Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΝ ΔΥΣΗΝ ! του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ


Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,
Άκουσα το λόγο Σας από τα ΜΜΕ, και κατάλαβα ότι ζούμε στο παρελθόν. Ο λόγος Σας ήταν σαν αντίλαλος-απόηχος από την ιστορίαν.
Δηλώσατε ότι, «Ανήκομεν εις την Δύσην, και στην Ευρωπαϊκή Ένωση-Ε.Ε.»
Επ’ αύτού έχω να κάνω το κάτωθι σχόλιο.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ( Ε.Ε. ) ΔΕΝ είναι πια αυτή που ξέρατε. Είναι μια στάνη λύκων της Ν.Τ.Π.
Μην δικαιολογείτε τους Σταυρωτές της Ελλάδος.
Δεν έχουμε μέλλον στην Ε.Ε. και στο Ευρώ!!!
Η Ε.Ε. ΔΕΝ είναι πια αυτή που ήξεραν κάποτε, ο Κων/νος Καραμανλής, ο Αβέρωφ, & Ράλλης.
Η Ε.Ε. δεν είναι πια αυτή που ονειρεύθηκε ο Ζαν Μοννέ, ο Ρομπέρ Σουμάν, ο Σπάακ, ο Ντε Γάσπαρι, ο Σπινέλι, ο Ντε Γκώλ, ο Αντενάουερ, κ.λ.π. Ευρωπαίοι ηγέτες, μετά το Β! Π.Π.
Σήμερα ζούμε στην εποχή της Ε.Ε. της Μέρκελ, του Σόϊμπλε, του Σαρκοζί, του Μπαρόζο, του Ολάντ, του Γιούνκερ, του Σούλτζ, και άλλων Σιωνιστών πολιτικών, σφογγοκωλάριων του Μαρκησίου-Βαρώνου ROTHSCHILD προέδρου της παγκόσμιας Σιων. κυβέρνησης- Δικτατορίας.
Σήμερα η Ε.Ε. είναι φέουδο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου κόμητος ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της κουστωδίας αυτού. (Ν.Τ.Π.)
Ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ τους πολιτικούς τύπου Παπούλιες, Σαμαράδες, Ντόρες, ΓΑΠ, Βενιζέλους, Ποτάμια, & «Ράλληδες», τους χαρακτήρισε σαν «Ευρωληγούρηδες»!!
Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,
Το χρέος είναι κατασκεύασμα απάτης της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και των ανδρεικέλων πολιτικών/τεχνοκρατών της Ε.Ε.
Κάθε ενέργεια προς εξόφλησή του αποτελεί ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!!!!!!!
Οι πολιτικοί της δεξιάς, και του Σιωνιστικού Σοσιαλισμού, που κάνουν προσπάθειες για πληρωμή του χρέους από το φτωχό Λαό, διαπράττουν ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλώσατε σε δημοσιογράφο ότι μόνον 700 εκ. ευρώ μας χωρίζουν από τους «Θεσμούς» για συμφωνία. Αυτά δεν είναι λόγια ηγέτη, αλλά λόγια περιπτέρου της φτωχο-γειτονιάς.
Σήμερα η Ε.Ε. και τα διάφορα όργανα αυτής -(ών ουκ έστιν αριθμός λέγειν κατά μέρος)- γέμισαν με Ευρω-Σιωνιστές & Αμερικανο-Σιωνιστές πολιτικούς και Τεχνοκράτες, πιόνια και μαριονέτες, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Κοσμοκρατόρων Ηγεμώνων Μεγιστάνων & Ολιγαρχών, ΑμερικανοΣιωνιστών & Ευρω-Σιωνιστών, κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ,
ΡΟΚΦΕΛΕΡ, GOLDMAN SACHS, και της συνοδείας-κουστωδίας αυτών.
Ψάξτε όλα τα επιτελικά ονόματα της Ε.Ε. και των «Θεσμών» αυτής και θα δείτε ότι όλοι τους είναι Ευρω-Σιωνιστές σταυρωτές του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, και της Ελλάδος!!!
Από Μέρκελ, Ολάντ, Γιούνκερ, Σόϊμπλε, Σούλτζ, Μπαρόζο, Μπλούμ, Τόμσεν, Λαγκάρντ, κ.λ.π. είναι όλοι τους Ευρω-Σιωνιστές, Μασόνοι, υπηρέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας της Σιωνιστικής Πανθρησκείας……
Όλοι αυτοί είναι δειλά ανθρωπάκια, δεν κάνουν τίποτα χωρίς εντολές του Ηγεμώνα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
Σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γερμανο-Σιωνιστής κ. Σούλτζ, έστειλε μήνυμα ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν υποχωρήσει, οι επιπτώσεις θα είναι δραματικές. Υπονοώντας ότι οι Κοσμοκράτορες θα βάλουν το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και τις μαριονέτες αυτού, να μας χτυπήσουν……….
Από αυτήν την Ευρωπαϊκή Ένωση, και το ΝΑΤΟ, «δύναταί τι αγαθόν είναι»;;;
Κατόπιν όλων αυτών, καλείσθε να αναθεωρήσετε τις απόψεις Σας για την Ε.Ε. για
το καλό της Ελλάδος, και των Ελλήνων!!!
Ανάπτυξη για την Ελλάδα, εντός της Ε.Ε. δεν θέλουν τα ανδρείκελα-πολιτικοί της Ν.Τ.Π./Ε.Ε.
Θέλουν μόνον εκμετάλλευση της Ελλάδος.
Για την Ουκρανία διαγράφουν το χρέος, για την από ετών «εταίρο» Ελλάδα ΟΧΙ !!!
Η μόνη λύση είναι να δηλώσουμε αδυναμία πληρωμής του χρέους, και ας λέγεται αυτό Χρεοκοπία. Να κάνουμε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ προς τους δανειστές!!!
Υπ’ όψιν ότι τα στελέχη της Ε.Ε. ευνοούν τη λαθροεποίκηση της χώρας μας από Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι είσθε ο τελευταίος Έλλην πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Μετά από 10 χρόνια πρόεδρος της Ισλαμικής (Ελληνικής) Δημοκρατίας, θα χρησθεί κάποιος Μουσουλμάνος λαθρό εκλεκτός του παγκόσμιου Ηγεμώνα.
Την πλειοψηφία στη «Βουλή των Ελλήνων» θα κατέχουν οι λαθρο-έποικοι, λαθρομετανάστες.
Κυβέρνηση θα είναι οι Ισλαμιστές του ISIS.
Η Ορθοδοξία θα πάει εκεί που επέλεξε η Δ.Ι.Σ.
Η σημαία μας θα γίνει σημαία Πακιστάν.
Όλα τα ιερά σύμβολα-μνημεία θα συλληθούν.
Η Ελλάς δεν θα λέγεται πια Ελλάς, αλλά θα αποκτήσει Ισλαμικό Μουσουλμανικό όνομα.
Οι Έλληνες θα σκορπισθούν στη διασπορά, όπως κάποτε οι Εβραίοι.
Αυτά όλα με δικές Σας υπογραφές…………….
Αυτό το έργο σάς έχουν αναθέσει –εν αγνοία Σας- οι Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχοι της Γης.
Εσείς θα δεχθείτε;;;;;;;;;;;;;;
Ακούγοντας το λόγο Σας, νόμισα ότι ζούμε στην εποχή προ 50 ετών.
Αλλοίμονο αν κυβερνήσουμε σήμερα την Ελλάδα με τα μυαλά των ηλικιωμένων συντηρητικών Ακαδημαϊκών, γεμάτα μούχλα από συντήρηση.
Οι πολιτικοί που σήμερα κυβερνούν την Ε.Ε. και διοικούν τα διάφορα όργανα αυτής, είναι αχυράνθρωποι του Κοσμοκράτορα Ηγεμώνα κόμη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της συνοδείας αυτού.
Κανείς δεν εκλέγεται, ή διορίζεται στα όργανα της Ε.Ε. εάν δεν είναι Αμερικανο-Σιωνιστής, ή Ευρω-Σιωνιστής την καταγωγήν, «Σκεύος εκλογής» των Μασονικών Στοών, των Πεφωτισμένων, (Illuminati), της λέσχης Bilderberg, CFR, Τριμερής επιτροπή των Ροκφέλερ-Κίσινγκερ-Brezinsky, και τελικά της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και της Πανθρησκείας του Βασιλέως Σολομώντα…….
Ο υποψήφιος πολιτικός της Ε.Ε. «Περνά από σαράντα κύμματα» των Σιωνιστών, για να διορισθεί στις Κυβερνήσεις των Η.Π.Α. & Ε.Ε.
Πρέπει να είναι πιστός των Ηγεμόνων Κοσμοκρατόρων, Ολιγαρχών, & Μεγιστάνων, Σιωνιστών συνιστωσών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!
Η παγκόσμια Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, γνωστή σαν παγκόσμια οικονομική Ελίτ, αποτελείται από πολλές Σιωνιστικές συνιστώσες!!
Η Ε.Ε. με τους επιτελείς αυτούς, έχουν εχθρικά αισθήματα και σχέδια κατά της Ελλάδος!!!
Η Ε.Ε., ΗΠΑ, & ΝΑΤΟ, χρησιμοποιούν σήμερα Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια, για να υλοποιήσουν τα εχθρικά σχέδια κατά της Ελλάδος.
Κατόπιν όλων αυτών, επιμένετε να παραμείνουμε στο λάκκο με τις έχιδνες;;;;;;;;;;
Εκτός και εάν φοβάσθε τις πρωτοβουλίες κινήσεων, και θέλετε σαν συντηρητικός να παραμείνουμε μέσα στο λάκκο των λεόντων……
Θα μου πείτε που θα πάμε;;;;;;;;;;;;;;
Όμως υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές……..
Σήμερα ο πλανήτης διηρέθη στα δύο………..
Όχι με τις προσωπικές σας πεποιθήσεις, πιστεύω, & πολιτικές, και έλλειψη θάρρους, να υποφέρει η Ελλάς και ο Ελληνισμός μένοντας μέσα στο λάκκο με τα φαρμακερά φίδια………….
Ζητάμε τέλος στη μουχλιασμένη συντήρηση!!!
Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός αυτούς της Ε.Ε. τους χαρακτήρισε «Γεννήματα Εχιδνών»!!!
Εκεί στη φωλεά με τις έχιδνες θέλετε να παραμείνουμε;;; Έλεος πια, με τους φοβισμένους και δειλούς πολιτικούς ηγέτες της συντήρησης!!!
Η Ε.Ε. που ξέρατε απέθανεν και ετάφη………
Σήμερα παίζονται βρώμικα παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδος, από τους πολιτικούς της Ε.Ε. κατά παραγγελίαν των Κοσμοκρατόρων!!!
Οι Σιωνιστές των «Θεσμών» της ΕΕ προσπαθούν να βγάλουν «από τη μύγα ξύγκι» λέει ο Λαός.
Δείτε γιατί θέλουν να μας ξεκάνουν.
Έχουμε πλούσιο ορυκτό πλούτο.
Είμαστε πρώτοι σε παραγωγή νικέλιο, λευκόλιθο, υδρομαγνησίτη, περλίτη, μπετονίτη, βωξίτη, χρωμίτη, ψευδάργυρο, αλουμίνιο.
Όμως οι αχυράνθρωποι ανάξιοι και ανίκανοι πολιτικοί μας υπέγραψαν αποικιοκρατικές συμβάσεις για την εξόρυξην των ορυκτών αυτών. Γιαυτό το Κράτος δεν έχει έσοδα!!!
Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δις. βαρέλια πετρέλαιο & Φ.Α., το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως, χώρια τα πετρέλαια του Ιονίου + Αιγαίου Πελάγους.
Οι ανίκανοι και ανάξιοι πολιτικοί μας δεν αξιώθηκαν να τα εκμεταλλευθούν προς όφελος των Ελλήνων, γιαυτό σήμερα εξαρτώμεθα από τα δάνεια των Σιωνιστικών «Θεσμών».
Ο χρυσός που υπάρχει σε Μακεδονία-Θράκη υπολογίζεται ως τα τρία μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης.
Η αξία πετρελαίου + Φ.Α. είναι 10 τρις. ευρώ, όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.
Χώρια το παραδείσιο περιβάλλον της χώρας, που προκαλεί το παγκόσμιο τουριστικό ενδιαφέρον, χώρια το Πολιτισμό και την Ιστορία της χώρας, που προκαλούν δέος!!!
Ευθύνη έχετε και Εσείς, για την μη αξιοποίηση του ορυκτού αυτού πλούτου, σαν συμμέτοχος στις υποτελείς κυβερνήσεις της Δεξιάς. Η Ελλάς έχει πολλές πηγές πλούτου!!!
Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις. ευρώ, οι απατεώνες πολιτικοί της Ε.Ε. πιόνια του Ηγεμώνα!!!
Η δυστυχία μας είναι ότι έχουμε μαριονέτες πολιτικούς, ΣαμαροΒενιζέλους, με ποτάμια, ορντινάτσες των ισχυρών .
Οι Σιωνιστές δανειστές-δυνάστες ζητάνε να μειώσουμε τις στρατιωτικές δαπάνες-εξοπλισμούς για να κάνουν εύκολο τον ακρωτηριασμό-διαμελισμό της χώρας από το ΝΑΤΟ και τους γείτονες. Οι Κοσμοκράτορες-Επικυρίαρχοι της Γης θέλουν αλλαγή συνόρων!

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΘΥΣΙΑ…………
ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ, Ή ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ, Ή ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
Ή ΤΑΝ, Ή ΕΠΙ ΤΑΣ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΛΕΩΝΙΔΑΣ , ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΚΑΙ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.-
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Επί τούτοις διατελώ,
Μετά Σεβασμού
Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος διαδικτύου E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ με την ΣΦΗΚΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ στην Ιταλία! Δείτε πως θα προστατευτείτε!

sfikaΣυναγερμός στην Ιταλία με τη σφήκα φονιά! Τα πρώτα θύματα είναι γεγονός! Δείτε πως μπορείτε να προστατευτείτε….
Nigrithorax, αυτό είναι το λατινικό όνομα της velutina Vespa, πιο γνωστό ως δολοφόνο σφήκα. Είναι ένα είδος σφήκας, που προέρχεται από την Κίνα, το μέγεθος της είναι λίγο μικρότερο από αυτό των κηφήνων και έχει ελαφρώς πιο σκούρο χρώμα. Η διαφορά στα έντομα αυτά είναι, ότι δείχνουν περίσσια επιθετικότητα προς τους ανθρώπους.


Στη Γαλλία, αυτό το έντομο έχει ήδη εισχωρήσει και έχουν αναφερθεί 6 νεκροί έως σήμερα. Οι άνθρωποι που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο στην περίπτωση που τσιμπηθούν από το συγκεκριμένο έντομο είναι εκείνοι οι οποίοι κατά το παρελθόν τους, έχουν διαγνωστεί με αλλεργικό σοκ σε αντίστοιχα τσιμπήματα από έντομα.

Το έντομο αυτό έχει έφτασε τώρα και στην Ιταλία. Προς το παρόν παραμένει περιορισμένο στις περιοχές της Λιγουρίας και Πιεμόντε. Πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα, διότι σε αντίθεση με άλλα έντομα δημιουργεί τις φωλιές του μεταξύ διαφόρων ζιζανίων ή ακόμα και σε επίπεδο του εδάφους.
Για την αποφυγή της αναπαραγωγής τους και την προσβολή σε άλλες περιοχές, από το Πανεπιστήμιο του Τορίνο, σε συνεργασία με την Cra Api Μπολόνια, έχει αναπτυχθεί κάποιο ραντάρ για την ανίχνευση του, που ωστόσο είναι ακόμα σε σε πειραματικό στάδιο.

Σε περίπτωση τσιμπήματος οι πρώτες βοήθειες που μπορούμε να προσφέρουμε είναι το ψήσιμο,ο πάγος, το ξύδι ή λεμόνι. Προφανώς, στην περίπτωση των ειδικών αλλεργιών ή αναπνευστικών προβλημάτων, ως αποτέλεσμα του τσιμπήματος πηγαίνετε αμέσως στο τμήμα επειγόντων περιστατικών εφημερεύοντος νοσοκομείου για μεγαλύτερη ασφάλεια.

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »