Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

1.000 ισλαμιστές στη Γερμανία έτοιμοι να δράσουν!!! Στην Ελλάδα άραγε, πόσοι..;

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Hans-Peter Friedrich πριν έξι μήνες είχε δηλώσει ανοιχτά πως το Ισλάμ δεν έχει θέση ούτε στη Γερμανία αλλά ούτε και στην Ευρώπη. Αν η δήλωσή του τότε έκανε εντύπωση, η προχθεσινή του δήλωση στη γερμανική BILD έκανε… πάταγο.

“Σύμφωνα με πηγές μας, τουλάχιστον 1.000 φανατικοί ισλαμιστές έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό της Γερμανίας και είναι έτοιμοι να δράσουν. Οι 128 από αυτούς θεωρούνται ιδιαιτέρως επικίνδυνοι, ενώ όλοι τους έχουν εκπαιδευτεί σε στρατόπεδα συγκεντρώσεων τρομοκρατικών ομάδων. Μπορεί η Αλ Κάιντα να έχει χάσει πολλούς από τους ηγέτες της, ωστόσο ο κίνδυνος να δράσουν είναι ακόμη ορατός. Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων μεθόδων ασφάλειας και ερευνούμε σε βάθος το δίκτυο των εξτρεμιστών”, τόνισε.“Ωστόσο ο κίνδυνος ελλοχεύει γιατί υπάρχει περίπτωση κάποιοι φανατικοί ισλαμιστές να δράσουν αυτόνομα χωρίς να είναι ουσιαστικά και επίσημα στρατευμένοι. Τρανό παράδειγμα, ο 21χρονος Κοσσοβάρος που έδρασε αυτοβούλως σκοτώνοντας δύο αμερικανούς στρατιώτες στο Αφγανιστάν”, επισήμανε!

Στην Ελλάδα, είναι άγνωστος αριθμός των φανατικών ισλαμιστών που έχουν εισέλθει. Άγνωστος είναι, επίσης, και ο αριθμός των τζιχαντιστών μελών της Αλ Κάιντα. Γνωστό είναι όμως ότι υπάρχουν ομάδες άκρως επικίνδυνων για την ειρήνη και την εσωτερική ασφάλεια του κράτους και των πολιτών. Ήδη, οι μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας γνωρίζουν την δράση συγκεκριμένων μουσουλμάνων, τους χώρους συγκέντρωσής τους, ενώ υπάρχουν ήδη πληροφορίες για τζιχαντιστές μέλη της Αλ Κάιντα που έχουν περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Η ερώτηση που εμείς θέλουμε να υποβάλουμε στον πρωθυπουργό της χώρας και υπεύθυνο για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών είναι: Μπορείτε να εγγυηθείτε με την ίδια σας την ζωή πως δεν πρόκειται να υπάρξει ένοπλη δράση πάσης φύσεως κατά Ελλήνων από φανατικούς μουσουλμάνους; Φυσικά η ερώτηση είναι θεωρητική, γιατί ο κύριος Παπανδρέου έχει ήδη εκθέσει (και συνεχίζει καθημερινά να εκθέτει ολοένα και περισσότερο) τους Έλληνες πολίτες σε καθημερινούς κινδύνους που απειλούν την ζωή τους. Αρκεί να δει ο οποιοσδήποτε από εμάς ένα αστυνομικό δελτίο που δεν έχει “ αλλοιωθεί” (στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας φυσικά!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου