Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Επιστολή προς ΔΕΗ

logo-small2
ΠΡΟΣ:
1)   ΔΕΗ Α.Ε., Υπόψη: κ. Α. Ζερβού, Προέδρου & Διευθ. Συμβούλου
2)   ΛΑΓΗΕ Α.Ε, Υπόψη: κ. Αν. Γκαρή, Προέδρου και Διευθ. Συμβούλου
3)   ΡΑΕ, Υπόψη : κ. Ν. Βασιλάκου, Προέδρου
4)   Υπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Γ. Μανιάτη
5)   Υφυπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Α. Παπαγεωργίου
6)   Γεν. Γραμματέα ΥΠΕΚΑ κ. Κων/νο Μαθιουδάκη
ΚΟΙΝ:
1) ΈΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
2) ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ EΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ EΝΕΡΓΕΙΑΣ (KAΠE), Υπόψη: κ. Κ. Κουρνιώτη, Προέδρου
3)  ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
4)  ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
5)  ΙΝ. ΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Υπόψη: κ. Γ. Λεχουρίτη, Προέδρου
6)  ΈΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ, Υπόψη: κ. Ε. Αλευρίτου, Προέδρου
7) ΚΕ.Π.ΚΑ.–ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, Υπόψη: κ. Ν. Τσεμπερλίδη, Προέδρου
25/7/2014
Αρ.Πρωτ.: 6
Θέματα:
1)  Ενδιάμεσες τιμές στους συμψηφισμούς των οικιακών Φ/Β από ΔΕΗ Α.Ε.
2)  Σχέση ΔΕΗ και ΛΑΓΗΕ για τις πληρωμές των οικιακών Φ/Β, Σχετ.: α) Απόφαση ΡΑΕ υπ. αριθμ. 200/2014, β) Απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, υπ. αριθμ. 6022/30.05.14.
Aξιότιμοι κύριοι,
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης (ΠΑΣΥΦΩΣ, έγκριση καταστατικού με την υπ” αριθμ. 352/2014 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών) έχει ήδη περισσότερα από 5000 μέλη – καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος και παράλληλα ιδιοκτήτες οικιακών φωτοβολταϊκών (Φ/Β). Ο ΠΑΣΥΦΩΣ αποτελεί το αντιπροσωπευτικότερο όργανο που αφορά αποκλειστικά κατόχους οικιακών Φ/Β. Μεταξύ των σκοπών του ΠΑΣΥΦΩΣ είναι και η διαφύλαξη της νομιμότητας σε ότι αφορά τις αποφάσεις της πολιτείας και λοιπών αρμόδιων φορέων για τα οικιακά Φ/Β, αλλά και τους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος. Στο πλαίσιο αυτό θα παρακαλούσαμε να μας απαντήσετε στα κάτωθι:
1) Μετά το Νόμο 4254 (ΦΕΚ 85/07-04-2014) η ΔΕΗ στέλνει λογαριασμούς με μειωμένες τιμές πληρωμής για την παραγόμενη ενέργεια από τα οικιακά Φ/Β – ενδιάμεσες μεταξύ της νόμιμης σύμφωνα με τις υπογεγραμμένες συμβάσεις και της νέας τιμής του Νόμου 4254. Τα μέλη μας θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά του Νόμου 4254, πέραν τούτου όμως και κατόπιν εύλογων αποριών εκατοντάδων μελών μας θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε για τον τρόπο με τον οποίο υπολογίζονται αυτές οι ενδιάμεσες τιμές. Διότι καθώς «η τιμή αναφοράς στο Φ/Β σύστημα από 1/4/2014 προσδιορίζεται βάσει του Ν. 4254/14», θα έπρεπε να επισκεφτούν υπάλληλοι της ΔΕΗ τα οικιακά Φ/Β για να καταγράψουν μέχρι 1/4/14 την παραγωγή και να υπάρχει έτσι αντικειμενική προσαρμογή. Αν αυτό κρίνεται μη εφικτό θα πρέπει να έχει βρεθεί κάποιος άλλος αντικειμενικός τρόπος από τη ΔΕΗ Α.Ε..
2) Πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύσεις για το θέμα που αφορά στις εισπράξεις για τον Ειδικό Λογαριασμό για τις ΑΠΕ και το Συμψηφισμό μεταξύ ΔΕΗ και ΛΑΓΗΕ. Υπάρχει όμως και ο Συμψηφισμός βάσει συμβάσεων μεταξύ της ΔΕΗ και των 42.000 νοικοκυριών. Ο ΠΑΣΥΦΩΣ υποστηρίζει πως κάθε πράξη θα πρέπει να είναι νόμιμη και δίκαιη μεταξύ των αρμόδιων φορέων – πρωτίστως όμως η ΔΕΗ πρέπει να εκπληρώνει στο ακέραιο τις συμβατικές της υποχρεώσεις προς τα 42.000 νοικοκυριά με οικιακό Φ/Β.
Η σχετική ΚΥΑ του Προγράμματος Στεγών (ΦΕΚ Β 1079/4.6.2009) αναφέρει  ότι οι κάτοχοι οικιακών Φ/Β δεν είναι επαγγελματίες και τονίζει τον κοινωνικό ρόλο τους. Aς γίνει κατανοητό ότι διαφορετικά μετρώνται τα κιλοβατ και διαφορετικά μετρώνται οι άνθρωποι.
Οι  ιδιοκτήτες οικιακών είναι παράλληλα και καταναλωτές, σύμφωνα με το Άρθρο 3 της ανωτέρας ΚΥΑ (ΦΕΚ Β 1079/4.6.2009): «Η καταμέτρηση της παραγόμενης ενέργειας πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την καταμέτρηση της ενέργειας που καταναλώνεται… Η πίστωση της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας ακολουθεί τους κύκλους χρέωσης της καταναλισκόμενης. Η εκκαθάριση γίνεται από τη ΔΕΗ ΑΕ ή άλλο προμηθευτή ο οποίος για το σκοπό αυτό καταχωρεί στο λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος του κυρίου του φωτοβολταϊκού συστήματος σχετική πιστωτική εγγραφή. Στην περίπτωση αυτή ο εν λόγω λογαριασμός επέχει θέση τιμολογίου αγοράς για την ενέργεια που διατίθεται από τον κύριο του φωτοβολταϊκού συστήματος. Παράλληλα, η ΔΕΗ ΑΕ ή άλλος προμηθευτής χρεώνει τον ΔΕΣΜΗΕ που τηρεί τον Ειδικό Λογαριασμό των διατάξεων του άρθρου 40 του ν. 2773/1999, με το συνολικό ποσό της δαπάνης των εκκαθαρίσεων όλων των κυρίων των φωτοβολταϊκών που του αναλογούν σε μηνιαία βάση επισυνάπτοντας σχετική αναλυτική κατάσταση».
Σας δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε καμία αλλαγή, καθυστέρηση ή τροποποίηση όσον αφορά στην ομαλή εκτέλεση των μεταξύ μας συμφωνηθέντων.
Με εκτίμηση
ΤΟ Δ.Σ. του ΠΑΣΥΦΩΣ
Βαγγέλης Κολιοπάνος
Θεόδωρος Ρεκούμης
Χρήστος Σώκος
Σωτήρης Τρίγκας
Ηλίας Βαθειάς
Γιώργος Νταλάκας
Αθανάσιος Ράσιος
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Εισαγωγή
        
Ότι δεν πέτυχαν οι Πέρσες τότε επί Ελληνο-Περσικών πολέμων, επί
Περσών Βασιλέων Δαρείου-& Ξέρξη, στη μάχη των Θερμοπυλών (480 π.χ.), Μαραθώνος (490 π.χ.), Πλαταιών, και Σαλαμίνος (480 π.χ.), το επιτυγχάνουν σήμερα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, διά της λαθρομεταναστεύσεως  Ισλαμιστών Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, προερχομένων από χώρες γειτονικές της πάλαι Περσίας.
Με δέλεαρ την Ε.Ε. και το ευρώ, οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, για να κατακτήσουν την Ελλάδα, σχεδίασαν και εφάρμοσαν το σατανικό σχέδιο της λαθρομετανάστευσης.
Πρόγραμμά τους η αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδος με Ισλαμιστές Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
Οι λόγοι που ωθούν τους Σιωνιστές Παντοκράτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων να μισούν αυτή τη χώρα, είναι η Ιστορία, ο Πολιτισμός, η γλώσσα, η θρησκεία, το κλίμα, η Γεωγραφική θέση, η Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική της αξία, σύν θέματα Γεωοικονομίας και Γεωενέργειας με τον ορυκτό μας πλούτο. Αυτά όλα θέλουν να τα βάλουν στο χέρι!!!
Προς τούτο σκέφθηκαν να καταστρέψουν το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, και ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ των Ελλήνων.
Για να τα πετύχουν αυτά σκέφθηκαν επτά (7) πανέξυπνους τρόπους.
1.- Εγκατέστησαν στην εξουσία πολιτικούς Μασώνους Σιωνιστές, πιόνια και μαριονέτες δικές τους. Άβουλα και ενεργούμενα όντα.
Προτιμήθηκαν εκείνοι που έχουν Εβραϊκές εθνοφυλετικές ρίζες, για να εκτελούν ότι τους διατάσουν. Υπάρχουν εφιάλτες εντός των τειχών!!!
Σήμερα στις ανώτατες βαθμίδες του κρατικού μηχανισμού,  της κυβερνήσεως, του στρατεύματος, της εκκλησίας, της Δικαιοσύνης, κλπ,
είναι ΜΟΝΟΝ εκείνοι που έχουν Μασονικές, Εβραϊκές, Σιωνιστικές καταβολές, ή  είναι προσκυνημένοι στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
2.-Μας βάλανε στο ευρώ, και μετά σαν χαζούς μας χρεοκόπησαν και φτωχοποίησαν με όλους τους Σατανικούς οικονομικούς τρόπους,
(βλέπε παράνομη διόγκωση του χρέους το 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ, οικονομικά σκάνδαλα, ΧΑΑ, ομόλογα, δημόσια έργα, δάνεια, κ.λ.π.) αφού εξασφάλισαν τη συνεργασία προδοτών, εφιαλτών, ανθελλήνων πολιτικών, Σιωνιστικής καταγωγής, κατασκευής, και προελεύσεως.
3) Εφάρμοσαν τη λαθρομετανάστευση με μιλιούνια ρακένδυτων, δυστυχισμένων ανθρώπων να τους χρηματοδοτούν για να μεταναστεύουν παρανόμως χωρίς χαρτιά, από τριτοκοσμικές και τεταρτοκοσμικές χώρες, στη πτωχή αλλά Ιστορική και πολιτισμένη Ελλάδα, για μια καλλίτερη τύχη, λόγω ευρώ & Ενωμένης Ευρώπης.
4) Το σίγουρο είναι ότι οι ανθέλληνες Εβραιογενείς πολιτικοί έχουν βάλλει τη χώρα σε τροχιά εθνικής υποτέλειας και οικονομικής καταστροφής. Ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση προσωπικοτήτων με εγνωσμένο πατριωτικό Ελληνικό κύρος.
5) Το κύριο πρόβλημα για την Ελλάδα είναι, ότι πιόνια πολιτικοί σκοτεινής προέλευσης και καταγωγής, αποκλειστικά Εβραϊκής καταγωγής με Ελληνικά ονόματα, ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ συνεχώς την Ελλάδα με στόχο τον αφελληνισμό και την υπονόμευση του Ελληνικού Έθνους.
Τα άτομα αυτά έχουν διαβρώσει όλα τα πολιτικά κόμματα, και ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ, συμφοράς του Ελληνικού Λαού. Γιαυτό ο Έλληνας αναπαύεται στους καναπέδες ενώ η πατρίδα καίγεται!!!
Έτσι όπως πάμε οδηγούμεθα ως ζώα (GOEIM-Πρωτόκολλα) επί σφαγήν!
6) Τα γεγονότα βοούν ότι η οικονομική κρίση έγινε για να προωθηθεί η Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση, και η επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας & Νέας Τάξης Πραγμάτων.
7) Η μεταπολίτευση είναι όργανο δικό τους.
Η μεταπολίτευση είναι ότι χειρότερο στη σύγχρονη Ελληνική ιστορία, αφού βύθισε τον Έλληνα στα μνημόνια, φτώχεια, λαθρομετανάστευση, και καταστροφή. Η Σουηδή-Εβραία επίτροπος της Ε.Ε. έδωσε εντολές στα ανδρείκελα πολιτικούς για ελεύθερη διακίνηση λαθρομεταναστών.
Οι υποτελείς πολιτικοί υπάκουσαν στις προσταγές των ηγετών της ΝΤΠ.
Αρκεί να αναφέρουμε τους Πασόκους & Ν.Δ. Εβραίους πολιτικούς από Παπούλια, Σημίτη, ΓΑΠ, μέχρι Σαμαρο-Βενιζέλους, και θα καταλάβετε.
                                           Ανάλυση
                             -------------
Ότι ζήσαμε τότε επί Τουρκοκρατίας (1453-1821), και στη κατοχή των Γερμανών-Ναζί, (1940-1945), τα ζούμε σήμερα με τη Σιωνιστοκρατία της παγκόσμιας διακυβέρνησης και Ν.Τ.Π. του θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Στη σύγχρονη ιστορία, πάνω στη πλάτη του Έλληνα πέρασαν τρείς αδυσώπητοι εχθροί, Τούρκοι, Γερμανοί, και οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π.
Η τεχνική χρεοκοπία, και τα Μνημόνια, των δοσιλόγων πολιτικών, πτώχευσαν τον Έλληνα, και τον κατέστησαν σκλάβο της Ν.Τ.Π.
Η σύμβαση Δουβλίνο 2 την οποίαν οι δοσίλογοι πολιτικοί υπέγραψαν,
μετέτρεψε τη πατρίδα μας σε αποθήκη Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.
Το φαιδρόν είναι ότι οι Μουσουλμάνοι λαθρό θέλουν να φύγουν προς πλουσιότερες χώρες της Ε.Ε. και οι Ελληνικές Αρχές δεν τους αφήνουν, ενώ οι Τούρκοι δουλέμποροι φέρνουν μυριάδες Ισλαμιστών.
Οι Τούρκοι χαρακτήρισαν τη Κύπρο «εκλειπών κράτος», σε 10 χρόνια θα χαρακτηρίσουν και την Ελλάδα σαν «εκλειπών κράτος», λόγω φτώχειας,  Μνημονίων, Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, και δοσιλόγων πολιτικών.
Η παρούσα κυβέρνηση είναι σαν τη κυβέρνηση της Ουκρανίας, δηλαδή πιόνι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας!!!
Τα εκλογικά αποτελέσματα είναι ότι αποφασίσει ο Ρότσιλντ της Ν.Τ.Π.
Οι εφιάλτες πολιτικοί αρπάζουν τα χρήματα των Ελλήνων από τα δημόσια ταμεία, και τα στέλνουν στον ευεργέτη τους Παντοκράτωρα Ρότσιλντ. Εμείς τους πληρώνουμε και εκείνοι υπηρετούν το Ρότσιλντ.
Oι εφιάλτες πολιτικοί χρεοκόπησαν τη χώρα, και πτώχευσαν τον Ελληνικό Λαό. Ξέφρενη η πορεία του χρέους!! Μπήκαμε στο Μνημόνιο με 124% τεχνικό χρέος, (ΕΛΣΤΑΤ), και οι φωστήρες πολιτικοί των βοϊδοσχολών και των Κολεγίων το έφθασαν αισίως στο 174%. 
Ο Μαζιώτης και η 17 Νοέμβρη ωχριούν μπροστά στους προδότες πολιτικούς, που κατάστρεψαν την Ελλάδα, εκτελώντας εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!.
Τόσο κακό προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν στη πατρίδα!!!
Ο Παπούλιας μας δουλεύει. Αφού υπέγραψε όλα τα Μνημόνια, τα Μεσοπρόθεσμα, τα πολυνομοσχέδια, και τους εφαρμοστικούς νόμους των προδοτών πολιτικών, και του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τώρα που φεύγει, προσπαθεί να σώσει την υστεροφημία του, παίζοντας το πατριώτη!!!
Ας έχουν χάρη που δεν τους έχει ακόμη πάρει χαμπάρι ο Λαός.   
Ο Εθνικισμός βράζει στους από βορρά και Ανατολάς γείτονες, και οι προδότες πολιτικοί ισοπεδώνουν την Ελλάδα, στο βωμό της πολύ-πολιτισμικής κοινωνίας των δοσίλογων πολιτικών. Ας πάει ο Ρότσιλντ να τα κάνει αυτά στο Ισραήλ, στη Τουρκία, Αλβανία, κ.λ.π.!
Χρεοκόπησαν την Ελλάδα οι διάφοροι ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με τεχνιτή οικονομική κρίση, για να ενεχυριάσουν τη χώρα.
Η κρίση αυτή θα είναι μόνιμη, σε διαρκή επιδεινούμενη πορεία, με απώτερο στόχο την κάμψη της αντιστάσεως του λαού, διά της
φτωχοποίησης, ώστε να του αρπάξουν τα πάντα, να διώξουν τη νεολαία, να αλλοιώσουν εθνοφυλετικά τη συνοχή των Ελλήνων, και διά της λαθρομεταναστεύσεως να εγκαταστήσουν άλλο πληθυσμό στην Ελλάδα. Ήδη στην Αθήνα λειτουργεί ένα σχολείο (περιοχή Αγίου Παντελεήμονα), όπου από τους 48 μαθητές, μόνο ένα (1) είναι Ελληνόπουλο.
Οι Έλληνες φοιτητές αισθάνονται ότι είναι μια χαμένη γενιά.
Τα λόγια τα μεγάλα των  Σιωνιστών ΓΑΠ & Σαμαρά, και άλλων πολιτικών, εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Ν.Τ.Π. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Το Υπουργείο Παιδείας λέει, «Είμαστε όλοι μετανάστες». Δηλαδή εμείς οι Έλληνες είμαστε μετανάστες στη πατρίδα μας την Ελλάδα.
Τέτοιοι εφιάλτες, δοσίλογοι, και πουλημένοι μας κυβερνάνε!!!
Η υπόθεση με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τι σας λέει;;;
Ο Λαός διασώζει τις τράπεζες, και εκείνες μας ληστεύουν με τοκογλυφικά επιτόκια, και μας παίρνουν τα σπίτια!!!
Ληστεία του Λαού άνευ προηγουμένου. Η δικαιοσύνη νομιμοποίησε τη ληστεία των τραπεζών, και ο Λαός σαν σκλάβος αποδέχεται τη ληστεία!
Αλήθεια, δεν σας προκαλεί εντύπωση η σιωπή και αδιαφορία των πολιτικών γύρω από τα εθνικά μας θέματα;;; Για τη Θράκη σιωπή!!
Για τη Μακεδονία ότι αποφασίσει η Ν.Τ.Π. ο Σόρος, η Μέρκελ και ο Νίμιτς. Για το Αιγαίο αδιαφορία, στη διάθεση των Τούρκων!
Μίλησε και ο Παπούλιας που βύθισε την Ελλάδα στην καταστροφή!
Η Ιστορία θα σε περιποιηθεί καταλλήλως κύριε Παπούλια.
Οι εφιάλτες πάντα έχουν άσχημο τέλος.  
Τώρα ετοιμάζονται να ψηφίσουν τον αντιρατσιστικό νόμο για να φιμώσουν τελείως τους Έλληνες, κατόπιν διαταγών της
Αμερικανο-Εβραϊκής Ένωσης (Αmerican Jewish Committee), προς Σαμαρά & άλλους υποτελείς δοσίλογους πολιτικούς.
Μπροστά στη AJC κάθονται «σούζα» οι εφιάλτες πολιτικοί.
Καλά δεν βλέπουν τα εγκλήματα πολέμου των Εβραίων στη Γάζα;;;
Εντύπωση προκαλεί η συνεργασία της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων με τους εφιάλτες πολιτικούς της Σιωνιστοκρατίας, ενώ η πατρίδα καταρρέει! Για την εκκλησία δεν το συζητάμε. Αυτή έχει παραδοθεί άνευ όρων στους Σιωνιστές Παντοκράτορες. Ότι Εβραϊκό είναι ευλογημένο!!!
Υπενθυμίζω την απόφαση του Ο.Η.Ε. «Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ», δηλαδή ο Ρατσισμός μέσω ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ κυβερνά τη Γη, και επιβάλλει Ισλαμιστές λαθρομετανάστες εναντίον Ελλήνων για κατοχή της Ελλάδος. Η Ν.Τ.Π. έρχεται με μιά παγκόσμια τεχνιτή οικονομική κρίση. Γνωρίζαμε ότι τους Ισλαμιστές τρομοκράτες τους κατασκεύαζαν οι Σιωνιστικές Η.Π.Α., ώστε να μπορούν να επιτίθενται σε άλλες χώρες, να καταργούν τα ατομικά δικαιώματα με Σαρίες, να καταργούν συντάγματα, να δολοφονούν ηγέτες ξένων χωρών, να ρίχνουν τους δίδυμους πύργους στη Ν.Υ., να ανατρέπουν νόμιμες κυβερνήσεις (βλέπε Ουκρανία), και όλα αυτά για τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Σήμερα χρησιμοποιούν στα ίσια ολόκληρες Ισλαμικές δυνάμεις, (Τζιχαντιστές και άλλους), τις εξοπλίζουν, τις εκπαιδεύουν, και τις κατευθύνουν εναντίον των άλλων κρατών, λαών, και εθνών.
(Bλέπε το νέο Χαλιφάτο στο Ιράκ, όπου διέλυσε το Ιράκ).
Από τα ΜΜΕ μάθαμε ότι ο νέος Χαλίφης εξεπαιδεύθη στις Σιωνιστικές
Η.Π.Α. είναι πράκτορας της CIA, και πιόνι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Φανατικοί Ισλαμιστές Τζιχαντιστές του νέου Χαλιφάτου, Κούρδοι του Ιράκ, Τούρκοι, ΗΠΑ, Ε.Ε. & Ισραήλ, έχουν συμπτύξει μια πραγματικά διαβολική συμμαχία στην υπηρεσία της Ν.Τ.Π. των προέδρων Ρότσιλντ
& Ροκφέλερ. Μόνον εμείς εδώ στο YUNANISTAN αναπαυόμεθα στο καναπέ, και αφήσαμε τις τύχες μας στα χέρια των Σιωνιστών δοσίλογων πολιτικών, έτσι όπως μας κατάντησαν οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι «εταίροι» μας, με τη χρεοκοπία, και τα Μνημόνια, αφού μας έβαλαν άβουλα όντα Πρωθυπουργούς σφογγοκολάριους του Ρότσιλντ.
Μας φανάτισαν με τα ΜΜΕ κομματικά, έτσι που δεν βλέπουμε έξω από
Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, Ελιές & ποτάμια, δημιουργήματα δικά τους.
Οι προδότες αφού προκάλεσαν μετανάστευση των Ελληνοπαίδων, τώρα ομιλούν για γήρανση του πληθυσμού. Αλήθεια πως εξηγείται το
φαινόμενο όλοι οι υπουργοί να είναι Εβραϊκής καταγωγής με Ελληνικά
oνόματα;; Φροντίζουν βλέπετε γιαυτό οι αρμόδιοι της παγκόσμιας
Σιωνιστικής Δικτατορίας-διακυβέρνησης.
Οι πολιτικοί δεν φροντίζουν καθόλου τα συμφέροντα της Ελλάδος, παρά μόνο τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Παράλληλα φροντίζουν να διώχνουν τα δικά μας παιδιά στα ξένα, για να αντικατασταθούν από Ισλαμιστές παράνομους μετανάστες.
Την ώρα που τιμωρούν τους Έλληνες αν κάνουν παιδιά, αυξάνοντας τη φορολογία, λένε ότι ο πληθυσμός γερνάει, αντί να δώσουν ελαφρύνσεις και επιδόματα για να κάνουμε παιδιά, φέρνουν λαθρό από την Αφρική & Ασία. Το πρόγραμμα της Ν.Τ.Π. είναι να καταστήσουν την Ελλάδα Ισλαμική Αφρικανική χώρα. Δεν πρόκειται για γήρανση του πληθυσμού. Πρόκειται για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ των Ελλήνων με μαύρους Ισλαμιστές παράνομους μετανάστες.
Το σχέδιο της Ν.Τ.Π. το εκτελούν οι προδότες πολιτικοί μεθοδικά και αποφασισμένα, είναι υπερήφανοι για τη προδοσία κατά της Ελλάδος, και δεν το κρύβουν. Εάν κάποιος διαμαρτυρηθεί θα τον πούνε ρατσιστή.
Η Ελλάς από καταβολής κόσμου ήταν χώρα λευκών Ελλήνων, τώρα προσπαθούν να την κάνουν χώρα λαθρομεταναστών, γίναμε οι Έλληνες πειραματόζωα γενετικής, κόντρα στη δημιουργία του ΘΕΟΥ.
Κάνουν πάνω στην Ελλάδα πειράματα γενετικής του Θεού  ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Τους Έλληνες μας θεωρούν πλέον άχρηστους, γιατί δεν τους ψηφίζουμε.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν βλέπουν ότι η γεωπολιτική στη Γη άλλαξε!!!
Αυτά που γίνονται στην Ουκρανία, οδηγούν σε Γ! παγκόσμιο πόλεμο, αφού τα οργάνωσαν οι ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
Αυτά που γίνονται στη Γάζα, είναι γενοκτονία και ολοκαύτωμα.
Η λέξη ολοκαύτωμα θυμίζει κάτι;;; Το πάθημα δεν τους έγινε μάθημα.
Οι πολιτικοί προκάλεσαν καταστροφή στη πατρίδα, χειρότερη από τη κατοχή των Γερμανών Ναζί.
Πρόσφατα Ισλαμιστές κατέλαβον το Δημαρχείο Σκάλας Λακωνίας, και οι προδότες πολιτικοί «τσιμουδιά».
Σε λίγο θα πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε στρατόπεδα συγκεντρώσεως για τους Έλληνες, αφού οι «νόμιμοι» λαθρομετανάστες θα έχουν καταλάβει τη πατρίδα μας, την Ελλάδα μας.
Τους Ελληνοποίησαν δίνοντας πολιτικά δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Τους προδότες πολιτικούς ψηφίζουν οι λαθρομετανάστες!!!
Σε λίγο θα δούμε Πακιστανούς & Αφγανούς βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων, που δεν θα είναι πια βουλή Ελλήνων!!!
Κανείς από τους εφιάλτες πολιτικούς δεν τόλμησε να κάνει δηλώσεις ανάλογες με αυτές της Αυστραλής Πρωθυπουργού, και του Προέδρου της Ρωσίας Πούτιν. Απρόσκλητοι λαθρομετανάστες θα επιβάλλουν το νόμο τους, και κανείς πολιτικός δεν τους έχει πει ότι, «Δεν σας καλέσαμε, ήρθατε σαν εισβολείς στη χώρα μας, και αν δεν σας αρέσουν οι νόμοι μας, να γυρίσετε πίσω στη πατρίδα σας».
Αν οι πολιτικοί μας είναι τόσο φιλεύσπλαχνοι, φιλάνθρωποι, και αντιρατσιστές, γιατί δεν τους φιλοξενούν στο σπίτι τους;;;
Στη Σκάλα Λακωνίας οι λαθρομετανάστες στη παρέλαση που έκαναν,
(επίδειξη δυνάμεως), ευχαριστούσαν από μεγάφωνα το ΣΥΡΙΖΑ & ΚΚΕ.
Τα κόμματα Δεξιάς & Αριστεράς είναι προσκυνημένα στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. και τάσσονται υπέρ των λαθρομεταναστών, και εναντίον των Ελλήνων. Είναι υπέρ της αντικαταστάσεως των Ελλήνων στη πατρίδα .
Όμως η Τουρκία, και άλλες Βαλκανικές χώρες διατηρούν τον εθνικό τους πληθυσμό. Εμάς τους Έλληνες μας διώχνουν από τη χώρα μας.
Οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες έρχονται εδώ με σκοπό να κατακτήσουν την Ελλάδα, και να την κάνουν πατρίδα τους.
Ήδη οι ηγέτες τους δηλώνουν, «Δεν είμαστε εδώ για μεροκάματο, αλλά για να σας πάρουμε τη πατρίδα σας». Εμείς όμως κοιμόμαστε!!!!
Οι προδότες πολιτικοί κάνουν ότι τους διατάξει η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση του Θεού ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Την Ελλάδα κυβερνά η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, με μαριονέτες
ανθέλληνες Σιωνιστές πολιτικούς, όπως τις ΗΠΑ, και τις χώρες της Ε.Ε.
Το πλανήτη κυβερνά η Ν.Τ.Π. οι άλλοι είναι απλώς μαριονέτες.
Ο πρόεδρος των Η.Π.Α. ΟΒΑΜΑ, η Μέρκελ, και οι άλλοι ηγέτες της Ε.Ε. είναι απλώς πιόνια και  του Ρότσιλντ!
Με τα γεγονότα της Ουκρανίας, και την αεροπορική τραγωδία, οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. που κυβερνούν τις Η.Π.Α. ετοιμάζονται για Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, για να αιματοκυλίσουν την ανθρωπότητα!
Τα φαινόμενα γεωπολιτικής & γεωστρατηγικής οδηγούν να καταλάβουμε ότι έχουμε προετοιμασίες πολέμου. Ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ, μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, οδηγεί τον Αμερικανικό Λαό στο σφαγείο.
Οι Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. χρησιμοποιούν τις ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε. & Αγγλοσάξωνες, για να κάνουν τους πολέμους.
Πρέπει οι Αμερικανοί να αντιδράσουν όσο ακόμη προλαβαίνουν!!!
Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση χρησιμοποιεί τις Η.Π.Α., Ε.Ε. και
ΝΑΤΟ, διά ίδιον όφελος. Χρησιμοποιεί τις ΗΠΑ, Ε.Ε. & ΝΑΤΟ για να χτυπήσουν τη Ρωσία, με ότι αυτό συνεπάγεται!!!
Για να επιτύχουν τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία δεν διστάζουν να προκαλέσουν το Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο. Δεν τους νοιάζει η τύχη των Αμερικανών, τους νοιάζει η εγκατάσταση επί της Γης, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και η δραστική μείωση του πληθυσμού του πλανήτη. Γιαυτό πρέπει όλοι οι λαοί του πλανήτη να αφυπνισθούμε, και να αντιδράσουμε, όσο είναι ακόμη νωρίς!!!
Μην αφήνουμε το ΡΟΤΣΙΛΝΤ και τη Σιωνιστική παρέα του να κάνει παιχνίδι. Τα υποτελή πολιτικά κόμματα δεξιάς & αριστεράς, όργανα της διεθνούς Σιωνιστικής νέας τάξεως, καταλαμβανόμενα από δήθεν φιλανθρωπία μας λένε,
1.-Πρέπει να βοηθήσουμε τους δυστυχείς αυτού του πλανήτη.
Εμείς απαντάμε στους «Αντιρατσιστές» ανθέλληνες πολιτικούς.
Που βρίσκουν οι ρεκένδυτοι, πάμφτωχοι, λαθρομετανάστες τα χρήματα, και πληρώνουν χιλιάδες ευρώ στους Τούρκους δουλέμπορους, για να τους φέρνουν πνιγμένους εδώ;;;
Οι Ελληνικές αρχές δεν αποτρέπουν τους λαθρομετανάστες να πατήσουν την Ελληνική Γη, απλώς τους διασώζουν, και τους περιθάλπουν, τους βοηθούν, & φροντίζουν να αποβιβαστούν με ασφάλεια στη πατρίδα μας.
Βάζουν τον εχθρό μέσα στη χώρα. Τόσο αφελείς είμαστε!!!
Υποδεχόμαστε με τιμές και δόξες τον εισβολέα να καταλάβει τη πατρίδα μας. Αξίζουμε βραβείο ΝΟΒΕL βλακείας, αφελείας, και επιπολαιότητας. Οι προδότες πολιτικοί εκλέχθηκαν επειδή υποσχέθηκαν να φροντίζουν την ευημερία των Ελλήνων, και όχι των λαθρό.
Για τους λαθρομετανάστες υπάρχουν άλλοι πολιτικοί στις πατρίδες των!
Οι πολιτικοί μας εκτελούν σχέδια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Μια εξαιρετικά απαισιόδοξη ανάλυση δημοσιεύει η έγκυρη Αμερικάνικη εφημερίδα WSJ για το μέλλον και την ασφάλεια της Ελλάδος, γράφει, «Η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη μεταξύ δύο πολέμων, της Τουρκίας, και των λαθρομεταναστών». Τα γεγονότα της μαζικής εισροής λαθρομεταναστών προσλαμβάνουν πλέον γεωπολιτικές διαστάσεις. Η διάσημη Αμερικάνικη εταιρεία χρηματοοικονομικών υποθέσεων, η γνωστή μας Black Rock, λέει ότι είναι πιθανή μια χρεοκοπία της Ελλάδος. Οι δοσίλογοι πολιτικοί εάν κάνουν χρεοκοπία θα την κάνουν εις βάρος του Ελληνικού Λαού, δηλαδή θα κάνουν στάση εσωτερικών πληρωμών, ενώ θα συνεχίσουν να στέλνουν κανονικά χρήματα δις. ευρώ στο αφεντικό τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Κανονικά πρέπει να κάνουν χρεοκοπία με στάση εξωτερικών πληρωμών, και διαγραφή του χρέους, να πάψουν να πληρώνουν τοκοχρεολύσια στους Σιωνιστές δανειστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης, εάν θέλουν να σώσουν τον Ελληνικό Λαό.
Βρίσκουν πάντα την εύκολη λύση, δηλαδή το θύμα Λαός.
Τέσσερα (4) χρόνια ζούμε με Μνημόνια, και είμαστε σε χειρότερη μοίρα
από την Αργεντινή. Ήδη το ΔΝΤ αναγνωρίζει ότι έκαναν λάθη στη περίπτωση της Ελλάδος, αλλά οι προδότες πολιτική «τσιμουδιά».
Η Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ βρήκε δύο θύματα-πειραματόζωα την Αργεντινή και την Ελλάδα.
Αυξάνονται καθημερινά τα ληξιπρόθεσμα χρέη των φτωχών Ελλήνων προς εφορία, - Τράπεζες, - Ασφαλιστικά Ταμεία.
Ο Σαμαράς τρέχει να βρεί τα «προ-απαιτούμενα» και τα «ισοδύναμα»
για να ικανοποιήσει την Εβραϊκή Σιωνιστική μεγάλη και μικρή Τρόϊκα.
Οι Γερμανοί χρωστάνε δις. ευρώ από πολεμικά δάνεια & επανορθώσεις, και ουδείς προδότης πολιτικός τολμά να τα ζητήσει!!!
Με τα εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες μέσα στη χώρα κινδυνεύουμε να γίνουμε Συρία-Ιράκ & Λιβύη.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί είναι ορντινάντσες των ψυχασθενών ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας και Ν.Τ.Π.
Όλα αυτά τα δεινά του Ελληνικού Λαού, εντέλλονται από την Σιωνιστική Ε.Ε. και τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, η οποία είναι η χειρότερη
μορφή Δικτατορίας όλων των εποχών.
 Είναι πολύ επικίνδυνο για την Ελλάδα, και τον Ελληνικό Λαό, να ανήκουμε σε μια τέτοια παράταξη. Η παράταξη αυτή μας φέρθηκε απαίσια, ούτε εχθρός να ήταν!!! Ένας λαός που ψηφίζει αλλοεθνείς να τον κυβερνήσουν, είναι καταδικασμένος σε εξαφάνιση.
Επέστη καιρός για αλλαγή πλεύσεως. Αναζητείται ο καλός Καπετάνιος!!

                                             ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                             Διεθνολόγος
                                              E-mail: ant.grypaios@gmail.com
      

      

  


     


  

     



  


  



Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ & ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ του Μιχάλη Ραμπίδη

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου, μέσα από την ψήφο των δημοτών καθόρισαν τις
απερχόμενες και τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές. Μας κουνούν μαντίλι οι απερχόμενοι τέλος Αυγούστου και
εγκαθίστανται οι νεοεκλεγμένοι από 1ης Σεπτεμβρίου 2014.
Αυτό το μεταβατικό τρίμηνο έχει τη δική του αξία γιατί πιστοποιεί την ποιότητα της απερχόμενης αρχής
και σφραγίζει την <<ταυτότητα>> κάθε στελέχους της. Επιπλέον μας δίνει το δείγμα γραφής της νέας
αυτοδιοικητικής αρχής.
Το μεγαλείο της ψυχικής δύναμης παρά την ήττα, απέναντι στο καθήκον να υπηρετείς τον δημότη μέχρι
τέλους, είναι το αυτονόητο αλλά και το μεγάλο ζητούμενο.
Οι Περιφέρειες και οι Δήμοι έχουν συνέχεια, οι κάτοικοί τους εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τα
καθημερινά προβλήματα και στην μεταβατική περίοδο και την ευθύνη για τη λύσης τους έχουν οι
απερχόμενοι.
Το τρίμηνο αυτό δίνει την ευκαιρία στους ‘’χαμένους’’ να ξανά‐κερδίσουν την συμπάθεια των δημοτών,
ακόμα και τις τύψεις τους για την επιλογή τους και να μείνουν ως υποσημείωση στη σκέψη τους για μια
επόμενη επιλογή, αντί της ολικής διαγραφής τους. Στο τέλος‐τέλος κάθε εκλεγμένος υπηρετεί και την
υστεροφημία του, τουλάχιστον γι’ αυτούς που δεν θέλουν να είναι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι.
Και φυσικά ο βασικός ρόλος μιας συγκροτημένης και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης, που προτείνει,
ελέγχει και ασκεί καλοπροαίρετη κριτική. Η απουσία της μειώνει αισθητά την απόδοση της συμπολίτευσης.
Στο ίδιο μεταβατικό τρίμηνο όμως οι δημότες κρίνουν και τις κινήσεις των νεοεκλεγμένων κι ας μην έχουν
ακόμα αναλάβει. Διαβάζουμε & ακούμε ότι ενημερώνονται, πώς όμως, μπουλουκηδόν, κατά μόνας ή βάση
σχεδίου; Ζήτησαν και τους δόθηκε από τους απερχόμενους ένας χώρος (γραφείο) όπου θα συνομιλούν και
θα συνεδριάζουν, αποφεύγοντας τις προχειρότητες στις καφετέριες;
Αμέσως μετά την εκλογή είναι σε γνώση του νέου Περιφερειάρχη και Δημάρχου οι εκλεγμένοι του
σύμβουλοι. Αν υπολογίσουμε τον Ιούνιο ως μήνα στενότερης γνωριμίας και διαβουλεύσεων, άμεσο και
επόμενο βήμα αποτελούν νομίζω οι επιλογές στελεχών και οι αρμοδιότητες. Τα νέα στελέχη που θα
αναλάβουν ευθύνες ενημερώνονται αρμοδίως από τους ομολόγους τους απερχόμενους. Έχουν δε την
ευθύνη να καταθέσουν για το αντικείμενο που τους ανατέθηκε πρόταση προγράμματος δράσης στον
Περιφερειάρχη ή στον Δήμαρχο έως το τέλος Αυγούστου, η οποία και θα τίθεται υπό κρίση.
Χωρίς απώλεια χρόνου και αποφασιστικά ο ηγέτης βάζει το δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων . Δεν
αποφεύγει ή αναβάλει μια ευθύνη που ο ίδιος έτσι κι αλλιώς με την ανάληψη των καθηκόντων του θα
κληθεί να αντιμετωπίσει. Η έγκαιρη και επίσημη ανακοίνωση προς τον συνδυασμό θεματικών
αντιπεριφερειαρχών, αντιδημάρχων και προσώπων με βασικές αρμοδιότητες, βάζει τέλος στην αγωνία
τους, δίνει τον απαραίτητο χρόνο προετοιμασίας στους καινούργιους και κόβει μαχαίρι τις όποιες
παρεμβάσεις εκδούλευσης των παρατρεχάμενων, αλλά και τους ψιθύρους στους κόλπους του
ψηφοδελτίου. Βοηθά δε αποτελεσματικά στην άμεση προσαρμογή στα νέα τους καθήκοντά.
Είναι τα ελάχιστα που περιμένουμε απ’ αυτούς που φεύγουν και από εκείνους που θα έρθουν, μαζί με το
όραμα που ενέπνευσαν τους δημότες προεκλογικά.
ΣΗΜ: Αξίζει πράγματι να ζητήσουν και να έχουν την ενημέρωση από την ΑΝΚQ (ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) όλοι οι αυτοδιοικητικοί για το Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης (νέο ΕΣΠΑ) περιόδου 2014 – 2020.
Είναι μια σημαντική και άκρως ενδιαφέρουσα δουλειά των στελεχών της ΑΝΚQ χρήσιμο εργαλείο
πληροφόρησης για όλους.
Διαβάστε περισσότερα » »

Αυτές είναι οι 123 εξετάσεις που σταματά να καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ

Δεκάδες εξετάσεις που κρίθηκαν παρωχημένες και αλληλοκαλυπτόμενες δεν θα αποζημιώνονται πλέον από τον ΕΟΠΥΥ. Αναλυτικά η λίστα
Στην απενεργοποίηση από το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης συγκεκριμένων κωδικών εξετάσεων που αφορούν τουλάχιστον οκτώ ειδικότητες, προχώρησε ο ΕΟΠΥΥ, με στόχο τον εξορθολογισμό του συστήματος αποζημίωσης των διαγνωστικών εξετάσεων και ιατρικών πράξεων.
Έπειτα από μελέτη του σχετικού καταλόγου κωδικοποίησης, ο οργανισμός «έβγαλε» από το σύστημα κωδικούς εξετάσεων, για τις οποίες έχει παρατηρηθεί ότι υπήρχαν συχνά διπλές καταχωρήσεις της ίδιας εξέτασης, κάποιες περιλαμβάνονται σε άλλες εξετάσεις, άλλες είναι παρωχημένες και δεν χρησιμοποιούνται στη σύγχρονη ιατρική πράξη, ενώ αρκετές περιλαμβάνονται στην ιατρική επίσκεψη και δεν τιμολογούνται μεμονωμένα.
Η απόφαση του ΕΟΠΥΥ στηρίχθηκε στο πόρισμα πενταμελούς επιτροπής, που συστάθηκε με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και την Πανελλήνια Ένωση Εργαστηριακών Ιατρών Βιοπαθολόγων- Κυτταρολόγων- Παθολογοανατόμων.
Επίσης, παρατηρήσεις και προτάσεις έγιναν και από επιστημονικές εταιρείες (Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών και Καρδιολόγων Ελλάδας, Ωτορινολαρρυγγολογική εταιρεία, Οφθαλμολογική εταιρεία, Ενδοκρινολογική εταιρεία, Νευρολογική εταιρεία, Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας).
Οι πρωτοβουλίες του ΕΟΠΥΥ για τον εξορθολογισμό του πλαισίου αποζημίωσης διαγνωστικών εξετάσεων με την εισαγωγή κανόνων και οδηγιών θα συνεχιστούν, όπως ενημερώνει ο οργανισμός.
Οι διαγνωστικές και θεραπευτικές πράξεις που περιλαμβάνονται στον κατάλογο δεν θα αποζημιώνονται στο εξής, καθώς έχουν ήδη εξαιρεθεί από το Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.
Οι εξετάσεις που δεν καλύπτονται πλέον είναι οι εξής:
1 Αλκαλική φωσφατάση λευκών αιμοσφαιρίων 110000039 3,43
2 Δοκιμασία κατακρατήσεως αιμοπεταλίων 110000042 4,49
3 Εξέταση αίματος για μέτρο ερυθρών αιμοσφαιρίων 110000100 2,88
4 Εξέταση για συστολή θρόμβου και αιμοπετάλια ανά 110000102 2,26
5 Αρυλική σουλφατάση Α (λευκά) 110000113 9,51
6 Αρυλική σουλφατάση Β (λευκά) 110000114 14,23
7 THROMBOTEST 110000129 7,16
8 Ποσοτικός προσδιορισμός Fe (σίδηρος) στο ήπαρ, σπλήνα ανά 110000131 4,75
9 Ποσοτικός προσδιορισμός Vir C στα λευκά αιμοσφαίρια 110000132 2,23
10 Ποσοτικός προσδιορισμός ΑΤΡ ερυθρών αιμοσφαιρίων 110000136 581,07
11 Πρωτεϊνες οξείας φάσεως (νεφελομετρικά ανά πρωτεΐνη) 110000269 4,4
12 Βασική πρωτεΐνη μυελίνης στο ΕΝΥ 120000072 20,54
13 α-Μαννοσιδάση (λευκά) 130000021 5,02
14 Προσδιορισμός κινητικού ιξώδους 130000053 4,49
15 Εξέταση κοπράνων πλήρως δι' αμμωνίαν, οργανικά οξέα κ.λ.π. κατά Coipon 130000087 5,22
16 α-Mαννοσιδάση πλάσματος 130000130 11,89
17 Αρυλική Σουλφατάση Α ούρων 130000131 14,23
18 Αρυλική Σουλφατάση Α (πλάσμα) 130000132 11,89
19 Ποσοτικός προσδιορισμός βλεννοπολυσακχαριτών ούρων, μέθοδος σχηματισμού συμπλοκών με ALGIAN BLUE 130000163 123,26
20 Ποσοτικός προσδιορισμός Fe στα ούρα 130000192 4,75
21 Ηλεκτροφόρηση λευκωμάτων εγκεφαλονωτιαίου υγρού (ENY) με συμπύκνωση 130000194 4,75
22 Δοκιμασία ούρων κατόπιν χορηγήσεως χρωστικών 150000011 2,88
23 Αναζήτηση σπειροχαίτης δι΄ υπερμικροσκοπίου 150000016 8
24 Εξέταση γάλακτος γυναικός συνήθης 150000035 2,88
25 Αντίδραση Zondek - Friedman 150000039 14,23
26 Ενοφθαλμισμός ζώων για κοινά μικρόβια εκτός της αξίας των μυών 150000040 5,22
27 Ενοφθαλμισμός ζώων για Koch εκτός της αξίας των μυών 150000041 8,01
28 Παρασκευή αυτεμβολίων 150000055 8,63
29 Για εξέταση κηλίδων σπέρματος, πύου, μηκωνίου κοπράνων, διαφόρων ιστών του σώματος 150000068 2,88
30 Για εξέταση κηλίδων αίματος δια των χρωματικών κρυσταλλογραφικών και φασματοσκοπικών μεθόδων για κάθε μια ξεχωριστά 150000069 7,63
31 Για εξέταση αίματος προς καθορισμό της φύσεως αυτού (Ulenbruhen Ricret κ.λ.π.) 150000070 1,76
32 Τιτλοποΐηση αντισωμάτων εγκύων 150000073 42,67
33 Waler Rose 150000080 4,17
34 Δοκιμασία Latex 150000086 7,16
35 Ames Ona 150000102 4,75
36 Prolk - m 150000103 3,43
37 DERMO TEST 150000105 8,28
38 Ιολογικός Έλεγχος 150000108 5,22
39 Ηλεκτροφόρηση αντίθετης φοράς για εχινοκοκκίαση 150000122 4,75
40 Ηλεκτροφόρηση αντίθετης φοράς για μηνιγγίτιδα 150000123 9,51
41 Ηλεκτροφόρηση αντίθετης φοράς για αντιγόνα σε υγρά σώματος 150000124 9,51
42 Αναζήτηση αντιγόνων με επισυγκόλληση 150000125 1,76
43 Β2 Μικροσφαιρίνη ούρων 120000496 9,51
44 Α1? Μικροσφαιρίνη ούρων 120000497 12,38
45 Οιστρόνη αίματος (E1) 160000097 12
46 Ελεύθερη τεστοστερόνη αίματος 160000127 9,51
47 Αντιμιτοχονδριακά αντισώματα (AMA ή ANTI-AMA) 120000097 8,28
48 Προσδιορισμός κατεχολαμινών ούρων 160000004 22
49 Προσδιορισμός αδρεναλίνης ούρων ή επινεφρίνη ούρων 24ώρου 160000007 12,38
50 Προσδιορισμός νοραδρεναλίνης ούρων ή νορεπινεφρίνη ούρων 24ώρου 160000008 41,03
51 Προσδιορισμός αλδοστερόνης ούρων (ALDO ) ανα δείγμα: 160000013 16,46
52 Ολικές γονοδοτροπίνες FSH ούρων 24ώρου 160000014 4,75
53 Ολικές γονοδοτροπίνες LH ούρων 24ώρου 160000015 10
54 Οιστρογόνα ή πρεγναδιόλη ούρων 24ώρου, ανά 160000039 15,85
55 Πρεγναδιόλη 160000043 12,38
56 Μελανοκυτταροτρόπος ορμόνη 160000051 12,38
57 Αγγειοτονίνη Η 160000053 6,66
58 Προσδιορισμός 17 κετοστερινοειδών στα ούρα απλή (17 HO) 160000063 10
59 Διαχωρισμός κλασματικός 17 κετοστερινοειδών 160000064 20
60 Προσδιορισμός των 11 οξυστερινοειδών ή των οιστρογόνων ή της πρεγναδιόλης και λοιπών ορμονών 160000065 6,66
61 Ανάστροφη τριιωδοθυρονίνη ορού (RT3) 160000067 18,99
62 Θυροξινοδεσμευτική σφαιρίνη ορού (TBG) (σφαιρίνη δεσμεύουσα την Τ4) 160000084 9,51
63 Υποθαλαμικός γοναδοτροπικός παράγοντας ορού (GNRH) 160000089 9,51
64 Αντιδιουρητική ορμόνη - ADH 160000093 28,47
65 Οπισθοβολβικές ενέσεις οινοπνεύματος κ.λ.π. 400000021 1,76
66 Κορεπραξία δια φωτοπηξίας 400000025 21,72
67 Εξέταση δι' Adaptometre προσαρμογή στο σκότος 400000035 4,49
68 Οφθαλμοδυναμομέτρηση 400000039 2,26
69 Τονογράφημα 400000041 2,26
70 Ηλεκτροτανογραφία 400000042 5,46
71 Τονομέτρηση (ΠΔ 157/74) 400000045 2,26
72 Οπτικός νυσταγμός 400000058 2,41
73 Ορθοπτική άσκηση 400000060 2,41
74 Προσαρμογή στο σκότος 400000062 3,17
75 Τεστ υδροποσίας 400000067 2,91
76 Λογοπεδική εξέταση 540043002 4,75
77 Εξαίρεση σιελογόνων ενδοστομικώς (σιελολιθεία) 540043006 6,63
78 Αφαίρεση αλλότριου σώματος φάρυγγας 540043007 2,88
79 Έλξη υπερώας και οπίσθια ρινοσκόπηση 540043008 2,88
80 Βρογχιακά συρίγγια 540046001 19,81
81 Τραχειοβρογχοσκόπηση 540046002 6,63
82 Βιοψία βρόγχων 540046005 8,01
83 Έμμεσος λαρυγγοσκόπηση μετά εξάλειψης αντανακλαστικών 540048001 2,88
84 Πλύση ωτός απλή 540050006 2,26
85 Εξαίρεση βύσματος μιας πλευράς 540050007 2,26
86 Εξαίρεση βύσματος εκατέρωθεν 540050008 2,88
87 Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) κατ' οίκον προ κόπωσης 220000002 5,22
88 Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) κατ' οίκον μετά κόπωση 220000003 5,22
89 Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) στο ιατρείο μετά κόπωση (με ή χωρίς Laser) 220000005 4,05
90 Ορθοδιάγραμμα καρδιάς 220000007 4,05
91 Βαλληστοκαρδιογράφημα 220000010 4,05
92 Φωνοκαρδιογράφημα 220000012 2,88
93 Σφυγμογράφημα 220000013 3,43
94 Κινηματοαγγειογραφία 220000016 12,33
95 Ανυσματοκαρδιογράφημα 220000026 5,02
96 Κορυφοκαρδιογράφημα 220000027 2,96
97 Καρωτιδογράφημα 220000028 2,96
98 Ψυχοθεραπεία: α) Ναρκοανάλυση 270000016 4,05
99 Ηλεκτροσόκ: α) Στο ιατρείο 270000018 4,05
100 Ηλεκτροσόκ: β) Στο σπίτι 270000019 4,05
101 Θεραπεία νόσου του Parkinson δια κρυοπηξίας 270000022 128,48
102 Υπνοθεραπεία 270000023 4,49
103 Κοιλιογραφία εγκεφάλου 270000025 5,46
104 Ηλεκτρομυογραφική εξετάση - Δοκιμασία DESMEDT: γ) Ηχοεγκεφαλογράφημα 270000030 5,46
105 Ρεογράφημα - Ρεοεγκεφαλοφράφημα 270000033 5,46
106 Ινσουλινοθεραπεία 270000034 4,49
107 Χαρτογράφηση εγκεφάλου 270000040 35,22
108 Ανάλυση μυϊκού έργου ισχύος 270000047 78,47
109 Ανάλυση κίνησης αυχενικής μοίρας 270000048 87,84
110 Ανάλυση κίνησης οσφυϊκής μοίρας 270000049 87,84
111 Αφαίρεση επιδέσμου μικρού 380000001 0,65
112 Αφαίρεση επιδέσμου μεγάλου 380000002 1,2
113 Τοποθέτηση γύψου Πυελο-Μηρο-Κνημο-Ποδικού 380007001 15,55
114 Συνεχής έκταση άμεση ή έμμεση 380007002 6,63
115 Τοποθέτηση γύψου Ωμο-Βραχιονο-Πηχεο-Καρπικού 380009002 5,22
116 Άμεση ή έμμεση συνεχής έκταση 380019002 5,22
117 Αναίμακτη θεραπεία καταγμάτων και παθήσεων οστών λεκάνης 380023001 8,01
118 Τοποθέτηση γύψινου στηθοδέσμου επί παθήσεων σπονδυλικής στήλης 380041001 12,97
119 Ανάταξη καταγμάτων κλειδός 380047001 6,63
120 Ανάταξη καταγμάτων ωμοπλάτης 380047002 8,01
121 Ανάταξη καταγμάτων πλευρών 380047003 2,88
122 Τοποθέτηση γύψου Θωρακο-Ωμο-Βραχιονο-Πηχεο-Καρπικού 380049001 5,22
123 Συνεχής έκταση επί καταγμάτων ωμικής ζώνης 380049002 4,05

 
Διαβάστε περισσότερα » »