Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Αγαπούλα ( Ελληναρά μου ) - Τα δελτία ειδήσεων δείχνουν τον “μέγα τρομοκράτη” Εφραίμ, που δεν σε πείραξε στο ελάχιστο…

Ακόμα δεν κατάλαβες ;  Τα δελτία ειδήσεων δείχνουν τον “μέγα τρομοκράτη”  Εφραίμ, που δεν σε πείραξε στο ελάχιστο Και ο μεγαλύτερος “τρομοκράτης”, το Κράτος, με τα πλοκάμια της κάθε  αλληλοπλεκόμενης εξουσίας, θα σου φάει τα πάντα, αποταμιεύσεις, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, σπίτια, αυτοκίνητο, ότι έχεις και δεν έχεις, ενώ εσύ  θα πανηγυρίζεις (!!!), που έκλεισαν στο Κορυδαλλό τον Εφραίμ ! 


Και τα ΜΜΕ της διαπλοκής θα παίζουν το ” σήριαλ Εφραίμ” , ενώ εσύ δεν θα μπορείς να πληρώνεις τους φόρους και τα χαράτσια και θα αναγκαστείς να τα ξεπουλήσεις όλα ! Ενώ εκείνοι θα έχουν τα λεφτά τους στις διάφορες Ελβετίες …Ενώ εκείνοι θα έχουν από 20 έως 30 ακίνητα, εσύ δεν θα μπορείς να συντηρείς ούτε ένα ! Και μαζί τους όλοι οι διαπλεκόμενοι που τρώγανε εδώ και 30 χρόνια τα σωθικά του Κράτους, τα λεφτά του Ελληνικού λαού,τα λεφτά των ταμείων και τις επιδοτήσεις της ΕΕ κλπ.


Μετά τις έκτακτες εισφορές, μετά το πολύχρονο χαράτσι στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ, έρχονται και αυξημένα τεκμήρια, που ο κόσμος δεν θα μπορεί να καλύψει, γιατί ή θα είναι άνεργος ή θα έχει μειωμένους μισθούς και συντάξεις κατά 40-50%Ακόμα ένα δώρο του Υπουργού Οικονομικών κ. Βενιζέλου και των κυβερνήσεων Παπανδρέου- Παπαδήμου στον ελληνικό λαό ! Και στα μέτρα αυτά δεν λαμβάνεται υπόψη ο αριθμός των ανθρώπων που διαβιούν εκεί, για παράδειγμα παιδιά προστατευόμενα ή γονείς ηλικιωμένοι ! Ταυτόχρονα αυξάνουν τα όρια συνταξιοδότησης κατά 3 χρόνια … 
 
 

Γι’  αυτό έπρεπε να φυλακιστεί ο “επικίνδυνος” γέροντας Εφραίμ, ενώ οι λήσταρχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι και χωρίς δικαστικές επεμβάσεις για όσους οδήγησαν τη χώρα στο Οικονομικό χάλι των 32 ετών !Κανένας δεν συγκινήθηκε να δικάσει όσους έφαγαν τα λεφτά των Ελλήνων στ0 Χρηματιστήριο, στα δημόσια έργα, στα ασφαλιστικά ταμεία, στα Ολυμπιακά έργα και όσα άλλα κατήγγειλλαν σήμερα οι εφοριακοί …Σήμερα , λοιπόν, έχουμε στην Ελλάδα βάναυση καταπάτηση των πολιτικών και θρησκευτικών δικαιωμάτων όχι μόνο του γέροντα Εφραίμ, αλλά και της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων, οι οποίοι υφίστανται έναν απίστευτο, εξευτελιστικό, ρατσιστικό, πνευματικό, θρησκευτικό και οικονομικό  διωγμό από τις αρχές του τόπου , στον οποίο συμμετέχουν διάφορα άτομα ετερόκλητα, αλλά τόσο γνωστά στο δημόσιο βίο!
 

Μερικές από τις  σημερινές ειδήσεις που προσπαθούν να καλύψουν :

1)  Την παραίτησή τους υπέβαλαν οι οικονομικοί εισαγγελείς Σπύρος Μουζακίτης και Γρηγόρης Πεπόνης καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο τους! Μεταξύ των υποθέσεων που χειρίστηκαν είναι και αυτές που αφορούν τις καταγγελίες για παραποίηση των στοιχείων του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ, τις καταγγελίες του πρώην υφυπουργού οικονομικών Δημήτρη Κουσελά για την ύπαρξη λίστας φοροφυγάδων, τις αποκαλύψεις Σπινέλλη για ύπαρξη παραμηχανισμού εντός του υπουργείου που αδρανοποιεί την διαδικασία είσπραξης προστίμων που επιβλήθηκαν μέσω του προγράμματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ, αλλά και τις καταγγελίες για τις παράνομες «εκπτώσεις» που εφαρμόζουν εφοριακοί για τις πληρωμές οφειλών στο Δημόσιο, τη διερεύνηση καταγγελιών περί συμμετοχής του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού σε εταιρεία που φέρεται να εμπλέκεται με ασφάλιστρα κινδύνου των ελληνικών ομολόγων, όπως και τις καταγγελίες για δανειοδοτήσεις τραπεζών προς τα δύο μεγάλα κόμματα, με εγγυήσεις μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις.
 

2) Οι εργαζόμενοι στις εφορίες καταγγέλλουν “την φορολογική ασυλία και τα μερίσματα των πολυεθνικών, τον μηδενικό φόρο πετρελαίου ναυτιλίας, των σκαφάτων και των εφοπλιστών, το φορολογικό καθεστώς των ενδοομιλικών συναλλαγών και τις ρυθμίσεις που επιτρέπουν στος μεγαλοφοροφυγάδες και στους μεγαλοοφειλέτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι κι ας χρωστάνε εκατομμύρια στο Δημόσιο.



 Μάλιστα αναφερόμενοι στους μεγαλοφοροφυγάδες που “φυγάδεψαν” τα κλοπιμαία τους στην Ελβετία τους φωτογραφίζουν λέγοντας πως είναι:

- Είναι αυτοί που έφτιαξαν τους ελληνικούς δρόμους με κόστος επταπλάσιο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.



- Είναι αυτοί που πουλούσαν φάρμακα στα ελληνικά νοσοκομεία 1.000% και 2.000%, πάνω από την πραγματική τους τιμή.

- Είναι αυτοί που θησαύριζαν και θησαυρίζουν, από τα υπερτιμημένα εξοπλιστικά προγράμματα.

- Είναι αυτοί που καταλήστευσαν τα κοινοτικά πλαίσια στήριξης.



3) Οδηγίες προς τις εφορίες για τα νέα τεκμήρια που θα ισχύσουν για τη φορολόγηση των φετινών εισοδημάτων τα οποία θα δηλωθούν το 2012, περιλαμβάνονται σε εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών προς τις εφορίες .

Τα νέα τεκμήρια νομοθετήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι και είναι αυξημένα σε σχέση με αυτά που ίσχυσαν για τη φορολόγηση των περσινών εισοδημάτων.

Πρόκειται μεταξύ άλλων για τα τεκμήρια ακινήτων, αυτοκινήτων και σκαφών αναψυχής, ενώ υπενθυμίζεται ότι η απαλλαγή από το «πόθεν έσχες» ισχύει έως το τέλος του 2013 για αγορά και ανέγερση ακινήτων όπως και δεξαμενών κολύμβησης.
 

Οι αυξήσεις των τεκμηρίων φτάνουν το 70% για ακίνητα και αυτοκίνητα …

Ειδικότερα για το τεκμήριο ακινήτων: Η αντικειμενική δαπάνη που προκύπτει με βάση τα τετραγωνικά μέτρα της ιδιοκατοικούμενης ή της μισθωμένης ή της δωρεάν παραχωρούμενης κύριας κατοικίας υπολογίζεται κλιμακωτά με βάση την επιφάνειά της ως ακολούθως:

- μέχρι και 80 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 40 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο,

- από 81 μέχρι και 120 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 65 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο,

- από 121 μέχρι και 200 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 110 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο,

- από 201 έως 300 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 200 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο και

- από 301 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 400 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.


Για τον υπολογισμό της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης των βοηθητικών χώρων της κύριας κατοικίας ορίζεται ποσό 40 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιφάνειας. Ως βοηθητικοί χώροι σε περίπτωση πολυκατοικίας θεωρείται ο ανεξάρτητος χώρος της αποθήκης ή του γκαράζ μέσα στην ίδια οικοδομή ενώ στην περίπτωση μονοκατοικίας, η αποθήκη, ο χώρος στάθμευσης, το λεβητοστάσιο, η αποθήκη καυσίμων, το κλιμακοστάσιο εφόσον οι χώροι αυτοί βρίσκονται σε λειτουργική ενότητα με αυτή και δεν είναι κοινόχρηστοι.

Για τα αυτοκίνητα, τα νέα αυξημένα ποσά της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης ορίζονται ως εξής:

- για τα αυτοκίνητα μέχρι 1200 κυβικά εκατοστά σε 4.000 ευρώ,

- για αυτοκίνητα μεγαλύτερα των 1200 κυβικών εκατοστών προστίθενται 600 ευρώ ανά 100 κυβικά εκατοστά μέχρι τα 2.000 κυβικά εκατοστά,

- για αυτοκίνητα μεγαλύτερα των 2.000 κυβικών εκατοστών προστίθενται 900 ευρώ ανά 100 κυβικά εκατοστά και μέχρι 3.000 κυβικά εκατοστά και

- για αυτοκίνητα μεγαλύτερα από 3.000 κυβικά εκατοστά προστίθενται 1.200 ευρώ ανά 100 κυβικά εκατοστά.


εμαιλ
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Ραββίνος Θεσσαλονίκης κατέδωσε τους Εβραίους ! (Β' Π.Π.)

Απόσπασμα από την εκπομπή «Άξιον Εστί» του Βασίλη Βασιλικού στην ΕΤ-3(Σάββατο 10 Απριλίου 2010): Η Εβραία πανεπιστημιακός Οντέτ Βαρόν - Βασάρ αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι υπεύθυνοι για την εξολόθρευση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί ήσαν οι ίδιοι οι δοσίλογοι Εβραίοι, τα συνεργασθέντα με τους Γερμανούς Εβραϊκά Συμβούλια και ιδίως ο Αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης, Κόρετς, που έδωσε τις λίστες με τους Εβραίους στους Χιτλερικούς!!.. (1:30 του βίντεο).

Επίσης, ο πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητος Θεσσαλονίκης, Σαλτιέλ, ήταν συνεργάτης των Γερμανών!! (0:50 του βίντεο), όπως και ο διαβόητος Εβραίος δοσίλογος Ρεκανάτι (0:29 του βίντεο), που δικάστηκε ως φιλοχιτλερικός μετά τον Πόλεμο!.. Ο θρυλούμενος Ελληνικός Αντισημιτισμός δεν έπαιξε κανέναν ρόλο, λέει η Εβραία Βασάρ στο 3:40 του βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα » »

Δήλωση σοκ του Προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ.

UDemand Αποκάλυψη!!

Ο Τσάβεζ κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι κρύβονται πίσω από τις μετεκλογικές διαδηλώσεις στην Ρωσία και ότι τις υποστηρίζουν.

Μιλώντας στην τηλεόραση της Βενεζουέλας την Τετάρτη, επέμεινε ότι πίσω από τις συνεχιζόμενες δημόσιες διαμαρτυρίες βρίσκεται η Ουάσιγκτον. Τόνισε ότι οι ΗΠΑ προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την Ρωσία αμφισβητώντας το εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Δεκεμβρίου.


«Εκεί έχει φτάσει η τρέλα της αυτοκρατορίας,» είπε ο Τσάβεζ.

Δήλωσε ότι η «Αυτοκρατορία των Γιάνκηδων»…


είχε ξεκινήσει την «επίθεση» στην Ρωσία μέσω μίας διεθνής επικοινωνιακής εκστρατείας εναντίον του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για την επικράτηση του εκλεχτού από την Ουάσιγκτον υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές στις 4ης Μαρτίου.


«Οι ΗΠΑ προσπαθούν να υποσκάψουν την ηγεσία του, να χωρίσουν την Ρωσία και να αποσταθεροποιήσουν την Κυβέρνησή της ώστε να πραγματοποιήσουν το ιμπεριαλιστικό τους σχέδιο, την δημιουργία παγκόσμιας ηγεμονίας.» δήλωσε ο Τσάβεζ.

«Ότι συμβαίνει στην Ρωσία, θα το επιχειρήσουν και εδώ γιατί αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν τις εκλογές, ούτε πολιτικά ούτε μαθηματικά», είπε ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας.

Ο Πούτιν είχε επίσης κατηγορήσει τις ΗΠΑ ότι ενθαρρύνουν και χρηματοδοτούν τους Ρώσους διαδηλωτές.
Στις εκλογές της 4ης Δεκεμβρίου το Κυβερνών κόμμα της Ρωσίας, Ενωμένη Ρωσία, κέρδισε με σχεδόν 50% την ψηφοφορία αλλά είδα τα ποσοστά της να μειώνονται.
Οι χιλιάδες Ρώσοι που διαμαρτύρονται ζητούν να διεξαχθούν ξανά εκλογές, αμφισβητώντας τα αποτελέσματα.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Ben Fulford κηρύσσει πόλεμο

Διαβάστε περισσότερα » »

Πάγκαλος και Παπανδρέου γνώριζαν από το '97 για τους Τούρκους εμπρηστές!!!

Ο κατά τα άλλα λαλίστατος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος εμφανίζεται μόνο για να βρίσει τον Ελληνικό λαό.Δεν τον είδαμε πουθενά να...

 βγαίνει για να μιλήσει για τους Τούρκους εμπρηστές.Σύμφωνα με το site dexios.gr o τότε διοικητής της ΕΥΠ  Χαράλαμπος Σταυρακάκης,που έφυγε από τη ζωή στις 26Φεβρουαρίου του 2007, πήρε πολλά μυστικά μαζί του, τόσο για την υπόθεση Οτσαλάν οσο και για την υπόθεση των εμπρησμών.
Το site υποστηρίζει πως την περίοδο '96-'97 ο Σταυρακάκης είχε
παραδόσει έναν φάκελο στην τότε ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών όχι μόνο με στοιχεία αλλά και με φωτογραφίες από την εμπλοκή Τούρκων πρακτόρων στο κάψιμο ελληνικών δασών. Ποιοι αποτελούσαν την τότε ηγεσία του ΥΠΕΞ; Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ως υπουργός και ο Γιώργος Παπανδρέου ως αναπληρωτής υπουργός! Οι οποίοι μόλις πήραν το φάκελο στα χέρια τους στράφηκαν στον Σταυρακάκη: «Άσε ρε Μπάμπη τουρκοφάγε» του είπαν. Και πέταξαν το φάκελο με τα στοιχεία στο καλάθι των αχρήστων. Το site μάλιστα φαίνεται πως διαθέτει στοιχεία γιατί προκαλέι και τον Πάγκαλο αλλά και τον Παπανδρέου να το διαψεύσουν κλείνοντας την ανάρτησή του ως εξής: "Είπε κανείς τίποτα ή μήπως μπορούν οι κ.κ. Πάγκαλος και Παπανδρέου να διαψεύσουν την ύπαρξη και την εγχείρηση σε αυτούς του συγκεκριμένου φακέλου;"
Πηγή aorata-gegonota
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΑΝ Η ΝΔ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!

Διαβάστε περισσότερα » »

Ένα (1) ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσαν δύο εκπαιδευτικοί στη ΔΟΥ Αγρινίου

Ένα (1) ευρώ κατέθεσαν για τα τέλη κυκλοφορίας του 2012 δυο εκπαιδευτικοί στη ΔΟΥ Αγρινίου.
Τα τέλη κυκλοφορίας δεν είναι φόρος αλλά ανταποδοτική χρήση υπηρεσιών κάτι που ρυθμίζεται κάθε φορά από την εξουσία ανάλογα με τις υπηρεσίες που μας παρέχουν. 
 
Δεν προβλέπονται πρόστιμα για την περίπτωση διότι δεν αρνούμαστε τη χρήση έστω των κακών δρόμων, διαφωνούμε όμως στο ύψος της αξίας των προσφερόμενων υπηρεσιών του κράτους και την οριζόντια εφαρμογή του. 
 
Ούτε μπορεί να μας βάλει πρόστιμο η Δ.Ο.Υ. ότι δεν καταβάλαμε εμπρόθεσμα τα τέλη! Ας προχωρήσει σε νέα πράξη αλλά πρέπει να απαντήσει στους νόμιμους λόγους που προβάλουμε στο γραμμάτιο πληρωμής που καταθέτουμε. 
Άλλωστε μην γελιόμαστε η άρνηση-διαμαρτυρία αυτή είναι και ένας τρόπος ανυπακοής., δήλωσαν στο newspressagrinio οι δύο εκπαιδευτικοί που χθες  Τετάρτη 28-12-2011 κατέθεσαν στο παρακαταθηκών και δανείων του Αγρινίου το ποσό του ενός (1) ευρώ. 
Ο εκπαιδευτικός Κώστας Κορδάτος και Γεν. Γραμματέας της Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας έδωσε συνέντευξη στον ΑΧΕΛΩΟ TV και θα μεταδοθεί σήμερα Πέμπτη, όπως διαβεβαίωσαν οι υπεύθυνου της τοπικής τηλεόρασης, στα δελτία ειδήσεων του καναλιού, όπου μεταξύ άλλων είπε: "ότι η κίνηση αυτή έχει συμβολικό χαρακτήρα και είναι μια πρώιμη ανυπακοή σε έναν εισπρακτικό μηχανισμό που η πλειοψηφία των πολιτών τον έχει αποδεχτεί διότι οι θεσμικές άμυνες της είναι ανύπαρκτες και της έχει επιβληθεί η προσωπική ευθύνη έναντι της κρατικής κυριαρχίας των αστικών δομών. 
 
Δεν είναι μια ακτιβίστικη δράση αλλά μια σοβαρή πολιτική πράξη με κοινωνικό και νομικό υπόβαθρο. Κάτι που στην Κέρκυρα γίνεται με συλλογικό τρόπου και πρωτοβουλία του τ. βουλευτή Γιώργο Καλούδη και νυν περιφερειακού συμβούλου Ιονίων νήσων. Το σοβαρό των επιχειρημάτων μας φαίνεται από το γεγονός ότι το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων με αφορμή την παρέμβαση της Κέρκυρας έχει υποβάλει ερώτημα στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για γνωμάτευση περί των αιτιάσεων και στο τι ισχύει τελικά.
 
Άρα η ρωγμή και στην είσπραξη του υπέρογκου χαρατσιού των τελών κυκλοφορίας είναι γεγονός και ένα νέο κοινωνικό μέτωπο κατά των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων ξεκινάει"...   
Δείτε την αιτιολογική αίτηση - δήλωση που κατατέθηκε για τα τέλη κυκλοφορίας έτους 2012.........
ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ
Κορδάτου Κων/νου του Διονυσίου
Κατοίκου Αγρινίου
................................
Κάτοχος του υπ’ αριθμόν κυκλοφορίας  
 ΥΗΡ 2869 οχήματος, 1761 Κ.Ε.Κ.                       
Αρ. ειδοποιητηρίου προμήθειας σήματος: 66906482 1075017 030000 
Αγρίνιο 28 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΣ
Τον κ. Προϊστάμενο του ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ενταύθα

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: - Προϊστάμενο Δ.Ο.Υ
                              - Υπουργό Οικονομικών

Θέμα: «Κατάθεση ποσού ενός (1) ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας 2012»
Κύριε προϊστάμενε
 
Παρακαλώ να μου εκδώσετε γραμμάτιο πληρωμής τελών κυκλοφορίας έτους 2012 για το αυτοκίνητό μου ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΥΗΡ2869 με το ποσόν του ενός (1) ευρώ υπέρ δημοσίου στο οποίο να αναγράφεται η παρακάτω αιτιολογία:
 
1) Διότι, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας είναι τέλος ανταποδοτικό και έπρεπε άμεσα να επανεπενδύεται στον τόπο είσπραξης, στη προκειμένη περίπτωση στην Αιτωλοακαρνανία, για συντήρηση του οδικού δικτύου και κατασκευή νέων δρόμων, από τα ποσά που εισέπραξε πέρυσι το κράτος, που εσείς εκπροσωπείτε, από τα τέλη κυκλοφορίας μόνον ένα πολύ μικρό μέρος επέστρεψε στο νομό Αιτωλ/νίας και στην περιοχή που ζω, εργάζομαι και δραστηριοποιούμε. Αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι άθλιοι, επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες παντού, βασανιστήριο καθημερινό για τους πληρωτές Αιτωλοακαρνάνες του τέλους ιδιοκτήτες των Ι.Χ. Η  υστέρηση και υπανάπτυξη του νομού οφείλεται κύρια και από το άθλιο και ελλιπές οδικό δίκτυο σε αντιδιαστολή με τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας που επέβαλαν οι κυβερνώντες
 
Αντί να καταβάλω τέλη κυκλοφορίας σε ένα οδικό δίκτυο που δεν χρησιμοποιώ ως πολίτης πρέπει να εισπράξω αποζημίωση από το κράτος (εσάς) και την αυτοδιοίκηση που δεν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητό μου στις περισσότερες περιοχές και όχι να πληρώνω και από πάνω αυτά τα δυσβάστακτα χαράτσια.
 
2) Διότι, δεν υπάρχει λογοδοσία από τους υπουργούς και τους βουλευτές που πήγαν τα χρήματά μας, και γιατί σημαντικό μέρος τους, δεν επανεπενδύθηκε στη συντήρηση του οδικού  δικτύου της Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
 
3) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα ζητούνται προκαταβολικά τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου.
 
4) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα προβλέπεται διπλασιασμός των τελών σε όποιον τα καταβάλει μετά την 1η του έτους.
 
5) Διότι, το κράτος δεν εφάρμοσε τον ανταποδοτικό τους χαρακτήρα, ως όφειλε!
 
6) Διότι, ενώ ο μισθός, και το οικογενειακό μου εισόδημα μειώθηκαν, κατά 40 %-50% παρά του ότι είμαι πολύτεκνος (4 παιδιά) με δύο θυγατέρες που σπουδάζουν εκτός της μονίμου κατοικίας, ταυτόχρονα αυξήσατε τα τέλη κυκλοφορίας κατά ληστρικό τρόπο και χωρίς αιτιολογία και μάλιστα σε ένα παλαιό αυτοκίνητο που κατάφερα να προμηθευτώ με δόσεις. Τα τέλη που ζητούνται να πληρώσω  για το όχημα αυτό πλησιάζουν περίπου στην τιμή αγοράς του μεταχειρισμένου οχήματος μου! .
 
7) Διότι, αδυνατώ να τα πληρώσω, αφού μείωσα και τις μετακινήσεις μου με το αυτοκίνητο το δε Δημόσιο – Κράτος (Εσείς) εισπράττει ως φόρο το 60 % του ποσού (1,78 €) που πληρώνω για κάθε ένα λίτρο βενζίνης, χωρίς να μας λέτε που πάνε οι φόροι μας και αφήνατε τους δρόμους άθλιους και ένα καθημερινό βασανιστήριο περιμένει όλους τους πολίτες προκειμένω να μεταβούν με το αυτοκίνητό τους, όπως εγώ σε επαρχιακό σχολείο που εργάζομαι με ζημίες και με διάφορες φθορές  στο όχημά μου χωρίς κανείς να με αποζημιώνει ούτε σε είδος αλλά ούτε και σε υπηρεσίες για τις ζημιές αυτές.
Συνημμένο 1.
Ειδοποιητήριο - απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας 2012

Με τιμή

Κώστας Διον. Κορδάτος
Εκπαιδευτικός 
Σ.Τ.
 
 
 
 http://newspressagrinio.blogspot.com/2011/12/1.html
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ VASERA, ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ CAVI ΣΤΟ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Μποδοσάκη για την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου μας με την αγορά από μέρους του πρωτοποριακού συστήματος VASERA, μιας συσκευής μέτρησης της αρτηριοσκλήρυνσης με την μέθοδο CAVI (αξιολογώντας τον σφυροβραχιόνιο δείκτη). Το συγκεκριμένο σύστημα είναι μοναδικό στον Ελλαδικό χώρο και θα προστεθεί στον  εξοπλισμό της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας.





ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΣ (ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ) ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Πραγματοποιήθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο η ορκωμοσία ενός νέου ιατρού στο γραφείο της Διοικήτριας. Ορκίστηκε ο κ. Κατσουγιαννόπουλος Αλέξανδρος ως Επικουρικός Χειρουργός, ο οποίος  θα ενισχύσει την στελέχωση της Χειρουργικής Κλινικής, στην οποία υπηρετούν ήδη τέσσερις ειδικοί Χειρουργοί. Επίσης , την ίδια μέρα, προστέθηκε στο δυναμικό της Χειρουργικής κλινικής , ως ειδικευόμενος  ο κ.Τζέλιος Ιωάννης. Σημειώνεται ότι  από την αρχή του έτους έως και το Νοέμβριο του 2011 πραγματοποιήθηκα 997 χειρουργεία στην Χειρουργική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
3η Υ.ΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
«ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ     
Πτολεμαϊδα  29-12-2011
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο άνθρωπος που δεν είχε ανάγκη τη ΔΕΗ

50χρονος ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός έχει καταφέρει να αποκτήσει πλήρη ενεργειακή αυτονομία στο σπίτι του με χρήση αιολικής και ηλιακής ενέργειας, αλλά και να μετακινείται με καύσιμο από σάπια φρούτα
Τρία χρόνια έχει να πατήσει το πόδι του σε βενζινάδικο και 16 χρόνια να του έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ και φυσικά ούτε τώρα του ήρθε το....

… χαράτσι!
Πρόκειται για τον 50χρονο «πολυμήχανο» ερασιτέχνη ερευνητή Μιχάλη Καλογεράκη, ένθερμο οπαδό της πράσινης ενέργειας, ο οποίος έχει εγκαταστήσει στο σπίτι του στις Γούρνες Ηρακλείου τη δική του «ΔΕΗ», το δικό του παρασκευαστήριο καυσίμου, αλλά και τους δικούς του αυτοσχέδιους… αντιδραστήρες, όπου προχωρεί σε διάσπαση υδρογόνου και οξυγόνου.
Ο Μιχάλης Καλογεράκης, ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός στο επάγγελμα, έχει καταφέρει επί χρόνια να έχει πλήρη ενεργειακή αυτονομία στο σπίτι του με τη χρήση αιολικής και ηλιακής ενέργειας. Παράλληλα, στην αποθήκη του σπιτιού του παράγει το οικολογικό καύσιμο από ζαχαροκάλαμο και σάπια φρούτα, το οποίο, σε συνδυασμό με μια μικρή μετατροπή στον κινητήρα της μηχανής του, του έχει δώσει μέχρι σήμερα πάνω από 25.000 δωρεάν χιλιόμετρα.

2011122900730 120032745 type12128 Ο άνθρωπος που δεν είχε ανάγκη τη ΔΕΗ
Η αιολική ενέργεια στην υπηρεσία του Μιχάλη Καλογεράκη
«Εχω μετατρέψει την αναλογία καυσίμου – αέρα. Η βενζίνη θέλει περισσότερο οξυγόνο για να αναφλεγεί, ενώ το αλκοόλ πολύ λιγότερο», δηλώνει στο «Εθνος» ο ερασιτέχνης ερευνητής προσθέτοντας ότι η πατέντα του βασίζεται στην επεξεργασία του οινοπνεύματος από τα σάπια φρούτα και τη ζάχαρη και στη μετατροπή που έχει κάνει ο ίδιος στον κινητήρα της μοτοσικλέτας του. Το τελικό μείγμα, λέει, είναι σαν μια πολύ δυνατή ρακή, 75 βαθμών, και αν κάποιος το αραιώσει μπορεί να το πιει χωρίς κανένα πρόβλημα.
Η παραγωγή, όπως αναφέρει, γίνεται «από χαλασμένα φρούτα που έχουν ζάχαρη ή και από ζαχαροκάλαμα τα οποία χρησιμοποιώ. Λιώνουμε τα προϊόντα και βάζουμε λίγη μαγιά μαγειρικής και νερό. Μέσα σε λίγα 24ωρα έχουμε έτοιμο καύσιμο για απόσταξη αλλά χρειάζεται να ρίξουμε ακόμα και μαγειρική σόδα, η οποία διαλύει τα οξέα που είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο, επικίνδυνα όμως για τα μέταλλα. Στη συνέχεια ακολουθεί η απόσταξη, η οποία γίνεται με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Δεν καίμε δηλαδή καύσιμο, αλλά απλώς χρησιμοποιούμε το περίσσευμα από τα φωτοβολταϊκά».

2011122900732 120032747 type12128 Ο άνθρωπος που δεν είχε ανάγκη τη ΔΕΗ
Οι Αυτοσχέδιοι αντιδραστήρες του 50χρονου ηλεκτρολόγου για την παραγωγή ενέργειας
Πειράματα
Καθημερινά, το σύστημα του 50χρονου μπορεί να παράγει πάνω από 10 λίτρα καυσίμου, ενώ έγινε γνωστό ότι τα ίδια καύσιμα μπορεί, πέρα από το μηχανάκι, να χρησιμοποιηθούν και για τα αυτοκίνητα αρκεί να γίνει η σχετική μετατροπή του κινητήρα τους. «Εχω κάνει πείραμα τροποποιώντας κινητήρα εσωτερικής καύσης, το οποίο πέτυχε, αλλά δεν έχω τα χρήματα να το χρησιμοποιήσω σε αυτοκίνητο», τονίζει.

Ο κ. Καλογεράκης έχει εγκαταστήσει και λειτουργεί στην αποθήκη του σπιτιού του τους δικούς του αυτοσχέδιους αντιδραστήρες, μέσω των οποίων το νερό παράγει ρεύμα και θέρμανση.

2011122900731 120032746 type12128 Ο άνθρωπος που δεν είχε ανάγκη τη ΔΕΗ
«Οταν έχεις ήλιο, νερό, αέρα, έχεις τα πάντα. Η χώρα μας έχει απλόχερα από τον Θεό όλα αυτά τα πλεονεκτήματα και θα πρέπει οι πολιτικοί μας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, που βρίσκεται η χώρα μας, να δώσουν κίνητρα και κατευθύνσεις για την πράσινη ενέργεια ώστε να πάμε μπροστά», σημειώνει και προειδοποιεί ότι «πολύ σύντομα θα έρθει η ώρα που το νερό θα αντικαταστήσει τα κλασικά υγρά και ορυκτά καύσιμα που καταστρέφουν τον πλανήτη».
Εξηγεί, μάλιστα, πώς μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. «Ξεκινάμε με την κατασκευή ενός πολύ αποδοτικού αντιδραστήρα από ανοξείδωτο χάλυβα που θα διασπάσει το νερό στα συστατικά του. Οταν λέμε ''αποδοτικό'' σημαίνει ότι αποδίδει με μία κιλοβατώρα 200 λίτρα αερίου καυσίμου. Το υδρογόνο και το οξυγόνο αποθηκεύονται σε μια δεξαμενή.
Από τη δεξαμενή μέσω διαφόρων συστημάτων ασφαλείας μπορεί να καταλήξει σε ένα καυστήρα για θέρμανση, σε μια κουζίνα ή σε ένα αυτοκίνητο. Η ενέργεια που χρειάζεται ο αντιδραστήρας για να διασπάσει το νερό δίδεται από φωτοβολταϊκά ή ανεμογεννήτρια.
Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την απόλυτη σταθεροποίηση των ανανεώσιμων μορφών ενέργειας».?Ο Μ. Καλογεράκης κινεί το μηχανάκι του με καύσιμο που παράγει από ζάχαρη, ζαχαροκάλαμο και σάπια φρούτα
Μανόλης Κοκολάκης
Διαβάστε περισσότερα » »

Ούγκο Τσάβες: Μήπως εισάγουμε καρκίνο από τις ΗΠΑ;

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι η πρόεδρος της Αργεντινής πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας -καρκινοπαθής και ο ίδιος- αναρωτιέται: «Μήπως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που προκαλεί καρκίνο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής;».

Εκτός από τον ίδιο και την Κριστίνα Φερνάντες, σε θεραπεία για καρκίνο έχουν υποβληθεί ο Φερνάντο Λούγο (πρόεδρος της Παραγουάης), η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ αλλά και ο προκάτοχός της Λούλα ντα Σίλβα.


Σε ομιλία του στη στρατιωτική ακαδημία του Καράκας, ο Ούγκο Τσάβες είπε ότι δεν απευθύνει «απερίσκεπτες κατηγορίες», αλλά πως «σκέφτεται δυνατά».


Υποστήριξε, όμως, ότι τα περιστατικά καρκίνου ανάμεσα στους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής «είναι δύσκολο να τα εξηγήσει κανείς με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων».


«Θα ήταν απίθανο εάν (οι ΗΠΑ) είχαν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που να επιφέρει τον καρκίνο, χωρίς κανείς να το γνωρίζει;» αναρωτήθηκε ο Τσάβες.


Σύμφωνα με το BBC, στο σημείο αυτό υποστήριξε ότι τη δεκαετία του ’40 επιστήμονες που εργάζονταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ μόλυναν με τον ιό της σύφιλης και με άλλες ασθένειες κρατούμενους στη Γουατεμάλα, αλλά αυτό αποκαλύφθηκε μόλις πέρυσι.


Αστειεύτηκε, δε, λέγοντας πως θα προσέχει περισσότερο τους ηγέτες της Βολιβίας και του Ισημερινού, Έβο Μοράλες και Ραφαέλ Κορέα, από φόβο μήπως προσβληθούν και εκείνοι από καρκίνο.
Διαβάστε περισσότερα » »

Απαγόρευση καλλιέργειας τροφίμων στις ΗΠΑ - Η Monsanto και νόμος S510 -Βίντεο

Οι πολυεθνικές, με τις ευλογίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, περνούν νόμο απαγόρευσης και ωθούν στην πείνα μικροκαλλιεργητές και ιδιώτες, απαγορεύοντας τη διατήρηση και φύτευση σπόρων σε λαχανόκηπους στα σπίτια...




Αν κρίνουμε από τη στροφή που έκαναν χιλιάδες νοικοκυριά και εδώ στην Ελλάδα, που λόγω της κρίσης άρχισαν να φυτεύουν είδη πρώτης ανάγκης και λαχανικά ώστε να μπορούν να επιβιώσουν, κατανοούμε και το μέγεθος της απανθρωπιάς των πολυεθνικών που προκειμένου να ελέγξουν την ανθρωπότητα μέσω του ελέγχου της τροφής, προωθούν τέτοιες απαγορευτικές νομοθεσίες...


Ο νόμος S510 είναι μόνο ένα μέρος από την προώθηση του λεγόμενου κώδικα αλιμεντάριους...


Σχετικά κείμενα:

(1) Υπερψηφίστηκε ο αμφιλεγόμενος νόμος S510 για τα τρόφιμα στις ΗΠΑ

Ύστερα από καθυστέρηση ενός έτους η γερουσία ψήφισε σήμερα το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο «S 510» για την προστασία του καταναλωτικού κοινού και που αφορά στη βιομηχανία τροφίμων στις ΗΠΑ. Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με ψήφους 73 ψήφους έναντι 25 και συγκέντρωσε τις θετικές ψήφους τόσο των δημοκρατικών όσο και των ρεπουμπλικάνων.

Αν και το νομοσχέδιο πρέπει να συνδιαμορφωθεί με το αντίστοιχο που ψηφίστηκε από τη βουλή των αντιπροσώπων τον Ιούλιο του 2009 –καθώς στο τελευταίο περιλαμβάνονται αρκετές τελικές διαφοροποιήσεις- εντούτοις η βουλή των αντιπροσώπων πρόκειται μάλλον να δεχθεί το κείμενο του Κογκρέσου. Ο νέος νόμος ουσιαστικά παρέχει πλήρη εξουσία στην αμερικανική υπηρεσία φαρμάκων και τροφίμων (FDA) στις διαδικασίες παραγωγής και διάθεσης τροφίμων στις ΗΠΑ στο περίπου 80% της παραγωγής. Ο νέος νόμος πρόκειται να εστιάσει στην πρόληψη πάσης φύσεως επιδημιών που μπορεί να προκύπτουν στην διαδικασία παραγωγής τροφίμων, στον εντοπισμό τους και την αντιμετώπισή τους.

Κάτω από τις ίδιες προδιαγραφές πρόκειται να ελέγχονται και τα εισαγόμενα τρόφιμα και η FDA θα αποφασίζει εάν αυτά ανταποκρίνονται στις διαδικασίες ασφαλείας παραγωγής που υπόκεινται και τα τρόφιμα που παράγονται στις ΗΠΑ αναγκάζοντας τον οποιοδήποτε προμηθευτή εξωτερικού να υιοθετεί τις ίδιες αυτές προδιαγραφές ασφαλείας. Ο προϋπολογισμός του νέου νόμου πρόκειται να ανέλθει στα 1,4 δις. $.

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε το νομοσχέδιο αφορούσαν στα τρόφιμα που παράγονται από μικρούς παραγωγούς τόσο για εμπόριο όσο και για ιδία κατανάλωση, μιλώντας για σενάρια όπου αποσπάσματα της FDA θα συλλάμβαναν τον οποιοδήποτε επιχειρούσε να καλλιεργήσει τα δικά του λαχανικά στον κήπό του. Στο τροποποιημένο κείμενο που ψηφίστηκε από το Κογκρέσο εξαιρέθηκαν από τους νέους κανονισμούς οι παραγωγοί που παράγουν προϊόντα τα οποία τους αποφέρουν μέχρι 500.000 $ ετησίως και τα διαθέτουν σε αποστάσεις όχι μεγαλύτερες των 275 μιλίων από τον τόπο παραγωγής τους.

Παρόλα αυτά στο νόμο περιέχονται συγκεκριμένες δικλείδες ασφαλείας ακόμη και για τους μικρούς παραγωγούς κάτι που ουσιαστικά οδηγεί σε αναίρεση της εξαίρεσης...Αυτό γιατί όσοι θέλουν να εξαιρεθούν πρέπει να εγγραφούν στα μητρώα της FDA, -αλλιώς θα υποστούν νομικές κυρώσεις- ενώ –και κυριότερα- οι μικροί παραγωγοί θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να δέχονται τον έλεγχο της FDA εάν η υπηρεσία διαπιστώσει πως κατά τη διάρκεια παραγωγής των τροφίμων δεν τηρούνται οι διατάξεις του S-510 από τον οποίο υποτίθεται έχουν εξαιρεθεί!

Η FDA έτσι εκτός του ότι καθίσταται το κύριο όργανο στην παραγωγή τροφίμων μπορεί να υπαγορεύει οποιαδήποτε στιγμή το πως παράγονται τα τρόφιμα με ποιες διαδικασίες και με ποια φάρμακα πιθανόν κρίνει ότι πρέπει να εντάσσονται στην διαδικασία της παραγωγής. Ένας νόμος αναμφισβήτητα που αξίζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς είναι πολύ πιθανό να δούμε σύντομα και την ευρωπαϊκή εκδοχή του.

 defencenet.gr

(2) Παγκόσμια Διατροφική Συνωμοσία: Σχέδιο Monsanto - Νόμος S510 (Βίντεο)

Πρόκειται για μία Παγκόσμια Διατροφική Συνωμοσία που έχει βαθειά τις ρίζες της μέσα στην ιστορία δημιουργώντας -με πρόσχημα την καλύτερη υγεία και τη μείωση του κόστους γεωργικής παραγωγής- ένα αποκύημα οικονομικών συμφερόντων με απώτερο σκοπό τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού.
Η πολυεθνική εταιρία γεωργικής βιοτεχνολογίας Mosanto με έδρα στο Creve Coeur στο Missouri της Αμερικής είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός του ζιζανιοκτόνου "glyphosate" γνωστό κι ως "Roundup" και ο μεγαλύτερος παραγωγός γενετικά τροποποιημένων σπόρων στον κόσμο. Η συγκεκριμένη εταιρία παρέχει στο 90% του παγκόσμιου χάρτη την τεχνολογία των γενετικά τροποποιημένων σπόρων προς σπορά δηλαδή των μεταλλαγμένων μετέπειτα τροφών που καταλήγουν στο τραπέζι μας.
Μέχρι το 1999 η περί ου ο λόγος εταιρία χρησιμοποιούσε την ονομαζόμενη "Τεχνολογία Εξολοθρευτής" (δηλαδή φυτά που τροποποιούνται γενετικά για να παράγουν στείρους σπόρους) όπου και... υποσχέθηκε δημόσια να μην την ξαναχρησιμοποιήσει για εμπορικούς σκοπούς. Μετά από αυτό όμως η Mosanto προώθησε ένα νέο ισχυρισμό όπου τώρα πλέον υποστηρίζει πως μπορεί να αναπτύξει με σκοπό να χρησιμοποιήσει τους ονομαζόμενους "αυτοκαταστροφικούς σπόρους".
Τώρα όποιος συνεχίζει να λέει... "ε, και τι μας ενδιαφέρει εμάς αυτό;" ίσως με τα παρακάτω βίντεο καταλάβει έστω και λίγα πράγματα για τον ρόλο της Mosanto στον Παγκόσμιο Διατροφικό Χάρτη με τον οποίο θα ξανα-ασχοληθούμε σίγουρα στο μέλλον...







http://www.releasegreece.com/
Διαβάστε περισσότερα » »

Στο κίνημα Occupy Wall Street OWS ,οι διαδηλωτές είναι πραγματικά ηθοποιοί σε ένα προσχεδιασμένο συμβάν.Βίντεο

Το κίνημα OWS που είναι ελεγχόμενο απο τον George Soros - MoveOn.org περιλαμβάνει άτομα ηθοποιούς που εμφανίζονται σε πολλά διαφορετικά «γεγονότα».Δείτε το βίντεο....




Δείτε και ένα σχετικό άρθρο για να καταλάβετε τι γίνεται..
Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: Το κίνημα Occupy Wall Street σηματοδοτεί μια αναδυόμενη Νέα Παγκόσμια Τάξη
Διαβάστε περισσότερα » »

Χάθηκαν 46.200 θέσεις στην ελληνική βιομηχανία το 2011…. μάλλον επειδή πάμε καλά!

0F167A9D64A798B38ECD7873ABB5049A Χάθηκαν 46.200 θέσεις στην ελληνική βιομηχανία το 2011.... μάλλον επειδή πάμε καλά!Είδηση  που πέρασε στα ψηλα… μιας και αυτό που καίει την κοινωνία είναι Εφραιμ… Ταχύτερα απ’ ό,τι σε οποιονδήποτε άλλο κλάδο μειώνονται, λόγω της κρίσης, οι θέσεις εργασίας στον μεταποιητικό, βιομηχανικό κλάδο. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι η απώλεια θέσεων εργασίας στον δευτερογενή τομέα της οικονομίας το τρίτο τρίμηνο του 2011, σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο του 2010, ανήλθε σε 15,6%, έναντι 8,6% στον πρωτογενή τομέα και 4,8% στον τριτογενή τομέα. Η μείωση των θέσεων εργασίας στη μεταποιητική βιομηχανία της χώρας μεταξύ 2008-2011 ανήλθε σε 22,8%.

Όπως προκύπτει από επεξεργασία στοιχείων έρευνας της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), από το τρίτο τρίμηνο του 2008 ως το ίδιο τρίμηνο του 2011, δηλαδή από τότε που ξέσπασε η χρηματοπιστωτική κρίση, την οποία διαδέχθηκε η δημοσιονομική κρίση, οι απασχολούμενοι στον τομέα μειώθηκαν από τα 542.600 άτομα σε 419.000 άτομα. Οι θέσεις εργασίας στην ελληνική μεταποίηση που χάθηκαν, ανήλθαν σε σχεδόν 123.600.

Ειδικότερα το τρίτο τρίμηνο του 2011, σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του 2010, οι απασχολούμενοι στις βιομηχανίες της χώρας μειώθηκαν από 465.200 άτομα σε 419.000 άτομα. Χάθηκαν, έτσι, μέσα σε ένα έτος, 46.200 θέσεις εργασίας.
Διαβάστε περισσότερα » »

Αποκάλυψη: Οι Γερμανοί, το χρέος και Παπανδρέου που... γνώριζε

Ο πρώην Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Peer Steinbrück, στο βιβλίο του που τιτλοφορείται “Unterm Strich”, δίνει μία διαφορετική διάσταση στο “ελληνικό ζήτημα”, ενώ μιλάει ξεκάθαρα για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Ένα βιβλίο που τάραξε τα νερά στη Γερμανία και σκόρπισε ανησυχία και στην Ελλάδα, το “Unterm Strich”, δίνει μία άλλη διάσταση του ελληνικού προβλήματος.
Σε ένα απόσπασμα του βιβλίου του, ο σοσιαλδημοκράτης και πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Πέερ Στάινμπρουκ, αποκαλύπτει μία συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου, όταν ήταν ακόμη αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και “καρφώνει” τον πρώην πρωθυπουργό.



Ο Πέερ Στάινμπρουκ, μιλώντας για την Ελλάδα, τονίζει χαρακτηριστικά:
«Μία χρεοκοπία χώρας-μέλους ή η έξοδος μίας χώρας από το ευρώ δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Δεν παίζουν με αυτό. Ούτε καν ως υπόθεση εργασίας. Δεν μπορούμε να πούμε μετά “Κρίμα”... Κάτω από αυτό το πρίσμα, η Ελλάδα είναι ένα πρόβλημα για το οποίο δεν μπορεί κανείς να αδιαφορήσει.
Το κρίσιμο ζητούμενο στην περίπτωση της Ελλάδαςε είναι η διαχείρηση κρίσεων και οι επιπτώσις σε υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης, με παρόμοια δομικά προβλήματα στην οικονομία”.
Στη συνέχεια, ο Περ Στάινμπρουκ αναφέρεται σε μία συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου, τον ιανουάριο του 2009.
Λέει μάλιστα χαρακτηριστικά: “Όταν μάλιστα περί τα τέλη Ιανουαρίου του 2009 με επισκέφτηκε ο σημερινός (σ.σ. Πρώην) πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο γραφείο μου στο Βερολίνο, δεν είχε καμία ψευδαίσθηση (!!!) για την πραγματική οικονομική και “λογιστική” κατάσταση της Ελλάδας, ενώ γνώριζε τις προκλήσεις που θα καλούνταν να αντιμετωπίσει στην περίπτωση της εκλογικής του νίκης.
Με ρώτησε σχετικά με τα οικονομικά μέτρα που έλαβε η χώρα μου (Γερμανία) μεταξύ 2006 και 2008, αλλά αφού ζήτησε και τις “απόψεις” μου για την αντιμετώπιση της ελληνικής κατάστασης, και αφού του απάντησα, σηκώθηκε να σηκωθεί, με την ειρωνική επισήμανση, ότι δεν ήταν πλέον τόσο σίγουρος ότι ήθελε να κερδίσει τις επόμενες εκλογές (!!!).
Γνώριζε για τις “καυτές πατάτες” που θα άφηνε πίσω της η περίοδος της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, και τις οποίες θα έπρεπε να διαχειριστεί ο ίδιος (ο Γιώργος Παπανδρέου)».

Σιγά- σιγά αποκαλύπτεται όλο το παρασκήνιο και η διαδρομή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, στην εξουσία. «Κλειδί», ασφαλώς, ήταν το περίφημο «λεφτά υπάρχουν», που όπως αποδεικνύεται από τις εξελίξεις, ήταν ψευδές, εν γνώσει μάλιστα του πρώην πρωθυπουργού…








neosteki 
Διαβάστε περισσότερα » »

Τι είναι το μικροτσιπ, VeriChip, RFID chip.....Προπομπόςτου VeriChip, RFID είναι η φοροκάρτα και η κάρτα του πολίτη που μας ετοιμάζει η σιωνιστική κυβέρνηση των προθύμων..

Προπομπός του VeriChip, RFID είναι η φοροκάρτα και η κάρτα του πολίτη που μας ετοιμάζουν μεθοδικά οι σιωνιστες που ειναι σήμερα στην κορυφή της πολιτικής  εξουσίας


Όλα είναι στημένα, στόχο έχουν να σε κάνουν να.....
δεχτείς με ανακούφιση την νέα παγκόσμια διακυβέρνηση και να γίνεις ένα τσιπαρισμένο ζώο στον στάβλο της παγκοσμιοποίησης. 
Αλήθεια δεν αναρωτηθήκατε ποτέ σε ποιόν χρωστάει όλος ο πλανήτης? Πως είναι δυνατόν να χρωστάνε όλες οι χώρες? 
Το λογικό δεν είναι κάποια χώρα να έχει πλεόνασμα? Χρωστάμε λέει στις αγορές, ποιες είναι αυτές και ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να κατέχουν το χρήμα όλων των λαών?
Πως μπορεί να χρωστάει μια χωρά σε ιδιώτες?
Ξυπνήστε ψαχτείτε μην πιστεύετε τίποτα από αυτά που σας σερβίρουν μέσα από τα ΜΜΕ.
Το μυαλό μας θέλουν να καθυποτάξουν και να ελέγξουν εάν αυτό το καταφέρουν τότε τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για αυτούς. 
Θυμηθείτε όλα αυτά τα παγκοσμοιοποιιμενα παιχνίδια που μας σερβίρουν τα τελευταία χρόνια, σκοπό έχουν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους λαούς και να κατευθύνουν την σκέψη τους. 
Κλείστε την τηλεόραση από εκεί μας κυβερνούν για σκεφτείτε ποσό δύσκολο θα ήταν για αυτούς να κυβερνούν χωρίς αυτή.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ Ηλεία 2007> Ένα "ατύχημα" με μάρτυρες που παρ' ολίγο να στοιχίσει τη ζωή στον Καραμανλή...


Ηλεία 2007, στη κόλαση της φωτιάς. Νεκροί, οδύνη, καταστροφή.
Τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για την νέα ελληνική τραγωδία ενώ τα εγχώρια κατηγορούν την κυβέρνηση Καραμανλή για ανικανότητα.
Κάποιες ποιητικές δηλώσεις του Πολύδωρα, ρίχνουν λάδι στη φωτιά της αντιπολιτευτικής κριτικής.
Αρκετά χρόνια αργότερα κι ενώ ο τότε πρωθυπουργός συνεχίζει να σιωπά η αποκάλυψη-από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες- του σχεδιασμού της δολοφονίας του αναστατώνει τον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο.
Κάποιοι κάνουν λόγο για σκόπιμη διαστρέβλωση των γεγονότων ώστε να αναστηλωθεί το ηγετικό προφίλ του Καραμανλή.
Που βρίσκεται όμως η αλήθεια;
Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» αποκαλύπτει σήμερα ένα περιστατικό το οποίο έγινε μπροστά σε μάρτυρες και το οποίο έχει καταγραφεί στη μνήμη των παρευρισκομένων κι όχι μόνο.
ΣΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ
Ο Καραμανλής κατευθύνεται στην Ηλεία με το γνωστό τζιπ για να επισκεφθεί  ένα μέτωπο φωτιάς που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν, στο συγκεκριμένο σημείο, υπό έλεγχο.
Ο τότε πρωθυπουργός ετοιμάζεται να κατέβει από τη πόρτα του συνοδηγού. Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος. Πυροσβέστες, κάτοικοι, αστυνομικοί, οι συνοδοί του και κάποιοι «περίεργοι».
Καθώς ανοίγει τη πόρτα ένα τεράστιο δέντρο πέφτει στο ένα μέτρο από το σημείο που ο τότε πρωθυπουργός έχει πατήσει ήδη το ένα το πόδι με τη πόρτα του τζιπ μισάνοιχτη.
Όσοι παρακολουθούσαν τη σκηνή έπαθαν σοκ. Κάποιοι φώναξαν «πρόεδρε πρόσεχε!..»
Μόνο που η οδύνη για τους νεκρούς ήταν τόσο μεγάλη που τα ΜΜΕ δεν έδωσαν έκταση στο γεγονός.
Σήμερα,  4 χρόνια αργότερα, αναγνώστης του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» που ήταν παρόν στο «ατύχημα» που θα μπορούσε να είχε στοιχίσει τη ζωή του πρώην πρωθυπουργού, μας γράφει:
“Λίγα δευτερόλεπτα αφ’ ότου έπεσε ο κορμός του δένδρου σχεδόν δίπλα στον πρωθυπουργό, είδα δύο τύπους να απομακρύνονται βιαστικά από το σημείο, είδα τους ώμους του. Απόρησα γιατί όλοι είχαμε πλησιάσει  το πρωθυπουργικό όχημα. Τότε δεν έδωσα σημασία. Σήμερα όμως μετά απ’ όλα όσα έχουν βγει στο φως το τελευταίο διάστημα θέλησα να καταθέσω τη μαρτυρία μου…»
Διαβάστε περισσότερα » »

Η χρονιά που οι Έλληνες εγκατέλειψαν τη βενζίνη

Έτος "φωτιά" για τις τιμές σε βενζίνη και πετρέλαιο ήταν το 2011. Αποκαλυπτικά τα στοιχεία του ΥΠΕΚΑ για τις αυξήσεις. Χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς θέρμανση. Μεγαλώνει ο αριθμός των πολιτών που καταθέτουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους
Χρονιά σημαντικών ανατιμήσεων στα υγρά καύσιμα, μείωσης του τζίρου και λουκέτων σε εκατοντάδες πρατήρια στην αγορά καυσίμων ήταν το 2011.
Οι απανωτές αυξήσεις στον ειδικό φόρο κατανάλωσης και οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, άλλαξαν τις συνήθειες των Ελλήνων, καθώς αδυνατούν να καλύψουν το αυξημένο κόστος της ενέργειας και περιορίζουν τόσο τις μετακινήσεις όσο και τις δαπάνες θέρμανσης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής οι μεγαλύτερες αυξήσεις τη χρονιά που τελειώνει έγιναν στο πετρέλαιο θέρμανσης, η τιμή του οποίου αυξήθηκε κατά 18,5 λεπτά το λίτρο ή 23 % σε σχέση με πέρυσι και ακολουθούν το πετρέλαιο κίνησης και οι βενζίνες με μικρότερες αυξήσεις.
Οι Ομοσπονδίες του κλάδου των βενζινοπωλών (ΟΒΕ και ΠΟΠΕΚ) επισημαίνουν ότι τη φετινή περίοδο οι παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης είναι μειωμένες έως και 50 %, στις βενζίνες η πτώση του τζίρου ήταν ήδη εμφανής από πέρυσι και συνεχίζεται ενώ περισσότερα από 1000 πρατήρια έχουν κλείσει ή υπολειτουργούν.
Η τάση αυτή ενισχύεται άλλωστε και από την κατάθεση πινακίδων στις Εφορίες που παρατηρείται αυτές τις ημέρες και συνεπάγεται λιγότερη ζήτηση για βενζίνη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΥΠΕΚΑ, η μέση τιμή του ντήζελ θέρμανσης διαμορφώνεται στα 96,8 λεπτά το λίτρο, από 78,3 το Δεκέμβριο του 2010.
Οι ανατιμήσεις στο πετρέλαιο
Η ανατίμηση οφείλεται εν μέρει και στην αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης που έγινε το Σεπτέμβριο (στα 60 ευρώ ανά χιλιόλιτρο, από 21 που ήταν πριν) ενώ η κυβέρνηση έχει αναγγείλει την εξίσωση των φόρων στα ντήζελ κίνησης και θέρμανσης από τον Οκτώβριο του 2012, με παροχή επιδόματος θέρμανσης που θα κλιμακώνεται ανάλογα με την περιοχή.
Σημαντικές αυξήσεις καταγράφονται και στο πετρέλαιο κίνησης, που διαμορφώνεται τώρα στο 1,514 ευρώ (πανελλαδικός μέσος όρος) από 1,391 ευρώ πέρυσι (αύξηση 12,3 λεπτά το λίτρο ή 8,8 %).
Στην αγορά του ντήζελ κίνησης αναμένονται εξελίξεις που συνδέονται με την απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Βουτιά στη ζήτηση
Μικρότερες ήταν οι αυξήσεις στην αμόλυβδη, ωστόσο οι τιμές ήταν τσουχτερές για τους οδηγούς, πολλοί από τους οποίους επέλεξαν να αφήσουν στο σπίτι το ΙΧ τους.
Η αύξηση ήταν περίπου 3 % ή 5 λεπτά ανά λίτρο με τη μέση τιμή να διαμορφώνεται τώρα στο 1,643 ευρώ από 1,593 πέρυσι το Δεκέμβριο (ενώ τους θερινούς μήνες πλησίασε και το 1,7 ευρώ το λίτρο).
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην αγορά είναι το γεγονός ότι η μεταβολή της μέσης λιανικής τιμής είναι ακριβώς ίδια με εκείνη της τιμής διυλιστηρίου, που αυξήθηκε επίσης κατά 5 λεπτά στο ίδιο διάστημα (από 1,472 σε 1,522 ευρώ), καθώς η μειωμένη ζήτηση δεν επιτρέπει επέκταση των περιθωρίων κέρδους.
Διαβάστε περισσότερα » »

Αναλυτικά τα νέα τεκμήρια για ΙΧ σκάφη και ακίνητα

Νέα τεκμήρια για τη φορολόγηση των εισοδημάτων για το 2012 περιλαμβάνει η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών. Διαβάστε αναλυτικά πώς προκύπτει η αντικειμενική δαπάνη του φορολογούμενου
Μεταξύ άλλων είναι τεκμήρια ακινήτων, αυτοκινήτων και σκαφών αναψυχής, ενώ παράλληλα υπενθυμίζεται ότι η απαλλαγή από το "πόθεν έσχες" ισχύει έως το τέλος του 2013, για αγορά και ανέγερση ακινήτων όπως και δεξαμενών κολύμβησης.
Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι αυξήσεις των τεκμηρίων φτάνουν το 60% για τις πισίνες, το 70% για ακίνητα και αυτοκίνητα και στο 200% για σκάφη αναψυχής.
Για το τεκμήριο ακινήτων:
Η αντικειμενική δαπάνη που προκύπτει με βάση τα τετραγωνικά μέτρα της ιδιοκατοικούμενης ή της μισθωμένης ή της δωρεάν παραχωρούμενης κύριας κατοικίας υπολογίζεται κλιμακωτά με βάση την επιφάνειά της ως ακολούθως:
- μέχρι και 80 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 40 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο,
- από 81 μέχρι και 120 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 65 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο,
- από 121 μέχρι και 200 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 110 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο,
- από 201 έως 300 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 200 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο και
- από 301 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 400 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.
Για τον υπολογισμό της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης των βοηθητικών χώρων της κύριας κατοικίας ορίζεται ποσό 40 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιφάνειας.
Βοηθητικοί χώροι θεωρούνται ο ανεξάρτητος χώρος της αποθήκης ή του γκαράζ μέσα στην ίδια οικοδομή ενώ στην περίπτωση μονοκατοικίας, η αποθήκη, ο χώρος στάθμευσης, το λεβητοστάσιο, η αποθήκη καυσίμων, το κλιμακοστάσιο εφόσον οι χώροι αυτοί βρίσκονται σε λειτουργική ενότητα με αυτή και δεν είναι κοινόχρηστοι.
Τα νέα αυξημένα ποσά για τα αυτοκίνητα
- για τα αυτοκίνητα μέχρι 1200 κυβικά εκατοστά σε 4.000 ευρώ
- για αυτοκίνητα μεγαλύτερα των 1200 κυβικών εκατοστών προστίθενται 600 ευρώ ανά 100 κυβικά εκατοστά μέχρι τα 2.000 κυβικά εκατοστά
- για αυτοκίνητα μεγαλύτερα των 2.000 κυβικών εκατοστών προστίθενται 900 ευρώ ανά 100 κυβικά εκατοστά και μέχρι 3.000 κυβικά εκατοστά και
- για αυτοκίνητα μεγαλύτερα από 3.000 κυβικά εκατοστά προστίθενται 1.200 ευρώ ανά 100 κυβικά εκατοστά.

Διαβάστε περισσότερα » »

Έτσι είναι οι ηγέτες! ΔΕΙΤΕ!

Σύνοδος κορυφής Ε.Ε-Ρωσίας στις Βρυξέλλες. Δείτε προσεκτικά στο βίντεο που ακολουθεί, τι απάντησε ο Πούτιν σε ερώτηση Γάλλου δημοσιογράφου, για τους Τσετσένους.

Έτσι είναι οι ηγέτες. Μακάρι να είχε η Ελλάδα έναν με τα μισά ... του Πούτιν!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
 
 




πηγη
Διαβάστε περισσότερα » »