Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Βρέθηκαν αρχαίες πόλεις και μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας στη Σελήνη???

Η ΝΑΣΑ απέκρυβε σαράντα χρόνια τα σεληνιακά ευρήματα

Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών, στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, έχει αποκαλύψει αρκετά συγκλονιστικά πράγματα τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ.


Ο εξειδικευμένος αυτός επιστήμονας αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες βρήκαν απαρχαιωμένα μηχανήματα άγνωστης προέλευσης στο έδαφος της Σελήνης
Εντόπισαν ακόμη κάποιο μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας.
 Και δεν ήταν μόνον αυτά που βρήκαν όταν προσεληνώθηκαν.
Οι αστροναύτες φωτογράφισαν τα αντικείμενα αλλά η ΝΑΣΑ διέταξε τον Τζόνστον να καταστρέψει αμέσως τις φωτογραφίες. Ο Τζόστον όμως δεν ακολούθησε τις οδηγίες.
Στα δημοσιεύματά του ο πρώην διευθυντής ανέφερε πως η Αμερικανική Κυβέρνηση κρατούσε τις πληροφορίες αυτές μυστικές για σαράντα χρόνια.
Οι αποκαλύψεις αυτές του Τζόνστον που αρχίζουν από την εποχή του προγράμματος Απόλλων, παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε ένα νέο βιβλίο που τιτλοφορείται «Σκοτεινή Αποστολή: η μυστική ιστορία της ΝΑΣΑ», ("Dark Mission: the Secret History of NASA" ). Το βιβλίο αυτό συνυπογράφεται και από τον πρώην σύμβουλο της ΝΑΣΑ Ρίτζαρντ Χώγκλαντ καθώς και τον Μάικ Μπάρα που είναι σύμβουλος αεροδιαστημικής εφαρμοσμένης μηχανικής.
Όπως έγινε γνωστό ο διευθυντής του διαστημικού προγράμματος Κέι Φερράρι, (JPL Director of the SSA Program) έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Τζόνστον, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου, του ζήτησε να παραιτηθεί από τη θέση που κατείχε στο διαστημικό πρόγραμμα. Ο λόγος ήταν ότι επικρινόταν η ΝΑΣΑ.
Ο Τζόνστον αρνήθηκε να παραιτηθεί και δήλωσε πως προστατεύεται από το νόμο για την ελευθερία του λόγου. Παρόλα αυτά ο Φερράρι τον έβγαλε, αυτήν την εβδομάδα, από το διαστημικό πρόγραμμα της ΝΑΣΑ, δίχως να δικαιολογήσει την απόφασή του αυτή.
Πάντως, οι χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες που περιέχονται στο αναφερόμενο βιβλίο απεικονίζουν καταστραμμένα κτίρια με τεράστιους θόλους κατασκευασμένα από ύαλο καθώς λίθινοι πύργοι που φαίνονται να ‘κάθονται’ στον αέρα.

«Δεν έχω τίποτε πια να χάσω. Είμαι σε διένεξη με τη ΝΑΣΑ και βρίσκομαι εν θερμώ» είπε ο Κεν Τζόνστον.

Η ΝΑΣΑ πιστεύει πως ο αρχαίος πολιτισμός που βρέθηκε στη Σελήνη δεν είναι σοβαρός.
Πάντως οι συγγραφείς του βιβλίου υποστηρίζουν πως ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κέννεντυ, που προώθησε τη διαστημική προσέγγιση με τη Σοβιετική Ένωση σκόπευε, πραγματικά, να μοιραστεί τις εξωγήινες τεχνολογίες με τη Μόσχα.

Μάλιστα σε μια ομιλία του στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το Σεπτέμβριο του 1963, ο Κέννεντυ έκανε μια πρόταση στην ΕΣΣΔ να οργανώσουν κοινή αποστολή στο φεγγάρι.
Ο Ρίτσαρντ Χώγκλαντ δήλωσε ότι το ενδιαφέρον, τελευταία, της Ουάσιγκτον για την εξερεύνηση του Φεγγαριού, είναι βασισμένο στα σεληνιακά συμπεράσματα που αξιολογούνται εδώ και σαράντα χρόνια.

Εξάλλου, η Ρωσία, η Κίνα, η Ιαπωνία, ακόμη και η Ινδία έχουν δηλώσει δημόσια τα σχέδιά τους να εργαστούν για την εξερεύνηση της Σελήνης.
Αυτός είναι και ο λόγος της βιασύνης των ΗΠΑ, όπως ανέφερε ο Χώγκλαντ, να είναι οι πρώτοι που θα αξιολογήσουν τις αρχαιότητες της Σελήνης.



http://english.pravda.ru/
aorata-gegonota 
Διαβάστε περισσότερα » »

Παραδέχονται ότι ξεπουλάνε την ονομασία "Μακεδονία"

 Δείτε πως μεθοδεύουν την ανακοίνωση της λύσης του προβλήματος στην ονομασία των Σκοπίων με την υποχώρηση της ελληνικής κυβέρνησης κάτω από την πίεση των δανειστών μας για το όνομα "Μακεδονία" ..
 Η Ελλάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα για την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο ζήτημα της ονομασίας, ωστόσο η ΠΓΔΜ δεν έχει....
μετακινηθεί ούτε εκατοστό από τις πάγιες θέσεις της, ανέφερε η επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, πρέσβης Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, σε συνέντευξή της στο εβδομαδιαίο πολιτικό περιοδικό των Σκοπίων «Γραγκιάνσκι» (Gragjanski). «Φαίνεται ότι η ηγεσία στη χώρα σας αρνείται να καταλάβει ότι και αυτή πρέπει επίσης να κάνει συμβιβασμό ώστε να συναντηθούμε στο μέσον του δρόμου. Δεν είναι ρεαλιστικό να επιμένεις και να προσπαθείς να πείσεις την κοινή γνώμη ότι η έκβαση των διαπραγματεύσεων πρέπει να είναι η αποδοχή της στάσης σου εκ μέρους της Ελλάδας. Στο κάτω- κάτω, το ζήτημα της ονομασίας είναι το ακριβές αντικείμενο των διαπραγματεύσεων σύμφωνα με τα Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και υποχρέωση που έχετε ήδη αναλάβει με την Ενδιάμεση Συμφωνία», πρόσθεσε η κ. Παπαδοπούλου.
 Η επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, σημείωσε ότι εξαιτίας του αδιεξόδου, η Ελλάδα ανέλαβε πρόσφατα ακόμη μία πρωτοβουλία, το Μνημόνιο Κατανόησης που προτάθηκε από τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο, όμως όπως επισήμανε, δυστυχώς, μέχρι στιγμής, η Ελλάδα δεν έχει λάβει απάντηση από τα Σκόπια στα ουσιαστικά σημεία αυτής της πρότασης.
 Σημείωσε ότι είναι καιρός πλέον να επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας.
 «Μία αμοιβαία αποδεκτή λύση θα συνιστούσε απτή απόδειξη σχέσεων καλής γειτονίας που είναι ένα από τα βασικά κριτήρια για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Η εξέλιξη αυτή θα επιτρέψει στη χώρα σας μια νέα αρχή, χωρίς βάρη και μια ενταξιακή διαδικασία απαλλαγμένη από οποιαδήποτε σκιά» πρόσθεσε η κ. Παπαδοπούλου.
 Η επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, αποχωρεί στα τέλη του χρόνου από τη θέση αυτή, μετά από πεντέμισι χρόνια θητείας.
 Σε ερώτηση εάν στο διάστημα αυτό υπήρξαν στιγμές που οι δύο χώρες βρέθηκαν κοντά σε λύση για το θέμα του ονόματος, η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε ότι μετά τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι το 2008 και τις πρόωρες βουλευτικές που ακολούθησαν στην ΠΓΔΜ, είχαν διαμορφωθεί ευνοϊκές συνθήκες για την επίλυση του ζητήματος.
 «Το ζήτημα βρισκόταν τότε ψηλά στην ατζέντα της διεθνούς κοινότητας και η χώρα σας διέθετε μια ισχυρή, νεοεκλεγείσα Κυβέρνηση η οποία θα μπορούσε να αναλάβει την ιστορική ευθύνη να κάνει ένα σημαντικό βήμα. Δυστυχώς, δεν το έκανε. Αντιθέτως, γίναμε μάρτυρες μιας αύξησης της εθνικιστικής ρητορικής και διαδοχικών προκλήσεων, που υπονομεύουν τις σχέσεις καλής γειτονίας. Προφανώς, όλα αυτά συνιστούν περισσότερο εμπόδια παρά αρωγούς αναφορικά με τις προοπτικές της, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, διαπραγματευτικής διαδικασίας» πρόσθεσε.
 Σχετικά με τις διμερείς σχέσεις, πέραν του ζητήματος της ονομασίας, η κ. Παπαδοπούλου σημείωσε ότι οι δύο χώρες έχουν πολύ στενούς δεσμούς.
 «Πρώτον και κύριο, μας συνδέει η γεωγραφία. Οι πολίτες μας ταξιδεύουν και προς τις δύο χώρες για διακοπές, αγορές και για επιχειρηματικούς λόγους. Ελληνικές επενδύσεις είναι παρούσες στη χώρα από την ανεξαρτησία της, σε κρίσιμα πεδία της οικονομίας και πηγαίνουν πολύ καλά. Έχουμε πολύ επιτυχημένη διασυνοριακή συνεργασία με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Υπάρχουν ανταλλαγές σε επίπεδο κοινωνίας των πολιτών. Συνεργαζόμαστε στο πεδίο της προστασίας του περιβάλλοντος. Συνεργαζόμαστε ακόμα και σε στρατιωτικά ζητήματα, ενώ έχουμε και αστυνομική συνεργασία. Φυσικά, μένουν πολλά να γίνουν» ανέφερε.
 Η κ. Παπαδοπούλου σημείωσε ότι η διεύρυνση της ΕΕ και ιδιαίτερα η ενσωμάτωση των Δυτικών Βαλκανίων, είναι εξαιρετικής σημασίας για την Ελλάδα και πως η ελληνική Προεδρία της ΕΕ το 2003 υπήρξε πρωτοπόρα αυτής της ιδέας, η οποία αντικατοπτρίζεται πολύ καθαρά στην «Ατζέντα της Θεσσαλονίκης».
 Σχετικά με την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΠΓΔΜ με την ΕΕ και παράλληλα, αναζήτηση λύσης στο θέμα της ονομασίας στην πρώιμη φάση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, η κ. Παπαδοπούλου σημείωσε ότι τις ουσιαστικές αποφάσεις για τη διεύρυνση της ΕΕ τις λαμβάνουν τα κράτη- μέλη. 
 «Αυτό σημαίνει ότι οι προτάσεις που παρουσιάζονται εξετάζονται βάσει των επιτευγμάτων κάθε χώρας ξεχωριστά και της εκπλήρωσης όλων των σχετικών κριτηρίων. Επίσης, πρέπει όλοι να έχουμε υπόψη ότι το ζήτημα της ονομασίας, ως ζήτημα ειρήνης και ασφάλειας στην περιοχή, όπως αναφέρεται στα σχετικά Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, και όχι ως διμερές ζήτημα, ανατέθηκε από το ίδιο το Συμβούλιο Ασφαλείας προς επίλυση στον ειδικό απεσταλμένο. Πιστεύω ότι καθένας από τους εμπλεκόμενους πρέπει να σέβεται και να στηρίζει την εντολή του», ανέφερε ακόμη.
 
nyxtobaths
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΤΟΑ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!

Τα λόγια είναι περιττά...Το παραπάνω βίντεο, που τραβήχτηκε με κρυφή κάμερα εντός μασωνικής στοάς της Κωνσταντινούπολης, αποδεικνύει περίτρανα τα όσα γράφουμε εδώ και καιρό για τους
ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ!

Στο πρώτο μέρος, βλέπουμε την μύηση μασώνων, η οποία γίνεται σύμφωνα με τα "τελετουργικά" που έχουμε περιγράψει, δηλαδή με φοβερούς όρκους θανάτου!

Στο δεύτερο και ανατριχιαστικότερο, βλέπουμε μασώνους 33ου βαθμού ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ Σ@Τ@ΝΟΛΑΤΡΕΙΑ, ΠΙΝΟΝΤΑΣ @ΙΜΑ ΑΠΟ ΣΦ@ΓΜΕΝΑ ΖΩΑ!!!

Όχι, δεν είναι αστείο! Δυστυχώς! Τέτοιοι είναι οι υψηλόβαθμοι (τουλάχιστον) μασώνοι, που κατά 99% είναι και οι υψηλά ιστάμενοι πολιτικοί που κυβερνούν τον πλανήτη!

Αυτή είναι η αλήθεια για τις τεκτονικές στοές: Ούτε "απλές συγκεντρώσεις" κάνουν εκεί, ούτε πρόκειται για φιλανθρωπικά ιδρύματα, ούτε φυσικά είναι Χριστιανοί!

Αλλά - ΦΡΙΚΗ!!! - λατρεύουν τον προαιώνιο εχθρό του Ανθρώπου, τον Σατανά!




Διαβάστε περισσότερα » »

Αργά αλλά σταθερά ο Γιάννος Παπαντωνίου πλησιάζει στον... Κορυδαλλό

Βρήκαν 2 εκατ. δολάρια αδήλωτα σε λογαριασμό της συζύγου του Γιάννου

Και η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου είχε “ξεχάσει” να δηλωσει κοντά 2 εκατ. δολάρια που είχε καταθέσει σε υποκαταστήματα της HSBC στη Γενεύη.


Αυτό προκύπτει από την Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών της Βουλής,
σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews.

Οι ορκωτοί λογιστές της Επιτροπής Πόθεν Εσχες διαπίστωσαν ότι η Σταυρούλα Κουράκου, σύζυγος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, δεν έχει δηλώσει τα χρήματα, ενώ το όνομά της εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ, στον αριθμό 919, ως «Kourakou Stavroula-businesswoman».

Το πόρισμα της Επιτροπής βρίσκεται από την Πέμπτη στα χέρια του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου ο οποίος είναι υποχρεωμένος εντός 20 ημερών να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

«Χειρότερη και από του Άκη η σύμβαση του Γιάννου για τα υποβρύχια»

«Όλες οι συμβάσεις είναι προβληματικές, όμως η σύμβαση για τα υποβρύχια που υπεγράφη το 2002 επί υπουργίας του Γιάννου Παπαντωνίου είναι χειρότερη και από του Άκη», υποστηρίζει ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων Ευάγγελος Βασιλάκος.


Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News, ο κ. Βασιλάκος ισχυρίζεται ότι ο τομέας των εξοπλιστικών δαπανών παρουσιάζει διαχρονικά πολλές αδυναμίες και κυρίως αδιαφάνεια, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται μια εξοπλιστική προμήθεια.

Προς επίρρωση του ισχυρισμού αυτού, ο πρώην διευθυντής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων αναφέρει μεταξύ άλλων πως από το 1996 έως το 2004 το Υπουργείο Άμυνας ακολουθούσε την πρακτική της απευθείας ανάθεσης σε συγκεκριμένο προμηθευτή, παραλείποντας παράνομα τη διαδικασία των διαγωνισμών ή προκηρύσσοντας «κατ’ ευφημισμόν» διαγωνισμούς, όπου η τελική επιλογή ήταν ήδη προαποφασισμένη.

Ερωτηθείς για τη σύμβαση που είχε υπογράψει ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τα γερμανικά υποβρύχια, ο κ. Βασιλάκος επιβεβαιώνει ότι όντως ήταν μία από τις πιο σκανδαλώδεις, ωστόσο συμπληρώνει πως αυτή που υπέγραψε ο Γιάννος Παπαντωνίου το 2002, η οποία αφορούσε και πάλι σε υποβρύχια που θα εκσυγχρονίζονταν, ήταν πολύ χειρότερη.

Και αυτό γιατί, όπως εξηγεί ο πρώην γενικός διευθυντής, λόγω μιας συγκεκριμένης αλλά πιθανότατα όχι τυχαίας πρόβλεψης της σύμβασης, το ελληνικό Δημόσιο πλήρωσε 30 εκατ. ευρώ παραπάνω.

«Η σύμβαση προέβλεπε τον εκσυγχρονισμό τριών υποβρυχίων και είχε μια προαίρεση για τον εκσυγχρονισμό ακόμα ενός υποβρυχίου. Εάν αποφασίζαμε να μην εκσυγχρονίσουμε αυτό το τέταρτο, θα πληρώναμε 30 εκατ. ευρώ παραπάνω. Αποφασίσαμε να μην το εκσυγχρονίσουμε και έτσι πληρώσαμε τα χρήματα», υποστηρίζει ο κ. Βασιλάκος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα το περιστατικό αυτό θα είχε σίγουρα πολιτικές συνέπειες, ωστόσο «εδώ δεν έγινε απολύτως τίποτα».

«Στην πολιτική ηγεσία ή θα πρέπει κάποιος να είναι ανόητος ή θα πρέπει να έχει κάποιον απώτερο σκοπό- να το πω κομψά- για να πάρει τέτοια απόφαση για τα υποβρύχια», καταλήγει ο κ. Βασιλάκος.
 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Σφακιανάκης: Δύο μάγκες έβγαλε η χώρα. Τον Μεταξά και τον Παπαδόπουλο!

Ο Νότης ποτέ δεν «μάσησε» τα λόγια του...
Σφακιανάκης: Δύο μάγκες έβγαλε η χώρα. Τον Μεταξά και τον Παπαδόπουλο!

Αιρετικές έως σοκαριστικές δηλώσεις κάνει ο Νότης Σφακιανάκης μιλώντας στο tralala. Στην συνέντευξη του μιλάει για την Χρυσή Αυγή, το μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα, τους ....εξωγήινους, για τον δικτάτορα Παπαδόπουλο και τον για τον χριστιανισμό.

Μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη του:

«Υπάρχει εξωγήινη ζωή και υπάρχουν αποδείξεις, για όντα νοήμονα, τα οποία υπάρχουν και έχουν κάνει επισκέψεις. Αυτά τα γνωρίζουμε, διότι έχουν αφήσει τα χνάρια τους. Ο Παρθενών δεν γίνεται να είναι δημιούργημα από άνθρωπο, όπως και οι πυραμίδες»

«Μιλάνε τώρα αυτοί οι ιδιώτες, αυτοί οι ελάχιστοι άνθρωποι, και αναφέρονται σε λαούς ολόκληρους, και τους λένε «Μας χρωστάτε τη ζωή σας» αλλά εκεί έχει φτάσει η πατρίδα μας αυτή τη στιγμή, με τις οικογένειες, αυτών των αληταράδων: Παπανδρέου, Καραμανλή, Μητσοτάκη, Στουρνάρη! Πρώτα από όλα παλαιότερα, όταν λέγαμε τη λέξη «Στουρνάρη» ήταν βρισιά, όπως και αν σε λέγανε Αλογοσκούφη πάλι ακουγόταν ψιλο-γελοίο».

«Με καταπιέζει η χριστιανική θρησκεία στην πατρίδα μου, όταν παρεμβαίνουν και μου λένε πως πρέπει να γράψω στην ταυτότητά μου πως είμαι χριστιανός. Ποτέ δεν ήμουν και αν το πω θα αρχίσουν οι άνθρωποι και θα έχουν αντίθεση με μένα, σε σημείο εμπόλεμης κατάστασης».

«Το διαδίκτυο ή αλλιώς ο «Μεγάλος αδερφός» δεν μπορεί να βοηθήσει. Είναι απόλυτο σε όλα, μια απίστευτη παραπληροφόρηση. Είναι ο φασισμός της απληστίας, της άγνοιας, της πορνογραφίας, της παραπληροφόρησης και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο».

«Ή θα φτιάξεις μια πραγματική αστυνομία, που θα πληρώνεται από τον λαό και θα κάνει αυτό που πρέπει, δηλαδή να προστατεύει τον πολίτη από όλες τις απόψεις, ή θα πάρεις τον νόμο στα χέρια σου.

Δεν υπάρχει άλλη λύση. Η Χρυσή Αυγή πιστεύω πως είναι η σημερινή «17 Νοέμβρη». Θυμάμαι όταν ακόμα υπήρχε η 17 Νοέμβρη, έκανε κάποιους από τούς μεγάλο – καρχαρίες, με διάφορα τερτίπια να σπαρταράνε, και κάποια στιγμή τους στέλνει ένα ραβασάκι μέσω κάποιας εφημερίδος – ανεξάρτητα αν στο τέλος αποκαλύφθηκε πως το πράγμα ήταν διαφορετικό – και τους είπε «κάτσε καλά, γιατί θα είσαι το επόμενο κελεπούρι μας».

Έτσι λοιπόν, μαζευόταν το πράγμα και σφίγγανε οι κώ@@ι. Τώρα μέσα στη βουλή γίνονται όλα αυτά που ξέρουμε όλοι, διότι από εκεί που είχαμε μάθει να μιλάμε και να λέμε ότι γουστάρουμε και να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλο, δεν το κάνουν πια για να μπουν μέσα στη κλίκα. Γιατί κλίκες είναι μέσα στη βουλή, και για να τους αποδεχτούν οι παλαιότεροι σηκώνεται ο άλλος και λέει ψέματα, κάτι που δεν επιτρεπόταν στο παρελθόν».

«Τελικά ο μόνος μάγκας σε αυτόν τον τόπο, μετά τον Ιωάννη Μεταξά που είπε το "Όχι" εξ' ονόματός μας, ο αμέσως επόμενος μάγκας, δυστυχώς ήταν πάλι δικτάτορας, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε το σθένος, την ανδρεία, να τον καταδικάσει η πατρίδα του και να πάει στη φυλακή και να πεθάνει εκεί, χωρίς να ζητήσει χάρη, γιατί θα αποδεχόταν πως έβλαψε την πατρίδα του, ενώ αυτός ήταν πραγματικά πατριώτης».

«Η Χρυσή Αυγή φάνηκε ότι έχει πειθαρχία, βάση της συμπεριφοράς και των λεγόμενών τους, αλλά τελικά θέλουν και αυτοί να πιάσουν μια μερίδα πολιτών, τους χριστιανούς, τους Έλληνες. Δεν έχει δουλειά ο χριστιανισμός με τον ελληνισμό. Αυτό είναι δύο άκρα αντίθετα. Δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία».


eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Ε.Ε: "Δεν θέλουμε φωτοστέφανα στους Αγίους"


Η Σλοβακία, ανταποκρινόμενη σε αιτήματα ορισμένων χωρών της ευρωζώνης, αφαίρεσε τα φωτοστέφανα από το αναμνηστικό κέρμα των 2 € για τον εορτασμό της 1.150ης επετείου της άφιξης των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στη Μοραβία, προκαλώντας εκ νέου ανησυχίες ότι ο Χριστιανισμός τελεί υπό κάποιου είδους διωγμό, είτε φανερό(στην Γόνιμη Ημισέληνο), είτε υπόγειο (στην Ε.Ε)!


Η Σλοβακία, μέλος της ευρωζώνης από το 2009, θα αρχίσει να κυκλοφορεί το  αναμνηστικό νόμισμα το επόμενο έτος για να σηματοδοτήσει την άφιξη των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στη Μεγάλη Μοραβία και τη Πανονία, η οποία ήταν μέρος της σύγχρονης Σλοβακίας.

Οι χώρες της Ευρωζώνης επιτρέπεται να κόβουν αναμνηστικά κέρματα μία φορά κάθε χρόνο στο πλαίσιο των κοινοτικών κανόνων. Η εικόνα στο πίσω μέρος του αναμνηστικού κέρματος, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται αποδεκτή από τα υπόλοιπα μέλη της ευρωζώνης και την Κομισιόν.

Η Σλοβακία συμφώνησε να αφαιρέσει το φωτοστέφανο παρά την αδιαμφισβήτητη θέση των Κυρίλλου και Μεθοδίου ως αγίων.

«Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, κατά το σχεδιασμό της εθνικής πλευράς του ευρωνομίσματος, τα κράτη μέλη οφείλουν να λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι τα νομίσματα θα κυκλοφορούν σε όλη την ευρωζώνη, και σε αυτό το πλαίσιο, τα προτεινόμενα σχέδια μοιράζονται από κοινού εκ των προτέρων με τα άλλα κράτη μέλη, έτσι ώστε να μπορούν να παρέχουν όποια σχόλια κρίνουν κατάλληλα», αναφέρει η Κομισιόν σε ανακοίνωσή της.


Η Κομισιόν αναγνώρισε ότι ορισμένα κράτη μέλη αντιτίθενται στο νόμισμα, προσθέτοντας ότι η Σλοβακία υπέβαλε ένα ελαφρώς τροποποιημένο σχέδιο, «το οποίο τώρα έχει εγκριθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Υπουργών».

Αν το κίνητρο των ανώνυμων κρατών μελών ήταν να αφαιρεθούν τα θρησκευτικά σύμβολα από το σχεδιασμό, δεν πέτυχαν απόλυτα. Ο Κύριλλος και ο Μεθόδιος κρατούν ένα  διπλό χριστιανικό σταυρό, στεκούμενοι στη μεσαία κορυφή ενός βουνού με τρεις κορυφές.

Ο διπλός σταυρός και οι τρεις κορυφές είναι τα κύρια στοιχεία του εθνόσημου της Σλοβακίας και απεικονίζονται στα συνήθη σλοβακικά ευρωνομίσματα.

Η ανανεωμένη σχεδίαση αντιμετωπίστηκε με ανησυχία από το βουλγαρικό Τύπο. Κατά τη διάρκεια του κομμουνισμού, ζωγράφοι και γλύπτες κλήθηκαν από τις αρχές να απεικονίζουν  το Κύριλλο και το Μεθόδιο χωρίς τα ιερά φωτοστέφανα.

Αν συνυπολογίσουμε τις προσπάθειες διαφόρων κύκλων για κατάργηση των εικόνων, σταυρών, και θρησκευτικών συμβόλων, και ταυτόχρονα την προσπάθεια προώθησης μιας ύποπτης Πανθρησκείας, δικαίως κάποιος θα σκεφτεί ότι η χριστιανική Ευρώπη αποχριστιανοποιείται, ενώ ταυτόχρονα κατακλύζεται από μουσουλμανικούς πληθυσμούς, λόγω λαθρομετανάστευσης. Πολύ περίεργα χρόνια ζούμε.




ΠΗΓΗ
Διαβάστε περισσότερα » »

«Εμείς δεν αρνούμαστε την Ελληνική καταγωγή μας» (Vid)

Ελληνική σημαία σχημάτισαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ, δείχνοντας έτσι την επίγνωσή τους για την ελλληνική καταγωγή της πόλης, και γνωρίζοντας καλά την ιστορία ττης πόλης τους.

«Εμείς δεν αρνούμαστε την καταγωγή μας» έγραφε το πανό που ύψωσαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ, στον αγώνα της Κυριακής με τη Λιλ, κάτω από ένα τεράστιο coreo με την ελληνική σημαία στο κέντρο της οποίας απεικονιζόταν ένας αρχαίος Έλληνας.

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ, υπενθύμισαν με αυτό τον τρόπο, τις ελληνικές ρίζες της Μασσαλίας, που ιδρύθηκε από τους Φωκιείς το 600 π.Χ.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, η εντυπωσιακή κίνηση, ήταν μια απάντηση στα όσα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη, στον αγώνα της Europa League με την Φενέρμπαχτσε, όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ Γάλλων και Τούρκων οπαδών και με πολιτική χροιά.

Βλέπουμε ότι η επιρροή του Ελληνισμού είναι ακόμα έντονη σε περιοχές που έχουν αλλοτριωθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια, δείχνοντας έτσι την απίστευτη δύναμή του, και γιατί πολλόι προσπαθούν να βρουν τρόπους να τον εξαφανίσουν.




defencenet
Διαβάστε περισσότερα » »

Όταν διαβάζεις τα ονόματα είναι …να βαράς …ενέσεις.

Δεκάδες αστυνομικοί εξακολουθούν να διατίθενται για τη φύλαξη πολιτικών προσώπων, στην προκειμένη περίπτωση πρώην υπουργών και βουλευτών.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» για τη φύλαξη 48 από αυτούς διατίθενται 92 αστυνομικοί από την υπηρεσία που αποκαλείται «επίσημα».
Τη μερίδα του λέοντος, από 10 αστυνομικούς έχουν ο πρόεδρος του -εξωκοινοβουλευτικού πλέον ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη και του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Χρήστου Παπουτσή.
Ακολουθούν, ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης και ο πρώην -προ πάρα πολλών ετών- υπουργός Δημόσιας Τάξης Σήφης Βαλυράκης που έχουν από 6 φρουρούς.
Αναλυτικά, ο πίνακας των πρώην που φυλάσσονται από την ΕΛ.ΑΣ. είναι ο εξής:
1.   Κώστας Αϊβαλιώτης 3
2.   Νάσος Αλευράς 1
3.   Παναγιώτης Αντωνακόπουλος 2
4.   Τόνια Αντωνίου 1
5.   Γιώργος Βαγιωνάς 1
6.   Σήφης Βαλυράκης 6
7.   Γιώργος Βουλγαράκης 3
8.   Γιάννης Βούρος 1
9.   Νάντια Γιαννακοπούλου 1
10.               Θανάσης Γικόνογλου 1
11.               Ευτύχης Δαμιανάκης 1
12.               Τάκης Δημητρουλόπουλος 1
13.               Γιάννης Διαμαντίδης 4
14.               Σάββας Εμινίδης 1
15.               Χρήστος Ζώης 1
16.               Εύα Καϊλή 1
17.               Γιώργος Καρατζαφέρης 10
18.               Κώστας Καρτάλης 1
19.               Άγγελος Κολοκοτρώνης 1
20.               Σπύρος Κουβέλης 1
21.               Ευαγγελία Κουρουπάκη 1
22.               Ιωάννης Κουσελάς 1
23.               Γιώργος Λιάνης 1
24.               Ανδρέας Μακρυπίδης 1
25.               Λάμπρος Μίχος 1
26.               Κατερίνα Μπατζελής 1
27.               Πάνος Μπεγλίτης 6
28.               Μιχάλης Μπεκίρης 1
29.               Μανώλης Μπεντενιώτης 1
30.               Γρηγόρης Νιώτης 2
31.               Θανάσης Οικονόμου 2
32.               Γιάννης Παπαθανασίου 2
33.               Χρήστος Παπουτσής 10
34.               Φραγκίσκος Παρασύρης 2
35.               Χρήστος Πρωτόπαπας 1
36.               Τάσος Σιδηρόπουλος 1
37.               Κυριακή Τεκτονίδου 2
38.               μαργαρίτης Τζίμας 1
39.               Βασίλης Τόγιας 1
40.               Αγγελος Τόλκας
41.               Μαντατζή Τσετίν 1
42.               Χάρης Τσιόκας 1
43.               Δημήτρης Τσιρώνης 1
44.               Ελπίδα Τσουρή 2
45.               Νικόλαος Τσώνης 1
46.               Γιώργος Φλωρίδης 2
47.               Σωτήρης Χατζηγάκης 2
48.               Αλέκος Χρυσανθακόπουλος 1

Ακόμα και ο ..μπουγάτσας Αιβαλιώτης έχει… τρεις
 
ixnos
Διαβάστε περισσότερα » »