Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Κώστας Χαρδαβέλας: Παιχνίδι με τους λαθρομετανάστες σε στρατόπεδο – γκέτο στην Κοζάνη

Ξέρει ότι αυτό το θέμα πονάει πολύ όσους κατοικούν στην εκλογική Α' Περιφέρεια Αθηνών, περιφέρεια που πολιτεύεται και ο Μιχάλης. Κι έριξε χθες το δικό του προ-πασχαλινό βαρελότο: Θα στείλω 1000 λαθρομετανάστες σε στρατόπεδο – γκέτο στην Κοζάνη.


Να ξεκινήσουμε πρώτα με τους αριθμούς για να δούμε τη μέγιστη πολιτική αρλούμπα καθώς στους 150.000 λαθρομετανάστες που μπαινοβγαίνουν στην Αθήνα μόνο οι 1.000 θα σταλούν στην Κοζάνη. Αυτό ήταν, η λύση του προβλήματος.

Σε μια εποχή που το 65% των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη μπαίνουν από την Ελλάδα κι από πέρυσι αυξήθηκε κατά 350% η είσοδός τους από τον Έβρο είναι τουλάχιστον γραφικό να μιλάμε για 1.000 που θα σταλούν στην Κοζάνη.

Πάμε όμως παρακάτω για να δείτε πώς κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Θα πάνε λένε τους 1000 λαθρομετανάστες να τους βάλουν σε ένα πρώην στρατόπεδο στην Κοζάνη μέσα σε σκηνές και κάποια παλιά κτίρια που υπάρχουν εκεί.

Θαυμάσια.

Να σας πω εγώ λοιπόν τώρα ότι όταν το συγκεκριμένο στρατόπεδο λειτουργούσε σαν μονάδα πεζικού, οι εγκαταστάσεις αποχέτευσής του μπορούσαν δύσκολα να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες το πολύ 200 στρατιωτών. Και τώρα θα πρέπει να εξυπηρετήσουν τις αν'αγκες 1000 ανθρώπων.

Και κάτι ακόμα. Το στρατόπεδο αυτό εκτείνεται σε μία περιοχή 180 στρεμμάτων, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση 150 μόνο μέτρων από τα πρώτα σπίτια της Νεάπολης Κοζάνης.

Ποιος θα περιφρουρεί μία τέτοια έκταση για να μην σκορπίσουν πάλι οι λαθρομετανάστες και να επιστρέψουν στη ν Αθήνα; Εκτός κι αν προτιμήσουν να μείνουν εκεί και να κάνουν τη Νεάπολη Κοζάνης ότι είναι σήμερα οι σκοτεινοί πάροδοι της πλατείας Ομονοίας.

Άρα; Άστα ρε Μιχάλη ωραίο το προεκλογικό σου παραμύθι αλλά είναι κρίμα να κοροϊδεύεται πάλι όλος αυτός ο βασανισμένος κόσμος του κέντρου της Αθήνας.

kozan.gr


 

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να καταλάβουμε οτι είμαστε αποικία της Αθήνας - Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή