμπεριφέρονται ότι εξελέγησαν από τους Λαούς των Κρατών του Πλανήτη Γη, με δημοκρατικές διαδικασίες.
Τα αποτελέσματα των εκλογών βγαίνουν μέσω εταιρειών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ιδιοκτησίας της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Και όποιος τολμά ας τα αμφισβητήσει………………
Οι Η/Υ έχουν Camera, και μέσα από αυτήν μας παρακολουθούν οι μυστικές υπηρεσίες της Ν.Τ.Π. του Λόρδου Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι υποψήφιοι Πρόεδροι των ΗΠΑ, είναι οι πρόεδροι των δύο μεγάλων κομμάτων, Ρεπουμπλικανών & Δημοκρατικών, ο υποψήφιος πρόεδρος και των δύο μεγάλων κομμάτων, απαραιτήτως πρέπει να τυγχάνει της εγκρίσεως της ηγεσίας της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Και έπεται συνέχεια…………
Οι Βασιλείς-Πρόεδροι-Πρωθυπουργοί των κρατών της Ευρώπης, πρέπει να τυγχάνουν της ευνοίας του Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και να κάνουν ότι διαταχθούν από αυτόν, αλλιώς, εν εναντία περιπτώσει τους περιμένει θάνατος, ή ανατροπή από την εξουσία!.
Ανατρέπονται είτε με θάνατον, ή με δημοκρατικές διαδικασίες……………
Οι Θρησκευτικοί ηγέτες εκλέγονται όλοι από την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ο ΠΑΠΑΣ της Καθολικής Εκκλησίας, είναι σκεύος εκλογής της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και φαινομενικά για το Λαό, φαίνεται ότι τον εξέλεξαν οι Καρδινάλιοι.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης των Ορθοδόξων, είναι σκεύος εκλογής της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και φαίνεται διά τον λαόν, ότι τον εξέλεξαν οι Μητροπολίτες του Φαναρίου.
Ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος, είναι σκεύος εκλογής του Προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και φαίνεται διά τον Λαόν, ότι τον εξέλεξαν οι Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος.
«Εφοβούντο γαρ τον Λαόν»……………………..
Όποιος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, παρεκλίνει της πορείας, τον περιμένει θάνατος. (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ).
Το ΝΑΤΟ είναι ο Στρατός της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι Αρχηγοί των Ελληνικών Γενικών Επιτελείων (Ε.Δ.) πρέπει να τυγχάνουν της εμπιστοσύνης και εγκρίσεως του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας ΕΡΝΤΟΓΑΝ, αντλεί την δύναμήν του από την εύνοιαν της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. (ΡΟΤΣΙΛΝΤ).
Γιαυτό ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ τα έβαλε με τη ΡΩΣΙΑ, το αντίπαλο στρατόπεδο του Προέδρου Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Έχει πλάτες……………..
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ κάνει ότι διαταχθεί από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η Τράπεζα της Γερμανίας έχει πολλαπλάσια μεγαλύτερο χρέος από την Ελλάδα. Γιαυτό οι Γερμανοί δήμευσαν τα πετρέλαια + Φυσικό Αέριο της Ελλάδος, ώστε από τα έσοδα αυτά, να καλύψουν το χρέος της Γερμανικής Τράπεζας.
Όλες αυτές οι Μουσουλμανικές Ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις (ISIS), είναι έργο των Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης.
Το ερώτημα είναι γιατί οι ανίκανοι ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ & ΝΑΝΟΙ Πολιτικοί, Θρησκευτικοί, & Στρατιωτικοί ηγέτες τολμούν να βγαίνουν μπροστά;;; και διαπράττουν προδοτικές ενέργειες κατά των συμφερόντων των Λαών;;;;;;
Ο Ερντογάν απαίτησε να κατεβάσουμε την Ελληνική σημαία από τα νησιά του Αιγαίου, και οι Πολιτικοί και Στρατιωτικοί μας ηγέτες δεν αντέδρασαν.
Οι Θρησκευτικοί ηγέτες μας οδηγούν στην Πανόρθόδοξον Οικουμενικήν Σύνοδο στη Κρήτη, προκειμένου να αναγνωρίσουν τη Παγκόσμιο Σιωνιστική Πανθρησκεία του Βασιλέως Δαυϊδ, και έτσι να περάσουν τα Οικουμενικά σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.
«Ινατί εφρύαξαν Έθνη και Λαοί εμελέτησαν κενά;; Παρέστησαν οι Βασιλείς της Γης, και οι Άρχοντες Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, συνήχθησαν επί τω αυτώ, κατά του Κυρίου, και κατά του Χριστού αυτού»!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »