Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

"Виножито"- Βινοζίτο: Η ελληνική θέση κινείται προς την «αντι-μακεδονική» πολιτική

Σύμφωνα με το σλαβικό κόμμα «Ουράνιο Τόξο»- Βίνοζίτο, στην Ελλάδα παρατηρείται μια αρνητική αλλαγή σε σχέση με τα Σκόπια, όπως μετέδωσε το σκοπιανό Νέτπρες.


«Υπάρχουν αλλαγές στην ελληνική θέση με ακόμη πιο εθνικιστικές και «αντι-μακεδονικές»  πολικές και στο ίδιο μοτίβο  βρίσκεται και η Βουλγαρία, είπε ο Πάβλε Βοσκόπουλος – Φιλίποφ του σλαβικού κόμματος «Ουράνιο Τόξο»,  στην Ελλάδα.

Ο Βοσκόπουλος- Φιλίποφ αναφέρει ότι η Ελλάδα και η Βουλγαρία έχουν πολλές φορές  δείξει ενότητα ενάντια στα συμφέροντα των Σλάβων της Μακεδονίας και η Βουλγαρία έχει συμφωνήσει να γίνει το μέσο που θα υπονομεύσει τη σταθερότητα του Σκοπιανού κράτους με τους πολιτικούς μαριονέτες της και η Ελλάδα θα σιγοντάρει σε διεθνές επίπεδο, ως ανώτερο μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Όσον αφορά τους ισχυρισμούς του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας κατά των Σκοπίων, σχετικά με την ταινία «Το τρίτο Ημίχρονο» που αναφέρεται σε γεγονότα στα κατεχόμενα εδάφη  της σημερινής πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας από τη Βουλγαρία. Η  Βουλγαρία κατά κανόνα είχε εργαστεί την ναζιστική εποχή για την εξόντωση του εβραϊκού λαού. Ο πρωθυπουργός (της Βουλγαρίας) πρέπει να ντρέπεται που ομιλεί έτσι, σε μια προσπάθειά του να λογοκρίνει την κινηματογραφική τέχνη και θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον εβραϊκό λαό και να μιμηθεί τη συμπεριφορά της Μέρκελ σε αυτό το πλαίσιο», είπε ο Φιλίποφ-Βοσκόπουλος.

echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου