Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

H πανίσχυρη Λέσχη «Μπίλντερμπεργκ» προωθεί ένα νεαρό 31 ετών οικονομολόγο και νομικό σύμβουλο του ΔΝΤ...

H πανίσχυρη Λέσχη «Μπίλντερμπεργκ» προωθεί ένα νεαρό 31 ετών οικονομολόγο και νομικό σύμβουλο του ΔΝΤ ως τον επόμενο πρόεδρο τον ΗΠΑ και πλανητάρχη στην μελλοντική Παγκόσμια Κυβέρνηση! Σύμφωνα με σχετικά καλυμμένο δημοσίευμα ξένης εφημερίδας ο νεαρός αυτός ο οποίος προωθείται από όλους τους ισχυρούς της Γης («Μπίλντερμπεργκ», «Ιλλουμινάτι») είναι Εβραϊκής καταγωγής και ονομάζεται, τι άλλο;

David!Η εφημερίδα αναφέρει ότι στην πρόσφατη κρυφή και μυστική συνεδρίαση της Λέσχης (όπως είναι οι περισσότερες συνεδριάσεις) οι ισχυροί του κόσμου που....
παραβρέθηκαν ομόφωνα εξέφρασαν τη στήριξή τους στον David, «στο νέο χαρισματικό και πολύ γοητευτικό» μελλοντικό αρχηγό της Παγκόσμιας Κατάστασης.

Ο οποίος David – σύμφωνα με την εφημερίδα – εκτός από χαρισματικός και γοητευτικός «είναι ιδεολόγος και φιλειρηνιστής, μιλάει άπταιστα 8 γλώσσες και θεωρείται ένας από τους εξυπνότερους ανθρώπους με πάρα πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης»! Το πιο εκπληκτικό όμως είναι το ποια είναι η εφημερίδα που ανέφερε τα παραπάνω. Η εφημερίδα είναι η ‘The Australian’ η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία καθημερινή εφημερίδα της Αυστραλίας.
Και το ακόμα πιο εκπληκτικό είναι σε ποιον ανήκει η εφημερίδα αυτή.
Η εφημερίδα ‘The Australian’ ανήκει στον πιο δυνατό άνθρωπο του τομέα της Επικοινωνίας του κόσμου στον Ρούπερτ Μέρντοχ, τον πλανητάρχη των Παγκόσμιων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Τον άνθρωπο που του ανήκουν τα μεγαλύτερα και δυνατότερα ΜΜΕ της Αυστραλίας, της Βρετανίας, της Αμερικής, της Ασίας, τα μεγαλύτερα διεθνή δορυφορικά και ψηφιακά Τηλεοπτικά Κανάλια, τα ισχυρότερα Αμερικανικά στούντιο παραγωγής ταινιών και δεκάδες εκδοτικοί οίκοι. Μόνο οι τίτλοι των εφημερίδων που του ανήκουν ανέρχονται σε εκατοντάδες!
Η πορεία του Ρούπερτ Μέρντοχ μόνο ‘ανθρώπινη’ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αφού με τους ισχυρούς προστάτες του κατέκτησε πριν 30 χρόνια όλα τα ΜΜΕ της Αυστραλίας, στη συνέχεια κατάφερε να εξαγοράσει όλα τα δυνατά και ιστορικά ΜΜΕ της Βρετανίας νικώντας δεκάδες Βρετανούς βαρόνους των Media με ιστορία 200 και 300 ετών (The Times, Sunday Times, the Sun, News of the World, BSkyB, κλπ). Την δεκαετία του 1980, όλος ο κόσμος απορούσε πού βρίσκει τόση δύναμη και τους αγοράζει όλους ενώ ανεβοκατεβάζει όποια κυβέρνηση θέλει στη Βρετανία! Και δεν σταματάει φυσικά εδώ.
Τη δεκαετία του ’90 κάνει ‘απόβαση’ στην Αμερική και αγοράζει όλα τα μεγάλα αμερικάνικα Μέσα Επικοινωνίας. Εφημερίδες και Οργανισμοί (New York Post, Wall Street Journal, Dow Jones, κλπ) τηλεοπτικά κανάλια και studios (FOX, 20th Century Fox Television, 20th Century Fox Studios κλπ κλπ)
Και τη δεκαετία του 2000, βλέποντας τη μεγάλη σημασία της Ασίας και την ανάπτυξη της Κίνας παντρεύεται σε μεγάλη ηλικία κινέζα (!) και ανοίγει δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια σε όλες τις Ασιατικές χώρες (!)
Η αυτοκρατορία του ΜΜΕ του Μέρντοχ μπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο να ανεβοκατεβάζει κυβερνήτες και ηγέτες.
Και είναι ο άνθρωπος (;) που μπορεί να επιβάλλει όποιον νέο Πλανητάρχη αποφασίσουν αυτοί που του έχουν δώσει τέτοια υπέρτατη δύναμη. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα η στήριξή του στον Ομπάμα (!)
Γιατί ο Μέρντοχ έχει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη από τον βαρόνο των ΜΜΕ Elliot Carver, ήρωα της ταινίας James Bond με τον χαρακτηριστικό τίτλο ‘Tomorrow Never dies’ (Το Αύριο Ποτέ δεν Πεθαίνει) – τυχαίο δεν νομίζω;
Στην ταινία ο Carver - έχοντας πολύ λιγότερα ΜΜΕ από ό,τι ο Μέρντοχ - δημιουργούσε όποια γεγονότα και ειδήσεις ήθελε αυτός, όποιον πόλεμο ήθελε, και όποιους ηγέτες ήθελε.
Πόσο μάλλον λοιπόν ο πραγματικός υπέρ-βαρόνος των Διεθνών ΜΜΕ – Μέρντοχ που διαθέτει ένα στρατό ολόκληρο από Μέσα Επικοινωνίας.
Όλα ξεκίνησαν από την εφημερίδα του ‘The Australian’ για το μελλοντικό Πλανητάρχη εβραίο David. Σε λίγο καιρό μέσω των άπειρων ΜΜΕ μπορεί να τον αναδείξει και να τον επιβάλει.
Έτσι, για πληροφόρησή σας όλα τα μεγαλοστελέχη της αυτοκρατορίας Μέρντοχ, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης είναι Εβραίοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου