Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ρωσική Ομάδα Μάχης αεροπλανοφόρου στην ΑΟΖ Κύπρου... (βίντεο)

Η Μόσχα ανακοίνωσε πριν λίγο ότι η Ομάδα Μάχης του αεροπλανοφόρου "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" από την Βόρεια Θάλασσα (θάλασσα Μπάρεντς) πρόκειται να πλεύσει για την Ανατολική Μεσόγειο, κοντά στην περιοχή της κυπριακής γεώτρησης του "Οικοπέδου 12", σχεδόν τρία χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στην περιοχή!
Η Ομάδα Μάχης του αεροπλανοφόρου θα αποπλεύσει στις 13 Νοεμβρίου για ασκήσεις στην θάλασσα Μπάρεντς και θα ασκηθεί για μία εβδομάδα. Ακολούθως στις 19 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το ταξίδι της για την Μεσόγειο, χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής τα λιμάνια που θα προσεγγίσει.
Η διάρκεια της αποστολής της Ομάδα Μάχης του αεροπλανοφόρου στην Μεσόγειο θα είναι τρεις μήνες. Το Ναύαρχος Κουζνέτσοφ και τα πλοία συνοδείας του αναμένονται να περάσουν τα στενά του Γιβραλτάρ στα τέλη Νοεμβρίου όταν θα έχουν γίνει γνωστά και τα αποτελέσματα της κυπριακής γεώτρησης Η ναυτική δύναμη αποτελείται από 6 αντιτορπιλικά, φρεγάτες και πλοία υποστήριξης!Στην περιοχή ήδη περιπολεί ρωσικό συμβατικό υποβρύχιο, αλλά φαίνεται ότι κρίθηκε πως θα πρέπει να υπάρξει πιο "πειστική" προβολή ισχύος με σκάφη επιφανείας. Κανείς δεν περίμενε βέβαια ότι θα έστελναν το "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ". Μαζί με το ρωσικό αεροπλανοφόρο θα πλεύσει και το αντιτορπιλικό Admiral Chabanenko, κλάσης Udaloy II. Πάντως αναλυτές στην ρωσική πρωτεύουσα ανέφεραν ότι "Υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην Συρία.
Η Ρωσία ήδη έχει ζητήσει άδεια από την Κύπρο για να έκτελέσει έρευνες σε δύο "Οικόπεδα" που τώρα έχει αναπτυχθεί ο ... τουρκικός Στόλος! Πιο σαφή απάντηση στην Άγκυρα δεν μπορεί να υπάρξει.
Το ρωσικό αεροπλανοφόρο είναι εξοπλισμένο με 19 αεροσκάφη Su-33, 4 Su-25 (κρούσης) και 17 ελικόπτερα Κa-27 και μεταφέρει μεγάλο αριθμό πυρηνικών κεφαλών για χρήση από τους πυραύλους Ρ-700 Granit.


Διαβάστε περισσότερα » »

Γκρέμισαν το σπίτι του Καρκαβίτσα!


Ένα εξαιρετικό ελεύθερο ρεπορτάζ του συνάδελφου Τάσου Ντούβλη από την εφημερίδα Press-Time, «φιλοξενεί» το ΠΙΝΑΚΙΟ. Ένα θέμα που καταδεικνύει τη γύμνια του πολιτισμικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα και φυσικά δεν «παίζει» στα Μέσα γιατί απλά…δεν πουλάειΌμως ο κ। Ντούβλης έχει κάνει στην Press- Time αναλυτικό ρεπορτάζ στο αποκαλύπτει πως οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων γκρέμισαν το σπίτι του Ανδρέα Καρκαβίτσα, το «σπίτι με τις πικροδάφνες» δεν υπάρχει πια, αναφέρει ο ρεπόρτερ χαρακτηριστικά.
Αξίζει το χρόνο σας, γιατί πολύ απλά δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση που διανύουμε αλλά και αυτή των αξιών.Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Ντούβλη αλλά και την Press-Time, για την παραχώρηση του ρεπορτάζ τους।
Του Τ. Ντούβλη
Το διάσημο «σπίτι με τις πικροδάφνες», το οποίο ανήκε στον αδελφό του Ανδρέα Καρκαβίτσα, Κώστα, δεν υπάρχει πια. Οι δύο συγγραφείς πήγαιναν εκεί τα καλοκαίρια και έγραφαν, ή έκαναν συζητήσεις για τη «Μεγάλη Ελλάδα» και τη λογοτεχνία, με άλλους πνευματικούς ανθρώπους, όπως τον Γρηγόρη Ξενόπουλο, που ήταν συχνός επισκέπτης.

Απίστευτο! Ιδιοκτήτες αυθαιρέτων, γκρέμισαν το εξοχικό σπίτι του μεγάλου συγγραφέα Ανδρέα Καρκαβίτσα, στα Λεχαινά Ηλείας, επειδή το είδαν ως… εστία μόλυνσης. Το διάσημο παραλιακό «σπίτι με τις πικροδάφνες», το οποίο ανήκε στον αδελφό του Ανδρέα Καρκαβίτσα, Κώστα, στη γενέτειρα τους, δεν υπάρχει πια.
Οι δύο συγγραφείς πήγαιναν εκεί τα καλοκαίρια και έγραφαν, ή έκαναν συζητήσεις για τη «Μεγάλη Ελλάδα» και τη λογοτεχνία, με άλλους πνευματικούς ανθρώπους, όπως τον Γρηγόρη Ξενόπουλο, που ήταν συχνός επισκέπτης. Αλλά αφού, το πνεύμα στην Ελλάδα έχει πεθάνει προ πολλού, ήταν λογικό οι ιδιοκτήτες των αυθαιρέτων της περιοχής (κι όμως!) να κάνουν ό,τι θέλουν και ο Δήμος να αποφανθεί ότι «δεν ήξερε» την ιστορική σημασία του σπιτιού…
Η αυθαίρετη κατεδάφιση του οικήματος, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα Λεχαινά, καθώς η ενέργεια αυτή προσβάλλει ολόκληρο τον ελληνικό λαό, αφού πρόκειται για εθνική πολιτιστική κληρονομιά . Από την άλλη πλευρά ο τοπικός Σύλλογος Οικιστών λέει ότι προχώρησε στην ενέργεια αυτή επειδή επρόκειτο για «ερείπιο το οποίο αποτελεί εστία μόλυνσης». Ο κόσμος στην περιοχή έχει ξεσηκωθεί. Το θέμα όμως είναι το αν θα πληρώσει κανείς για αυτή την γκάφα;
«Παράνομη και αυθαίρετη η κατεδάφιση»
«Η ενέργεια αυτή είναι παράνομη και αυθαίρετη και προσβάλλει την τοπική ιστορία και τον πολιτισμό», τονίζει στην PRESS Timeο Διονύσης Κράγκαρης, μέλος της Ένωσης Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον (ΕΠΟΠ). Ο Σύλλογος Οικιστών μετά από απόφασή του στην γενική συνέλευση προ λίγων ημερών, δίχως να ρωτήσει κανέναν προχώρησε στην κατεδάφισή του σπιτιού.
Με το που μαθεύτηκε ότι κατεδαφίστηκε το σπίτι του Καρκαβίτσα οι αντιδράσεις ήταν έντονες. «Άραγε από πού να αντλεί αυτή την εξουσία ο Σύλλογος των (αυθαιρέτων) Οικιστών; Ποιος νόμος του δίνει το δικαίωμα να κατεδαφίζει κτίσματα σε δημόσια παραλιακή έκταση, τα εκατοντάδες κτίσματα της οποίας έχουν από το 1997 χαρακτηρισθεί αυθαίρετα και παράνομα; Εδώ ας απαντήσουν οι αρμόδιες διοικητικές και δικαστικές αρχές», αναφέρει η Ένωση Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον και η Μορφωτική Ένωση Λεχαινών «Ανδρέας Καρκαβίτσας».
Από το 1997 στο 2011
Όπως εξιστορεί στην PRESS Timeο Διονύσης Κράγκαρης μέλος της ΕΠΟΠ, «αυτό το σπιτάκι ήταν της οικογένειας Καρκαβίτσα. Μικρό και παραθαλάσσιο στην παραλία των Λεχαινών. Εκεί παραθέριζαν το καλοκαίρι τα μέλη της οικογένειας». Και συνεχίζει λέγοντας ότι «από το 1997 και μετά χαρακτηρίστηκε από την κτηματική υπηρεσία του δημοσίου κατεδαφιστέο και αυθαίρετο. Μαζί και όλα τα υπόλοιπα κτίσματα εκεί τριγύρω».
Μετά από λίγα χρόνια υπογραμμίζει ο κ. Κράγκαρης «η οικογένειά του το εγκατέλειψε το σπίτι γιατί δεν μπορούσαν να το επισκευάσουν λόγω της απειλής της αστυνομίας, των προστίμων κτλ, από καταγγελίες που γινόντουσαν. Και έτσι αφέθηκε στην τύχη του. Θα μπορούσε ο δήμος όλο αυτό το διάστημα να έχει ενδιαφερθεί και να ζητήσει την διατήρηση του οικήματος».
Το σπίτι ήταν ένα σύμβολο για ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Ο κ. Κράγκαρης επιρρίπτει ευθύνες και στον δήμο λέγοντας ότι: «Αφού έγινε ότι έγινε θα μπορούσε ο δήμος να ζητήσει την παραχώρηση από το δημόσιο της χρήσης του χώρου αυτού και στη θέση του να κατασκευάσει πάλι ένα όμοιο σπιτάκι μαζί με μια καντίνα να εξυπηρετούνται οι λουόμενοι για να περιοριστεί αφενός και η αυθαιρεσία όλων αυτών και να υπάρχει και εξυπηρέτηση. Αλλά και να τιμηθεί και η μνήμη του Ανδρέα Καρκαβίτσα».
Δεν γνώριζε ο δήμος…
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Χρήστος Παλαιολόγος, αμέσως μετά το γκρέμισμα του σπιτιού εμφανίστηκε να μαζεύει τα μπάζα από την παραλία. Εξήγησε ωστόσο ότι ο Δήμος δεν εμπλέκεται στην κατεδάφιση, ενώ η παρουσία του στον καθαρισμό της παραλίας ήταν ιδιωτική. «Με φώναξαν οι οικιστές να καθαρίσω την παραλία. Δεν γνώριζα ότι το ερείπιο ήταν το παραλιακό σπίτι του Καρκαβίτσα. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα αντιδρούσα διαφορετικά». Υποστήριξε κατηγορηματικά και διευκρίνισε ότι η πρόεδρος των Οικιστών Ζωή Τσουραπά τον κάλεσε να πετάξει τα μπάζα σαν ιδιώτης.

pinakio

 
Διαβάστε περισσότερα » »

Μεγάλο φαγοπότι με τις επιδοτήσεις από εταιρείες στον ΕΟΜΜΕΧ

Τέσσερις εταιρίες που υπάγονται στον ΕΟΜΜΕΧ επί εννέα χρόνια ελάμβαναν κοινοτικά κονδύλια για να καλύπτουν λειτουργικές τους δαπάνες, σύμφωνα με έρευνα του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης...


Οι φορείς, προκειμένου να λαμβάνουν τα ποσά, επικαλούνταν τη συνεργασία τους με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «ΕΥΡΗΚΑ», το οποίο υποστηρίζει τα εθνικά ερευνητικά ινστιτούτα.

Όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή της Κυριακής και ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, αν και οι φορείς αυτοί υπάγονταν μόνο στην εθνική χρηματοδότηση, από το 2002 έλαβαν – χωρίς να το δικαιούνται - περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ από τα κοινοτικά κονδύλια που προορίζονται για την έρευνα.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε γίνει κανένας σχετικός έλεγχος από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας.

Ο έλεγχος διατάχθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη και την έρευνα ανέλαβε το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Οι οργανισμοί αυτοί ανήκουν στις 151 ΔΕΚΟ απ’ όπου θα αρχίσει να εφαρμόζεται η εργασιακή εφεδρεία.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ενώ στην Τουρκία εγκαινιάστηκε το 2ο χρυσωρυχείο της Eldorado εναρμονισμένο με τη φύση, στη Θράκη το κοινό συμφέρον... Βιάζεται παρά φύση!!!

του Θανάση Ζωγράφου

Εγκαινιάστηκε το 2ο μεταλλείο χρυσού για την Eldorado Gold στην Τουρκία, 35χλμ, έξω από την Σμύρνη. Εμείς... Τι περιμένουμε εμείς; Αξιότιμοι Θεσμικοί κύριοι... δείτε το φώτο ρεπορτάζ και... μετά τολμήστε να δείτε κατάματα την τοπική κοινωνία πού συχνά και αυθαίρετα επικαλείστε. Αν και μετά από αυτό επιμένετε σε στείρα όχι και νηπιακές εμμονές....Κι αν πιστεύετε στην πολιτική σας ανδρεία, ανακοινώστε σήμερα κιόλας δημοψήφισμα. Σε κάθε περίπτωση δε, θυμηθείτε πως για θέματα κρίσιμης σημασίας, για τον λαό τον τόπο και τη χώρα που έχουν κοσμογονικό χαρακτήρα ΕΙΣΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ!!!

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου 2011, εγκαινιάστηκε στην.....
Τουρκία, 35χλμ έξω από την Σμύρνη (το φιλελεύθερο κέντρο της Τουρκίας), το δεύτερο χρυσωρυχείο της Eldorado Gold Corporation, από το Βανκούβερ του Καναδα, μητρικής εταιρίας και της «Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε.» για το έργο του Περάματος Νομού Έβρου.

Πρόκειται για το Efemcukuru, μια περιοχή περιτρυγιρισμένη από αμπελώνες των οποίων την ανάπτυξη και βελτίωση χρηματοδοτεί τα τελευταία χρόνια η εταιρία Eldorado Gold.

Το συγκεκριμένο έργο θα αποδώσει 2 δισεκατομμύρια δολάρια συνολικά και περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.

H Eldorado Gold Corporation συγκαταλέγεται ανάμεσα στους υψηλότερους φορολογικούς συντελεστές στην Τουρκία, από τους φόρους που αποδίδει ετησίως αλλά και έμμεσα από την φορολόγηση των κοινωνικών της ανταποδοτικών συνεισφορών.

Η Τουρκία μέσα στα τελευταία 10 χρόνια έχει αναρριχηθεί στην πρώτη θέση παραγωγών χρυσού στην Ευρώπη, αφού μετά την έναρξη της λειτουργίας του μεταλλείου χρυσού στην Πέργαμο (Όβατσικ), ακολούθησαν ακόμη 6 χρυσωρυχεία που συνολικά παράγουν περίπου 25 τόνους χρυσού ετησίως (2011), ενώ για το 2013 το νούμερο αυτό υπολογίζεται στους 40 τόνους χρυσού.
Διαβάστε περισσότερα » »

Έρχονται περικοπές στις συντάξεις

Περικοπές της τάξης του 30% στο τμήμα των επικουρικών συντάξεων άνω των 150 ευρώ για τα ...


ελλειματικά ταμεία, προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ο κ. Κουτρουμάνης γνωστοποίησε πως οι περικοπές θα ισχύσουν από την 1η Νοεμβρίου μαζί με μείωση των ποσοστών αναπλήρωσης των επικουρικών συντάξεων για όσους βγουν στη σύνταξη από εδώ και στο εξής.
Διαβάστε περισσότερα » »

Δουλέψτε μέχρι να πεθάνετε... κάντε μας τη σύνταξη δώρο!

Καταργείται από την 1η Οκτωβρίου η υποχρεωτική συνταξιοδότηση σε ηλικία 65 ετών στη Βρετανία.
Μετά από διαβούλευση που άρχισε το 2010, η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε τον περασμένο Ιανουάριο να καταργήσει το δικαίωμα που ο εργοδότης είχε μέχρι τώρα να υποχρεώσει έναν εργαζόμενο να συνταξιοδοτηθεί, από τη στιγμή που γίνεται 65 ετών.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Υπουργείου Εργασίας και Συντάξεων, το μέτρο αυτό, που είχε ζητηθεί εδώ και καρό από τους εργοδότες, άρχισε σταδιακά να εφαρμόζεται από τον Απρίλιο και να ισχύει πλήρως από την 1η Οκτωβρίου.

Η κατάργηση της υποχρεωτικής συνταξιοδότησης αποτελεί μέρος της ριζοσπαστικής - όπως τη χαρακτηρίζει η βρετανική κυβέρνηση συνασπισμού - μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος.

Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε τον Οκτώβριο του 2010 ότι η νόμιμη ηλικία για συνταξιοδότηση, θα φθάσει τα 66 χρόνια το 2020 για τους άνδρες και τις γυναίκες, έναντι των 65 χρόνων που είναι σήμερα για τους άνδρες και των 60 για τις γυναίκες.

Πάντως, το δικαίωμα της απόλυσης ενός εργαζόμενου σε ηλικία 65 ετών, δεν χρησιμοποιήθηκε συστηματικά από τους εργοδότες, καθώς περίπου 850.000 Βρετανοί ηλικίας άνω των 65 ετών εξακολουθούν να εργάζονται σήμερα.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο κόσμος έχει ξεφύγει.Με την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να... τους φτιάξει τη βλάβη


Οι τρεις δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες σταμάτησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πτολεμαΐδα...

Εκεί αφού πρώτα πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα, εξανάγκασαν τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου να επισκευάσει ηλεκτρική βλάβη στο όχημά τους.
Ο ιδιοκτήτης συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις τους, και οι τρεις δράστες, δύο άντρες και μία γυναίκα, επιβιβάστηκαν ξανά στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή, πυροβολώντας ακόμη μία φορά στον αέρα.
Ωστόσο η αστυνομία κατάφερε να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει.
Το αυτοκίνητο και το πιστόλι κατασχέθηκαν.
Διαβάστε περισσότερα » »

Κατάργηση του σταυρού προτίμησης φέρνει ο νέος εκλογικός νόμος


Νέο εκλογικό νόμο, που θα φέρνει ανατροπές στο πολιτικό σύστημα, με την καθιέρωση μονοεδρικών ή ολιγοεδρικών περιφερειών και με ...


παράλληλη κατάργηση του σταυρού προτίμησης σε μεγάλο βαθμό, προτείνει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Χαρακτηρίζει, δε, «πράξη υψίστης πολιτικής ανευθυνότητας» την άμεση προκήρυξη εκλογών.
Διαβάστε περισσότερα » »

Εντελώς καραγκιόζηδες στο Υπουργείο οικονομικών.


Ποιός από όλους τους καραγκιόζηδες (συγγνώμη κιόλας ρε καραγκιόζη-τι μας φταις και εσύ) σκέφτηκε να ενημερώσουν οι πολίτες μέσω sms αν δικαιούνται έκπτωση ή όχι.Η προθεσμία...

 ξεκίνησε την Παρασκευή και λήγει σήμερα.Το 54160 που στέλνουν τα μηνύματα έχει "μπουκώσει".τα μηνύματα δεν γίνονται δεκτά  και ο κόσμος που δεν έχει πλέον πως να την βγάλει, αγωνιά αν θα καταφέρει να κερδίσει την έκπτωση φόρου που δικαιούται.
Για να μην ανησυχεί ο κόσμος λοιπόν να σας πούμε πως σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου:
"Με την υποβολή έγκυρης αίτησης στην υπηρεσία μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2011, ο δικαιούχος ιδιοκτήτης, του οποίου η αίτηση θα γίνει δεκτή, εξασφαλίζει την ενσωμάτωση της απαλλαγής ή της έκπτωσης στον αμέσως επόμενο λογαριασμό ηλεκτρισμού.
Για όσους υποβάλλουν εκπρόθεσμα την αίτησή τους μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2011 (λήξη της υπηρεσίας), και εφόσον αυτή γίνει δεκτή, η απαλλαγή ή η έκπτωση θα συμψηφιστεί στον πρώτο λογαριασμό που θα εκδοθεί από τη ΔΕΗ μετά την έγκριση της αίτησης."
Διαβάστε περισσότερα » »

Τα ΜΑΤ βαράνε αλύπητα !! Ολοι εναντίον ενός !! Greek Police

Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναφέρεται πως το Ισραήλ θα κάνει εφόρμηση, και μάλιστα έδωσαν και ημερομηνία…Ο Ελληνοκυπριακός τύπος ισχυρίστηκε πως το Ισραήλ απέναντι στις τουρκικές απειλές θα σχηματίσει στην Μεσόγειο ασπίδα ασφαλείας και από την ξηρά και από τον αέρα. Η εφημερίδα Σημερινή ανέφερε πως την επόμενη Τετάρτη ισραηλινά μαχητικά αεροπλάνα θα πετάξουν πάνω από την Κύπρο και θα προσγειωθούνε στην βάση του Ελληνοκυπριακού στρατού στην Πάφο.
Η εφημερίδα Σημερινή στην είδηση της έβαλε τίτλους όπως ¨Ασπίδα ασφαλείας γύρω από την Κύπρο από Ρωσία και Ισραήλ… Ομπρέλα από θάλασσα και αέρα απέναντι στις τουρκικές απειλές…Έρχεται ο Ρωσικός στόλος, ίπτανται ισραηλινά αεροπλάνα¨.
Η εφημερίδα αναφέρει πως η Τουρκία ανέβασε την ένταση στις προειδοποιήσεις για τις έρευνες που κάνει η Κύπρος για υδρογονάνθρακες, και σχολιάζει πως Ρωσία και Ισραήλ σχηματίζουν ασπίδα ασφαλείας γύρω από το νησί. Η εφημερίδα προχτές σε ευρεία είδηση της είχε αναφέρει πως ο Στόλος του βορά με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο ¨Ναύαρχος Κουζνέτσωφ¨ και άλλα έξι πλοία πέρασαν από τα στενά του Τσεμπελίταρίκ, και ότι θα σταλούνε στην Μεσόγειο.
¨ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ¨
Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως η ρωσική εταιρία πετρελαίων Gazprom είναι σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρία Amerikan Noble Energy που κάνει τις έρευνες στην δήθεν ΑΟΖ των Ελληνοκυπρίων και του Ισραήλ, και ότι για αυτό τον λόγο θα έρθει ο ρωσικός στόλος στην περιοχή.
Η εφημερίδα στηριζόμενη σε πληροφορίες που συγκέντρωσε αναφέρει πως στις 4 Οκτωβρίου δύο μαχητικά αεροπλάνα του Ισραήλ θα πετάξουν πάνω από την Κύπρο, και ότι υπάρχει περίπτωση να προσγειωθούνε στην αεροπορική βάση της Εθνοφρουράς ¨Ανδρέας Παπανδρέου¨ στην Πάφο.
Διαβάστε περισσότερα » »

"Σας σκοτώσαμε στην Κατοχή, γι' αυτό τώρα στην κρίση σας βοηθάμε"!

Δείτε κι ακούστε στο βίντεο (14:10) και θαυμάστε τον βουλευτή Θεσπρωτίας, Δημάρχους, Περιφερειάρχες, δεσποτάδες και σια, να παραμένουν κότες, να μην αντιδρούν και να χειροκροτούν!



"Σας σκοτώσαμε στην Κατοχή, γι' αυτό τώρα στην κρίση σας βοηθάμε"! 

Κυνική δήλωση του Γερμανού πρεσβευτή σε μνημόσυνο εκτελεσθέντων στην Παραμυθιά

"Σας σκοτώσαμε στην Κατοχή, γι' αυτό τώρα σας βοηθάμε να ξεπεράσετε την κρίση!", ανέφερε ο Γερμανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Roland Michael Wegener, αφήνοντας άφωνους τους παριστάμενους.

Το είπε κατά το μνημόσυνο των 49 εκτελεσθέντων προκρίτων της Παραμυθιάς από τους Γερμανούς. Παρότι όσοι άκουσαν αυτά τα λόγια σάστισαν, κανείς, όμως, δεν αντέδρασε.

Το πόσο και πως μας βοηθάνε οι Γερμανοί να ξεπεράσουμε την κρίση είναι ένα θέμα. Αφού αυτό που υπολογίζουν, και...
καλά κάνουν, είναι μόνο τα δικά τους συμφέροντα. Αλλά το να υποστηρίζει κανείς ότι "σας σκοτώσαμε τότε και σήμερα σας στηρίζουμε", είναι, το λιγότερο, κυνική ομολογία.
katoci, μέσω "on-news"

Η εκτελεση των 49


Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ:
Κομμάντος, αλεξιπτωτιστές ,πεζοναύτες, καταδρομείς. Ολοι εσείς που ποτέ δεν υπήρξατε πρώην, σας καλωσορίζουμε. Όλοι θέλετε να μάθετε τους λόγους που κληθήκαμε σήμερα να συγκεντρωθούμε μέσα από μια άδολη, ευγενική προσπάθεια η οποία φαίνεται να...
στέφεται από επιτυχία.

Το άδικο είναι ότι η Πατρίδα την οποία είτε κληθήκαμε, είτε εθελοντικά οι περισσότεροι ,υπηρετήσαμε αποδεχόμενοι αγόγγυστα ,όλα τα βάσανα και τους κόπους που μας έκαναν αυτό που ΕΙΜΑΣΤΕ ,δεν μας έχει ίσως την ίδια εκτίμηση ,για αυτό κι έχει καταργήσει τις μετεκπαιδεύσεις που όφειλε να έχει σε πρώτη προτεραιότητα. 

Αλλά εμείς ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα ότι το χρέος μας προς αυτήν, φθάνει μέχρι την υπέρτατη θυσία την οποία δεν θα διστάσουμε να αντικρύσουμε όποτε κι αν μας ζητηθεί. Προσπαθούσαμε καιρό να καταγράψουμε τους λόγους που μας ώθησαν σε αυτή μας την κίνηση αλλά η λίστα μεγάλωνε τόσο πολύ που θα ήταν αδύνατο να αναπτυχθεί επαρκώς σε λίγες γραμμές. 

Προτού ξεκινήσουμε όμως να αναπτύσσουμε τους λόγους για τους οποίους μαζευτήκαμε εδώ σήμερα είναι αναγκαίο να κάνουμε μια επισήμανση. Να ξέρετε ότι τα 2 βασικά εργαλεία κάθε απολυταρχικού καθεστώτος είναι η καταστολή (είτε εμφανής είτε κεκαλυμμένη)και η προπαγανδιστική λιβελογραφία με συνοδοιπόρο την δικαστική μέθοδο των μηνύσεων, αγωγών κλπ.Κι αυτό το λέμε διότι από τη Δευτέρα και μετά θα γραφούν και θα ακουστούν πολλά για όλους μας. 

Για αυτό θα κλείσουμε αυτή τη μικρή παρένθεση λέγοντας σας το εξής ρητό , ¨ο σοφός πιστεύει τα μισά από όσα διαβάζει ,ο ιδιοφυής ξέρει ποια μισά να πιστέψει» Η διαμαρτυρία μας λοιπόν σαν μέλη των Ειδικών Δυνάμεων, που ποτέ δεν πάψαμε να είμαστε άσχετα αν απολυθήκαμε, έχει ως στόχο να καταδείξει και να φωνάξει, στα ώτα που πρέπει, ότι ορκισθήκαμε άπαξ να προστατεύουμε το Σύνταγμα, το Έθνος ,τη Δημοκρατία και την κυριαρχία των Ελλήνων σε αυτό το σταυροδρόμι της γης, αλλά και τα ώτα αυτά πρέπει να πράξουν αυτά που επιβάλλει κι ο δικός τους όρκος.

Γιατί ενώ, όλοι εμείς ορκισθήκαμε να προστατεύουμε τους Θεσμούς και τη Δημοκρατία αυτοί ουσιαστικά την έχουν καταλύσει με την ανοχή και συμμετοχή σε ΣΚΑΝΔΑΛΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΊΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΙΤΙΩΝ ,με την ψήφιση νόμων για διαγραφή πράξεων οι οποίες στράφηκαν εν τέλει εναντίον του Ελληνικού λαού. Όταν βιάζεις εσύ τους θεσμούς πως απαιτείς να σε σεβαστούν οι υπόλοιποι; 

1) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ , για την κατάργηση της επιστρατεύσεως και μετεκπαιδεύσεως των Εφέδρων γενικά και ειδικότερα για τους προερχόμενους από τις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..οταν καταργείς την μάχιμη εφεδρεία δίνεις το μήνυμα στον οποιονδήποτε ότι «ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ,ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ». 

Φαντάζεσθε τι αποτρεπτική δύναμη μπορούν να αποτελέσουν 50-100.000 άνδρες πλήρως εξοπλισμένων κι εκπαιδευμένων στον αντίπαλο;; Αν μια διμοιρία Ελλήνων κομμάντος μπορεί να φέρει εις πέρας αποστολές πίσω από τις εχθρικές γραμμές με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα φανταστείτε τι μπορεί να νιώσει ο κάθε εχθρός όταν γνωρίζει ότι ανά πάσα στιγμή θα μπηχθούν στα πλευρά του 100 τέτοιες διμοιρίες. 

Πόσο δύσκολο είναι Κε υπουργέ και πόσο δαπανηρό για το κράτος να καλούνται 10 έφεδροι των Ειδικων Δυναμεων κάθε φορά για να περάσουν ΠΕΝ μαζί με τους νεοσ/κτους σε κάθε ΕΣΣΟ ώστε να θυμηθούν κάποια πράγματα και να διατηρήσουν το αξιόμαχο;; Tι θα σας κοστίσει αν σε κάθε ΣΒΕΑ κλιθούν και 10 έφεδροι αλεξ/τές να κάνουν επίγειο και 3 άλματα για συντήρηση με ηλικιακό πλαφόν ;; 

Καταργήσατε κι αφοπλίσατε εν μια νυκτία τους Εθνοφύλακες ακρίτες και δώσατε «ζωτικό χώρο» και «αέρα» να κινούνται άνευ φόβου διάφοροι ύποπτοι και ξενοκίνητοι «ντελάληδες» που εγείρουν αξιώσεις σε περιοχές ευαίσθητε όπως η Θράκη κι η Μακεδονία. Ουσιαστικά ξεδοντιάσατε την πρώτη , ΝΑΙ την πρώτη γραμμή ανασχέσεως στις παρυφές της ΠΑΤΡΙΔΟΣ. 2)ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ, για το κλείσιμο των στρατοπέδων χάριν της όποιας οικονομικής δυσπραγίας του Κράτους. 

Όταν θέλεις να κάνεις οικονομία περιστέλλεις σπατάλες, προνόμια, οφίτσια και δεν ακρωτηριάζεις τα άκρα σου τα οποία θα τεθούν επί του πεδίου της μάχης προκειμένου να προστατέψουν αυτό το Κράτος και κατά συνέπεια τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό. Μα επιτέλους δεν καταλαβαίνουν οι κρατούντες τις τραγικές συνέπειες των αποφάσεων τους; Ή δεν θέλουν;;; Τις κυβερνήσεις τις ψηφίζει ο Λαός για να του παρέχουν, πέραν όλων των άλλων το κυριότερο ,Συνταγματικά καθιερωμένο, αγαθό. ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. 

Με τις εφαρμοζόμενες τακτικές όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τίθεται κι αυτή ,όπως και τα εισοδήματα τους στην κλίνη του Προκρούστη κι ότι απομείνει θα ριχθεί ως Θυσία στον Λαβύρινθο του Μινώταυρου των απρόσωπων αγορών. 3)ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ, για την απαξίωση ,που έχει καταστεί κανόνας πια, κάθε ένστολου άντρα και γυναίκας των Ενόπλων Δυνάμεων από την περιλάλητη εποχή της Μεταπολίτευσης μέχρι τις μέρες μας .

Δεν είμαστε μια χώρα σαν το Λουξεμβούργο, τα σύνορα μας βρίθουν εν δυνάμει εχθρών (και δυστυχώς κι εντός των τειχών) τόσο από Βορρά όσο κι από Ανατολάς. Πως να κρατηθεί υψηλό το ηθικό των ένστολων όταν καθημερινά απαξιώνονται είτε σε επίπεδο οικονομικό, είτε σε επιχειρησιακό, είτε συρόμενοι στα δικαστήρια κατηγορούμενοι είτε ακόμα χειρότερο όταν τους εμφύτεψαν εντός το σαράκι της πολιτικής;; 

ΟΙ Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι καρβέλι να κοπεί σε φέτες και δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με μικροπολιτικά παιχνίδια τα οποία εν τέλει αποβαίνουν εις της Συνοχής και της Πειθαρχίας, των 2 παραγόντων αυτών οι οποίοι αποτελούν τους πυλώνες του αξιόμαχου του εμψύχου δυναμικού. 

Οι περίοδοι των ξενοκίνητων διχασμών και του αλληλοσπαραγμού παρήρθαν ανεπιστρεπτί. Δεν μπορείτε πλέον με κανένα τερτίπι να ξεχωρίσετε ξανά τον λαό από τον στρατό γιατί πολύ απλά η δεξαμενή κάθε στρατού είναι η ευρεία λαϊκή του βάση αναπόσπαστο μέρος της οποίας αποτελεί η Εφεδρεία είμεθα απόγονοι, ΟΠΛΑΡΧΗΓΩΝ, ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΙΓΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΜΠΕΗΔΩΝ. ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ... 4)ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ,για την κατάργηση της στολής εξόδου. Με ποιο σκεπτικό καταργήσατε την υπόσταση του φέροντος τη στολή????

Ο οπλίτης, ο αξ/κος ,ο δόκιμος Μόνιμος Υπα/κος δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι είναι λειτουργοί εντεταλμένοι να δώσουν και τη ζωή τους για όλα αυτά που εκπροσωπεί αυτή η στολή. Ο Έλληνας θέλει να βλέπει τον «φύλακα άγγελο του». Μήπως για να μην προκληθούν τα ανθελληνικά αισθήματα των πάσης φύσεως διαταραγμένων υδροκέφαλων που ούτως ή άλλως δεν θα ζήσουν στην Ελλάδα αλλά σε κάποιο ακριβό προάστιο της νέας Υόρκης ή του Λονδίνου???Η΄ μήπως και θιγεί η πολύ-πολιτισμικότητα που πραξικοπηματικά μας επιβάλλατε?

Η ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ.

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ. ΑΛΛΟ ΑΝΟΧΗ ΑΛΛΟ ΥΠΟΤΑΓΗ. ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ,ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ,ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. 

Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ. 

Αυτή η στολή δεν είναι ένα κομμάτι ύφασμα είναι οι ψυχές των προγόνων μας. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ. Κάθε ίνα της είναι και μια μάχη και κάθε μάχη έχει μέσα της κόκκαλα ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΑ. Όταν στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ λαμβάναμε τον τιμημένο μπερέ είχαμε στη καρδιά μας το αίμα των πεσόντων μας, αλλά στο μυαλό μας ,το μελλον των παιδιών μας. 5)ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για την αυξανόμενη και ειδικά μετά τα ΙΜΙΑ, υποχωρητική στάση που τηρούν οι κρατούντες στα εθνικά θέματα. 

Πότε έγινε προσφάτως πόλεμος στον οποίο ηττήθημεν και μιλούμε σήμερα για συρρίκνωση της Εθνικής κυριαρχίας???Κάτω από πιο σκεπτικό προβαίνετε στην εθνική λοβοτομή κραδαίνοντας τη σπάθη της Τουρκικής απειλής;; ΝΑΙ η απειλή υπάρχει και θα υπάρχει όσο θα υπάρχει έστω κι ένα Έλληνας αλλά είναι καταστροφικό να υπερτιμάτε τους απέναντι και να σπέρνετε τον φόβο και την παλιμβουλία στο εσωτερικό. 

ΟΙ Έλληνες πολέμησαν εχθρούς απείρως περισσότερους από γενέσεως πλάσης, ξετίναξαν ρακένδυτοι κι αγράμματοι όπως κάποιος εκ των κρατούντων τους ονόμασε. 400 χρόνια σκληρού ζυγού και τώρα πλαγίως μας ωθείτε να αποδεχτούμε την «ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ» από τους προαιώνιους;; 

ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΑΦΕΣ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ «ΙΜΙΑ» ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΒΟΥΛΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ όπως ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΑΣ.ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΕΣ «ΘΕΩΡΙΕΣ» ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. 

ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΟΥΜΕ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ KAI ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΣΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΤΟ 1974 , ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ " ΝΙΚΗ " !!! 

ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. …..ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974. ΓΙΑΤΙ? ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ; ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ; ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ Ή ΟΧΙ ΤΗΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ; 

ΟΧΙ . ΠΗΓΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΘΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ . ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΣΗΜΑΙΝΕ ΤΟ "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ". ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ. ΔΩΣΑΤΕ ΒΟΡΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ,ΤΗ ΘΡΑΚΗ.ΓΙΑΤΙ;;; 

ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ; ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1897;;; ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ,ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑΣ, Σ ΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. 

ΒΛΕΠΕΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗ ΜΑΘΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Ή ΟΧΙ. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΗΔΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ,ΑΝΕΡΓΟ ΛΑΟ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ 30ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. .

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΙΣΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ- ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ .ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΦΤΑΙΞΕ ,…

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ. ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΝΕΤΕ »ΔΙΟΡΘΩΤΕΣ» ΑΠΟ ΕΞΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΑΔΟΡΑΚΙ.ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ.Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΛΑΜΠΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΑΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ,ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ και άλλα χαριτωμενα . 

ΣΤΕΙΛΑΤΕ 3 ΨΥΧΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Με αυτό τον τρόπο απαξιώνετε τις Ένοπλες Δυνάμεις και δημιουργείτε αίσθημα ραγιαδισμού στον περήφανο και αξιοπρεπή Ελληνικό Λαό στον οποίο είναι υπόλογοι οι ένοπλοι αδελφοί μας , ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΟΝΟΝ. ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ,ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.ΤΟ ΠΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΗ,ΜΙΣΗΤΟ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟ.ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ! . 

600 ΔΙΣ€ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ,ΟΥΤΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,ΟΥΤΕ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ; ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΙ ΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ;;; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΒΑΛΕΤΕ ΚΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ Ή ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ.ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ; ΚΑΤΑΧΡΑΣΘΗΚΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, 

ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΖΑΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 20 ΓΕΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ .ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ. ΜΑΣ ΣΥΡΑΤΕ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ {€} ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΙΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΤΕ. 

ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΞΕΝΙΤΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ !!! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΣΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ. KΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!! ΩΣ ΕΔΩ.!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΤΟΠΙΟΥΣ και ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ Η' ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Η' ΓΗΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΩΝΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥ.

ΣΕ 
ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ , ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ , ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑ ΕΝΑΝ ΚΑΝΑΡΗ, Η' ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ , ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ !!! Η ΕΛΛΑΔΑ , ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΗ ΕΔΩ Η ΓΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΘΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ .ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ , ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ. 

"Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία" ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ. ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ - ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ -
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ "ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ" (ΚΕΕΔ)
Διαβάστε περισσότερα » »

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο ΤΑΡΤΗΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ ΣΕΡΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΕΣ Ή "ΜΙΣΕΣ" ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ YOUTOUBE ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟΙ. EXEI ΔΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ!

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΧΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ.

Η ΓΡΙΒΑ ΚΑΙ Η ΚΑΣΤΑΝΕΡΗ, ΤΑ ΔΥΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΥΨΗΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ... (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ")

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ "ΣΤΑΜΕΝΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΓΚΟΡΑ, ΚΟΥΜΑΝΟΒΟ ΚΑΙ ΟΣΟΓΚΟΦΣΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΚΕΛΛΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ (ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΚΑΣ ΤΖΑΚΡΗ).

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΤΑΡΤΗΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΕΝΑΝ ΧΟΡΟ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΡΤΗΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΟΡΟ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ Ο ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΠΟΥ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ -ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΡΤΗ- ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΑΡΤΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ -ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ- ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑ, ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΥΡΟΒΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΘΑΝΑΣΗ ΤΑΡΤΗ... ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ... "ΣΤΟΧΟΣ"



http://patriotikikinisikavalas.blogspot.com/2011/09/blog-post_4698.html
Διαβάστε περισσότερα » »

«Οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι εκβιάζουν τον πλανήτη»!

Με δημοσίευμα κόλαφο κατά των απεργιακών κινητοποιήσεων στην Ελλάδα, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση στην Ελλάδα, με τις καταλήψεις δημοσίων κτηρίων, την άρνηση των ιδιοκτητών ταξί και άλλων κοινωνικών ομάδων, να δεχθούν την απελευθέρωση των επαγγελμάτων τους και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες που θα έχει στην παγκόσμια οικονομία η "ανευθυνότητα" της Ελλάδας.

«Υπάλληλοι του υπουργείου Μεταφορών, του υπουργείου Οικονομικών και Δικαιοσύνης, κυμάτιζαν ελληνικές σημαίες κάνοντας κατάληψη σε δημόσια κτήρια για να εμποδίζουν τους ελεγκτές της τρόικας να πλησιάσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις κινητοποιήσεις των απόστρατων στο υπουργείο Αμύνης. «Βετεράνοι των ενόπλων δυνάμεων εισέβαλαν στο Πεντάγωνο διαμαρτυρόμενοι για τις μειώσεις μισθών». 

Το δημοσίευμα της  Daily Mail αναφέρει στην κατακλείδα του πως «την ώρα που η Γερμανία και οι υπόλοιπες χώρες του ευρώ κάνουν το παν για να πείσουν τους ψηφοφόρους τους πως πρέπει να συνεχίσουν να βοηθούν την Ελλάδα, οι ίδιοι οι Έλληνες κάνουν το κάθε τι για να δείξουν πως δεν θέλουν τελικά να σωθούν» 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Χάσατε την κάρτα του πολίτη, ξεχάσατε την φοροκάρτα; Ηρθε το microchip

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αντισταθούμε από τώρα! Βίντεο



Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΕΙΟΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

  marasleio-1-naiΆλλα δύο ιστορικά σχολεία της ομογένειας στην ΚΠολη πήραν φέτος τη θέση τους στην Ιστορία.

Τα Δημοτικά σχολεία της Μαρασλείου στο Φανάρι και της Χαλκηδόνας έκλεισαν λόγω έλλειψης μαθητών το πρώτο και λόγω «ενός μαθητή» το δεύτερο.

Ο Χρυσοβαλάντης Μιχαηλίδης, φέτος μαθητής της πέμπτης τάξης, το παιδάκι αυτό που έτεινε να γίνει θρυλική μορφή, πήρε μετεγγραφή σε ένα άλλο Δημοτικό, αυτό του Ζαππείου.

Έτσι, το σχολειό της Χαλκηδόνας στο οποίο φοιτούσε μέχρι πέρσι έκλεισε τις πόρτες του.

Ο Χρυσοβαλάντης μέχρι πέρσι ήταν μόνος του στο θρανίο και στον κήπο του σχολείου. Ήταν ο μοναδικός μαθητής. Βαριόταν, συγχυζόταν, αλλά ταυτοχρόνως, δήλωνε σε ελληνικά ΜΜΕ ότι αισθάνεται «σαν βασιλιάς».

Στο Ζάππειο όπου πήγε θα έχει για παρέα άλλα 64 παιδάκια. Πολιτισμικό σοκ! Δεν είναι όμως μόνο το «πλήθος» των συμμαθητών. Είναι και το γεγονός ότι ο Χρυσοβαλάντης θα συναντήσει το νέο «κράμα» στο οποίο έχει εξελιχθεί ο ελληνισμός στην Πόλη: 19 από τους συμμαθητές του είναι αραβόφωνοι και 20 παιδάκια από μεικτούς γάμους.

Ο συνολικός αριθμός των μαθητών στα τρία Δημοτικά σχολεία στην Πόλη είναι 78. Το Ζάππειο έχει 65 μαθητές, το σχολείο της Πριγκίπου 3 μαθητές και αυτό της Βλάγκας 10 μαθητές. Από τα 78 αυτά παιδάκια τα 32 είναι αραβόφωνα, τα 20 από μεικτούς γάμους και τα 23 Ελληνόπουλα.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΑΛ@Κ@ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

Διαβάστε περισσότερα » »

Κατσίκες πάνω σε δέντρα!

Ξερουμε ότι έχουν μεγάλες ικανότητες αναρρίχισης ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία. Κάποιες κατσίκες όμως στο Μαρόκο ξεπερνούν τα όρια ανεβαίνοντας πάνω σε δέντρα!
Η περιοχή είναι ερημική και δεν παρέχει πολλές επιλογές τροφής. Τα δέντρα Argan και οι καρποί τους είναι μια πολύ καλή επιλογή και οι κατσίκες αναρριχώνται στα κλαδιά του και τους τιμούν δεόντως. Όχι μόνο αυτό αλλά πολλές φορές με εντυπωσιακή ευλυγισία και ικανότητα ισορροπίας, πηδούν από το ένα κλαδί στο άλλο! Perierga.gr - Κατσίκια πάνω σε δέντρα
 Perierga.gr - Κατσίκια πάνω σε δέντρα

 Perierga.gr - Κατσίκια πάνω σε δέντρα
Perierga.gr - Κατσίκια πάνω σε δέντρα
Perierga.gr - Κατσίκια πάνω σε δέντρα
Perierga.gr - Κατσίκια πάνω σε δέντρα
Perierga.gr - Κατσίκια πάνω σε δέντρα
Perierga.gr - Κατσίκια πάνω σε δέντρα
Perierga.gr - Κατσίκια πάνω σε δέντρα

 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Αεροσκάφος «καρφώθηκε» σε τροχό λούνα-παρκ

Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη στον τροχό ενός λούνα-παρκ, παγιδεύοντας τέσσερα άτομα στην κορυφή του.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα χωριό, βόρεια του Σίδνεϊ της Αυστραλίας.
Στο ελαφριάς κατασκευής αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα. Ο πιλότος δεν κατάφερε να αποφύγει τον τροχό, ευτυχώς όμως αυτός δεν κατέρρευσε μετά τη σύγκρουση.
Εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στην κορυφή του τροχού δύο πατέρες με τα δυο παιδιά τους, οι οποίοι έμειναν παγιδευμένοι για 90 λεπτά μέχρι να τους απεγκλωβίσει ένας γερανός.

Οι επιβαίνοντες του αεροσκάφους από την άλλη, έμειναν στα συντρίμμια για περίπου τρεις ώρες και μάλιστα σε ύψος 10 μέτρων.
Κανένας σοβαρός τραυματισμός δεν σημειώθηκε.
Η αιτία του περίεργου ατυχήματος ερευνάται, όμως οι ειδικοί πιθανολογούν ότι το αεροσκάφος απέτυχε να πάρει το αναγκαίο ύψος, μετά την απογείωσή του από κοντινό αεροδρόμιο.
Δείτε το βίντεο:


 
Διαβάστε περισσότερα » »

Η δασκάλα του δημοτικού σχολείου του Καστελόριζου απηύθυνε συγκινητική έκκληση

Καστελόριζο!!! Καλούμε όλους τους Έλληνες, Ελλάδας, Κύπρου και Διασποράς, να στείλουν μια ταχυδρομική κάρτα ή επιστολή ή παιδικό βιβλίο στο Δημοτικό Σχολείο Καστελόριζου. Επιμένουμε όπως σταλεί ταχυδρομικώς, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματα φυσικά (και όχι ηλεκτρονικά) στο νησί! Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντ...ικό κομμάτι αυτ...ό του Ελληνισμού. Μια υλοποιημένη και όχι άυλη παρουσία μας σηματοδοτεί πολλά. Μια μικρή θυσία, να αγοράσουμε, να γράψουμε και να ταχυδρομήσουμε μια κάρτα, θα αναδείξει στους πάντες πως αυτό το νησί που δένει Ελλάδα και Κύπρο δεν το ξεχνάμε, και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα Τούρκο στρατοκράτη να το επιβουλεύεται. Η ταχυδρομική διεύθυνση είναι: Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης Τ.Κ. 851 11 Μεγίστη Καστελόριζο Δωδεκάνησα ΕΛΛΑΣ­... ­Η δασκάλα του δημοτικού σχολείου του Καστελόριζου απηύθυνε συγκινητική έκκληση για την αποστολή βιβλίων, καρτών και άλλων γραφικών ειδών στο σχολείο, όχι τόσο επειδή υπάρχει έλλειψη, αλλά για να «υπενθυμίσει» την ύπαρξη του ακριτικού αυτού νησιού.

Η κυρία Γεωργιάδου επιμένει να σταλούν τα είδη αυτά ταχυδρομικά, προκειμένου να αναγκαστούν τα πλοία να τα μεταφέρουν στο Καστελόριζο και να δείξουν με την παρουσία τους ότι το μικρό αυτό νησί που δένει την Ελλάδα με την Τουρκία, δεν είναι ξεχασμένο από την ελληνική κοινωνία και «δεν επιτρέπεται σε κανέναν Τούρκο στρατοκράτη να το επιβουλεύεται».


Το μήνυμα της δασκάλας διαβάστηκε σήμερα το πρωί στον αέρα του Realfm 97.8 και προκάλεσε την άμεση αντίδραση και το ενδιαφέρον εκατοντάδων ακροατών.

Η ταχυδρομική διεύθυνση είναι:

Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης
ΤΚ 851 11
Μεγίστη
Καστελόριζο
Δωδεκάνησα
ΕΛΛΑΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ολόκληρο το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς του ΔΣΑ για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ, γεγονός που απέκρυψαν όλα τα “μεγάλα” ΜΜΕ!


Τα συγχαρητήρια στον πανάξιο Γιάννη Αδαμόπουλο για άλλη μία φορά.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (κατ’ άρθρο 35 ΚΠΟΙΝ Δ)

ΑΝΑΦΟΡΑ του άρθρου 40 του κ.ΠΟΙΝΔ σε συνδυασμό με το άρθρο 199 του νδ 3026/1954

Του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) με την επωνυμία «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ», που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Ακαδημίας αρ. 60, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.-

Κύριε Εισαγγελέα...1.1- Ως γνωστόν οι ,Δικηγορικοί Σύλλογοι (νπδδ ) επιτελούν δημόσια λειτουργία χάριν του δημοσίου συμφέροντος και συνεπώς είναι θεμιτή η ρύθμιση του άρθρου 199 ΚΔΔ, που χορηγεί έννομο συμφέρον στους δικηγορικούς συλλόγους να παρέμβουν σε θέματα μείζονος σημασίας λόγω της εξέχουσας θέσης τους στην λειτουργία του κράτους δικαίου και στην εν γένει απονομή της δικαιοσύνης.

1.2.Τίς τελευταίες ημέρες από τα συνημμέναδημοσιεύματα προκύπτει η ανάγκη διερευνήσεωςδιάπραξη σοβαρών αδικημάτων από μέρους Σας καισυγκεκριμένα αναφέρεται ότι η

καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ κατήγγειλε στα μέσα ενημέρωσης ότι η Στατιστική διόγκωσε το αναθεωρημένο έλλειμμα του 2009 από περίπου 12-13% σε 15,4%, με στόχο να επιβληθούν στη χώρα περισσότερα και σκληρότερα δημοσιονομικά μέτρα. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η διόγκωση κατέστη εφικτή, μέσω συνυπολογισμού στις δαπάνες της Γενικής Κυβέρνησης (στενός δημόσιος τομέας) και δαπάνες ΔΕΚΟ, κάποιες από τις οποίες -όπως λέει η κ. Γεωργαντά- τώρα έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα μείωσης προσωπικού μέσω εργασιακής εφεδρείας. Η μέθοδος αυτή, σύμφωνα με την καθηγήτρια, αντίκειται στα οριζόμενα από την ίδια την Eurostat, καθώς δεν είχαν προηγηθεί οι απαραίτητες μελέτες και στατιστικές μετρήσεις στις επίμαχες ΔΕΚΟ.

Αντίστοιχες καταγγελίες για το έλλειμμα του 2009 έχει κάνει μέσω υπομνήματός του στην Εισαγγελία και ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της Αρχής Νίκος Λογοθέτης. Ειδικότερα:

3. Η απόφαση για προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Δ.Ν.Τ. τον Απρίλιο του 2010 παρουσιάστηκε από τους κυβερνώντες ως αναπόφευκτη συνέπεια του εκτροχιασμού του ελλείμματος στο πρωτοφανές ύψος του 15,4% και της συνακόλουθης αδυναμίας της χώρας να απευθυνθεί στις αγορές δανειζόμενη με λογικά επιτόκια προκειμένου να ανταποκριθεί στις άμεσες ταμειακές ανάγκες του κράτους. Υπενθυμίζεται προς επίρρωση των ανωτέρω ότι τον Φεβρουάριο του 2010 η κυβερνητική πλειοψηφία έφθασε στο σημείο να καταθέσει αίτηση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για το ζήτημα αυτό.

3.1.-Στις 9 Απριλίου 2010 ο τότε Υπουργός Οικονομικών κ. Γεώργιος Παπακωνσταντίνου έπειτα από συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ερωτηθείς εάν η Ελλάδα θα ζητήσει την ενεργοποίηση του μηχανισμού, δήλωνε επί λέξει: «Όχι, δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Δεν έχει τεθεί. Ο μηχανισμός είναι πολύ σημαντικός. Ο μηχανισμός αυτός είναι ένα ορόσημο για την Ευρώπη και για την Ελλάδα. Είναι ένα πολύ σημαντικό δίχτυ ασφάλειας. […]. Εμείς, έχουμε δηλώσει ότι η Ελλάδα δεν σκοπεύει να κάνει χρήση του μηχανισμού, αλλά είναι και πολύ σημαντικό για τη χώρα μας, για να υπάρχει αυτό το δίχτυ ασφάλειας».

3.2.-Ωστόσο, μόλις λίγες μέρες μετά, στις 23 Απριλίου 2010, ο Πρωθυπουργός της χώρας, Γεώργιος Παπανδρέου, σε διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό δήλωνε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Χθες, ανακοινώθηκαν τα στοιχεία για το πραγματικό μέγεθος του ελλείμματος του 2009. Θύμισαν σε όλους μας τα ακατανόητα λάθη, τις παραλείψεις, τις εγκληματικές επιλογές και την καταιγίδα των προβλημάτων που μας κληροδότησε η προηγούμενη κυβέρνηση. Όλοι μας κληρονομήσαμε – η σημερινή Κυβέρνηση και Ελληνικός λαός – ένα σκάφος έτοιμο να βυθιστεί. Μια χώρα χωρίς κύρος και αξιοπιστία, που είχε χάσει το σεβασμό ακόμα και των φίλων και των εταίρων της. Μια οικονομία εκτεθειμένη στο έλεος της αμφισβήτησης και των ορέξεων της κερδοσκοπίας. Από την πρώτη μέρα σηκώσαμε τα μανίκια και με σκληρή δουλειά βαλθήκαμε να ανατρέψουμε αυτό το αρνητικό κλίμα. Καταστρώσαμε σχέδιο, πήραμε δύσκολα μέτρα, που πολλές φορές πόνεσαν, αλλά ανακτήσαμε την αξιοπιστία μας. Δημιουργήσαμε νέες συμμαχίες. Μετά από έναν πραγματικό μαραθώνιο, διεκδικήσαμε και καταφέραμε να οδηγηθούμε σε μια ισχυρή απόφαση της Ε.Ε. για την στήριξη της χώρας μας, με ένα πρωτόγνωρο, για την ιστορία και τα δεδομένα της Ε.Ε., μηχανισμό. Οι αγορές δεν ανταποκρίθηκαν. Είτε γιατί δεν πίστεψαν στη βούληση της Ε.Ε., είτε γιατί κάποιοι αποφάσισαν να συνεχίσουν την κερδοσκοπία. […] Και σήμερα, η κατάσταση στις αγορές απειλεί να αποδομήσει, όχι μόνο τις θυσίες του Ελληνικού λαού, αλλά και την ομαλή πορεία της οικονομίας. Και κινδυνεύει να χαθεί η προσπάθεια που καταβάλλουν οι Έλληνες από τα ακόμη μεγαλύτερα επιτόκια δανεισμού και ακόμη χειρότερα από την δυσκολία δανεισμού. Δεν θα το επιτρέψουμε. Ήρθε η στιγμή, το χρόνο που δεν μας δίνουν οι αγορές, αυτόν τον χρόνο να μας τον δώσει η απόφαση που πήραμε όλοι μαζί οι ηγέτες των χωρών της Ευρώπης για να στηριχθεί η Ελλάδα. Είναι ανάγκη, ανάγκη εθνική και επιτακτική, να ζητήσουμε επισήμως από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, που από κοινού δημιουργήσαμε στην Ε.Ε. Έχω ήδη δώσει εντολή στον Υπουργό Οικονομικών να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.».

3.3.-Μάλιστα, το Μάιο του 2011, η Ελληνίδα Επίτροπος στην Ε.Ε., Μαρία Δαμανάκη, κινούμενη στο ίδιο πνεύμα, απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τον ελληνικό λαό, δηλώνοντας τα παρακάτω: «Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες».

3.4.Ωστόσο, ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ-Στρος Καν, σε σχετική συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο «Canal+» την Άνοιξη του 2011, προέβη στις ακόλουθες αποκαλύψεις, δηλώνοντας τα εξής: «Όταν λέω υπερβάλλοντας ότι, όταν ήρθε το ΔΝΤ (σ.σ. στην Ελλάδα), κλείσαμε το θέμα σε 15 ημέρες. Το κλείσαμε σε 15 ημέρες, διότι δουλέψαμε επί μήνες πριν με τις ελληνικές αρχές και το κάναμε υπόγεια. Γιατί αυτό; Γιατί οι ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ, αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στο λαό. Αλλά από την αρχή με είχε πάρει πολλές φορές τηλέφωνο. Με είχε πάρει τηλέφωνο από τον Νοέμβριο ή Δεκέμβριο του 2009 λέγοντας μου ότι χρειαζόμαστε βοήθεια».

3.5.-Σήμερα, 17 σχεδόν μήνες μετά από τη λήψη της σημαντικής και ιστορικής για την πορεία του ελληνικού κράτους απόφαση για ένταξη στο μηχανισμό στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ, η ελληνική κοινωνία που βιώνει τις συνέπειες της προσφυγής στον ως άνω μηχανισμό στήριξης υφιστάμενη διαρκείς φοροεπιδρομές και περικοπές κεκτημένων δικαιωμάτων, συνταράσσεται από τις αποκαλύψεις της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλους της επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωής Γεωργαντά αναφορικά με το ύψος του ελλείμματος και τον τρόπο υπολογισμού του.

4.Συγκεκριμένα, σε πρόσφατες συνεντεύξεις της σε μέσα ενημέρωσης της χώρας μας η ως άνω καθηγήτρια και μέλος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής κατήγγειλε την εικονική διόγκωση του ελλείμματος έτσι ώστε να ανέλθει στο 15,4%.

4.1.-Ειδικότερα, σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» της 16-9-2011 η κυρία Γεωργαντά ανέφερε επί λέξει τα εξής: «Το έλλειμμα του ’09 είχε τεχνηέντως διογκωθεί για να φανεί ότι η χώρα είχε το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμα και από αυτό της Ιρλανδίας που ήταν 14%, με σκοπό να δικαιολογηθούν όλα αυτά τα βαριά μέτρα κατά της χώρας. Κι εμείς παρουσιάσαμε στη Eurostat 15,4%. […] Το έλλειμμα έγινε τόσο μεγάλο λόγω του γεγονότος ότι μπήκαν όχι με φυσιολογικό τρόπο στη “γενική κυβέρνηση” (σ.σ. στενός δημόσιος τομέας και πλευρές του ευρύτερου) ένας αριθμός ΔΕΚΟ, αυτοί οι 151 φορείς, αυτούς όπου τώρα εξελίσσεται η εφεδρεία. Αυτοί οι φορείς δεν μελετήθηκαν στατιστικά όπως έπρεπε, και μάλιστα σύμφωνα με όσα ορίζει η ίδια η Eurostat. Γι’ αυτή τη διαδικασία τα κριτήρια είναι πολλά και πολύπλοκα, χρειάζεται μακροχρόνια μελέτη για να υπαχθούν. Εμείς επιμέναμε αυτές οι ενστάσεις μας να καταγραφούν ακόμα και στα πρακτικά. Ο πρόεδρος της Αρχής μάς απάντησε ότι “στα πρακτικά θα μπει ό,τι θέλω εγώ”, επί λέξει».

4.2.-Περαιτέρω, σε έτερη συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό «real fm 97,8» την ίδια ημέρα (16-9-2011) η ως άνω επέμεινε στις προαναφερθείσες καταγγελίες της αναφέροντας πως στόχος ήταν να καταστεί η Ελλάδα ο «αδύναμος κρίκος» και να ληφθούν όλα αυτά τα μέτρα, […] επιλογή που είχε ως στόχο και να εμφανιστεί η κατάσταση που παρέλαβε η κυβέρνηση χειρότερη απ’ ότι ήταν, προκειμένου να καλυφθούν λάθη του παρελθόντος.

5.-Πέραν αυτών, η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» της 20-9-2011 δημοσιεύει εκτενή αποσπάσματα από το υπόμνημα που υπέβαλε στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής την 19-9-2011 το μέλος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Κωνσταντίνος Σκορδάς ο οποίος αναφέρει επί λέξει τα εξής: «Κατά την εν λόγω συνεδρίαση (της 8ηςΟκτωβρίου 2010) το θέμα που κυριάρχησε ήταν το αναθεωρημένο έλλειμμα του έτους 2009. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Αρχής ενημέρωσε τότε τα Μέλη της Αρχής ότι στον υπολογισμό του προς αναθεώρηση ελλείμματος του έτους 2009 θα εντάσσονταν στοιχεία από Δημόσιες Επιχειρήσεις Κοινής Ωφελείας (ΔΕΚΟ) και από άλλους φορείς του ευρύτερου δημοσίου τομέα, χωρίς να παράσχει οποιαδήποτε εξήγηση ως προς την αιτιολογία αυτής της μεταβολής και ως προς την συνεπαγόμενη μεταβολή της μεθοδολογίας υπολογισμού του ελλείμματος, δεδομένου ότι μέχρι τότε ουδέποτε υπολογίζονταν τέτοια στοιχεία στη διαμόρφωση του ελλείμματος. Σημειωτέον ότι σε καμία χώρα της Ευρωζώνης (πλην Νορβηγίας) δεν χρησιμοποιείται τέτοια μεθοδολογία υπολογισμού του ελλείμματος, παρ’ ότι ο σχετικός Κανονισμός ESA -95 δεν την αποκλείει. Εξάλλου, ακόμη και εάν προέκρινε η Αρχή τη χρησιμοποίηση αυτής της ιδιαίτερα αυστηρής μεθοδολογίας, θα απαιτείτο οπωσδήποτε και πάλι να έχουν προηγηθεί στατιστικές μελέτες επί των εν λόγω επιχειρήσεων και φορέων του ευρύτερου δημοσίου τομέα, οι οποίες είναι χρονοβόρες και οι οποίες δεν είχαν μέχρι τότε διεξαχθεί. Παρά ταύτα, ο Πρόεδρος της Αρχής ανακοίνωσε την ένταξη και αυτών των επιχειρήσεων και φορέων στον υπολογισμό του αναθεωρημένου ελλείμματος έτους 2009, μη ζητώντας καν την έκδοση απόφασης της Αρχής επ’ αυτού, λόγω της έντονης διαφωνίας των Μελών της για αυτήν του την πρωτοβουλία. Εν τέλει το αναθεωρημένο έλλειμμα του έτους 2009 περιέλαβε και αυτά τα στοιχεία, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Αρχής και χωρίς την έκδοση σχετικής απόφασης του συλλογικού οργάνου διοίκησης της Αρχής, όπως απαιτούσε ο Νόμος. Το αναθεωρημένο κατά τον τρόπο αυτό έλλειμμα του έτους 2009 διαβιβάσθηκε από τον Πρόεδρο της Αρχής στη Eurostat, η οποία και εν συνεχεία προέβη στην υιοθέτηση και ανακοίνωσή του. …».

5.-Από όλα τα στοιχεία που επισυνάπτουμεπροκύπτει ότι Μέλη της Ανεξάρτητης Στατιστικής Αρχής, που αποτελεί Δημόσια Υπηρεσία και ωςτοιαύτη υπηρετεί το Δημόσιο Συμφέρον κα ιδρύθηκε ως ο αντικαταστάτης της Στατιστικής Υπηρεσίας, την οποία οι σημερινοί κυβερνώντες κατήργησαν επειδή έλεγαν ότι δεν έδινε πραγματικά στοιχεία στη Eurostat, ομολογούν την διάπραξη σοβαροτάτων αξιόποινωνπράξεων κακουργηματικής μορφής όπως μεταξύ άλλων της πλαστογραφίας, της εκδόσεως ψευδούς βεβαιώσεως ,της απάτης αλλά και της παραβάσεως καθήκοντος ότι δηλαδή «φούσκωσαν» το έλλειμμα του 2009 και ως συνέπεια αναγκάστηκε η Κυβέρνησηνα υποχρεωθεί να ψηφίσει το ν. 3833/2010 «Προστασία της Εθνικής Οικονομίας- Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης» (Α΄ 40/15.3.2010), και ειδικότερα με τις διατάξεις του κεφαλαίου Α΄ (άρθρα 1-5) υπό τον τίτλο «Μέτρα για τη μείωση των δημοσιονομικών ελλειμμάτων και εισοδηματική πολιτική έτους 2010» μειώνονται οι αποδοχές των υπηρετούντων, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, στον στενό ή ευρύτερο δημόσιο τομέα, κατά παρέκκλιση οποιασδήποτε γενικής ή ειδικής διάταξης ή ρήτρας ή όρου συλλογικής σύμβασης εργασίας, διαιτητικής απόφασης ή ατομικής σύμβασης ή συμφωνίας (άρθρο 1) αναδρομικά από 1.1.2010 (άρθρο 20 παρ. 1), ορίζεται νέο όριο στις συνολικές αποδοχές και πρόσθετες αμοιβές ή απολαβές όλων των εργαζομένων στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα (άρθρο 2) αναδρομικά από 1.3.2010 (άρθρο 20 παρ. 2), και καθορίζεται η εισοδηματική πολιτική της Κυβέρνησης για το έτος 2010 (άρθρο 3). Με το ν. 3845/2010 «Μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα Κράτη – Μέλη της Ζώνης του ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» (Α΄ 65/6.5.2010), και ειδικότερα με τις διατάξεις του άρθρου τρίτου, αποδοχές και επιδόματα των υπηρετούντων, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, στον στενό ή ευρύτερο δημόσιο τομέα, που είχαν ήδη μειωθεί με τον προαναφερθέντα ν. 3833/2010, μειώνονται περαιτέρω, κατά παρέκκλιση οποιασδήποτε γενικής ή ειδικής διάταξης ή ρήτρας ή όρου συλλογικής σύμβασης εργασίας, διαιτητικής απόφασης ή ατομικής σύμβασης ή συμφωνίας. Εξάλλου, επακολούθησαν νεώτερα δυσβάχτα μέτρατα οποία συνεχίζονται μέχρι σήμερα σε βάρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Αν δεν διαπράττονταν οι ανωτέρω αξιόποινες πράξεις και όσες άλλες θα αποκαλυφθούν από την ανάκριση,δεν θα συνυπολόγιζαν τα χρέη των κρατικών ανώνυμων εταιρειών, όπως συμβαίνει σε όλες οι χώρες της Ευρώπης, κι αν δεν ενέτασσαν στα χρέη του 2009 ληξιπρόθεσμες οφειλές κάποιων φορέων του 2010, τότε το έλλειμμα δεν θα είχε φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη.

Με τις καταγγελίες έγκριτων πανεπιστημιακών, όπως της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κυρίας Γεωργαντά, που η ίδια η κυβέρνηση διόρισε, ότι παραποιήθηκαν τα στοιχεία, από τα ανωτέρω πρόσωπα υπαλλήλους του Ελληνικού Δημοσίου υπόχρεους σε ιδιαίτερα προσοχή και επιμέλεια προςδιασφάλιση του Δημοσίου Συμφέροντος ,οι οποίοικατά παράβαση των σχετικών διατάξεωνκαταγγέλλεται κατά ως άνω, ότι με ψευδείς βεβαιώσεις ,πλαστογραφία πιστοποιητικών,παραβίαση του υπηρεσιακού τους καθήκοντος κλπ ετσι «φούσκωσαν» το έλλειμμα, είπαν ψέματα στο λαό για να τον εγκλωβίσουν στο ΔΝΤ με ένα πρόγραμμα σκληρής λιτότητας. ενώ είχαν επίγνωση πως με την πράξη τους αυτή θα έβλαπταν την εθνική μας κυριαρχία κατά παράβαση των διατάξεων του Συντάγματος . Η προελθούσα από τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 κυβέρνηση γνωστοποίησε στις 21 Οκτωβρίου του ίδιου έτους ότι για το έτος 2009 το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης θα διαμορφωνόταν, τελικώς, στο 12,5% του Α.Ε.Π.. Κατά το διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2009, οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης προέβησαν σε συνεχείς υποβαθμίσεις της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας. Στις 23 Δεκεμβρίου 2009 κυρώθηκε από την Βουλή ο προϋπολογισμός του έτους 2010 με το ν. 3813/2009 (Α΄ 236) Στις 22 Απριλίου 2010, η Eurostat ανακοίνωσε(αφού έλαβε υπόψη της τα ανωτέρω«στοιχεία») ότι το έλλειμμα του 2009 υπερέβη το 13,6% του Α.Ε.Π., ενώ το μεν χρέος της κεντρικής κυβέρνησης για το 2009 υπερέβη το 120% του Α.Ε.Π., ανερχόμενο σε 300, περίπου, δισεκατομμύρια ευρώ, το δε χρέος της γενικής κυβέρνησης διαμορφώθηκε στο 113% του Α.Ε.Π.. Ενόψει των εξελίξεων αυτών και της αδυναμίας αναχρηματοδότησης του χρέους από τις διεθνείς αγορές, η ελληνική κυβέρνηση υπέβαλε στις 23 Απριλίου 2010 αίτηση για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης (βλ. την από 23.4.2010 επιστολή του Υπουργού Οικονομικών προς τον Πρόεδρο του Eurogroup). Με την επιστολή αυτή ζητήθηκε η παροχή οικονομικής βοήθειας από τα κράτη – μέλη της ευρωζώνης, συνολικού ύψους ογδόντα δισεκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το πολυετές οικονομικό πρόγραμμα της ελληνικής κυβερνήσεως, η πιστή τήρηση του οποίου θα παρακολουθείται στενά και θα αξιολογείται συστηματικά βάσει των κριτηρίων αναφοράς και των λοιπών κριτηρίων αξιολόγησης που προβλέπονται στα επισυναπτόμενα στην επιστολή μνημόνια. Με την επιστολή δηλώνεται, περαιτέρω, η δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης να τηρήσει απαρέγκλιτα τις περιλαμβανόμενες στο πρόγραμμα πολιτικές, καθώς και να εφαρμόσει πιστά τα μέτρα που της είχαν υποδειχθεί με την απόφαση και τη σύσταση του Συμβουλίου της 16ης Φεβρουαρίου του 2010, προκειμένου να μειωθεί το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης σε ποσοστό κατώτερο του 3% του Α.Ε.Π. μέχρι το 2014, να αναστραφεί η πορεία αύξησης του δημοσίου χρέους από το 2013 και εφεξής, να εξασφαλισθεί η σταθερότητα του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και να προωθηθούν διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

ΚΑΤΟΠΙΙΝ ΤΟΥΤΩΝ

ΑΙΤΟΎΜΕΘΑ:

1.-Την άμεση επείγουσα ποινική διερεύνηση του ζητήματος,

προκειμένου να υποστούν οι ένοχοι (φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί κλπ)την παραδειγματική τιμωρία για τις αξιόποινες πράξεις που θα αποδειχθεί ότιδιέπραξαν.

2.-Την εισαγωγή της υποθέσεως κατ’ άρθρο 29 ΚΠΟΙΝ Δ στο Δικαστήριο των Εφετών και τον ορισμό Εφέτου Ανακριτή

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΥΣ:…

Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΤΑΝ Ο ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕ "ΓΗΓΕΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ

ΟΤΑΝ Ο ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕ "ΓΗΓΕΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ!

Τα στοιχεία του άρθρου είναι από το ιστολόγιο "Γουμένισσα" (σ.σ. πόλη στο νομό Κιλκίς). Όπως θα δείτε, ο γνωστός σλαβοβούλγαρος δικηγόρος, δεν διστάζει να δηλώσει "γηγενής Μακεδόνας" και να απειλεί με μηνύσεις και κατοίκον επισκέψεις (!!!) όσους σχολιαστές τον ξεβρακώνουν και αποκαλύπτουν τον βρωμερό και ανθελληνικό ρόλο του. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει πως εκείνος χόρευε τους ψευτο-μακεδονικούς χορούς στη "γιορτή του καστάνου". Θαυμάστε τον (αφήνουμε αυτούσια την εκπληκτική ορθογραφία του, συμπληρώνοντας πως για ΑΛΛΟΔΑΠΟ γυφτοσκοπιανό είναι μια...χαρά):
"πραγματικά λυπάμαι για τα όσα διαβαζω! ειναι ντροπή καποιο από εμας να απαρνούνατι την καταγωγή τους απλά και μόνο για να επιδείξουν ελληνοφροσύνη στο κρατος μας! Για να μην περεξηγούμαστε και για να ξερεται ποιος γραφει εγω είμαι αυτός που και στα δύο βιντεο χορευει πρωτος στα πατροπαραδοτα μακεδονικά τραγούδια! Είμαι ο Θανάσης ο Τάρτης από την Καστανερή και σε όποιον αρέσει! Θεωρώ τιμή μου που χορεύω ΄τα τραγούδια των προγόνων μου και μιλώ την γλ’ωσσα τους παρά την έντονη προσπάθεια του Ελληνικού κρατους να ξεχαστεί η γλώσα αυτή! Είμαι σήμερα 45 ετών και πατέρας τριών παιδιών και δεν επιτρέπω σε κανένα φασιστάκι που δεν έχει νοιώσει την καταπίεση στο πετσί του να μου πει ποιά γλώσσα θα μιλώ και ποια τραγούδια θα τραγουδώ και θα χορεύω αν δεν του αρέσει δικό του πρόβλημα λλά κυριε κόιο πρέπει πρωτα να διώξετε τους γονεις σας και τους γονεις αυτών έ? μηπως να σου θυμίσω τι γλώσσα μιλάνε σπίτι ΣΟΥ? Σε κάθε περίπτωση είναι η ώρα που εμεις η γηγενείς μακεδόνες πρεπει πλέον να σηκώσουμε το κεφάλι GORA GLAVA TA DA NE SI PLASI TE εμεις θα συνεχίσουμε αν δεν θέλετε κυριε Κοιο εσείς και οι όμοόί σας μην ερχεστε δεν θα στεναχωρηθούμε!
Θανασης Τάρτης
Δικηγόρος

Αγαπητε κυριε Κόιο,
εγω δεν θα σε βρίσω όπως έκανες εσύ που ενοχλήθηκες επειδή σου θύμισα αυτό που προσπαθείς να ξεχάσεις, ήτοι την γλώσσα των προγόνων σου! Αλλωστε έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις, κατά τα λοιπά όμως και ειδικά όσον αφορά τις απειλές σου ή μάλλον τις υποσχέσεις όπως τις λές πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός γιατι έρχομαι πολύ συχνά στο χωρό μου και την επομένη που μπορεί να είναι και το επόμενο σαββατοκύριακο, θα έρθω να σε βρώ! Είναι προφανές ότι δεν γνωρίζεις σε ποιόν μιλάς και λόγω της ασφάλειας του blog και της απόστασης θεωρείς ακίνδυνο να υβρίζεις κάποιον! Σου υπόσχομαι μια και έμαθα ποιος είσαι να σε επισκεφτώ σπίτι σου και εκει θα φροντίσω να μάθεις να σεβεσαι την άλλη αποψη αλλά και κάποιον του οποίου την πορεία ούτε γνωρίζεις ούτε βεβαίως σε έθιξε πουθενά! Προσοχή λοιπόν από τούδε και αφεξής αγαπητε κύριε Κόιο! Θα τα πούμε σύντομα!
Αυτό είναι υπόσχεση πραγματική!
Θανάσης Τάρτης
Αυτό το ελεεινό και τρισάθλιο φερέφωνο της σκοπιανής προπαγάνδας, έχει το θράσος να σέρνει τους βατραχανθρώπους στα δικαστήρια για "ρατσιστικά συνθήματα"!

Ένας τραμπούκος, που απειλεί πως "θα πάει να βρει" στα σπίτια τους, όσους αποκαθιστούν ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ απαντώντας στην πληρωμένη προπαγάνδα του!


Το ερώτημα είναι: Στο Πασοκ δεν τα ξέρουν αυτά;

Και αν ναι, γιατί τον ανέχονται;

Το θετικό είναι πως οι τοπικές κοινωνίες στο Κιλκίς και αλλού έχουν πάρει είδηση τους συγκεκριμένους ρουφιανοχαφιέδες και, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, δεν διστάζουν να τα βάλουν μαζί τους.

Υ.Γ. Υπάρχει σχετικός νόμος στο Ελληνικό Σύνταγμα, σύμφωνα με τον οποίο η εχθρική προπαγάνδα σε βάρος της Ελλάδας τιμωρείται. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ψευτόμαγκα Θανάση Τάρτη;
 
makedonia-is-greece
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Με τρελά ποσά συνεχίζουν να επιδοτούνται τα κόμματα.Πληρώστε εσείς κορόιδα!!!


Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Το 2010, χρονιά ύφεσης και σκληρής λιτότητας, τα κόμματα επιχορηγήθηκαν με...

 48,8 εκατομμύρια ευρώ. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έλαβαν 19.809.717 εκατομμύρια ευρώ και 15.056.167,38 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.
Μόνο για το πρώτο τρίμηνο του 2011, χρονιά ακόμα σκληρότερης λιτότητας, τα κόμματα έλαβαν συνολικά 13.504.656 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία 12.298.883 εκατομμύρια ευρώ ήταν επιχορήγηση και 1.205.772 εκατομμύρια ευρώ ήταν ενίσχυση για ερευνητικούς σκοπούς!!!!
Η κατανομή είναι :ΠΑΣΟΚ: 5.436.332,61, ΝΔ: 4.249.890,51, ΚΚΕ: 1.306.274,48, ΛΑΟΣ: 1.089.378,37, ΣΥΡΙΖΑ: 972.624,83, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 450.155,20
Και όλα αυτά την ώρα που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί έχουν πάρει από τις τράπεζες δανεικά (και αγύριστα;) πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα » »