Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΗ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ...!!!!

Το σύνθημα έπεσε προβοκάτορες βγείτε από την λάσπη σας να αμαυρώσετε την αγανάκτηση του Μεσσηνιακού λαού με τραμπουκισμούς που γνωρίζετε πολύ καλά από το αφεντικό σας και το παρελθών του στους Κενταύρους!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ
Με… ανοιχτές αγκάλες περιμένουν στην Καλαμάτα τον Α. Σαμαρά, οι πολίτες, μέλη αριστερών οργανώσεων, αναρχικοί και αντεξουσιαστές, για τη στήριξη που έδωσε η ΝΔ στο δεύτερο μνημόνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που λέει πως έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, υπάρχει, σ΄ αυτούς τους χώρους, σχετική κινητικότητα και σχέδιο έντασης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Σαμαρά, το Σάββατο στην Καλαμάτα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα πάει στην εκλογική του περιφέρεια μαζί με το νέο… απόκτημα της Συγγρού, τον υπουργό υποδομών Μ. Βορίδη, για να παραστούν στα εγκαίνια της νεότευκτης γέφυρας στην περιφερειακή οδό της Καλαμάτας.
Πάντως η όλη ιστορία είναι… λίγο ύποπτη και προβοκατόρικη.
Μήπως στη ΝΔ φοβούμενοι ότι θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες από τους πολίτες για τον μνημονιακό Σαμαρά, μέσα στην γενέτειρά του την Καλαμάτα, προετοιμάζουν από τώρα που θα ρίξουν το… ανάθεμα;
http://www.kentrinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου