Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Raus κα Μέρκελ! Τι έχουν πάρει από την Ελλάδα …των «τεμπέληδων» οι Γερμανοί!


Raus κα Μέρκελ! Τι έχουν πάρει από την Ελλάδα …των «τεμπέληδων» οι Γερμανοί!Η κα. Μέρκελ κατηγορείται από πολλούς ότι ποτέ δεν ξεπέρασε τα σύνδρομα της “Ανατολικής Γερμανίας”. Επιπλέον δείχνει περισσή αλαζονεία στις αναφορές της στην Ελλάδα και κυρίως έχει πειστεί και προσπαθεί να πείσει κι εμάς ότι είμαστε μία χώρα τεμπέληδων που λιαζόμαστε διαρκώς ,τρώγωντας με κάποιο απροσδιόριστο τρόπο τα χρήματα...
των Γερμανών φορολογούμενων!Μας είπε πάλι να κόψουμε τις διακοπές και να πάρουμε σύνταξη μαζί με το φέρετρό μας!
Το ζήτημα που υπάρχει μ΄ ένα τμήμα του δημόσιου ελληνικού τομέα κανείς δεν το αρνείται. Απέχει πάρα πολύ όμως αυτό από την εικόνα που επιχειρεί να μας περάσει η Άνγκελα.
Στην Ελλάδα ,όσοι απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα εδώ και πάρα πολλά χρόνια ,πάνω από 15 έχουν ξεχάσει τι σημαίνει οκτάωρο, συνεχόμενες διακοπές 30 ημερών κι όλα τα υπόλοιπα που στη δεκαετία του 70 και του 80 ήταν για κάποιους αυτονόητα. Επιπλέον οι μισθοί των Ελλήνων εργαζομένων δεν έχουν καμία σχέση μ ΄ αυτούς που λαμβάνουν οι Γερμανοί φορολογούμενοι . Και βέβαια με οι Γερμανοί πολίτες τρώνε φθηνότερα, ντύνονται φθηνότερα ,ψωνίζουν φθηνότερα.
Επίσης κανείς δεν υποχρέωσε τους Γερμανούς πολίτες να αγοράσουν οπλικά συστήματα δισεκατομμυρίων -πολλών δισεκατομμυρίων- τα οποία δεν τα χρειαζόμασταν,ούτε τα χρειαζόμαστε.Για να θυμηθούμε τι μας φόρτωσαν οι “φίλοι μας οι Γερμανοί”,εξαργυρώνοντας βέβαια έτσι το εισητήριο για την ευωζώνη:
•Μας έβαλαν να εκσυγχρονίσουμε τα F-4,αεροσκάφη μιας άλλης εποχής.
Ποιος το ήθελε αυτό το πρόγραμμα στην Ελλάδα,κάποια μέρα θα αποκαλυφθεί. Πάντως συμπαθούσε πολύ τους Γερμανούς.
•Αγοράσαμε τα Leopard,προς 2,2 δις.
•Πήραμε τις φρεγάτες ΜΕΚΟ. Η πρώτη που την είχε “βαφτίσει” η κα.Μαρίκα Μητσοτάκη,ακόμη …γέρνει. Για να μην νομίζετε ότι μόνο ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ έχει τέτοια κουσούρια.
•Μας πήραν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά δινοντάς τους …προίκα τα υποβρύχια για τα οποία ακόμη ταλαιπωρούμαστε και τα πληρώνουμε χρυσά!
Αυτά είναι μόνο μερικά ενδεικτικά «υπερτιμημένα» πακέτα που πήραν οι Γερμανοί,με ευθύνη δικών μας «ελαστικών» πολιτικών. Και αφορούν μόνο στην άμυνα κι όχι στο υπόλοιπο γερμανικό πάρτυ που είχε στηθεί στην Ελλάδα.
Συνεπώς…Raus κα.Μέρκελ.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου