Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΟΘΕΙΑ ;;; του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Κυκλοφορούν φήμες και ψίθυροι, αλλά και δημοσιεύματα των ΜΜΕ, ότι επίκειται ΝΟΘΕΙΑ των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω Η/Υ, όπως σε κάθε εκλογή.
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση-Δικτατορία δεν θα αφήσει τη «μπουκιά-Ελλάς, να φύγει από το στόμα της».
Προς ενημέρωση του Ελληνικού Λαού παραθέτουμε τα κάτωθι, παρμένα από τα ΜΜΕ.
Άλλα ψηφίζουμε το πρωϊ, και άλλα βγαίνουν το βράδυ.
Πράγματι είναι περίεργη η ύπαρξη της εταιρείας ηλεκτρονικών υπολογιστώνSINGULARLOGICμέσα στο Ελληνικό Υπουργείο Εσωτερικών.

Κατελήθη πάσα έννοια ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!
Δεν υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ούτε στα υπουργεία μας. Παντού κάνουν κουμάντο οι δανειστές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου Μεγιστάνα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Την εταιρεία των ηλεκτρονικών υπολογιστών SINGULARLOGICτην αγόρασε ο Λόρδος Ολιγάρχης ΡΟΤΣΙΛΝΤ πρόεδρος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.Αυτός ο άνθρωπος είναι παμφάγον όν, τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω, είναι αρπακτικό πρώτης επιλογής, όλα τα αγοράζει, «όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει» λέει ο Λαός.

Η εταιρεία SINGULARLOGICείναι αυτή που μέσω των Η/Υ εκδίδει τα εκλογικά αποτελέσματα, και εμείς οι αφελείς τα πιστεύουμε. Σιγά μην άφηνε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους εφιάλτες πολιτικούς, πιόνια του, απροστάτευτους.
Ο Λόρδος Επικυρίαρχος, Μεγιστάνας και Ολιγάρχης Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ βγάζει ότι αποτελέσματα θέλει. Βγάζει ότι κόμματα επιθυμεί. Βγάζει τους βουλευτές που είναι υπάλληλοί του, και έχουν συγγενικότητα με την δική του Εθνότητα.

Αυτό το πράττει μέσω των Η/Υ του Ελληνικού (υποτίθεται) Υπουργείου Εσωτερικών, για να εξασφαλίσει-σαν δανειστής και Κοσμοκράτορας- την ψήφιση όλων των Μνημονίων και εφαρμοστικών νόμων, που προστατεύουν τα συμφέροντά του. Ο Ελληνικός Λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Ο αφελής Λαός ψηφίζει κατά 80% Μνημόνιο, απληροφόρητος ών!!!

Πρέπει ο εκάστοτε Υπουργός Εσωτερικών, να εξασφαλίσει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ από τον οποίον πληρώνεται, και ΟΧΙ τον Κοσμοκράτορα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Χρόνια τώρα η εταιρεία SINGULARLOGICτων Η/Υ, Σιωνιστικών συμφερόντων-ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχει αναλάβει την διεξαγωγή των εκλογών, μέσω των προδοτών πολιτικών αχυρανθρώπων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με αποτέλεσμα να αμφισβητούνται όλα τα εκλογικά αποτελέσματα.

Έτσι ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει HACKING, - μέσω Η/Υκαι ελέγχει την Ελληνική Δημοκρατία.
Έγκλημα κατά της πατρίδος έκαναν οι προδότες πολιτικοί εκείνοι που επέτρεψαν να πωληθεί στον Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ η εταιρεία των Η/Υ των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Αρχικά η SINGULARLOGICήταν ιδιοκτησία της εταιρείας MIG, αυτή η εταιρεία την πούλησε στη Τράπεζα Πειραιώς, και η Τράπεζα τη πούλησε στο παμφάγον όν Μεγιστάνα και Παντοκράτωρα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. 

Αυτά τα γνωρίζουμε από τα ΜΜΕ.
Έπρεπε η τότε Ελληνική Κυβέρνηση να αγοράσει την SINGULARLOGIC, να την κάνει Δημοσίου συμφέροντος, και όχι να αφήνει τον κάθε επιχειρηματία να κάνει κουμάντο, και να βάζει στο χέρι στα εκλογικά αποτελέσματα.
Εμείς ο Λαός, σαν εκλογικοί αντιπρόσωποι φροντίζουμε να μην κλαπεί ούτε μία ψήφος από τα κόμματα, ή από τους υποψηφίους βουλευτές, και ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει ότι θέλει!!!

Μας ενδιαφέρει η SINGULARLOGICδιότι συνοψίζει τις καταμετρημένες ψήφους, και το αποτέλεσμα που βγάζει ανακοινώνει το Υπουργείο Εσωτερικών, και ο Λαός το πιστεύει. Τουλάχιστον το 1/3 των βουλευτών είναι της απολύτου εκλογής και επιλογής του Επικυρίαρχου Κοσμοκράτορα Λόρδου, Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Το παράλογο είναι ότι μια ιδιωτική εταιρεία εκδίδει τα αποτελέσματα, εν απουσία αντιπροσώπων των πολιτικών κομμάτων που αγωνίσθηκαν στις εκλογές.
Ποίος νόμος δίνει το δικαίωμα στο Υπουργείο Εσωτερικών να δίνει το πλέον νευραλγικό πόστο των εκλογών σε μιά ιδιωτική εταιρία;;;

Ο Ελληνικός Λαός ερωτά, είναι αξιόπιστα τα εκλογικά αποτελέσματα, ή ο Παντοκράτωρας Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ εκλέγει τους βουλευτές, και την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση;;; για εξασφαλίσει το παράνομο ΧΡΕΟΣ & τα Μνημόνια;;;(παράνομο και επαχθές το χαρακτήρισε πρόσφατα η εξεταστική επιτροπή της Βουλής).
Να σκεφθείτε ότι την εταιρεία αυτή την πληρώνει ο Ελληνικός Λαός εκ του υστερήματος, για να εκλέγει ο Μεγιστάνας Επικυρίαρχος ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους εκλεκτούς.
Πολιτικό συμπέρασμα.
 -----------------------------
Ο Επικυρίαρχος Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν θα αφήσεινα εκλεγεί μια κυβέρνηση του Λαού, Πατριωτική. Πάντα θα εκλέγει μνημονιακές κυβερνήσεις συνεργασίας, μνημονιακών κομμάτων και επίορκων πολιτικών.

Oι εφιάλτες πολιτικοί πούλησαν στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ την εταιρεία Η/Υ υπολογισμού εκλογικών αποτελεσμάτων, ώστε ο Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ να ελέγχει Κοινοβούλιο και Κυβέρνηση, εκλέγοντας υπουργούς-βουλευτές πολιτικούς ορντινάντσες δικές του.

                                 ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                            Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »