Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΜόΝο Ελλη-ΝΙΚΑ

%25CE%25BA%25CE%25AF%25CE%25BD%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25B1+%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25B9%25CF%2584%25CF%258E%25CE%25BD ΜόΝο Ελλη ΝΙΚΑ

Ας το κάνουμε πράξη , αξίζει να επιβιώσουμε ως έθνος !

Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ! ! !

 


Ρε καραγκιόζηδες λίγο τσίπα δεν έχετε ? ? ? 

Στο Αυτόφωρο δικάστηκε χθες ο απεργός πείνας άνεργος Λάζαρος Παπαδόπουλος
Η λαθρομετανάστες στη νομική πήραν και άδεια παραμονής .Οι αστυνομικοί έκαναν παράβαση καθήκοντος διότι δεν τους συνέλαβαν μάλιστα τους πρόσεχαν μην τους πειράξει κάνεις ....Ψέματα λέω?????

"Ο 60χρονος άνεργος (που χθες περνούσε τη 12η μέρα απεργίας πείνας, μαζί με την....επίσης άνεργη σύντροφό του Φρειδερίκη Τόκα) οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Καβάλας προχθές το μεσημέρι και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να δικαστεί, μετά τη μεσολάβηση του δικηγόρου του.

Την ώρα της μεταφοράς του Λάζ. Παπαδόπουλου από την...κεντρική Πλατεία Καβάλας –όπου πραγματοποιούν την απεργία πείνας οι δύο άνεργοι- στην Ασφάλεια και στην Εισαγγελία, η Δημοτική Αστυνομία απομάκρυνε το αντίσκηνο που τους είχε προσφερθεί από πολίτες (ύστερα από την κατάσχεση του πρώτου αντισκήνου, με το οποίο έκανε αρχικά την εμφάνισή του το ζευγάρι, ξεκινώντας τη διαμαρτυρία του για την πολύχρονη έλλειψη απασχόλησης). Στη διάρκεια των προχθεσινών συμβάντων, η Φρειδερίκη Τόκα απουσίαζε για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Οι δύο άνεργοι έχουν γίνει αντικείμενο αντιπαραθέσεων, μεταξύ πολιτικών παρατάξεων και ομάδων που εκδηλώνουν την υποστήριξή τους στον αγώνα τους και της δημοτικής αρχής Καβάλας (αλλά και πολιτών), που αμφισβητούν τα κίνητρά τους. Στη διάρκεια του 12ημέρου της απεργίας τους υπήρξαν επαγγελματίες που έδειξαν ενδιαφέρον να τους απασχολήσουν, αλλά έως τώρα δεν υλοποιήθηκε καμία υπόσχεση υποψηφίου εργοδότη."
Διαβάστε περισσότερα » »

Βελόπουλος - Κόντρα & ρήξη 23-3-11

Διαβάστε περισσότερα » »

Άδωνις - Ρατσιστές Ανθέλληνες_Λαθρολάγνοι

Διαβάστε περισσότερα » »

Η ΑΟΖ φέρνει πόλεμο


 
Η Τουρκία πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη «εχθροπραξία» κατά της χώρας μας στο πεδίο μάχης της ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) επιλέγοντας για μια ακόμη φορά τη χρήση στρατιωτικών μέσων
Του Γιάννη Θεοδωράτου
Με τη χρήση πολεμικού πλοίου, εφάρμοσε για μία ακόμη φορά τη γνωστή της στρατηγική προκειμένου να αμφισβητήσει τα...

ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στην περιοχή του Καστελόριζου, προκαλώντας παράλληλα και την ισραηλινή αντίδραση.

Το ελληνικό Υπουργείο των Εξωτερικών, με καθυστέρηση δύο τουλάχιστον ημερών, έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία αναφορικά με την παρενόχληση του ιταλικού ερευνητικού σκάφους OGS-Explora, το οποίο είχε μισθωθεί από την ισραηλινή κυβέρνηση με σκοπό την εκτέλεση βυθομέτρησης εντός της ελληνικής και της κυπριακής ΑΟΖ.

Η Τουρκία αντέδρασε δυναμικά αποστέλλοντας την κορβέτα «Bandirma» (F502), η οποία το Σάββατο 12 Μαρτίου προσέγγισε το ιταλικό σκάφος προειδοποιώντας το να διακόψει τις μετρήσεις και να εγκαταλείψει την περιοχή, ενημερώνοντας ότι βρίσκεται παράνομα (χωρίς άδεια) εντός της τουρκικής ΑΟΖ! Το ιταλικό σκάφος που εκτελούσε τις υποθαλάσσιες έρευνες – μετά το πέρας των οποίων θα ποντιζόταν καλώδιο οπτικών ινών που θα συνέδεε το Ισραήλ με την Ιταλία – είχε ζητήσει και λάβει σχετική άδεια από την Υδρογραφική Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ).

Ο κυβερνήτης του πλοίου ενημέρωσε την αρμόδια εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν, καθότι το πλοίο (που δεν είναι πολεμικό) δεν είχε καμία απολύτως σχέση / αρμοδιότητα να επικοινωνήσει με τις ελληνικές αρχές. Η εταιρεία στη συνέχεια ενημέρωσε για το συμβάν την Υδρογραφική Υπηρεσία του ΠΝ, οπότε το θέμα έφθασε στο ΓΕΕΘΑ, πλην όμως τον χειρισμό του ανέλαβε το Υπουργείο των Εξωτερικών.

Το ιταλικό πλοίο διέκοψε τις έρευνες και στη συνέχεια κινήθηκε με τη συνοδεία της τουρκικής κορβέτας εκτός της ελληνικής ΑΟΖ. Όταν εισήλθε στην κυπριακή, η «Bandirma» απομακρύνθηκε, έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη καταγεγραμμένη εχθροπραξία, η οποία έληξε με την καταγραφή των τουρκικών διεκδικήσεων. Το ελληνικό ΥΠΕΞ απέκρυψε το γεγονός, προκειμένου να κρατηθούν κατά την πάγια τακτική χαμηλοί τόνοι, μέχρις ότου (άγνωστο πως) υπήρξε διαρροή στην εφημερίδα «Αυγή». Η μη ανακήρυξη ΑΟΖ εκ μέρους της Αθήνας δημιουργεί ένα «ύποπτο κενό» στην περιοχή του Καστελορίζου (βλ. τις αποκαλύψεις Ρολάνδη στο τρέχον τεύχος Μαρτίου του περιοδικού ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ τ.13 που κυκλοφορεί πανελλαδικά), που έρχεται να καλύψει η Άγκυρα!

Η τουρκική ενέργεια προκάλεσε την ισραηλινή αντίδραση, η οποία σύντομα αναμένεται να λάβει πιο σαφή μορφή, διότι παρεμποδίστηκε ένα έργο που αφορά τα συμφέροντα του εβραϊκού κράτους και διέρχεται μέσω της ελληνικής ΑΟΖ. Ωστόσο πρέπει να επισημανθούν τρία σημεία:

Α. Η τουρκική αντίδραση δεν πραγματοποιήθηκε μέσω της αποστολής σκάφους της Ακτοφυλακής αλλά του Τουρκικού Ναυτικού, το οποίο μάλιστα φαίνεται ότι περιπολεί βάσει σχεδίου στην περιοχή της ελληνικής ΑΟΖ με αποστολή να αποτρέψει οποιαδήποτε ενέργεια ξένης δύναμης / εταιρείας, η οποία δεν θα έχει λάβει την άδεια από την Άγκυρα. Συνεπώς η Τουρκία προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα και έχει προσδιορίσει κανόνες εμπλοκής.

Β. Η ελληνική πλευρά υπέστη την πρώτη της ήττα στον πόλεμο της ΑΟΖ καθότι η τουρκική κορβέτα όχι μόνο προσδιόρισε το εύρος της τουρκικής διεκδίκησης δίνοντας το στίγμα (!) γεωγραφικού μήκους 32ο 16΄18’’ δυτικά του οποίου (ανοικτά των κυπριακών ακτών) η Τουρκία έχει νόμιμα δικαιώματα, αλλά κατέστησε άμεσα σαφές προς την Ελλάδα, την Κύπρο και ειδικά το Ισραήλ, ότι δεν υφίσταται συνέχεια των μεταξύ του ΑΟΖ, «εξουδετερώνοντας το φρούριο» του Καστελόριζου.

Γ. Αποτελεί παράδοξο το γεγονός της αναφοράς – σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες – των τουρκικών στρατιωτικών αρχών σε ύπαρξη τουρκικής ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ είναι γνωστό ότι η Άγκυρα δεν έχει υπογράψει τη Συνθήκη του Μοντέγκο Μπέι (1982, ενεργοποιήθηκε μετά τη συλλογή των προβλεπόμενων κυρώσεων στις αρχές της δεκαετίας του 1990) και συνεπώς δεν αναγνωρίζει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή (εξαίρεση αποτελεί ο καθορισμός ΑΟΖ στην κλειστή Μαύρη Θάλασσα).

Η εμπλοκή συνιστά επιβεβαίωση του «κρυφού casus belli» που έχει γνωστοποιηθεί στη χώρα μας και είναι συνέχεια της δήλωσης Νταβούτογλου περί τοποθέτησης του Καστελορίζου στην Μεσόγειο. Η επιθετική αυτή ενέργεια έρχεται να απαντήσει σε ισραηλινές δηλώσεις περί ελληνικής ΑΟΖ, η οποία εσφαλμένα δεν ανακηρύσσεται. Πιθανόν η Άγκυρα να σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει και σε ανακήρυξη ΑΟΖ, σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά που θα προκύψουν από μια τέτοια απόφαση.

Συμπερασματικά, θα πρέπει να αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες νέες κινήσεις στο μέτωπο της ΑΟΖ, όπου η ισραηλινή εμπλοκή αναμένεται να είναι πολύ πιο συγκεκριμένη διότι επηρεάζονται πλέον ανοικτά και ισραηλινά συμφέροντα. Σε Αθήνα, Λευκωσία, Τελ Αβίβ και φυσικά στην Ουάσιγκτον γνωρίζουν ότι η τουρκική ενέργεια αποτελεί προοίμιο πρόκλησης προσχεδιασμένη κρίσης στην ανατολική Μεσόγειο, με σκοπό να διαπιστωθεί η «αντοχή» του πιο αδύναμου κρίκου της αλυσίδας, που είναι χωρίς αμφιβολία η Ελλάδα…
Διαβάστε περισσότερα » »

Διάσημη σειρά παιδικών κινουμένων σχεδίων διδάσκει τη λατρεία στον Σατανά τον οποίο (ορθώς) συνδέει με την "Νέα Τάξη Πραγμάτων" (VIDEO ΣΟΚ!)


 
Δείτε το βίντεο!!
Κάποιοι μας κατηγορούν για  φαντασιοπληξία και  "φονταμενταλισμό" , κάποιοι άλλοι  που μάλιστα  δηλώνουν και "Ορθόδοξοι Χριστιανοί"  μας κατηγορούν  ότι  καλλιεργούμε  δήθεν την  "αντιχριστοφοβία".
Είναι  προφανές, ότι  όλοι αυτοί  αντιλαμβάνονται   αυτό που θέλουν,  έχοντας όμως το κεφάλι τους χωμένο βαθειά μέσα στην άμμο.
Το να καταγγέλουμε  την  "Νέα Τάξη Πραγμάτων" και να....
αποδεικνύουμε  με εκατοντάδες ντοκουμέντα και  επιχειρήματα, την αντίχριστη και απάνθρωπη  στόχευση όλων  εκείνων  των  φυσικών και   νομικών προσώπων , των κυβερνήσεων, των φορέων , των διεθνών οργανισμών,  των εταιρειών , των κομμάτων  κ.α , που διαπλέκονται  άμεσα με αυτήν , θεωρείται  "συνωμοσιολογία, ή  "κυνήγι μαγισσών".Για την "ταμαπακιέρα" όμως ούτε κουβέντα.Κανείς απο τους επικριτές μας  δεν  αναφέρθηκε σε αυτά που  απροσχημάτιστα πλέον  επιβάλλει η "Νέα Εποχή" και το γεωστρατηγικό της  επιτελείο  που εκφράζεται ως  "Νέα Τάξη Πραγμάτων".Όλα για αυτούς είναι  απολύτως φυσιολογικά, όλα είναι  αναγκαία και όταν  το κακό   δεν κρύβεται , ούτε μασκαρεύεται , τότε  είτε  υποβαθμίζουν την αξία του είτε  όταν δεν γίνεται αλλιώς, μιλούν  για  "παράπλευρες απώλειες" ή "αναγκαίες θυσίες  για το  κοινό καλό".
Δεν μας  έφταναν όλα τα θεσμικά  μέτρα που  επιβάλλει παγκοσμίως η "Νέα Εποχή" δια της  πλανητικής εξουσίας των  μέχρι σήμερα  διαχειριστών της  και των εντολοδόχων κυβερνήσεων (βλέπε παγκόσμια  ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ηλεκτρονικό φακέλωμα, κάρτα του πολίτη , οικονομική εξόντωση  κρατών, αποεθνοποίηση , αποχριστιανισμός, διατροφικοί  κώδικες κλπ), απλώνει τώρα  τα βρωμόχερά της και   στις παιδικές ψυχές , τις οποίες  θέλει να μαγαρίσει μέσω  "φιλικών" κινουμένων σχεδίων.
Στο παρακάτω Video   που μας  έστειλαν οι  "Δάσκαλοι της Λήμνου" ( http://ethnikipaideia.blogspot.com)  και τους ευχαριστούμε για αυτό ,  θα δείτε  με φρίκη ένα απο τα πολλά δείγματα  της αντίχριστης πλύσης εγκεφάλου  που κάνει η "Νέα  Εποχή" στα  παιδιά μας .Δείτε  λοιπόν  πως τα μαθαίνει  να λατρεύουν  στην κυριολεξία την  "Νέα Τάξη Πραγμάτων" ( την αναφέρουν με το όνομά  της)  και τον αρχηγό της,  που είναι  κατα την δική τους (ειλικρινή) εκδοχή  ο ίδιος ο Σατανάς. 
Σίγουρα δεν είναι ούτε το μοναδικό δείγμα   απο την εγκληματική  δραστηριότητα   του "κατηχητικού"  της "Νέας Εποχής",ούτε  ασφαλώς  θα σταματήσουν  τα  επιτελεία της να μαγαρίζουν  παιδικές  ψυχέςόσο και αν φωνάξουμε  , όσο και να το καταγγείλουμε.
Αυτό όμως που  μπορούμε  και πρέπει να κάνουμε  είναι αφ΄ενός να συνειδητοποιήσουμε  ότι  όλα αυτά  δεν είναι ούτε  "τρίχες" ούτε  φυσιολογικά πράγματα  και αφ΄ετέρου  να  ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο  και να προστατεύσουμε  τα παιδιά μας  όσο είναι καιρός.
Ευχόμαστε το παρακάτω δείγμα   της αντίχριστης παιδικής προπαγάνδας να  αφυπνίσει  μερικούς απο μας,  ώστε να  πάψουμε να αδιαφορούμε για τις ψυχές των παιδιών μας,  που τα αφήσαμε έρμαια στην ανατροφή της τηλεόρασης και των  video games.
Διαβάστε περισσότερα » »

EIMAΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ?

Διαβάστε περισσότερα » »

ΛΥΚΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα » »

Οι τροφές της «ντροπής»

Ιδρώτας και κακοσμία: τα καυτά ντους με έξτρα δόσεις σαπουνιού, το «λούσιμο» με αρώματα και το μάσημα τσίχλας με άρωμα δυόσμου ή μέντας δεν λύνουν το πρόβλημα.

Το σκόρδο , τα καυτερά φαγητά… ο παστουρμάς αφήνουν ανεξίτηλο το…άρωμα τους στο ανθρώπινο σώμα, με τους επιστήμονες να επιμένουν πως για όλα τα «παράξενα» υπάρχει μία εξήγηση.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΩΝΟΥΜΕ
Αρκεί κανείς να δαγκώσει μία καυτερή φτερούγα από κοτόπουλο –βουτηγμένη σε φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και πάπρικα– για να διαπιστώσει την ταχύτητα με την οποία το κάψιμο στο στόμα θα μεταφερθεί στο μέτωπο, με τις σταγόνες του ιδρώτα να στάζουν μετά από κάθε μάσημα.
Η καψικίνη, η ουσία που κάνει…καυτές τις κόκκινες πιπεριές, διεγείρει τους νευρικούς υποδοχείς του στόματος και ουσιαστικά «κοροϊδεύει» το νευρικό σύστημα κάνοντας το να πιστέψει πως ο οργανισμός φλέγεται. Συνεπώς, το σώμα αντιδρά όπως σε εκείνη την περίπτωση που η θερμοκρασία θα ξεπερνούσε τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Αστραπιαία ο εσωτερικός θερμοστάτης –που εντοπίζεται στον υποθάλαμο του εγκεφάλου– στέλνει σήμα για την ενεργοποίηση των ιδρωτοποιών αδένων. Έτσι, ο ιδρώτας βρίσκει διέξοδο στο δέρμα και εξατμίζεται, σε μία προσπάθεια να διώξει από το σώμα την θερμότητα.
Ακόμη και τα ζεστά ροφήματα κάνουν τον οργανισμό να ιδρώνει. «Ο καυτός καφές και το τσάι αλλά και οι ζεστές σούπες προκαλούν σε κάποιους ανθρώπους εφίδρωση, παρόλο που η θερμοκρασία του σώματος τους δεν είναι υψηλή», λέει η DeeAnnaGlaser, καθηγήτρια Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο του St. Louisκαι Πρόεδρος της Διεθνής Κοινότητας Υπερεφίδρωσης (InternationalHyperhidrosisSociety).

ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ
«Οι «ένοχοι» σε ορισμένα αρωματικά τρόφιμα δεν είναι παρά πτητικές οργανικές ενώσεις, οι οποίες απελευθερώνονται ενόσω ο οργανισμός μεταβολίζει τις τροφές» εξηγεί ο GeorgePreti, διδάκτωρ Οργανικής Χημείας του Κέντρου Χημικών Αισθήσεων Monellκαι ειδικός στις ανθρώπινες μυρωδιές.
Οι ενώσεις αυτές βρίσκουν τον τρόπο να διεισδύσουν στο κυκλοφορικό σύστημα και τελικά καταφέρνουν να βρουν ένα μονοπάτι ώστε να ξεφύγουν από το σώμα. «Βρίσκουν διέξοδο στα ούρα, στην αναπνοή και στον ιδρώτα», προσθέτει ο Preti.
Ανεξήγητο ωστόσο παραμένει, γιατί οι ενώσεις των τροφίμων αφήνουν το αρωματικό «αποτύπωμα» τους σε κάποιους ανθρώπους ενώ σε κάποιους άλλους η μυρωδιά εξαφανίζεται. Πάντως, όπως υποστηρίζει ο Preti, φαίνεται να συμβάλλουν αρκετοί παράγοντες: δηλαδή, εξαρτάται από την ποσότητα του τροφίμου που καταναλώνει κανείς, από τα ένζυμα του σάλιου που διασπούν τις τροφές ακόμη και από τα γονίδια που φέρει κάθε άνθρωπος.

ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΤΗΣ… ΝΤΡΟΠΗΣ
Πάντως, δεν χρειάζεται να διεξάγει κανείς έρευνα για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το σκόρδο είναι μία από τις πιο «βρομερές» τροφές. Οι επιστήμονες όμως, έχουν την εξήγηση. Ο λόγος που το σκόρδο βρίσκεται στο νούμερο «ένα» της λίστας των τροφίμων της…ντροπής και όχι οι ντομάτες, βρίσκεται στην σύνθεση του συγκεκριμένου τροφίμου.
Το δέρμα και η αναπνοή προδίδουν εκείνους που έφαγαν για παράδειγμα τζατζίκι, χάρη στις ενώσεις θείου.
Η σκορδαλιά όμως, δεν είναι το μοναδικό τρόφιμο, που κάνει τους γύρω μας να κλείνουν την μύτη τους κάθε φορά που ανοίγουμε το στόμα μας. Το κρεμμύδι για παράδειγμα, επίσης ευθύνεται για έντονη και ιδιαίτερη σε ό,τι αφορά την οσμή εφίδρωση.
Μια άλλη κατηγορία τροφίμων που διακρίνεται για το άρωμα της είναι το μπρόκολο, το λάχανο και τα λαχανάκια Βρυξελλών.
Μπαχαρικά όπως είναι το κάρι και το κύμινο επίσης έχουν την ιδιότητα να αφήνουν ένα παρατεταμένο άρωμα στο δέρμα. Έτσι, άλλωστε εξηγείται πως όταν καταναλώνει κανείς τρόφιμα αρωματισμένα με τα συγκεκριμένα μπαχαρικά μυρίζει όπως ένα Ινδικό εστιατόριο.
Ακόμη όμως, και τα τρόφιμα με διακριτική οσμή μπορούν να αλλάξουν την μυρωδιά που εκπέμπουν οι άνθρωποι, όταν τα καταναλώνουν σε μεγάλες ποσότητες. Σε μία έρευνα, επιστήμονες ζήτησαν από μια ομάδα γυναικών να συγκρίνουν την μυρωδιά ανθρώπων που επί δύο εβδομάδες τρέφονταν σχεδόν αποκλειστικά με κρέας και ανθρώπων που για το ίδιο διάστημα απείχαν από την κατανάλωση κράτος. Που κατέληξαν οι γυναίκες «λαγωνικά»; Οι «λάτρεις» του κρέατος είχαν πιο έντονη μυρωδιά και λιγότερο ελκυστική.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ «ΣΒΗΣΟΥΜΕ» ΤΙΣ ΟΣΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τα νέα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστα, αφού δεν υπάρχει μαγικό χάπι που βάζει «φρένο» στις οσμές που βγαίνουν από το σώμα μετά από την κατανάλωση ενός λαχταριστού πιάτου βουτηγμένου σε σος σκόρδου. Έτσι η λύση είναι μονόδρομος: για να αποφύγει κανείς τις οσμές της «ντροπής» πρέπει να αποφεύγει συστηματικά και τις ένοχες τροφές.
H Glaser λέει πως κάποιοι ασθενείς της επιχείρησαν να πιουν πολλά υγρά μετά από την κατανάλωση τροφών που προκαλούν δυσοσμία. Τα αποτελέσματα όμως δεν ήταν θεαματικά: ναι μεν περιόρισαν το φαινόμενο, αλλά δεν το εκμηδένισαν.
Επίσης μερικές φορές, βοηθάει η κατανάλωση μαγειρεμένων αντί για ωμών τροφών. Για παράδειγμα, το ψημένο σκόρδο έχει μειωμένη επίδραση στην οσμή που αναδύουν ορισμένοι άνθρωποι σε σύγκριση με το ωμό σκόρδο.

ΜΗΝ ΙΔΡΩΝΕΤΕ – ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ
Ακόμη κι αν κάποιοι ενδίδουν σε αρωματικά ή καυτερά φαγητά, δεν θα πρέπει να θεωρούν δεδομένες τις αλλαγές στον ιδρώτα τους και στην μυρωδιά τους.
Όσοι ιδρώνουν υπερβολικά ή διακρίνουν μια διαφορετική και παρατεταμένη οσμή στο δέρμα τους, πρέπει να γνωρίζουν πως αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγω προβλημάτων υγείας.
Πολλές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένων του διαβήτη αλλά και τις παθήσεις του θυρεοειδούς, μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τον τρόπο που ιδρώνει ή μυρίζει κάποιος. Μάλιστα, μία σπάνια πάθηση,η τριμεθυλαμινουρία, είναι υπεύθυνη για την οσμή ψαριού που χαρακτηρίζει τους ασθενείς ακόμη και μετά το μπάνιο – έτσι άλλωστε εξηγείται πως ο ιατρικός κόσμος αποκαλεί την συγκεκριμένη πάθηση και «σύνδρομο οσμής ψαριού».
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η μυρωδιά αυτή οφείλεται στο γεγονός πως το σώμα τους δεν μπορεί να διασπάσει μια ένωση που μυρίζει όπως το ψάρι και βρίσκεται σε μερικές τροφές.
Συνεπώς, οι ειδικοί συμβουλεύουν εκείνους που παρατηρούν διαφορές στο σώμα τους να απευθύνονται στον γιατρό τους, αναζητώντας ιατρική συμβουλή.



 
Διαβάστε περισσότερα » »

Δημιουργία Τρίτηαίματος από ανθρώπινο δέρμα


Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  45B2DBFD8C0C55FFBDA2F474DA95A223.jpg Εμφανίσεις:  11 Μέγεθος:  13,6 KB
Μια νέα μέθοδος χρησιμοποιεί κύτταρα από το δέρμα ενός ανθρώπου, τα οποία μετατρέπονται σε κύτταρα αίματος που φέρουν την ίδια γενετική υπογραφή, χωρίς να χρησιμοποιηθούν εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα.

Η σχετική καναδική έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται σήμερα στην επιθεώρηση Nature, παρουσιάζει μια νέα μέθοδο που ανακάλυψαν ειδικοί ερευνητές στα βλαστοκύτταρα, η οποία κρίνεται ως πολλά υποσχόμενη όσον αφορά τη θεραπεία ορισμένων ασθενειών, ιδιαίτερα των καρκίνων.

Όπως σημειώνουν οι ερευνητές, το γεγονός ότι δε χρειάζεται οι επιστήμονες να προσφεύγουν σε περίπλοκες και ηθικά αμφιλεγόμενες διαδικασίες, όπως συμβαίνει με τη χρήση εμβρυϊκών βλαστοκυττάρων, επιτρέπει την απλούστευση της διαδικασίας.

Η προοπτική να μπορούμε να μεταγγίσουμε σε έναν ασθενή αίμα, που προέρχεται από το δικό του δέρμα επιτρέπει να ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι που χρειάζονται μεταγγίσεις δε θα έχουν πλέον μια ημέρα την ανάγκη να καταφεύγουν σε τράπεζες αίματος, σημειώνουν οι επιστήμονες.

Η ανακάλυψη αυτή μπορεί επίσης να επιτρέψει στο μέλλον, οι ασθενείς που κάνουν χημειοθεραπεία να μπορούν να ανέχονται μια θεραπεία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χωρίς τα διαλείμματα που γίνονται σήμερα για να επανέλθει ο οργανισμός.
---------------------
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

bouli




ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ
  1. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
  1. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ πχ 200
  1. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 8
  1. ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10ΕΤΙΑΣ
  1. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ  ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΞΤΡΑ
  1. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ
  1. ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.
  1. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ. Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ
  1. ΑΜΕΣΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ) ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
  1. ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

Ξεπουλήθηκε η «Αγία Γη» στους Εβραίους


του Κώστα Χαρδαβέλλα

Το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων στις 10 Μαρτίου μίσθωσε για τα επόμενα 140 χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης (δηλαδή ουσιαστικά πούλησε) μεγάλες εκτάσεις των Ιεροσολύμων σε ομάδα Εβραίων επενδυτών.


Η ομάδα αυτή περιλαμβάνει την οικογένεια Μπεν – Νταβίντ μια από τις πλουσιότερες οικογένειες στα Ιεροσόλυμα που έχουν τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην εταιρεία Εξερεύνησης Πετρελαίου Γκινότ Ολάμ.

Η πώληση περιλαμβάνει 85 στρέμματα στα καλύτερα κομμάτια της «Αγίας Γης» των Ιεροσολύμων στις γειτονιές Ρεχάβια, Ταλμπίε, Μπάκα και Καταμόν.

Ουσιαστικά από δω και πέρα τα Ιεροσόλυμα περνάν στα χέρια των μεγάλων Ισραηλινών περιοχών και ήδη η κτηματολογική εταιρεία διαχείρισης του Ισραήλ μοιράζει αυτές τις εκτάσεις του πατριαρχείου στο όνομα του Εθνικού Εβραϊκού Ταμείου.

Πέραν ότι χάνεται ένα μεγάλο κομμάτι των Ιεροσολύμων που ήταν ιδιοκτησίας του Πατριαρχείου και περνάει στα χέρια Εβραίων επενδυτών το τίμημα της μίσθωσης για τα επόμενα 140 χρόνια κρίνεται σαν σκανδαλωδώς μικρό (80 εκ. NIS που δεν είναι παραπάνω από 20 εκατ. ευρώ).

Τη συμφωνία υπέγραψε ο Πατριάρχης Θεόφιλος και όπως είπε ο κ. Κόμπυ Μπιρ, Ισραηλίτης Αποτιμητής ιδιοκτησιών ίσως η τιμή να είναι πολύ χαμηλή αλλά στο μέλλον θα αξιοποιηθεί από τους νέους ιδιοκτήτες καλύτερα.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/
Διαβάστε περισσότερα » »

Πάγκαλος: ΤΙ παραπονιέστε που δεν τηρήσαμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα; Ξέρετε μια κυβέρνηση που να το έκανε;

 

Διαβάστε περισσότερα » »

Αυθαίρετα και αδήλωτη πισίνα έχει ο Πετσάλνικος.

DHMOKRATIA PISINA PETSALNIKOY Αυθαίρετα και αδήλωτη πισίνα έχει ο Πετσάλνικος.

Ακούσατε καμμιά παραίτηση;;Δεν νομίζω… όπως λένε και στο χωριό μου…Τα δικά σας ειν’ καρύδια και βροντάνε. Τα δικά μας είναι σύκα και δεν ακούγονται….Συγκρίνετε με την προηγούμενη κυβέρνηση και θυμηθείτε τι γινόταν με το παραμικρό σκανδαλάκι.

Διαβάστε περισσότερα » »

Η σήραγγα των..στεναγμών

Διαβάστε περισσότερα » »

Συλλήψεις για ηρωίνη και κλοπή καλωδίων χαλκού

Διαβάστε περισσότερα » »

Με σαράβαλα περιπολικά δεν κυνηγάς κακοποιούς

Διαβάστε περισσότερα » »

Η «ΑΠΛΗΣΤΙΑ» ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα » »