Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Eπιστολή “βόμβα” προς τις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας, απο αγανακτισμένη Ελληνίδα !!!

“ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ “Ε.Δ.” ΕΝΕΡΓΟΥΣ & ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ,
Εάν δεν μπορείτε εσείς οι Στρατηγοί, Ναύαρχοι, Πτέραρχοι, που έχετε τη δύναμη των όπλων στα χέρια σας, τότε ποιος μπορεί;;; Κάντε τους εφιάλτες πολιτικούς να σας φοβούνται!!!

Μην αναγκάσετε το λαουτζίκο να επαναστατήσει, διότι τότε οι καταστάσεις θα είναι ανεξέλεγκτες, με άμεσο κίνδυνο για το διαμελισμό της χώρας. Ήδη οι λαθρομετανάστες....
καιροφυλακτούν  και περιμένουν την εντολή από το ΝΑΤΟ για να δράσουν.
Οι Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες είναι η Λεγεώνα των ξένων του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα. Είναι ο Στρατός του ΝΑΤΟ. Ήδη μας έδωσαν ένα μάθημα με τη δημόσια προσευχή στην ομόνοια, και στα προπύλαια του Πανεπιστημίου προ καιρού. Μας δηλώνουν ότι έχουν κάνει κατοχή τη πατρίδα μας. Ο εχθρός ευρίσκεται εντός των πυλών, με τη προστασία του ΝΑΤΟ, και των προδοτών πολιτικών.
Γιαυτό το σκοπό τους έφεραν εδώ…….
Αμέσως καλέστε τη Ρωσία να κατέβει κάτω, και να παραχωρήσετε βάσεις, αεροδρόμια, & Ναυστάθμους, στις Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, ανά την επικράτειαν, με όρο την εγγύηση της Εδαφικής μας ακεραιότητος, και εθνικής μας κυριαρχίας. Με όρο την ασφάλεια της χώρας.
Να ζητήσετε άμεσα από τη Ρωσία να διακηρύξει διεθνώς, ότι επίθεση κατά της Ελλάδος, θα σημάνει επίθεση κατά της Ρωσίας.
Να καλέσετε το πρόεδρο ΠΟΥΤΙΝ για επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, για σύσφιξη των φιλικών σχέσεων.
Δεν έχουμε άλλη λύση, αφού η Σιωνιστική Δύση μας βλέπει σαν εχθρούς, το Δόγμα, «Ανήκομεν στη Σιωνιστική Δύση», απέτυχε παταγωδώς. Οι «Σύμμαχοι» μας κατάστρεψαν!!! “

Με εκτίμηση Ντινα Ντεμου


http://cretanpatriot.wordpress.com
aorata-gegonota

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου