Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

«Πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας θα είναι τα Σκόπια»

Σεπτέμβριος  20, 2014.
Στον απόηχο της ανακήρυξης της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας από τον Αλβανό Νεβζάτ Χαλίλι, η σκοπιανή Νόβα σχολιάζει  για τις αλβανικές ιδέες στο κράτος των Σκοπίων.
«Στο μνημείο του Σκεντέρ Μπεη στα Σκόπια, το πρώην  μέλος του Κοινοβουλίου, ο Νεβζάτ Χαλίλι, κήρυξε την νέα Δημοκρατία της Ιλλυρίδας.

Πριν από την πράξη της ανακήρυξης  της ανεξαρτησίας της Ιλλυρίδας, συγκεντρώθηκαν δεκάδες Αλβανοί πολίτες που υπέγραψαν αίτημα για συλλογή υπογραφών, που θα υποβληθεί στο Κοινοβούλιο για την πραγματοποίηση δημοψηφίσματος», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει: 
«Η Δημοκρατία της Ιλλυρίδας θα είναι ένας παράγοντας σταθερότητας στα Βαλκάνια και στην ΕΕ, δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο τα σύνορα του κράτους, αλλά θα διοργανώσουμε μια συνομοσπονδιακή αναδιοργάνωση μεταξύ των δύο δημοκρατιών – της Ιλλυρίδας και της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας της Μακεδονίας-, δήλωσε ο Χαλίλι  κατά την διακήρυξη.
Ο Χαλίλι τόνισε ότι  θέλει να επαναληφθεί το δημοψήφισμα που είχε γίνει το 1992 για να δηλώσουν οι Αλβανοί των Σκοπίων, εάν θέλουν να ζήσουν στη Δημοκρατία της Ιλλυρίδας.
«Επιδιώκουμε, μετά από καιρό ειρήνης, να συνειδητοποιήσουμε τα δικαιώματά μας, πέρα από τη σύγκρουση του 2001, όταν ο πόλεμος είχε τεθεί κάτω από σενάριο ξένων παραγόντων. Δεν ήταν πόλεμος από εμάς, τους Αλβανούς και τους Σλάβους. Για αυτό ζητούμε από τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου να εξετάσει το αίτημά μας σύντομα», είπε ο αυτοαποκαλούμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας, Νεβζάτ Χαλίλι.
Ο ίδιος τόνισε ότι οι πολίτες με τις υπογραφές  τους θα πρέπει να δηλώσουν την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας.
Και εν κατακλείδι σημειώνει η σκοπιανή Νόβα: 
«Ο Χαλίλι, λέει, ότι η Δημοκρατία της Ιλλυρίδας θα εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη ’ Δημοκρατία της Μακεδονίας’ και πρωτεύουσα της θα είναι τα Σκόπια» -
 [στα σλαβικά των Σκοπίων: Халили вели дека Република Илирида ќе се простира низ цела Република Македонија, а главен град ќе биде Скопје.]
--
               
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΨΑΛΜΟΙ & ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



 Ανάλυση
Αφορμή του παρόντος άρθρου έδωσε ο Ρατσιστικός κατά των Ελλήνων νόμος, που σύμφωνα με τα ΜΜΕ, επεβλήθη στις μαριονέτες «Έλληνες» πολιτικούς από παράγοντες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας-τυραννίας.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο Ρατσιστικός νόμος έγινε κατόπιν απαιτήσεως της Αμερικανο-Εβραϊκής επιτροπής (AJC) προς τους εδώ πολιτικούς πιόνια και μαριονέτες της.
Άδικα οι Σαμαρο-Βενιζέλοι εκτέθηκαν στο Πανελλήνιον με το Ρατσιστικό νόμο. Ψήφισαν αυτό το νόμο από θρησκευτική εκκλησιαστική άγνοια.  Εμείς θα αποδείξουμε πιο κάτω, ότι οι Έλληνες αγαπάμε και λατρεύουμε τους Εβραίους στις Ορθόδοξες Εκκλησίες,
με ψαλμούς και ύμνους, που δοξολογούν τους Εβραίους, και κάθε τι το Εβραϊκό, επομένως ο νόμος αυτός δεν χρειαζότανε.
Πολύ θόρυβος για το τίποτα.
Σαν Ιερά μας βιβλία έχουμε τη Παλαιά Διαθήκη- που είναι η Ιστορία των Εβραίων- και το Ευαγγέλιον. Το Ολοκαύτωμα το σεβόμαστε!!!
Απεμπολήσαμε τη θρησκεία μας, την Ιστορία μας, και το πολιτισμό μας, και ασπαστήκαμε τη δικιά τους θρησκεία λόγω του Φαρισαίου  Παύλου, (Σαούλ), και Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.
Ο Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης λειτούργησε με μειωμένη εθνική πατριωτική Ελληνική οντότητα, με υποτέλεια και ξενομανία, σαν τους σημερινούς πολιτικούς, γιαυτό δέχθηκε όλες τις διδαχές του Φαρισαίου
Παύλου!!! Τι άλλο θέλουν πια;;;;
Φανταστείτε εμείς σήμερα να εγκαταλείψουμε την Ορθοδοξία, και να ασπαστούμε την Εβραϊκή θρησκεία, ή το Ισλαμισμό!!!
Αυτό λέγεται Προδοσία!!!
Αυτό ακριβώς έκανε ο Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης εκείνα τα χρόνια!!!
Απεμπόλησε τη θρησκεία των προγόνων του!!!
Σήμερα έχουμε Προέδρους, Πρωθυπουργούς, υπουργούς & βουλευτές  Ελληνο-Εβραίους, που τους έκαμαν όλα τα χατίρια! Χάσαμε Πατρίδες για χάρη τους!!! (Μικρασιατική καταστροφή). Τι άλλο θέλουν πια;;
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, οι ηγέτες του Χριστιανισμού όλων των δογμάτων, Πάπες, Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι, είναι πιόνια & μαριονέτες ΕΚΕΙΝΩΝ!!! Τι άλλο θέλουν πια;;;;;;;;;;
Eπαναλαμβάνω το Ολοκαύτωμα των Εβραίων το Σεβόμαστε!!!
Όπως και τα Ολοκαυτώματα των Ελλήνων, Αρμενίων, Ποντίων, Ελλήνων της όλης Μικράς Ασίας από τους Τούρκους, κ.λ.π.  
Ο Πολιτισμός της θρησκείας ας μας ενώσει, ενώπιον του επερχόμενου δια της λαθρομεταναστεύσεως, πανίσχυρου Ισλαμισμού.
Δεν θέλω να πιστεύω ότι ο Ισλαμισμός προωθείται από ΕΚΕΙΝΟΥΣ!!!
Ο Ισλαμισμός επιβάλλεται στους Χριστιανούς διά της βίας, διά καρατομήσεως, και όχι διά της διδαχής και της πειθούς!!!
Στα ΜΜΕ διαβάζουμε, «Βαρύ πλήγμα επιχειρούν στην Ορθοδοξία με πρόσχημα το λεγόμενο Αντι-Ρατσιστικό νόμο».
«Απαλείφουν ιερά κείμενα και ιερές υμνωδίες από θρησκευτικές ιερές τελετές, - (όπως την υμνωδία,- απόστιχα της Μεγάλης Παρασκευής-,
«Λαός δυσσεβής και παράνομος, ίνα τι μελετά κενά»);; Ήχος Β!
διότι θεωρούνται ρατσιστικά». Οι ψαλμοί και ύμνοι της Ορθοδοξίας,
που υμνούν και δοξολογούν τους Εβραίους, περιέχονται, στα ιερά κείμενα, Κανόνες, Αίνοι, Τροπάρια, Δοξαστικά, Δοξολογίες, Εσπερινοί, Όρθροι, Λειτουργίες, Ψαλμοί και ύμνοι της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, της Μεγάλης Εβδομάδος, της Μεγάλης Παρασκευής, στα εγκώμια του Επιτάφιου θρήνου, όπου υμνολογούμε,  θρηνολογούμε, και δοξάζουμε, την άδικο σταυρική θανάτωση-εκτέλεση του Θεανθρώπου και Μεσσία Ιησού Χριστού.
Δεν μας έφθαναν τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα που επιβάλλονται από τους γύπες Σιωνιστές δανειστές, ο αντι-ρατσιστικός νόμος μας έλλειπε, για τη προστασία των αλλοεθνών εισβολέων!!!
Οι «Έλληνες» πολιτικοί, υπάλληλοι και πιόνια της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, (με πρόεδρο το ΡΟΤΣΙΛΝΤ), τώρα με τον αντι-ρατσιστικό νόμο, μέχρι στις Ιερές Υμνωδίες της Εκκλησίας φθάσανε να «βάλλουν χέρι», για να ικανοποιήσουν τα Σιωνιστικά αφεντικά τους, επειδή λένε ότι είναι ρατσιστικές υμνωδίες, και θίγουν λένε, τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχους του πλανήτη.
Εμείς θα αποδείξουμε πιο κάτω, ότι αντίθετα από τα λεγόμενα, οι ύμνοι και ψαλμοί της εκκλησίας μας υμνολογούν και δοξολογούν τους Εβραίους, και όχι προσβάλλουν τα μεγάλα αφεντικά της Ν.Τ.Π. των εφιαλτών και υποτελών πολιτικών μας.
Σήμερα οι εφιάλτες υποτελείς πολιτικοί του Ελληνισμού, πιόνια & μαριονέτες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, κατ’ εντολή των Μεγάλων Αφεντικών του Σιωνισμού, προσπαθούν να χτίσουν Τέμενος, μέσα στη καρδιά της Αρχαίας Αθήνας, για να μας κόβουν πιο εύκολα τα κεφάλια οι Τζιχαντιστές Ισλαμιστές, ενώ οι Τούρκοι απειλούν να κάνουν Τζαμί τη Μητρόπολη των Ορθοδόξων, την Αγία Σοφία, ήδη την έχουν κάνει χώρο εκθέσεων ειδών υγιεινής και επίδειξη μόδας, ενώ τους άλλους Χριστιανικούς Ναούς τους έχουν κάνει στάβλους.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, οι Τούρκοι εκπαίδευσαν 20.000 πολεμιστές Τζιχαντιστές του ISIL και τους έστειλαν να πολεμούν μέσα στη Συρία-Ιράκ, και να κόβουν κεφάλια Αμερικανών & Άγγλων.!!!
Οι Τούρκοι ούτε το διεθνές δίκαιο δεν σέβονται που ομιλεί περί Ανεξιθρησκείας!!
Οι εφιάλτες υποτελείς πολιτικοί μας σχετικά με το Τέμενος,
δεν εφαρμόζουν ούτε τους κανόνες της διεθνούς διπλωματίας που ομιλούν περί «Αμοιβαιότητος».
Τόσο υποτελείς είναι στα Μεγάλα Σιωνιστικά Αφεντικά.
Οι Έλληνες σήμερα ναρκώθηκαν στους καναπέδες, διότι οι προύχοντες,
(Πολιτικοί, Πνευματικοί, (Ακαδημαϊκοί & Πρυτάνεις), Ανώτατοι δικαστικοί, & Θρησκευτικοί ταγοί, και Ανώτατοι Στρατιωτικοί, υπακούουν και έχουν προσχωρήσει στη Σιωνιστική Παντοκρατορία των ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ, στους οποίους εναπόθεσαν τις ελπίδες τους, για διάσωση των εαυτών τους, και ΟΧΙ της Ελλάδος και του Ελληνισμού, αφού είναι ανίκανοι να διαχειριστούν τις τύχες της πατρίδας. Δηλαδή, «άφησαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα».
Έχει και η Βυζαντινή Ορθοδοξία τις ευθύνες της για τη σημερινή κατάντια του Ελληνισμού, διότι υμνολογώντας και δοξολογώντας την Σιών, ελπίζει έτσι να διασώσει τον Ελληνισμό.
Λάθος τακτική και πολιτική. Είναι και αυτό μια μορφή ισχυρού ηρεμιστικού, και εναλλακτική λύση νάρκωσης του Ελληνικού Λαού.
Μη ξεχνάμε ότι μετά τους Σιωνιστές Δυτικούς, ακολουθούν πάντα οι Τούρκοι!! Αυτά συνέβησαν στο Βυζάντιο. Μην ξεχνάμε την Ιστορία!!
Λαός που ξεχνά την Ιστορία του, είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει!
Οι Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, που διαφεντεύουν τους υποτελείς πολιτικούς μας, και επέβαλλαν τον Αντι-Ρατσιστικό νόμο, δεν έλαβαν υπ’ όψιν ότι στις Ελληνικές Ορθόδοξες Εκκλησίες, ψάλλουμε εγκωμιαστικά υμνολόγια, για τους Εβραίους, το Ισραήλ, και τη Σιών, τους πείραξαν μόνον οι ύμνοι της Μεγάλης Παρασκευής, και τα επιτάφια εγκώμια, και με όπλο τον Ρατσιστικό νόμο, πρέπει να μας φιμώσουν, και να αφαιρεθούν από την ιερά υμνωδία. Τα εγκώμια του Επιταφίου θεωρούνται ρατσιστικά για ΕΚΕΙΝΟΥΣ. Απορίας άξιον ότι ουδείς Μητροπολίτης διαμαρτυρήθηκε.
Έχουν εναποθέσει τις τύχες τους και τις ελπίδες τους στον Ιερώνυμο!!
Τα ιερά κείμενα που θα απαλειφθούν από την ιερά υμνωδία της Ορθοδοξίας, είναι όλα όσα θίγουν τους προγόνους των σημερινών Εβραίων, της εποχής του Ιησού Χριστού. Τα θέλουν όλα δικά τους.
Εδώ πιο κάτω αναφέρω μερικούς εγκωμιαστικούς ψαλμούς και ύμνους, για τους Εβραίους, το Ισραήλ, τη Σιών, που ψάλλουμε στους Ναούς.
Παραθέτω τα εγκώμια-ύμνους που ψάλλουμε στις Χριστιανικές Ορθόδοξες Εκκλησίες, για να αποδείξουμε ότι αγαπάμε τους Εβραίους, το Ισραήλ, και τη Σιών, και ότι είμαστε καλοπροαίρετοι, όπως μας θέλουν οι ΓΑΠ,  Σημίτης,  Σαμαράς,  Τούρκογλου, και ο Ιερώνυμος.
Όμως οι σημερινοί Εβραίοι –Σιωνιστές, «Αντί του Μάνα, Χολή».
Κανόνες, Απολυτίκια, Κοντάκια, Καθίσματα, Ιδιόμελα, Προσόμοια, Προφητείες, Ευχές, Καταβασίες, Αίνοι, Απόστιχα, Αναβαθμοί, Ωδαί,
Εξαποστειλάρια, βρίθουν υμνολογιών για το Ισραήλ και τους Εβραίους.
Οι Βασιλείς, Προφήτες, & Πατριάρχες του Ισραήλ, όπως οι Δαυϊδ, Σολομών, Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, Μωϋσής, Σαμουήλ, Ιωακείμ, Αββακούμ, Ναούμ, Σοφονίας, Ιωήλ, Ησαϊας, Ιερεμίας, Ηλίας, Ιωνάς, Αζαρίας, Μαλακίας, Δανιήλ, Ζαχαρίας, οι τρείς Μακκαβαίοι παίδες, Συμεών,  κ.λ.π. υμνολογούνται ακαταπαύστως, ιδίως για τους τρείς Μακαββαίους παίδες, μας έχουν ζαλίσει τους αδένες οι ιεροί υμνωδοί!! Τέτοια λατρεία για τους Εβραίους, το Ισραήλ, και τη Σιών!!!
Την πρωτοκαθεδρία στην Αγιογραφία εικόνων, και στη ζωγραφική των τοίχων των Ιερών Ναών της Ορθοδοξίας την έχουν οι πιο πάνω αναφερθέντες. Έτσι αποδεικνύουμε ότι αγαπάμε τους Εβραίους!!!
Παραθέτω τους Ιερούς Ύμνους, που δοξολογούν το Ισραήλ & Σιών,
για να αποδείξουμε στους σημερινούς Σιωνιστές Παντοκράτορες, ότι
εμείς τους αγαπάμε, αφού τους δοξολογούμε στους ιερούς Ναούς.
Τους ψαλμούς & ύμνους έλαβα από τα ιερά βιβλία της Βυζαντινής Ορθοδοξίας, και δοξολογούν τους Εβραίους, το Ισραήλ, και τη Σιών.
Τα ιερά αυτά βιβλία είναι, τα Μηναία, η Παρακλητική, το Ωρολόγιον, το ψαλτήριον με τους ψαλμούς του Δαυϊδ, το Τριώδιον, το Πεντηκοστάριον, τα διάφορα ευχολόγια, το Λειτουργικόν, κ.λ.π.
                            Ιεροί  ψαλμοί & ύμνοι
Οι Χριστιανικές Ορθόδοξες ιερές ακολουθίες και τελετές, καθώς και τα ιερά μας βιβλία, είναι γεμάτα με ύμνους και Δοξολογίες, προς τους Εβραίους, το Ισραήλ, και τη Σιών.
Προς τι λοιπόν ο Ρατσιστικός νόμος;;;;
Που τον βλέπετε τον Αντι-Σημιτισμό των Ελλήνων;;;
Εδώ ψήφισαν ένα Σημίτη για Πρωθυπουργό των Ελλήνων!!
Προς τι λοιπόν τόσο μίσος και ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων, από τη παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση;;;
Οι Έλληνες από καλοσύνη και αγαθότητα αγαπάμε τους Εβραίους!!! Αυτό αποδεικνύεται από τα ιερά μας βιβλία, και την ιεράν υμνωδίαν. Απολαύστε τα.
Είναι ανθολόγιον ύμνων υπέρ της Σιών, και του Ισραήλ.
      
1.- Χαίρε Σιών Αγία, Μήτηρ των Εκκλησιών, Θεού κατοικιτήριον.
2.- Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου, ως χόρτος γαρ πυρί έσεσθε απεξηραμένοι!!! (Αντίφωνον Δ! ήχου) στον Όρθρον.
3.- Μνήσθητι της Συναγωγής Σου, ής εκτίσω απ’ αρχής.
4.- Σταυρόν χαράξας Μωϋσής, την Ερυθράν διέτεμε τω Ισραήλ πεζεύσαντι…… (Καταβασίαι του Σταυρού).
5.- Επί οίκον Δαυϊδ, φόβος Μέγας…. (Αναβαθμοί Α! ήχου).
6.- Την αιχμαλωσίαν Σιών, Συ εξήλου εκ Βαβυλώνος…
        (Αναβαθμοί Γ! ήχου)
7.- Άνθος εκ της ρίζης Ιεσσαί…. (Καταβασίαι των Χριστουγέννων).
8.- Ρίζης εκ Δαυϊδ εβλάστησας….. (Κανών της Θεοτόκου).
9.- Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ, η αποκτείνουσα τους Προφήτας, και λιθοβολούσα τους απεσταλμένους εις αυτήν……..(Ευαγγέλιον).
10.- Αντελάβετο Ισραήλ παιδός αυτού, μνησθήναι ελέους………
       Τω Αβραάμ και τω σπέρματι αυτού…. (Στίχος της Θεοτόκου).
11.- Ο τα ύδατα πάλαι νεύματι Θείω, εις μίαν Συναγωγήν……..
        και τεμών θάλασσαν Ισραηλίτην Λαώ….. (Κανών Γ! ήχου).
12.- Ως πάλαι τους ευσεβείς τρείς παίδας εδρόσισας, εν τη φλογί τη
        Χαλδαϊκή…… (Ιερό βιβλίο Παρακλητική/Όρθρος Κανών).
13.- Θαλάσσης το Ερυθραίον Πέλαγος αβρόχοις ίχνεσιν, ο παλαιός
        πεζεύσας Ισραήλ………….(Κανών Δ! ήχου).
14.- Εν τη καμίνω Αβραμιαίοι παίδες…..(Παρακλητική- Κανών).
15.- Ειρήνην επί τον Ισραήλ, και σωτήριον έθνεσιν. (Ωδή Αναβαθμών).
16.- Χαίροις η καλλονή Ιακώβ….. (Προσόμοια της Θεοτόκου).
17.- Εν τη Ερυθρά θαλάσση, της απειρογάμου Νύμφης……….
        Εκεί Μωϋσής διαιρέτης του ύδατος…..(Δοξαστικόν Πλ. Α! ήχου).
18.- Εφάνης τω Μωϋσή εν βάτω….. (Κανών –Παρακλητική).
19.- Επί Οίκον Δαυϊδ, τα φοβερά τελεσιουργείται………..
           (Αναβαθμοί & Αντίφωνα πλ.Α! ήχου).
20.- Ίππον και αναβάτην εις θάλασσαν Ερυθράν…(Έξοδος-Αίγυπτος)              
          (Κανών & Ειρμός πλ. Α! ήχου). 
 21.- Ως εν ηπείρω πεζεύσας ο Ισραήλ…. (Κανών πλ.Β! ήχου).
22.- Την αιχμαλωσίαν Σιών…. (Αναβαθμοί-Αντίφωνα Βαρέως Ήχου).
23.- Κάμινον Μακκαβαίους Παίδες…. (Καταβασίαι βαρέως ήχου ωδή)
24.- Άφλεκτος πυρί εν Σινά προσομιλούσα.(ωδή η!ειρμός βαρέως ήχου)
25.- Οι μισούντες Σιών….συγκόψει γαρ Χριστός αυχένας αυτών…..
         (Αναβαθμοί πλ. Δ! ήχου)
(Δηλαδή ο Χριστός θα μας κόψει τα κεφάλια, εάν μισούμε τη Σιών!!!)
Εδώ Άγιοι Πατέρες είσθε λάθος. Τόσος θρησκευτικός φανατισμός!!!!
Ο Χριστός δεν είναι δολοφόνος Τζιχαντιστής να κόβει κεφάλια…….
26.- Αρματηλάτην Φαραώ εβύθισε…. Μωσαϊκή ράβδος………….
        ( Κανών Όρθρου πλ. Δ! ήχου).
27.- Επταπλασίως κάμινος των Χαλδαίων ο τύραννος…………..
        (τρείς παίδες,) (Ωδή η! Ειρμός πλ.Δ! ήχου).
28.- Χείρας εκπετάσας Δανιήλ, λεόντων ποιμήν……….
29.- Οι υμνωδίες στα ονόματα των Πατριαρχών & Προφητών του Ισραήλ, όπως των Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, Μωϋσή, Ααρών, Ησαϊα,
Ηλία, Ιερεμία, Ιεζεκιήλ, Ιωήλ, Ιώβ, Ναούμ, Αββακούμ, Αβδιού, Δανιήλ,
Μαλαχία, των τριών Μακκαβαίων Παίδων, κ.λ.π.
Των Προφητειών,
Της Εξόδου το Ανάγνωσμα, Παροιμιών το Ανάγνωσμα, Γενέσεως το Ανάγνωσμα, Ησαϊου το Ανάγνωσμα, Ιεζεκιήλ το Ανάγνωσμα, κ.λ.π.
Των Βασιλέων του Ισραήλ Δαυϊδ & Σολομώντα,
«πάνε σύννεφο» λέει ο Λαός, μέσα στις Ορθόδοξες Εκκλησίες.
30.-Συ Ιερεύς εις τον αιώνα, κατά την τάξη Μελχισεδέκ……
31.-Και Δόξαν Λαού Σου  Ισραήλ…… (Απόλυση Εσπερινού)
         (ρητό  Αρχιραββίνου  Συμεών)
32.-Ησαϊα Χόρευε……. (Στο Γάμο  Ελλήνων).
33.- Αγάθυνον Κύριε εν τη ευδοκία Σου την Σιών, και οικοδομηθήτω τα τείχη Ιερουσαλήμ……………
34.- Διά τον φόβον των Ιουδαίων……..
35.-Αγαπά Κύριος τας πύλας Σιών, υπέρ πάντα τα σκηνώματα Ιακώβ….
36.-Ευαγγελίζου Ιωσήφ, τω Δαβίδ τα θαύματα των Θεοπάτορι……
37.-Ο Ευλογήσας Ισαάκ & Ρεβέκκαν……. (Στο Γάμο  Ελλήνων).
38.-Μεγαλύνθητι ως η Σάρα, και ευφράνθητι ως η Ρεβέκκα, και πληθύνθητι ως η Ραχήλ…… (ιερά ακολουθία Γάμου Ελλήνων).
39.- Κύριε ο Θεός ημών, ο ευλογήσας τον Αβραάμ και την Σάρραν, τον Ισαάκ και την Ρεβέκκαν, τον Ιακώβ και την Ραχήλ, τον Ιωσήφ και την Ασυνέθ, τον Μωϋσή και την Σεπφόραν, τον Ιωακείμ και την Άννα, τον Ζαχαρίαν και την Ελισάβετ…. (Ακολουθία Γάμου Ελλήνων)
40.- Εν κόλποις Αβραάμ αναπαύσαι….. (Στην εξόδιον των Ελλήνων).
41.-Όλα αυτά ενώ ο Εβραίος προφήτης Ζαχαρίας είπεν, «Εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων». Εμείς τους υμνούμε και δοξολογούμε, και αυτοί μας απειλούν με πόλεμο. Τόση αγνωμοσύνη!!!!
Πού είναι λοιπόν ο Αντι-Σημιτισμός των Ελλήνων;;;; μάλλον πρόκειται
περί Ανθελληνισμού και Ρατσισμού του Λαού της Σιών.
42.-Τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή γίνεται οργασμός ιερών υμνολογιών της Σιών, των Εβραίων, και του Ισραήλ, μέσα στις Ορθόδοξες Εκκλησίες, με αναγνώσματα Προφητειών των Προφητών του Ισραήλ.
43.- Τα ονόματα των προπατόρων, Προφητών, Πατριαρχών, & Βασιλέων του Ισραήλ, μνημονεύονται, υμνολογούνται, και δοξολογούνται ακαταπαύστως.
44.- Οι υμνολογίες στους τρείς Μακκαβαίους Παίδες, «πάνε σύννεφο»
μέσα στους Ιερούς Ναούς της Ορθοδοξίας.
45.- Έχουμε για Ιερό μας Βιβλίο, και για θρησκευτική ιστορία μας, τη «Παλαιά Διαθήκη», που είναι η Ιστορία των υιών Ισραήλ.
46.-Θέλετε και άλλα;;; Ανοίξτε παρακαλώ το ιερό βιβλίο «Ψαλτήριον»
όπου θα διαβάσετε ψαλμούς και ύμνους των Βασιλέων του Ισραήλ, Δαυϊδ και Σολομώντα, που διαβάζονται στους Ορθόδοξους Ναούς.
47.-Αναφέρω τα ιερά βιβλία, Παρακλητική, τα 12 Μηναία, Ωρολόγιον,
Μέγα Ιερό Συνέκδημο, Ψαλτήριον, Ευχολόγιον, Τριώδιον, Πεντηκοστάριον, Απόστολο, Ευαγγέλιον, κ.λ.π. όπου γέμουν ιερών υμνολογιών και δοξολογιών, για τους Εβραίους, Ισραήλ, και τη Σιών.
48.-Στους Μεγάλους Εσπερινούς, στον Όρθρο, στην ακολουθίαν των Ωρών των Χριστουγέννων, των Θεοφανείων, της Μεγάλης Σαρακοστής, της Μεγάλης Εβδομάδος, των Ωρών της Μεγάλης Παρασκευής, εκεί και αν είναι υμνολογίες και δοξολογίες για τη Σιών, το Ισραήλ, και τους Εβραίους!!! Που είναι λοιπόν ο Αντι-Σημιτισμός των Ελλήνων;;;;;;;;;
49.-Όλοι οι Ορθόδοξοι Ναοί μας, είναι στολισμένοι-ζωγραφισμένοι με αγιογραφίες στους τείχους, και εικόνες που απεικονίζουν όλους τους Εβραίους Προφήτες, Πατριάρχες, και Βασιλείς του Ισραήλ, και εμείς οι Έλληνες τους προσκυνάμε!!! Που είναι λοιπόν ο Αντι-Σημιτισμός;;;;;;
Απεμπολήσαμε την Ιστορία μας, για να ασπαστούμε την Ιστορία του Ισραήλ. Τι άλλο θέλουν πια;;;; Θέλουν την πατρίδα μας;;;;;;;;
Γιατί αυτό υπονοεί ο ρατσιστικός νόμος κατά των Ελλήνων!!!!!!!!!!
50.- Σαν Ιερό μας βιβλίο έχουμε τη Βίβλο, (Παλαιά Διαθήκη), που είναι
η αρχαία ιστορία του Ισραήλ. «Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων»;;;;;;
51.- Εορτάζουμε όλους τους προφήτες & Πατριάρχες του Ισραήλ, όπως
Ησαϊα, Ηλία, Ιερεμία, Δανιήλ, Ιεζεκιήλ, Ιωήλ, Αββακούμ, Ναούμ,
Μαλαχίας, Αβδιού, Σοφωνίας, Ζαχαρίας, Συμεών, Ιωακείμ, και άλλα ονόματα που προκαλούν γέλωτα στους Έλληνες!!!
Που είναι λοιπόν ο Αντι-Σημιτισμός των Ελλήνων;;;;;
52.-Αποκτήσαμε πολιτικούς ηγέτες και κυβερνήτες Ελληνο-Εβραίους,
και τους ψηφίζουμε!!! Που είναι λοιπόν ο Αντι-Σημιτισμός;;;;;;;;;;
53.- Οι Μητροπολίτες μας, και οι Ιερείς μας, έχουν Εβραϊκά ονόματα,
όπως π.χ. Βαρθολομαίος, Βαρνάβας, Ιωήλ, Δανιήλ, Ιερεμίας, Εφραίμ,
Ηλίας, Συμεών, Ησαϊας, Ιωακείμ, Μαλαχίας, κ.λ.π.
Ονόματα φαιδρά που προκαλούν γέλωτα στο Λαό!!!
54.- Στο ιερό μυστήριο του γάμου των Ελλήνων, οι ιερείς χορεύουν ψάλλοντας το «Ησαϊα χόρευε», και αναπέμπουν δεήσεις μνημονεύοντας τα ονόματα ιστορικών γυναικών του Ισραήλ, όπως
Σάρα, Ρεβέκκα, Ραχήλ, ευχόμενοι στην Ελληνίδα νύμφη, να μιμηθεί τις αναφερθείσες κυρίες της ιστορίας του Ισραήλ.
55.-Στην εξόδιον ακολουθία των Ελλήνων, μνημονεύονται τα ονόματα των Εβραίων Πατριαρχών, Αβραάμ, Ισαάκ, και Ιακώβ, αλλά και του Λαζάρου, για προστασία της ψυχής του θανόντος Έλληνα.
56.- Οι Ορθόδοξοι Αρχιερείς & Ιερείς, ντύνονται με τη μαύρη ενδυμασία (Ράσα), με τα μαύρα καπέλα, και τις μαύρες κουκούλες, των Αρχι-Ραββίνων του Ισραήλ, αφού έτσι ντύνονταν οι Προφήτες, Πατριάρχες, & Αρχι-Ραββίνοι του Ισραήλ.
57.-Στον Απόστολο διαβάζουμε στις Ελληνικές Εκκλησίες
«Προς Εβραίους επιστολή Παύλου το ανάγνωσμα»……..
58.-Υπενθυμίζω τα αναθέματα κατά των Ελλήνων, και υπέρ των Εβραίων, που αναγιγνώσκονται στις Ορθόδοξες Εκκλησίες, τη Κυριακή της Ορθοδοξίας. ( Α! Κυριακή των νηστειών, της Μ. Τεσσαρακοστής).
Οι ιεροί υμνωδοί της Εκκλησίας βοήθησαν με τους ύμνους στην αποκατάσταση και διατήρηση καλών σχέσεων μεταξύ Ελλήνων & Εβραίων, εν τούτοις δεν αποφύγαμε το Ρατσιστικό νόμο εναντίον των Ελλήνων, λόγω θρησκευτικής εκκλησιαστικής άγνοιας των Σιωνιστών πολιτικών και νομομαθών, ένθεν και ένθεν.
Με αυτήν την υμνολογίαν των Ελλήνων , αποδείξαμε
την αγάπην των Ελλήνων προς Εβραίους. Τους αγαπάμε λόγω ότι είναι απόγονοι του Ιησού Χριστού, της Παναγίας, και όλων των Αποστόλων!
Δεν αρκεί αυτή η δοξολογία προς Εβραίους;;; χρειάζεται και ο Ρατσιστικός κατά των Ελλήνων νόμος;;;;
Με όλα αυτά αποδεικνύουμε ότι οι Έλληνες δεν είμαστε Αντι-Σημίτες,
δεν διακατεχόμαστε από αντι-σημιτισμό, (ασφαλώς ΝΑΙ αν εννοείτε τον αλήστου μνήμης Σημίτη), μάλλον ο Αντι-Σημιτισμός και Ρατσισμός είναι όπλο στη φαντασία και στα σχέδια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, Παντοκρατόρων, & Επικυρίαρχων της Γης, για να φιμώνουν και υποδουλώνουν τους Λαούς της Γης, και ιδίως τους Έλληνες. Ως εκ τούτου ο Αντι-Ρατσιστικός νόμος περισσεύει, και είναι εκ του πονηρού…… διά την κατάληψην της Ελλάδος από εχθρούς εισβολείς αλλοεθνείς, και την υποδούλωσην και εκδίωξην των Ελλήνων από τις εστίες τους και από τη Πατρίδα τους.
Όταν το άδικο γίνεται νόμος, η αντίσταση του Λαού γίνεται καθήκον.
Στις αληθινές Δημοκρατίες καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης χωρίς δυσμενείς συνέπειες για τη γνώμη.

                                         ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                         Διεθνολόγος
                                          Ε-mail: ant.grypaios@gmail.com

      Πηγές
      --------
 Τα  Ιερά Θρησκευτικά Βιβλία της Ορθοδοξίας.



        
     

        


Διαβάστε περισσότερα » »