Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Έχουν το θράσος αντι να αμύνονται... να επιτίθενται

Γράφει ο harrytsopanos

Οι κυριοι δοσιλογοι που με αλλο προγραμμα κατελαβαν τη εξουσια για να μας οδηγησουν σιδηροδεσμιους στον γκρεμο,εξασκωντας επανω μας ολη την βια και τις απειλες για κατι στο οποιο ετσι και αλλοιως μας πηγαινουν αμειλικτοι....στην φτωχεια και την χρεοκοπια,αντι να αμυνονται για οσα εχουν κανει εως τωρα σε βαρος της χωρας εχουν το τεραστιο θρασσος να επιτιθενται.

Πρωτος εχει αρχισει τον χορο ο γνωστος για την προδοτικη του σταση στα Ιμια και στο.....
θεμα Οτσαλαν αξιοτιμος Παγκαλος,και τι δεν μας εχει συρει το ορθιο αυτο συνοθυλευμα ανθρωπου και φυσικα το μονο που δεν εχει πει ειναι τι εκανε αυτος τοσα χρονια στην πολιτικη,τυφλος ηταν,κουφος,δεν ειχε αφη η καποια αλλη αισθηση,δεν ηξερε τι γινοταν στην χωρα?

Ο επομενος γνωστος και σαν Βασιλακης Καιλας η Μαρθα Βουρτση ο Λοβερδος,που αφου κατηργησε καθε εργασιακο δικαιωμα βρηκε διαφυγη στο υπουργειο υγειας που και εκει κανει τα ιδια αφηνοντας τους ασθενεις χωρις υλικα,φαρμακα,και κυριως χωρις νοσηλευτες και φροντιδα.
Αρχισε και αυτος τις επιθεσεις,οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι τωρα στο στοχαστρο,μα ποιος τους προσελαβε ολους αυτους?
Ποιος ενδιαφερθηκε τοσα χρονια για την εκπαιδευση τους,ποιος απο ολους αυτους μαζι με τον Κλαψα Λοβερδο νοιαστηκε αν εξυπηρετουν τον πολιτη οι δημοσιοι υπαλληλοι?

Και τωρα μετα τους φορτηγατζηδες,τους φαρμακοποιους,τους ταξιτζηδες,εμας που τα φαγαμε μαζι τους σειρα εχουν οι δημοσιοι.

Και ειμαι ο τελευταιος που θα τους υποστηριξει εγω,τους δημοσιους υπαλληλους,και τεμπεληδες ειναι,και αργοσχολοι και ευθυνοφοβοι,θα καλυτερεψει τιποτα με την απολυση χιλιαδων απο αυτους?

Μα δεν ειναι αυτο που ενδιαφερει την δημοκρατικα εκλεγμενη αλλα παρανομα ενεργουσα κυβερνηση,αυτη απλα θελει να τους απολυσει,και ας λεει τωρα οτι ταχα δεν θα το κανει.
Ποσα εχει πει και μετα εχει κανει το ακριβως αντιθετο?
Δεν νοιωθουν οτι κανενας δεν τους πιστευει πλεον?

Οχι,διοτι δεν νοιωθουν τιποτα απο οσα νοιωθουμε εμεις.
Και δεν καταλαβαινουν οτι μονο γελοιοποιουνται με οσα λενε,οτι ο κοσμος θυμαται τον Λοβερδο και τον Παγκαλο 20 τοσα χρονια στην πολιτικη,τι εκαναν τοσα χρονια κουκια καθαριζαν?
Και απειλουν και εκβιαζουν και βριζουν ασυστολα οποιον αυτοι γουσταρουν,ξεχνανε οτι απο τους φορους αυτων που βριζουν πληρωνονται και καλοπερνανε,μηπως εχουν χασει την επαφη με την λογικη?

Δυστυχως δεν θα καθαρισουμε ευκολα με αυτους,εχουν εντολες και πρεπει να τις φερουν σε περας οτι και να γινει,ακομα και με νεκρους η τραυματιες,μιλαμε για μια χουντα που δεν θα κανει πισω με τιποτα.
Μπλεξαμε ασχημα.
Και σαν λαος και σαν χωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου