Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Σ'ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

Οι κάτοικοι του χωριού Lesopilniy έζησαν μια εξαιρετικά συνταρακτική εμπειρία.  Δεκάδες άνθρωποι πάγωσαν στην κυριολεξία όταν
είδαν λίγο πιο πάνω απο τις στέγες των σπιτιών τους να ύπταται ένα τεράστιο άγνωστο "αντικείμενο" μεγέθους 200 μέτρων!  Το αντικείμενο ήταν λαμπερό και είχε 2 φώτα επάνω του.Στρατιωτικές αρχές το εντόπισαν και έστειλαν φωτοβολίδες και πυρά (;;;) προς το μέρος του, ενώ αυτό απλά τα απέφυγε αναπτύσοντας ταχύτητα προς τον ουρανό!Το περιστατικό κράτησε 2 ώρες, ενώ οποιαδήποτε προσπάθεια καταγραφής του είτε απο κάμερες είτε απο κινητά τηλέφωνα απέτυχε παταγωδώς, ενώ θεωρούν βέβαιο πως οφείλεται σε κάποιο είδος παρεμβολής που εξέπεμπε το άγνωστο αντικείμενο.

Το περιστατικό πήρε έντονες διαστάσεις στην Ρωσία και αμέσως πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί έσπευσαν για ρεπορτάζ.  Στο βίντεο που ακολουθεί από κάτω θα δείτε κάποιους κάτοικους να μιλάνε με φόβο για την πρωτοφανή αυτή εμπειρία.  Οι περισσότεροι πολίτες αρνούνται να μιλήσουν On camera  και δικαιολογημένα.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι
η επιθετική αντίδραση της Ρωσίας. Πολλά ερωτήματα  προκύπτουν από αυτήν την κίνηση.  Ήταν μια αντίδραση επιπόλαιη και επιζήμια για το μέλλον;  Ή μήπως οι κυβερνήσεις γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει να το αντιμετωπίζουν και για λόγους ασφάλειας δεν εξηγούν στον κόσμο την αλήθεια για να μην υπάρχει αναστάτωση;   Απορίας άξιο είναι πως το συνταρακτικό γεγονός δεν έπεσε "θύμα"  λογοκρισίας και συγκάληψης, ενώ αντιθέτως αναπαράγεται από πολλούς Ρώσικους σταθμούς!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου