Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ



Τα «Ελληνικά» ΜΜΕ, και οι «Έλληνες» πολιτικοί από άγνοια αναφέρουν τον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ σαν Πλανητάρχη, ενώ είναι μια απλή μαριονέτα των Παντοκρατόρων. Αυτό συμβαίνει επειδή η έδρα του παγκόσμιου Σιωνιστικού πολιτικού & οικονομικού κατεστημένου που κυβερνά το πλανήτη είναι στις Η.Π.Α.
Αναφέρουν τις πρωτεύουσες Ουάσινγκτον & Λονδίνο, σαν διοικούσες τον πλανήτη, ενώ είναι απλώς μαριονέτες.
Οι Παντοκράτορες κρύβονται πίσω από τις ηγεσίες των ΗΠΑ & Ε.Ε.
Οι Παντοκράτορες & Πλανητάρχες είναι οι ηγέτες της παγκόσμιας υπερκυβέρνησης. Οι κατά τόπους, πόλη, και χώρα, τοπικοί πολιτικοί ηγέτες είναι απλώς ορντινάντσες των ηγετών της παγκόσμιας πανίσχυρης υπερκυβέρνησης, η οποία κινείται στα παρασκήνια.
Για να γίνω πλέον σαφής αναφέρω, οι πολιτικοί ηγέτες των πιο ισχυρών κρατών της Σιωνιστικής Δύσης, δλδ των ΗΠΑ & Γερμανίας, είναι ορντινάντσες και μαριονέτες των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Η  κεντρική διοίκηση της Ε.Ε.  στελεχώνεται από πιόνια και μαριονέτες του ιδίου φυράματος με την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας-διακυβέρνησης.
Οι Παντοκράτορες ελέγχουν πλήρως τα δύο πολιτικά κόμματα εξουσίας
που κυβερνούν τις Η.Π.Α.
Οι «Έλληνες» αναξιόπιστοι πολιτικοί, είναι ορντινάντσες και αχυράνθρωποι των Βρυξελλών, δηλαδή των Βαμπίρ της  Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, & Παγκοσμιοποίησης.
H Mέρκελ, ο Herman Van Rompuy, ο Μπαρόζο, κλπ, είναι τα βαμπίρ
των Παντοκρατόρων μέσα στην Ε.Ε.
Το συμπέρασμα αυτό εξάγεται εκ των αποτελεσμάτων, κοιτάξτε πως κατάντησαν σήμερα την Ελλάδα. Μια χώρα που ευημερούσε, την κατασπάραξαν τα βαμπίρ των Παντοκρατόρων, συνεργία τοπικών πολιτικών πρακτόρων, για να αρπάξουν τον ορυκτό πλούτο της.
Οι Παντοκράτορες στηρίζονται στη παγκόσμια εξουσία, από τοπικούς
εφιάλτες-πιόνια πολιτικούς, από τα πληρωμένα ΜΜΕ, και από πάσης
φύσεως μυστικές συνωμοτικές Σιωνιστικές οργανώσεις και λέσχες, τύπου Μασονικές Στοές, Illuminati, λέσχες τύπου Bilterberg, τριμερής επιτροπή, θρησκείες, κ.λ.π.
Οι Παντοκράτορες διακατέχονται από την ιδέα ότι μπορούν να κανονίζουν τη ζωή και το θάνατο των κατοίκων του πλανήτη.
Η αλαζονική και εγκληματική αυτή άποψη έχει να κάνει με τη φτωχή διανοητική κατάσταση των τοπικών πολιτικών ηγετών. Βρίσκουν και τα κάνουν, λέει ο Λαός. Δυστυχώς οι τοπικοί πολιτικοί ηγέτες, σαν τη διεθνώς διαφημιζόμενη ΜΕΡΚΕΛ, γίνανε ορντινάντσες των Πλανηταρχών, τόσο μυαλό έχουν, καταληστεύουν και καταπιέζουν τους Λαούς της Ευρώπης, για λογαριασμό των Παντοκρατόρων.
Η Μέρκελ, ο Herman Van Rompuy, κ.λ.π., έχουν όψιν βρυκολάκων!!!
Όλα αυτά γίνονται για την εξουσία. Η νέα Σιωνιστική κυβέρνηση της Γερμανίας είναι τα νέα αφεντικά της Ε.Ε. που λειτουργούν για τη παγκόσμια δικτατορία, η οποία είναι τα κοινώς λεγόμενα «ξένα κέντρα εξουσίας». Οι τοπικοί άρχοντες πολιτικές ορντινάντσες, προδίδουν τους λαούς για την εξουσία, αφού γίνονται υποχείρια των Παντοκρατόρων.
Σήμερα αυτή η παγκόσμια κυβέρνηση είναι πλέον ορατή σε κάθε γεγονός της ζωής των ανθρώπων του πλανήτη, αφού προκαλεί δυστυχία, πολέμους, χρεοκοπίες, πείνα, φτώχεια, στους Λαούς της Γης.
Καλό δεν χρωστάνε να κάνουνε, λέει ο δυστυχής λαός.
Αυτό το παγκόσμιο οικονομικό κατεστημένο προπαρασκευάζει και επιβάλλει τοπικές κυβερνήσεις, τοπικούς Βασιλιάδες, Προέδρους, και Πρωθυπουργούς κρατών, διανοητικώς & πνευματικώς καθυστερημένα άτομα, αφού προδίδουν το Λαό τους, και τη πατρίδα τους,  για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των Παντοκρατόρων, και όχι των Λαών. Οι Παντοκράτορες το ανθρώπινο γένος το μεταχειρίζονται σαν μια αγέλη θηλαστικών ζώων για να αρμέγουν. Το παγκόσμιο αυτό κατεστημένο, μέσω των πνευματικώς καθυστερημένων τοπικών πολιτικών ηγετών, που λειτουργούν σαν μαριονέτες, αποτελεί άμεσο κίνδυνο για τη ζωή και ευημερία των Λαών του πλανήτη.
Κοιτάξτε τα «Πόθεν -Αίσχος» των πολιτικών ηγετών, των υπηρετών της Κοσμοκρατορίας, αν και πνευματικά καθυστερημένοι, είναι βυθισμένοι στα πλούτη, ενώ ο Λαός δυστυχεί, φτάνει να υπηρετούν τους Πλανητάρχες και Παντοκράτορες.
Οι Παντοκράτορες μόνο συμφορές φέρνουν στους Λαούς της Γης.
Σήμερα η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση έχει εναγκαλισθεί θανάσιμα τις Η.Π.Α. και την Ε.Ε. και είναι θανάσιμη απειλή για τη παγκόσμια ειρήνη. Ευτυχώς που υπάρχει η Ρωσία & Κίνα, και έτσι  κρατούν ισορροπία του τρόμου στο πλανήτη, αλλιώς θα είμαστε όλοι δούλοι στη παγκόσμια Δικτατορία των Επικυρίαρχων Παντοκρατόρων.
Οι Παντοκράτορες-Πλανητάρχες ποίοι είναι;;; Δεν έχουν πατρίδα, γένος, φυλή, θρησκεία. Όλα αυτά είναι για τους κοινούς θνητούς.
Ελέγχουν τα πάντα. Ελέγχουν τους πόρους όλου του πλανήτη.
Οι ορντινάντσες τους γίνονται πολιτικοί ηγέτες των λαών της Γης.
Χρηματοδοτούν πολιτικά κόμματα που δέχονται να γίνουν ορντινάντσες, και μαριονέτες, για προστασία των συμφερόντων τους.
Οδηγούν με στρατηγικό σχέδιο την ανθρωπότητα στη καταστροφή.
Ο αριθμός τους δεν είναι γνωστός, απλώς αφήνουν να βγαίνουν μερικά μονάχα ονόματα στην δημοσιότητα, π.χ. Rothschild, Rockefellers, κ.λ.π
Μα επιτέλους πια, οι Λαοί της υφηλίου θέλουν να γνωρίζουν ποίοι τους κυβερνούν. Οι θεωρίες συνομωσίας έχουν ήδη υλοποιηθεί. Τέλος πια οι μυστικισμοί, οι κρυφές στοές, και μυστικές λέσχες.
Τα σχέδια κατάληψης της παγκόσμιας εξουσίας έχουν γίνει γνωστά.
Πέρα από την οικονομική δύναμη και τον έλεγχο παντού, σχεδιάζουν
τη δική τους πολιτική, λένε «Ανατροπή =εξέλιξη». Εδώ πρέπει οι νέες γενεές να καταλάβουν τα σχέδιά τους, αλλιώς θα ζήσουν σαν δούλοι.
Χρησιμοποιούν τα τετραπέρατα ιερατεία των διαφόρων θρησκειών,
σαν όργανά τους, για την επίτευξη των στόχων της κατάληψης της παγκόσμιας εξουσίας. (Βλέπε πολιτικές του Πάπα, Πατριάρχη, Αρχιεπισκόπου, κ.λ.π.). Τα παντοδύναμα ιερατεία κρατάνε το ίσο στους Πλανητάρχες, για να στηρίξουν τα συμφέροντά τους μέχρι το τέλος.
Οι Παντοκράτορες δεν σκέπτονται την θεωρία που διδάσκει,
«Ακμή & Παρακμή». Στα λάθη των Παντοκρατόρων θα έλθει η ανατροπή γρηγορότερα από όσο φαντάζονται. Συμβαίνουν αυτά στη πορεία της ανθρωπότητας. Το ίδιο έγινε με τις Αυτοκρατορίες στην ιστορία. Έχουν καταρτίσει σχέδιο γενοκτονίας των Λαών της Ευρώπης.
Το σχέδιο αυτό τώρα είναι σε εξέλιξη στις χώρες της Νοτίου Ευρώπης,
μόλις επιτύχουν το ποθούμενο, θα προχωρήσουν στη βόρειο Ευρώπη.
Θέλουν να τιμωρήσουν την Ισπανία επειδή τους έδιωξε στον μεσαίωνα.
Όσον αφορά την Ορθόδοξη Ελλάδα, τα γεγονότα είναι σε εξέλιξη.
Στην Ιταλία κύματα λαθρομεταναστών κατακλύζουν την Ευρώπη.
Οι Παντοκράτορες για να προωθήσουν & επιτύχουν τα σχέδιά τους τα ονόμασαν, Νέα Τάξη Πραγμάτων, και Παγκοσμιοποίηση. 
Οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης, τοπικές μαριονέτες, προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε τη ταυτότητά μας, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, και ότι ο «ρατσισμός» είναι λάθος, γιαυτό ψηφίζουν τώρα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Είναι εντολή των Παντοκρατόρων-Πλανηταρχών. Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο σε αυτούς τους καιρούς να αντιδράσουμε στα ψέματα του συστήματος, και να αφυπνιστεί το πνεύμα της εξέγερσης στους Ευρωπαϊκούς Λαούς, και όχι μόνο.
Θα πρέπει να τεθεί μπροστά στα μάτια όλων το γεγονός ότι η Σιωνιστική Ε.Ε. ισοδυναμεί με γενοκτονία. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, αλλιώς θα υποστούμε εθνική αυτοκτονία.   
                 ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ  COUDENHOVE-ΚΑΛΕΡΓΗ:
         --------------------------------------------------------
Η μαζική παράνομη μετανάστευση είναι το μυστικό σχέδιο της Ευρωπαϊκής γενοκτονίας, που επιθυμούν οι Παντοκράτορες.                              
Οι Παντοκράτορες αυτό που θέλουν να εφαρμόσουν είναι ένα σχέδιο
μελετημένο, και προετοιμασμένο εδώ και δεκαετίες, για να καταστρέψει το πληθυσμό της γηραιάς Ηπείρου.
(Βλέπε ορδές & κύματα λαθρομεταναστών στην Ιταλία & Ελλάδα).
Σε λόγους του ο Καλέργης δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών
«Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης», δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της
γηραιάς ηπείρου, αλλά ένα νέο είδος ανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να
διασταυρωθούν με Ασιατικές & Αφρικανικές έγχρωμες φυλές, έτσι
ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα, χωρίς ιστορία & πολιτισμό, εύκολα ελεγχόμενο από την διεθνή άρχουσα τάξη.
Ο Καλέργης διακηρύσσει τη κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών, και στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών, μέσω των εθνοτικών μειονοτήτων, & αυτονομιστικών κινημάτων, και τη μαζική λαθρομετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς, σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Δηλαδή Βαβέλ!!
Ποια όμως είναι αυτή η ελίτ;;;
Μα φυσικά η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, ή αλλιώς Νέα Τάξη Πραγμάτων, ή αλλιώς Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση.
Σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI,
«Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής.
Οι φυλές και τάξεις του σήμερα θα εξαφανιστούν σταδιακά λόγω της
ανάμειξης των λαών. Η Ευρω-Ασιατική-Αφρικανική-Νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών της Ευρώπης. Γιαυτό μας έχουν ζαλίσει τα μυαλά με το «Ρατσισμό».
Οι μεγαλύτεροι «Ρατσιστές» είναι οι Σιωνιστές Παντοκράτορες!!!
Βλέπε «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» και τα ιερά τους βιβλία.
Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα της Ευρωπαϊκής λευκής φυλής, και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των  πολιτικών υπηρετών των Παντοκρατόρων, που στοχεύουν στην ένταξη και τη προστασία των μειονοτήτων & παράνομων μεταναστών. Αυτό δεν γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί από τους Παντοκράτορες, με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία, με σκοπό την επικράτηση της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και την κατοχύρωση των Παντοκρατόρων Πλανηταρχών, στην παγκόσμια εξουσία.
Αυτά όλα γίνονται από μίσος στη λευκή φυλή. Γιαυτό η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, έσπευσε να αποδεχθεί το σχέδιο του ψυχολογικά και συναισθηματικά διαταραγμένου κομπλεξικού Καλέργη. Πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα, και να αντιδράσουν όσο ακόμη είναι νωρίς. Εμάς δεν μας ρώτησαν!!!
Έτσι ο Αυστριακός με ρίζες Ελληνικές-Βυζαντινές Καλέργης, έγινε
όργανο στα χέρια σκοτεινών Σιωνιστικών δυνάμεων.
Είναι αδίστακτοι, δεν διστάζουν προ ουδενός σχεδίου καταστροφικού της ανθρωπότητας. Με το σχέδιο αυτό θέλουν ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία φυλών και λαών της οικουμένης.
Η κυβέρνηση των μαριονετών της Ελλάδος, διαταχθείσα, έσπευσε να καταθέσει τον αντι-ρατσιστικό νόμο, για να ευοδωθούν τα σχέδια των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, και να εξαλειφθεί ο Ελληνισμός από την Ελλάδα. Στην Ελλάδα σε μία γενεά θα κατοικεί η νέα φυλή μιγάδων, προς δόξαν των πολιτικών αχυρανθρώπων των Παντοκρατόρων. 
Ο Σιωνιστικός Ο.Η.Ε. επιμένει, να γίνουν δεκτά εκατομμύρια μεταναστών, έτσι ώστε να αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων των χωρών της Ε.Ε. το οποίο «Εκείνοι» επέτυχαν!!!
Σύμφωνα με μία έκθεση που δημοσιεύθηκε στις αρχές του 2000, στην
αναφορά του Ο.Η.Ε. με τίτλο «Μετανάστευση, μια λύση για τη μείωση και γήρανση του πληθυσμού», η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025
από 160.000.000 παράνομους έγχρωμους μετανάστες. Το σχέδιο είναι προμελετημένο. Εάν ήθελαν να διατηρήσουν και αυξήσουν τον γνήσιο πληθυσμό των χωρών της Ευρώπης, απλώς θα πριμοδοτούσαν τις γεννήσεις, και θα στήριζαν οικονομικά τις Ευρωπαϊκές οικογένειες.
Με τον τρόπο της επιμιξίας επιτυγχάνεται η εξαφάνιση της Ευρωπαϊκής φυλής, αυτό εξυπηρετεί τα σχέδιά τους, για Παγκοσμιοποίηση, ρατσισμό, εκδίκηση, ζήλια, και επικράτηση στο πλανήτη.
Οι Παντοκράτορες νιώθουν μίσος για τους Λαούς της Ευρώπης, επειδή στην Ιστορία ήταν έθνος της διασποράς, και φιλοξενήθηκαν από τους Ευρωπαίους. Τους φιλοξενήσαμε ανά τους αιώνες ιστορίας σαν έθνος διασποράς, κάνανε περιουσίες από τους Ευρωπαϊκούς Λαούς, και τώρα που γίνανε μεγάλοι και τρανοί, έγιναν Παντοκράτορες, θέλουν να καταστρέψουν τους ευεργέτες των. Ο Λαός λέει, «Ουδείς αχάριστος από τον ευεργετηθέντα». Το μίσος, ζήλια, και εκδίκηση είναι έκδηλη.
Τους φιλοξενήσαμε, τους προστατέψαμε, τους κάναμε πλούσιους,
και «Αυτοί», αντί του «Μάνα Χολή»……………    
Ο μοναδικός σκοπός αυτών των μέτρων, είναι να εξαφανίσουν εντελώς
έναν λαό, τον Ευρωπαϊκό, να τον μετατρέψουν σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική, και πολιτισμική συνοχή, με σκοπό την
παγκόσμια εξουσία. Οι θέσεις του σχεδίου Καλέργη, είναι η βάση των επισήμων πολιτικών των κυβερνήσεων μαριονετών των Παντοκρατόρων, που αποσκοπούν στη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, μέσω της μαζικής παράνομης μετανάστευσης.
Ο  Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) του Σιωνιστικού ΟΗΕ
λέει, «Αυτό που σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων, και να τελούν μικτούς γάμους, μεταξύ διαφορετικών φυλών, και με αυτό το σκοπό να
δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα κυβερνιέται
από μια παγκόσμια κυβέρνηση, αυτή των Παντοκρατόρων».
«Πάρτον και στο γάμο σου, να σου πει και του χρόνου», λέει ο Λαός.
Το σχέδιο του Καλέργη φαίνεται να υλοποιείται από τους Σιωνιστές Παντοκράτορες. Σήμερα βλέπουμε μια Ευρώπη Παγκοσμιοποιημένη.
Η μάστιγα της επιμειξίας παράγει κάθε χρόνο χιλιάδες νέα άτομα μιγάδες: «Τα παιδιά του Καλέργη». Υπό τη διπλή πίεση της παραπληροφόρησης, και την αποβλάκωση των ανθρώπων, με τη προπαγάνδα των πληρωμένων ΜΜΕ, διδάσκεται στους Ευρωπαίους
να απαρνηθούν τη καταγωγή τους, να απαρνηθούν την εθνική τους ταυτότητα. Οι υποστηρικτές της Παγκοσμιοποίησης, μαριονέτες των Παντοκρατόρων πολιτικοί, Δεξιάς & Αριστεράς, προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε τη ταυτότητά μας, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, να αποδεχθούμε την επιμειξία,
να γεννήσουμε μιγάδες, να επικρατήσει η παγκόσμια διακυβέρνηση.
Δηλαδή να απαρνηθούμε την Ιστορία & Πολιτισμό της Ευρώπης.
Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο σε αυτούς τους καιρούς να αντιδράσουμε στα ψέματα του συστήματος, και να αφυπνιστεί το πνεύμα της εξέγερσης στους Ευρωπαϊκούς Λαούς. Η Ευρωπαϊκή Ένωση-ένταξη ισοδυναμεί με γενοκτονία, αφού η Ε.Ε. κατέστη γιάφκα των Σιωνιστών Παντοκρατόρων. Η υποταγή στα κελεύσματα της Ν.Τ.Π. είναι εθνική αυτοκτονία.
                                   Έμπαινε  ΠΟΥΤΙΝ
                               ------------------------------
Ο μόνος από τους πολιτικούς που φαίνεται ότι αντιστέκεται ακόμη στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των Παντοκρατόρων, είναι ο πρόεδρος της Ρωσίας ΠΟΥΤΙΝ, του οποίου αναμένουν το βιολογικό θάνατο, για να προχωρήσουν στη τελική κατάληψη του πλανήτη.
Όσο ζεί ο ΠΟΥΤΙΝ οι λαοί του πλανήτη αισθανόμαστε ελεύθεροι!!
Εμείς οι Λαοί αναφωνούμε, «Έμπαινε  Πούτιν»……….   
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, προειδοποίησε τους Παντοκράτορες για την ισορροπία των παγκόσμιων δυνάμεων.
Ομίλησε για τη προσπάθεια της δυτικής Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, που υπονομεύουν κυβερνήσεις, όπως της Ουκρανίας, μέσω τοπικών πολιτικών πρακτόρων, και θέλουν να βάζουν χώρες μέσα στην Σιωνιστική Ε.Ε. υπό την επίβλεψη της Σιωνιστικής Τρόϊκα, όπως έκαναν με την Ελλάδα. Θέλουν να βάλλουν την Ουκρανία μέσα στη Σιωνιστική Ε.Ε. για να την κατασπαράξουν, όπως έκαναν με την Ελλάδα. Τελικά η Ουκρανία γλίτωσε από τα δόντια του λύκου & Χάρου της Ε.Ε. Γλίτωσε από Τρόϊκα & Μνημόνια, αφού έλαβε οικονομική στήριξη από τη Ρωσία. Ο  ΠΟΥΤΙΝ χαρακτήρισε όλη αυτή τη προσπάθεια των Παντοκρατόρων, «όργιο του ανήθικου διεθνούς συνδικάτου», το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε, για προστασία
της διεθνούς ειρήνης.  Το πάθημα της Συρίας, ας τους γίνει μάθημα.

                          Μήνυμα  προς  Παντοκράτορες:
                        ----------------------------------------       
Τελειώνοντας, ποιώ έκκληση προς τους Παντοκράτορες, να σκεφθούν την υστεροφημία τους. Τι όνομα θα αφήσετε στην Ιστορία της Γης;;;
Τι ψυχή θα παραδώσετε στο Θεό του Αβραάμ-Ισαάκ-Ιακώβ
των Πατριαρχών Σας, όταν ο καλός Θεός,  Σας καλέσει κοντά Του;;;
Θα παραδώσετε μια ψυχή επενδεδυμένη με όλο το ΧΡΥΣΟ της Γης
που έχετε συγκεντρώσει, εις βάρος της ανθρωπότητας !!
Το ΧΡΥΣΟ τον έβαλε ο δημιουργός στα βάθη της Γης, για την ευημερία των πλασμάτων του, και ΟΧΙ για μερικά αρπακτικά.
Θα παραδώσετε μια ψυχή γεμάτη πολυεθνικές εταιρίες.
Θα παραδώσετε μια ψυχή γεμάτη τοκογλυφικές τράπεζες, που
πίνουν το αίμα των συναθρώπων Σας, Λαών της Οικουμένης.
Θα παραδώσετε μια ψυχή γεμάτη και χορτάτη από ορυκτό πλούτο,
υγρό-στερεό-αέριο, των χωρών της Γης, τον οποίον αρπάξατε.   
Θα παραδώσετε μια ψυχή γεμάτη παράνομη γήϊνη εξουσία.
Θα παραδώσετε μια ψυχή γεμάτη δολοφονίες, και γενοκτονίες,
των πλασμάτων του Δημιουργού!!!
Γίνατε ο άξων του κακού επί της Γης.
Πως θα μπορέσει ο Πατήρ Αβραάμ να Σας σώσει από την μήνιν και την οργή του Δημιουργού;;; Αυτό δεν το σκέφτεσθε;;;
Σας απασχολεί ΜΟΝΟ η γήϊνη παγκόσμια Εξουσία. Μα, αυτή είναι ΜΟΝΟ προσωρινή!!!
Η αξία Σας θα είναι, εάν κερδίσετε την επουράνιον Βασιλεία!!!
Με τις πράξεις Σας, κάνετε δύσκολο το έργο του πατρός Αβραάμ του Πατριάρχη Σας!!
Δεν θα μπορέσει ο Πάτερ Αβραάμ ( ο Πατριάρχης Σας), να Σας σώσει, να Σας κατατάξει και αναπαύσει, «εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως», ασφαλώς θα Σας συναριθμήσει μετά των αδίκων για τις πράξεις Σας, οπότε Σας περιμένουν μαύρες ημέρες……
Γιατί δεν κάνετε το καλό στους Λαούς της Γης, ώστε να εξιλεωθείτε
ενώπιον Θεού και Ανθρώπων;;; Ούτως ή άλλως αποτυχημένοι είσαστε.
Η αξία των κυβερνώντων φαίνεται από την ευτυχία των ανθρώπων!!!
Εσείς δεν το πετύχατε αυτό, αφού μόνο δυστυχία φέρατε στη Γη!!!
Ο Λαός του πλανήτη Σας  «Πήρε Χαμπάρι».
Επομένως είσαστε αποτυχημένοι στη Γη, αλλά και στα επουράνια!!!
Αφού είσθε αποτυχημένοι «εν Ουρανώ και επί Γης» τότε γιατί το «παίζετε» Παντοκράτορες;;;                
Συνετιστείτε και μετανοήσατε όσο ακόμη προλαβαίνετε, γιατί είσθε
ήδη υπέργηροι, «Ο ΚΑΙΡΟΣ  ΓΑΡ  ΕΓΓΥΣ»………

                                          ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                          Διεθνολόγος
                                          E-mail: ant.grypaios@gmail.com
  ΠΗΓΉ:
  ----------
Το  διαδίκτυο

Διαβάστε περισσότερα » »

Οι διωγμοί των Ελλήνων με αυτοκρατορικά διατάγματα (324 μ.Χ. - 860 μ.Χ.)

Οι με αυτοκρατορικά διατάγματα διωγμοί των Ελλήνων (εθνικών) από το χριστιανικό ιερατείο την εποχή της ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. (Βυζάντιο)

Τα παρακάτω είναι αυτοκρατορικά διατάγματα από την εποχή του Βυζαντίου με τα οποία δίνονται οδηγίες προς τους τοπικούς άρχοντες για το πως θα εξαλείψουν τους “Έλληνες”. Σαν Έλληνες θεωρούνται αυτοί που δεν ασπάστηκαν τον χριστιανισμό αλλά συνέχιζαν να εξασκούν την προγονική τους Ελληνική θρησκεία και να διαβάζουν και να μελετούν αρχαία κείμενα φιλοσόφων.

Εντύπωση προκαλεί η φράση “διαπράττουν την ασέβεια του Ελληνισμού“!

“Διατάσσουμε όλα τα ιερά και οι ναοί τους (των Ελλήνων), όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της σεβαστής χριστιανικής θρησκείας. Αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή εμφανιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτόν τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου”. (Αυτοκράτορες Θεοδόσιος και Βαλεντιανός προς Ισίδωρον, Έπαρχο Πραιτωρίου, 14 Νοεμβρίου 435 μ.Χ.)
 
 




ellinikoarxeio
xrhstoszhkos
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ



Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εύχεται καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος 2014.
Η «ΚΡΙΣΗ» δεν θα σταθεί εμπόδιο να συνεχίσουμε τους ενωμένους αγώνες μας!!!

Επίσης ενημερώνει στα μέλη του πως τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι κλειστά από 23-12-2013 έως 03-01-2014 λόγω εορτών.

 








Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Μήγγος Μιχάλης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Συμεωνίδης Μάριος



Διαβάστε περισσότερα » »

Χάνουν το ΕΚΑΣ 65.000 συνταξιούχοι

Από την πρωτοχρονιά κόβεται το ΕΚΑΣ σε όλους τους δικαιούχους που είναι κάτω των 65 ετών, καθώς αλλάζει το ηλικιακό όριο. 
 
Ειδικότερα σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου υπάρχει διάταξη όπου προβλέπει ότι "από την 1/1/2014, το προβλεπόμενο από τις διατάξεις του άρθ. 34 του ν. 3996/2011 (Α’, 170) Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΕΚΑΣ, καταβάλλεται στους συνταξιούχους λόγω γήρατος, αναπηρίας και θανάτου, με τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας"
Θα χορηγείται πλέον μόνο στους συνταξιούχους που έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας. 
 
Η περικοπή αφορά περίπου 65.000 συνταξιούχους που θα δουν τη σύνταξη τους να μειώνεται για ακόμη μια φορά. 
 
Μεταξύ των συνταξιούχων που θα δουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται δραματικά είναι και τουλάχιστον 22.000 άτομα με αναπηρία. 
 
Στα παιδιά τα οποία λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου του γονέα τους θα συνεχίζει να καταβάλλεται το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχου. 
 
Τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν να αντιμετωπίσουν τη μείωση της κρατικής επιχορήγησης κατά 2,66 δισ. ευρώ που προβλέπει το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού. 
 
Οι δαπάνες για κοινωνική ασφάλιση και περίθαλψη περιορίζονται στα 13,27 δισ. ευρώ, από 15,93 δισ. ευρώ που ανέρχονται φέτος. 
 
Οι δαπάνες αυτές αφορούν τις επιχορηγήσεις των ασφαλιστικών ταμείων και των νοσοκομείων, καθώς και την κοινωνική προστασία και μειώνονται κατά 2,66 δισ. ευρώ (ή κατά 16,7%) σε σχέση με το 2013.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Κροάτης «ερευνητής»: Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι θαμμένος στο ‘Σβέτι Νικόλε’

«Ο ‘ονειροπαρμένος΄  Κροάτης θέλει να ‘αποκαταστήσει’ τα Σκόπια»

Σκόπια.

Τα γεωγλυφικά σημεία κοντά την πόλη του νοτιοσλαβικού κράτους Σβέτι Νικόλε και συγκεκριμένα κοντά στο χωριό Τσαρνίλιστε, δείχνουν τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Αυτό πιστεύει ο «ανεξάρτητος ερευνητής» από την Κροατία, Ντομάγκοϊ Νίκολιτς, όπως αναφέρει το σλαβικό κανάλι των Σκοπίων, Σίτελ.

Ο Νίκολιτς (που έχει δει πολλά οράματα) επισκέπτεται την πόλη Σβέτι Νικόλε για να εξερευνήσει εκ του σύνεγγυς την περιοχή (μετά την έρευνά του από το Google map).

Σύμφωνα με τον ίδιο, όπως δημοσιεύει το σλαβικό κανάλι, αν οι υποθέσεις του αποδειχθούν πραγματικές και εντοπισθεί ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Σβέτι Νικόλε, τότε θα αλλάξει, όχι μόνο η παγκόσμιος ιστορία αλλά και το μέλλον του νοτιοσλαβικού κράτους.

«Πιστεύω ότι πρόκειται για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τον έχω εντοπίσει από τα γεωγλυφικά στην περιοχή», δήλωσε ο Νίκολιτς στο κανάλι.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ : Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου και η Πειραματική Σχολή Κλασικού Χορού της Πτολεμαΐδας ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν αποσπάσματα και μουσικές από τα σημαντικότερα χορευτικά δημιουργήματα

 
Σας προσκαλούμε σε ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι. Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου και η Πειραματική Σχολή Κλασικού Χορού της Πτολεμαΐδας ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν αποσπάσματα και μουσικές από τα σημαντικότερα χορευτικά δημιουργήματα. Πρόκειται για μια παραγωγή μεγάλων αξιώσεων όπου για πρώτη φορά σημειώνεται η συνεργασία δύο φορέων του Δήμου Εορδαίας του ΝΠΔΔ – ΚΟΙΠΠΑΠ και της ΚΕΔΕ. Η παράσταση περιλαμβάνει αποσπάσματα από τρία σπουδαία έργα μπαλέτου τον Καρυοθραύστη του Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, Σύλβια του Λεό Ντελίμπ και Συλφίδες του Φρεντερίκ Σοπέν, επιλεγμένα αποσπάσματα από έργα των Μπαχ, Χέντελ, Περσέλ, Γκριγκ, καθώς και ένα έργο – έκπληξη εναρμονισμένο με το πνεύμα των εορτών.

Η συνεργασία της Συμφωνικής ορχήστρας του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου και της Πειραματικής Σχολής Μπαλέτου σηματοδοτεί την ενιαία αντίληψη που επικρατεί στους δημοτικούς φορείς για τον πολιτισμό και την τέχνη και την προσπάθεια που γίνεται ώστε να αφυπνιστούν καλλιτεχνικά οι πολίτες της Εορδαίας . Άλλωστε, η συγκεκριμένη παραγωγή έχει υλοποιηθεί αποκλειστικά από μαθητές και δασκάλους τόσο του Δημοτικού Ωδείου όσο και της Πειραματικής Σχολής.
Το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας με τη συγκεκριμένη παραγωγή εγκαινιάζει μια σειρά διοργανώσεων που εντάσσονται στα πλαίσια των εορτασμών για τη συμπλήρωση 20 χρόνων συνεχούς λειτουργίας του.
Οι χορογραφίες των παραστάσεων είναι της Μάρθας Δήμητρας Τασιούδη ενώ η μουσική διεύθυνση είναι του Λάζαρου Τσαβδαρίδη.


Πρόγραμμα παραστάσεων:

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 20.30
Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 20.30
Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στις 18.30
Η ώρα έναρξης θα τηρηθεί αυστηρά.

Η Είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κρατήσεις θέσεων θα γίνονται στο τηλέφωνο 2463053503.

Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας για τους σκοπούς του Κοινωνικού Ιατρείου και του Καλού Σαμαρείτη

 

Η Δήμαρχος Εορδαίας Ο Πρόεδρος Η Πρόεδρος 
  της ΚΕΔΕ του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ
     
Παρασκευή Βρυζίδου Χρήστος Κεσκερίδης Θεοπίστη Κρυσταλλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ «5ΟΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ» ΜΕ 820 ΑΘΛΗΤΕΣ Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Με την συμμετοχή 820 συνολικά αθλητών προερχόμενων από 32 κολυμβητικές ομάδες (στην πλειοψηφία τους από την Ελλάδα αλλά και με κάποιες Διεθνείς συμμετοχές), ξεκινούν το Σάββατο 21/12 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 22 του μήνα οι 5οι Πτολεμαϊκοί αγώνες. Όλη η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε πέντε αγωνιστικές ενότητες.
 
Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου.
Από τους συμμετέχοντες, οι 601 αθλητές ανήκουν στην Προαγωνιστική κατηγορία και οι 219, στην Αγωνιστική.
Οι αγώνες που τελούν υπό την αιγίδα της ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας), θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σύλλογοι που ανήκουν στη δύναμη της Κ.Ο.Ε , με κολυμβητές γεννηθέντες: 2004 ( 9 ετών ), 2003 (10 ετών), 2002 (11 ετών) , 2001 (12 ετών).
Για 5η συνεχή χρονιά η Πτολεμαΐδα και το κολυμβητήριό της ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν αγώνες που έχουν καθιερωθεί πλέον σαν θεσμός ενώ για τη φετινή διοργάνωση –μετά και τις πρότερες επιτυχείς διοργανώσεις- ο πήχης έχει τοποθετηθεί ακόμα υψηλότερα.
Έχοντας δουλέψει εντατικά και συνεχίζοντας στον προγραμματισμό των προηγούμενων περιόδων, αθλητές, προπονητές, Διοίκηση και όλα τα στελέχη της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας ΔΕΛΦΙΝΙΑ, είναι καθόλα έτοιμοι να υποδεχθούν τις φιλοξενούμενες ομάδες και να …πέσουν στο νερό διεκδικώντας τη νίκη.
Οι Πτολεμαϊκοί αγώνες, τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο έχουν καταφέρει να αναγάγουν το άθλημα της κολύμβησης σε μία ανώτερη βαθμίδα αλλά παράλληλα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν πολύ πρόσφορο έδαφος για ανάπτυξη ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών, καταφέρνοντας έτσι να αναδειχθούν και να καλλιεργηθούν οι δυνατότητές τους.
Αμέριστη και καθοριστική αποδεικνύεται πάντα η στήριξη και συμμετοχή του κόσμου που, με ενθουσιασμό και ουσιαστική εμψύχωση των αθλητών, παρακολουθεί τους αγώνες των δύο ημερών.
 
 
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με όλο το αρχείο για την Α.Κ.Α ΔΕΛΦΙΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα » »

"O δικέφαλος αετός είναι βυζαντινό σύμβολο"

AΠΑΝΤΗΣΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ
Η εταιρία παραγωγής ρούχων στην Βραζιλία με την ονομασία «Cavalera», έχει ως επίσημο σήμα της το Δικέφαλο Αετό, που μοιάζει με την εθνική αλβανική σημαία.
Στην προσπάθεια κάποιων ΜΜΕ από το Κόσσοβο να ζητήσουν εξηγήσεις από την εν λόγο εταιρία, για το που έχει βρει το συγκεκριμένο σύμβολο έλαβαν μία απάντηση στην οποία τονίζετε πως η προέλευση του Δικέφαλου Αετού προέρχεται από την Βυζαντινή Αυτοκρατορία και είναι συνδεδεμένη με την θρησκεία την αυτοκρατορική οικογένεια και τα σύμβολα της.
«Αν και αυτό το σήμα μοιάζει κατά πολύ με την σημαία της Αλβανίας και με πολλές άλλες σημαίες, όπως η σημαία του Μαυροβουνίου, την σημαία της Σερβίας, τη σημαία της Ορθόδοξης Εκκλησίας η με την σημαία της Αυτόνομης Μοναστικής Πολιτείας Άθως η προέλευση αυτού του αετού προέρχεται από την Βυζαντινή Αυτοκρατορία και είναι συνδεδεμένη με την θρησκεία, την αυτοκρατορική οικογένεια, τα σύμβολα κ.α.. Πιστεύουμε πως η πληροφορία αυτή θα είναι χρήσιμη σε όλους, για το λόγο αυτό μην κάνετε και πολύ θόρυβο γύρω από αυτό», λέγεται στην ενημέρωση της διοίκησης της «Cavalera».
Η εταιρία αυτή έχει ιδρυθεί το ’90 από το πρώην ντράμερ των “Sepultura”, Igor
Graziano Cavalera.
Με πληροφορίες από το BalkanWeb
ετοίμασε ο Θ. ΜΠ
από: www.foniortodoksonkoritsas.com
borioipirotika.blogspot.com

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΕΗ: Πως ένα λογαριασμός απο 84€ γίνεται 434€! (εικόνα)

ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Όπως βλέπετε, η ΔΕΗ μετατράπηκε ουσιαστικά σε κερδοσκοπική εισπρακτική εταιρία, η οποία παρέχει επί πληρωμής τις υπηρεσίες της στη διοίκηση. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί κόπτεται για την είσπραξη όλων των ποσών που επιβαρύνουν τον λογαριασμό ρεύματος. Επειδή από κάθε είσπραξη παίρνει ποσοστό !
Κατά τα άλλα, η ΔΕΗ ιδρύθηκε το 1950 “για να λειτουργήσει “χάριν του δημοσίου συμφέροντος” με σκοπό τη χάραξη και εφαρμογή μιας εθνικής ενεργειακής πολιτικής, η οποία μέσα από την εντατική εκμετάλλευση των εγχώριων πόρων, να κάνει το ηλεκτρικό ρεύμα κτήμα και δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη, στη φθηνότερη δυνατή τιμή.”



ΠΗΓΗ: logiosermis.net
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστεί θερμά και δια μέσω του τύπου, την κα ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΡΑ ΚΑΡΙΠΙΔΟΥ ΜΕΛΕΤΙΝΗ για την προσφορά παιδικών βιβλίων για το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Κέντρου Φροντίδας Παιδιών ΑμεΑ.





ΓΙΑ

 ΤΟ Δ.Σ.







                -Η-                                                                            -Ο-

  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ





ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ                                  ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ




Διαβάστε περισσότερα » »