Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Αντικαρκινική Σύνθεση

Σούπερ Συνταγή: Ελιξήριο: Αντικαρκινική Σύνθεση
Reishi για υγεία σε όλα τα επίπεδα
Αγαπητοί φίλοι, αυτό είναι το τρίτο και τελευταίο Ελιξήριο της σειράς των Σούπερ Συνταγών που σας υποσχεθήκαμε...
Εδώ θα βρείτε το Ελιξήριο της Μακροζωίας και εδώ το Ελιξήριο του Ανοσοποιητικού Συστήματος =================================================
Σύνθεση Reishi – Shiitake
Προσαρμοστική, τονωτική για το αναοσοποιητικό σύστημα.
Υποστηρίζει τα νεύρα και τη μεταβολική λειτουργία σε περιόδους υψηλού στρές ειδικά για άτομα που καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από εκείνη που παίρνουν γνωστά σαν προσωπικότητες τύπου Α. Αντικαρκινικό – περιορίζει την πιθανότητα όγκων.
Αυξάνει τη μακροζωία.. αντιγηραντικό.
Αξίζει τον κόπο .. να αναφέρω λίγα λόγια για την ιστορία τους...
The Mushroom Therapies - Reishi, shiitake λοιπόν, με περίοπτη θέση στην αρχαία κινεζική ιατρική εθεωρείτο.... ότι παρέτειναν τη ζωή και χάριζαν διαρκή νεότητα.
Τα μανιτάρια reishi - shiitake έχουν χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, όπου θεωρούνται από τα πιο ευεργετικά φυτικά φάρμακα, ενισχύουν το ανοσοποιητικό και την αντοχή σε ασθένειες όπως ο καρκίνος… Ο «ιατρικός μύκητας» reishi ήταν σεβαστός από καιρό ως μη τοξικό τονωτικό που προάγει την μακροζωία.
Λίγα λόγια για τα μανιτάρια αυτά.. Τα θαυματουργά αυτά μανιτάρια φυτρώνουν μόνο σε ξύλο οξιάς και καλλιεργούνται εργαστηριακά σε άχυρο και πριονίδια.
Η ευεργετική τους δράση είχε ανακαλυφθεί από Ασιάτες γιατρούς γύρω στο 1500 πΧ, οι οποίοι σε γραπτά τους ανέφεραν, ότι δίνει ενέργεια, θεραπεύει τα κρυολογήματα και εξαφανίζει τα παράσιτα από τον οργανισμό .
Σε νεότερες – σύγχρονες μελέτες φάνηκε, ότι τα "χαρίσματα" των μανιταριών αυτών είναι περισσότερα και πολύ πιο σημαντικά. Έτσι, σήμερα, μετά από σειρά μελετών γνωρίζουμε, ότι τα εν λόγω μανιτάρια λόγω του πολυσακχαρίτη lentinan, που διαθέτουν μπορούν να περιορίσουν τον κίνδυνο επανεμφάνισης καρκίνου του μαστού, αλλά και να επιβραδύνει σημαντικά τις ηπατικές μεταστάσεις.
Επίσης, φαίνεται να έχουν, εξίσου θεραπευτικές ιδιότητες και στις περιπτώσεις καρκίνου του πεπτικού συστήματος, του προστάτη, του μαστού και του τράχηλου της μήτρας, ενώ δε λείπουν και αναφορές, που το θέλουν να δρα και ως αντιθρομβωτικός παράγοντας.
Μάλιστα, ο lentinan έχει εγκριθεί ως αντικαρκινικό φάρμακο, ενώ στην Ιαπωνία χορηγείται ήδη σε ενέσιμη μορφή και είναι το όγδοο σε πωλήσεις στην κατηγορία του. Που μπορείτε να τα βρείτε; Παντού πλέον! Κάντε μια αναζήτηση στην Google με τις ονομασίες και θα βρείτε άφθονες πηγές στην Ελλάδα. Mπορείτε να το καταναλώσετε όπως θέλετε είτε ψημένο είτε βρασμένο αλλά ο καλύτερος τρόπος είναι ως έγχυμα .
Σύνθεση εγχύματος
Μανιτάρι Reishi (Ganoderma iucidum)
Προσαρμοστικό, χρησιμοποιείται για να ανακουφίσει από τα αποτελέσματα του στρές. Δυναμώνει την καρδιά, προστατεύει το ήπαρ, καλμάρει τα νεύρα. Ομαλοποιεί την πίεση του αίματος. Εμποδίζει την εκκριση ισταμίνης ανακουφίζοντας τη φλεγμονώδει αλλεργική αντίδραση. Στηρίζει τη λειτουργία των επινεφριδίων. Τονώνει το ανοσοποιητικο σύστημα. Επιβραδύνει τη διαδικασία γήρατος . Αντικαρκινογόνο, αντιβακτηριακό..
Mανιτάρι Shiitake (Lentiinus edodes)Προσαρμοστικό. Αυξάνει την παραγωγή ιντερφερόνης περιορίζοντας έτσι την πιθανότητα όγκων. Αντι-ικό.
 Βοηθά το σώμα να αποβάλει την παραπανίσια χοληστερίνη..
Γκότου Κόλα, φύλλα (Centella asiatica)Αυξάνει τη διανοητική αντοχή, κατκαπραύνει την κατάθλιψη βελτιώνει τη μνήμη προαγάγει μακροζωία. Αυξάνει την ενεργητικότητα και την αντοχή.
 Al Zaro
Καλή σας χρήση!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΤΗ ΦΟΡΑ


 alttherapy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου