Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Σχεδιάζεται η δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Λαθρομεταναστών στο 523 ΤΠ Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στο Μαυροδένδρι Κοζάνης (Αποκλειστικό)

Την έντονη ανησυχία του για την «τύχη» του  523 ΤΠ Κέντρου Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, εξέφρασε πριν από λίγο, μιλώντας αποκλειστικά στο kozan.gr, o πρώην δήμαρχος Δημ. Υψηλάντη και περιφερειακός σύμβουλος Κυριακός Μιχαηλίδης. «Πριν από ένα μήνα και με αφορμή τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «λουκέτο» στο στρατόπεδο στο Μαυροδένδρι, είχα τοποθετηθεί στο περιφερειακό συμβούλιο, ζητώντας απ’ όλους να προβούμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες που που θα απέτρεπαν κάτι τέτοιο. Σήμερα διαπιστώνω (και παράλληλα ανησυχώ), πως η πολιτεία, όχι μόνο δε προγραμματίζει να το κρατήσει ανοιχτό, αλλά πιθανότατα να προορίζει το συγκεκριμένο χώρο ακόμη και για Κέντρο Υποδοχής Λαθρομεταναστών», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Στην ερώτησή μας από που προκύπτει  η ανησυχία του αυτή, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε τα εξής: «Δεν έχω αποδείξεις για κάτι, υπάρχουν όμως ενδείξεις. Αυτές τις μέρες, σύμφωνα με δικές μου βάσιμες πληροφορίες, βρέθηκε ειδικό κλιμάκιο του Στρατού, που επιθεώρησε το χώρο για να εξακριβώσει αν πληροί τις προϋποθέσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν είμαι αντίθετος με τις πολιτικές που προωθεί η κυβέρνηση, ωστόσο στο συγκεκριμένο, διαφωνώ με τον τρόπο που το πράττει, διότι η περιοχή μας υποβαθμίζεται διαρκώς και δείχνει ότι κάποιοι δεν μας υπολογίζουν».
Ο κ. Μιχαηλίδης θα έχει τις επόμενες ώρες συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γιώργο Δακή, , για να τον ενημερώσει, εκτενώς για το θέμα. Ήδη τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε από χθες το βράδυ.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου