Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Η μεγαλύτερη ηλιακή μονάδα, παράγει ηλεκτρισμό και όμορφες εικόνες

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την τεράστια ηλιακή μονάδα στην Καλιφόρνια. Σε πόσα σπίτια θα παρέχει ηλεκτρισμό (Pics)

Σε λειτουργία τέθηκε η μεγαλύτερη ηλιακή μονάδα στον κόσμο, η οποία χρησιμοποιεί 300.000 μεγάλους καθρέφτες.
Το "Ivapah Solar Electric Generating System", παράγει ηλεκτρισμό για 140.000 σπίτια στην


Καλιφόρνια, κάτι που θα οδηγήσει στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, που αντιστοιχεί στην απόσυρση 72.000 οχημάτων.
Πέρα από τις θετικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, οι εικόνες της εγκατάστασης είναι πολύ εντυπωσιακές, όπως φαίνεται από τις εικόνες που ακολουθούν.




 

news247 
Διαβάστε περισσότερα » »

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας


sillogos_amea_per_dit_mak1
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστεί και δια μέσω του τύπου, τους εργαζόμενους του Σούπερ Μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ επί της οδού 25ης Μαρτίου στην Πτολεμαΐδα, για την προσφορά αποκριάτικου υλικού, στο Κέντρο Φροντίδας παιδιών ΑμεΑ του Συλλόγου.



Για το Δ.Σ

            
Η Γραμματέας                                                                                      Ο   Πρόεδρος

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ                                                          ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛ

Διαβάστε περισσότερα » »

Εργατικό δυστύχημα στη ΔΕΗ: 55χρονος πνίγηκε στην τεχνητή λίμνη λίμνη του ΛΚΔΜ!

Η επίσημη ανακοίνωση της πυροσβεστικής για τον άτυχο εργαζόμενο της ΔΕΗ Σήμερα (14/02/2014) και περί ώρα 13:05, η Υπηρεσία μας κλήθηκε για ανεύρεση αγνοουμένου ατόμου μετά από πτώση του σε τεχνητή λίμνη εντός του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες ανασύρθηκε ο Μ.Ν. του Ι., ετών 56, ο οποίος μεταφέρθηκε χωρίς εμφανή σημεία ζωής, με ασθενοφόρο της ΔΕΗ ΑΕ στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης.
 
myblogs
Διαβάστε περισσότερα » »

Εκλογές στο σύλλογο επιστημόνων Ελαφονήσου



ΕΚΛΟΓΕΣ  ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
ΣΤΙΣ   16   ΦΕΡΟΥΑΡΙΟΥ   2014
Δ/ΝΣΗ: ΑΓΧΙΑΛΟΥ 115  ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΤΙΣ 16  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2014, ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ
ΩΡΑ 10:00-17:00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙ, ΑΓΧΙΑΛΟΥ 115 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑΝ: Α. Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Β. Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

Σκοποί του επιστημονικού συλλόγου
1. Η δυνατότητα αξιοποίησης των επιστημονικών γνώσεων, της κατάρτισης και της... ειδίκευσης των μελών του Συλλόγου για ένα σύγχρονο πλέον σχεδιασμό και προγραμματισμό που θα στοχεύει στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική αναβάθμιση της Ελαφονήσου.

2. Η προώθηση των επιστημονικών, καλλιτεχνικών και ψυχαγωγικών ενδιαφερόντων των μελών του.

3. Η επισήμανση της αξίας του σπάνιου Φυσικού Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς ως αναπόσπαστου στοιχείου της βιώσιμης οικονομίας και της αειφόρου ανάπτυξης.


4. Η μελέτη της ιστορίας και του πολιτισμού της Ελαφονήσου και των περιοχών της στη Ν. Πελοπόννησο (Πούντα, Παυλοπέτρι, Λίμνη Στρογγύλη) μαζί με κάθε γειτονική περιοχή (Βάτικα, Κύθηρα, Αντικύθηρα, Επτάνησα, Μονεμβάσια, Ν. Πελοπόννησο κ.α.) που έστω και για συγκεκριμένη μόνο περίοδο λειτούργησαν ενιαία μαζί της, με προσέγγιση όλων των τομέων της ανθρώπινης ζωής και δράσης στην περιοχή (Πολιτισμική, Κοινωνική, Οικονομική, Πολιτική, Εκκλησιαστική κ.α., ιστορία, ιστορία γλώσσας, γραμμάτων, τέχνης κ.α. ) καθώς και του Ελαφονησιώτικου περιβάλλοντος (φυσική ιστορία, γεωλογική ιστορία, Γεωπολιτισμική ιστορία κ.α.)

5. Η ενιαία μελέτη του Θαλασσοκεντρικού, Σμιγοπέλαγου και Νησοστέφανου Πολιτισμού του Νότου, αποδίδοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην έρευνα, μελέτη και ανάδειξη του Προϊστορικού Κέντρου αυτού του σπάνιου Πολιτισμού, γνωστού σήμερα με τον εκχριστιανισμένο επιθετικό προσδιορισμό του ως Παυλοπέτρι.

6. Η ανάδειξη και προβολή της Ναυτικής, Νησιώτικης και Πολιτισμικής Φυσιογνωμίας της Ελαφονήσου και του Σμιγοπέλαγου Πολιτισμού της.

7. Η διάδοση των μελετών και των συμπερασμάτων για το λαμπρό Πολιτισμό της Ελαφονήσου στην Επιστημονική Κοινότητα της Ελλάδος, της Ευρώπης, καθώς και σ’ ολόκληρη τη Διεθνή Επιστημονική Κοινότητα.

8. Η παρέμβαση για τη δημιουργία και λειτουργία σύγχρονου Ιστορικού και Αρχαιολογικού Μουσείου, αντάξιου του Λαμπρού πολιτισμού της Ελαφονήσου και της Αρχαιότερης Βυθισμένης Πόλης στο Κόσμο στο Παυλοπέτρι, με ηλεκτρονικά μηχανήματα αφής με χρήση ιστορικών αναφορών και πολιτισμικών πλαισιώσεων σ’ όλες τις διεθνείς γλώσσες.

9. Η διοργάνωση τοπικών, περιφερειακών και διεθνών συνεδρίων που θα τιτλοφορούνται με ονομασίες εμπνευσμένες από το σπάνιο Πολιτισμικό και Ιστορικό Περιβάλλον της.

10. Η συνεργασία με παρόμοιους Επιστημονικούς Συλλόγους σε άλλους νομούς-περιφέρειες, περιοχές και νησιά και η δυνατότητα ένταξης του Συλλόγου με τη δομή ομότιμου παραρτήματος σε οποιαδήποτε Πανελλαδική Ομοσπονδία κοινών σκοπών και στόχων ύστερα από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

11. Η συμβολή με μελέτες, έρευνες και ενημερώσεις, καθώς και με παρεμβάσεις, ενέργειες και πιέσεις προς τα αρμόδια όργανα, τις υπηρεσίες και τους φορείς της χώρας μας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση των μεγάλων, διακαών και διαρθρωτικών προβλημάτων της Λαφονησιώτικης Οικονομίας και για τη δημιουργία σοβαρής και σύγχρονης τεχνικο-οικονομικής υποδομής που θα ανταποκρίνεται προς τη φημισμένη Ελαφόνησο, το σπάνιο Φυσικό και Πολιτισμικό της περιβάλλον, την αυξημένη επισκεψιμότητα, καθώς και προς τις προκλητικές προοπτικές ανάπτυξής της (ιδιαίτερα κατά την τελευταία 15 ετία).

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Τα μέλη που μπορούν να εγγραφούν στον Επιστημονικό Σύλλογο είναι όλοι οι Ελαφονησιώτες Απανταχού της Γης και οι σύζυγοί τους καθώς και όσοι κατάγονται από την Ελαφόνησο (έστω και από τον ένα γονέα ή ένα πρόγονο) και οι σύζυγοί τους που εντάσσονται στις παρακάτω κατηγορίες, όπως επίσης και οι περιπτώσεις που επισημαίνονται σ’ αυτές.

Τακτικά Μέλη

α. Ελαφονησιώτες Πτυχιούχοι Ελληνικών Πανεπιστημίων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ/ΤΕΙ-ΑΤΕΙ) ή ισότιμων Σχολών, καθώς και Πτυχιούχοι Πανεπιστημίων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων εξωτερικού, αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος.

β. Επιστήμονες και Πτυχιούχοι των ως άνω Σχολών, που έχουν επιλέξει ως τόπο διαμονής τους την Ελαφόνησο.

γ. Επιστήμονες υψηλού κύρους που ερευνούν και προβάλλουν το Λαμπρό Πολιτισμό της Ελαφονήσου και το σπάνιο φυσικό περιβάλλον του νησιού και της Πούντας, όπως ερευνητές για το Παυλοπέτρι, το Σίμο, το Κάτω Νησί κ.α.

Έκτακτα Μέλη

α. Επαγγελματίες Ελαφονησιώτες με Πανεπιστημιακή ή Ανώτατη μόρφωση (ΑΕΙ/ΤΕΙ-ΑΤΕΙ) Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων.

β. Ελαφονησιώτες Φοιτητές Ελληνικών Πανεπιστημίων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ/ΤΕΙ-ΑΤΕΙ) ή ισότιμων Σχολών, καθώς και Φοιτητές Πανεπιστημίων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων εξωτερικού, αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος.

γ. Επιστήμονες που προσφέρουν προσωρινά τις υπηρεσίες τους στην Ελαφόνησο όπως Καθηγητές, Δάσκαλοι, Γιατροί κ.α.

Ομότιμα Μέλη

Ελαφονησιώτες Αξιωματικοί του Εμπορικού Ναυτικού όπως Πλοίαρχοι, Μηχανικοί, Ηλεκτρολόγοι κ.α. (εν ενεργεία ή μη), και λοιπά επαγγέλματα για την άσκηση των οποίων πλέον απαιτείται πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Αρωγά και Φιλικά Μέλη

Όλοι οι Απανταχού Ελαφονησιώτες, όλοι οι φοιτητές και οι επιστήμονες άλλων περιοχών, όλοι οι επισκέπτες και φίλοι της Ελαφονήσου και των Ελαφονησιωτών και όλα τα άτομα εν γένει που υιοθετούν τους στόχους του Συλλόγου και στηρίζουν το έργο του (χωρίς να έχουν δικαίωμα ψήφου εκτός από τις επιτροπές).

Προϋποθέσεις εγγραφής μελών

Το Άρθρο 4ο παρ. β του καταστατικού επιτρέπει στα μέλη του, αντί επικυρωμένου αντίγραφου του πτυχίου, βεβαιώσεων εγγραφής ή φοίτησης κ.α. να γίνεται η εγγραφή μόνο με μια δήλωση

- Για τα Αρωγά και Φιλικά Μέλη δεν απαιτείται κανένα έγγραφο

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται από την ημέρα της προκήρυξης των εκλογών μέχρι και στις 13 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 22:00, στα μέλη του Δ.Σ.

Οι υποψήφιοι δηλώνουν: Επώνυμο, όνομα, όνομα πατρός, την επιστημονική τους ιδιότητα (Καθηγητής, δικηγόρος, ιατρός, ή Πτυχιούχος Νομικής Αθηνών –όταν δεν ασκούν επάγγελμα - ή φοιτητής ΑΤΕΙ Αθηνών, τμήμα γραφιστικής κ.α.) και αν ανήκουν στα Τακτικά, Έκτακτα ή Ομότιμα Μέλη (με εισήγηση του Δ.Σ. και απόφαση της Γ.Σ. δύναται μόνο ένα ομότιμο μέλος να εκλέγεται στο Δ.Σ.)

Υποψηφιότητες μπορούν να υπάρξουν και για τις Επιτροπές Παράδοσης - Πολιτισμού, Γυναικών κ.α. (με εισήγηση του Δ.Σ. και απόφαση της Γ.Σ.)

Καλούνται όλοι οι φοιτητές και οι επιστήμονες της Ελαφονήσου, όλοι οι Ελαφονησιώτες, όλοι οι Επιστήμονες που εργάζονται στην Ελαφόνησο, οι φοιτητές και οι επιστήμονες άλλων περιοχών, καθώς και οι επισκέπτες και φίλοι της Ελαφονήσου και των Ελαφονησιωτών να προσέλθουν και να στηρίξουν την προσπάθεια και τους στόχους του νεοσύστατου Επιστημονικού Σωματείου της Ελαφονήσου.
ΤΟ ΠΡΟΣ. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΡ. ΜΕΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

Τα ατελείωτα… λαμόγια! Ο κόσμος πεινάει και οι εθνοπατέρες μας ταΐζουν τους Ευρωπαίους βουλευτές ξοδεύοντας… 7.000 ευρώ! Δείτε το έγγραφο

venizelos«Ατάιστους θα τους άφηναν;» θα σκεφτεί κανείς.

Ε όχι, ελληνική φιλοξενία γαρ ακόμη και εν μέσω κρίσης! Βέβαια, τους αφήσαμε να φάνε στο… όρθιο, που το γεύμα σερβιρίστηκε με μπουφέ.
Αναρτήθηκαν στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια τα στοιχεία για τη δαπάνη του γεύματος.
44 ευρώ το άτομο κόστισε το γεύμα που παρατέθηκε στην αίθουσα Ελευθέριος Βενιζέλος της Βουλής.
Μην απορήσετε αν κάνατε τον πολλαπλασιασμό γιατί το αποτέλεσμα του 44Χ140 βγαίνει 6.160. Προσθέστε και τα 880,80€ που ήταν το ΦΠΑ (13%) και βγάλατε το τελικό κονδύλι των 6.960,80€!
Δείτε το έγγραφο της ξεφτύλας:
vouli
Το catering ανέλαβε η εταιρεία που εκμεταλλεύεται το καφενείο και το εστιατόριο της Βουλής.

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Διπλός φόρος σε μισθωτούς με ακίνητα!

spitiaΣτην τσιμπίδα της αυξημένης προκαταβολής φόρου 55% θα πέσουν χαμηλοσυνταξιούχοι και μισθωτοί στην περίπτωση που διαθέτουν εισόδημα έστω και ένα ευρώ από ακίνητα ή ελευθέριο επάγγελμα…
Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας ο φόρος είναι ένας και εφόσον αυτός προκύπτει από δύο ή περισσότερες πηγές (δηλαδή, μισθωτές υπηρεσίες εισοδήματα και από ακίνητα ή ελευθέριο επάγγελμα) η προκαταβολή φόρου 55% θα υπολογίζεται επί του συνολικού φόρου. Αυτό σημαίνει ότι μισθωτοί και συνταξιούχοι που έχουν και εισοδήματα από ακίνητα ή ελευθέριο επάγγελμα θα καταβάλουν επιπλέον φόρους σε σχέση με το προηγούμενο έτος.
Σημειώνεται ότι για τα εισοδήματα του 2013 έχουν θεσπιστεί τρεις κλίμακες για τον υπολογισμό του φόρου:
• εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες,
• εισοδήματα από ενοίκια και
• εισοδήματα από ελευθέρια επαγγέλματα.
Για τις δύο τελευταίες κατηγορίες προβλέπεται και προκαταβολή φόρου 55%. Οσοι έχουν εισοδήματα μόνο από μισθωτές υπηρεσίες, δηλαδή φορολογούνται με την κλίμακα των μισθωτών και των συνταξιούχων εξαιρούνται από την προκαταβολή φόρου. Με την κλίμακα μισθωτών και συνταξιούχων φορολογούνται και τα «μπλοκάκια» υπό προϋποθέσεις.
Συγκεκριμένα για να θεωρηθεί το εισόδημα από ατομική εμπορική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ή ελευθέριο επάγγελμα ως εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες θα πρέπει: α) Να έχουν έγγραφη σύμβαση με τα φυσικά ή/και νομικά πρόσωπα τα οποία λαμβάνουν τις υπηρεσίες τους, και
β) Τα φυσικά ή/και νομικά πρόσωπα τα οποία λαμβάνουν τις υπηρεσίες δεν υπερβαίνουν τα τρία. Επισημαίνεται ότι, εφόσον υπερβαίνουν τον αριθμό αυτό, ποσοστό 75% των ακαθαρίστων εσόδων του εισοδήματος από ατομική επιχείρηση ή ελευθέριο επάγγελμα προέρχεται από ένα από τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που λαμβάνουν τις υπηρεσίες αυτές.
Εφόσον πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις θα φορολογηθούν με την κλίμακα των μισθωτών και συνταξιούχων. Αν έχουν και εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες δεν θα καταβάλουν προκαταβολή φόρου. Αντίθετα, εάν οι μισθωτοί ή οι συνταξιούχοι έχουν εισοδήματα από ακίνητα ή ελευθέριο επάγγελμα θα καταβάλουν προκαταβολή φόρου, ο οποίος θα προκύψει τόσο από τη φορολόγηση των αποδοχών ή των συντάξεων όσο και από τα ακίνητα ή το ελευθέριο επάγγελμα.
Για παράδειγμα, σε μισθωτό με ετήσιο εισόδημα 20.000 ευρώ προκύπτει φόρος 2.300 ευρώ (έχει υπολογιστεί έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ). Επίσης έχει εισοδήματα από ακίνητα τα οποία ανέρχονται σε 12.000 ευρώ ετησίως. Ο φόρος για τα ακίνητα ανέρχεται σε 1.200 ευρώ. Στο συνολικό φόρο (2.300 + 1.200) των 3.500 ευρώ θα υπολογιστεί και η προκαταβολή φόρου που ανέρχεται στο 55%. Δηλαδή ο φορολογούμενος θα πληρώσει το ποσό των 5.425 ευρώ στην εφορία. Εάν μάλιστα συνυπολογισθεί και η εισφορά αλληλεγγύης (640 ευρώ στα ανωτέρω εισοδήματα), τότε ο φόρος θα ανέλθει στο ποσό των 6.065 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η εισφορά ανέρχεται σε 1% στα εισοδήματα από 12.001 ευρώ έως 20.000 ευρώ και σε 2% στα εισοδήματα από 20.001 ευρώ έως και 50.000 ευρώ.
Πάντως, λογιστές, εφοριακοί ακόμα και βουλευτές των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση έχουν θέσει το θέμα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών η οποία ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμα θέση. Στο αρμόδιο τμήμα του υπουργείου Οικονομικών παραπέμπουν για διευκρινίσεις στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου.
Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να δημιουργήσει οικονομική ασφυξία στα νοικοκυριά και γενικότερα όλους τους φορολογούμενους που θα υποχρεωθούν φέτος το καλοκαίρι να καταβάλουν υψηλότερους φόρους. Οχι μόνο για τα εισοδήματά τους αλλά και για την ακίνητη περιουσία.

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Έδειραν στρατιώτη από την Βέροια επειδή τον πέρασαν για …Χρυσαυγίτη!

darmenosΜετά από νοσηλεία στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, βρίσκεται στη Βέροια με αναρρωτική άδεια ο 20χρονος Μ.Ζ. ο οποίος ξυλοκοπήθηκε ανελέητα… κατά λάθος, το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα.

Ο νεαρός που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στη 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, βγήκε από τη Μονάδα του με άδεια εξόδου μαζί με συνάδελφό του και βάδιζαν στο Μοναστηράκι. Εκεί, για κακή τους τύχη, έπεσαν επάνω σε μια ομάδα νεαρών διαδηλωτών οι οποίοι τους είδαν κοντοκουρεμένους κι άρχισαν να τους ρωτάνε από μακριά αν είναι… Χρυσαυγίτες!!!
Είτε για αστείο, είτε από άγνοια κινδύνου, ο φίλος του Βεροιώτη στρατιώτη φέρεται να απάντησε «ναι» για να ακολουθήσουν πρωτοφανείς καταστάσεις…
Ο φίλος του Βεροιώτη φαντάρου πρόλαβε να τραπεί σε φυγή, ενώ ο ίδιος, εντελώς ανυποψίαστος, βρέθηκε ξαφνικά περικυκλωμένος από μια ομάδα 30 περίπου νεαρών που άρχισαν να τον χτυπούν με μανία…
«Προσπαθούσα να προφυλαχτώ και ταυτόχρονα φώναζα ότι είμαι στρατιώτης», λέει ο Μ.Ζ.
Ευτυχώς κάποιοι το άκουσαν και όταν κατάλαβαν ότι ξυλοκοπούν …. λάθος άνθρωπο, παρενέβησαν και στους άλλους, με αποτέλεσμα να σταματήσει ο …. κατά λάθος ξυλοδαρμός…
Άγνωστο για ποιο λόγο, κάποιοι από τους επιτιθέμενους, φωτογράφισαν το θύμα τους με τα κινητά τους τηλέφωνα…
Ο άτυχος 20χρονος στρατιώτης μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για πέντε μέρες.

Πηγή: verianet.gr
makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »