Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Απελάστε τους λαθροταλιμπάν λαμόγια της βουλής δεν τους θέλουμε στην Ελλάδα ελέος πια!Ελληνικό: Αντί για εμίρηδες, φέρνουν ... κακομοίρηδες λαθρομετανάστες!



Τον Εμίρη του Κατάρ και τα δισεκατομμύρια πετροδολαρίων περίμεναν στο Ελληνικό για την ανάπλαση της περιοχής του πρώην αεροδρομίου και της αμερικανικής βάσης (και μαζί με το Ελληνικό περίμεναν και οι λεγόμενες "ακριβές" περιοχές της Γλυφάδας, Βούλας Βουλιαγμένης μια επένδυση που θα εκτόξευε ακόμα παραπάνω την αξία τους) και τελικά αντί για τους εμίρηδες φέρνουν τους ...
κακομοίρηδες τους λαθρομετανάστες: 
Η κυβέρνηση αποφάσισε να δημιουργήσει, επενδύοντας μεγάλα ποσά, δύο ... στρατόπεδα  λαθρομεταναστών ("κέντρα κράτησης και πρώτης υποδοχής τα χαρακτηρίζουν) στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού και την αμερικανική βάση που επρόκειτο να γίνει "ατμομηχανή ανάπτυξης"!
Δεν ξέρουμε αν τα στρατόπεδα των λαθρομεταναστών στα ακριβά νότια προάστεια (ακριβότερα από Κηφισιά, Εκάλη) θα γίνουν επί τη βάσει των μεγαλόπνοων σχεδίων του αρχτέκτονα Χοσέ Αθεμπίγιο, αλλά πολύ θα θέλαμε να δούμε τις ορδές των φιλοξενούμενων να εφορμούν στους δρόμους της ελληνικής Κnights Bridge, της οδού Μεταξά και των παρόδων της στη Γλυφάδα! Και την περιοχή να εξελίσσεται σε ... Λαύριο!
Ή τους Πακιστανούς, Αφγανούς, Ιρακινούς και λοιπούς "κολασμένους", σύμφωνα με την μαρξιστική ορολογία, να παρελαύνουν μπροστά από τον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Ελπίζουμε να τους καλοδεχθεί ο δήμαρχος Βουλιαγμένης-Βούλας, Γρηγόρης Κασιδόκωστας και να τους πηγαίνει βόλτα με τον φουσκωτό του στο κόλπο της Βουλιαγμένης!
Είναι πράγματι μια καλή ευκαιρία για την κυβέρνηση να απολαύσει την "εσωτερική υποτίμηση" των περιοχών αυτών με την κάθετη πτώση της αξίας των ακινήτων τους που έχουν πληγεί λιγότερο από την κρίση σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας.
Eίναι και ένας πολύ έξυπνος τρόπος να ρίξουν τις τιμές και να αγοράσουν φτηνά οι ξένοι...
Είμαστε βέβαια πολύ περίεργοι για το αν θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Χ.Παπουτσής αν εκλεγόταν στην Β' Αθήνας! Η Α' Αθηνών όπου εκλέγεται, μπορεί να ισχυριστεί ότι τώρα παίρνει την εκδίκησή της!
Τα πρώτα 14 κέντρα κράτησης και κέντρα πρώτης υποδοχής μεταναστών που δημιουργούνται με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή.
Τα κέντρα, που θα λειτουργούν με σύγχρονες προδιαγραφές και με μέτρα ενίσχυσης της τοπικής κοινωνίας, είναι τα εξής:
Λακωνία, Σπάρτη - Κέντρο Κράτησης
Χίος, Μερσινίδι - Κέντρο Κράτησης
Σάμος, Βαθύ - Κέντρο Πρώτης Υποδοχής
Αμυγδαλέζα - Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Ανηλίκων
Ελληνικό, τα παλαιά κρατητήρια - Κέντρο Κράτησης
Ελληνικό, τα νέα κρατητήρια - Κέντρο Πρώτης Υποδοχής
Μονάδα Πέτρου Ράλλη - Κέντρο Κράτησης
Ασπρόπυργος - Κέντρο Κράτησης
Ροδόπη, Βένα - Κέντρο Κράτησης
Έβρος, Φυλάκιο - Κέντρο Κράτησης. Επίσης, αξιοποιείται παρακείμενη δημόσια έκταση για την εγκατάσταση λυόμενων κατασκευών που θα χρησιμοποιηθούν ως Κέντρο Πρώτης Υποδοχής.
Θεσπρωτία , εξετάζονται τρεις προτάσεις ιδιωτών για Κέντρο Κράτησης, εκτός της πόλης της Ηγουμενίτσας.
Αιτωλοακαρνανία, Στάνος, στρατόπεδο Ψαρογιάννη - Κέντρο Κράτησης.
Έβρος, Καρωτή, πρώην στρατόπεδο Φιλιρίδη - Κέντρο Κράτησης.
Ορεστιάδα, εξετάζεται πρόταση ιδιώτη με στόχο τη δημιουργία Πολυδύναμου Κέντρου, όπου θα συστεγάζονται Υπηρεσία Ασύλου, Κέντρο Πρώτης Υποδοχής, Διοίκηση του Frontex , οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ορεστιάδας.
Επίσης, σε συνεργασία με το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και όπως ανακοίνωσε η υπουργός Τίνα Μπιρμπίλη, θα δοθούν κίνητρα για έργα υποδομής στις περιοχές, με χρηματοδότηση είτε από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Περιβάλλοντος είτε από το Πράσινο Ταμείο.
Τώρα ..."σώθηκαν" όλοι οι φιλοξενούντες τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου